תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המחשב דולק וכמו כן גם המסך (נורת המסך דולקת). הבעיה היא שהמסך שחור ולא מציג כלום. המסך הראה הודעה כלשהי עם Powersaver. המחשב חדש, הכרטיס מסך הוא OB. המחשב הוא לא המפרט שבפרופיל שלי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הסידירומים שם אבל כשאני נכנס למנהל התקנים אני רואה אותם, אני לא מבין מה הבעיה? תודות מראש.....
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב 100 שירים בפורמט MP3 על דיסק אחד באיזה צורה צריכים ליהיות כתובים המספרים של השירים כדי שהנגן יקרא אותם ? 01 - שם השיר 01 שם השיר 1 שם השיר 1שם השיר
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה! מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כל חיבור של אמצעי איחסון מקפיץ הודעה על -התקן זה מסוגל לעבוד במהירות רבה יותר. השאלה האם מותקן אצלי במחשב usb 1.0 ןאם כן איזה בקר מתאים לשדרוג? כל ההתקנים תומכים ב usb 2.0 מפרט main bord msi i945g ver 4.0 Ceon DDR2 1GB 533MHz os windows 7 ultimate האם ניתן גם להשתמש לאחר השידרוג גם בהתקנים שנמצאים usb 1.0 או שאלה מתבטלים? האם המהירות תגדל או שלא יהיה שינוי עקב דגם הלוח ? ובקרי הusb 0.1 תודה
-
שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5KC וכרטיס מסך Asus EN8500GT Silent graphics card בממשק PCI-E לאחרונה התחיל המסך לוגו של Asus שמופיע עם הדלקת המחשב להיות "מחורר" כלומר שיש נקודות בתמונה שנהיו שחורות, בנוסף הכתובת שמופיעה לפני תחילת טעינת הוינדוס של חברת J-Micro (שלפי מה שכתוב שם היא זאת שיצרה את הבקר שאחראי על ה PCI-E) נהייתה משולבת באותיות קטנות וגדולות ללא חוקיות ובחלק מהכתובת גם בג'יבריש. לאחר מכן הוינדוס מתחיל לעלות ומופיע Blue Screen שמדבר על קבצי Dump ועל כך שחומרה כלשהיא גורמת לוינדוס לא להצליח להעלות. גם לאחר פרמוט והתקנה מחדש של הוינדוס זה לא הועיל והוינדוס מצליח לעלות רק במצב של Safe Mode אני חושד שמדובר בבעיה בכרטיס מסך או בלוח האם בחלק שאחראי על יציאת PCI-E פעם אחת התקנתי …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים מKSP, פרט לספק כוח. לפני שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות ולפעמים לא הצליח לאתחל את עצמו. הכוונה היא שהמחשב מקבל זרם מהספק כוח, המאוורר של המעבד מסתובב, אבל בשלב הזה הכל נשאר כמו שהוא. אין ציפצוף מהביוס, אין כלום. הכל נשאר במצב שמזכיר קצת Standby. איפסתי את הביוס בעזרת הג'אמפרים והבעיה נפתרה באופן זמני. לפני שבוע המחשב סירב לעלות גם אחרי איפוס הביוס. לקחתי את הלוח אם לבדיקה אצל KSP והם לא מצאו שום דבר (גם היבואן לא). קניתי ספק חדש למחשב: EZCool 300Watt וניסיתי להפעיל את המחשב - לא עזר. יש לציין שהמחשב נתקע באתחול עם סוללת ביוס ובלי סוללת ביוס (מה שמעורר אצלי חשד שהבעיה היא בביוס). לפי בדיקה שלי - המגעים של סוללת הביוס עם הלוח אם נראים ת…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ברשת ואפילו פניתי ליצרן שהבטיח ולא חזר אליי
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP מחשב בעל לוח P5W DH ומעבד E6600 ברגע שאני לוחץ על כיבוי אז המחשב מתחיל להסגר אבל ברגע שהוא נסגר הוא ממתין 3 שניות ונדלק שוב רק לחיצה ארוכה של 4 שניות מכבה את המחשב איך אני יכול לשנות את הוינדוס או בביוס את ההגדרה הזאת של כיבוי (ניסיתי להתקין ביוס חדש 1407 וגם זה לא עזר )
