תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני מדליק את המחשב ואני לא רואה כלום במסך ניסיתי להחליף כרטיס מסך וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות במחשב אחד אחתxp בעברית שניה , xp pro sp2 באנגלית האם זה יכול לגרום לבעיות ובכללן התקן חומרה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
today i installed Accellero s1 on my 4850 , everything were going well till i run the pc normal >> windows loading >> then the screen power light become orange... and nothing(black screen like its off) . when i start on safe mode all run properly. sry for my english dont have hebrew now but i can see heb... . . אחרי שכבר ניסיתי את כל הדרייברים כלום לא עזר ... ועכשיו נהיה יותר גרוע נראה לי שהכרטיס הלך ?! ככה אני רואה במסך : http://img53.imageshack.us/img53/1861/rimg1206nw0.jpg ניתן לעשות משהו ? או ישר לפח ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קיבלתי המחשב שלי WINXP PRO SP2 לפני כמה ימים בדקתי את חומת האש ראיתי שאין אני מנסה להחזיר אבל הוא כותב לי שגיאה משהו מיכיר את הבעיה ויודע איך להחזיר את ה FIREWALL
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה ביצועים נמוכים במשחקים, אני אחרי פורמט והמחשב נקי מוירוסים. המפרט שלי הוא: i5 2400 @ 3.10GHz GSKILL 8.00 GB (2x4)@ 624MHz Ge Force GTX460 1023MB Sea gate ST500MD002 500GB 7200RPM ASUS P8H61M X יכול להיות שמשהו גורם לצוואר בקבוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש וחיברתי את חוטי המארז בדיוק לפי הוראות הלוח אך כשאני מדליק את המחשב לחצן הריסט לא מגיב וגם לחצן הPOWER לא מגיב . 2 נורות החיווי על המארז דולקות כל הזמן. ללוח מגיע מתח והמאווררים עובדים , כמו כן אני שומע את הHD עובד אבל שום תמונה במסך. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה ימים הכונן הקשיח החיצוני שלי ספג מכה מנפילה של כ-20 סנטימטר... לאחר מכן הפסיק לעבור, בניסיון לבדוק את הבעיה פירקתי והגעתי לכונן הפנימי (seagate 1TB) שלא פועל כראוי. התופעה היא: נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק וככה כל פעם... מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הייתה לי קריסה היום עם ויסטה היה מסך כחול שם היה כתוב שהדאמפ נכתב לדיסק קשיח ועושה ריסט ישר לאחר הריסט ניתחתי את הדאמפ מצאתי שמה שעושה את הבעיה זה nvlddmkm.sys כתבתי את זה בחיפוש המהיר של ויסטה הגעתי לקובץ שכתובים בו כל החלקים של המחשב והדרייבר שלהם ש שם הרצתי חיפוש ל"nvlddmkm.sys" ויש מצאתי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך איך אפשר לטפל בדרייבר שדבר כזה לא יחזור על עצמו? מזל שלא הייתי באמצע משהו חשוב. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה ימים ניקרע לי חוט ירוק שיוצא מהמאוור של המעבד (יש שלוש חוטים עליו ירוק שחור וצהוב). עכשיו הירוק ניקרע לי והמחשב נידלק רגיל והכול! עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב המנורה של הלוח אם נידלקת אבל אין המחשב מת לא נידלק ולא כלום! יכול ליהות זה ביגלל החוט הירוק שניקרע? אם לא מה יכול ליהות שהמחשב לא נידלק..? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאט לאט נלך שלב שלב... המחשב שלי - מופיע בחתימה שלי - בקשה תעיינו כדי לקבל רושם כללי על החלקים.... עכשיו לבעיות: בעייה 1 : כרטיס מסך שמתחמם (כנראה) תיאור הבעייה: כל פעם שאני משחק במשחק, המחשב מרסטרט אץ עצמו בצורה אוטומטית שאלה: איך פותרים הבעייה? בעייה :2 מאוורר שנכבה לפעמים תיאור הבעייה: יש לי מארז ג'רני איתו קיבלתי מאוורר ג'רני שקוף עם לדים כחולים, כהמחשב פועל לפעמים אפשר לראות את המאוורר פועל ואת הנורות דולקות ולפעמים המאוורר לא פועל והנורות קצת דולקות (ממש חלש) אין למאוורר הזה שום מערכת שליטה חיצונית או משהו בכיוון שיכול לקבוע בשבילו את מהירות הסיבוב וכיוצא בזה... שאלה:מהו הגורם לבעייה הזו? ואיך ניגשים לפתור אותה? בעיה 3 : כרטיס טלוויזיה שמסרב לפעול תיאור הבעייה: יש …
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחרי שחיטטתי בארון מצאתי מחשב ישן מפורק, בתוכו היה לוח אם ישן של ATI מובנה עם מעבר של AMD בעל ליבה יחידה-1.67GHZ כאשר אני מחבר את הלוח אם לספק ומפעיל (ללא מסך RAM HDD או משהו אחר) המאוורר של המעבד+ספק מתכבים אחרי כמה שניות הצעות למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הבאתי מחשב מחבר עבור אחותי, שישמש בעיקר לגלישה באנטרנט ולשמיעת מוזיקה. המחשב אצלו לא עבד הרבה זמן (אני גיליתי שפשוט לא היה שם זיכרון... אוקי) זה לוח של אינטל D845BG, 256DDR, P4 1,8 אירגנתי את המחשב, התקנתי XP. את הדיבר של הכרטיס קול המובנה בלוח הוא התקין באופן אוטומטי. ניסיתי להתקין כרטיס רשת רגיל - הוא לא מצליח. הוא מזהה שהתחבר וכותב שהתחבר כרטיס רשת, אך שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא לא נותן לי ואומר שישנה שגיאה, ושה"מידע שגוי". ומשאיר את ההתקן קיים רק בלי דריבר שלו. ניסיתי להתקין גם כרטיס רשת אלחוטי - אותו סיפור. ניסתי עם הדיסק המקורי של הדריבר, ניסיתי עם דריבר שהורדתי מהאנטרנט, לא הולך. דיסק און קי לעומת זאת, הוא מזהה. מצלמת רשת לא. גם הכרט…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר חומרה שמתקשרת דרך USB ומעבירה הרבה מידע לכרטיס תקשורת במחשב, ראיתי שיש לזה הרבה בעיות יציבות והחיבור מתנתק כל הזמן. האם זו בעייה ידועה עם חיבורי USB? האם יש דרך חומרתית או תכנותית לעזור לייצוב ה USB?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 2 כונני דיסקים, אחד DVD של קרייטיב ואחד צורב של SONY. היום הדלקתי את המחשב ורציתי להכניס דיסק מוסיקה, אני מכניס והוא לא מפעיל אוטמטית, אני נכנס למחשב שלי והכונני דיסקים פשוט נעלמו. במנהלי התקנים אני מוצא התקן אחד שאני לא יודע אם הוא קשור, חשוב לציין שהדיסקים נפתחים כרגיל והנורה שלהם מהבהבת כשאני מכניס דיסק, אך המחשב לא מזהה אותם כלל במחשב שלי. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלחתי את הלוח אם עם הזיכרונות והמעבד לבדיקה בפנדה.... הוא חזר ומצאו שהרכיבים תקינים. אני מתקין בחזרה את הכרטיס מסך והכל... ושוב הבעיות שקדמו לכך... היבהובי מסך, ארטיפקטים, ונעילות גם במצב 2D. כרגע הסרתי את הדרוורים של הכרטיס מסך ועד עתה זה לא חזר... יכול להיות שזו התנגשות של דרוורים?.... האם יש תוכנה שיכול לבדוק אם הבעיה נגרמת מבחינת התוכנתית? :s05: הבעיה הזו ממש מעצבנת אותי כבר!!!! כי ברגע שאני מתקין שוב את הדרוורים של הכרטיס מסך הבעיות חוזרות. :-\ [גם עם 6800GS וגם עם GF4]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הבעייה: ברזולוציות גבוהות(הכי גבוה שאני עובד זה 1024*1280 32ביט) ובקצבי רענון גבוהים שנעים בין 85HZ ל-100HZ, גודל המסך פשוט כל הזמן משתנה, כאשר אני קובע לו גודל שמתאים למסגרת שלו, המסך מרצד וכל הזמן הגודל הזה משתנה ולא נשאר מתאים למסגרת... הכל נראה תקין אבל הוא ממש מפמפם את זה...פשוט קופץ לכל מני גדלים, אחרי שאני מגדיר את זה מחדש, יש איזה דקה של שקט אבל אז שוב השינויים הללו בגודל מתחילים. זה קורה בעיקר אחרי שאני משאיר אותו מכובה הרבה זמן (לא מהלחצן POWER אלא מהשומר מסך ומהכיבוי האוטומאטי של מערכת ההפעלה). מה ניסית עד עכשיו? לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר וקצב רענון נמוך יותר -> יש שינויים כאלה, אבל הם הרבה פחות דינאמיים והרבה פחות משמעותיים וזה נסבל לעבוד. כיבוי וה…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
[table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לפני שהווינדוס עולה(XP) יש הודעה על בשם NTLDR is missing ואז שנלחץ ctrl+alt+del לעשות ריסט... או שיש הודעה שבה הוא רושם detecting array.... ושום דבר לא עולה!! למישהו יש מושג????
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-