תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני עכשיו כותב מהמקלדת הוירטואלית מקשי האותיות לא מגיבים... נגיד לחצתי על S אז זה פותח ליחלון שמירה.... בבקשה תעזרו, זה בלתי ניסבל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי כונן נוסף מדגם MAXTOR 6L080J4 80GB בתור Secondry MASTER בהתחלה לא ראיתי אותו ככונן ב"My Computer" עד שניתקתי את הCD ,יש לי שני כוננים על על הפריימרי ואחד על הסקונדרי,אם אני מחבר את הסידי והמאקסטור ביחד על הסקונדרי אני לא רואה אותם אבל ברגע שאני מנתק את הסידי אני רואה את שלושת הכוננים,זאת בעיה אחת,בעיה יותר מוזרה,זה שהכונן הוא 80GB וגם הBIOS מראה את זה אבל זה מה שאני מקבל בנתונים שלו אחרי פירמוט : ??? מיש הו יודע מה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2 משרדי החל לסרב לעבוד. לפי שמונת הצפצופים הקצרים שנשמעים מדובר ב-Display memory read/write error לפי הטבלה הזו: http://bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm. לוח האם המדובר הוא M747: http://www.elitegroup.de/talentunion/files/katalog/m747.html אם תסתכלו בתמונה אפשר לראות בצד ימין סלוט אפור. אני מניח שזהו ה-Display memory ואני מקווה שהחלפה שלו תסדר את המצב. מכיוון שבבירור זה לא יהיה קל להשגה רציתי רק לשאול אם נראה לכם שזה אכן הכיוון או שיש צורך להחליף את כל לוח האם? חיבור של כרטיס מסך תקין ללוח כתחליף לכרטיס המובנה לא שינה דבר. ד"א, נראה שהנזק נגרם כתוצאה מחיבור של דיסק פגום למערכת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מעבד - A64 3000 לוח אם - ABIT KV7 PRO כרטיס מסך - R9800P של MSI מארז (ספק) - זה שבא עם HEC-Compucase ב-KSP המחשב עבד בסדר גמור שבוע, ופתאום ברגע שהמחשב מתחיל להעלות את ההווינדוס, מתחיל רעש יותר חזק מבדר"כ מהמאוורר (לא פתחנו לבדוק איזה), ויש מסך כחול לשלוש שניות (אי אפשר לקרוא את ההודעה), ואז המחשב עושה ריסטרט, ככה לופ אינסופי יכול להיות בגלל הספק? או בגלל המאוורר של המעבד שלא פועל טוב?? בבקשה זה דחוף! [לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות]
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
mmm just got my dad's new comp here , got it all built up and running ... installed win xp pro sp2 , mobo, gpu drivers some of thier working porgrams ... since its a presscot i installed mbm5 , restarted and then the party got all pooped. im 90% sure its a problem with the HDD , this is whats wrong: after the comp boot , it looking for IDE drives , after about 20(!) sec he founds them , some times it get stuck there.. ok , passed that , now it gets to the msg "verfying dmi pool data" or smt like that , again stuck for 30-40sec. passing that , we get to the screen where u can choose same mod and the other microshit crap , no matter what u choose , the win get stuck …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום לוח epox 8kda3j + amd 64bit 3200 הרכבתי הכול והמחשב נדלק אך המסך לא נדלק יש לי geforce fx 5200 בלד עם המספרים שעל הלוח הוא רושם לי את המספר 25 בבקשה תעזרו דחוף
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום קניתי באופיס דיפו את המדפסת Epson Stylus C43SX. התקנתי את הדרייבר כמו שצריך, לפי ההוראות (סך הכל היה להכניס דיסק להתקין וזהו). בהתחלה הדפסתי עמוד ניסיון, פתאום יצא לי עמוד שכולו כתוב באותיות באנגלית וסימנים נוספים. חשבתי לעצמי אולי זה עמוד הניסיון. ניסיתי להדפיס עמוד ניסיון של בדיקת דיו - שמדפיס צבעים. אותו דבר יצא. אז נכנסתי לוורד והדפסתי תמונה - אותו דבר. הנה חלק קטן מהשורה שיצאה: @@@[A@EJT'qrxtntJ@EJL''''' וממשיך עוד הרבה. אז מה לעשות? ניסיתי לחפש את הבעיה אני לא מוצא כלום! התקנתי מחדש את הדרייבר אותו דבר בדיוק! יש לי ווינדוס XP בעברית.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים...,המעבד קבוע על 100% ניצול אפילו סתם ככה בזמן הגלישה או שסתם הFXP פועל כמה שעות... המפרט: AMD Athlon 64 3000 ClawHammer EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb GeIL 512MB DDR PC3200 400MHZ 2.5'3'3'6 Leadtek A400TDH (6800NU) 128Mb 256BIT Westren Digital 80GB 8Mb 7200RPM SerialATA Thermaltake Silent PurePower 420W ActivePFC יש לציין שהטמפ' של המעבד לפני התקרית הייתה 43 מעלות בלבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האלן הבעיה שלי היא כזאת: מהמארז שלי נשמעים כל הזמן קולות של ריסט זה צליל שיש אותו שאתה מדליק את המחשב והוא מתחיל לעלות.. או כאשר עושים ריסט למחשב.. זה מן "צוק" ו אחר כך ווווום.. