עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nafal123,

לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. בעבר היה לי צורב cd בלב של liteon והוא צרב לי דיסקים שתמכו בעד X48 במהירות מקסימלית של 40 גם בנרו. לא היה איכפת לי כי זו מהירות טובה וחשבתי שזה בגלל המחשב הישן. אבל קניתי מחשב חדש עם צורב די.וי.די של nec 5170A שהוא בעצם optiarc ואני מגלה שיש לי רק שלוש מהיריות צריבה 8, 16, 24 לצריבת דיסקים רגילים ודיסק ממש איכותי ב-32. עדיין לא ניסיתי צריבת דיסקים די.וי.די. הצורב הורכב בחנות כ-oem בלי דיסק דרייבר מיוחד. עם זאת מצאתי עדכון קושחה באחד הת'רדים באתר - http://liggydee.cdfreaks.com/page/5170/. הקושחה שלי כרגע היא 1.11. נתוני מערכת: xp pro sp2 (חוקי) asrock conroe945G-dvi אז רציתי לדעת שני דברים : 1. האם תמיד אני אשאר עם מהירות כזו ? ובמה זה תלוי - תוכנה או קושחה. 2. איזה עדכו…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. אחרי זמן מסוים(לפעמים חצי שעה-שעה ולפעמים 10 דקות)בעיקר במשחקים אבל לפעמים סתם ככה בשולחן עבודה המתחיל מתחיל לעשות ריסטרט ואז נתקע בהתחלה של הריסטרט וכל הזמן מרסט מחדש(מתחיל תריסט ואז עוד פעם מתחיל ריסט וככה חוזר על עצמו) עד שאני מנתק לו תחשמל ניסיתי להחליף ספק כח, זיכרונות, כרטיס מסך, החלפתי שני הארדיסקים(שכנראה גם קיצרו וגרמו לבעיה), במעבדה באייבורי בדקו תמחשב הרבה פעמים ואמרו שזה עבד להם בלי בעיות, אחרי זה לקחתי תמחשב הביתה בכל פעם ואצלי זה עשה תבעיה הזאת כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. פרמטתי את כל המחשב (שני כוננים C ו D ) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הווינדוס,זה בהתחלה מעתיק את הקבצים של הווינדוס, עושה רסטרט למחשב, ובמקום להמשיך להתקין את הווינדוס זה חוזר לאותה נקודה - "press any key to boot from cd" אם אני לוחץ על משהו זה חוזר למסך הכחול שבוחרים איפה להתקין את הווינדוס\לפרמט כונן וכו.. אם אני מחכה זה כאילו טוען את הווינדוס אבל תקוע.. ניסיתי לפרמט ולהתקין הרבה פעמים ועם כמה דיסקים - אותו דבר ..זה לא ממשיך להתקין אחרי הרסטרט.. יש לי שני כונני CD: DVD של LG DVDRW צורב של NEC והארד דיסק 120 גיגה פרטים בביוס: primary ide master- הארד דיסק 120 גיגה primary ide slave- NOT DETECTED secondary ide master: NEC DVDRW הצורב דיוידי secondary ide slave- HL-DT-STDVDR…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by ELiA,

אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by oded6188,

לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. לפני כמה ימים ניגשתי לשחק במחשב את המשחקים שיש לי בSTEAM כמו counter strike source,HL2 DEATHMATCH ועוד. בזמן המשחק אני מזהה כל מיני תקיעות למינהם שמפריעות לי לשחק,ניגשתי לTASK MANGER ושמתי לב שהמעבד עובד יותר ממה שהוא צריך. זאת אומרת שכאשר שום תוכנה פועלת הוא על 20 במקום על 5 HELP

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Bam65,

ה- LG FLATRON 17 שלי כבר בין 5 שנים , ובתקופה האחרונה המסך התחיל לקפוץ כול כמה דקות ל 5 עד 10 שניות. זה נראה כאילוהמסך מתקרב אליך ואז ישר מתרחק במהירות רצוף במשך 10 שניות. :s05: ובדקתי שזה לא הקצב הריענון (HZ) כי הוא על הכי גבוה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by ezana9,

אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by eliortomer,

שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?

12. Started by Freaky Styley,

שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.

13. אני צריכה שתסבירו לי מה מייצג כל טמפ' דוגמא למי שלא הבין : "הראשון מייצג את המעבד" (למשל) http://img207.imageshack.us/img207/4258/61688448kq7.png

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. טוב, אז הסיפור שלי כזה, יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ שבערך לפני חצי שנה פתאום אני מדליק ואין את צליל הPOST, לא רואים כלום על המסך, רק המנורה של ההארד דיסק במארז דולקת, הוצאתי את כל החומרה, ניסיתי להדליק ללא זיכרון \ כ. מסך ואין שום תגובה, ניסיתי עם ספק כוח אחר - שום כלום, עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש, אבל לפני זה אני צריך לדעת האם המעבד טוב איך אפשר לדעת?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. סתם רציתי לדעת אם המערכת יציבה וזאת ההודעה שקיבלתי מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by dorman2,

יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by Purple Haze,

שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by mokisho,

ברצוני לעשות פורמט למחשב האם יש תוכנה מסוימת שמגבה את כל הדריורים של המחשב ו

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. Started by 10GaZ,

המחשב דולק וכמו כן גם המסך (נורת המסך דולקת). הבעיה היא שהמסך שחור ולא מציג כלום. המסך הראה הודעה כלשהי עם Powersaver. המחשב חדש, הכרטיס מסך הוא OB. המחשב הוא לא המפרט שבפרופיל שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by amitle22,

קניתי מחשב לפני שבועיים הכל יפה וחדש הצורב דיוידי מסוג פיוניר מהירות 18 קרא לי משחקים והכל עד עכשיו אני מכניס דיסק וזה לא קורא עשיתי ניקוי עינית (הדיסק עם הסיבים הקטנים) כיביתי ל5 דקות והדלקתי לא עזר הפעלה מחדש לא עזר וככה זה קרה לי בכל הדיסקים מה אתה חושבים שהבעיה ואיך פותרים אותה???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים