תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
במשך שנה שלמה הכל עבד מעולה . לפני יומיים ניתקתי את הכבל של הרמקול מהיציאה הירוקה (ראשית) של הכרטיס קול וניסיתי לחבר לכבל הזה עוד 2 רמקולים- רציתי שיהו מחוברים ליציאה אחת 3 רמקולים. זה לא עבד. אז חיברתי בחזרה את הכבל ליציאה הירוקה כמו שתמיד היה ומאז היציאה הזו לא עובדת! הכרטיס קול של הלוח אם הזה הוא 7.1 אז חיברתי ליציאות אחרות ומהן כן שומעים. אז נראה לי שנשרפה לי היציאה הרשאית של הכרטיס קול. כי כל היציאות האחרות עובדות אבל שומעים מהן צליל היקפי ולא את הצליל הראשי שאמורים לשמוע. עכשיו מה אני עושה? יש מצב לתקן את זה? פירמטתי את המחשב כי חשבתי שזה משהו בהגדרות, ועדיין לא עובדת היציאה הראשית של הכרטיס קול. בבקשה תעזרו לי. לא בא לי לקנות לוח אם חדש (עולה 500 שקל) או כרטיס קול…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני הורדתי סרטים באיכות Blu-ray בפורמט mp4 וצרבתי אותם דיסק DVD רגיל, ומסיבה כלשהיא המערכת קולנוע לא קוראת את הדיסק והמחשב כן קורא... יש לי אפשרות להוריד גם סרטים בפורמט MKV ו AVI שאלו פורמטים של סרטי HD כבדים יותר. בכל מקרה אני לא רוצה להוריד סתם ולבזבז דיסקים על משהו שלא יעבוד. אשמח שמישהו יסביר איך ניתן לצרוב בצורה יעילה שתעבוד. יש לי תוכנת צריבה PowerISO וגם Nero. נ.ב כשאני מוריד סרטים באיכות DVDRIP וצורב אותם, הם רצים חלק בלי בעיות. והמערכת קולנוע זאת מערכת של סוני די יקרה, נקנתה לפני שנה בערך ככה שלא נראה לי זאת בעיה עם המערכת..
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק או לפעמיים סתם זה עוצר לי הכל והליזר של העכבר מתחבה וזהו(העכבר -USB)...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
איך שאני מפעיל אותו הווינדוס אומר לי שהוא ניתקל בבעיה ועליו להסגר אהה ואיך אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה (radeon X1800XT 512) כאילו חיברתי את הכבלים והכל אבל לא מצאתי אפשרות בדרייבר פעם היה לי nvidia וזה היה ממש פשוט אבל עכשיו אני לא מבין כלום חוץ מהבעיה בדרייבר
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 לאחרונה, בכל הפעלה של יוטורנט ( גרסה אחרונה), המחשב נתקע לזמן קצר, אחר כך משתחרר למספר דקות, שוב נתקע, וחוזר חלילה. התופעה מטרידה מאוד, ולכן אני נאלץ לסגור את התוכנה, בעת שאני עובד עם המחשב. יש לציין שבעבר היה לי מקרה דומה. הצלחתי לתקן זאת, ע"י כך שהתקנתי גרסה חדשה ואיפסתי את ההגדרות. הפעם, ניסיון כזה לא עזר בכלל. התצלום הראשון, מציג את התהליכים שטוחנים את המעבד. יוטורנט, קופץ לראש הרשימה, כאשר הוא תוקע את המחשב: התצלום השני מציג את השתוללות ה-CPU זה גם חופף לדפוס התנהגות המחשב: קופא ומשתחרר לסירוגין. כאשר CPU נוסק כלפי מעלה, העכבר נתקע, ומשתחרר רק כאשר CPU צונח למטה. יתכן מאוד שברגע שנבין מדוע זה קורה- יתגלה הפתרו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד. אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון... לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס …
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי מחשב עם Win Xp Sp2 וכשאני עוזב את המחשב לכמה דק' בלי לגעת בו הוא ננעל... עכשיו כשאני חוזר הוא מבקש ממני להכניס לו סיסמא כדי לפתוח את הנעילה .... עכשיו אם אני לוחץ אישור הנעילה נפתחת גם כן... מה שאני רוצה לשאול זה איך אני מסיר את הנעילה הזו כי לי לא זכור שאני יצרתי סוג כזה של נעילה.... תודה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
גם לי יש פחות או יותר אותה בעיה אז אני מצטרף לפרד. מפרט בסיסי (תגידו אם צריך עוד מידע): מעבד: פנטיום4 2.4 לוח אם: AsRock P4i65G כרטיס מסך: GeForce 6200 (טמפרטורה במנוחה באזור 55 מעלות) כרטיס טלוויזיה: LifeView משהו.... מסך: LG Flatron L1750B אני עובד על המחשב ופתאום המסך נכבה. אין שום חוקיות של אחרי זמן מסויים או פעולה מסויימת. נראה שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא בטוח (אורות דולקים אבל לך תדע אם יש מישהו בבית). לפעמים אחרי כמה שניות זה חוזר לנורמלי לפעמים זה חוזר למסך מעוות ופעמיים זה עשה ריסט לבד. אחרי זה, שלחתי את דוח השגיאה וקיבלתי הפניה לפתרון הזה: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/en-gb/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=12aa5568-4a8d-49dc-88b0-b61c248939aa…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני הופך לעברית באזה בקאזה זה רושם לי בגיבריש, וגם ששולחים לי הודעה ב ICQ אני לא נקבל את זה בעברית. בבקשה עזרה....תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
<blockquote>שלום חברים פירמטתי את המחשב ולא מזוהה בחיבורי רשת Local area connection. יש לציין כי כאשר מחובר הראוטר נורת הלינק מהמהבת, יש ברשותי לוח אם מדגם: Asus M2N-E (socket AM2 ניסיתי למצוא את הדרייברים הרלוונטים באתר, ומה שמצאתי כנראה לא רלוונטי. יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2. אשמח לעזרה. תודה.</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי 2 מחיצות c ו d אני רוצה להחזיר את הארדיסק למצב שיהיה בו כונן אחד ומה שיש ב d יחזור ל c איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אהלן יש לי צורב NEC 4550A, ומשום מה הוא לא קורא לי DVD. הוא צורב כרגיל, קורא דיסקים רגילים, אך DVD מסרב לקרוא. הDVD המדוברים הם דיסקים שיש בפנים כמה סרטי בפורמט DIVX. פעם ניתקלתי בבעיה הזאת אך התקנה של NERO HOME פתרה אותה, ועכשיו שאני מנסה להפעיל בעזרת הנרו הוא מראה לי שגיאה בקריאת הפורמט. כאשר אני מנסה להכנס לדיסק דרך "המחשב שלי", הוא מראה שהדיסק ריק, אך הוא מראה סמל של DVD-R ב"מחשב שלי". וכשאר אין דיסק הסמל נעלם. כלומר הוא מזהה שיש שמה דיסק DVD אך לא קורא אותו. השאלה היא איך אני קורא את הקבצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס 10 על מחשב חדש וזה מה שמוצג לי ^ אני מתקין דרך usb מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה? תודה רבה הסתדרתי... אם מישהו שצריך: 1. לוחץ shift + f10 2. כותב diskpart 3. select disk 0 4. clean תעשה הפעלה מחדש וזהו
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-