עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. גם כשהוא עוד לא קורס הוא פחות מהיר למשל בחילוץ קבצים בווינרר או כל מיני פעולות. הוא מצליח להחזיק יומיים. אולי יש למשהו כיוון מה הבעיה כי לי אין מושג.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by picasso,

שלום, יש לי מדפסת משולבת HP 2410. הסורק התחיל לעשות בעיות, כל חריקה כאשר מדליקים את המכונה. המכונה לא מצליחה לאתחל את עצמה ונתקעת בכנראה בשלב הSELF TEST שלה.. ניסיתי לפרק את החלק העליון של המכונה, אבל אין לי מושג איך לפרק אותה. אשמח לקבל עזרה/ מדריך המסביר איך המכשיר מורכב (פיזית)

4. Started by adis50,

שלום... באקספלורר 9 (מעדיף אותו על שאר הדפדפנים) רוב הפעמיים שאני מנסה לראות סרטון או אתרים שדורשים פלאש זה כותב לי שאני צריך להתקין נגן פלאש. התקני כבר כמה וכמה פעמיים וזה לא עוזר זה עדין אותה הבעיה... למישהו יש פתרון?? רק לציין שלפעמיים סירטונים (לדוגמא ביוטיוב) כן עובדים (דגש על הלפעמיים) ובכרום אין לי בכלל בעיה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by רועי שלום,

כדי למנוע את הצורך לכבות את מסך המחשב ידנית (מה גם שאומרים שזה לא בריא בשבילו) אני מגדיר בלשונית של השומר מסך שהמסך יכבה לאחר זמן מסוים (למשל 5 דקות). בפעמים הראשונות המסך נכבה כראוי לאחר 5 דקות, ולאחריהן המסך לא נכבה יותר אוטומטית. איך מטפלים בבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by yoni1234,

שלום לכולם. לפני כשעה המחשב שלי פתאום נתקע ולכן נאלתי ללחוץ על ריסטרט . אבל מאז המחשב פשוט לא עולה זאת אומרת המסך. פשוט שחור והנורה מהבבת. המסך תקין לחלוטין מיכוון שאפילו ניתן לשחק בהגדרותיו. לכן החלטתי ולבדוק אולי האם זה הכרטיס מסך ולכן חיברתי כרטיס מסך אחר ועדיין אותה בעיהץ כמובן גם ניסיתי לבדוק שכל הכרטיסים מחוברים היטב טאף גם המעבד. יש למישהו איזה הצעה אולי מה עלולה להיות הבעיה ?

7. Started by frankish,

שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by lidor12303,

שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! הגיעה אליי המחשב היום מורכב ופירמטתי והתקנתי את ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית כולל התקנת דרייברים עכשיו הבעיה היא שבמנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה controller i simple communications מלווה בסימן שאלה צהוב ואין לי מושג איזה דרייבר חסר או בעייתי ואיך אפשר לסדר את זה... חייב בבקשה עזרה ועצות כיצד לפתור תבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

כשהווינדוס עולה שהוא מגיע לשלב של הצגת הלוגו, הוא מפעיל מחדש את המחשב, ואין אפשרות להגיע לווינדוס. הבעייה אחרי פירמוט, הדיסק של הווינדוס מקורי ועובד על מחשב אחר. מה עושים? :-\ תודה.

10. אני מבקש הסבר על ההבדלים בין מוצרים האחסון הפנימיים שאפשר לחבר למחשב /ssd/hdd/m.2 /sata/pice3 אם פיספיתי עוד סוגים תוסיפו להסבר ומתי נכנס pcie4 ? ואיך צריך להראות מחשב נייח חדש מבחינת סוגי הכוננים? איפה יושבת המערכת ההפעלה? איפה שאר התוכנות? איפה הקבצים והתמונות והסרטים?

11. Started by Hakiru,

יש לי mp4 של beeu technology חברה ישראלית,איבדתי את הדיסק של הדרייבר והמחשב לא מצליח לזהות את המכשיר ,מאיפה אני יכול להשיג דרייבר למכשיר הזה?..

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  12. Started by MishaK,

כמו שרובכם יודעים, קניתי את ה-ATI Radeon 32DDR. וכמו שאתם יודעים אני חובב אוברקלוקינג נלהב. ומין הסתם אני רוצה להוציא את המיץ מהכרטיס הזה. לכן, ידוע לי שיש איזה שהוא Hack לרג'יסטרי של הדרייברים לרדאון, שיפתח את האפשרות אוברקלוקינג דרך האפשרויות של הדרייברים עצמם, אבל מה ההאק הזה? אני כבר חצי שעה מחפש איזה שהוא מדריך ולא מוצא כלום, מישהוא יכול לעזור לי? אני משתמש בגירסה 6.13.10.6043 אם זה עוזר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by caroncaron,

lenovo g580 שכולל בתוכו led 15.6 אינץ',המחשב עצמו עובד אבל המסך שבור ולצערי לא ניתן לראות בו הרבה. האם מישהו יודע אם זה בטוח ומשתלם להחליף מסך למחשב ואם כן אז היכן זה אפשרי?,במידה וזה לא אפשרי האם אני יכול לפחות להוציא מהמחשב את כל הזיכרון בדרך כלשהי?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  14. Started by JUVE,

