עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ELiA,

אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by ptyahoo,

ואאייי איך נלחצתי סליחה על הכותרת לא הייתי בפוקוס מרוב לחץ...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

בהדלקת המחשב אני מקבל את הציפצוף הבא: צפצוף <רווח של כחצי שניה> ועוד שני ציפצופים מהירים אחד אחרי השני. ניסיתי שתי מסכים שונים..אין הבדל. תודה סמיון

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by kip,

הסנכרון בין ווידאו לסאונד נדפק, עצירה והפעלה (מאותו המקום) מתקנת עד לפעם הבאה. בכל הנגנים. במחשב השני עם אותו הנגן אין את התופעה... מוזר ביותר... מישהו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by yuvalkosh,

אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by Muadib,

שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by mz155,

טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by G!0®@,

יש לי בעיה ממש מוזרה שבדרך כלל שאני רוצה להדליק את המחשב הוא נדלק ממש לשניה אפילו לא משמיע רעש רק האורות נדלקים וישר נכבה... לעיתים רחוקות הוא נדלק כמו שצריך ואז הוא עובד חלק אבל בדרך כלל יש את הבעיה הזו... אני יודע שכל החומרה במצב טוב ומתאימה ללוח האם שלי ולגירסת הביוס וגם בדקתי פחות או יותר שאין שום קצרים במערכת... עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by ezana9,

אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Trol,

שלום, מופיע לי במנהל התקנים סימן שאלה צהוב ורשום "בקר קול של מולטימדיה", וזה לא יכול להיות שזה הכרטיס קול, כי אני התקנתי את הדרייבר ההתקני ביותר, וחוץ מזה שומעים מצויין, אין בעיה של מוזיקה, אז מה זה בדיוק הדבר הזה? (איזה בור אני חח), הינה תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3227/66jb.jpg תודה לעוזרים, שבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  12. זה מסתדר המסך hyundai q17 מחובר עם DVI QUADRO 980 כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Forest14,

המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. הייתי עם BIOS F12 עדכנתי לF14, ומאותו רגע ברגע שאני מבצע אתחול הבקר RAID / IDE לא מצליח למצוא כוננים והמחשב נתקע. בסוף ניתקתי את כל הכוננים והחזרתי את הBIOS לגרסא F13 שאתה הכל עובד בסדר גמור, אפילו הגדרת הRAID נשמרה. סתם ככה לא היה אכפת לי אבל הF14 תומך במעבדים שה F13 לא תומך בהם מעבדים בסטפינג R0 אם אני לא טועה. מצד שני אני לא יכול לוותר על הRAID שלי וכן על הצורב וקשיח נוסף. הבקר הוא של JMICRON ומובנה בלוח. מישהו מבין למה זה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by alon311,

מתי שאני עובד ב WINDOWS הכרטיס לא ייציב מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו זה יכול לקרות אחרי שעה שעתיים או 10 שעות שלא לדבר על משחקים שהוא ניתקע עוד בתפרית או אחר דקה בתוך המשחק

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??

18. אהלן חברים, המחשב שלי לצערי החל לעשות בעיות, להתקע לו מדי פעם לפעם. המחשב שלי בן 3 שנים, בעל מעבד i5-4570 3.2GHZ. מאז הבעיה ניסיתי להבין איפה הבעיה, וכאשר אני נכנס לדפדפן שמתי לב כי הCPU קופץ ל-50-70, והוא מתייצב רק לאחר זמן מה. לאחר הייצוב הוא נע בין 0% - 40% - אך ורק דפדפן ואנטי וירוס פועלים. האם זה תקין? את עניין התוכנה פסלתי, פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין 3 גרסאות שונות. האם תוכלו לכוון אותי על מה להסתכל? לאיפה לכוון? תודה רבה והמשך שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Raz20,

יש לי קובץ של משחק מכווץ , השם שלו הוא : [PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition הוא תופס 3.35GB כשאני מנסה לפתוח אותו אז מופיעה לי הודעת שגיאה : E:\emule0.47a\Incoming\[PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition.iso ניסיתי לפתוח את הקובץ המכווץ הזה בתוכנה D-Tools וזה עדיין לא פותח את המשחק

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by tronado,

על איזה F צריך ללחוץ כדי להכנס לחלון שאפשר לבחור את זה\?

23. Started by Impreza,

יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by 3Dude932,

...לא מודינג, לא שמודינג פשוט רוצה לחבר כרטיס קול ישן, כדי שאני אוכל לחבר את הג'ויסטיק ...הבעיה שלי היא... שאני לא יודע איך להוציא את הלוחות האלו שמאחורי המארז, כדי לפנות מקום ללוח חדש :'( אני לא יודע איך ולא רוצה להסב נזק... אני רגיל במארזים לראות פשוט בורג אחד, מבריגים החוצה, ומוציאים את הכרטיס... ככה זה נראה אצלי... האם אפשר בבקשה עזרה?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים