תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הבעייה: ברזולוציות גבוהות(הכי גבוה שאני עובד זה 1024*1280 32ביט) ובקצבי רענון גבוהים שנעים בין 85HZ ל-100HZ, גודל המסך פשוט כל הזמן משתנה, כאשר אני קובע לו גודל שמתאים למסגרת שלו, המסך מרצד וכל הזמן הגודל הזה משתנה ולא נשאר מתאים למסגרת... הכל נראה תקין אבל הוא ממש מפמפם את זה...פשוט קופץ לכל מני גדלים, אחרי שאני מגדיר את זה מחדש, יש איזה דקה של שקט אבל אז שוב השינויים הללו בגודל מתחילים. זה קורה בעיקר אחרי שאני משאיר אותו מכובה הרבה זמן (לא מהלחצן POWER אלא מהשומר מסך ומהכיבוי האוטומאטי של מערכת ההפעלה). מה ניסית עד עכשיו? לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר וקצב רענון נמוך יותר -> יש שינויים כאלה, אבל הם הרבה פחות דינאמיים והרבה פחות משמעותיים וזה נסבל לעבוד. כיבוי וה…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נעלו לי את האשכול הקודם על הקפצה ולא ידעתי שאסור על שיהיה עכשיו על תינעלו לי אני לא יקפיץ .. זה חשוב!!! האתר הזה: http://spongewars.com/ לא פועל לי גם בIE וגם ניסיתי דרך firefox וזה לא גם נכנס לאתר .. עד לפני כימעט שבועיים האתר עבד לי מצויין רק פעם הוא היה עושה לי בעיות(קריסות וכאלה של האתר וזה היה רק לי ) אבל זה עבר והתחיל לעבוד טוב ועכשיו זה לא נכנס בכלל... הדרך היחידה שאני מצליח להכנס לאתר זה דרך הפרוקסי כאן: http://www.freetorproxy.com/ אבל זה מלא בפופ אפים ועושה בעיות וזה ממש לא נוח .. ניסיתי למחוק קוקיז,קבצים זמניים ,לעשות ריסטרט ולשנות קידוד והכל אבל זה לא עזר.. מה עושים??ולמה זה לא נכנס לי לאתר?? בקשה תעזרו זה חשוב
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיות יציבות עם המחשב שלי (מפרט בצד). המחשב עושה לעצמו ריסטרט, יוצא מתוכנות (הודעות שגיאה) ומתרסק. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בתוכנה, ופירמטתי את המחשב, אבל ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. *פתחתי את המארז וניקיתי אבק. *בדקתי טמפ'- והטמפ' תקינה (52). *פירמטתי-לא עזר. *חיפשתי קבלים נפוחים על הלוח אם- לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר מחדש אני מקבל הודעות ששלחו לי כבר בלי קשר ואנשים שרוצים לאשר אותי וזה ממש מציק כי כבר ש כל פעם שאני מתחבר איזה 15 הודעות מאנשים שונים... וכל פעם צריך לסגור אותם מחדש... מישו יודע מה עושים עם זה?! (חשוב לצין שפירמטתי את המחשב בלי שום קשר אבל הבעיה נימשכת)..
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום בירשותי לוח של GIGABYTE מבוסס NF הלוח מדגם GA-K8NF-9 עכשיו יש לי 4 מודולים של זיכרונות של KINGSTONE CL3.5 עכשיו ברגע שאני מכניס את כל המודולים 4X512 כלומר 2GB המחשב עולה אך יש בעית יציבות הוא נוטה לעשות RESTART כלומר לא יציב אך ברגע שאני עובד עם 1.5GB כלומר 3X512 הבעיה ניפטרת וכן ניסיתי לעבוד עם מודולים שונים ב1.5GB והכל עובד בהצלחה הבעיה היא לא במודולים זה בטוח במה כן יכול להיות זאת השאלה? חשוב לי לציין שהמחשב עבר פירמוט הכל מבחינה תוכנתית פשוט הכל רק BIOS נישאר לשחק עם התיזמונים VOLTAGE וכל השיט הזה....שאני מעדיף לא להיכנס לזה בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה(XP) יש הודעה על בשם NTLDR is missing ואז שנלחץ ctrl+alt+del לעשות ריסט... או שיש הודעה שבה הוא רושם detecting array.... ושום דבר לא עולה!! למישהו יש מושג????
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש את הלוח אם ms-7005 ויש לו את הכרטיס מסך 5200fx (שיצא לו קבל אחד אבל הוא הלחים אותו) הקיצר בלוח אם שלו יש גם כרטיס מסך פנימי וכשהכרטיס הפנימי מופעל והמחשב עבד טוב (לא נתקע באמצע העליה לוינדוס ) אבל כשהfx5200 מחובר הוא כן נתקע ( באמצע העליה לוינדוס גם במצב בטוח) אז חשבנו שאולי הכרטיס נדפק כי יצא לו הקבל ואולי ההלחמה לא היתה הכי טובה אז בדקנו אתה fx5200 במחשב של חבר שלי וזה עבד אצלו חשבנו שאולי ה agp נדפק אז שמנו כרטיס מסך אחר tnt2(אני חושב) והמחשב עבד רגיל ולא נתקע חשבו כבר אולי זו בעיה של דריברים אז החלטנו בסוף גם לפרמט התקנו את xp מחדש אבל עדין יש את הבעיה אז הכרטיס fx5200 תקין הagp תקין אין בעית דריברים אבל הכרטיס מסך לא עובד עם הלוח אם הזה(ד"א …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי לאחרונה במחשב שנדלק, אך לא צפצף (POST) ולא מראה סימן חיים במסך. אני יודע שזה כנראה מבעית לוח / מעבד (תקנו אותי אם אני טועה?). האם אגב יש דרך להבחין בין אם התקלה בלוח או מבעדב ללא החלפת אחד מהם? השאלה הנוספת היא גם לגבי זכרונות - בלוח היו מותקנים בשני החריצים זכרון אחד אמיתי - כסוף נחמד ויפה, וכרטיס זכרון פיקטיבי (עד כמה שאני הבנתי) שקיים רק עבור אפשרות לתפעול הזכרון האמיתי בכרטיס הראשון. כלומר הוא נראה כרטיס פלסטיק פשוט ורגיל, עם שיני נחושת מתאימים לחריץ. שני הכרטיסים הם מסוג כזה שיש להם שני חורים באמצע. אני פשוט לא יודע איך קוראים לסוג כזה של זכרון? וגם, האם אני יכול להשיג את הכרטיס הפיקטיבי הזה (במידה ובאמת הוא נחוץ?), שכן אני חושש שהוא אבד. המון תודה…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעייה בשקע של ide2 הלוח פשוט לא מזהה שום פריט שאני מכניס לשם, למשל עד עכשיו היה מחובר לide1 ההרדיסק ול2 סידירום וצורב, פתאום הכל הכוננים נעלמו ואני לא מצליח לחבר שום דבר לשם החלפתי כבל לא עוזר ניסיתי בכל הדרכים של המסטר וסלב גם לא עוזר פשוט לא מזהה, אם אני מחליף ושם את הצורב/סידירום בide1 זה מזהה, ניסיתי גם לאפס את הביוס גם לא עוזר מישהו יודע מה זה יכול להיות ? דרך אגב זה הלוח אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655TX%20Ultra.htm#
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים רכשתי מחשב נייד של דל עם מעבד C2D וזיכרון 2GB והארדיסק של סמסונג ATA 5400,לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות רעשים די מוזרים של תיתתוק בעת פנייה אליו או גישה לקבצים שנמצאים עליו,מה יכול לגרום לבעיה??אולי פלטה זזה?או שפשוט תקול? והאם יש תוכנה לבדיקת אורך ה"חיים" שלו ו"בריאותו"?? אודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולןם יש לי צורב LG שעד לא מזמן פעם כרגיל ועכשיו אני פשוט לא מצליח לצרוב איתו שום דבר (לקרוא כן) הצריבה מתחילה ואז מופיע לי שגיאה DMA error חיפשתי בגוגל מצאתי שזה יכול להיות בעיה שהצורב על slave ובאמת הוא היה על slave ושינתי למאסטר אבל עדיין אותה בעיה וגם ראיתי שזו יכולה להיות בעיה של דרייבר אבל ניסתי להתקין גרסה אחרת של נרו (נרו 9) וזה עדיין לא מצליח לצרוב אבל בלי שום שגיאה זה פשוט מודיע שהצריבה נכשלה האם מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? אם כן אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ואאייי איך נלחצתי סליחה על הכותרת לא הייתי בפוקוס מרוב לחץ...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, יש לי MSI WIND U100 והזמנתי בשבילו מקלדת חדשה. המחשב היה תקופה ארוכה ללא מקלדת, ועכשיו הוצאתי אותו מהמזווה והחלטתי לטפל בבעיה... בהרכבת המקלדת פעלתי לפי המדריך הזה: http://kamlau.com/hardware/replacing-the-msi-wind-netbook-keyboard ושמתי לב שהחלק השחור, שאמור לנעול את הכבל של המקלדת, לא קיים בחיבור עצמו במחשב. מדובר בחלק הזה: http://farm4.static.flickr.com/3531/3914258847_1741f0e9c4.jpg (הפס השחור על החיבור הלבן) ניסיתי כבר עשרות קומבינות מסוגים שונים כדי שהכבל יהיה יציב ויעמוד במקומו, ללא הצלחה. כל פעם הכבל יוצא קצת, וכתוצאה מכך מספר מקשים מפסיקים לעבוד. האם יש איזשהו פתרון יצירתי לכך?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
חברים כאשר אני משחק ACT OF WAR לאחר איזה 5-10 דקות המחשב פשוט קופא לגמרי המשחק נתקע וחייבים ריסטרט .. ממה זה נובע ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוה לחבר שלי יש מידי פעם ריסטרטים אז היה לו קובץ בתקייה של הMinidump בדקתי אותו עם התוכנה windbg וגיליתי שמה שגורם לבעיה זה הקובץ ALCXSEN.SYS עשיתי חיפוש במחשב שלו על הקובץ הזה והמחשב מצא אותו בתוך התקיות של הדרייברים בתקיית ווינדוס... אבל פה נתקעתי כי לא היה שום רמז למה לאיזה דרייבר בקובץ שייך... משהו מוכן לעזור לי ב2 דברים? 1. לאיזה דרייבר הקובץ הזה שייך? 2. איך (לפעמים הבאות) אני אדע איך להמשיך ואיפה לחפש כדי לא להיתקע עוד פעם... (חוץ מגוגל יש עוד שיטות לגלות למה הקובץ שייך)?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הבעייה היא כדלקמן: פירמטתי את המחשב חילקתי למחיצות והכול עובד טוב ויפה. ברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי שעה שעתיים פתאום מופיע לי מסך כחול עם כל מיני שגיאות. לפעמים אני מצליח להעלות אותו בsafe mode ולפעמים הוא עולה לי כרגיל. בנוסף מידי פעם ישנן תוכנות כמו האנטי וירוס שלפעמים לא מצליחות לעלות. מישהו מכיר את הבעייה הזאת ואת הפיתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עכשיו אני באמצע התקנת וינדוס ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה פשוט נתקע ולא מפעיל כלום זה קרה גם בוינדוס הקודם כשהייתי צריך להפעיל מחדש זה לא נתן לי וזה קורה גם כשאני יוצא מהBIOS זה נתקע על מסך שחור ולא עושה כלום מה לעשות זה דיי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע לאחרונה הרצתי minidump וקיבלתי התוצאות הבאות: Probably caused by : SYMDNS.SYS ( SYMDNS+eaa ) ברשת זה מופיע כדרייבר של סימנטק (יש לי נורטון). התקנה מחדש של התוכנה תפתור את הסיפור?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-