תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
הלוח המדובר הוא ASUS P4S533-VM הבעיה היא ביוס.. עד כן הקדמה סופר קצרה, בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שמוצעת באסוס (יש להם תוכנה משלהם ל WINDOWS) הבדיקה הצליחה, המחיקה של הרום הצליחה אבל ה FLASH לא הצליח... הוא נכשל.. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש הוא נכשל... חשבתי לעצמי שאולי נפעיל מחדש את המחשב, וזאת הייתה הטעות שלי.... מייד אחרי שהפעלתי אותו מחדש הוא הפסיק לעלות.. אני דיי בטוח שזה בגלל שהוא בעצם מחק את הביוס, (מי שמכיר את הפעולות של התוכנה של אסוס, הוא עשה 2/3 ונתקע) בגלל שמדובר בביוס ישן אין לו את האופציה של CRASHFREE שבעצם אם הייתה בעיה בביוס הוא אוטומטי מחזיר לדיפולט... או אין את האופציה שאני יודע עליה בכל מקרה.. ניסיתי לנקות את ה COMS כמפלט אחרון, גם זה…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה כאשר אני מעלה את הווינדוס שלי (במחשב שלי אני עכשיו במחשב של אחותי) יש לי מסך כחול שבסוף רשום vidstub.sys ואחרי זה המחשב לא עולה רשום לי להכנס במצב בטוח אני מנסה להכנס ואי אפשר אני מנסה להכנס והוא עושה לי ריסטרט ישר (בקיצור אני לא יכול לעלות תווינדוס בשום מצב) מה עושיםם? בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, שלום! קניתי כרטיס מסך GEFORCE GTX 1070 WINDFORCE. אני מרכיב אותו למארז של corsair. השאלה היא כזו- הרכבתי את הכרטיס. אך אני לא בטוח שדחפתי אותו עד הסוף- בסרטונים שראיתי נראה היה שזה מתחבר להם הרבה יותר חלק ושיש קליק. אני מתייעץ כי אני מפחד לעשות נזק- מצרף תמונה להמחשת המצב- ניתן לראות מעט מהפינים הזהובים של הכרטיס. המצב תקין לדעתכם? תודה בכל אופן :)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרבה משחקים במחשב ומיום ליום משחק אחר נוסף נתקע זה התחיל מפרובולג'ן {כדורגל} שמשחקים זה עוצר לא זז אחרי 10 שניות זה ממשיך וככה זה מתפשט לשאר המשחקים נסתי להחיליף כרטיס מסך ולא עזר נסתי פורמט ולא עזר .יש למשהו פטרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את כל מפרט החלקים במחשב שלי? לוח אם, ארדיסק, מעבד וכדומה?..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם !! קניתי בחו"ל עכבר Microsoft IntelliPoin BlueTooth יש לי בעיה להתקין את תוכנת ה- Intlipoint של העכבר, אני מקבל את הודעת שגיעה שמערכת ההפעלה שלי (מערכת אנגלית עם תמיכה בעברית) לא מתאימה לדיסק ההתקנה. על הדיסק כתוב שהוא לריבוי שפות מישהו נתקל בתופעה ???? (מצורפת הודעת השגיה) תודה משה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום..לאחר כזמן לא מוגדר בפעילות עם המחשב לפתע מוצגת ההודעה הבאה מיד לאחריה האינטרנט נופל החייגן לא מגיב ורק הפעלה מחשב פותרת את הבעיה.. לשירות הטכני של האינטרנט אין פתרון בשבילי ולדעתי הם צודקים משום שהבעיה היא במחשב.. *המחשב נקי מרוגלות ווירוסים. *המודם מחובר בכבל רשת (טוב מusb). תודה. amd sempron le-1200 1 giga 667 ddr2 geforce 6100
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שכל שנייה נדלק ונכבה לאחר שנייה,אפילו לא מגיע לביוס ולא מספיק להשמיע צפצוף. שללתי את רוב הבעיות ועדיין לא מובן לי מדוע הוא לא תקין.. החלפתי ספק לספק חדש של crosair cx450 ראם חדש crosair ddr3 8gb כמו כן בדקתי מעבד אחר הנוכחי I5 4570(הקודם I3 4130) לוח אם הוחלף לGIGABYTE GA-H81M-S2PV (במקור היה לוח של asrock h81m-hds שלא הגיב כלל). שללתי בעיה של לחצן הדלקה. בוצע החלפת מיקומים של הram, סוללת CMOS. והדבר היחיד שלא הוחלף זה מאורר מעבד שמתחיל להסתובב ומספיק שהמחשב נכבה, שממש קשה לי להאמין שזה הוא. יש לציין שוידאתי שהראם, המעבד והספק תקינים. לא הצלחתי לוודא אם הלוח אם תקין במאה אחוז, מכיוון שהוא לא עולה אין לי יכולת להפעי…
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
בביוס זה כן מזהה אבל בויסטה כשאני ניכנס ל"מחשבשלי" אני לא רואה את זה שם החלפתי צורב לחדש וגם את הכבל IDE וזה עדיין אותו דבר מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מנסה לחבר DS4 למחשב....אבל הבלוטוט USB שקניתי לא מוצא את השלט מישהו ניסה ועובד לו? יכול לשתף לינק לUSB הנכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu" ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue" כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגיל זה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות? ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-E אם זה יעזור... מקווה מאוד שתעזרו לי :-[
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרונה... כל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא כבה לאחר מס' שניות (עוד לפני שהוא מעלה את חלונות), ורק לאחר מספר נסיונות הוא מעלה את הווינדוס. הבעיה הזו נמשכת כבר כמה זמן. בהתחלה הוא היה נכבה פעם-פעמיים ואז מעלה את הווינדוס. עכשיו לוקח איזה 10 פעמים, אם לא יותר, עד שהוא מעלה את הווינדוס (בכל הפעמים הראשונות הוא פשוט נכבה כעבור מס' שניות). חשבתי שהדבר נובע אולי מהתחממות יתר של המחשב והורדתי את התוכנה speedfan והטמפרטורות של המחשב נעו בין 47-65 מעלות. מה דעתכם? ממה נובעת הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? האם יש צורך להחליף מאווררים? או אולי משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה... תודה מראש והמשך יום טוב, קרן.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פתאום סתם ככה. אני מדךיק את המחשב ורואה שאין דיוידי וצורב. אני נכנס למנהלי התקנים ורואה שההתקנים של - primery ide controller ו secondery ide controller מסומנים בסימן קריאה צהוב. בדקתי שהכל מחובר. בדוס הכל טוב, בוינדווס לא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , לא עזר. ניסיתי להוריד דריורים חדשים, לא עזר. גם פעם זה קרה לי ולאחר התקנה של וינדווס זה עזר. אין לי כוח להתקין וינדווס מחדש. יש ךמשהו רעיון איך זה קרה ככה סתם ואיך לסד את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש אצלי בעייה במחשב הנייד (קצת ישן) שהוא משמיע רעשים של חרחור מצד שמאל מתחת למקלדת וזה קורה לסירוגין +בעוצמות שונות המחשב עצמו במצב טוב ואף פעם לא היו איתו בעיות ומעוניין לדעת מה הפתרון לזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! היום קניתי מארז חדש ואני מעוניין להרכיב את חלקי המחשב בתוכו בעצמי.....(ולחסוך 200 שקל...) אני יכול לחבר הכל חוץ מ חיבור הIDE וגם את החיבורים הקידמיים של המארז...(כפתור הדלקה,ריסטרט ושני מנורות הלדים שיש שם..... וגם הדבר שעליו אין לי מושג קלוש על איך לחבר זה חיבורים של התקני USB וFIREWIRE קדמיים.... אם זה נחוץ יש לי לוח אם GIGABYTE 8IEXP ואני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוחכי של המעבד אבל אני לא יודע איך להוריד את גוף הקירור שעליו...(תמונה מצורפת.....) מישהוא אמר לי להזיז את שני המתגים הלבנים לצד השני ואז זה אמור להשתחרר אבל זה לא.... זה רק זז בפנים..... אני מוסיף תמונה של החוטים של החיבורים הקדמיים...