תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב כנראה עם וירוסים\רוגלה כיוון שנפרץ לאח שלי המשתמש בפייסבוק+מייל בזמן שהוא השתמש בvpn סיני ולכן הוא חושד שמישהו נכנס למחשב\שם וירוסים\יש גישה... בכללי, המחשב עבר המון אז לא יהיה מופתע... אני צריך לפרמט אותו בימים הקרובים, אבל בנתיים בא לי קצת לשחק בו gta v בינתיים, השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את השמירות וההתקמדות עוד כמה ימים מהמחשב הזה מבלי חשש שיכנס וירוס לתוך השמירות. האם וירוסים\רוגלה\סוס טרויאני יכול להיכנס לתוך השמירות של משחקים?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש (LG GSA10A???) איך אני מרכיב אותו? זה מסובך? אם אי אפשר לתאר את זה בפשטות אולי יש משהו מצולם מאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נוסף שהכונן הקשיח שלא פשוט מסרב להפעיל תWIN או לבצעה FORMAT. עם אני נגיד מפעיל סתם תמחשב, הוא כותב לי שהכונן לא קיים אבל בבאיוס הוא כן קיים, ועם אני מבצעה FORMAT הוא מגיע לחלון של בחירת כוננים לפירמוט ואז מופיע מסך כחול שאומר שהכונן פגוע,וירוסים,ויש לבצעה תיקון. עכשיו זה קורה כל הזמן ומה שמוזר בכל העסק הזה, שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הכל עובד יופי ואפילו עשיתי לו FORMAT דרך המחשב שלי ומחקתי את שני הכוננים והפכתי אותם לאחד ועדין אותה הבעיה. וגם לפי הבאיוס הכונן הקשיח עומד על SLAVE שהוא מחובר דרך SATA,והצורב די וי די עומד על MASTER ומחובר על IDE ואי אפשר לשנות את זה יש רק שני אפשרויות או לחבר אותם כמו שהם עכשיו או לנתק תצורב כדי שהכונן הקשיח יהיה על MASTER…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מערכת שעבדה ללא שום בעיות, העלתה פתאום עם ההדלקה עשן לבן רב ומיד עם הכיבוי שלה מצאתי כי חוטי הפנל הקדמי נשרפו והפלסטיק שלהם נחשף, מה עושים עכשיו ??? שהרי חוטים אלה מחוברים למארז !!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר החדש של nvidia ולא כתוב שם מתאים גם ל6800.. זה נכון? אם כן.. איזה דריבר אני צריך להתקין ומאיפה?!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הייתי עם BIOS F12 עדכנתי לF14, ומאותו רגע ברגע שאני מבצע אתחול הבקר RAID / IDE לא מצליח למצוא כוננים והמחשב נתקע. בסוף ניתקתי את כל הכוננים והחזרתי את הBIOS לגרסא F13 שאתה הכל עובד בסדר גמור, אפילו הגדרת הRAID נשמרה. סתם ככה לא היה אכפת לי אבל הF14 תומך במעבדים שה F13 לא תומך בהם מעבדים בסטפינג R0 אם אני לא טועה. מצד שני אני לא יכול לוותר על הRAID שלי וכן על הצורב וקשיח נוסף. הבקר הוא של JMICRON ומובנה בלוח. מישהו מבין למה זה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בקשה כל הזמן שאני עושה ריסט או פתיחה למחשב...מופיע לי מסך כחול ואני צריך לעשות שוב ריסט בקשה אני צריך עזרה בניתוח תודה http://rapidshare.de/files/13401434/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק רק המאווררים פועלים וזה אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו חשוב לציין אני לא טכנאי בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ? המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו זה המעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחקתי הכל מהאייפוד אני לא מסתדר עם הכשיר המרגיז הזה ...והתוכנה המרגיזה קובעת לי מה לשמוע אז ככה ניסיתי למחוק את כל מה שיש על האייפוד ולעשות רסטור .... האייפוד אחריי שהכל מחוק ...אומר לי שמשהו תופס 76 מגה ! אני לא מבין את זה אין עליו כלום הוא פשוט לא מודע למה שיש עליו ולא מראה לי ... אני עדיין חדש בעסק תעזרו לי הפעם ? מה לעשות ....אך זה שהדבר המפגר הזה לא מודע לכזה דבר זה סתם תפוס לי 76 מגה הגיוני ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה,במחשב של בת דודה שלי תמיד היה מחובר לUSB אחד מדפסת ולשני MP3 קיצר בזמן האחרון הוא לא מזהה אותם בכלל. יש השערה מה יכולה להיות הבעיה בדיוק ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום שמחברים הארדיסק ב SATA הלוח דורש כמובן שנכניס אותו ל RAID של כונן אחד, ב Stripe ואז בוחרים אותו כמכשיר בוט דרך ה Array agent צריכים לעשות עוד משהו בביוס בשביל שהווינדוס יעלה משם, מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-