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה (: מישהו אולי יודע במה הבעיה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום כולם בשעה טובה כיבלתי את כול החלקים של המחשב החדש שלי, הרכבתי את כולם, התקנתי הכול והכול ממש פועל כמו שעון ואז בסוף חיבית את המחשב ואחרי איזה חצי שעה שאני בא לקחת משהוא אני רואה שהוא דולק...? חיביתי שוב חיקיתי בארך 5דקות פיתאום הוא נדלק שוב...מישהוא יחול לעזור לי? אני ממש אבל ממש לא מבין למה הוא לא רוצאה לכבות המפרט של המחשב: intel P4 lga 775 3.2Ghz 1MB GIGA_BYTE ga-8anxp-d GIGA-BYTE ati radeon x600 pro maxtor 40GB 7200RPM corsair DDR2 xms2 512*2 אני חושב שזה כול הפרטים הרלבנתים עם חסר משהוא תגידו ואני יוסיף עגב, יש לי במארז (compucase 6a19) כבל כזה של audio אני האמת אפילו לא סגור שזה של המארז, קיצר, אין לי שמץ של מוסג לאן אני אמור לחבר אותו, הוא יותר גדול ממה שיש ל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עקב התקף נוסטלגיה החלטתי להשמיש את ה486 הישן שלי אבל לאחר כמה בדיקה מסתבר שיש בעיה אם הכרטיס מסך אבל בגלל שהחיבור של הכרטיס הןא ISA נואשתי מלנסות לתקן/להחליף אותו במקום זאת אני תיחננתי להעביר את ה HDים מה486 למחשב החדש שלי (חיבור ATA) ולעשות דרכם BOOT במקרה בטוב או לגשת אליהם בWIN XP במקרה הפחות טוב אבל כאשר ניסיתי BOOT אומנם הלוח אם זיהה את הכונים(אחד של WD לא יודע נפח והשני של IBM נפח 524 MB) אהציג הודעת שגיאה שצריך סיסטם דיסק ואני לא יודע למה הוא מתכוון באפשרות השניה (דרך XP) הWIN לא זיהה את הכוננים מישהו יכול לעזור בקשה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בבעיה איתה אני מנסה להתמודד כבר תקופה ארוכה: יש לי מחשב ישן מבוסס AMD Duron 900MHz (ללא OC) לוח אם VIA AK73 PRO 3X256MB SDRAM (יצרנים שונים) כרטיס מסך RIVA TNT 32MB מע' הפעלה Win XP Pro SP2, Mandrake Linux 10.0 במשך תקופה אני סובל מתקיעות ב-XP בלבד: המסך קופא, המקלדת לא מגיבה והמחשב חוטף בעיטה ב-Reset. ב Linux לא ראיתי תופעות כאלה. יש לציין שחששתי מהתחממות- פתחתי, ניקיתי (פלאגים, פלטינות, שמן ברקס וכו')- לפי תוכנת המוניטור של VIA, המחשב עובד בין 40 ל-45 מעלות ולמרות זאת, הבעיה חזרה. לאחר פירמוט Win XP Partiion והתקנה מחדש, הבעיה חזרה. חבר שמבין קצת יותר ממני יעץ לי להחליף כרטיס מסך ונתן לי לנסות RIVA TNT 16MB ענתיק. כבר כמ…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם asus P4S533-MX עם כרטיס מסך מובנה. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעה של המסך שאין נתונים מהמחשב למסך( המנורה של המחשב דולקת) חיברתי את המסך למחשב אחר ואין בעייה כך שזה לא המסך. נראה לי שיש בעייה עם הכרטיס מסך המובנה אני רוצה לחבר כרטיס מסך נוסף האם זה אפשרי ואם כן האם צריך לבצע פעולה נוספת שתבטל את הכרטיס מסך המובנה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שתי הארד דיסקים: אחד ATA133 וS-Ata שתיהם סמסונג 80 ג'יגה עכשיו קניתי הארד דיסק חדש 120 ג'יגה של סמסונג Sata. חיברתי אותו למולקס וללוח דרך הכבל Sata. עכשיו כשאני בווינדוס עדיין יש לי רק שתי כוננים איך אני מסדר את זה? בבקשה כמה שיותר מהר..
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי לוח של gigabyte מדגם GA-8T800, עם עדכון ביוס מס 3 (מופיע במסך איתחול בתור F3). הזיכרון שעובד עליו הוא DDR 333MHz, כשיש 3 סלוטים ובכל סלוט יש לי כרטיס של 256MB. ועכשיו לבעייה: עד עכשיו, בסלוט האמצעי לא היה שום כרטיס. קניתי עוד כרטיס של 256MB ושמתי אותו בסלוט האמצעי (מס' 2), ו-כלום. המחשב בכלל לא מתייחס. ניסיתי להחליף בין הכרטיסים, וכולם בסדר, הוא מזהה רק 2 סלוטים- את מספרים 1 ו-3. איך אני יכול להפעיל/לתקן את הסלוט הסורר? בתודה מראש, אורן
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני נהנה לקרוא כאן תגובות מידי פעם. אז ככה! יש לי בעייה. הכל התחיל כש-XP התחיל להתקע. עשיתי יום אחד אתחול ומאז אני לא מצליח להחזיר את המהירות המקורית של המעבד. בהתחלה חשבתי שהמאוורר ישן ולא אפקטיבי, אז החלפתי למשהו רציני יותר. כיום המחשב רץ על מהירות של 1250MHZ במקום 1667MHZ. אם אני מרים בחזרה ל-1667, המחשב נתקע לי. המעבד הוא ATHLON XP 2000 והלוח הוא של GIGABYTE דגם NFORCE2 ULTRA 400 (משהו כזה) איך מתחילים לבדוק ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-