תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
P4 1.8\256MB\כרטיס מסך מובנה\ספק ג'נרי. המחשב אחרי פירמוט עולה יותר מידיי לאט..העכבר זז לאט. התקנתי אנטי וירוס,תוכנה נגד רוגלות,winrar,וכו'. מה יכולה להיות הבעיה..אני משתגע כבר מזה..בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד,עם כרטיס מסך X700PRO . חיברתי ל DVI שלו, פלזמה 42 עם כבל מיוחד שהוא HDMI-DVI. בפלזמה רואים הכל מרצד. וידאו נראה טוב, אבל כתב ומלל מרצד עד כדי כך שלא ניתן להסתכל עליו. הפלזמה תומכת ב WXGA 1280X768. בעבר הסרתי את תוכנת הקטאליסט, כי היא עשתה לי בעיות. כרגע אני מנסה לשחק בהגדרות של התצוגה, ולא מצליח לפתור את בעית הריצוד. 3 שאלות לי אליכם: 1. איך פותרים את בעיית הריצוד? 2. האם התקנה של קטאליסט חדשה, מעודכנת, תכלול אופציות נוספות חוץ מאלה שיש כרגע לא התוכנה? אם כן איזה גרסה ממומלצת? 3. כרגע יש רק אופצית "הרחב שולחן עבודה" וכך בעצלם אני רואה גם את המסך שלי וגם את הפלזמה. מדוע אין לי אופצית "הכפל את שולחן העבודה", כפי שהיה לי בכרטיסים קודמים? אשמח לתשובות. תוד…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... הורדתי את הקובץ מהאתר והתקנתי אותו כמו שרשום בקובץ הטקסט. העתקתי לאיי ריבר את הקובץ , אח"כ עשיתי עידכון פירמוואר.. שיניתי את השפה לשפה שמבוקשת בקובץ הטקסט ו.. כלום! זה לא התקין שום עברית ולא שינה שום דבר ואני עדיין לא יכול לראות עברית באייריבר! מי שמבין בבקשה לעזור לי אני רוצה לסדר את זה כבר!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב עבד בלי בעיות עד אתמול כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע למסך הזה של Welcome ונכבה אני יכול להיכנס בSafe Mode וניסיתי לעשות Repair אבל הוא נכבה באמצע... יש פתרון לבעיה??
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח כבר בערך חצי שנה והוא פעל מצויין ולא עשה שום בעיות... היום אחרי שחיברתי אותו לחשמל(ניתקתי בערך שעה לפני זה) הוא החליט להפסיק לעבוד!! הוא כאילו מתחיל לפעולת משמיע את הקול של הדיסק נסתובב ואז אחרי חמש שניות פשוט מפסיק... אחרי זה פשוט חוזר על עצמו... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחרי שחיטטתי בארון מצאתי מחשב ישן מפורק, בתוכו היה לוח אם ישן של ATI מובנה עם מעבר של AMD בעל ליבה יחידה-1.67GHZ כאשר אני מחבר את הלוח אם לספק ומפעיל (ללא מסך RAM HDD או משהו אחר) המאוורר של המעבד+ספק מתכבים אחרי כמה שניות הצעות למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם בתופעה זו. המחשב החל בעשיית "ריסטים"( עדיין לא עלו כתוביות מאתחל עצמו) לאחר מכן נתקבלה הודעה זו על המסך: overckocing failed! please enter setup to re-configure your system press f-1 to setup / f-2 to load befault velues and conitinue . עליי לציין שלא ניסיתי כלל לעשות overckocing או משהו הדומה לזה,ממש באופן פתאומי. המון תודה מצפה לעזרתכם החיונית!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הי. לאחרונה מחשב של מכר שלי מקבל מסכים כחולים פעם בכמה ימים. בנתיים זה קרה פעמיים, ולכן מצורפים שני Minidump-ים. בראשון כתוב שזה בגלל תקן USB (למיטב ידיעתי) ובשני לא הצלחתי להבין ממה נובעת הבעיה. אשמח אם תוכלו לעיין בקצבים ולתת את דעתכם. יש לציין שהתקן USB היחיד שנוסף לאחרונה הוא UPS של חברת Advice. http://advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 יכול להיות שהדרייברים שלו עושים בעיות? אם זה אכן בגללם, אני אשמח להפסיק אותם ולהשתמש ב- UPS Interface של Windows אבל עד עכשיו Windows לא מזהה אותו והדרך היחידה לתקשר עם ה- UPS היא דרך התוכנה הדפוקה שלו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה חדשה שלא נתקלתי בה במחשבי אף פעם עד עכשיו. המחשב שלי נהיה מאד איטי ובקושי מגיב,בעיקר כאשר אני נכנס לסרטים או מוזיקה ולמשל ברקע עובד האימיול או איזושהי תוכנה אחרת שצורכת טיפה משאבים. המוסיקה מקרטעת ולא שומעים אותה חלק(אפילו באיטיות מסויימת) והסרטים גם הם נתקעים כל מספר שניות. דבר זה ניכר פחות כאשר אני מכבה מספר processes אשר אין בהם צורך להמשך פעילותו של הווינדואס.