(USB) תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מודם ראוטר סלולרי לטווח של 50 מטר ומעלה. האם קיים ? למי עלי לפנות על מנת לקבל ייעוץ? תודה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אווקי הכי התחיל שגלשתי להנאתי באתר זה ופתאום גיליתי שמשהו לא בסדר בעכבר שי אז ניקיתי אותו קצת כשגמרתי לנקות גיליתי שההמחשב ניתקע לחלוטין ללא יכולות לזוז או לבצע כל פעולה אז כיביתי אותו הדלקתי את המחשב שוב וכלום לא קרה המחשב דלק אבל המסך נישאר בסטאנד ביי ואפילו לכבות אתהמחשב לא יכלתי אז נעלתי לכבות דרך המפסק שבגב המחשב לאחר מספר פעמים כאלו מאוד מאוד היתעצבנתי ולחצתי על ריסט כמה פעמים ואז להפתעתי המחשב עלה! אבל פתאום שרק עולה המחשב הוא אומר לי "KEYBORD IS LOCKED PLEASE UN LOCK THE KEY" ומאס כלום אני לא יכול לעשות כלוםםםםם וזה לא ביגלל שאנימ מחבר את המיקלדתלמקום הלא נכון והוא מזה את המיקלדת ביגלל שהוא מראה לי שגיעה שונה עם אני מנתק אותה וגם המנורות של מהבהות שאני מדלעיק את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לציין כי לא נגעתי בביוס, לא שיניתי שום אפשרות, וכי זה לא קרה לי מעולם... תדר המעבד ירד לי ל-1600MHZ לפי הCPU-Z ולפי המחשב שלי [ מקש ימני--מאפיינים ]... באוורסט כתוב לי דבר כזה: Field Value CPU Type Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162) בקיצור, אין לי מושג מאיפה זה בא לי פתאום... המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב, אולי איזושהיא הגדרה השתנתה... הבחנתי בזה רק אחרי שהתקנתי את הגירסא האחרונה של SPEEDFAN, ניסיתי לשחק שם עם האפשרויות שבוחרים CLOCK, ויש שם אפשרויות בחירה של לוחות אם וזה... בקיצר, אני טיפה מפוחד, מה זה יכול להיות? אגב, בCPU-Z כתוב לי 267X6 MHZ, והמכפלה של המעבד שלי אמורה להיות בכלל 7...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי את נפלאות ניקוי המחשב באוויר דחוס. קניתי ספריי ומאוד התרשמתי מהיעילות שלו. אני מתכוון לקנות עוד בקבוקי ספריי כאלה, אבל חשבתי שאולי כבר כדאי לקנות קומפרסור כדי לחסוך הוצאות נוספות בעניין בעתיד. בקבוק מספיק לי לחודשיים ומחירו 39 ש"ח ללחץ גבוה (לא לחץ רגיל). מה כדאי לעשות? האם יש קומפרסור מסוים שתמליצו עליו מבחינת התאמה לשקע חשמל ביתי (לא רכב) ואביזרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למרות המדריך המושקע עשיתי טעות והברגתי את הברגים הארוכים גם לגוף המארז כמובן שלא נכנסו עד הסוף ולאחר מלחמה איתם הבנתי את הטעות והחלפתי לברגים הקטנים . ואז הבחנתי טיפה שמנוניות על אחד הברגים האם פצעתי את הרדיאטור והכל הלך או שיש סיכוי שלא קרה כלום האם אפשר לבדוק נזילה שכל כבוי או רק שמערכת עובדת יש נזילה. Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום העכבר זז יש סימן העגול שמסתובב . לא ניתן לעבור בין אתרי האינטרנט בזמן התקינה המסך מתחלף לכחול לאחר מכן שחור משתחרר אחרי הרבה זמן או שאני מבצע הפעלה מחדש נבדקו זיכרונות/ וירוסים / תוכנות ריגול מערכת הפעלה 10 תודה זה קורא בזמנים משתנים .לפעמים לאחר שעות ללא שימוש במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה אני מנסה לפתוח קובץ שנמצא ב pbo וקופץ החלון הזה כול הזמן מה לעשות עיין בסופה של הודעה זו לקבלת פרטים אודות הפעלת איתור באגים בשיטת just-in-time (JIT) במקום תיבת דו-שיח זו. ************** טקסט החריג ************** System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Application not found ב- System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) ב- System.Diagnostics.Process.Start() ב- System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.Proc_ViewArchiveItem(TreeNode Node) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.PBOM_Ex_Tree_NodeMouseDoubleClick(Object sender, TreeNode…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-