תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות במחשב אחד אחתxp בעברית שניה , xp pro sp2 באנגלית האם זה יכול לגרום לבעיות ובכללן התקן חומרה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו, הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA . איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם סטיק של 256 וכשאני מוסיף עוד אחד המחשב לא רואה אותו אפילו בביוס כתוב שיש רק 256 :-\
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. יש לי Xp Professional. הייתה לי בעיה עם הקובץ Kernel32 וכו', תיקנתי את הבעיה ע"י מחיקת ה SP2 (בהמלצת נציג מייקרוסופט..) עכשיו המערכת הפעלה עובדת, אבל עובדת ממש לא טוב.. כמעט כל תוכנה שאני פותח לא עובדת, אי אפשר להעתיק קבצים וכו' , וכמעט בכל התקנה חדשה שאני רוצה להתקין מופיעה ההודעה הבאה: Setup failed to launch installation engine: The RPC server unavailable. מה לעשות??? ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט כדי לעשות WinUpdate אך זה לא עזר..(ניסיתי ע"י חיבור רשת + חיבור Wireless) ושום דבר לא עובד.. ניסיתי להיכנס ל"תוכנה" Services שנמצאת בתוך הקטגוריה Administration שנמצאת בלוח הבקרה, מצאתי בServices את RPC, ניסיתי לעשות לו Start, אחד עבד אחד לא עבד.. תעזרו לי, בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תראו זה לא קרה לי בעבר הכרטיס בן חודשיים בערך ויש בעיות במחשב כבר איזה חודש בטרד שפתחתי קודם ויש לי בעיה לא יודע התחילה לפני יום שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך 7600GT אז הכול סבבה ומצוין ואז שאני עושה ריסט או שהמחשב עושה לבד אז זה מאפס אותו וזה כאילו אין כרטיס מסך וב מאפיינים>תצוגה לא רואים תכרטיס מסך והכול כזה איטי שמזיזים תחלונות אבל הדרייבר נישאר בלוח בקרה!! ואז אני מתקין מחדש וזה עוד פעם עובד מצוין עד שמרסטים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
MOTU Ultra Lite זה הכרטיס קול שלי והוא מחובר למחשב ב FIREWIRE אם אני מכניס לCDROM דיסק DATA, ומתחיל לעיין בתוכו, או בקיצור, בכל פעם שהCDROM בפעולה - אז יש פיקים נוראיים בכרטיס קול אין לי מושג למה זה יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה pmagic הגרסא של הדוס ואיך שהוא עכשיו כונן D שלי הוא נמצא במצב של UNFORMETTED ... בקיצור כל התוכנות משחקים שירים סרטים עבודות וכו היו לי על כונן D .. לפי מה שהבנתי הכונן הלך ... אבל למישהו יש מושג איך אני יכול להחזיר את הכונן ???? זה חשוב מאד ! תמונה מצורפת מ PM8 תודה רבה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
[Thu Sep 29 19:10:01 2005] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. מזה אומר??
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
פעם היו לי שני כוננים כאשר על כל אחד מהם התקנתי WINDOWS 10. הWINDOWS עשה לי טבלה, בחרתי מערכת - אנטר והיא עלתה. אך בשלב כלשהו, במחשב חדש, התקנתי שוב שני כוננים זה לצד זה וכך היה: התקנתי מערכת הפעלה 1 על כונן 1 - עבד התקנתי מערכת הפעלה 2 על כונן 2 - עבד וקיבלתי טבלה לבחירת מערכת הפעלה הסרתי באופן זמנתי את כונן 2 וציפיתי שמערכת הפעלה 1 תעבוד, או שאקבל את הטבלה ואבחר את מערכת הפעלה 1 אך במקום זאת הגיע מסך כחול הבא: מאז, גם כשהחזרתי את הכונן 2 - לא ניתן יותר לגשת למערכת הפעלה 1. עשיתי שוב את התהליך מחדש - ושוב מסך כחול לאחר הסרת הכונן השני.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בוקר "טוב" לכולם. מעצבן ממש לגלות שמחשב לא עובד על הבוקר!!! בכל מקרה. הוא עולה, בודק זיכרון... וזהו. משם מסך שחור על blink כזה מהבהב וזהו... רעיונות??