עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofko,

שלום, יש לי מחשב ישן - פנטיום 3 , AGPx2 550MHz , לפי מה שהבנתי זה אמור להספיק בשביל לראות סרטים מהמחשב על מסך הטלוויזיה (נכון?) הבעיה היא, איזה כרטיס מסך עם tv-out ייתמך בלי בעיות במחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by zvkel,

אני מקווה שרק הלוח (אין לי איך לבדוק) בגלל שאני לא יכול להכינס לטרייד זון כרגע אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו מכאן אני מחפש לוח אם רצוי nforce 2 ל מעבד xp 1800 עד 300 שקל (דחוף כי אני בלי מחשב כרגע) מוכן להחליף בהגה force feadback של מיקרוסופט (ההגה למכירה בלי קשר אז מי שמעוניין יכול להתקשר) 050-3776613 צבי אזור המרכז מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין לי איך להיכנס לטרייד זון כרגע ולפרסם שם

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. עכשיו אני במצב בטוח + אינטרנט אבל אני לא יודע מה לעשות.... אני לא יכול לחבר לטלוויזיה כי אין לי אפשרות לעשות זאת דרך ההגדרות ואני לא יכול להפעיל במצב רגיל ולשנות כי המסך שלי לא תומך... יש לי מסך של MAG 17 אינץ' דגם LT765s ... מה לעשות ואיך למנוע בעתיד? ולאלה שקופצים ואומרים שהייתי צריך לחכות 20 שנייות שזה יחזור לקדמותו אז זה לא קרה... ניסיתי לשפר את ה FPS שלי במשחק שחבר שלי שלח לי [AA] וזה המשחק היחיד ששיחקתי בו איי פעם אז אני לא ממש מבין בFPS במשחקים.. טוב אז בכל מקרה, ה FPS היה תמיד מתחת ל- 75 אך המקסימום היה 75 [רוב הזמן הוא היה ב 45 ורציתי להעלות אותו אז עשיתי אובר קלוק קטן מ 370 ל 425 בכרטיס המסך R9800SE AIW+OMEGA = R9800PRO וזה לא עזר אז שיניתי הגדרות שיחקתי בדברים…

4. שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. מוכן לשלם כסף עבור בקירור הזה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. היי אחת - DBI Output for AGP trans שתיים - PCI Delay Transaction על שתיהם עשיתי חיפוש ואני יודע בדיוק מה הם עושים, אבל אין לי מושג האם כדי מבחינת ביצועים... שתיהם זה או Enable או Disable האפשרות הראשונה אמורה להיות Enable בשביל יותר יציבות ופחות צריכת חשמל, השאלה שלי זה האם זה פוגע בביצועים ובקשר לשניה זה פחות חשוב, כי זה על כרטיסי PCI, אבל בכל זאת תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. חבר שלי מצא לי ברחוב מארז עם לוח של פנטיום 3, כמו שאני צריך והופה, הוא עובד! ניסיתי בבית אחרי 2 לוחות שנשרפו לי! שמתי עליו 2 זכרונות (השלישי שרוף אז שברתי אותו לחצי חצי חח) הזכרונות עובדים ב 100 מגה הרץ והלוח תומך 133 זה לא משנה ממש נכון? קיצר חיברתי הארדיסק 20 ג'יגא WD, פלופי ואת המעבד פנטיום 3 500 שלי עוד פעם הבעייה המעצבנת שהביוס לא פועל בכלל וכלום לא קורה על המסך, טוב החלפתי ושמתי מעבד שבן דוד שלי נתן לי (סלרון 366) והופה עובד! הגעתי למסקנה שהמעבד המסכן שלי הלך כנראה....יהי זכרו ברוך בקיצור בביוס כתוב שיש בעיה עם הפלופי, בעיה 40 משהו, בדקתי והכבל יושב טוב ולא הפוך והמנורה לא תמיד דלוקה ועדיין רשם לי אותה בעייה, התייאשתי וניתקתי אותו כי אני גם לא ממש צריך אותו הגיע עוד…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  8. אוקיי אז ככה: הנה קצת חומר רקע 1.נתנו לי מחשב פנטיום 1 עם ווינדוס 98 רגיל הכל עובד כמו שצריך 2.רציתי לעשות רשת בין המחשבים בבית כדי שיהיה אינטרנט קניתי כרטיס רשת ובאתי להתקין אותו על המחשב, אחרי ששמתי אותו בתוך המחשב ניסיתי להתקין אותו והווינדוז נתקע אז שמתי לב שהווינדוז הוא 98 רגיל והכרטיס רוצה את הגרסה השניה (SE) אז התקנתי את הגרסה השני של ווינדוז 98 ועכשיו צצו כל הבעיות: 1.הסידירום מזוהה בווינדוס והכל אומר גם תשם והמודל שלו, אבל הוא פשוט לא עובד. הודעת השגיאה היא drive not avaible או משהו בסגנון 2.גם עכשיו ההתקנה של הכרטיס רשת לא עובדת(כאשר ההתקנה היא מדיסק וניסיתי להעתיק תקבצים לדיסקט ולהעתיק משם) זה אומר שהוא לא מוצא תקובץ שהוא צריך כדי להמשיך תהתקנה (.cat) ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by SalsaGuy,

שלום לכולם, בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא. אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון? מפרט מערכת: P-4 3 Ghz Asus P5GDV 512 Mb Dual-Band Geforce 6600 256mb wd 160gb sata תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by שמנואל,

אהלן. אני משער שהבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים אבל אני אתאר אותה בכל זאת - אולי למישהו יש נסיון דומה. במחשב די ישן P2 אחרי שהמערכת עולה, אחת לכמה פעמים (ממש לא תמיד) הכל נתקע בשולחן העבודה עוד לפני שנגענו במשהו. שמתי לב שאפשר לדעת שזה הולך לקרות, כאשר מוזיקת הפתיחה של ווינדוס מפסיקה בערך 2 שניות לפני הזמן, במין פתאומיות כזו. ואז העכבר קופא. אחרי שעושים ריסט - הכל עובד מצויין (אין וירוסים ואין רוגלות), עד לפעם הבאה. הייתי מפרמט, אבל זה מחשב כל כך ישן עם פלופי שלא עובד, ויש לי הרגשה שאסתבך איתו לגמרי אם רק אתחיל. האם לפני הפירמוט - זה יכול להיות עניין של חומרה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by Lioriiii,

שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. אז ככה, המחשב שלי נכבה בערך כל יומיים סתם ככה, מאתחל את עצמו. בדקתי פריים95 והבדיקה (16 שעות) עברה בהצלחה, כמו גם ממטסט. מה יכול להיות? יכול להיות הכרטיס מסך? כי הוא מתחממם מאוד - ואני בכלל לא משחק או עושה משהו גרפי. :s05: זה ממש מעצבן... בבקשה עזרה ובנושא אחר... הלך לי הצורב ימהה שלי בן ה 5 שנים... איזה כאב... צורב כזה טוב

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  14. אתמול כשבאתי לכבות את המחשב שמתי לב שכשאני עושה התחל >>כיבוי>>כיבוי.. וOK הוא פשוט לא מבצע את זה. לא כשאני לוחץ ניתוק ולא כשאני לוחץ ריסטרט. הוא ממשיך כאילו לא עשיתי כלום. סרקתי בסימנטק אנטי וירוס קופרייט 8 מעודכן. סרקתי ADAWARE SPYWARE איחוי.. וכדומה. כלום. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by johny,

שלום, לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק. נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר. נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק. ההארד-דיסק נמצא תקין. ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT) ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייבר של ווינדוס). נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתי מסך שחור. למה? יש למישהו רעיונות?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום יש לי מדפסת לקסמרק מדגם Z54 ,אכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין אותה, רשום לי הודעתה המשתמש ביטל את ההתקנה!,ואני בכלל לא ביטלתי כלום. וככה אי אפשר להתקין אותה, גם בעוד 3000 ניסיונות של התקנה. בבקשה מישהו יודע תודה THANKS

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. תודה מראש לכל העוזר..

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by barbaba,

שלום לכולם יש לי מחשב קצת ישן - סלרון 1 גיגה 256 מגה זיכרון . קניתי צורב DVD של NEC . חברתי את הצורב החדש לחיבור של הצורב הישן הרגיל (החלפתי ביניהם ) והחיבור הוא מאסטר. יש גם כונן DVD רגיל במחשב . צריבת דיסקים רגילה מתבצעת ללא תקלות , צריבת DVD אינה אפשרית . נרו נתקע בתחילת הצריבה .והלכו כמה דיסקים בנסיונות לצריבה איטית ,ונסיון לצרוב בכל מיני פורמטים של DVD מה הבעיה ? אני לא יודע מה לעשות ....