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 64 ביט, צורב של LG מדגם GH22 שמתחבר עם כבל SATA. עכשיו משום מה רק עם נירו הוא צורב לי, ניסיתי עם איזה 10 תוכנות ורק כשיש לי נירו מותקן הוא צורב בלי שיש שגיאה כלשהי שמכשילה את התהליך (המערכת צריבה המובנית של ווינדוס דווקא עובדת). עכשיו הסיפור שאני לא אוהב את נירו היא כבדה מדי ורציתי תוכנה קלילה אבל משום מה התהליך נכשל כל הזמן מסיבה כלשהי. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הווינדוס שלי לא חוקי והוא לא נותן לי לעשות עידכונים או להתקין מדיה פלייר מה עושים כדי שיהיה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם של wow שכתוב עליו "usb adsl modem ale 130". לפני יומיים אני משחק במחשב הכל עובד, פתאום האינטרנט מתנתק והסמל של המודם נראה מנותק. לא עשיתי שום דבר חריג מימים אחרים, פשוט גלשתי באתרים ופתאום זה קרה, לא נגעתי בהגדרות של משהו ולא כלום... קיצר הסרתי אותו, באתי להתקין אותו שוב ובסיום ההתקנה הוא כותב לי ERROR ואומר לי להתקשר לתמיכה... לא כתוב איפה הבעיה. ניסיתי להתקין את אותו מודם במחשב אחר (זה שאני כותב ממנו עכשיו) וכמו שאתם רואים הוא עובד. הייתי רוצה לדעת איפה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה בלי לפרמט (אם בכלל) מקווה שתדעו לעזור
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן אוכל להשיג ספק כוח למחשב ישן? ספק שנשרף הוא 180 W כך רשום עליו. כמה יכול לעלות כזה ספק?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שאיני מסוגל לבצע איתחול למחשב כמו שצריך. הפעולה היא פשוטה יחסית - Start > Turn off computer < Reset Windowsמתחיל בתהליך הכיבוי ומבצע איתחול. הבעיה מתחילה כאן, המחשב פשוט לא עולה! בזמן הדלקת המחשב שלי, יש ציפצוף יחיד שכניראה מסמן שהכל בסדר (לעומת ציפצוף ארוך ומשגע במידה ומשהו לא מחובר כהלכה). אחרי האיתחול המסך נשאר שחור - אין שום ציפצוף - והפתרון היחיד לבעיה הוא לכבות את המחשב ולחכות 2-3 דקות עד שתיהיה אפשרות להדליק אותו, אחרת אם לא מחכים ומדליקים, המצב נשאר אותו הדבר. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא: ב- ATI CCC, באפשרות SMARTGART (ראו תמונה מצורפת). AGP Write = OFF - דבר שמונע מהכרטיס מסך לכתוב ישירות לזיכרון הראשי של המחשב ובכך מונע שמירת נ…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הורדתי סרט הוליוודי דובר אנגלית שנעשה עליו דיבוב בשפה אחרת. האנגלית נשמעת ברקע בקושי רב. האם יש תוכנה שמאפשרת למחוק את הדיבוב ולהישאר עם האודיו המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום! לפני פחות מ3 שבועות קניתי מחשב חדש, הכל עבד יופי שבוע and then.. המחשב מאתחל את עצמו רנדומלית כל הזמן, לפעמים כשאני יוצא ממשחקים, לפעמים כשרק הwinamp פתוח, לפעמים בלי שום דבר רץ, בevent viewer אין אינפורמציה מיותרת לגבי האתחול. המפרט - ga-p35-ds3l / q6600 / G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 / evga8800 gt הקינפוג של הביוס הוא בסיסי לחלוטין. כשאני אחזור הביתה אני אריץ memtest בשביל לשלול זכרונות פגומים, אח"כ אבטל את הEIST (שהמאוורר של המעבד יעבוד סטטית בשיא העוצמה). אשמח לעוד רעיונות !
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכי 1920x1080 אבל במסך השני לא הראשי אני לא רואה את ה-BAR למטה אלא זה חלון ריק, אני יודע שיש אפשרות שה-BAR ימתח על פני 2 המסכים אבל לא מוצא את האפשרות הזו, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA - GTX460. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-