תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 GT רציתי לדעת אם זה בסדר שמתי שאני רואה סרט דרך המחשב לטלוויזה המסך של המחשב ממשיך כרגיל שמעתי שזה מאמץ את המחשב אשמח לתשובות !!!!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב נייד ודי מהר (מיד)התעורר הצורך לחבר את המחשב לאינטרנט. כמובן שעוד בחנות התעניינתי בראוטר אלחוטי ראיתי הרבה דגמים יקרים יותר ויקרים פחות. וכמובן שככל שאני רוצה ראוטר יותר טוב אני נפרד מיותר כסף. עכשיו אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוציא 1000ש"ח על ראוטר שכל מה שאני צריך ממנו זה חיבור רק של המחשב הנייד . (כן יש יותר זולים אבל לא עם אותם אפשריות ניהול\אבטחה). וגם אם אני קונה ראוטר אלחוטי המחשב השולחני גם צריך להפוך לאלחוטי דבר שעולה עוד כסף. ובקיצור החלטתי שאני יקח מחשב ישן(סלרון 400) ישים לו שלושה כרטיסי רשת: הראשון למודם השני למחשב השולחני והשלישי אלחוטי . חוץ מכרטיס רשת אלחוטי שעולה 150 ש"ח יש לי את כל שאר הציוד כך שכל העלות היא 150 ש"ח . ואם כבר אנ…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תעזרו לי עם זה כי אני כבר אובד עצות! אז ככה: קניתי את המחשב שלי באוקטובר 06 אחרי 3 שנים שלא התעדכנתי בשוק המחשבים (צה"ל), וסמכתי על זה שמכר לי (עסק פרטי) שירכיב לי מחשב וכנראה זו הייתה טעות. בכל אופן מאז שקניתי אותו עד עכשיו המחשב עושה לי את אותן בעיות ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זה המחשב: מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz לוח אם Asus P5RD1-VM זכרונות Kingston 1024 DDR1 X2 כ.מסך NVIDIA GeForce 7600 GT ה.דיסק WesternDigital 250G 7200Rps קשה קצת להסביר את הבעיה אז אני מקווה שזה יהיה מובן.. הבעיה היא שמשחקים ובכלל קטעי גרפיקה עולים כל פעם במהירות אחרת.. כלומר אני יכול לעשות אתחול, להעלות משחק והוא ירוץ בנזונה, להוציא אותו, לחזור אליו אחרי דקה ופתאום יה…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפי ה cpu z לוח אם שלי נקרא Z390 GAMING X-CF אבל באתר יצרן אין עם סיומת cf ניסיתי להוריד את שני האופציות בלי ה cf ולא מזהה לי את התיקיה או הקובץ, מאחורי המחשב לא רואה כניסה יעודית של דיסק און קיי ל usb מסויים ניסיתי שני כניסות ואין שינוי אתר יצרן לום אם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור שלי כזה, יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ שבערך לפני חצי שנה פתאום אני מדליק ואין את צליל הPOST, לא רואים כלום על המסך, רק המנורה של ההארד דיסק במארז דולקת, הוצאתי את כל החומרה, ניסיתי להדליק ללא זיכרון \ כ. מסך ואין שום תגובה, ניסיתי עם ספק כוח אחר - שום כלום, עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש, אבל לפני זה אני צריך לדעת האם המעבד טוב איך אפשר לדעת?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם המערכת יציבה וזאת ההודעה שקיבלתי מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זה התחיל בעיה זו לא מזמן , המחשב מתחיל לעשות צפצופים כדומה לפקס או מדפסת או מכשיר רפואי עושה צפצופים כל כמה שניות , ובסופו של דבר נכבה או עושה ריסט הרעש הזה בא מהבורד לא משום מקום אחר (אין לי מדפסת , אין פקס) זה מהמחשב ! אני מבין במחשבים אבל לא בחומרה . מזה יכול להיות !!? בעיית חימום ? אבל שום דבר לא עובד רק החייגן עולה וזהו ! שום משחק לא פועל שום כלום , למה זה קורה ? שום דבר חשוד לא פועל ב TASK MANAGER ....שום דבר חשוד לא מושתל המחשב מצפצף ובסופו של דבר נכבה כבר לא יודע מה לעשות במיוחד שזו בעייה חומרתית (הצפצוף בא מהלוח אם) ABIT NF 7
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מהי המהירות של הזיכרון שלי ? 533 או 667 ? איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה שלי ? כי אני רוצה להביא כרטיס אחר ואני צריך לבטל את המובנה ..
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום קניתי היום הארד דיסק חיצוני הכל היה טוב ויפה העברתי קצבים עד שפתאום הוא כל הזמן ביקש ממני לעשות אתחול להארד דיסק עשיתי ועכשיו נוצרת בעיה שכאשר אני מכניס אותו לusb הוא משמיע צליל כאילו הוא איתר אותו אבל אני לא יכול לראות במחשב שלי את הכונן שלו הדגם הוא maxtor basics external hard drive
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום שמחברים הארדיסק ב SATA הלוח דורש כמובן שנכניס אותו ל RAID של כונן אחד, ב Stripe ואז בוחרים אותו כמכשיר בוט דרך ה Array agent צריכים לעשות עוד משהו בביוס בשביל שהווינדוס יעלה משם, מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היום קיבלתי מדוד שלי מעבד P4 3.00GHZ S478 תקין לחלוטין חיברתי אותו מרחתי משחה תרמית וכשהפעלתי את המחשב רשום בביוס שתדר המעבד הוא 1550MHZ מה יכולה להי ???ות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מפנדס (קירור מנועה, טוניק טאוור), והפעלתי בו רייד עם שני HDS של 250 גיגה (WD2500AAKS, WD2500JD, סאטא 1, סאטא 2 בהתאמה), את הדיסק סאטא 1 לקחתי מהמחשב הקודם מפרט בסיסי: asus p5kr 2gb supertalent 800MHZ ddr2 q6600 7800GTX (לקחתי מהמחשב הקודם, כי אני לא אשתמש במחשב למשחקים הרבה) liberty 400w dxx עכשיו, אני משתמש בקנטרולר של אינטל בשביל רייד (ich9r זה הנורת'ברידג' של הלוח שלי). לפני הפרמוט (התקנת ווינדוס XP, עם SP1, מקורי כמובן.), המסך boot של אינטל שמתאר את המערכי רייד הראה לי את הרייד של שני הדיסקים הקשיחים שלי, ואמר כי הוא פעיל ושני הHDS תקינים ופעילים והמערך פעיל. (אחרי שהגדרתי את הRAID 0 שלהם כמובן, זה לא קורה לבד.) אז הכנסתי את הדיסק התקנה של XP, ואת הדיס…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ואני רוצה לשדרג אותו - פנטיום 3 - 733 מערכת הפעלה 98 אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך שאני ידע איזה אביזרים יש לי בפנים איך להוציא את המידע הזה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה עכברים, מחפש המלצה על משהו שמחזיק הרבה זמן ומתאים במיוחד לטאבלט הזה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-