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  19. טוב, אז ככה: המחשב הוא AMD athlon xp 2000 radeon 9700 pro mobo: Abit NF7-S2 512mb ddr windows xp sp2 80GB WD לא מזמן הלוח אם הישן שלי (gigabyte 7vrxp) הלך, אז החלפתי לABIT, וגם ההרדיסק נשרף, וקיבלתי אחד חדש כי הוא היה באחריות.. והכל בעצם התחיל אחרי שהחלפתי את הלוח אם (שהשתמשתי בהארדיסק ישן חלופי על הלוח אם החדש גם היו תקיעות) ומה בעצם הבעיה? המחשב כל הזמן נתקע, בדרך כלל פשוט קופא וגם לא מכבה את עצמו, בעבודה בחלונות, במשחקים, אפילו שאין פעילות ואני משאיר את המחשב דולק בלילה הוא נתקע מהר מאוד (עניין של כמה שעות במקרה הטוב בחוסר פעילו, בזמן עבודה יכול להיות פחות משעה) בקיצור, אין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. יש לי את כל הדרייברים החדשים אם זה קשור בכלל, אין התנגשויות חומרה שא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Bug2000,

שלום לכולם . אוקיי, אז יש לי כרטיס קול מדגם CREATIVE SB LIVE! , לפני כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. זה בה לידי ביטוי בכך שכשהכנסתי את הכרטיס ל PCI SLOT אז המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס, מכיוון שמחשב שלי היה מלא בוירוסים וכולו היה בלאגן אחד גדול יחסתי את הבעיה לוינדאוס, אתמול קיבלתי בשעה טובה את ה MAXTOR 160GB שלי התקנתי את הוינדאוס מחדש ולהפתעתי הבעיה חזרה על עצמה (המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס). הקטע המבאס בסיפור הזה הוא שהאחריות כבר נגמרה על הכרטיס בחודש שעבר :\. השאלה שלי היא האם ניתן אולי בכל זאת איכשהו לתקן את הבעיה? אולי צריבת ביוס חדש על הכרטיס ??? כי זה לא במוזה שלי עכשיו להוציא 250 שח על כרטיס קול. (עם הNO BOARD אני לא מצליח להסתדר) מקווה שתעזרו לי :s05:

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  21. היום התקנתי תדריביירם החדשים של ati הקונטרול פאנל על הקונטרול סנטר ,ביצעתי הפעלה מחדש ואני יכול לעות אותו רק במצב vga שאני מעלה אותו במצב רגיל המסך שחור וכלום לא עולה!. מה לעשות למחוק את הקונטרול פאנל? עשיתי שחזור אבל שאני עושה שחזור מערכת זה לא הושלם (לא מצליח)

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by HellBoY,

שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. שלום, ברשותי לוח 8kda3j ומעבד AMD ניוקאסל 3200+ בביוס המחשב כותב לי שיש לי 1.55 (ובפוסט 1.60) בVCORE של המעבד אבל בכל תוכנה (CPUZ AIDA32 וכו ) הוא כותב לי 3.0 +- ואף כותב לי שה12V שלי על 10 וכל מיני כאלה דברים עכשו , המחשב פועל בסדר גמור במשחקים (11000 3dmarks ב2003) אבל כשאני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני נתקע ב210 באס, לא מצליח לעבור את זה אני על קירור סטוק, אבל ניסיתי אפילו להצמיד מאורר גדול ומזגן למחשב ולא עזר השאלה היא, מה הולך כאן? האם כדאי לי לממש אחראיות? (הכוונה לא להגיד להם שהא"ק לא הולך.. חח, אלא להגיד להם שהמחשב מתחרפן ומראה לי נתונים שגויים מה שלאחרים הוא לא עושה) עריכה : אוקי, הורדתי גרסא מעודכנת של CPUZ והוא מראה לי שהללוטג בסדר, אז כנראה שפשוט כל שאר התוכנות…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by computer_freak,

כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעם בזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולה הצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5 העתקתי את הסרט למקום אחר וזה לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by poltergeits,

אני לא מצליח לכבות את המחשב כי בכל פעם שאני מסמן לו על כיבוי הוא נכבה ומיד נדלק מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים