עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BuTchY,

שלום תמיכה! אחי הקטן התקין משחק במחשב שלו ומאז התחילו בעיות המחשב עשה מדי פעם ריסט כנראה בגלל התחממות ועכשיו הוינדוס פשוט לא עולה, רק מגיע למסך של טעינת XP ולא ממשיך התקנתי XP מחדש אחרי פורמט וגם זה לא עזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום מה מצב?? יש לי שאלה אילכם והיא: העם יש קשר בין חום רב בדיסק קשיח (אין שום דבר שמקרר אותו ) לבין מחשב איטי??

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by dot com,

שלום לכולם.. פירמטתי מחשב והתקנתי WINXP שהיה אליו לפני זה.. הכול עובד כמו שצריך רק מה הכרטיס קול לא מגיב.. יענו הוא נראה שהוא מותקן אבל לא פעיל (לא יוצא קול).. המחשב עם צ'יפסט של INTEL 845 נראה לי או משהו דומה והכרטיס הוא AC97.. מחר אני אברר יותר פרטים ויוסיף לפה.. לפני זה הכרטיס פעל ב-WINXP.. מה אפשר לעשות כדי להתקין אותו כמו שצריך.. איך אפשר לזהות את הדריוורים המדויקים שלו..(אני חושב שהוא מתקין דרייברים לא טובים).. *התקנתי ידנית דרייברים והוא לא הוציא שום הודעה והתקין אותם חלק ואחר כך הוא ניתקע עם דרייברים אלו.. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקיי אז ככה לפני כמה ימים החלה בעיה בחשב שהוא נכבה עקס חימום יתר לפי מה שהמחשב בעצמו טוען. הנה מפרט: http://rotter.name/User_files/nor/417bc3dc7fedc671.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc3e801400886.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4090214094d.jpg כרטיס מסך Gainward Gforce 4 Ti4200 צילום מסך אחרי שהוא קורס ואני מדליק מחדש: http://rotter.name/User_files/nor/417bc4a404e47029.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4ad050e3aed.jpg טמפ': http://rotter.name/User_files/nor/417bdddc096a3b93.jpg טמפ' כעבור 30 דקות מאמץ בPrime95: http://rotter.name/User_files/nor/417c10102cd64e57.jpg הרצתי שעה את Memtest אבל אין גם שם בעיות: http://img84.exs.cx/img84/5535/mem…

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  5. כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …

9. Started by bubugu,

שאני צורב בתוכנה נרו ישר על ההתחלה זה כותב לי power calibration error מה זה אומר? ואיך אפשר לתקן את זה? הצורב שלי: yamaha 2100E משתמש באקס פי.. אה וגם זה עושה לי את זה לפעמים: http://img1.tapuz.co.il/forums/41503578.jpg וזה פשוט לא מסיים זה כל הזמן חושב

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !

12. Started by a_nuke,

יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?

13. Started by the kon,

שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by 114508534,

אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by fox man,

אלהן אני גילי חדש בפורום מקווה להישתלב...!!!! אוקי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי פנטיון 3 1000 בן 3 שנים .. ובמחשב יש לי סידירום של סמסונג וצורב של קריאטיב.. הבעיה היא שאני מכניס את הדיסק לסידירום אז המחשב מתכבה ואז אני צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר... אותו הדבר גם הצורב.... והסידירום אצלי 3 שנים והצורב 2 יכול להיות שבאמת הם הפסיקו לעבוד?? אבל אני חושב שיש אז קצר הוא משהו.... בבקשה תעזרו לי כבר ניסיתי הכל הוצאתי הכנסתי... אני לא מבין כל כך בשמות של כבלים אז לפליז הלפפפ

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by musari,

ניסיתי דרך איפה שהפורמט אבל לא עובד כשמעלים את המחשב...אני צריך לעלות את המחשב ב MSDOS בשביל להפעיל עידכון ביוס...

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by dad11223,

שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. Started by Impreza,

הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט IntelliMouse Explorer 2 ופתאום בזמן עבודה הוא הפסיק להגיב ולעבוד ניסיתי לכבות את המחשב לנתק את העכבר להוציא את הסוללות לחבר ליציאת USB שום דבר לא עזר יש למישהו אולי הצעה מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף אותו יש לי אותו סה"כ 3 חודשים

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by Imtheman,

טוב אז אני אסביר את עצמי קצת יותר.... אז הרכבתי מחשב חדש והפלא ופלא המסך נדלק על הפעם הראשונה... ואז... המקלדת לא מגיבה!!!!!!!! :pissed: ככה שכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F2 אבל שיא התסקול אי אפשר ללחוץ על כלום החלפתי 5!!!! כן 5 מקלדות ככה ש ב200% זה הPS המעצבן הזה!!! אז חשבתי אולי מקלדת USB תתחבר...? מה אתם אומרים הבעיה הזאת תפתר עם מקלדת חדשה או לוח אם חדש?????

21. מצטער עם שאלה זו כבר יצאה לכם מכל החורים. ניסיתי חיפוש לא העליתי דבר......תודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by Integer,

קניתי מצלמת אינטרנט בעלת חיבור USB ומשום מה המחשב שלי מסרב לזהות את המצלמה... ניסיתי מיליון דברים: א. המצלמה עובדת במחשבים אחרים... ב. המצלמה תואמת XP ולי יש XP ועובדת אצל אחרים תחת מערכת ההפעלה הזאת ג. מודם ושאר התקני USB עובדים כרגיל ד. ניסיתי להסיר אותם ולהתקין רק את המצלמה במקום שהיה בו פעם התקן USB אחר שעבד ה. התקנתי דרייברים כמובן אך ללא הועיל... אשמח לעזרה בדחיפות תודה, אסף

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by pyro_man,

אני צריך את הדרייברים של כרטיס המסך i 752 של אינטל (נראה לי מובנה) ואת הדרייבר של כרטיס הקל Intel 82801AB I/O Controller Hub - AC'97 Audio Adapter

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eizik26,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.