עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  2. שלום, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון. בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים: 1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים. 2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים. אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד! תודה ושנה טובה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. יש לי את המערכת E8400 ASUS P5QL-E OCZ 2X2 REAPER HFP 1066 HD 1T W.D ATI HD4670 שמתפקדת כHTPC המחשב חדש הורכב לפני כשבועיים ומאז יש בעיה קבועה של נפילות הותקנו דרייברים הכי מעודכנים כדי להסיר ספק,טוב אז ככה לאחר ההרכבה התקנתי XP שעבד עד התקנת כל הדרייברים והתוכנות ולאחר RESTART מתוכנן הוא מגיע מצב LOGIN מקפיץ את העכבר לצד שמאל עליון של המסך ועושה ריסטרט המצב חוזר בלופ קבוע ולא מפסיק. עשיתי ניסיון וומצב בטוח ניתן לעבוד אז סגרתי את כל הסרביסים כדי לעלות אותו נקי ועדין הבעיה לא נפתרה המחשב וXP לא הולך,אז עברנו לויסטה לעשות ניסיון. עם ויסטה המחשב עובד יפה מאוד נותן לשחק משחקים ברזולוציה מקס' עד שמגיעה הבעיה. הדבר התחיל במשחקים שהמחשב היה מאבד סיגנל ועושה ריסטרסים לאחר כמה ד…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. המחשב שלי נדלק אוקי רוב החיבורים שמחוברים ללוח אם לא עובדים זאת אומרת עכבר מקלדת רמקולים הם לא מקבלים זרם חשמל מהלוח אם והכל מחובר בדקתי עכשיו שמדליקים הצורב עושה ציפצוף חלש כזה כל הזמן טי...טי...טי.. והאור האדום במחשב מהבהב. לאט לאט המאוורר על התושבת קירור של המעבד נחלש ואז הברזל קירור הזה ממש מתחמם כמעט נכבתי באצבע והמעבד ממש מתחמם המחשב נכבה. משהו מוזר זה קרה לי פעם סידרתי את החיבור בין הספק ללוח אם והכל עבד עכשיו זה לא עוזר מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by danh74,

שלום לכולם, בזמן boot (ממש בשניות הראשונות) המחשב קופא לדקה , גם ה hard disk לא עובד. אחרי דקה המחשב חוזר לעלות , מראה את ה desktop וחלק מהתוכנות ב system tray ואז קופא שוב לדקה. אחרי זה המחשב עובד כמו שצריך. הבעיה התחילה כאשר החלפתי את המודם מ ALE130 ל ALCATEL 510. AMD2500 256MB NF7S תודה מראש

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by hararim,

לפני שבוע החליפו לחבר שלי את צורב ה-DVD ועכשיו ראיתי שהווינדוס(XP) לא מזהה את הצורב החדש. מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by eranRohatyn,

הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??

8. אהלן חברים, המחשב שלי לצערי החל לעשות בעיות, להתקע לו מדי פעם לפעם. המחשב שלי בן 3 שנים, בעל מעבד i5-4570 3.2GHZ. מאז הבעיה ניסיתי להבין איפה הבעיה, וכאשר אני נכנס לדפדפן שמתי לב כי הCPU קופץ ל-50-70, והוא מתייצב רק לאחר זמן מה. לאחר הייצוב הוא נע בין 0% - 40% - אך ורק דפדפן ואנטי וירוס פועלים. האם זה תקין? את עניין התוכנה פסלתי, פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין 3 גרסאות שונות. האם תוכלו לכוון אותי על מה להסתכל? לאיפה לכוון? תודה רבה והמשך שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום לכולם, משהו מוזר קרה לי לפני מספר דקות.. כשהמחשב סיים להעלות את כל התוכנות שעולות עם הכניסה לווינדוס.. לחצתי על חיבור האינטרנט כדי להתחבר והמחשב לא הגיב. הייתי בטוח שפשוט לא לחצתי מספיר מהר ושוב הקלקתי עם העכבר - שום תגובה. ניסיתי ככה במשך חצי דקה ולא הייתה שום תגובה. שמתי לב שהאנטי וירוס שלי נמצא על "DISABLE" - ריבוע שחור במקום אדום ב" MCAFEE " .. פתאום במכה אחת קפצו לי מספר הודעות שאומרות - "לא ניתן לפתוח את פנקס טלפונים" או משהו דומה. ומיד לאחר מכן ה MCAFEE חזר להיות פעיל. האם זאת איזשהי תולעת שביטלה לי את האנטיוירוס וניסתה לפתוח לי פנקס טלפונים כדי להוציא לי מידע פרטי ? (למרות שאין לי בכלל פנקס טלפונים במחשב..)

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by hakimon1,

סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by shronxx,

היום קיבלתי מדוד שלי מעבד P4 3.00GHZ S478 תקין לחלוטין חיברתי אותו מרחתי משחה תרמית וכשהפעלתי את המחשב רשום בביוס שתדר המעבד הוא 1550MHZ מה יכולה להי ???ות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. טוב אז ככה, התקנתי את המחשב מחדש - הכל קומפלט - כשסיימתי ניתקתי את הספק לבדוק איתו מחשב אחר שנשרף לו ספק - והחזרתי הכל למקומו, עכשיו - המחשב נדלק - המנורה שעל הלוח אם נדלקת והוא לא מגיב - גם אם אני מסיר את כל הכרטיסים כולל הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף... ניסיתי לאפס ביוס אך ללא הועיל... מה קרה פה? מה הלך? האם יש תקווה? מיואש!!! תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי מחשב שהוא חדש יחסית שבוע וחצי מהיום שהתקנתי אותו יש לי בעיה מוזרה המחשב עובד מצוין מהיר אבל אחד ליום יומים פתאום קורה שהמחשב ניתקע ברמה כזאות שכלום לא עובד לא המקלדת לא העכבר ממש כלום צריך לעשות ריסט משהו ניתקל בבעיה דומה חשוב לציין שהוא ניתקע לא במאמץ או משהו אפילו סתם שכלום לא פועל עליו משהו יכול לעזור לי בבקשה להגיד לי ממה יכול לנבוע הבעיה הזאות gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by rk666,

יש לי בעיה בכונן DVD של LITEON, JLMS XJ-HD163D, או בשמו הקודם, LTD-163D, מצורפת תמונה, עוד בעיה שקשורה, הוא כל הזמן מאתחל את הכונן לPIO MODE. התמונה "צולמה" בזמן שהכונן היה מקונפג לUDMA2. יש רעיונות לפתרון? (לעדכן פירמוור לא יעזור פה). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. אחרי אינספור טעויות מוזרות שהתקבלו בhome edition למשל בכל הפעלה LSA shell נתן שגיאה או שפתאום נעלמה תמונת התצוגה מההתחל או שהוא נתן לי שם משתמש וסיסמא בהתחלה לא יודע למה,או שהוא שינה את התפריט לכיבוי לאחד שדומה לזה של 2000,או שלמשל לפעמים הוא אמר לי שאני לא הadminstrator...ניסיתי למחוק ת'עידכונים כי רק מאז שהתקנתי אותם זה קרה אבל זה ל עזר...בכל מקרה אני מפרמט עכשיו ומתקין pro הבעייה שלי היא כזאת-זו לא גירסא"חוקית",אז אני מפחד להתקין עידכונים או לעשות activation.פעמים קודמות אחרי תקופה מסויימת(erro free though)המעבד נשאר כל הזמן על 100% יכול ליהיות שבגלל הactivation הזה מה לעשות? ומה אתם אומרים על הבעיות הנ"ל? תשובה בהקדם האפשרי,תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by realomer,

אני מחבר את הלפטופ (dv4 1120us) לLCD אך הLCD לא מזהה את המחשב והמחשב דוקא מזהה את המסך. החיבור הוא באמצעות כבל HDMI תקין.. אם למשהו כבר יש רעיון כי אני אובד עצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by J0HNiE,

שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. שלום כבר כמה זמן יש לי כיבויי מסך אקראים ורק אחרי ריסט המחשב חוזר לעבוד.הזיכרונות חדשים ולכן אני פוסל את האפשרות ואת המערכת הפעלה התקנתי נקי מחדש. יכול להיות שהכרטיס מסך עושה בעיות?? את הדיסק הקשיח מחקתי לגמרי ולא פורמט אלה UNLOCATED אשמח לקבל פתרונות.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by ben007,

בכל פעם שאני מנסה להכנס לכונן, או מכבה את המחשב באה הודעת שגיאה שמצורפת פה מה מקור הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by SteelCat,

אני מנסה להתקין XP על מחשב ישן. אחרי שהמחשב עושה startup מדיסק ההתקנה ובוחן את החומרה מופיע מסך המוות הכחול. אני לא מצליח לעשות כלום. אפילו לא פורמט. המחשב עבד מצויין לפני זה. מה שכן, שמתי לו HD ישן של 6GB שמותקן עליו כבר XP וכל שאר הפריטים נשארו זהים: 512+256MB Ram. AMD 1.6Ghz Ati Radeon 9100 Asus A7s motherboard יש לציין שהXP הנוכחי שמותקן על המחשב עובד כרגיל למיטב ידיעתי אבל אני מעדיף לפרמט בכ"ז. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by N N C,

בעיה מוזרה צצה לי במחשב... כל פעם שאני מנסה להפעיל וידאו במחשב הוא פשוט הופך לאיטי בצור הבלתי נסבלת, ואני מתכוון ממש ממש איטי, כאילו יש לי 386 שמריץ וינדוס XP (ולא, אני לא מגזים). אי אפשר לעשות כלום עם המחשב... הוא פשוט הופך למושבת, גם לאחר סגירת הוידאו, רק הפעלה מחדש מחזירה אותו למצב נורמלי. הבעיה קיימת גם בצפייה בוידאו מתוך האינטרנט באתרים של ynet וחבריהם... אבל ב-youtube אין בעיה... אני חושד שהבעיה היא במדיה פלייר או בקודק שלו, אבל זה מוזר שאחרי התקנה מחדש ושימוש בגרסא ישנה יותר של מדיה פלייר (8 ) עדיין הבעיה קיימת ככה שזה לא הגיוני... ניסיתי לפרמט, הבעיה לא נעלמת... זה ממש ממש מוזר הקטע הזה... עריכה: ניסיון פתיחה ושימוש בנגני וידאו אחרים לא פותרים את הבעיה. ה…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. Started by מני מור,

מצאתי לאחרונה באמזון זיכרון ראם של חברה שלא שמעתי עליה, המחיר ממש מצוין (אולי יותר מדי) אבל התגובות מאוד חיוביות. קצת חושש לקנות מוצר של חברה לא מוכרת מצרף קישור למוצר, אולי מישהו מכיר? https://www.amazon.com/gp/product/B07QRSPFG7/ref=ox_sc_act_title_8?smid=AWD7GDDT7Q2ZT&psc=1

23. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  24. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. תודה לעוזרים מראש. סליחה אני יודע שזה לא שייך לפה אני מעביר לפורום כוננים קשיחים, מצטער.

25. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.