עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oded6188,

יש לי כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל הכל עובד טוב, והבעיות מתחילות כשאני בא לחבר אותו למחשב הנייד. כמו שאתם בטח יודעים, במחשב ניידים החיבור של ה FIREWIRE הוא קטן כזה (רק 4 פינים במקום 6) קניתי את הכבל המתאים (בצד אחד 6 ובצד שני 4), ואמרו לי שזה יעבוד, ושבעצם 2 הפינים הנוספים הם בשביל חשמל, אבל אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה בגלל שהכרטיס קול גם ככה מקבל חשמל מהקיר... ניסיתי את החיבור והוא לא עבד.... אמרו לי לנסות לתלוש את ה"מגנטים" האלה שבקצוות של הכבל (המגנטים האלה נגד הפרעות), וזה גם לא עזר... יש אולי כמה סוגים של כבלים?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by Melkor,

היי חברים, לפני כמה ימים הכונן הקשיח החיצוני שלי ספג מכה מנפילה של כ-20 סנטימטר... לאחר מכן הפסיק לעבור, בניסיון לבדוק את הבעיה פירקתי והגעתי לכונן הפנימי (seagate 1TB) שלא פועל כראוי. התופעה היא: נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק וככה כל פעם... מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by Blinker,

אז ככה אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון .. אם לא תעבירו בקשה עשיתי עכשיו את שני הבנצ'ים של קרייסיס וגיליתי בעיה מאוד מטרידה שלא שמתי לב אילה במהלך המשחק עצמו כי הייתי עסוק בלירות לכל כיוון כל הזמן מופיעים לי אוביקטים מול הפנים בבנץ' של ה GPU כשהמצלמה מטיילת בכל האי כל שניה צץ אוביקט חדש שיחים עצים אבנים והמון דברים מה יכולה להיות הבעיה .. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה עוד שאלה מאחר אני לא ממש מבין בזה .. איך ה FPS והכל ? GPU ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 123.28s, Average FPS: 16.22 Min FPS: 11.89 at frame 1953, Max FPS: 19.23…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by ellell,

שלום. הפעלתי את המחשב והנה לפני שיעלה את "הלוגו" של הוינדוס XP הופיע הודעה הזאת . windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root> \system32\ntoskrnl.exe> please re - install a copy oy pf the above file אינני מבין איך נוצרה הבעיה. וגם איך לתקן את הבעיה. עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by FatallChill,

יש לי מחשב ישן עם סטיק של 256 וכשאני מוסיף עוד אחד המחשב לא רואה אותו אפילו בביוס כתוב שיש רק 256 :-\

6. Started by iSneak,

ברשותי ספק Thermaltake Purepower 480W, ולוח אם Epox 8KDA3J. לפני מס' ימים המחשב התחיל לעשות בעיות. כללו חלק מן הבעיות כיוביים לא רצוניים, ובעיות כרטיס מסך (הרדאון X800 XTPE מקבל חשמל בנוסף מהלוח אם גם מהספק ישירות). היום עשיתי סריקה יותר מקיפה לבעיה ומצאתי כי אחד מהחיבורים של הספק אל הלוח אם, נשרף (בחוט הגדול העבה עם 20 הפינים), אחד הפינים שרוף, וכך גם המקום שהוא היה בו על הלוח אם. מס' שאלות: 1. יש אפשרות להחליף רק את חיבור החשמל בלוח אם? אם אפשר במעבדה - האם זה כדאי? 2. קניתי את המוצרים הנ"ל בזיגזג לפני קצת פחות משנתיים, על הספק יש אחריות של 12 חודשים, ואילו על הלוח אם, 24 חודש. בתקנון האחריות היה רשום כי האחריות לא מכסה "פגיעת ברק, שריפה, רטיבות ו/או שימוש לא נאות במוצר…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. יש לי מחשב חזק מאוד,עם כרטיס מסך X700PRO . חיברתי ל DVI שלו, פלזמה 42 עם כבל מיוחד שהוא HDMI-DVI. בפלזמה רואים הכל מרצד. וידאו נראה טוב, אבל כתב ומלל מרצד עד כדי כך שלא ניתן להסתכל עליו. הפלזמה תומכת ב WXGA 1280X768. בעבר הסרתי את תוכנת הקטאליסט, כי היא עשתה לי בעיות. כרגע אני מנסה לשחק בהגדרות של התצוגה, ולא מצליח לפתור את בעית הריצוד. 3 שאלות לי אליכם: 1. איך פותרים את בעיית הריצוד? 2. האם התקנה של קטאליסט חדשה, מעודכנת, תכלול אופציות נוספות חוץ מאלה שיש כרגע לא התוכנה? אם כן איזה גרסה ממומלצת? 3. כרגע יש רק אופצית "הרחב שולחן עבודה" וכך בעצלם אני רואה גם את המסך שלי וגם את הפלזמה. מדוע אין לי אופצית "הכפל את שולחן העבודה", כפי שהיה לי בכרטיסים קודמים? אשמח לתשובות. תוד…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by SecretAgent,

השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב Pentium 4 לוח אם של ג'יגהבייט ופתאום הוא התחיל לצפצף לי צפצופים מקוטעים כל איזה חצי דקה. הוצאתי וניקיתי את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות וזה לא עזר החלפתי את הזכרון ואת הכרטיס מסך וזה גם לא עזר מה אני עושה? נ.ב אין לי שום כרטיס אחר שיכול לגרום לבעיות...

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by zekit,

1)הלכתי היום לתכנאי וספרתי לו על בעיה שמציקה לי כבר כמה שבעות. מדי פעם שהמחשב מתאמץ בתוך משחק,המסך קופא ולפעמים המחשב מכבה את עצמו,התכנאי אמר שזה 100 אחוז ההרד דיסק שהולך "למות" . הבעיה שהוא אמר שהוא לא יודע איזה הרד דיסק עושה את הבעיה,עכישו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיוכלה לבדוק את זה? 2)הוספתי למחשב עוד זיכרון והוא לא מזהה אותו,מה זה יכול להיות? השתמשתי בתוכנה של מייקרוספוט והיא לא מצא בעיות בזיכרון (אולי כי הוא לא מזהה אותו) 3)יש לי בעיה בסאונד במחשב,שומעים "מלוכלך" זה לא מהרמוקלים (אותו דבר אם אוזניות) , יכול להיות שזה חלק מהבעיה במספר 1 , או שזה משהו מהכרטיס קול? האם יש דרך לבדוק גם את זה? תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by rivki1985,
    • 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by spinchicken,

אני מנסה לחבר חומרה שמתקשרת דרך USB ומעבירה הרבה מידע לכרטיס תקשורת במחשב, ראיתי שיש לזה הרבה בעיות יציבות והחיבור מתנתק כל הזמן. האם זו בעייה ידועה עם חיבורי USB? האם יש דרך חומרתית או תכנותית לעזור לייצוב ה USB?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by 7278608,

שלום אני צריכה עזרה אם דרייבר של creative ca0103 חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור,? לwindows xp

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אחרי כמה דקות של משחק במשחקים כבדים (SUPREM COMMANDER, DEVIL MAY CRY 4) אני מקבל את הודעת השגיאה הנוראה מכולם...המסך הכחול אני לא חושב שזה בעייה של התחממות של איזשהו רכיב בגלל שיש לי תוכניות ניטור לכרטיס הגרפי ובנוסף לכך נראה כי הבעיה מתרחשת בין אם 42 בדירה מעלות או בין אם המזגן עובד על 16 מעלות ופינגונים מחליטים לבנות איגלו בחדר שלי. קיוותי שאולי יהיה לכם הצעות איך להעלות על הבעיה? בינתייםמישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה שיכולה לאתר את הבעיה כגון תוכנה שמבצעת בדיקתBENCHMARKING לרכיבים השונים מבחינת המתח והטמפרטורה אני אשמח אולי כדי להוסיף שלפני כחודשיים הוספתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב שלא הסכימו לעבוד לי עד אשר העלתי את המתח דרך הביוס לזכרון בקצת מה שגרם להם לעבוד בצור…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. אני חייב עזרה בקשר למקלדת.. קניתי לפני כמה ימים מקלדת של microsoft נראת טוב לא אלחוטית.. דגם אין לי ממש מושג משו nature אני יודע על הדיסק רשום lntellType Pro 2.2 lntelliPoint 4.11 אקיצר אני מנסה להשתמש בא ואין לי מושג איך להתקין אותה. הכפתורים החדשים למשל של הווליום והנגן, של הדף הבית וכל זה עובדים למרות שעדיין אני רוצה לכוון אותם אם אפשר (ז"א למשל בכפתור מסנג'ר להשים את מסנג'ר 7 לא של הווינדוס). אבל הבעיה העיקרית היא כפתורי הF. הם לא עובדים! F5 למשל לא מרענן בשום מצב, וF5 F6 F7 F8 הכפתורים שבלעדיהם אי אפשר לעבוד בפלאש ארבעתם לא משפיעים על הפלאש בגרוש אני חייב לשנות את זה לכוון אותם להתקים מה עושים?? בעצם אולי הם כן עובדים למה בפלאש הכפתור היחיד שמגיב הוא F6 אבל הוא לא עו…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by tvholic,

