עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maormark,

יש לי בעיה במחשב אני נכנס לתיקיות ואז כל המחשב תקוע לא משנה לאיזה תיקיה אם על שולחן עבודה או סתם המחשב שלי אבל זה מסתדר לי כאשר אני נכנס למנהל המשימות ואז יוצא מהexplorer ואז עושה משימה חדשה explorer ואז פתאום זה מסתדר לי ואני כן יכול להיכנס לתיקיות והכול ולא נתקע זה לא תמיד קורה פעם כן פעם לא אהה הנה המנהל משימות אחרי שאני סוגר ולוחץ שוב על אקספלורר http://www.swf.co.il/out.php?i=11734_explorer.bmp והנה תמונה איך שפועל המחשב והתיקיות נתקעות http://www.swf.co.il/out.php?i=11733_mmmm.jpg נ.ב בלי קשר לבעיה,המחשב שלי קצת מתחמם. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד פועל נגיד על 3000 סיבובים? או מה שאני מגדיר?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by arad gonen,

המחשב שלי כול הזמן כאילו קופא ורק עם מכבים אותו הוא חוזר לפעול.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by blackbimer,

אמממ נעלם לי הצורב פשוט כך המחשב לא מזהה פתאום אותו אין לי מושג למה מה עושים..? תודה....

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. אפשר לינעול היסתדרתי נידלק הספק ואחרי זה הוא היתפוצץ הצלחתי להפעיל את המחשב אם איזה ספק מסריח של 280w

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. אהלן אהלן!.. אז ככה קניתי מחשב חדש והייתי רוצה להבין משהו בקשר ל2 dual core. אני מריץ את התוכנה cpu-z 1.39 ומה שהוא מראה לי זה ככה.. intel core 6400 @2.13 core speed 1600 multyplier X6.0 bus speed 266.7 rated FSB 1066.7 אוקיי ולגביי הזכרונות יש לי ddr2 של G.skill 667Mhz 1024X2 רושם לי בשני ה slots module size 1024 max bandwith 5300(333) G.skill 5400 -F2 PHU1-1gbnt האם זה נכון..האם זה טוב? האם הערכים האלה טובים כי נראה לי שהמעבד לא מביא את התפוקה הנורמלית שלו...? לא מתכנן oc מחשב מספיק חזק בשבילי..אבל רוצה לפחות שייתן את התמורה הכספית שלו.. אה.. ב super PI קיבלתי על 1מגה 26 שניות. תודה על התשובות.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by matan13,
    • 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by RNim,

טוב זאת שאלה מוזרה אבל בהתחשב נסיבות אני חייב לשאול כדי להרגיע את עצמי גיליתי היום שהביוס של הכרטיס מסך שלי מיושן, גירסה ישנה שידועה בבעיות יציבות, אז עדכנתי אותה. בערך 4 שעות אחרי העדכון, תוך כדי שאני משחק במחשב, מסך המחשב הפסיק לעבוד, נכבה ולא נדלק. מסך כבוי והנורה של הpower מהבהבת בקושי, מדי פעם נדלקת לשניה ונעלמת. קצת נלחצתי , ניתקתי את החיבורים למחשב וחיברתי את המסך ישירות לשקע חשמל אחר, ציפיתי לזה שהמסך ידלק ויעלה הודעה שהוא לא מחובר לכלום אבל המסך עדיין לא נדלק, נורת הכוח עדיין מהבהבת בקושי. אז אני נוטה להאמין שמדובר בצירוף מקרים משונה והרבה מזל נאחס, אבל בכל זאת שואל: מה הסיכוי שיש קשר בין העדכון ביוס …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by AntiFacebook,
    • 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. טוב אז ככה כשאני מנסה לפתוח את הכונן ע"י דבל קליק אני מקבל שגיאה : קליק ימיני על הכונן ובחירה בפתיחה, פותחת את הכונן. הוא מזוהה כמו שצריך וללא שגיאות. מחקתי בקרים ממנהל התקנים ונתתי לו לזהות מחדש לא עזר. לא ממש קשור לדעתי אבל איפסתי ביוס ולא עזר. החלפתי כבל IDE + כבל חשמל אותו דבר. החלפתי לבקר השני בלוח גם אותו דבר. ונראה לי שזהו... נגמרו לי הרעיונות. נראה לי שהכונן עצמו הלך. מישהו?? תודה.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by oded6188,

יכול להיות שאחד הHD שלי נדפק? דרך הווינדוס אני מצליח לפרמט אותו, ולראות אותו אבל כשאני פותח Paratition Magic, זה כותב לי BAD, על הHD הזה, וכשאני בא לפרמט אותו דרך ה Paratition Magic אז זה כותב: BAD Argument/Parameter

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by RevolutioN-,

שלום, יום אחד הדלקתי את המחשב,המחשב נדלק,אך המסך עשה צורות משונות,ואז הפך לפסים של שחור ואפור. הבעיה היא לא במסך,ניסיתי עם מסך אחר שעובד ואותה בעיה גם בו. מה יכולה להיות הבעיה?ומה ופיתרונה? תודה..(:

