עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tsahiii,

יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?

2. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שאיני מסוגל לבצע איתחול למחשב כמו שצריך. הפעולה היא פשוטה יחסית - Start > Turn off computer < Reset Windowsמתחיל בתהליך הכיבוי ומבצע איתחול. הבעיה מתחילה כאן, המחשב פשוט לא עולה! בזמן הדלקת המחשב שלי, יש ציפצוף יחיד שכניראה מסמן שהכל בסדר (לעומת ציפצוף ארוך ומשגע במידה ומשהו לא מחובר כהלכה). אחרי האיתחול המסך נשאר שחור - אין שום ציפצוף - והפתרון היחיד לבעיה הוא לכבות את המחשב ולחכות 2-3 דקות עד שתיהיה אפשרות להדליק אותו, אחרת אם לא מחכים ומדליקים, המצב נשאר אותו הדבר. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא: ב- ATI CCC, באפשרות SMARTGART (ראו תמונה מצורפת). AGP Write = OFF - דבר שמונע מהכרטיס מסך לכתוב ישירות לזיכרון הראשי של המחשב ובכך מונע שמירת נ…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שלום! לפני פחות מ3 שבועות קניתי מחשב חדש, הכל עבד יופי שבוע and then.. המחשב מאתחל את עצמו רנדומלית כל הזמן, לפעמים כשאני יוצא ממשחקים, לפעמים כשרק הwinamp פתוח, לפעמים בלי שום דבר רץ, בevent viewer אין אינפורמציה מיותרת לגבי האתחול. המפרט - ga-p35-ds3l / q6600 / G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 / evga8800 gt הקינפוג של הביוס הוא בסיסי לחלוטין. כשאני אחזור הביתה אני אריץ memtest בשביל לשלול זכרונות פגומים, אח"כ אבטל את הEIST (שהמאוורר של המעבד יעבוד סטטית בשיא העוצמה). אשמח לעוד רעיונות !

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  4. חיברתי 2 מסכי 1920x1080 אבל במסך השני לא הראשי אני לא רואה את ה-BAR למטה אלא זה חלון ריק, אני יודע שיש אפשרות שה-BAR ימתח על פני 2 המסכים אבל לא מוצא את האפשרות הזו, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA - GTX460. תודה.

5. שלום, ראשית, אני מתנצל על האורך של ההודעה - ניסיתי לפרט כמה שיותר. תודה על הסבלנות! התיאור של הבעיה ישמע בהתחלה כבעיית תוכנה - אך זו לא בעיית תוכנה. יש לי בזמן האחרון בעיה שבעת הצגת גרפיקה (לא משהו מסובך או כבד) או הצגת וידאו (סרטים) התמונה מדי פעם מקרטעת ולפעמים המחשב עושה ריסט. זו לא בעיית תוכנה בוודאות. זה קרה ב-XP. החלטתי לנסות להתקין ויסטה (שפעם היה מותקן ועבד בסדר - אבל אז היה לי רק 1GB זיכרון והחלטתי לחזור ל-XP) ושם נתקלתי ב-2 בעיות על ההתחלה - כאשר הויסטה עולה ויש את ה"כדור" עם ארבעת הצבעים (לפני מסך ה-welcome) לוקח לו לעבור את זה כ-15 שניות (במקום ה-2-3 שניות שאמור לקחת). בנוסף, הויסטה לא מצליח להפעיל את ממשק ה-aero (למרות שבעבר, עם ה-1GB זיכרון הוא פעם בסדר) - ו…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by parker8,

המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. זה נורא מעצבן, יש לציין שאני משתמש ב-VISTA, אך זה לא נראה לי קשור. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות- NETWORK MAGIC) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by יוליוס,

שלום קניתי מחשב חדש . כשלוחץ למחוק קובץ או מסמך ,עדיין מופיע . רק ברענן זה נעלם. כיצד משנים את ההגדרה שבמחיקה זה יעלם ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by יניב,

יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by Edik_V,

כרגע המסך שלי מחובר לGEFORCE 4 MX ואני רוצה לקנות מחשב חדש וכרטיס מסך של GEFORCE 7300GT האם המסך שלי LG FLATRON 775FT יתאים או שאני צריך לקנות מסך חדש או שאולי יש מתאמים PLZZ HELPPP

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by yonir,

במקרה שמתי לב עכשיו שהמאוורר של הספק פשוט לא מסתובב.. אני מניח שזה לא תקין, מצד שני סביר להניח שזה ככה כבר הרבה זמן (אולי שנים.. הספק בן 4 שנים) והמחשב (פנטיום 3 ישן) פועל בסדר. יש משהו לעשות, זה משנה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by boblil,

קפץ לי החשמל בבית וההארד דיסק שלי שמחולק ל 3 (80 גיגה) של ווסטרן דיגיטל נידפק חלקית שכונן c נמחק עכשיו הבעיה שלי שאני יודע שיש את הדברים בפנים אבל אני לא יכול להכנס לכונן הוא רושם לי : "הדיסק בכונן c אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" יש איזו שהי תוכנה שיכולה לעזור לי?? יש לי שם תמונות שבעלות ערך נורא גדול בישבילי ! אז בבקשה!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by dintsur,

הפעלתי היום את המחשב ופתאום הוא התחיל לנהום. זה משהו חדש, ונראה לי שזה לא בא מהמאווררים. מה זה יכול להיות? ודרכים לפתרון. בתודה, דין.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by ras81,

אחרי כמה דקות בודדות של משחק המחשב פשוט נתקע לי. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לטפל בה? וכמובן תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by gshhar,

יש לי את הלוח יש A7N8X דלוקס וכשמדליקים את המחשב באיזה שלב המחשב אומר איזה משהו (זה משהו של הלוח שמדבר בקול אנוש) והוא אומר משהו על הזיכרון אבל עכשיו הוא אומר לי משהו כמו SYSTEM MEMORY FAILED. יש לי שני סטיקים זהים של קורסייר 256M 3200 וגם אני רואה שהווינדוס(XP PRO) מזהה 512. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by shloosh,

לפני שהווינדוס עולה(XP) יש הודעה על בשם NTLDR is missing ואז שנלחץ ctrl+alt+del לעשות ריסט... או שיש הודעה שבה הוא רושם detecting array.... ושום דבר לא עולה!! למישהו יש מושג????

