עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by d pro,

Windows Vista Ultimate Final 2007 Windows.Vista.Ultimate.32bit.(x86).Final.English.DVD.Image vista_6000.16386.061101-2205_x86en_client-Ultimate_EN_DVD ?????? כרגע אני עם ביל והיא לא יציבה

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by Googleness,

קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  4. [Thu Sep 29 19:10:01 2005] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. מזה אומר??

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by The-Fox,

הלוח EPOX 8RDA3+ התקני ה USB 2: iAUDIO X5L ו מצלמה דיגיטלית של סוני. הכל עבד בסדר גמור עד שאתמול זההחליט שזה לא מזהה את ההתקנים. בהתחלה חשבתי שהבעיה בנגן, אבל אז ראיתי שהבעיה מופיעה גם כאשר אני מנסה לחבר את המצלמה. הבעיה היא שכל התקן שאני מחבר לא מזוהה: מקווה שזה מסביר את הבעיה קצת יותר טוב. התקני ה USB 1.1 עובדים בסדר גמור. ועוד דבר, יש לי מסך IIYAMA 454 שיש לו USB HUB, הבעיה היא שהוא תומך רק USB 1.1, אבל כשאני מחבר את אחד מהתקני ה USB 2 אליו הוא מזהה אותם אך כמובן שזה לא ממש עוזר כ יזה די איטי. אם יש לכם רעיונות למה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה אני אשמח, תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by trojan,

המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by SpEcToR,

צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by bbnbbn,

יש לי שני מחשבי DELL ישנים כאלה, פנטיום 1 אפילו אני חושב ויש להם את אותה בעייה בדיוק ואני מנסה לפתור אותה ולא מצליח אולי תעזרו לי.... שאני מדליק את המחשבים נשמעים צפצופים: 3 ארוכים 2 קצרים ועוד 2 ארוכים. וכמובן שלא רואים כלום על המסך. תודה מראש ומקווה שתצליחו להבין את הבעיה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by tronado,

ניקיתי את המחשב הוצאתי את כל החומרה ניקיתי אותה והחזרתי עכשיו המחשב לא נדלק הנורה על הלוח אם נדלקת לחצי שניה ונכבת שוב אנא עיזרו לי :'( הספק הוא אשר אני 410W THERMALTAKE XASER ויש בו זרם כשאני מחבר אותו לחשמל וכאשר אני מדליק את הספק יש זמזום מתוך הספק שנשמע כל הזמן וכשאני מכבה את הספק הוא מפסיק

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by מכירה,

ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by DARK-SPIRIT,

אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by ELiA,

אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש במארז הנ"ל. הבעיה שיש שם (בקידמת המארז) חלונית שאמורה להציג טמפרטורה ואינה עובדת. אין שום חומר מודפס (מדריך) לחיבור הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by yuvalkosh,

אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by K_D,

שלום יש לי בעיה ממש אבל ממש מביכה,קיצר נגרמו לי הדפים אז מדפסת אומרת לי לשים עוד אני שם לוחץ עוד פעם על ההדפסה אבל מדפסת לא שואבת דפים רק עושה בכאילו אבל לא שואבת...המדפסת חדשה אז החלפתי את הדפים רק פעמיים,פעם ראשונה היית ממש מזמן ואז זה כן עבד,אני פשוט לא זוכר מה עשיתי בהודעה של HP כותבים REMOVE TOP COVER OF INPUT TRAY...איזה TOP COVER בדיוק? קיצר בעיה דפוקה לגמרה,אבל אולי מישהו נתקל במשהו דומה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by edbd,

כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by ben_amitai,

שלום! יש לי בעיה מוזרה במחשב בזמן האחרון כל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן DVD NEC 3550A שלי המחשב עושה ריסט וליפעמים כשאני משחק במשחקים הוא גם כן קורס למשל בARMA וGRAW התקנתי תוכנות לניקוי המחשב כגון Zone Alarm NOD32 Tune up ועוד הוא מוצא כמה דברים אבל זה לא עוזר :s07:

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by rtr,

אני פשוט לא מצליח להבין ממה... אין לי בעיה לשחק גם שעות המישחקים הכבדים ביותר וללא שום בעיה, אין לי בעיה להשאיר אותו דולק לילה כש ביטורנט פועלת למשל, אבל בשימוש של מס' אתרים או תוכנות (בקיצר עבודה יום יומית רגילה ) הוא פשוט קופא ולאחר כדקה עושה ריסט.. ניסיתי מספר דברים שגרמו לבעיות בעבר. לדוגמא: שינוי סלוטים של הזיכרון , עבודה עם סטיק אחד , שינוי מיקום חיבור הSATA .. הוצאת כל כרטיסי ה PCI .. ועוד כל מיני דברים.. אבל הבעיה ממשיכה.. נציין רק שבאופן מפתיע הבעיה מחמירה דווקה על מהירויות סטוק .. אשמח לקבל הצעות חברה ? מישהו ? הצעות ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by draak31,

יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא ואחיו רבו על המחשב ואחיו ניתק את המחשב מהחשמל. עכשיו כשהוא מעלה את המחשב לפני שעולה הווינדוס יש מעין פרוגרס באר אפור עם קווים ולוקח לו 20 דקות עד שהוא עולה, פתרונות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by kobi_af,

אני רושם מהמקלדת וירטואלית יש ברשותי מקלדת מייקרוסופט אלחוטית והיא פתאום לא עובדת שמתי בטריות חדשות לא פועל הדרייברים בסדר מה הבעיה :'(

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by yaron1000,

קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים (כפי שכתוב למעלה)התקנתי את ה FIX החדש של של AMD ואת ה DRIVER שלהם ולא מזמן עדכנית את ה WIN XP יש לי כל כמה זמן ביחוד שאני מתחבר לרשת ויוצא מרשת המחשב נתקע ואני לא מצליח לעשות שום דבר רק להזיז את עכבר ולגלוש בעמוד הנוכחי שהייתי בו ולא מסגול להגיע מנהל המשימות אני חושב אבל אחרי שזה משתחרר ואפשר שוב לשלוט במחשב הוא מראה שניצלות של המעבד היתייה על 100% אם אני צריך להוריד את ה FIX מאתר של מיקרוספט אוו אם לזה אולי יש קשר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240142,00.html(טלאי של מיקרוספט שעושה בעיות) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים