תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
-
הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש (המפרט מופיע בצד), וקריאת הטמפרטורות ב-real temp וגם ב-speedfan מוזרות: הטמפרטורות של שתי הליבות תקועות כל הזמן על 71-72 מעלות בספידפאן ו-10 מעלות פחות בריל טמפ, לא משנה מה עושים עם המעבד (גם במנוחה וגם תוך כדי משחק בוורמס לא היה שום שינוי בטמפרטורה, אולי שינוי של מעלה אחת). הרצתי את הבדיקה test sensors ב-realtemp וקיבלתי תזוזה מאוד קטנה שלהם, שזה מעיד ככל הנראה על זה שהחיישנים תקועים ולא מדווחים טמפרטורה כמו שצריך (ההודעה המדוייקת בתמונה המצורפת). מה זה אומר שהם תקועים ואיך אפשר לתקן את זה? האם זאת אכן הבעיה ואין לי מה לדאוג שהמעבד הולך להישרף עם כזאת טמפרטורה? זה נראה ממש מוזר שהטמפרטורה תהיה כל כך גבוהה בזמן מנוחה, יש במחשב הזה …
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והמסך לא מראה לי את העלייה של הווינדוס .. הכל עובד טוב עם המסך הוא מראה לי תמונה רק כשהוא מגיע אל ברוך הבא לווינדוס נהיית תמונה.. מסך דק.. אני רוצה לפרמט ואי אפשר לפרמט ככה =\
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום שמחברים הארדיסק ב SATA הלוח דורש כמובן שנכניס אותו ל RAID של כונן אחד, ב Stripe ואז בוחרים אותו כמכשיר בוט דרך ה Array agent צריכים לעשות עוד משהו בביוס בשביל שהווינדוס יעלה משם, מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אחרי אתחול, המחשב נתקע על מסך הלוגו של לוח האם עם תפריט שמעולם לא ראיתי. רק לחיצה על ESC משחררת ומעלה את הwindows. איך להגדיר שלא יתקע וימשיך אוטומטית לwindows? תודה. מצורף גם מסך הboot
-
- 24 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל, שלאחריה המחשב עבד בצורה תקינה למשך שעתיים ויותר עד שכיביתי אותו. לאחר מכן כשהדלקתי אותו, הוא החל לעשות reboot לבד. הזמן בין כל reboot הוא אקראי לגמרי, שכן לפעמים לוקח חצי שעה ולפעמים המחשב עושה reboot תוך כדי שהוא מעלה מחדש את מערכת ההפעלה לאחר reboot נוסף. לפני כל reboot המחשב עושה רעש קטן של "טקטקטקטקטקטקטק". הפעלתי ת'מחשב ב SAFEMODE, בדקתי וירוסים והכל נקי. גם בSAFEMODE המחשב עושה reboot לבד. רציתי לשאול אולי למישהו מכם כבר קרתה הבעייה הזאת, והוא יודע במה מדובר. אם לא, האם יש דרכים לבדוק לבד תקינות של רכיבים במחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חברים, הבעייה היתה בספק. אמנם 300W, אבל עם 4 מאווררים + 3 כוננים, היה לו קצת קשה לספק אות יציב ורציף. החלפתי ספק ל EMERMAX 350W, והיציאה הדיגיטלית עובדת פלאים...
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון גלקסי s8 שכל רבע שעה משמיע צלילים כאילו שמישהוא שלח הודעה ובאמת אף אחד לא שלח. איך אפשר לכבות את הצליל הזה? אני לא מבין בטלפונים בכלל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה WINDBG ואני בודק בשביל מישהו למה יש לו מסך כחול ואלו הבעיות שרשום בתוכנה WINDBG: Probably caused by : ALCXWDM.SYS ( ALCXWDM+3119b Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!ExRaiseHardError+13e ) Probably caused by : SYMTDI.SYS ( SYMTDI+f9cf ) השני הבנתי שזה בעיית דרייברים,אבל מהם השניים האחרים?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת מטופשת, אבל באמת לא היה לי רעיון אחר לכותרת. אם היא לא מתאימה תודיעו לי. בכל מקרה, יש לי במחשב (מפרט בצד) שני כוננים קשיחים: 1x Intel ssd 520 180GB 1x WD 1TB black לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נתקע כשהוא עולה, לוקח לו יותר זמן לעלות וכשהוא מגיע למסך פתיחה של הווינדוס (הרקע השחור שבמרכזו יש את הסמל של ווינדוס ולמטה הגלגל טעינה) החלון נתקע ואז מופיע בחדות לשולחן העבודה ולוקח לו איזה דקה עד שהוא מתאפס על עצמו ואפשר להשתמש במחשב. הורדתי את התוכנה intel SSD toolbox וצירפתי תמונה למה שכתוב שם. אבל זה לא משכנע אותי, יש דרך אחרת לבדוק את בריאות הכוננים? אגב, כבר הגדרתי שבאתחול יעלו דברים חשובים כמו אנטי וירוס, דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי וכו'. אין משהו כבד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כארבע שנים עזרתם לי לבנות את המפרט שמרכיב את המחשב הזה, ואני שוב חוזר אליכם בשאלה. המחשב הנאמן האט באופן פתאומי, ואני רוצה לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה בלי לקנות מחשב חדש. לאורך השנים הוא לא הראה סימני גסיסה. לפני מספר חודשים הוא התחיל לסרב לפעול כראוי אחרי כמה הפסקות חשמל, שיחקתי עם ההגדרות של החשמל ושינוי מ HIGH PERFORMANCE לBALANCED גרם לו לעבוד כראוי. לאחרונה היו כמה הפסקות חשמל, לא שמתי לב לשינוי בתחילה אבל בשבוע האחרון המחשב מאוד איטי בדברים כמו גלישה באינטרנט וצפייה בתכני ווידאו. חשבתי שהבעייה אולי בכרטיס הגרפי אבל דווקא נראה שמשחקים רצים כרגיל. אני אשמח לעזרה בקביעת מקור ההאטה ובפתרון.
-
- 43 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי לפניי שבוע היו ברחוב שלי הרבה הפסקות חשמל לחלקיק השניה , זה גרם למחשב להכבות כל הזמן , אבל לאחר שהחשמל חזר המחשב לא נידלק אוטמטי , בסוף החלטתי לנתק את כבל המתח מהמחשב , אבל כל הפסקות החשמל האלו קצת קילקלו את הנתב האלחוטי שלי, פשוט מההירות הגלישה ירדה , הזמנתי טכנאי של בזק והוא החליף לי נתב חדש , כי הוא טען שברקים או בעיות כאלו של הפסקות חשמל הרסו את הנתב האלחוטי , עכשיו אני מודאג מה לגביי המחשב שלי, האם זה גם קצת קילקל את המחשב, לכן אני מבקש מימכם אם יש תוכנה כזו שתבדוק טוב את תקינות לוח האם+ המעבדץ בתודה רוני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה. איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב פירקתי את כל החלקים וניקיתי אחרי שהחזרתי הכל למקום וחיברתי את כל הכבלים אני מדליק את המחשב והמקלדת והעכבר לא עובדים ניסתי כמה פעמים ואחרי זה עבדה המקלדת עכשיו העכבר לא עובד אז חיברתי אותו לUSB בינתיים? תעזרו לי מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שזה -Initialize floppy disk drive controller אפשר לתקן את זה איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום מסך dell 22 מחליף צבעים לא באופן קבוע מלובר עם כבל vga בעיה במסך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי expertbook חדש של אסוס (I7 דור 11, 16GB זיכרון, 1TB SSD ווינדוס PRO מובנה ומקורי כמובן). יש לי MX MASTER 3 ומקלדת MX KEYS - כולן חדשות כמובן. עם העכבר, מדי כמה שניות\חצי דקה יש "תקיעה" כזו שהסמן נתקע ולוקח שניה או שתיים עד שזה משתחרר. זה מחרפן אותי. עם המקלדת גם, רק שזה טיפה פחות מורגש בהקלדה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני, כלום. ניסיתי דיאגנוסטיקה עם MY ASUS - הכל תקין. מבחינתי אסוס נאמר לי שבגלל שה-BT מולחם ללוח, צריך להחליף לי את כל הלוח אם. אמרתי להם שיחפשו אותי, במילים קצת יותר יפות, כי אני לא מוכן במחשב בכ-7000 שקל יעבור הליך כזה כשהוא בקושי בן שבוע. האם לדעתכם זה אכן רכיב\כרטיס ה-BT? האם הגדרות\דרייבר בכל…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS TUF X470 PLUS GAMING. עליו מותקנים לי 2 אחסונים: SEAGATE 3.5 SATA HDD- עליו כל המשחקים והקבצי מחשב היום-יומיים. 256GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 ADATA - עליו יושב הוינדוס. בלוח יש לי מיקום נוסף לM.2 פנוי והחלטתי להוסיף אחסון נוסף מסוג EVO 970 500GB. אממה - אחרי חיבור ההתקן אני לא מוצא מחיצה חדשה ב"ניהול התקנים/אחסון". ניסיתי לבדוק בBIOS ואני כן רואה את האחסון החדש רק שאני לא מצליח להבין אם אני אמור להפעיל אותו קודם מהBIOS או לא.. ואם כן אז איך? הFRAMEWARE של הBIOS שלי לא מובן לי ואני לא מצליח לעשות זאת לבד. לעזרתכם אודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול הלכתי לישון עם סרט כרגיל קמתי בבוקר והוא רושם כאלו קודקים לא טובים. אחד הנגנים שאני הכי אוהב. בנגנים אחרים יש קול אבל אני רוצה את הpotplayer. אני חייב עזרה בזה כי אין לי מושג איך לסדר את זה ומה שלא עשיתי בנתיים לא הצלחתי. הורדתי את הגירסה החדשה הבטא שלהם 1.6 עד עכשיו היתי עם 1.5. בבקשה מי שיכול לעזור להתעורר בבוקר ולגלות שנידפק משו אבל אין לי מושג מה. תודה מראש לעוזרים(:.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בקשה קטנה מבעלי וינדוס 8.1 אני חושב שהביצועים של המחשב החדש שלי לא טובים , תוכלו לעשות את הפעולה הפשוטה הזאת לבדיקה: 1)תפעילו אנטי וירוס סריקה מלאה(עדיף את של הוינדוס דפנדר אם יש) 2)הכנסו למנהל משימות לשונית ביצועים ואז לדיסק 3)תחכו דקה וצלמו את הביצועים של המחשב לאורך הדקה הזאת בלי לגעת בו כמו פה: http://up406.siz.co.il/up3/yzm2mhdxj3cz.png תודה למי שיעזור!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-