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

היי כמו שרשמתי בכותרת יש לי מחשב חדש (רץ משהו כמו שבועיים) והוא קופא בזמן עבודה בווינדוס...זה יכול להיות אחרי שנפעלתי את החיפוש, את ADAWARE, סתם אחרי כמה שעות שהוא נשאר דלוק בגלל הורדה או דקה אחרי שעלה הווינדוס.... העבר לא זז אבל כלום לא מגיב (גם לא ALT+CTRL+DEL, ריסרט "פותר" את הבעיה) אני לא מאמין שזה בגלל SPYWARE או וירוסים, פעם ראשונה שהוא קפא הייתה יום-יומיים אחרי שהפעלתי אותו (עוד לא הייתי מחובר לאינטרנט אפילו) ובנוסף הרצתי ADAWRE +SPYBOT כל יומיים-שלושה ואני עובד גם עם NOD32 אתמול בלילה הרצתי MEMTEST במשך 6.5 שעות ולא קיבלתי כלום הטמפרטורה של המעבד הייתה בערך קצת פחות מ20 מעלות לאחר מכן (אם זה רלוונטי בכלל) המפרט: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GI…

17. Started by -AKEL-,

טוב תודה לכל מי שעוזר כבר מעכשיו אני אומר למה זה אחת הבעיות הכי מוזרות שנתקלתי בה עד היום... אני מפעיל את המחשב, הוא נתען, ברגע שהוא בא להטעין את הווינדווס אקס פי הוא עושה לעצמו אוטומטית ריסטרת, למה זה??? נ.ב א) יש מצב שזה המעבד הלך? ב) זה פנטיום שלוש אם זה חשוב הפרט הזה

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by omri2423,

אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by kinggil,

תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. פרמטתי את כל המחשב (שני כוננים C ו D ) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הווינדוס,זה בהתחלה מעתיק את הקבצים של הווינדוס, עושה רסטרט למחשב, ובמקום להמשיך להתקין את הווינדוס זה חוזר לאותה נקודה - "press any key to boot from cd" אם אני לוחץ על משהו זה חוזר למסך הכחול שבוחרים איפה להתקין את הווינדוס\לפרמט כונן וכו.. אם אני מחכה זה כאילו טוען את הווינדוס אבל תקוע.. ניסיתי לפרמט ולהתקין הרבה פעמים ועם כמה דיסקים - אותו דבר ..זה לא ממשיך להתקין אחרי הרסטרט.. יש לי שני כונני CD: DVD של LG DVDRW צורב של NEC והארד דיסק 120 גיגה פרטים בביוס: primary ide master- הארד דיסק 120 גיגה primary ide slave- NOT DETECTED secondary ide master: NEC DVDRW הצורב דיוידי secondary ide slave- HL-DT-STDVDR…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by whodosntlikeomri,

שלום קיבלתי מחשב embedded של neoware (thinPC) עכשיו חיברתי לו עוד כרטיס רשת ואני רוצה להתקין לו על ה flash m0n0wall (יש לו 22MB) הפלש מופיע כהארד דיסק בגוסט עכשיו בהתקנה אמורים לשפוך גוסט שלהם לתוך הדיסק ואז להכניס אותו למחשב אבל אני לא יכול להוציא את הפלש אני גם לא מצליח לשפוך לדיסק אחר ולעשות ghost עזרה בבקשה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

בהדלקת המחשב אני מקבל את הציפצוף הבא: צפצוף <רווח של כחצי שניה> ועוד שני ציפצופים מהירים אחד אחרי השני. ניסיתי שתי מסכים שונים..אין הבדל. תודה סמיון

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by aviz,

קניתי מחשב חדש חיברתי הכל בהתחלה הייתה בעיה עם אחד הכרטיסים אבל החליפו לי לחדש ואתמול לשמחתי סוף סוף אני מדליק את המחשב והוא נדלק כמו שצריך הלוח אם הוא ab9 pro ועולה לי הארור הזה שיש תמיד ללוח אם הזה שצריך ללחוץ f1 בשביל להמשיך אוקיי אני לוחץ רואה שהכל בסדר מכבה את המחשב והולך להוריד עדכון לביוס בשביל לפתור את הארור הזה מאז שכיביתי את המחשב אני לא מצליח להדליק אותו מחדש אני מקבל את הארור 2a על הצג הקטן שבלוח אם חיפשתי קודם בספר של הלוח אם ואין שם את הארור הזה ואחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי שזה ארור של ספק\כרטיס מסך\זכרונות מבין אלה הכי הגיוני אצלי שזה יהיה בכרטיס מסך ניסיתי לחבר אותו מחדש אך גם זה לא הועיל יש לכם הצעות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by mz155,

טוב יש לי מחשב חדש. יש לי ויסטה. יש לי מיקרופון. חהחה. סתם אממ..יש לי מחשב עם ויסטה והוא לא מזהה תמיקרופון. שאני מחבר זה אפילו לא מראה שיש משהו מחובר יש למישהו עצה מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים