עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה מסתדר המסך hyundai q17 מחובר עם DVI QUADRO 980 כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. אחרי כל הבלאגן מהדיון הקודם וסך הכל מעל 10 שעות של שבירת ראש ומשחק עם כל דבר אפשרי מצאתי שהמחשב לא נדלק כשהרמקולים החדשים מחוברים וזה באמת התחיל לפני כמה ימים שקניתי אותם אני אפרט טוב יותר- כשאני מדליק את המחשב עם הרמקולים מחוברים הוא נדלק לרגע קצר מאוד (הרבה פחות משניה), ומיד נכבה. אחר כך אי אפשר יותר להדליק אותו עם הרמקולים ובלי הרמקולים, הוא שוב ידלק רק לרגע קצר מאוד. כשאני עושה את זה הרמקולים משמיעים מעין פיצוץ חזק ברגע ההדלקה, ואחרי שהמחשב נכבה הם ממשיכים לעשות מעין דופק של שעון בקצב קבוע כדי להדליק אותו אני צריך לנתק את הרמקולים, לנתק את החשמל, ללחוץ על הכפתור הדלקה, ולחבר שוב את החשמל אחרי 2 דקות. ניסיתי לחבר כבל אחר של רמקולים בלי לחבר לשום דבר והוא לא עוש…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. היי, רכשתי טלויזית LED חדשה לא מזמן של TCL ויש לי תקלה מוזרה. כשאני מחבר אותה למחשב פתאום סרטים ומשחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר. לפני כן היתה לי טלויזית LCD מסוג TOSHIBA REGZA ואף פעם לא היתה לי כזאת בעיה. השתגעתי עם זה כבר אני לא מבין למה זה ניסיתי לשחק עם הרזולוציה לשנות הגדרות וזה לא מסתדר. גם בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד והכל בגדר הנורמה. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT מעבד QUAD של INTEL ו 2 ג'יגה זכרון. אם מישהו פעם נתקל בכזאת תקלה מוזרה, או שיש לו רעיון לפתרון הבעיה אני אשמח לעצות! תודה דרך אגב, כשהטלויזיה סגורה, המחשב עובד פיקס! וגם ניסיתי להתקין דרייבר עדכני...

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. יש לי כונן חיצוני של 160GB שמחובר דרך USB ומדי פעם כשאני מנסה להעביר אליו קבצים, הוא מודיע על שגיאה והכונן מתנתק יש על הכונן יותר מ60 GB פנוי... יש למישהו רעינות ניסיתי להחליף כבל, לנתק ולחבר מה עוד לנסות? גודל הקובץ שהוא לא מצליח להעביר הוא 1.2 GB... אבל עושה מדי פעם בעיות גם בקצים קטנים יותר

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. אז ככה קמתי בבוקר לאחר שהשארתי את המחשב דולק כרגיל בלילה ואני רואה שהוא כאילו עשה ריסטרט ונתקע אז עשיתי לו כיבוי והדלקתי ואז עולה לי הודעה : primary master hard disc error ולמעלה יש את הלוגו כזה של החברה american megatrends .ורשום למטה לחץ על F1 להמשך וזה לא נותן לי כלום.הצלחתי לעלות WINMINI אבל הארדק נראה שהוא ריק... מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?? תודה מראש יוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. המחשב הוא לא שלי (למרות שהמפרט מאד דומה). לפני 2-3 חודשים כ. מסך הוחלף מ-MX200 ל-6600. הכל עבד חלק עם הכרטיס החדש ולעיתים רחוקות מאד היה קופא המחשב באקראיות (לווא דווקא במשחקים). עם הזמן הבעיה הפכה לתדירה יותר ויותר והיום המחשב קופא אחרי דקה-שתיים מההפעלה (בדסקטופ), לא משנה מה עושים או לא עושים, רק RESET משחרר. כשאני מחזיר את הכרטיס הקודם (MX200) הכל עובד ללא שום קפיאה! המפרט הכללי של המחשב: AMD XP2500+ 512 DDR + WD 80GB הטיפולים והבדיקות שנעשו: טמפ' עבודה נורמליות (גם הכרטיס עצמו וגם המעבד + לוח) נקנה ספק כח חדש FSP 350W. דרייברים חדשים (ניסיתי גם את הקודמים). כל המאווררים וגופי הקירור נוקו ונבדק שהם שיושבים טוב (בעיקר הכרטיס). עברתי על ההגדרות השונות בביוס - הכל תקין.…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  7. שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by pocket,

אני לוחץ על הכפתור לא נפתח לוחץ עוד מאה פעם לא נפתח.. פירקתי תמכסה שלו וניסיתי למשוך בכוח עם מספרים גם לא הולך

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by SyLeR,

שלום. יש לי כונן DVD דגם NEC_DVD_RW_ND-3550A. ליפעמים הכונן לא קורא לי דיסקים של DVD. זה קורא בדרך כלל בדיסקים מקוריים, אבל לפעמים גם בצרובים. לא מדובר בסרטים, אלה בדיסקים של משחקים או בדיסקים שמכילים מידע מסויים.(DATA). כאשר אני מחבר כונן חיצוני אחר, הדיסקים שלא עלו לי בכונן הפנימי (שציינתי למעלה), עובדים מצויין בכונן החיצוני! עידכנתי את הפיירוואל של הכונן דרך האתר של היצרן, והבעיה לא ניפתרה. אני רוצה לציין שזה לא תמיד הייה כך, בעבר לא היתה לי בעיה בכונן. תודה מראש לעונים!

11. Started by FireHouse,

שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי ... יש לי צורב DVD של NEC (אם צריך אני ירשום את הדגם) כשניסיתי לצרוב דיסקים של DVD זה היה רושם לי בעיה כלשהי (משהו עם POWER CALIBRATION), קראתי קצת בפורומים והצלחתי לסדר את הבעיה ואז נתקלתי בבעיה הבאה: כשאני צורב הצריבה לא מצליחה ומתקבלת השגיאה NO SEEK COMPLETE. הורדתי דריברים עדכניים ללוח אם, דריבים לצורב (שלא הצלחתי להתקין משום מה) וכלום... אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח והארד דיסק למחשב (שמעתי שיש מצב זה משהו עם הספק כח). מישהו יודע מה הבעיה??? תודה רבה לעוזר!

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  12. שלום, יש לי נייד של fujitsu siemens amilo 7405. מאז שאני זוכר שקניתי אותו הוא עושה בעיות : - מאוורר לא מפסיק לעבוד (אבסורד שיש כפתור שמשתיק אפילו אותו..) - איטי בטירוף (גם לאחר התקנה של תוספת 700 מגה זיכרון לא חל שיפוי ניכר.) במעבדה של CPM החליפו לי לוח אם לפחות פעמיים וניקוי מאווררים. גם סוללה הוחלפה. השאלה שלי היא אם יש איזה כלי / תוכנה שאני יכול להריץ ולבדוק האם המחשב עובד כמו שצריך או שעדיין יש איזו בעיה, אולי עם המאוורים או המעבד או שאולי הם החליפו ללוח אם משומש???

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. לוח אם K9N NEO חדש עבד יופי יום ולפתע בעת עליית המחשב עושה ריסטרט באם כבל הרשת מחובר ללוח. הריסטרט מתבצע מיד אחרי כניסת המשתמש ,לערך מתי שמערכת ההפעלה מתחילה "לדבר" עם הרשת. צידו השני ל הכבל מחובר לראוטר אדימקס העובד כשורה. מעניין שהעסק עובד כשורה אם ה Boot מתבצע כאשר כבר הרשת מנותק למעט נפילת רשת בודדת שהתרחשה (אולי בגלל הלוח, אולי לא) כנראה קצר, אשמח לאשרויות אחרות היות וניסיתי לבודד את המקום וזה לא ממש צלח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by DadusH,

שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by avi.hagit,

שלום לכולם וערב טוב קניתי סוף סוף מחשב חדש מחשב שאתם בפורומים המלצתם לי יש לי בעיה אם הדיסק קשיח של 160 gb לאחר שהתקנתי את הוינדוס xp sp2 שלי המחשב מזהה לי רק 131 gb יש למישהו מושג למה זה קורה לי לא נראה לי שהוא אמור להעלים לי 29 gb תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  19. http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by TPack,

שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי Win 7 על המחשב ומאז התחילו קריסות של פעם ביום עם מסך כחול. אני מניח שזה אחד מהדרייברים הלא נכונים שהמערכת התקינה בעצמה. השאלה היא איך אני יכול לבדוק מה גורם לתקלה ולהחליף דרייבר במידת הצורך? ואיך ניתן לבטל את העדכון וההורדה האוטו' של הדרייברים ע"י המערכת? ועוד עניין ששמתי לב אליו הוא שכשמסירים דרייבר כלשהו בעזרת מנהל ההתקנים ההתקן עצמו נעלם מהרשימה בכלל ולא מופיע עם סימן שאלה. איך אני יכול לגרום לכך שכל ההתקנים יוצגו גם אם חסר להם דרייבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by d_v,

שלום רב באורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל. ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון. איך אני מגדיר אותם מחדש? אודה לכם מאוד על כל עזרה.

22. Started by OBR,

קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by גיורא,

אז ככה הבעייה אצלי היא ככה יש לי ווינדוס 98 לא se אני אם כרטיס זיכרון של 256 ddr ושאני בדק אותו דרך מאפיינים המחשב שלי רשום לי שם רק 64 בדקתי בהפעלה ובביוס ושם מראה לי מלא כלומר 256 החלפתי כמה יזכרונות חדשים ובכולם זה אותה בעייה כל מה שאני לא שם הוא מראה לי רק 64 וכל הכרטיסים תקינים למה זה יכול להיות יש מצב שבגלל שזה לא se אז הוא לא קורא את הכרטיס באופן תקין או זה יכולה להיות בעייה אחרת אשמ אם מישהו באמת תותח יוכל לעזור לי כי המחשב איטי אצלי לאללה וזה לא נראה שהוא עובד על 256

24. עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים