עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roei.lahav,

שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by cobara,

שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  3. אוקיי שלום לכם. אתמול בבוקר המחשב פעל יפה והכל , בערב אני יצאתי החוצה , פתאום המחשב נכבה, כשחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב, הוא פועל , אחרי שהוא מגיע להעברת ה Windows , לפני ה"ברוך הבא" , מופיע לי חלון כחול וכל מיני דברים יש שם , (לפי דעתי זה וירוס). עכשיו שאני בא לפרמט את המחשב שלי , הכל פועל הוא מוחק אותו היטב, אחרי שהוא מגיע להעתקת קבצים , מופיע לי שוב החלון הזה אם הוירוס. כך שאיני יכול לפרמט את המחשב, כי יש לי את החלון הכחול הזה, מה עושים? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  4. המחשב שלי מחובר לTV בכבל HDMI, בכל פעם שאני סוגר את הטלויזיה כרטיס הקול עובר ל "Realtek Digital Output(Optical)" הבעיה שאינני מסוגל לחזור ל AMD HDMI Output בגלל שהוא not plugged in ואני נאלץ לכבות והדליק את המחשב מחדש.. אשמח לעזרתך..מצ"ב תמונה. (עשיתי עידכון ל CCC)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by McMerc,

כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. טוב אז לפני כשבועים קיבלתי את המחשב ויש בו כרטיס קול על הלוח יש לי רמקולים 5.1 של logitech וחיברתי אותם וסידרתי וכולם עובדים אבל שאני רוצה להנמיך באס אז זה לא מזיז ויוצא שהחדר שלי כמו במלחמה.... איך אני מסדר את הבעיה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  7. תאור המצב: מסך חדש של יונדאי,דגם Q995 ,CRT 19' שטוח, מחובר למפצל ביחד עם 4 מכשירי חשמל אחרים, המפצל נמצא קרוב למסך. הבעיה: לפעמים, בלי שום התראה או תזמון הגיוני, המסך מתחיל להבהב בין גוון צהוב כהה מגעיל, לבין המצב הנורמלי. יש לציין, שהמסך הקודם שהיה לי, IBM E74 הוחלף בדיוק מכיוון שהבעיה הזו הופיעה בו, מה שמעלה את החדש שלא מדובר בבעיה במסך עצמו אלא במשהו אחר. לי זה נראה כמו בעיה בחשמל. עצות והערות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

9. איך אני עושה גיבוי לביוס במקרה והעידכון לא מצליח לי? יש אפשרות כזאתי?

10. Started by k22,

שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D יש לאבא שלי מחשב והוא כל הזמן מתכבה מעצמו או שלפעמיים העכבר לא עובד ושמדליקים את המחשב אז יש אור אדום מהעכבר למטה ואז מפסיק... החלפתי לו היום ספק כוח וזה שוב ממשיך ממה יכול להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. ואיך בודקים אם החלק הזה דפוק במחשב שלי? פשוט הרגע פירמטתי והתחילו לי מסכים כחולים..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אני מקווה שזה המקום המתאים אז ככה יש לי מחשב E6750 1GIG 800MHZ KINGSTON 8500GT 512 WD160GB עכשיו אני רוצה לדעת למשל אחרי שאני מסיים לשחק CRYSIS או כל משחק כבד אני יוצא חזרה ל וינדוס ויש דבר מעצבן שלוקח לו איזה 20 שניות לחזור לתפקד כאילו הוא ממש איטי אחרי שאני יוצא מהמשחק כאילו עד שהכל עולה לוקח לו זמן אז אם מישהו שמבין במה זה קשור בזכרון או ב דיסק קשיח ? תודה לעוזרים(:

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by fritzi24,

שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים וטרם שמרתי "פנקס רשימות". יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם? אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by tombraider,

בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by avz,

יש לי מחשב די ישן - לוח אם H61M-S2-B3 ועליו כרטיס מסך HD5450 (עם יציאת HDMI) מערכת הפעלה ווינדוס 10, שאני משתמש בו כסטרימר לצפיה בטלויזיה. כאשר אני מסיים לצפות, אני מכניס את המחשב למצב sleep ואחר כך כאשר אני רוצה לשוב ולצפות, "מעורר" אותו על ידי לחיצה על מקש העכבר. עד עתה, תקופה ארוכה, הכל היה בסדר. לאחרונה החלפה תופעה שהמחשב לא יוצא (אם זאת ההגדרה הנכונה) ממצב sleep למצב שבו מופיעה תמונת הרקע של הווינדוס (תמונת הנוף). הלחיצה על העכבר גורמת למחשב לפעול אבל המסך נשאר שחור. אני נאלץ לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש ואז הכל עולה ומסתדר - עד לפעם הבאה. התופעה לא קיימת בקביעות, פעם קורה ופעם לא, אם כי זה קורה יותר פעמים מאשר לא. אשמח לקבל רעיונות והצעות - במיוחד אם מישהו נתקל בתופע…

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by יובליקו,

רכשתי מתאם usb לhdmi אחרי שהכניסת hdmi המובנת של המחשב הנייח שלי נהרסה. אני מחבר את המחשב לטלויזיה, סמארט טיוי של סמסונ ואני רואה ממש גרוע. צבעים מרוחים. עדכנתי את כל הדרייברין במחשב…למישהו יש מושג מה עלי לעשות?

20. Started by SyLeR,

שלום. יש לי כונן DVD דגם NEC_DVD_RW_ND-3550A. ליפעמים הכונן לא קורא לי דיסקים של DVD. זה קורא בדרך כלל בדיסקים מקוריים, אבל לפעמים גם בצרובים. לא מדובר בסרטים, אלה בדיסקים של משחקים או בדיסקים שמכילים מידע מסויים.(DATA). כאשר אני מחבר כונן חיצוני אחר, הדיסקים שלא עלו לי בכונן הפנימי (שציינתי למעלה), עובדים מצויין בכונן החיצוני! עידכנתי את הפיירוואל של הכונן דרך האתר של היצרן, והבעיה לא ניפתרה. אני רוצה לציין שזה לא תמיד הייה כך, בעבר לא היתה לי בעיה בכונן. תודה מראש לעונים!

21. שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. היי, מחשב של חבר היה קופא במהלך העבודה, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה שהמחשב מלא אבק ויש צורך לנקות אותו. פתחנו את המחשב, הברקנו אותו, הרכבנו הכל מחדש ואז התחילה הבעיה הגדולה: המחשב עולה, עד שמגיע השלב שוינדוס אמור לעלות והוא מתאפס (לא מופיע החלון שרשום בגדול windows xp, ממש שניה לפני), שמתי לב גם שמתי שהוא עולה בהתחלה בהתחלה יש מן ריצודים כאלה על המסך, והדבר נעלם כשמופיע מסך הdos. ניסיתי כל מה שאפשר לחשוב עליו, התקנתי עליו הארדיסק ממחשב אחר כדי לראות אם הבעיה בוינדוס וגם הוא לא עלה, כך שהבעיה היא חומרתית. ניתקתי הכל והרכבתי מחדש, איפסתי ביוס על ידי הוצאת סוללה וע"י איפוס cmos וכלום, המחשב עולה, ואיך שאמורה לעלות וינדוס הוא מאתחל את עצמו מישהו מכיר בעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. תוכנית ה"דרוג" - חווית המשתמש במחשב לא מצליחה לסיים את הבדיקה, ונותנת הודעת שגיאה. המחשב חדש,C2D 6300,2Gb Memory,8800GTS Nvidia. הרצתי תוכנות בדיקה שונות כגון סנדרה, ולא הייתה שום בעייה. מה יכולה להיות הסיבה, ואיך ניתן לאפיין את הרכיב הבעייתי - אם יש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9600XT עם הדרייוור הכי עדכני ואני מקבל הודעת שגיאה ב WINDOWS שיש בעיה בדרייוור וצריך לבטל את ההאצה בחומרה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש מפנדס (קירור מנועה, טוניק טאוור), והפעלתי בו רייד עם שני HDS של 250 גיגה (WD2500AAKS, WD2500JD, סאטא 1, סאטא 2 בהתאמה), את הדיסק סאטא 1 לקחתי מהמחשב הקודם מפרט בסיסי: asus p5kr 2gb supertalent 800MHZ ddr2 q6600 7800GTX (לקחתי מהמחשב הקודם, כי אני לא אשתמש במחשב למשחקים הרבה) liberty 400w dxx עכשיו, אני משתמש בקנטרולר של אינטל בשביל רייד (ich9r זה הנורת'ברידג' של הלוח שלי). לפני הפרמוט (התקנת ווינדוס XP, עם SP1, מקורי כמובן.), המסך boot של אינטל שמתאר את המערכי רייד הראה לי את הרייד של שני הדיסקים הקשיחים שלי, ואמר כי הוא פעיל ושני הHDS תקינים ופעילים והמערך פעיל. (אחרי שהגדרתי את הRAID 0 שלהם כמובן, זה לא קורה לבד.) אז הכנסתי את הדיסק התקנה של XP, ואת הדיס…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.