עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RonCohen,

משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  2. הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…

4. Started by samocha3,

יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by okarmi,

גם לי יש פחות או יותר אותה בעיה אז אני מצטרף לפרד. מפרט בסיסי (תגידו אם צריך עוד מידע): מעבד: פנטיום4 2.4 לוח אם: AsRock P4i65G כרטיס מסך: GeForce 6200 (טמפרטורה במנוחה באזור 55 מעלות) כרטיס טלוויזיה: LifeView משהו.... מסך: LG Flatron L1750B אני עובד על המחשב ופתאום המסך נכבה. אין שום חוקיות של אחרי זמן מסויים או פעולה מסויימת. נראה שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא בטוח (אורות דולקים אבל לך תדע אם יש מישהו בבית). לפעמים אחרי כמה שניות זה חוזר לנורמלי לפעמים זה חוזר למסך מעוות ופעמיים זה עשה ריסט לבד. אחרי זה, שלחתי את דוח השגיאה וקיבלתי הפניה לפתרון הזה: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/en-gb/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=12aa5568-4a8d-49dc-88b0-b61c248939aa…

6. היי קניתי לילד מחשב נייד מדגם lenovo v14 ada התקנתי מערכ הפעלה ווינדוס 10 64 ביט לאחר ההתקנה הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים החסרים מהאתר של לנובו. הבעיה את הדרייבר של כרטיס המסך,אני מריץ והמקבל הודעה שהותקן בהצלחה,אבל בפועל במנהל התקנים,עדיין רשום לי הדרייבר הדיפולטיבי של microsoft display adapter (זה יוצר כמובן בעיה שלא ניתן לשנות רזולוציה וגם לא לחבר מסך חיצוני למחשב). נ.ב : התקנתי את הווינדוס מחדש ועדיין לא מזהה את הדרייבר של המסך. מישהו יכול בבקשה לעזור? אולי להוריד את הדרייבר מהאתר של amd ולא מהאתר של לנובו? אין לי פרטים על דגם הדרייבר עצמו למעט שהוא amd ...

7. Started by Spiritus,

שאני הופך לעברית באזה בקאזה זה רושם לי בגיבריש, וגם ששולחים לי הודעה ב ICQ אני לא נקבל את זה בעברית. בבקשה עזרה....תודה מראש!

8. Started by Mike-,

ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?

9. Started by cdrampa,

<blockquote>שלום חברים פירמטתי את המחשב ולא מזוהה בחיבורי רשת Local area connection. יש לציין כי כאשר מחובר הראוטר נורת הלינק מהמהבת, יש ברשותי לוח אם מדגם: Asus M2N-E (socket AM2 ניסיתי למצוא את הדרייברים הרלוונטים באתר, ומה שמצאתי כנראה לא רלוונטי. יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2. אשמח לעזרה. תודה.</blockquote>

10. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  11. Started by liran12345,

יש לי בעיה יש לי 2 מחיצות c ו d אני רוצה להחזיר את הארדיסק למצב שיהיה בו כונן אחד ומה שיש ב d יחזור ל c איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by Freddy,

לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by bug123,

אהלן יש לי צורב NEC 4550A, ומשום מה הוא לא קורא לי DVD. הוא צורב כרגיל, קורא דיסקים רגילים, אך DVD מסרב לקרוא. הDVD המדוברים הם דיסקים שיש בפנים כמה סרטי בפורמט DIVX. פעם ניתקלתי בבעיה הזאת אך התקנה של NERO HOME פתרה אותה, ועכשיו שאני מנסה להפעיל בעזרת הנרו הוא מראה לי שגיאה בקריאת הפורמט. כאשר אני מנסה להכנס לדיסק דרך "המחשב שלי", הוא מראה שהדיסק ריק, אך הוא מראה סמל של DVD-R ב"מחשב שלי". וכשאר אין דיסק הסמל נעלם. כלומר הוא מזהה שיש שמה דיסק DVD אך לא קורא אותו. השאלה היא איך אני קורא את הקבצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. Started by ilu_xa,

פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  15. אני מנסה להתקין ווינדוס 10 על מחשב חדש וזה מה שמוצג לי ^ אני מתקין דרך usb מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה? תודה רבה הסתדרתי... אם מישהו שצריך: 1. לוחץ shift + f10 2. כותב diskpart 3. select disk 0 4. clean תעשה הפעלה מחדש וזהו

16. המחשב שלי הפסיק להציג את התוכן של כל דיסקאונקי. הוא מזהה את הדיסק און קי אבל בתוכן שלו אין כלום.בכל חיבור USB שיש לו.מלפנים ומאחור. אותם דיסקאונקים במחשבים אחרים מזוהים על כל תוכנם. לעיתים אחרי שאני עובד עם דיסקאונקי במחשב אחר ומחבר את אותו דיסקאונקי למחשב הסורר הוא מזהה הכל מצויין.ברגע שאני מנתק את הדיסקאונקי או מאתחל את המחשב עם הדיסקאונקי בתוכו הבעייה חוזרת. מערכת ההפעלה XP . אשמח לעזרה :'( .

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by BigSmoke,

http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by BenBa,

היי כולם, אשמח לעצתכם, בתקופה האחרונה המחשב שלי מתקשה מאוד להריץ כמה יישומים במקביל (למשל, משחק + סרטון ברקע) ואני מקבל הודעות של low graphics memory במשחקים. יש לי מפרט דיי סביר, ורציתי להתייעץ אתכם בנוגע לאפשרות להקל טיפה על הבעיה הזאת (אולי הוספת זכרון RAM? כל שדרוג אחר שיוכל לעזור יתקבל בברכה). זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GTX 970 4gb לוח אם: AsRock H97 Pro4 מעבד: intel i7 4790 quad core 3.6 GHz זכרון: Kingston HX316C10F_8 (8 GB DDR3 16000MHZ) מארז: Antec P100 אחר: ספק כוח ישן + מאוורר נוסף מה דעתכם? האם הוספת RAM תוכל לסייע (ואולי להקצות מה-RAM לזכרון הגרפי)? הייתי מעדיף להימנע מלשדרג את הכרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  19. Started by Shira Enzal,

שלום יש לי WINDOS 10 ובזמן האחרון אני מנסה לראות סרטי DVD בתוכנה הנקראת VLC MEDIA PLAYER, אבל את רוב הדיסקים שקניתי הם לא עולים והכונן שבו נמצא הדיסק מהבהבת נורה ירוקה אבל אין שום פעולה שהוא קורא את הדיסק. וחלקם הוא כן קורא, איך אני יכולה לפתור את זה? האם לפרמט את המחשב וזה יעבוד או לפתוח את גוף המחשב? אשמח לתשובה מהירה, שירה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zohar duran,

אני לא מצליח להבהיר את המסך למרות שהוא על הכי גבוהה בהגדרות המסך לא מבהיר הוא נשאר כאילו הוא לא מחובר לחשבל למרות שהוא כן מחובר והסוללה נטענת גם כשאני מוריד את הבהירות בהגדרות זה לא משתנה מדובר במחשב נייד דל אינספיריון

21. אז ככה כשהתקנתי את מערכת ההפעלה ואחרי ההתקנה של הדריברים של הלוח הופיע לי האיקון של הגדרות הפיירוול המובנה ודרך שם יכולתי לכבות להפעיל ולהגדיר אותו עכשיו אחרי שהתקנתי את SP2 משום מה נעלם הקישור הזה ואני לא יודע אייך להפעיל אותו שוב למישהו יש מושג??

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by אייל אדדי,

שלום לכולם מחשב hp בן שלוש שנים מראה שגיאת system יש למישהו פתרון לנושא במקרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dudidu08,

חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by Alex Z,

שלום רכשתי מחשב נייד יד שניה - lenovo g505 המחשב מאוד איטי, אי אפשר לגלוש, דפי אינטרנט נטענים לאט מאוד, יכול לקחת דקה או שתיים לטעינת דף אינטרנט. האם מישהו יודעה מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.