יש לציין שעד כה לא הייתה לי לא כזאת בעיה ולא אחת שדומה לה.יש לי מחשב יחסית טוב,512MB ddr333 ,כרטיס מסך ATI RADEON 9550 , פנטיום 4 1.8GHZ וכונן קשיח- WDC WD307AA-00BAA0, 30.8 GB וירוסים במחשב אין לי WINDOWS XP PRO (בדקתי עם קספרסקי) והכל על פניו נראה טוב. אמרתי לעצמי שזוהי יכולה להיות בעיה עם הכונן …
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בירשותי לוח של GIGABYTE מבוסס NF הלוח מדגם GA-K8NF-9 עכשיו יש לי 4 מודולים של זיכרונות של KINGSTONE CL3.5 עכשיו ברגע שאני מכניס את כל המודולים 4X512 כלומר 2GB המחשב עולה אך יש בעית יציבות הוא נוטה לעשות RESTART כלומר לא יציב אך ברגע שאני עובד עם 1.5GB כלומר 3X512 הבעיה ניפטרת וכן ניסיתי לעבוד עם מודולים שונים ב1.5GB והכל עובד בהצלחה הבעיה היא לא במודולים זה בטוח במה כן יכול להיות זאת השאלה? חשוב לי לציין שהמחשב עבר פירמוט הכל מבחינה תוכנתית פשוט הכל רק BIOS נישאר לשחק עם התיזמונים VOLTAGE וכל השיט הזה....שאני מעדיף לא להיכנס לזה בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס טלויזיה, התקנתי אותו,חיברתי,רואים.. הכל מצויין רק מה, עכשיו כל הזמן שמדליקים את המחשב, בהתחלה,כשהוא אמור לטעון את הווינדוס XP, מופיעה הודעה: scaning bios-image inhard drive ורק אחרי המון כיבויים וריסטים הווינדוס סוף סוף עולה. מישהו יודע למה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אממ יש לי בעיה שמשום מה התחילה היום. הסאונד במחשב שלי עובד - מוזיקה וכד' אבל אחרי כמה זמן הוא פשוט לא עובד. כאילו הוא נכבה והווינאמפ למשל לא מפעיל שירים. הוא משאיר אותם על מצב 00:00 כך שהבנתי שזאת לא בעיה למשל ברמקולים. כל פעם שאני עושה רסטרט אז הסאונד שוב עובד אני לא יודע אם זה נכבהאחרי זמן מסויים - למשל שעתיים כי עד כה בשלושת הפעמים שזה קרה, זה קרה אחרי שהפסקתי זמנית את הווינאמפ ולא במהלך ששמעתי מוזיקה. מישהו נתקל בזה פעם ? כי ממש אין לי כוח לעשות כל יום 5 פעמים רסטרט למחשב. זאת גם לא בעיה רק בווינאמפ או בשירים שעד כה פעלו מעולה. אחרי התקלה אני מפעיל סרטים ואין פסקול או כל הצלילים של המסנג'ר גם לא פועלים - כאילו כל המערכת סאונד שלי שבקה חיים אבל אחרי רסטרט הכל שב לקדמות…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי הארדסיק חדש 200 גיגה אחרי שהישן שלי... עבר זמנו.. היום קיבלתי אותו, באתי להתקין אותו הכנסתי הכל כשורה ואז שאני מפעיל שמעתי ככה "צפצוף ארוך - ואחריו 3 ציפצופים קצרים" מהר נכנסתי לmanual של הלוח אם וראיתי שזה בעייה בכרטיס מסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך וכלום לא עוזר יכול להיות שזה אבק בסלוט? ואם לא, אז מה הן האפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ואאייי איך נלחצתי סליחה על הכותרת לא הייתי בפוקוס מרוב לחץ...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, מופיע לי במנהל התקנים סימן שאלה צהוב ורשום "בקר קול של מולטימדיה", וזה לא יכול להיות שזה הכרטיס קול, כי אני התקנתי את הדרייבר ההתקני ביותר, וחוץ מזה שומעים מצויין, אין בעיה של מוזיקה, אז מה זה בדיוק הדבר הזה? (איזה בור אני חח), הינה תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3227/66jb.jpg תודה לעוזרים, שבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-