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלחתי את הלוח אם עם הזיכרונות והמעבד לבדיקה בפנדה.... הוא חזר ומצאו שהרכיבים תקינים. אני מתקין בחזרה את הכרטיס מסך והכל... ושוב הבעיות שקדמו לכך... היבהובי מסך, ארטיפקטים, ונעילות גם במצב 2D. כרגע הסרתי את הדרוורים של הכרטיס מסך ועד עתה זה לא חזר... יכול להיות שזו התנגשות של דרוורים?.... האם יש תוכנה שיכול לבדוק אם הבעיה נגרמת מבחינת התוכנתית? :s05: הבעיה הזו ממש מעצבנת אותי כבר!!!! כי ברגע שאני מתקין שוב את הדרוורים של הכרטיס מסך הבעיות חוזרות. :-\ [גם עם 6800GS וגם עם GF4]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הבעייה: ברזולוציות גבוהות(הכי גבוה שאני עובד זה 1024*1280 32ביט) ובקצבי רענון גבוהים שנעים בין 85HZ ל-100HZ, גודל המסך פשוט כל הזמן משתנה, כאשר אני קובע לו גודל שמתאים למסגרת שלו, המסך מרצד וכל הזמן הגודל הזה משתנה ולא נשאר מתאים למסגרת... הכל נראה תקין אבל הוא ממש מפמפם את זה...פשוט קופץ לכל מני גדלים, אחרי שאני מגדיר את זה מחדש, יש איזה דקה של שקט אבל אז שוב השינויים הללו בגודל מתחילים. זה קורה בעיקר אחרי שאני משאיר אותו מכובה הרבה זמן (לא מהלחצן POWER אלא מהשומר מסך ומהכיבוי האוטומאטי של מערכת ההפעלה). מה ניסית עד עכשיו? לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר וקצב רענון נמוך יותר -> יש שינויים כאלה, אבל הם הרבה פחות דינאמיים והרבה פחות משמעותיים וזה נסבל לעבוד. כיבוי וה…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
[table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים הכבדים כמו הביושוק והלוסט פלאנט למי שמכיר... יש לי את הכרטיס eVGA GeForce 8800GTX 768MB KO ACS3 (עשו לו אוברקלוק במפעל) הבעיה היא שהוא נתקע במשחקים אחרי 2-40 דקות וצריך לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה... למשל בביושוק הו פתאום נתקע עם ריבועים כאלה אדומים קטנים שקצת מהבהבים למי שמכיר... העניין הוא שהרצתי בלילה 15 פעם את ה 3D MARK על רזולוציה מטורפת של 1920 על 1080 והוא לא נתקע בכלל!! אני לא מבין מה הבעיה שלו אבל אני יודע שמאמצים אותו הוא מגיע ל-70 מעלות ויותר למרות שאני גם הוספתי לו עוד מאורר שמביא עליו אויר מלמעלה.... מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ניסתי לחבר את ההארדיסק לכמה מחשבים שונים והווינדוס לא רוצה לזהות אותו,זה נותן את השגיאה הבאה http://img521.imageshack.us/my.php?image=74117952jl8.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=60682134it2.jpg ניסתי להחליף את ההארדיסק עם הארדיסק אחר שעובד תקין (לקחתי ממחשב שעובד), ניסתי להחליף גם את הכבל SATA,אני בטוח שהבעיה היא מהלוח של המארז אבל מה כבר יכולה להיות הבעיה? זה ההארדיסק http://img143.imageshack.us/my.php?image=68372320vk4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?image=10914574jx5.jpg אני מצטער שלא רואים ישירות את התמונות,אני יותר מחצי שעה מנסה ולא מצליח.. תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הלכתי לישון ושקמתי המחשב היה הכל מקושקש כזה כאילו קווים מוזרים ושעשיתי RESET האסוס אמר לי CPU TEST FAILED אבל הכל עובד עכשיו ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעייה בשקע של ide2 הלוח פשוט לא מזהה שום פריט שאני מכניס לשם, למשל עד עכשיו היה מחובר לide1 ההרדיסק ול2 סידירום וצורב, פתאום הכל הכוננים נעלמו ואני לא מצליח לחבר שום דבר לשם החלפתי כבל לא עוזר ניסיתי בכל הדרכים של המסטר וסלב גם לא עוזר פשוט לא מזהה, אם אני מחליף ושם את הצורב/סידירום בide1 זה מזהה, ניסיתי גם לאפס את הביוס גם לא עוזר מישהו יודע מה זה יכול להיות ? דרך אגב זה הלוח אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655TX%20Ultra.htm#
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תיראו מה התוכנה הזאת מראה לי http://img98.exs.cx/img98/426/gfhg4ty.png יכול להיות שהיא מזייפת?????? או שהספק כח דפוק????
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-