תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לאחר ניקיון המחשב התחילה תופעה מוזרה במחשב: -המחשב לא מדליק את המסך (אין סנכרון) הכרטיס נוסה במחשב אחר ועבד. -המקלדת לא מגיבה. -לא שומעים ציפצוף (למרות שלא בטוח שהרמקול עובד). -ה-h.d מתנהג בצורה מוזרה משום שכאשר ה-IDE מחובר ללוח האם הוא לא עובד וכשמחובר רק לחשמל כן. -נורת ה-POWER נדלקת לאחר לחיצה על כפתור ה-POWER המאווררים של ה-CPU וכן של הכרטיס מסך עובדים, -הוחלף לוח אם. -נבדקו כל האופציות של ניתוק כל הרכיבים וחיבור כל אחד בנפרד, אחד אחרי השני. האם ייתכן שהמעבד נשרף? אם כן האם יש אחריות למעבד PENTIUM 4 478? למה לא עולה ה-BIOS ולאחר מכן אומר שישנה בעיה במעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
P4 1.8\256MB\כרטיס מסך מובנה\ספק ג'נרי. המחשב אחרי פירמוט עולה יותר מידיי לאט..העכבר זז לאט. התקנתי אנטי וירוס,תוכנה נגד רוגלות,winrar,וכו'. מה יכולה להיות הבעיה..אני משתגע כבר מזה..בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לפני שאני יחליף סתם ספק כוח שאלה קטנה הספק אמור להיות רותח? כי בימים הראשונים של המחשב הספק היה קר לחלוטין והמחשב היה דלוק 24 שעות ביממה עכשיו יום אחד באמצע משהו המחשב נכבה באופן פתאומי! ומתי שהתקרבתי לאזור של הספק הרגשתי שחם לי ביד שנגעתי באזור הזה נכוותי יכול להיות שאני באמת צריך להחליף ספק?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. תודה לעוזרים מראש. סליחה אני יודע שזה לא שייך לפה אני מעביר לפורום כוננים קשיחים, מצטער.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר להשתנש במחשב הישן כדי לחזק את המחשב החדש תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
המחשב עבד בלי בעיות עד אתמול כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע למסך הזה של Welcome ונכבה אני יכול להיכנס בSafe Mode וניסיתי לעשות Repair אבל הוא נכבה באמצע... יש פתרון לבעיה??
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. יש לי Xp Professional. הייתה לי בעיה עם הקובץ Kernel32 וכו', תיקנתי את הבעיה ע"י מחיקת ה SP2 (בהמלצת נציג מייקרוסופט..) עכשיו המערכת הפעלה עובדת, אבל עובדת ממש לא טוב.. כמעט כל תוכנה שאני פותח לא עובדת, אי אפשר להעתיק קבצים וכו' , וכמעט בכל התקנה חדשה שאני רוצה להתקין מופיעה ההודעה הבאה: Setup failed to launch installation engine: The RPC server unavailable. מה לעשות??? ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט כדי לעשות WinUpdate אך זה לא עזר..(ניסיתי ע"י חיבור רשת + חיבור Wireless) ושום דבר לא עובד.. ניסיתי להיכנס ל"תוכנה" Services שנמצאת בתוך הקטגוריה Administration שנמצאת בלוח הבקרה, מצאתי בServices את RPC, ניסיתי לעשות לו Start, אחד עבד אחד לא עבד.. תעזרו לי, בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לבעיה הזאת בדיוק, כי אני לא יודע מה בדיוק מקור הבעיה אבל היום שהגעתי הביתה ובאתי לשחק קצת בפיפא שמתי לב שהמשחק פועל בהילוך מהיר(וזה לא בהגדרות של המשחק) אחר כך שמתי לב שזה קורה גם במשחקים אחרים ושכל הWINDOWS עובד בהילוך קצת יותרמהיר וכל המזעור של החלונות והאנימציות הגראפיות מהירות מהרגיל. יש לציין שיום קודם שיחקתי וזה עבד כרגיל ועכשיו זה ממש מציק שזה ככה במיוחד במשחקים. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי גם לעשות בדיקה של דרייברים שצריך לעדכן באתר של אינטל ועדכתי את מה שצריך שם וזה עדיין לא נפתר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 275 והמעבד שלי core i5 2.66ghz והזכרון 4GB DDR3. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, קניתי את הצורב להלן ^ בינואר השנה,ומאז הוא עובד סבבה,צורב DVD ISO קורא DVD בלי בעיה אבל היום שהכנסתי אליו CD רגיל,הוא פשוט לא קורא אותו,לא משנה כמה פעמים אני מכניס ומוציא,מעדכן firmware אבל זה לא משפיע... לעוד מישהו הייתה בעיה עם הצורב הזה? או שזה פשוט צורב עם עינית CD דפוקה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IRIVER H320 40G שנמצא אצלי כבר הרבה זמן ואיבדתי את הדיסק של הדרייבר שלו... שאני מחבר את הייריבר למחשב הוא מזוהה לי בכוננתי דיסקים כ- כTOWHMBE MK6046GAL $ USB DEVICE שהוא אמור בגלל להזדהות כ טושיבה קיצר אני לא יודע מה לעשות ניסיתי יום שלם לחפש את הדריברים באינטרנט או באתר של איריוור אבל לא מוצא לי.. אני אודה מאוד למי שיעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני צריך לשדר קובץ וידאו למספר ניידים בו זמנית (6-8 מכשירים) באופן חד פעמי. האם יש תוכנה מסויימת או דרך אחרת ללא רכישת מפצל? לחילופין, אין לי בעיה להשכיר מפצל מתאים אם הסכום הגיוני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
את המאוורר כבר הזמנתי כי המוכר אמר לי שזה אמור ליהיות מתאים אבל הוא לא מבטיח לי כלום .. כאן כתוב לאיזה סוגים הוא מתאים וה8600GT לא מופיע ביניהם מה שכן הוא מתאים לכל סוגי הג'יפורס של נוידה גם לסידרה האחרונה של 7 ככה שיש מצב שזה לא מעודכן מבינים .. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED מה נראה לכם זה יתאים לי לכרטיס או לא ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שכל הזמן אני מכון את השעון בווינדוס ואחרי כמה שעות הוא בכלל לא מכוון לשעה הנכונה אני גם צריך כל יום לכון את התאריך לפני כמה זמן פירמטתי ועדיין השעון לא מתכון תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בוקר "טוב" לכולם. מעצבן ממש לגלות שמחשב לא עובד על הבוקר!!! בכל מקרה. הוא עולה, בודק זיכרון... וזהו. משם מסך שחור על blink כזה מהבהב וזהו... רעיונות??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המשחקים עובדים חלק נמשל משחק חלש למחשב שלי פיפא 2005 אני מגיע לצד של המגרש על זוית 6 הוא מתחיל לגמגם לי לכמה שניות ולחזור לעבוד חלק .... ואני מפעיל פלטרים לא הרבה אבל מפעיל יכל להיות בגלל שיש לי מסך 19 ? והכרטיס מסך שלי הוא 128 זה קשור ? גם בדום 3 יש חלקים שעובד חלק מגיע לאיזה מקום מתחיל לגמגמם ופיפא 2005 ? בכלל לא צריך לעשות לי בעיות זה המחשב שלי 3.06 גגה זיכרון דואל 512 2100 מסך lcd 19 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו ספייר דרייבר 4.9 רגיל drietx 9b ממה יכולה להיות הבעיה זה ממש מעצבן
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי, אז ככה כשאני ניכנס לניהול דיסקים אני רואה פחות נפח ממה שצריך להיות. אני יודע שחברות הדיסקים מחשיבות 1 GB כ 1000 בימקום 1024. אבל אצלי במקום 312.5 זה מראה לי 298.08 זה הפסד של יותר מ 15GB. תודה
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי את הלוח יש A7N8X דלוקס וכשמדליקים את המחשב באיזה שלב המחשב אומר איזה משהו (זה משהו של הלוח שמדבר בקול אנוש) והוא אומר משהו על הזיכרון אבל עכשיו הוא אומר לי משהו כמו SYSTEM MEMORY FAILED. יש לי שני סטיקים זהים של קורסייר 256M 3200 וגם אני רואה שהווינדוס(XP PRO) מזהה 512. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר מחדש אני מקבל הודעות ששלחו לי כבר בלי קשר ואנשים שרוצים לאשר אותי וזה ממש מציק כי כבר ש כל פעם שאני מתחבר איזה 15 הודעות מאנשים שונים... וכל פעם צריך לסגור אותם מחדש... מישו יודע מה עושים עם זה?! (חשוב לצין שפירמטתי את המחשב בלי שום קשר אבל הבעיה נימשכת)..
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב עושה לי לאיזה שנייה מסך כחול ואז עושה לי ריסט.. אני אפילו לא מספיק לקרוא מה רשום שם
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
חברה לפעמים המחשב מפסיק להגיב וכשאני עושה ריסט הוא רושם לי error read disk משהו כזה אני נותן כמה מכות למארז עושה ריסט והמחשב עולה רגיל מישהו מוכן להסביר לי איך פותרים את התופעה המעניינת הזו?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-