תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה עושים כאשר ווינדוס לא מזהה כרטיס רשת אלחוטי- USB? שאני מכניס אותו הוא אומר לי usb device והוא לא מזהה אותו ככרטיס רשת אלחוטי גם שאני מתקין דרייברים.. מה אפשר לעשות? דרך אגב במחשב השני הווינדוס כן זהה אותו.. =/
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי עם המחשב החדש שבחתימה הארד דיסק של מקסטור 160 גיגה..אבל למרות זאת אני רואה רק 130 מתוכו אמרו לי בKSP להתקין SP אבל לא עזר.... מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם כשאני מנסה להפיל ת'מחשב במצב בטוח אז הוא נתקע לי מתי שהוא טוען את כל הקבצים חיכיתי 5 דקות וכלום לא נהיה המחשב חושב ולא מפסיק והבעיה השניה היא כשאני לוחץ קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים אז הוא רושם לי אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framedyn.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור את הבעיה ואז הוא פותח לי תחלון הזה אבל מהי ההודעה הזאתי??וכשאני מנסה לראות מה האייפי שלי cmd ואז ipconfig אז הוא רושם לי ipconfig is not recognized as an internal or extremnal command oprable program or batch file לפני איזה חודש יכותי לראות אודה אם תעזרו לי בקשר לבעיות תודה ושבת שלום אבקש רק נא לא לענות בשבת!!!
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות עוד מחיצות/כוננים כאשר יש לי כונן 1? או איך לעשות ישר כמה כוננים בביוס בהתקנת הווינדוס במחשב חדש עם הרד דיסק חדש? זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי צורב 52X24X52X של MSI, ומשום מה כל דיסק שאני מכניס הוא נותן לי לצרוב רק על 4X. וכשאני מנסה לתת לו לצרוב גם במהירות הזאת, הוא רושם Power Calibartaion error Session Fixation Error וכל מיני כאלה דברים. לפעמים אני כן מצליח לצרוב, רק אחרי שאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה וכמה פעמים. אבל זה לא תמיד עוזר, לפעמים אני צריך לעשות את זה יותר מ10 פעמים מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
סתם גלשתי ופתאום ראיתי את זה----->>>> http://www.terminal.co.il/asp/prodtype.asp?recorprod=1&prodtype=215&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1 נראה מעבד תוצרת סוריה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ,אכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב הבעיה היא שאין לי במחשב שום חיבור להגה, גם ברכטיס קול שלי שהוא לא און בורד, מה עושים.? תודה THANKS
-
קניתי ספק חיברתי אותו ללוח ולשאר ההתקנים HDD , CD , הגעתי לפלופי דיסק ובמקום לשים את הכבל מתח(קטן) על כל ה 4 פינים של ה FLOPPY בטעות שמתי רק על 3 אחד פיספסתי ושהדלקתי את המחשב עלה עשן הגיד שאותו פיספסתי נשרף ! וגם הספק. למה ? זה בגלל פיספוס של פין אחד ? החלק של הפין שפיספסתי כולו נשרף.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אתמול HL2 הגיע אלי וכל פעם שיש קטע שהוא טוען (כמו בשלב הראשון שאתה בורח מהשוטרים וצריך לעלות לגג) אז הטעינה לוקחת הרבה מאד זמן וזה פשוט מעצבן. ממה זה יכול לנבוע? יש לי P4 1.8 GHZ 256 RAM גיפה 4 אם אני אחליף כרטיס מסך ל R9200 SE, הטעינה תתקצר? (אפילו בקצת)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לגיסי יש מחשב (בן 3) פנטיום 4 1.6GH. אתמול המחשב נתן הודעת שגיאה בסגנון: System I/O Error Press CTRL+ALT+DEL שיחקתי קצת עם כבלי ה-IDE ובדקתי דרך הגדרות ה-BIOS. המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואת כונן ה-DVD אבל לא מצליח לקרוא כלום מההתקנים הללו. מה שנראה לי זה שנדפק בקר ה-IDE. האם אני צודק? אם כן האם ניתן להשתמש במארז הקיים והספק ולהחליף רק את לוח האם והמעבד? תודה מראש, אמיר
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אולי כרטיס מסך הלך?...אולי יכול להיות חלק אחר?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן. בלוח שבו כרטיס קול און-בורד , לאן אני מחבר את כבל הסאונד שיוצא מהסידירום ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרה. המחשב ניתקע בכניסה ל Windows בטעינה שלו. זו בעית חומרה. אני באתי כאן להיתייעץ. אני לא יודע מה הבעיה,אני כבר נואש.
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי serial to Norton Internet Security נשאר לי רק כמה ימים להכניס או שזה יפסיק לפעול או משהו אחר שימשיך להפעיל אותו גם בלי Activation תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאחריי ככרה 10 20 דקות אפילו חצי שעה אחריי שאני מדליק תמחשב הוא ניתקע כזה ואני כל הזמן צריך לעשות רייסט וזה מציק !!!!! בבקשה תעזרו לי למה זה הדבר הכי מציק שיש.!!!!1 מי שעוזר לי מלך ..!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיו אני פוחד שישרף לי הספק יש אפשרות להשאיר מחשב דלוק גם בהפסקת חשמל ????
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
g force 4 mx 440 128mb אני רואה ברוב המשחקים חשוך ואני לא יודע למה חשבבתי שזה המחשב אבל קניתי מחשב חדש ולא קניתי כרטיס אז אני משתמש בזה ועדיין חשוך מה אני יכול לעשות לדעתי זה דריברים אני מוריד תדריבר הרגיל של ג'י פורס אם זה הדרי ברים איזה דריבר להוריד?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מדבר כעת מהמחשב שלי אבל הבעיה היא במחשב השני שלי. לפני יומיים נכנסתי לפיפא 2005 ושחקתי איזה דקה או שתים. פתאום ראיתי שכל המשחק מתחיל להשתגע והטקסטורות מתחילות להמרח ולהשתגע לגמרי. בהתחלה חשבתי שאולי זה איזה באג במשחק והפעלתי אותו מחדש. לאחר ההפעלה המחודשת קרתה אותה הבעיה. חשבתי שאולי יש איזה מעמסה על המחשב או שאולי משהו קרה לDIRECTX במחשב. יצאתי מהמשחק שוב והתקנתי דירקט אקס אחרי שהורדתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. לאחר מכן נכנסתי למשחק שוב ואותה בעיה הייתה. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב ופה התחילו הבעיות. עשיתי restart למחשב ואני מדגיש את הרסטרט כי לא עשיתי לו shut down. למרות שעשיתי לו רסטרט המחשב נכבה. לאחר שהוא נכבה לגמרי באתי ללחוץ על כפתור ההדלקה והמחשב ל…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-