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by yogbob,

שלום, יש לי לפטופ גיימינג בן כ-שנה (בדיוק נגמרה האחריות לפני כחודשיים). מדובר ב- AsusROG zephyrus M. יש לי תקלה שנמשכת הרבה זמן והיא לא מתרחשת באופן קבוע מה שמקשה על מציאת הפתרון - המקלדת מפסיקה פשוט לעבוד כלל. שללתי את כל הצד התוכנתי וזה כולל עדכון דרייבים, פרמוט של הווינדוס כמה פעמים והכי חשוב הבעיה מתרחשת גם בביוס ובאתחול של boot חיצוני ככה שזה לא תוכנה בוודאות. כשהמקלדת עובדת היא עובדת בצורה מלאה ותקינה ושהיא מפסיקה לעבוד כלום בה לא עובד. התאורה במקלדת כן עובדת ולא מפסיקה. בהרצת דיאגנוזטיקת חומרה של האפליקציה של My Asus מופיע לי שיש בעיה במטען והסוללה. לא נתון מידע מעבר ל: "there may be an issue with the batte…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. היי לאחר ניקוי פיזי מאבק וכאלה המחשב נדלק אבל לא מצליח להדליק את המסך !! מדובר ב פנטיום 4 לוח אם GIGABYTE GA-81HXP יש עצה ??

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום, בימים האחרונים החלו לצוץ תופעות מוזרות במחשב הביתי. אין לי מושג אם יש קשר בין התופעות, אבל אני אציין את כולן. מחשב בן שנה - DUAL CORE 1giga RAM OS-win xp pro תופעה 1: עכבר בחיבור USB חדל לעבוד. ניתוק והחזרה של התקע מחזירות אותו לעבודה אבל רק לכמה דקות. בדקתי את התופעה עם מספר עכברים ובכל שקעי הUSB - אותה תופעה. חיבור עכבר PS2 פתר את הבעיה בנתיים. תופעה 2: המחשב כבה לאחר מספר שעות עבודה. אני מעריך שמדובר בערך ב6 שעות, מפני שזה קורה בשעות הלילה. העפתי מבט בEVENT VIEWER לראות מתי נפסקים הדיווחים. כשמנסים להדליק את המחשב, אין תגובה מלחצן ההדלקה. רק כאשר מנתקים את תקע החשמל מהקיר ומחזירים, ניתן להדליק שוב את המחשב... חבר אמר לי לבדוק את ערכי המתחים בBIOS ולפי מה שהצלחתי …

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. לפני כמה ימים ניגשתי לשחק במחשב את המשחקים שיש לי בSTEAM כמו counter strike source,HL2 DEATHMATCH ועוד. בזמן המשחק אני מזהה כל מיני תקיעות למינהם שמפריעות לי לשחק,ניגשתי לTASK MANGER ושמתי לב שהמעבד עובד יותר ממה שהוא צריך. זאת אומרת שכאשר שום תוכנה פועלת הוא על 20 במקום על 5 HELP

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by shachar2,

שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים

20. אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by DeadHunt,

הבעיה קצת מסובכת אני חושב. הרמקולים מחוברים והכל טוב פשוט יום אחד הפעלתי את המחשב רציתי לשמוע שירים ולא היה קול. כשאני ניכנס לנגן הוא כותב שיש בעיה ה DEVICE משהו מוזר.. איך אפשר לסדר את זה? אגב אין קול בשום דבר! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. שלום יש לי כרטיס מסך מסוג 7600 gs. יש לי בעיה בקריאת מהירות השעונים של הכרטיס אוורסט מראה לי מהירות נמוכה בהרבה ממה שהדרייבר מראה לי! נ.ב לפני ואחרי oc זה אותו דבר המהירות נראת הרבה יותר נמוכה באוורסט מאשר הדרייבר. המהירויות המקוריות הם זיכרון 533 עיבוד 400. מצורפת תמונה שמראה את הבעיה! מה זה יכול להיות? תודה מראש!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. Started by KamaL,

היי לכולם. יש לי מחשב נייד דגם HP ZT3000, לאחרונה התחילו בעיות עם מסך ה-LCD, קודם המסך מצבע בצמע אדום\וורוד מוזר, ובסוף המסך נכבה. אני עדיין יכול לראות שהמסך עובד ברקע, אך בלי אור ברקע. הבנתי שככל הנראה מדובר ב-INVERTER, אך החלפתו בחדש לא עזר. אפשרות שנייה היא שהמנורה של הLCD התקלקלה, אבל הבנתי שהחלפת המנורה לא דבר פשוט. מישהו ניסה את זה? אני כעת מחפש מעבדה או איש מקצוע שיוכל להחליף את המנורה, או מה שנקרא בשפה מקצועית CCFL. מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by aviramb,

המפרט מפורט בפרופיל. המחשב חדש יחסית, אבל מאז שהרכבתי אותו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי. המחשב עובד סבבה והכל טוב רק מדיי פעם הוא "משהק"... כלומר העכבר או המקלדת קופאים ממש לשניה פלוס מינוס ואז הכל ממשיך כרגיל. לא מצאתי אופיין שיכול להעיד על משהו ספציפי שגורם לזה (נגיד כתיבה על הדיסק או גרפיקה תלת מיימדית או שאני מריץ בדיקת זכרון לא גורמים לזה) אלא זה קורה ללא כל סיבה שנראית לעין. מה שנראה לי אחרי כמה פעמים זה ה DRIVER של המסך. עדכנתי לאחרון ועדיין זה קורה. למישהו יש איזשהו מידע נוסף שיכול להעיד על פיתרון אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים