עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …

2. Started by bubugu,

שאני צורב בתוכנה נרו ישר על ההתחלה זה כותב לי power calibration error מה זה אומר? ואיך אפשר לתקן את זה? הצורב שלי: yamaha 2100E משתמש באקס פי.. אה וגם זה עושה לי את זה לפעמים: http://img1.tapuz.co.il/forums/41503578.jpg וזה פשוט לא מסיים זה כל הזמן חושב

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. דבר ראושן אני צריך אתר תוכנות שממנו אפשר לראות מחירים של חלקי מחשב.. ודבר שני שמעו כשנאי מכניס דיסק נגיד להתקנת מישחק אז בהתחלה זה קוראה את הדיסק הראשון אבל כשזה מבקש את הדיסק השני אז כשאני מכניס אותו זה לא קורא אותו כאילו המחשב כן קוראה אותו אבל המישחק לא.. וזה ככה כבר ב-3 משחקים..איך אני פותר את זה? ----------------------- ערכתי ותודה על האתרים ..אם אפשר את הכי מומלץ משמה שהמחירים שמה הם המחירים הכי רגילים שיש כאילו הכי נכונים.. ואם אפשר תשוב לבעיה שלי כי אני מת להתקין כבר מישחקים! ---------------------- תודה לכל מי שעזר!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. הבעיה היא שקנראה שלפני כמה ימיים השלט נפל ומשהו נידפק בו ! אני מנגיד מעלה את הווליום הוא קופץ פתאום להכי גבוהה ! הוא לא מדוייק בכלל מה עושים ניגמר לי ההחריות מה הלכו הרמקולים ? או שגם חשמלי רגיל יכול לנסות לתקןן את זה או שיש לכם איזה פיתרון אחר ? תודה לעוזרים !

5. Started by a_nuke,

יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?

6. Started by the kon,

שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by 114508534,

אז ככה יש לי אתר שפעם העלתי ונזקרתי בו לפני כמה ימים ורציתי לשנות בו כמה דברים ואז קלטתי שאני לא זוכר את הסיסמא והשם משתמש שלי ואני לא יכול להיכנס לפאנל הניהול , יש אולי איזשהי אפשרות להכנס לשרת ולאפס את המערכת כי אני לא רוצה למחוק אותה אלה לעשות לעצמי גישה מחדש .

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by fox man,

אלהן אני גילי חדש בפורום מקווה להישתלב...!!!! אוקי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי פנטיון 3 1000 בן 3 שנים .. ובמחשב יש לי סידירום של סמסונג וצורב של קריאטיב.. הבעיה היא שאני מכניס את הדיסק לסידירום אז המחשב מתכבה ואז אני צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר... אותו הדבר גם הצורב.... והסידירום אצלי 3 שנים והצורב 2 יכול להיות שבאמת הם הפסיקו לעבוד?? אבל אני חושב שיש אז קצר הוא משהו.... בבקשה תעזרו לי כבר ניסיתי הכל הוצאתי הכנסתי... אני לא מבין כל כך בשמות של כבלים אז לפליז הלפפפ

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by musari,

ניסיתי דרך איפה שהפורמט אבל לא עובד כשמעלים את המחשב...אני צריך לעלות את המחשב ב MSDOS בשביל להפעיל עידכון ביוס...

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by dad11223,

שמעתי שיש כזאת תוכנה שמראה כמה כוח נשאר לספק וכמה הוא מחלק לכל חלק (כמו: סידירום כרטיס מסך וכ'ו) וואט וכמה נשאר וואט לא בשימוש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. Started by Impreza,

הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט IntelliMouse Explorer 2 ופתאום בזמן עבודה הוא הפסיק להגיב ולעבוד ניסיתי לכבות את המחשב לנתק את העכבר להוציא את הסוללות לחבר ליציאת USB שום דבר לא עזר יש למישהו אולי הצעה מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף אותו יש לי אותו סה"כ 3 חודשים

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by Imtheman,

טוב אז אני אסביר את עצמי קצת יותר.... אז הרכבתי מחשב חדש והפלא ופלא המסך נדלק על הפעם הראשונה... ואז... המקלדת לא מגיבה!!!!!!!! :pissed: ככה שכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F2 אבל שיא התסקול אי אפשר ללחוץ על כלום החלפתי 5!!!! כן 5 מקלדות ככה ש ב200% זה הPS המעצבן הזה!!! אז חשבתי אולי מקלדת USB תתחבר...? מה אתם אומרים הבעיה הזאת תפתר עם מקלדת חדשה או לוח אם חדש?????

14. מצטער עם שאלה זו כבר יצאה לכם מכל החורים. ניסיתי חיפוש לא העליתי דבר......תודה מראש

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by Integer,

קניתי מצלמת אינטרנט בעלת חיבור USB ומשום מה המחשב שלי מסרב לזהות את המצלמה... ניסיתי מיליון דברים: א. המצלמה עובדת במחשבים אחרים... ב. המצלמה תואמת XP ולי יש XP ועובדת אצל אחרים תחת מערכת ההפעלה הזאת ג. מודם ושאר התקני USB עובדים כרגיל ד. ניסיתי להסיר אותם ולהתקין רק את המצלמה במקום שהיה בו פעם התקן USB אחר שעבד ה. התקנתי דרייברים כמובן אך ללא הועיל... אשמח לעזרה בדחיפות תודה, אסף

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by pyro_man,

אני צריך את הדרייברים של כרטיס המסך i 752 של אינטל (נראה לי מובנה) ואת הדרייבר של כרטיס הקל Intel 82801AB I/O Controller Hub - AC'97 Audio Adapter

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eizik26,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. Started by ron533,

פתאום המדיה פלייר 10 לא משמיע לי קול בסרטים וקליפים שונים , הוידאו רץ רגיל.... עד עכשיו עבד תקין. נגנים אחרים עובדים בסדר ככה שזו לא בעיית חומרה. כשאני מנסה לנגן MP3 אז הוא מודיע על בעיה בכרטיס הקול....אבל הכרטיס עובד תקין ויש סאונד ותמונה בנגנים אחרים... מה זה יכול להיות?? (ניסיתי הסרה+התקנה) תודה

20. תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו. אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי: כרטיס טלויזיה : Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell. ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו. הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. ליפני זמן קצר קיבלתי מחשב ישן מחבר ותיק, החבר הציע שניזרוק אותו מהגג של הביניין שלו (עקב התיסכולים הרבים שהיו לו עם המחשב ). כמובן שאני סירבתי בתוקף להרוג את היצור החמוד וביקשתי ממנו שיתן אותו לי ושאני ינסה לתקן אותו, מרוב ההיתייאשות הגוברת שהייתה אצלו הוא אמר לי שהמחשב שיך לי ושאני יעשה איתו מה שאני רוצה ( ) כשהגעתי לביתי מאושר מאד עם המחשב הישן\חדש שלי דבר ראשון שעשיתי הוא כמובן ליפתוח אותו וליראות מה הולך בפנים.. וגיליתי דברים מאד מוזרים: 1) כל הכבלים שאמורים להיות מחוברים ללוח אם, לא היו מחוברים (זה כולל את הכבלים של הכפתור הדלקה, ריסט, IDE וכו") 2) במקום של המעבד ראיתי מן "חומה" שעלייה כניראה מורכב המעבד 3) על הלוח אם היו שני סטיקים של זיכרון ראם …

22. Started by ccc,

מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by SHAY951,

המחשב שלי נתקע אך ורק במשחק המסוים הזה (לאחר זמן מסוים). הוא לא מגיב וחייבים לעשות ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים של הכרטיס מסך? לחבר שלי יש אתו מחשב כמו שלי וזה לא עושה לו שום בעיה.....הדרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן שיש...אין לי מושג למה זה....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קניתי עוד כ. PCI של החיבור האלחוטי, וכשאני בא להתקין את הדרייבר המתאים, זה מתקין ואז אומר The device isnot working properlly וכשאני בודק ב-Device Maneger אז כתוב שאין דרייבר מה לעזאזל הבעיה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by wollmann,

אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים