עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, קניתי מחשב לא מזמן של HP, המסך הוא רחב 15.4 והוא WSXGA+ הרזולוציה הטבעית שלו היא כנראה 1680X1050, שזה ממש קטן על מסך של 15 אינץ'.... :\ כל שאר הרזולוציות אינן בדיוק מתאימות למסך ורואים את הכל מטושטש בכל שאר הרזולוציות חוץ מהמוזכרת למעלה. קראתי הרבה באינטרנט והבנתי שלמסכים של 15.4 הרזולוציה שנוחה יחסית ומתאימה למסך היא 1280X800, אבל אין ביכולתי לבחור בה. האם למישהו יש פתרון לבעייתי או שיש לו דרך להחליף רזולוציה ל 1280X800 "בכוח", אני אודה מאוד. תודה מראש, אייל.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by tomer_,

היי, אני צריך לשדר קובץ וידאו למספר ניידים בו זמנית (6-8 מכשירים) באופן חד פעמי. האם יש תוכנה מסויימת או דרך אחרת ללא רכישת מפצל? לחילופין, אין לי בעיה להשכיר מפצל מתאים אם הסכום הגיוני. תודה.

3. Started by deannahum,

שלום אני מחזיק במחשב AMD (אתלון 3000+) עם כרטיס מסך GeForce FX6600GT 256mb ולאחרונה נתקלתי בבעיה: בכל פעם שאני מפעיל משחק מסוים במחשב הוא עולה ורץ נהדר אבל בשלב מסויים ממש לאחר כמה דקות של משחק המסך קופא והמחשב עושה ריסטרט לבד. הורדתי אנטיוירוס חדש כי חשבתי בהתחלה שזהו הבעיה וגם לאחר סריקות שונות ועידכונים והכל אפילו עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia הבעיה חזרה על עצמה... ניסיתי בכמה משחקים וראיתי ששוב קוראת הבעיה כך שלא מדובר במשחק אחד ספציפי בבקשה עיזרו לי ! תודה רבה וחג שמח !

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by arad gonen,

המחשב שלי כול הזמן כאילו קופא ורק עם מכבים אותו הוא חוזר לפעול.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by Goat17,

בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון

6. Started by ikehgl,

הורדתי סרט הוליוודי דובר אנגלית שנעשה עליו דיבוב בשפה אחרת. האנגלית נשמעת ברקע בקושי רב. האם יש תוכנה שמאפשרת למחוק את הדיבוב ולהישאר עם האודיו המקורי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. טוב, קודם כל לא לצחוק- טעות מפגרת אבל נעשתה. בן דוד שלי מסיבות כאלה ואחרות נכנס למאיפייני תצוגה ושם "DISABLE THIS DEVICE" הWIN אותחל ועכשיו הוא עם מסך שחור- ז"א הכל עובד- אבל הכ.מסך "מוכבה". איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? (צריך רק ENABLE THIS DEVICE) יש לו WINXP ניסינו לעשות את זה על עיוור (אני במחשב שלי הולך בעזרת TAB וחצים עד לחלון המיועד ואומר לו כמה TABים צריך ללחוץ כדי להגיע לאותו חלון- לא עבד) ממש טעות מפגרת איך מתקנים אותה? (ניסינו לעשות RESTORE מSTARTUP SCREEN - לא מופיעה לו האפשרות בכלל) מה עושים? (חוץ מלפרמט הכל ולהתקין מהתחלה...)

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום, היום קניתי דיסק קשייח חדש של סאמסונג, חיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים.. והפעלתי את המחשב, לאחר טעינה של בערך 10 דקות הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק של המערכת (אני לא מבין משהו אנגלית) הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ולחצי אנטר. עכשיו עולה לי דרך הדיסק של הוינדוס, ואומר לי שהוא לא מצא דריברים של הדיסק הקשייח (שוב, אני לא מבין כל כך אנגלית בעע.) בקיצור ניסיתי ריסט כמה פעמים וזה, לא פעל.. אחר כך הוצאתי את הדיסק הקשייח החדש, הפעלתי תמחשב והכל פעל כרגיל כאילו לא קרה כלום. אני צריך הסבר בבקשה, איך להפעיל את הדיסק החדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  10. אפשר לינעול היסתדרתי נידלק הספק ואחרי זה הוא היתפוצץ הצלחתי להפעיל את המחשב אם איזה ספק מסריח של 280w

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. יש לי פה מחשב עם לוח כזה, הוא לא מוגדר אוטו' לעבוד עם שתי הסוגים, צריך להגדיר לבד, הקטע שעד שהצלחתי, הXP עלה דרך הSATA ואטז המחשב נתקע, עשה ריסטרט, ובפוסט הוא מציג רק את הHD של הIDE... משהטו מוזר, עשיתי עידכון של הBIOS גם זה לא עזר, הכונן של הSATA וגם הכונן השני שניהם תקינים, הSATA נבדק במחשב אחר ועובד מצויין...אם למישהו יש את הלוח ויודע איך להגדיר אני ישמח לקבל עזרה תודה רבה! MSI 865pe NEO2 s http://image2.beareyes.com.cn/2/lib/200305/24/143/DSCN0966.JPG

