עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -AKEL-,

טוב תודה לכל מי שעוזר כבר מעכשיו אני אומר למה זה אחת הבעיות הכי מוזרות שנתקלתי בה עד היום... אני מפעיל את המחשב, הוא נתען, ברגע שהוא בא להטעין את הווינדווס אקס פי הוא עושה לעצמו אוטומטית ריסטרת, למה זה??? נ.ב א) יש מצב שזה המעבד הלך? ב) זה פנטיום שלוש אם זה חשוב הפרט הזה

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by omri2423,

אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by לוח שנה,

הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?

5. Started by prager,

זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by dannygnh,

יש לי לוח של msi רציתי לדעת איך מחברים את הכבל של הusb הקידמי במארז ללוח. בלוח רשום רק usb ובחוברת אין נתונים מדויקים , הכבל מחולק ל4 או 5 מחברים שרשום עליהם data, וvcc.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Googleness,

קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by dingo,

יש לי כרטיס מסך 6600 GT רציתי לדעת אם זה בסדר שמתי שאני רואה סרט דרך המחשב לטלוויזה המסך של המחשב ממשיך כרגיל שמעתי שזה מאמץ את המחשב אשמח לתשובות !!!!!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by G!0®@,

יש לי בעיה ממש מוזרה שבדרך כלל שאני רוצה להדליק את המחשב הוא נדלק ממש לשניה אפילו לא משמיע רעש רק האורות נדלקים וישר נכבה... לעיתים רחוקות הוא נדלק כמו שצריך ואז הוא עובד חלק אבל בדרך כלל יש את הבעיה הזו... אני יודע שכל החומרה במצב טוב ומתאימה ללוח האם שלי ולגירסת הביוס וגם בדקתי פחות או יותר שאין שום קצרים במערכת... עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by ezana9,

אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר).

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by Trol,

שלום, מופיע לי במנהל התקנים סימן שאלה צהוב ורשום "בקר קול של מולטימדיה", וזה לא יכול להיות שזה הכרטיס קול, כי אני התקנתי את הדרייבר ההתקני ביותר, וחוץ מזה שומעים מצויין, אין בעיה של מוזיקה, אז מה זה בדיוק הדבר הזה? (איזה בור אני חח), הינה תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3227/66jb.jpg תודה לעוזרים, שבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by yotam.m,

שלום לכולם מה קורה... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת אולי היא תשמע לכם מוזר...והיא מוזרה גם לי אבל היא נכונה ואני לא מבין מה הולך כאן. יש לי עכבר אלחוטי אופטי של מיקרוסופט וגם מקלדת אותו סט כמובן. עכשיו פתאום לעכבר קרה משהו מוזר אני מנסה להזיז אותו על השולחן וזה לא הולך על הרצפה לא הולך על כיסוי לא הולך רק על הספה שאני יושב בה כאילו שהוא התאהב בספה. ניסיתי ללחוץ על הכפתורים של החידוש קשר או איך שלא קוראים לזה ניסיתי להוציא ולהכניס את USB לטעון את הסוללות ולהחליף אותם חשבתי אולי יכול להיות שזה זה אבל כלום. אני לא יודע אבל אולי יש דרייברים בשביל זה? אני לא יודע איפה רשום הסוג אבל לא נראה לי שרשום איפשהו הסוג. באמת בעיה מוזרה אבל קצת מציקה איך יכול להיות שעכבר עובד רק על ספה ול…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by meir3420,

שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

15. יש לי את הצורב דיוידי הנ"ל כבר 7 חודשים בערך. הוא הפסיק לקרוא תקליטורים רגילים וגם תקליטורים בפורמט דיוידי. מה שמוזר זה שהוא עדיין מצליח לצרוב על דיסקים מסויימים. אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעדכן קושחה, זה גם לא עזר. ניסיתי להכניס את הדיסק של באטלפילד 2 והוא לא קורא את הדיסק בעוד שבמחשב אחר בבית שלי הדיסק נקרא בצורה טובה. מה לעשות? תודה, שי.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by SpEcToR,

צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. טוב, אז הסיפור שלי כזה, יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ שבערך לפני חצי שנה פתאום אני מדליק ואין את צליל הPOST, לא רואים כלום על המסך, רק המנורה של ההארד דיסק במארז דולקת, הוצאתי את כל החומרה, ניסיתי להדליק ללא זיכרון \ כ. מסך ואין שום תגובה, ניסיתי עם ספק כוח אחר - שום כלום, עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש, אבל לפני זה אני צריך לדעת האם המעבד טוב איך אפשר לדעת?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. יש לי 2 הארד דיסקים שמחוברים בחיבורים הישנים הכבלים האפורים, ועכשיו קניתי הארד דיסק חדש 250 גיגה בחיבור sata חיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך כולל חשמל והכל, אבל הוונדוס ויסטה לא מזהה אותו. באתר החברה של הלוחות אם חיפשתי דרייבר ולא מצאתי לויסטה. מה עושים?? ד"א הלוח הו pm8m תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. Started by R9nald0,

התקנתי את הדרייברים של הלוח אם והכל ואפילו עדכנתי לגרסה החדשה יותר של הדרייברים דרך האתר של החברה. הלוח-אם הוא : GA-EP43-DS3L/S3L אני עובד עצות.. בלוח הבקרה רשום לי שהכל תקין, כלומר הדרייברים מותקנים ומבחינת המחשב יש קול אבל כשאני מחבר את האוזניות לכניסות במארז אני לא שומע כלום... מה יכולה להיות הבעיה? רשמתי את זה פה כי אני חושב שזו בעיית חומרה..

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by hezibt12,

בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by LockOn,

היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by fatNjazzy,

היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by dorman2,

יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by ufer,

שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי מחשב נייד חדש לפני כשבוע lenovo z41-70 זה הדגם המדוייק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16204 בגדול הכל פועל בסדר במחשב, והמטרה העיקרית של המחשב לא הייתה משחקים, איך מאחר והבנתי שהכ.מסך בו מספיק חזק ניסיתי להריץ את הCOD החדש המשחק רץ בסדר גמור, אך גם כשהורדתי את כל ההגדרות לLOW החום שנפלט מהמחשב הרגיש ממש לא תקין, וכל החלק השמאלי של המקלדת התחמם בטירוף עכשיו ברור לי שהמחשב יתאמץ במשחק כזה, השאלה היא אם חום גבוה כזה לא יגרום לנזק במשך זמן? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.