עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by michael_yarden,

תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור המחשב לעריכה: Q6000 OC 3.0GHZ 4GBRAM QUADRO15000FX EX38-DS4 250*2 RAID לכונן סי +500gb כאשר אני מתחיל לפרמט כבר בשלב הראשוני set up is starting win לפני ה set up win xp מופיעה לי שגיאה על מסך כחול :s05: לשון השגיאה הינו : A prob has been detected and win has been shutdown to prevent damage to your computer IF this is the first time you seen this stop error screen resart your computer IF this screen appears again follow this step: check for viruses on your computer remove any insalled hard drives controllers. check your hard drive to make sure it is properly config and terminated . Run CHKDSK /F to check hard drive co…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by barbaba,

שלום לכולם יש לי מחשב קצת ישן - סלרון 1 גיגה 256 מגה זיכרון . קניתי צורב DVD של NEC . חברתי את הצורב החדש לחיבור של הצורב הישן הרגיל (החלפתי ביניהם ) והחיבור הוא מאסטר. יש גם כונן DVD רגיל במחשב . צריבת דיסקים רגילה מתבצעת ללא תקלות , צריבת DVD אינה אפשרית . נרו נתקע בתחילת הצריבה .והלכו כמה דיסקים בנסיונות לצריבה איטית ,ונסיון לצרוב בכל מיני פורמטים של DVD מה הבעיה ? אני לא יודע מה לעשות ....

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by Goat17,

בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון

4. את המאוורר כבר הזמנתי כי המוכר אמר לי שזה אמור ליהיות מתאים אבל הוא לא מבטיח לי כלום .. כאן כתוב לאיזה סוגים הוא מתאים וה8600GT לא מופיע ביניהם מה שכן הוא מתאים לכל סוגי הג'יפורס של נוידה גם לסידרה האחרונה של 7 ככה שיש מצב שזה לא מעודכן מבינים .. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED מה נראה לכם זה יתאים לי לכרטיס או לא ?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Ski Farm,

שלום לכולם לאחר שהחלפתי את ה CPU אצלי מ330 ל550 אזי בכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן את ההודעה הבאה: " CPU BIOS update code mismatch" ואז לאחר כ10 שניות ממשיך לעלות רגיל ? (בחלונות אכן רואים מהירות מעבד של 550) האם מישהו יכול להסביר לי את המצב הלא ברור הזה? בתודה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by יניב,

יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by lev-27,

לוח אם Z490 עם חיבור Aquantia 10GbE LAN גולש באינטרנט בחיבור קווי לתשתית סיב אופטי 1000MB של פרטנר. בזמן גלישה - פיקס בזמן סטרימיניג - פיקס אבל ברגע שאני מתחיל להוריד קובץ גדול דרך טורנט או משהו בסגנון אחרי 5 - 10 דקות החיבור קורס והדרך היחידה להחזיר אותו היא או להפעיל מחדש את המחשב או לעשות disable ואחר כך enable לחיבור רשת. מישהו יודע למה זה קורה וכיצד ניתן לתקן את זה?

8. Started by Spidy3,

האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. ככה... המחשב עשה לי ריסטרטים כמה פעמים.. אז ביטלתי את הריסטרים כדי שיראה מסך כחול ויגיד מה התקלה הוא כתב לי שיש בעיה ב קובץ הבא: ati2cqag.dll מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן אותה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by saar22,

אני לא מצליח להתקין כל דבר שקשור לUSB חיברתי 3 נגני MP3 ועוד איזה פלאש דיסק של 64 מגה ובכולם הוא מזהה את החומרה החדשה ומופיע לי אשף ההתקנה של החומרה אבל בשום מקום אין את הדרייברים...לא בSYSTEM ולא בSYSTEM32 וניסיתי כמעט בכל מקום במחשב...זה מוזר כי יש לי XP SE והוא אמור לזהות ולהתקין את זה לבד....בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by NaorYfrach,

איפה אני אמור למרוח את המשחה על הריבוע השחור במרכז שכתוב עליו nvidia או על כל הריבוע ? והמשחה זה כמו נוזל כזה כמו דבק לבן ? וכמה למרוח על המקום ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מציקה. כשאני מוריד דברים באקספלורר או פותח כמה חלונות. המחשב מושהה כל פעם לכמה שניות עד שאני יכול ללחוץ על משהו. דוגמא: אני מוריד משהו, ברגע שזה מסיים, אני רוצה ללחוץ על Close וזה לא נותן, אלא רק אחרי כמה שניות. ניסיתי לפתור את הבעיה, אך ללא הצלחה. ואז שמתי לב, שגם כשהאקספלורר שלי סגור, מופיע לי בTask Manager שהאקספלורר רץ. (ולא, אני יודע מה ההבדל בין ה explorer של הויינדוס ל iexplorer - אז זו לא הבעיה). יש לי WIN XP SP2, אני מוריד עידכונים ואפילו התקנתי את IE7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אך לשווא. המפרט של המחשב שלי מופיע בצד, מחשב חדש, דנדש. דרייבירים מעודכנים לדעתי ו....זהו, נגמרו לי הרעיונות... אם למישהו יש רעיון או כיוון, אז בשמחה. אגב, יש …

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by bazir,

יש לי בעיה במחשב -כבר הרבה זמן שהמחשב שלי לפעמים פשוט נתקע ואני צריך לעשות לו ריסאטרט דרן הכפתור...לקחתי את המחשב שלי כבר לפירמוט כמה פעמים וזה חוזר על עצמו..המחשב בדרך כלל נתקע שאני על האינטרנט ואז מופיע לי למטה בשורת התחל שהאינטרט התנתק אחרי ים זמן...וגם כשהוא מתנתק, המחשב משמיע קול מוזר שרק המחשב נתקע שומעים אותו...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by dorbe,

Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini+42aca ) זה מה שאני מקבל לפי ה windbg (ד"א יש פה אשכולים נעוצים ממש מועילים) זה קורה לרוב באמצע משחקים ובלי שיופיע מסך כחול (למרות שבהגדרות הגדרתי שכן יופיע) קישור למידע על הקובץ http://www.file.net/process/nv4_mini.sys.html מה עלי לעשות בישביל להפסיק את המטרד הזה? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב שלי ממען מלעשות POST. בהתחלה חשבתי שאולי הלך המעבד, אז ניסיתי מעבד אחר והמחשב גם לא עלה..ניסיתי לוח אחר ומחשב לא עלה. ניתקתי את כל הכבלים, הוצאתי את הזכרונות..השארתי רק את המעבד הספק והלוח דולקים..ועדיין המחשב ממען מלעלות אני מתחיל לחשוד שזה הספק, למרות שהוא לא מראה סימני מוות או משהו כזה הוא עושה רושם של עובד כרגיל..דרך אגב הספק הוא FSP350GLN אז זהו...ניסיתי לעשות כמעט כל דבר שאני יודע וזה לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה, אריאל

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. Started by FIRE-KID,

יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  17. תראו היה לי כבר סטיק של 512זיכרון של חברה לא מוכרת במחשב והבאתי עוד סטיק 512 חדש אבל של KINGSTON... בקיצור כשחברתי את שתיהם המחשב ציפצף אז חשבנו שיש אי תאימות בין הזכרונות אז הבאנו עוד KINGSTON זהים ועדיין אותה בעייה שמנו לב שרק סלוט אחד עובד..אם מנסים להשתמש באחד מהשניים האחרים זה מצפצף... מה יש משהו שצריך לעשות בביוס או משהו שאני לא יודע עליו לפני שמתקינים?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by yuvalkosh,

אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by mz155,

טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש ושאני מכבה אותו הרבה פעמים יש הודעה שמופיעים בה מספרים שמתחילים ב 0X השאלה היא אם זה הזיכרון פגום או המערכת הפעלה (כרגע יש לי XP בעיברית וזה מזעזע). איזה תוכנה הכי טובה לבדיקת זיכרונות? אם זה לא מהזיכרון מה עוד יכול לגרום לבעיה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by max74,

שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by ranran,

שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב ונתקלתי בבעיה שהוא נתקע חשבתי על סיבה אולי למרות שהיא לא הכי נראית לי ואני חייב לדעת אם זאת היא שהכנסתי את המעבד במאחורה שלו איפה שה"פינים" (E7400) במרכז הייתה מדבקה לבנה קטנה כזאת שלא פגעה בפינים אבל היא הייתה במרכז של המעבד שיש לו שם גם דברים השאלה שלי אני אמור להוציא אותה או לא? על המדבקה עצמה היה רשום סתם מספרים כמו מספר סריאלי אם אתם צריכים הסבר מדויק יותר איפה המדבקה אני יקח תמונה של מעבד ויסמן בצייר תודה מראש

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by nuctornal wisdom,

intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.