תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם הדחופה להלן הקונפיגורציה: פנטיום 3 733 הארד דיסק מאסטר 20GB הארד דיסק סלייב 80GB כונן DVD רגיל - סלייב צורב רגיל - מאסטר עובד מצויין שנים. החלפתי את הכונן DVD הרגיל בצורב DVD מסוג NEC 3500 A כולל הג'ימפור הנכון, כך שיש שני צורבים. המחשב עלה, ולאחר מספר דקות קרס. ההארד דיסק סלייב, 80GB לא מזוהה יותר ומשמיע קולות. ניסיתי לשים אותו במחשב אחר - אותו כנ"ל. ניתקתי צורב, אותו כנ"ל. האם זה צרוף מקים מזעזע (הלכו 80GB שהיו אמורים להצרב היום) או שההארד דיסק נדפק בגלל הקונפיגורציה החדשה? ההארד דיסק באחריות, כך שיוחלף, אבל אני חושש שאם עשיתי משהו לא בסדר, יידפק גם החדש. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה pme wakeup call שאני מדליק אותה המחשב לאחר שאני מכבה אותו נידלק בערך אחרי חצי שעה לבד הקטע שהיא בהגדרות ברירת מחדל ביטלתי והיא לא עושה את זה ולא המחשב לא מכובן לפי זמן להידלק אז מה הקטע
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש במטרה להפוך אותו למכונת המשחק שלי. המחשב הוא פנטיום 3.4 עם 2 ג'יגה של RAM, כרטיס מסך Winfast PX6600TD (256m ובקיצור, לא מחשב שצריך לעשות צרות כל כך מהר עכשיו הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מריץ משחקים שדורשים ביצועיים גרפיים גבוהים אז המחשב יוצא לדסקטופ או מאתחל את עצמו בצורה ספונטנית אחרי בערך עשר דקות עד שעה של הרצה חלקה לחלוטין של המשחקים. כשנתתי לחנות ממנה קניתי את המחשב לבדוק את הבעיה, אצלם לא הייתה הבעיה שהופיעה אצלי בבית. אפילו הייתי שם בחנות ושיחקתי במשך זמן העולה על הזמן שהבעיה בדרך כלל מופיעה, מה שהוציא את עניין התקלה בכרטיס המסך (שלא נדבר על זה שכבר עידכנתי דרייברים והכל) עכשיו, כשחזרתי עם המחשב הביתה הוא המשיך לעשות לי את הצרות מ…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הוא אומר לי שהכרטיס קול שלו הוא גם על המודם נראה לו.., מוזר.. : השם של הכרטיס זה משהו כזה : aw32 pro pnp audio משהו גם עם קריסטל.. : תודה רבה למי שיעזור לי למצוא דריבר לwindows 98 sec ed,
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חדש. חיברתי אותו והמחשב מזהה חומרה חדשה אבל אני לא רואב אותו במחשב שלי. אני יודע שאני צריך ללכת למחשב שלי ואז ל-MANAGE אבל מה אני עושה אח"כ?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המשחקים עובדים חלק נמשל משחק חלש למחשב שלי פיפא 2005 אני מגיע לצד של המגרש על זוית 6 הוא מתחיל לגמגם לי לכמה שניות ולחזור לעבוד חלק .... ואני מפעיל פלטרים לא הרבה אבל מפעיל יכל להיות בגלל שיש לי מסך 19 ? והכרטיס מסך שלי הוא 128 זה קשור ? גם בדום 3 יש חלקים שעובד חלק מגיע לאיזה מקום מתחיל לגמגמם ופיפא 2005 ? בכלל לא צריך לעשות לי בעיות זה המחשב שלי 3.06 גגה זיכרון דואל 512 2100 מסך lcd 19 כרטיס מסך ראידון 9700 פרו ספייר דרייבר 4.9 רגיל drietx 9b ממה יכולה להיות הבעיה זה ממש מעצבן
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1)הלכתי היום לתכנאי וספרתי לו על בעיה שמציקה לי כבר כמה שבעות. מדי פעם שהמחשב מתאמץ בתוך משחק,המסך קופא ולפעמים המחשב מכבה את עצמו,התכנאי אמר שזה 100 אחוז ההרד דיסק שהולך "למות" . הבעיה שהוא אמר שהוא לא יודע איזה הרד דיסק עושה את הבעיה,עכישו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיוכלה לבדוק את זה? 2)הוספתי למחשב עוד זיכרון והוא לא מזהה אותו,מה זה יכול להיות? השתמשתי בתוכנה של מייקרוספוט והיא לא מצא בעיות בזיכרון (אולי כי הוא לא מזהה אותו) 3)יש לי בעיה בסאונד במחשב,שומעים "מלוכלך" זה לא מהרמוקלים (אותו דבר אם אוזניות) , יכול להיות שזה חלק מהבעיה במספר 1 , או שזה משהו מהכרטיס קול? האם יש דרך לבדוק גם את זה? תודה לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, נעלם לי אחד הדיסקים הקשיחים מהמחשב( הווינדוס לא מראה לי)מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מבעיה שכשמדליקים את המחשב הוא כיאילו לא מגיע לשלב של טעינת הwindows ורק כשעושים ריסט הוא מסתדר והכל עובד מצוין מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולןם יש לי צורב LG שעד לא מזמן פעם כרגיל ועכשיו אני פשוט לא מצליח לצרוב איתו שום דבר (לקרוא כן) הצריבה מתחילה ואז מופיע לי שגיאה DMA error חיפשתי בגוגל מצאתי שזה יכול להיות בעיה שהצורב על slave ובאמת הוא היה על slave ושינתי למאסטר אבל עדיין אותה בעיה וגם ראיתי שזו יכולה להיות בעיה של דרייבר אבל ניסתי להתקין גרסה אחרת של נרו (נרו 9) וזה עדיין לא מצליח לצרוב אבל בלי שום שגיאה זה פשוט מודיע שהצריבה נכשלה האם מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? אם כן אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לאחי בעיה בכונן DVD של המחשב. משום מה הכונן קורא רק מדיות עם + ולא קורא דיסקים צרובים עם הסימן + מישהו יודע למה ומה הבעיה? הכונן אמור לקרוא את שני הסוגים. (ככה כתוב במפרט שלו בכל מקרה...) אגב, הכונן זה optiarc dvd rw AD 5170A כדאי לעדכן את מנהל התקן? תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בHD פתאום אני מדליק את המחשב והמערכת לא עולה והוא עושה רעשים. ניסיתי להשים אותו על SLAVE ולהפעיל אותו במערכת תקינה והמערכת בכלל לא זיהתה את הHD עכשיו בלי שום קשר לחבר שלי היית בעיה בHD באחד הPARTITIONים והצלחתי בעזרת תוכנה מסויימת לשחזר את כל המידע! (110GB) הבעיה בHD הזה שהמערכת בכלל לא מזהה אותו ובגלל זה אני לא יכול לשחזר (ע"י כל מיני תוכנות). האם למישהו יש פתרון?! נ.ב- מעבדה כלשהיא אמרה שאפשרי לשחזר רק שזה יעלה 4,000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הורדתי תכונה מהאינטרנט. הופיעה בקשה להפעיל מחדש את המחשב, הסכמתי. המחשב כבה ועלה מחדש, עד ברוך הבא ואז נשמע ציפצוף ומופיע מסך כחול שאומר שיש תקלה והמחשב לא ממשיך כדי לא להזיק. בערך משהו כזה. הפעלתי מחדש את המחשב וזה חוזר על עצמו. מה עושים. מבקשת עזרה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נוסף שהכונן הקשיח שלא פשוט מסרב להפעיל תWIN או לבצעה FORMAT. עם אני נגיד מפעיל סתם תמחשב, הוא כותב לי שהכונן לא קיים אבל בבאיוס הוא כן קיים, ועם אני מבצעה FORMAT הוא מגיע לחלון של בחירת כוננים לפירמוט ואז מופיע מסך כחול שאומר שהכונן פגוע,וירוסים,ויש לבצעה תיקון. עכשיו זה קורה כל הזמן ומה שמוזר בכל העסק הזה, שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הכל עובד יופי ואפילו עשיתי לו FORMAT דרך המחשב שלי ומחקתי את שני הכוננים והפכתי אותם לאחד ועדין אותה הבעיה. וגם לפי הבאיוס הכונן הקשיח עומד על SLAVE שהוא מחובר דרך SATA,והצורב די וי די עומד על MASTER ומחובר על IDE ואי אפשר לשנות את זה יש רק שני אפשרויות או לחבר אותם כמו שהם עכשיו או לנתק תצורב כדי שהכונן הקשיח יהיה על MASTER…
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. טמפ' במנוחה - טמפ' במאמץ - פרטים נוספים - המחשב מחובר לאל-פסק. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) המשחק ממשיך ולפתע האל-פסק מתחיל לצפצף ולעשות אור אדום (כהוצאתי את האל פסק וחיברתי את המחשב ישירות לחשמל המחשב פשוט עשה קולות של חשמל והתמוטט באות…
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש, מפרט בצד ימין. משום אני שומע מן צפצוף מהמחשב שחוזר ונישן כל הזמן! פתחתי את המחשב לבדוק ואני כמעט בטוח שהצפצוף מגיע מהלוח אם שלי...(GIGABYTE P35-DS3P). חשוב לציין שהצפצוף הזה לא הזיק לי עד עכשיו מבחינת תפקוד המחשב, אבל אני חייב לדעת איך להפסיק אותו. בבקשה תעזרו לי עם זה כי הצפצוף הזה משגע אותי כבר!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים שניהם של WD בממשק SATA. אחד בנפח 120GB (עליו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני בנפח של 250GB. האחרון פשוט נכבה לו בזמן העבודה על המחשב (אני שומע את ה"קול" של הכיבוי שבוקע מהמארז) ונדלק שוב רק כשמתבצעת גישה לכונן. הבעיה בשום אופן לא קיימת ב-XP 32BIT. מישהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מרגע שהוא נדלק הוא עושה זמזומים כאלו אינסופיים המחשב והכל עובדים כאילו משהו במאוורר נוגע במשהו יש למישהו מושג על הבעיה הזאת הספק הוא ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-