תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! יש לי בעייה בזיהוי הכוננים. כאשר מע' ההפעלה עולה בזמן הביוס לא תמיד מצליחה המע' לזהות את הכוננים צורב LG 52X32X52 CD ROM X52 כאשר אני מבצע POWER UP כלומר כיבוי המחשב והדלקתו המע' מזהה אותם לפעמים צריך לבצע 2-3 כיבויים. תופעה שניתן לחיות איתה השאלה האם היא מעידה על משהו אחר לקוי. תודה על עזרתכם צביקה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
קניתי 80GB ATA 8MB חיברתי אותו למחשב הוא זיהה אותו גם בהתחלה שעולה המערכת וגם שבדדקתי עם sandra 'aida32' הופיע לי שהכל תקין אך הבעיה שאני לא רואה תכונן ..יש לי רק תכונן C.. שזה שלי ואת החדש אני לא רואה מה הבעיה !!?!?!? ואיך אני בודק אם הכונן 8MBבאפשר שלא עבדו עליי !!!?!!
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב לפני מספר ימים יצאתי לטיול של כמה ימים כשחזרתי ראיתי שיש מסך כחול עם הודעת שגיאה של ווינדוס לא יחסתי חשיבות ועשיתי ריסט למחשב. הלכתי לעשות קפה וראיתי אחרי עשר דקות שהוא בלולאה של ריסט עובר את שלב הביוס מתחיל להעלות ווינדוס ושוב עושה ריסט לעצמו וחוזר חלילה . ניסיתי לעשות גוסט אבל הוא דיווח על CRC ERROR ונתקע ב 2% ,בשלב הזה התייאשתי ועשיתי פורמט להרד דיסק (80 GIGA WD) בעזרת דיסק איתחול של פרטישן מגיק והתחלתי להתקין ווינדוס מחדש במהלך ההתקנה קיבלתי שוב מסך כחול מספר פעמים ואז הגעתי למצב שאני נמצא בו היום והוא..... בהפעלה של המחשב נרשמות 3 שורות האחד גירסת ביוס ולוח, השניה ספירת זיכרון תקינה,השלישית הודעה שאובחן מעבד עם היפר טרדינג והלוח מאפשר זאת ומביא למצב ENBEALD וזהו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן שיש בו בסך הכל 49.9GB הוא אומר לי LOW DISK SPACE ובדקתי והיה לי 50 מגה פנוי אז הלכתי ומחקתי 2 ג'יגה והעברתי לכונן אחד 4 וחצי ג'יגה. עדיין הוא אמר LOW DISK SPACE הלכתי והסתכלתי ועדיין כתוב 50 מגה פנוי. בדקתי כמה כל התיקיות שיש לי בכונן כולל הקבצים המוסתרים שוקלים, והכל ביחד שוקל 39.1 GB איפה עוד 10.8 ג'יגה נעלמו? מה הולך פה? WIN XP PRO תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בצורב Pioneer DVR-A05 ופתאום אחרי כמה זמן שהוא עבד (בערך כשנה) הוא לא צורב לי כמעט כלום, אולי פעם אחת מתוך איזה 10. לא צורב זאת אומרת שהוא מודיע לי הודעה שהצריבה נכשלה והדיסק הריק לא צרוב או התקלקל. ניסיתי לצרוב בעזרת התוכנית: Nero Burning Rom 6 Stomp Recordnow Max Alcohol 120% (מצורף קובץ Log של Alcohol 120% עם הפירוט של התקלה בשורות התחתונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחרפן ועכשיו יש לי בעיה עם הכרטיס מסך\ מסך הוא מציג לי מלא קווים כחולים וכל מני שטויות. לאחרונה גם נתקלתי בבעיה בלראות סרטים, אם אתם מכירים את נענע וידיאו אז כשאני נכנס לשם ואני בוחר סרט הוא טוען איזה 2 דקות ואז יש רק קול, בלי תמונה ניסיתי להתקין את כל הקודאקים שמצאתי ולא עזר האם יש לכם רעיון?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 2500+ Powercolor 9550 256X2 MB DDR Samsung XP PRO Sp1 באמצע משחקים כמו: True crime streets of LA Battlefield vietnam The suffering נפסק המשחק בן רגע וללא שגיאה ויוצא לווינדוס. עדכנתי דרייברים לCatalyst הכי חדשים והדרייבר של המסך (Viewsonic) מותקן. ניסיתי לשחק במצב Enable VGA של XP וזה גם לא עזר. במחשב השני שלי עם מעבד דומה וג'יפורס 4 זה לא קורה. צריך עזרה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי הראד דיסק של מקסטור , אני רוצה לגמפר אותו לסלייב , אבל אין תמונה על ההארד דיסק איך לגמפר , מה אני יכול לעשות .. ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
control center ברגע שהמחשב מנסה להפעיל את זה ..... the appliction failed to initilaize propery (0xc0135. click on ol to terminate the appliciation למה זה כותב את זה מי זה הודעה שגיאה . יש עוד שנתקלים בזה ? ועם לא אני יכל לעלות תמונה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הי, הרצתי היום את Memtest86. פעם ראשונה הכל עבד חלק ועברתי את הכל בלי שום שגיאות אחרי שזה נגמר התחלתי לשנות הגדרות, הפעלתי פחות או יותר את הכל על המקסימום. לא היה לי כוח לסיים את המבחן, אבל לפני שהוא הגיע ל10% כבר היה לי 100 אלף errors... אחרי קצת בדיקות הבנתי שכל עוד אני לא משנה את ה memory sizing אז אני מקבל 0 שגיאות. הבעיה מתחילה כאשני משנה את ההגדרה מ e820-std ל e820-all. חיפשתי לראות בדיוק מה זה אומר: http://www.memtest86.com/#size האם זה אומר שיש לי בעיה בזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש מצב שריסטים ותקיעות מחשב נגרם בגלל וירוס ......... ?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב פיליפס אחרי קנו לי מחשב חדש אז שמתי את הצורב והוא לא צורב לי טוב אין לי מושג למההוא אכילו נכון השהוא צורב הוא עושה עיגול כזה מאחורי הדיסק אז עכשיו הוא עושה לי עיגולים עם רווחים מישהו אולי יודע מה קרה ויכול לעזור לי?? :s05:
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולאחר 10 דקות של משחק, טמפ המעבד (amd 64 3000+) מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות יחסית - אזור ה60+. כאשר המעבד מגיע לטמפרטורות אלו המחשב נקפא ולא מגיב. אני לא מבין למה בכלל המעבד מגיע לטמפרטורות כאלו גבוההות כשהוא עם קירור. הקירור בסיסי, אבל בכל זאת. מה לדעתכם גורם הבעיה ואיך אוכל לפתור בעיה זו?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה. כאשר אני מפעיל את התוכנה aida, כבר במסך הפתיחה שלה היא נתקעת, בשלב שרשום משהו על scanning pci devices, ואז כל המחשב נתקע. מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של ibm , פנטיום 3 1.0GHz, שמותקן עליו win 2000 אני לא ממש יודעת איפה למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלו, ואני חייבת את הדרייבר ממש דחוף, מה עושים מאיפה מוצאים....?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל משחק מסוים, ולא משנה איזה, יש בעיות עם הגרפיקה. יש תקיעות כל דקה של הגרפיקה ולפעמים יש מן חתכים כאלה בדמות כמו בתמונה להלן: קישור וזה קרה מאז שהתקנתי את העידכון לכרטיס מסך שלי-geforce mx 440 64MB, ככה לפחות נראה לי..... העידכון הכי חדש......61.77-זה מספר העידכון! *עוד לפני שהתקנתי את העידכון, היו לי תקיעות בכמה משחקים שעבדו עוד קודם בסדר, ולכן החלטתי להתקין את העידכון.... !לפני כן(לפני שבוע בערך) זה לא קרה!-הכל עבד חלק...זה נראה לי בעיה בהתקנים במחשב ופחות בעית חומרה! אז מה לעשות?להסיר את העידכון? אשמח אם תוכלו להעלות השערות כלשהן.... תודה מראש על העזרה
-
- 16 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD 2200 לוח אם של ASUS AN7X-X וזכרון של סמסונג 512 - 400 DDR עם כרטיס מסך ASUS 9280 VS שיש לו אפשרויות CAPTURE מהיום הראשון שקניתי את המחשב אני לא מצליח לעשות CAPTURE ניצלתי את האחריות והחלפתי את כרטיס המסך (ליגד החליפו לי את הכרטיס ל 9520 VS ) ולפתע הCAPTURE עבד. ברגע שהתקנתי את תוכנת העריכה הראשונה הוא הפסיק לפעול וביקש שאתקין את הדרייברים שוב חשבתי שאולי הבעיה בלוח האם - החליפו לי את לוח האם והצלחתי להפעיל את ה CAPTURE בפעם הראשונה בפעמים הבאות שוב הדרייבר קרס , התקנתי אותו שוב ואחרי כמה הפעלות כושלות הוא התייצב ושוב פועל אבל לא דרך תוכנת העריכה. יש להדגיש כי תוכנת העריכה VEGAS VIDEO אינה פרוצה אני מנסה לגלות מהו הגורם שמונע מבעדי ל…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק פתאום נעלם הסאונד ואני צריך להפעיל את המשחק מחדש עכשיו בכלל אין לי סאונד במשחק חוץ מהפרסומת בהתחלה מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס קול Realtek ALC85 למערכת הפעלה windows xp 64 bit ואני לא מותא אני בעצם חושב שאין, כבר התיאשתי.... אז בבקשה עזרה אם אפשר!!! תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הבעיה בגדול היא שאחרי שימוש במחשב, וגם זה רק לפעמים- הכל עוצר ואני רואה כל מיני פסים בצבעים משונים על המסך עד שרואים מסך שחור ואני חייב לכבות את המחשב. וגם אז אם אני פותח מיד את המחשב אפילו הווינדוס לא עולה, רואים שוב את הפסים. היום שוב קורה לי אותו דבר- אני משחק CS:S והכל מתחיל להראות צורות מוזרות ופסים ויש לי מספר שניות שאני יכול לצאת ולסגור את המחשב אבל זה כבר מראה הכל בפסים ואני נאלץ לכבות. חיכיתי חצי שעה ופתחתי שוב ושוב שיחקתי- אחרי 20 דקות שוב זה קרה אבל הספקתי מהר לכבות את המשחק, לפתוח את התוכנה של ASUS וגיליתי שיש בעיה במשהו שאני לא מבין מה (צירפתי פרינט) והבעיה הפסיקה. השאלה שלי: מה זה הדבר אחד לפני אחרון- הוא הבהב לי על 2.9 ואז שהכל נרגע זה חזר לסביבות 3.4. ואם…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לחבר שלי בעיה, יש לו P4 3.0 Ghz Prescott 1Mb Cache. היום בבוקר הוא הפעיל את המחשב הווינדוס פעם והכל, הוא הלך לכמה דקות וכשהוא חזר המחשב נכבה ועלה עם האפשרויות של Windows XP של (Safe mode, Last Good configuration וכו....) בקיצור, בכל אפשרות שהוא בחר המחשב הריץ כמה דברים ועשה ריסטרט אחרי שניה. ניסיתי היום להסביר לו בטלפון איך להתקין את XP והסברתי לו בביוס איך לשנות את ה- Boot Drive ואפילו בביוס המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים. לאחר מכן באמצע ההתקנה של Windows המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים באמצע. אני חושד בבעיה של חימום יתר אך כשהוא בדק את הטמפרטורה בביוס הטמפרטורה הצביעה על 44 מעלות. (זה בכלל הגיוני לפרסקוט?) הוא אמר שהמאווררים בכלליות הרבה יותר שטקים ממה שהם היו פעם…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-