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. אהלן אהלן!.. אז ככה קניתי מחשב חדש והייתי רוצה להבין משהו בקשר ל2 dual core. אני מריץ את התוכנה cpu-z 1.39 ומה שהוא מראה לי זה ככה.. intel core 6400 @2.13 core speed 1600 multyplier X6.0 bus speed 266.7 rated FSB 1066.7 אוקיי ולגביי הזכרונות יש לי ddr2 של G.skill 667Mhz 1024X2 רושם לי בשני ה slots module size 1024 max bandwith 5300(333) G.skill 5400 -F2 PHU1-1gbnt האם זה נכון..האם זה טוב? האם הערכים האלה טובים כי נראה לי שהמעבד לא מביא את התפוקה הנורמלית שלו...? לא מתכנן oc מחשב מספיק חזק בשבילי..אבל רוצה לפחות שייתן את התמורה הכספית שלו.. אה.. ב super PI קיבלתי על 1מגה 26 שניות. תודה על התשובות.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by AntiFacebook,
    • 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. טוב אז ככה כשאני מנסה לפתוח את הכונן ע"י דבל קליק אני מקבל שגיאה : קליק ימיני על הכונן ובחירה בפתיחה, פותחת את הכונן. הוא מזוהה כמו שצריך וללא שגיאות. מחקתי בקרים ממנהל התקנים ונתתי לו לזהות מחדש לא עזר. לא ממש קשור לדעתי אבל איפסתי ביוס ולא עזר. החלפתי כבל IDE + כבל חשמל אותו דבר. החלפתי לבקר השני בלוח גם אותו דבר. ונראה לי שזהו... נגמרו לי הרעיונות. נראה לי שהכונן עצמו הלך. מישהו?? תודה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  15. אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה, היה לי צורב ישן מאוד שחשבתי שאולי יעבוד במחשב שלי אז חיברתי ולא עובד עכשיו שניסיתי להחזיר תכונן הרגיל שלי והמחשב לא מזהה אותו. מדובר בכונן DVD (לא צורב) שאני לא יודע מה סוג החיבור שלו אבל המחשב בערך בן שנה אז אני מאמין שזה לא חיבור ישן מידי. בין המחשב לכונן יש 2 חיבורים אחד חשמל ואחד שנראה כמו השמאלי פה http://www.maadiran.com/persian/IMAGES/sata-pata.jpg תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

17. עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by shainov,

שלום לכולם, לפני חודשיים רכשתי מחשב נייד של דל עם מעבד C2D וזיכרון 2GB והארדיסק של סמסונג ATA 5400,לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות רעשים די מוזרים של תיתתוק בעת פנייה אליו או גישה לקבצים שנמצאים עליו,מה יכול לגרום לבעיה??אולי פלטה זזה?או שפשוט תקול? והאם יש תוכנה לבדיקת אורך ה"חיים" שלו ו"בריאותו"?? אודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. הלוח אם שלי במצב מנוחה מגיעה לאזור 45-50 מעלות. בזמן שאני מריץ משחקים(GTA:SA,FABLE וכדומה) הטמפרטורה של לוח האם מגיע ל55-60 מעלות וטמפ' המעבד מגיע ל50-58 מעלות והדבר גורם למשחקים לקפוא ואז מסך נהיה שחור, בד"כ המשחק אחרי 10-20 שניות חוזר ככה קורה בערך פעמיים ובפעם השלישי המשחק לא חוזר ואני צריך לללחוץ CTRL+ALT+DEL ולכבות את המשחק ידנית. אחרי שאני מכבה את המשחק בדרך זאת ואני נכנס לDXDIAG לתצוגה אני רואה שכל התאוצות(DIRECTDRAW,DIRECT3D,AGP TEXTURE) לא זמינות ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש. המחשב שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0) Motherboard CPU Type Inte…

20. יש לי מסכים כחולים ואז ריסטארט ורשום בDUMP Probably caused by : ntoskrnl.exe Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!RtlIpv4StringToAddressW+18b ) מזה הקובץ הזה? יכול להיות שזה המסנג'ר? אך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. היי.. יש לי מחשב שכל פעם שאני מנסה להפעיל את הוינדוס (XP) הוא עושה ריסט כל הזמן, כל המאווררים פועלים גם זה שעל המעבד - יש משהו מוזר שבביוס הוא מציג טמפרטורה של 90-96 מעלות לא יודע אם זה הגיוני או לא. למישהו יש הצעה לפתרון? האם התקנה של וינדוס מחדש תעזור? או תיקון של הוינדוס בעזרת הדיסק תעזור לזה? אשמח לפתרון, תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר).

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. יש לי כונן scsi עם הרבה פינים לחיבור אבל על הלוח אם החדש אין לי חיבור עם כל כך הרבה פינים אני יכל להישתמש בחיבור הרגיל עם 40 הפינים ופשוט להשאיר כמה באוויר לא מחוברים, או שזה מ פ ג ר לעשות את זה ואם אפשר אז איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by דין.,

שלום לכולם, התקלה במחשב שלי די ברורה, יש לי שני מקלות של 1GB והמחשב כאילו יש רק אחד. חשוב לציין שניסיתי להחליף ביניהם ולבדוק בסלוטים שונים וזה לא זה, כלומר אלה לא הזיכרונות עצמם. עוד חשוב לציין שזאת תקלה שהייתה כבר מקודם, המחשב נלקח למעבדה ושם הבעיה נפתרה לחודש בערך על ידי Clear CMOS. דרך זאת כבר לא עוזרת. כמו כן התקלה הזאת מלווה, לעיתים נדירות באי יכולת להעלות מסך. מפרט: Intel Core 2 Duo 6320 2*1GB DDR II/III Ram (לא בטוח לגבי הסוג) Ati Radeon 3850 Windows 7 Professional תודה רבה חברים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים