תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
חברתי את המחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן ניסיתי לשחק עם ההגדרות וזה עדיין לא הצליח....צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
בעיה שהופיעה בזמן האחרון... כאשר מכבים את המחשב (כיבוי דרך הXP וגם דרך הלחצן) המאווררים נשארים לעבוד ( של הספק ומאוורר מוציא נוסף) התאורה של העכבר האופטי נשארת דלוקה ומגיבה לתזוזה (מתחזקת), המחשב מנסה להפעיל את הפלופי (נשמעים רעשים וציקצוקים שהם בוודאות ממנו ונפסקו כאשר נותק ממנו החיבור החשמלי) => תופעות שלא הופיעו לפני זה... וכאשר מנסים להפעיל את המחשב הוא לא נדלק גם לאחר הוצאת כבל מהשקע והחזרתו.. ואז התופעה נמשכת.. לאחר ניתוק הפלופי מהחשמל המחשב הצליח להידלק לפעם אחת וזהו.. יש לציין שהמחשב מאוורר יחסית טוב... הוא נוקה מאבק לפני תקופה קצרה... כשאבא שלי התיעץ עם חברו הוא ציין שיתכן שזאת בעיה בקובץ הכיבוי של מערכת ההפעלה ויש לתקנו ע"י עידכונו... המחשב לא מעודכן בצורה סד…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
זוכרים שנשרף לי ספק הHEC 300W ואז הזמנתי את הTT 410W ? היום כשאחי הדליק את הUPS הוא הריח ריח מוזר מהמחשב ואיזו הפתעה - המחשב לא נדלק פשוט אין לי מושג מה זה! ונמאס לי כבר! לא התעסקתי עם המחשב ולא כלום! המחשב עבד עם הספק הזה בערך חודשיים ועכשיו הוא פתאום נשרף???! - ד"א - כשמנסים עכשיו להדליק את המחשב ומפעילים את המתג של הספק הוא פולט שריקה מוזרה כזאת (והמחשב כמובן לא נדלק..). מה קורה כאן??!! בבקשה תגידו לי אני כבר לא יודע מה לעשות!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היייייי אנשים הרבה זמן לא הייתי פה אבל חפיפ בכול מיקרה יש לי ABIT AN7 ואני רוצה לדעת אם יש לי עליו פורט של אינפרא אדום כדאי שאני יוכל להעביר דברים מהסלולרי אז אם מישו יודע ת'תשובה או יודע איך אני בודק...... בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?! מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מאוורר למעבד ומאז המחשב נדלק אך לא מראה כלום המחשב דלוק אבל לא מראה כלום ונתקע ה-power לא פועל כי המחשב נתקע, ולפעמים יש ביפ של שניה ואז עוד ביפ כזה. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: Amd64bit 3000+ Radeon9800 Pro 256bit, 128 mb Sapphire 512 Ddr Samsung 400 mhz Epox Nforce 3 80gb wd 7200 8 mb buffer hd המחשב עובד מעולה אבל ישנה בעייה אך ורק משחקי רשת, המחשב פשוט נתקע לאחר כמה דקות של משחק במשחקיפ ששיחקתי ברשת: Call of Duty, אנמי טריטורי. מה לעשות כדי לפתור את הבעייה? כבר ניסיתי להעביר את החיבור לרשת מהכרטיס רשת ליו אס בי, וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 733 עם לוח אם MSI 6309 וכרטיס מסך GEFORCE 440MX קניתי ספק כח חדש 500W כי הספק הישן כבר עייף קצת. כאשר חיברתי את הספק, המחשב לא עולה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהגדרות הביוס אך כאשר החזרתי את הספק הישן, הכל תקין. ניסיתי שוב את הספק החדש, ולא עולה..... אך כאשר החלפתי לכרטיס מסך ישן שהיה לי וודוו המחשב עולה והכל תקין!! מוזר לא? החזרתי את כרטיס המסך הקיים GEFORCE 440MX ושוב המחשב לא עולה.