תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי דחוףף יש לי פיתאום במסך הפקט ירוק כזה ואז חוזר לרגיל.... ואדום וכל מיני צבעים...
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי זה הביוס החדש להורדה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 אני רוצה את הF4 כדי לתקן את הזיכרון עכשיו אין לי כונן דיסקטים אז מה אני עושה אך אני מעדכן?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הינה התוכנה '>http://www.2send.us/"] דברו איתי בפרטי כל מי שמכיר ויש לו יקבל תמורה רצינית לא מצאתי פורום יותר מתאים..
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכוון שכשאני סוגר את המחשב, אז הוא עושה לי כך: Saving your settings->Shutting down your computer. ומשם הוא לא נכבה כמו שהוא אמור, אלא הוא נשאר על "Shutting down your computer" ולא נכבה.. *עכשיו בכדי לכבות אותו אני צריך לעשות " Log Off" ואז " Turn Off" ,ואז לפעמים הוא נכבה. -או שאני צריך ללחוץ על הכפור של ההפעלה מחדש של המחשב ואז על הכפתור הגדול של הכיבוי, ורק אז הוא נכבה.. בבקשה עזרה!!!... מפרט המחשב: *יש לי ספק כח חדש במחשב: FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer **אם צריך יותר פרטים על המחשב..נא לומר...תודה.. ***הפירוול+האנטיוירוס שלי במחשב הם בתוכנה אחת: Kaspersky Internet Security 6.0 בבקשה עזרה!!!.....
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המחשב נמצא בעבודה בעיקרון וכניראה מי שהתקין אותו בחנות מחשבים שם לו כונן Floppy ולא הסיר אותו כמו שצריך ונשאר לי בתוך המחשב שלי כונן A שלא בשימוש בכללובנוסף לזה כשאני סוגר את המחשב או עושה רסטארט אני מקבל הודעת שגיאה שקשורה לדיסק שצריך להכניס ל Floppy מישהו יודע איך אפשר למחוק ידנית את הכונן הזה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים אז כל המשחק מיתפרק לכמה תמונות או שמחשב ניתקע ובלי ריסט הוא לא יחזור לעצמו מה עושים הכרטיס מסך חלש או שזה בעיה במשהו אחר הכרטיס הוא ג'יפורס 4
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא יודע למה בביוס הוא מוגדר טוב אבל ב"מחשב שלי" אין לי שם את הכונן..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9600XT עם הדרייוור הכי עדכני ואני מקבל הודעת שגיאה ב WINDOWS שיש בעיה בדרייוור וצריך לבטל את ההאצה בחומרה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הצילו! המודם שלי (pci) השתגע: כל פעם שאני מחבר אליו את קו הטלפון, הוא פותח את הקו, דהיינו הקו נהיה תפוס. אפילו כשהמחשב כבה. (גם אם אני מפרק את המודם מהמחשב! חשוב מאד לציין שזה כבר קרה לי פעם ומצאתי דרך גוגל פתרון לבעיה באמצעות איזשהי פקודת מודם במסוף (ששכחתי לרשום), אבל עכשיו אני לא מוצא כלום. זה קרה בעקבות ניתוק של הקו טלפון באמצע קבלת פקס. תודה רבה לכל מי שיודע!! יאיר
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה ימים ניקרע לי חוט ירוק שיוצא מהמאוור של המעבד (יש שלוש חוטים עליו ירוק שחור וצהוב). עכשיו הירוק ניקרע לי והמחשב נידלק רגיל והכול! עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב המנורה של הלוח אם נידלקת אבל אין המחשב מת לא נידלק ולא כלום! יכול ליהות זה ביגלל החוט הירוק שניקרע? אם לא מה יכול ליהות שהמחשב לא נידלק..? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה pmagic הגרסא של הדוס ואיך שהוא עכשיו כונן D שלי הוא נמצא במצב של UNFORMETTED ... בקיצור כל התוכנות משחקים שירים סרטים עבודות וכו היו לי על כונן D .. לפי מה שהבנתי הכונן הלך ... אבל למישהו יש מושג איך אני יכול להחזיר את הכונן ???? זה חשוב מאד ! תמונה מצורפת מ PM8 תודה רבה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-