שלום כולם, יש לאחי בעיה בכונן DVD של המחשב. משום מה הכונן קורא רק מדיות עם + ולא קורא דיסקים צרובים עם הסימן + מישהו יודע למה ומה הבעיה? הכונן אמור לקרוא את שני הסוגים. (ככה כתוב במפרט שלו בכל מקרה...) אגב, הכונן זה optiarc dvd rw AD 5170A כדאי לעדכן את מנהל התקן? תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by AntiSocial,

מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by kreeki,

המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by מני מור,

אני יושב לי עם המחשב, לפתע פתאום המסך מאבד את זה. הוא מתחיל להבהב קווים ואורות בלי קשר. בדקתי את החיבור, ניסיתי על מחשב אחר, הוצאתי אותו מהשקע והחזרתי, הוא רק חוזר לכמה שניות ברזולוציה נוראית ומיד משתבש מחדש. כמה דקות לפני היו כמה הפסקות חשמל בבית. זה יכול להיות קשור אולי? תצילו אותי פה!

22. Started by kellycobain,

היי. היום קיבלתי את כרטיס הקול החיצוני שרכשתי. כרטיס קול של חברת midiplus audiolink pro. הכרטיס מתחבר למחשב באמצעות יו אס בי. קראתי את העלון ונאמר שם לחבר את הכרטיס באמצעות היו אס בי , לחכו תשהמחשב יזהה התקן יו אס בי ואז להכניס את הדרייבר. משום מה המחשב לא זיהה את הכרטיס גם אחרי שאיתחלתי את המחשב עדיין, הוא לא זיהה אותו. התקנתי את הדרייבר בכל זאת הדלקתי את הכרטיס, שנכנסתי להגדרות צלילים ושמע הכרטיס מזוהה שם, השם שלו מופיע שם, אבל את המיקרופון שחיברתי לא שומעים. דבר נוסף שקרה הוא שלא ניתן לגעת בעוצמה של הקול , זאת אומרת שאני לוחצת על האייקון של הרמקול , העוצמה נראית באפור, שאי אפשר לשנות אותה... בבקשה? מישו?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by ybass096,

אהלן! שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה).. היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום.. לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה.. לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה.. אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת.. המפרט של המחשב הוא : Intel i5 2400 GIGABYTE GA-PH67A-UD3 KINGSTON 4GB ATI…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by superginiman,

הלכתי לישון ושקמתי המחשב היה הכל מקושקש כזה כאילו קווים מוזרים ושעשיתי RESET האסוס אמר לי CPU TEST FAILED אבל הכל עובד עכשיו ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. אחרי זמן מסוים(לפעמים חצי שעה-שעה ולפעמים 10 דקות)בעיקר במשחקים אבל לפעמים סתם ככה בשולחן עבודה המתחיל מתחיל לעשות ריסטרט ואז נתקע בהתחלה של הריסטרט וכל הזמן מרסט מחדש(מתחיל תריסט ואז עוד פעם מתחיל ריסט וככה חוזר על עצמו) עד שאני מנתק לו תחשמל ניסיתי להחליף ספק כח, זיכרונות, כרטיס מסך, החלפתי שני הארדיסקים(שכנראה גם קיצרו וגרמו לבעיה), במעבדה באייבורי בדקו תמחשב הרבה פעמים ואמרו שזה עבד להם בלי בעיות, אחרי זה לקחתי תמחשב הביתה בכל פעם ואצלי זה עשה תבעיה הזאת כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.