(עם הספק החדש) מכאן אפשר להסיק שהמתח שמגיע לסלוט AGP לא תקין עם הספק החדש, אך למה ה- וודוו כן עובד והג'יפורס לא? החלפתי ספק לספק אחר מאותה סדרה וכנ"ל. (אגב במחשב אחר עם ספק אחר אין בעיה) האם יכול להיות מצב שספק מסויים לא יעבוד בקונפיגורציה מסויימת? מה עוד אפשר לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה Fujitsu SCENICVIEW X17-2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36416 חיברתי אותו למחשב, הוא עשה כיול אוטומטי ראשוני ומתברר שהוא בוהק מדי ומסנוור וזה קצת מעייף את העיניים. גם כשאני מוריד את הבהירות במסך עצמו השיפור כמעט ולא מורגש. האם זאת תופעה ידועה למסכים דקים או שיש לי סיבה לחשוש שמשהו במסך לא בסדר? החלפתי מחשב והתופעה חוזרת על עצמה, בינתיים הצלחתי לשפר קצת את המצב דרך משחק עם הבהירות והגאמה שמשאפשר הדרייבר של NVIDIA (RIVA TNT 64 במעבדה של היבואן אמרו לי שזאת פעם ראשונה שהם שומעים תלונה על עודף בהירות... קראתי במדריך של המסך וכתוב שם שסדר הפעולות בהפעלה צריך להיות כיבוי המחשב חיבור המסך והפעלת הסך והמחשב, יכול להיות שבגלל שחיברתי את המסך למחשב דולק ג…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המירקופון לא יודע למה הוא לא מגיב ב - Windos 98 הוא עבד לי טוב מאוד אבל ב - Windos XP הוא לא עובד. אני בטוח שהבעיה במחשב כבר בדקתי איזה 3 מיקרופונים וזה לא עזר גם הלכתי ל - התחל>תוכניות>עזרים>בידור>בקרת עוצמה והמיקרופות לא על השתק אז בבקשה שמשיהו יעזור אני חייב את זה מהר אה... ועוד משהו אם זה יעזור הכרטיס מסך שלי הוא : C-Media Wave Device
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
קניתי ספק כוח 480 Watt ומשום מה הוא מחליט לא לעבוד עם ה Maxtor 120 Gb שלי ועם כל הארד דיסק אחר כן. למישהו יש רעיון?!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה עושים ???? אני הולך לבדוק אם אחד הטלפונים בבית לא מחוברים למפצל אלא ישר לקו... בבקשה תציעו משהו שיכול לעזור לי אי אפשר ככה
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום: לפני שבועיים בערך נתקלתי בבעיה שהמחשב לא היה עובר את שלב הביוס והיה נתקע לפני זיהוי הכוננים -אחרי החלפת הזכרונות והכרטיס מסך וההרד דיסקים וניתוק כל הכרטיסים בלוח הבעיה לא נפתרה--> והגעתי למסקנה שזה בעיה בלוח והחלפתי אותו. אתמול הרכבתי את הלוח החדש והוא עבר את כל השלבים בביוס והעלה ווינדוס (XP PRO ) והרצתי בנצמרק של 3 די מרק פרו. והוא נופל באופן קבוע ב CPU TEST (המסך כבה ואם אני מדליק אותו הוא נותן לי את ההודעה המוכרת "המסך טוב תבדוק חיבורים" . המחשב מראה סימנים של עובד (כל הנורות דולקות ואפשר להכניס דיסק ולהוציא אבל לא רואים כלום במסך הוא כבוי). אחרי ריסט הכל עובד רגיל. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה היא במעבד איך אני מוודא את זה אם אין לי מעבד חלופי -המעבד הוא 2.4…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי. לפני כחודשי בערך באתי כאן לפורום לשאול על מפרט. בסופו של דבר החלטתי וקניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache Retail Epox AMd 64 bit DDR S-ATA Raid LG CD ROM X52 DDR GEIL 400Mhz 512mb Ultra CL2 מארז Compucase Hec CI-6A19 עם ספק של 300W התקנתי את הווינדוס בעצמי. (אקספי הכי מעודכן עם SP2( ומדי פעם עלו בעיות שחשבתי שיעברו אבל זה כבר מתחיל ממש להטריד. קורה הרבה שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה, וכשאני בא למחרת אני מזיז את העכבר והמסך שחור וזה מאלץ אותי לעשות התחלה חדשה. משחקים כמו DOOM3 וGTA:Vice City פועלים חלק אך אחרי 10 דקות של משחק (או פחות) פתאום הם לא מגיבים ומאלצים אותי לצאת גם קרה לי כמה פעמים שלפתע הופיע מסך כחול על כל המסך שאמר שיש איזו שגיאה ו…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, היום הדלקתי את המחשב ולפתעתי לא הופיעו לא שני הכוננים של הדיסקים. כלומר הם פועלים אך הם לא מופיעים לי במחשב. זה מה שמופיע לי ברשימת מנהלי התקנים: הכוננ ים D ו-E נעלמו. רציתי לשאול אתכם - ממה הבעיה נובעת ואם אפשר איכשהו לפתור אותה. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כיום יש לאימי מחשב pentium 3 1000 עם 256 זכרון ועם מערכת הפעלה 98. התוכנה עובדת במחשב אך יש מדי פעם תקיעות,התוכנה תוקעת את המחשב וצריך לעשות reset. שאלתי היא כזו(אני מקווה שמישהו מכיר את התוכנה),האם כשאני אחליף ל- 2000 ויווסיף עוד 512 זכרון,התוכנה תעבוד יותר טוב? אני מבין ש-98 לא יודע להסתדר עם הרבה זכרון,האם 2000 כן? כמו כן,האם 2000 יודע להסתדר עם כמות "לא שלמה" של זכרון ,כמו כאן. אני מתכוון לכך שזה לא בכפולות של 2,אלא מקל אחד של 256 ושני של 512. זה הלוח אם : http://www.asus.com.tw/mb/socket370/cuv4x-c/overview.htm כמו שתיראו הלוח תומך ב- sdram pc133 ,האם יש היום אפשרות לקנות היום כזה זכרון? יש מישהו שמתעסק בעריכה ויכול לתת עיצות מנסיונו האישי? אני מודה לכם .
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX 500 יש לי בעיה עם הנורה האדומה שאני עושה למחשב הפעל מחדש אז 98% שהמנורה תדלוק שהמחשב פועל אבל עם אני עושה כיבוי בכלל ומחכה 10-20 שניות אז 99% שהמנורה לא תדלוק ואז צריך לחקות איזה שעתים שלוש ויותר עד שהנורה תדלוק ! אז איפה הבעיה בעכבר או בלוח? אני לא מכבה את המחשב בכלל בגלל זה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האמת שאין לי מושג איך זה קרה... אני כותב כרגע עם המקלדת הוירטואלית של ה- WINDOWS. אני יכול להגיד לכם רק שאין דרייבר ושאני לא מצליח לשים חדש מאלו שניסיתי להוריד. ד"א: ניסיתי מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה... יש לי מקלדת של מיקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard 1.0A. מי שמכיר את הבעיה או שיכול למצוא לי דרייבר או כל דבר אחר שיתאים אני אודה לו מאוד.. אם אתם רוצים לשאול על עוד פרטים שאולי יכולים לעזור - בבקשה תשאלו. ת-ו-ד-ה!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB נפגם. הכרטיס נשלח לתיקון, ואחד חדש הגיע במקומו . לאחר הרכבת החדש, איני מצליח להפעיל משחקים חדשים בכלל. דוגמאות למשחקים כאלו הם Fifa 2005 , NFS:U2 , Tony Hawk Underground 2 . חשוב לצין שלפני שהכרטיס נשלח לתיקון הוא פעל פיקס . הבעיה היא אינה בעית תוכנה, נושא התוכנה נבדק כבר מכל הכיוונים . קשה לי להאמין שהבעיה בכרטיס, כי לפעמים המשחקים עולים , ונתקעים באמצע המשחק עצמו, זה לא שהם תמיד נתקעים ולא עולים בכלל, למרות שכרגע הם באמת לא עולים בכלל . ניסיתי להשתמש הן בדריברים של Omega והן בדריברים של ATI . המפרט שלי הוא : CPU : Mainboard : Memory : טמפרטורות במצב מנוחה : Board - 39 C CPU - 44 C …
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
WIN XP התקנתי מדפסת LEXMARK וגם הדפסתי אך לעיתים כשאני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה שהמדפסת לא מותקת ואכן במינהל מדפסות נעלמה לה המדפסת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אנשים היום הרכבתי פעם ראשונה תמחשב שלי לבד כלומר הכול מחלקים למשהו שעובד ועכשיו באתי להתקין ווינדוס ובדוס שהמחשב עולה כלומר פסוט זה רושם לי שהערכים של המעבד השתנו נא לגשת ל cmos ולשמור את ההגדרות למה הוא מתכוון? אגב הלוח הוא 8kda3j והמעבד a64+3200 ם כן הטמפ לא משוה בסיסות ה51 בהפעלה מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-