התקנתי תוכנת WIN98SE על המחשב המחשב לאחר ההתקנה הלכתי לDEVICE MANAGER להסתכל מה צריך עוד להתקין וראיתי ש הPCI SERIAL CONTROLER לא הותקן ניסית להדכין אותו אך לא הצלחתי דרך הDRIVERS של ה WIN שאלותיי הן אלו: 1. מה תפקידו של ה PCI SERIAL CONTROLER 2. איך כן אפשר להתקין אותו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  15. Started by Batels,

אמא שלי קנתה מחשב מסוג Asus x555LA והוא ללא ווינדוס. בעבר כבר התקנתי כמה ווינדוס לכמה מחשבים שונים אבל לא מסוג ASUS, שמתי את ההתקנה של הווינדוס בדיסק און קי וחיברתי למחשב החדש, לחצתי מהר על delete וזה הכניס אותי לתפריט, הגעתי שם לBios ושם לpriority אבל זה לא הראה לי את האפשרות של הדיסק און קי, חשבתי לצרוב על דיסק את ההתקנה אבל אין לי דיסק עם גודל מתאים... מה אפשר לעשות? האם יש דרך להתקין את זה? מישהו חווה את זה בעבר? עריכה: ניסיתי לעבוד דרך הסרטון הזה: אבל בגלל שזה לא אותו סוג מחשב זה לא עזר, כאילו הופיע לי מסך חדש עם Intel בצד אבל לא הופיעה לי האפשרות להפעיל את המחשב עם USB, והעדכון של הביוס אצלי הכי גבוה זה 308 ובסרטון הוא אומר שאפשר להתקין עם USB רק מביוס של 500…

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  16. Started by BravaSX,

שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכונן SSD 128GB של סמסונג (ה-evo850). אלו כתוספת למפרט של מחשב יחסית ישן שהיה חזק מאוד (אבל זה כבר לא רלוונטי). זהו שאר המפרט: c2q q9550 2.83GHZ 6GB RAM DDR2 WIN8 64b 2 הארדיסקים נוספים של WD הסיבה לשדרוג היא שיפור המהירות ומתן אפשרות להריץ משחקים. האמנתי שהמעבד עדין יחסית חזק ולכן לא בחרתי לשדרג אותו. אני מנסה בימים אלו להריץ Assassins creed unity וFar cry 4. הראשון קורס לי כל הזמן וטוען שלמחשב נותר מעט זכרון, והשני עוד סביל וקורס פה ושם. אציין שכל הקריסות מלוות בשגיאת your pc is running on low memory, למרות שאני אף פעם לא רואה יותר מ-4 ג'יגה בשימוש. במנוחה משום מה המחשב מנצל 1.5 ג'יגה זכרון (אני מציין זאת כי זה היה נראה לי קצת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by shishko,

שלום אנשים.. קניתי HD חדש לאחר שהאחרון שבק חייו לפתע..(לעולם אל תגיד לי זה לא יקרה!!) רציתי לחלק את החדש ל-2 מחיצות אחת להתקנות WIndows וכו' ועוד מחיצה לכל שאר הדברים. הגדרתי בהתקנה של ה-Windows כ-20 גיג'ה לכונן C ואת שאר הזיכרון השארתי Unpartiotion, כי חשבתי שהוא יגדיר את כל השאר ככונן D אז זהו שזה לא קרה, ולאחר שהתקנתי Win אני מסוגל לעבוד רק עם ה-20 גיגה.. אני לא חזק בתחום... האם יש אפשרות להגדיר את שאר 140 גיגה שנותרו ככונן נוסף מבלי לפרמט שוב הכל ולהתקין WIn וכל שאר התוכנות שוב. בקיצור צריך עזרה דחוף אנשים טובים. תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  20. Started by proevo4ever,

היי, אני יודע שיש בביוס של הלוחות אם של ASUS פיצ'ר שנקרא EZ TUNING משהו כזה לבצע OC ו RAID בקלות האם דבר דומה קיים גם בלוחות אם של GIGABYTE והאם ניתן בעצם ליצור RAID מכל לוח-אם ? (אולי זה קיים כבר שנים ואני פשוט לא מודע)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אני זקוק דחוף לעידכון BIOS בעבור לוח אם Lucky Star 6VA693AM , אשמח לעזרתכם בנידון. נ.ב. הלוח לא שלי אלא של מישהו אחר שצריך לסדר לו.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by Diman82,

יש לי מקלדת אלחוטית וקורה לעיטים שהיא קצת "משתגעת" (מתחילה לכתוב הכל באותיות גדולות למשל), ובנוסף גם הפונקציות של העכבר נדפקות בחלק מהתוכנות (העכבר לא אלחוטי, לוג'יטק, למשל אי-אפשר לעבור בין חלונות).. האם זה רק בגלל שהסוללות חלשות מדי (המקלדת צורכת 4 סוללות AA רגילות) או יש מצב לעוד סיבה? יש לי מקלדת אלחוטית של GENIUS..

• 1 תגובה
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.