עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by computer_freak,

כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעם בזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולה הצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5 העתקתי את הסרט למקום אחר וזה לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by CyberBot,

יש לי RPI שעליו מותקן RASBMC הכל יציב ויפה עד שאני מפעיל סרט מהמחשב אחרי בערך 15 דק' הוא נתקע ואני צריך לעצור את הסרט ואז להפעיל מחדש מהנקודת צפייה אחרונה ושאני עושה סטרימינג נגיד יוטיב/IPTV הכל פועל ללא בעיות גם משך זמן ארוך 90 דק'

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by KloCk,

המחשב שלי לא עולה! אני מפעיל אותו,וכשהוא טוען הוא פתאום עושה ריסטארט יש לי WINDOWS7 ניסיתי להכנס לsafe mode אבל גם כשהוא מנסה להעלות אותו אז גם הוא עושה ריסטרט ניסיתי repair you'r computer אבל גם זה לא עבד.. אני לא יודע מה לעשות... הדבר האחרון שהתקנתי זאת תוכנה magic partition 8 והווינדוס אמר לי שהיא לא מותאמת או משהו כזה יכול להיות שזאת הבעיה?? איך אני יכול לפתור אותה? אני כבר מיואש... תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. שהמקלדת לא מחוברת למחשב הווינדוס לא עולה לי.הוא מבקש שהמקלדת תיהיה בפנים.למה זה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by zabal12,

שלום 1! שמעתי שאפשר לפרמט את המחשב דרך כרטיס הרשת , מישהו מכיר מדריך בנושא ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ga17,

שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by YAHOOGEEK,

שלום החל מהבוקר, כמה דקות לאחר מערכת ההפעלה (ווינדוס 7) עולה, המחשב 'קורס', ואני מקבל מסך כחול. ניסיתי לקרוא את הודעה השגיאה אשר מתקבלת במסך הכחול אבל כל פעם זה מראה שגיאה שונה. מערכת ההפעלה מותקנת כבערך חודשיים והכל עבד בצורה תקינה עד היום בבוקר. לא הותקן במחשב שום דבר מאתמול ועד היום, המחשב בנוסף היה כבוי כל הלילה... בבוקר כשהדלקתי את המחשב היה רעש מאחד המאווררים, כנראה שהיה תקוע - אז פתחתי את המארז ובאמת היה חוט שהפריע לו לנוע בצורה תקינה, אז סידרתי את זה, לא חושב שיש קשר כלשהוא. מה עושים מכאן בעקרון? איך עולים על מה גורם למסך הכחול? נ.ב - אני כרגע במצב של Safe Mode ואין נפילות. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by Peleg231,

היי, יש לי מחשב נייח של LG שהפסיק לפעול לסירוגין משום מה.. בזמן האחרון יש לו פעמים שהוא נדלק ועובד יופי, אך יש פעמים שכשמדליקים אותו הוא מתחיל לעבוד ויש אור כחול, ומפסיק, מתחיל לעבוד ומפסיק ככה עוד ועוד... מה הבעיה לדעתכם? מה אפשר לעשות? תודה

11. יש לי לוח אם של PCCHIPS מסוג M756MRT (ישן. ל-P-III) שעשיתי לו שדרוג ל-BIOS וזה הסתיים עם שגיאה. אחרי שלא יכולתי לצאת מתוכנת העדכון אלא רק על ידי הפעלת המחשב מחדש, המחשב הפסיק להגיב (נדלק אבל לא עולה הבן-אלף). יש משהו שניתן לעשות עם הנבלה (חוץ מלעשות Clear ל-CMOS שלא עוזר) או שמקומו בפח?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא נכבה לי דרך הווינדוס והוא גם לא עושה ריסט. וגם אם אני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן על המארז שאמור לכבות אותו הוא לא נכבה. מפסיקים לראות במסך אבל עדין כל המאווררים עובדים ויש אור במארז. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by CASSPY,

שלום ! איך אפשר לאלתר אנטנה לנתב d-link 524 האנטנה החיצונית נשברה ועוצמת האות מאוד חלשה ???

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by Boomer,

הייתי היום אצל חבר שלי ושיחקנו אצלו את המשחק. אומנם יש לו מחשב יותר חזק משלי (פנטיום 2.4 מול AXP 1600) אבל לשנינו יש 256mb DDR-RAM (שלו 2700 ושלי 2100 אבל לא אמור להיות הבדל ענקי עד כמה שאני יודע) והמעבד לא אמור להשפיע יותר מדי על הבעיות שמתוארות מתחת. אצלי המשחק זוחל (בחלק מהמפות) ועולה לאט ואצלו זה עולה פי 2 (ויותר) יותר מהר ורץ חלק לגמרי. לו יש הארדיסק Maxtor ATA 133 ושלי Maxtor ATA 100. עד כמה שידוע לי לא אמור להיות הבדל מורגש משמעותי בינהם. כשמשחק אצלי זוחל אני מתכוון שהוא פשוט כל כמה זמן חושב בהארדיסק (בזיכרון הוירטואלי). במיוחד בדקות הראשונות של המפה. אצלו זה גם לוקח הרבה זיכרון וירטואלי כמו אצלי, אבל זה רץ חלק לגמרי מההתחלה! אז זה נראה לי כמו בעיה בהארדיסק או משה…

• 45 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. היי, מחפש מישהו מקצועי ואמין , שמגיע לבית הלקוח ע"מ להתקין ולהשמיש AIO קיים על מחשב עבודה רציני. כל הציוד הרלוונטי נמצא. לצערי, אינני צעיר (אך בקיא מאוד בתחום), ונזקק לעזרה בנדבך הפיזי של המשימה. אזור רעננה. ליצירת קשר, דרך הודעה פרטית. תודה.

16. Started by ff10,

שלום לכולם קניתי ליפני שבוע את המשחק battlefield bad company 2 ( משחק ענק !!!!! ) ואז התחלתי לשים לב לבעיות בגרפיקה ובסאונד מצד הגרפיקה אני רואה את התקסתורות של הריצפה מישתנות בקצב מהיר ומשגע חושים חח ומצד הסאונד אני שומע ברמקול ימיני קידמי כאילו הוא רמקול אחורי ??? המפרט שלי הוא ככה : מעבד E6750 כרטיס מסך X1950 PRO לוח אם GIGABYTE P35 והכרטיס קול מובנה התיכנון שלי זה לקנות כרטיס מסך חדש ( HD 5770 ) אבל לגבי הסאונד אני לא יודע מה לעשות :-\ תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by APV,

קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by Psy,

כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה, אחרי כמה שניות נתקע ומראה מלא סימנים מוזרים צבעוניים על המסך. זה קרה מאז שהכנסתי דיסקאון-קי והוא החליט שהוא בשימוש ולא נתן לי להוציא 'במצב בטוח' אז הפעלתי מחדש את המחשב ולקח לו הרבה זמן להפעיל את עצמו מחדש, אז עשיתי ריסט ידנית מאז כל פעם שאני נכנס זה מראה בלאגן של צבעים על המסך ותוקע את המחשב. אני יכול להיכנס רק דרך מצב בטוח ניסיתי לעשות שחזור מערכת, לא הולך .......משום מה זה מחק לי גם את כל הנקודות שחזור.... מה יכולה להיות הבעיה ? במצב בטוח עם רשת אין שום בעיה...... מע' הפעלה WIN XP SP2

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by cold fire,

שלום יש לי נייד dell inspiron 6400 אני מקבל מסכים כחולים, כשאני מכבה את הנייד או כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית(לפעמים הוא מתחבר ולא עושה שום בעיות ולפעמים הוא מציג לי מסך כחול). אני חושב שזה בעית חומרה(כבר עשיתי recovery להרד דיסק וזה לא עזר, עשיתי גם בדיקה לזכרונות הנייד בmemtest איזה 10 שעות בלי אף שגיעה) תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by gforce,

שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ועכשיו הוא לא מזהה את כרטיס קול יש לי win nt workstation וכרטיס הקול הוא על הלוח איך אפשר לזהות את כרטיס הקול ולהתקין לו דריבר מתאים ??? תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. Started by FuZuL,

לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש של 320GBAAKS של WD.. ויש לי 120GB גם של WD.. שניהם מחוברים בSATA לAAKS יש 16MB ולשני יש 8MB ובכלל השני די ישן.. יכול להיות שאם אני אתקין משחקים על החדש זה ירוץ יותר טוב ? או שזה לא משנה .. תודה.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  22. שלום אנשים אשמח לקבל עזרה בהרכבת יציאות אודיו (מיקרופון ואזניות) בפאנל קדמי של המארז הלוח של אסוס p4s533-mx החלפתי מארז והרישום המסמן את חיוט האודיו של המארז אינו תואם את הסימון אליו אמור להתחבר חיוט זה כפי שהוא מוכנה בספר ההדרכה של הלוח. בסה"כ קיימם קב' של 7 חוטין לאודיו היוצאים מן הפאנל הקדמי של המארז: לשם הנוחיות אכנה כל חוט בספרה. MIC - IN -1 MIC BIAS - 2 SPK IN L -3 SPK IN R -4 SPK OUT L -5 SPK OUT R -6 G -7 החוטים יוצאים מפאנל המארז בקבוצה אחרת אך מפוצלים ל- 7 ראשים נפרדים (לא מדובר בפלאג) להלן תמונה מצורפת מספר הלוח אפשט את התמונה למקרה שהיא אינה ברורה: MIC2/ AGND MICPWR/+5VA LINE OUT R/ BLINE OUT R NC/ 0 LINE OUT L/ BLINDE OUT L סה"כ 9 פינים ( 0- אין פין) השאלה…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by itzik00,

בוקר טוב, אני צריך עזרה בהתקנת ארד דיסק SATA , קצת פרטים על המחשב : P4 2.6 HT לוח אם INTEL 865PE מערכת הפעלה WINXP PRO דיסק קיים WD80GB IDEדיסק חדש SATA HITACHI160GB אני מנסה לפרמט את דיסק בעזרת WINXP CD ו F6 floppy שהורדתי מהאתר של אינטל. בשלב הראשון הדיסק מזוהה ב BIOS בהמשך ההתקנה הכול הולך תקין כלל עדכון ה DRIVERS של ה floppy כאשר מסתיים התהליך הראשוני מתקבלת ההודעה start window המחשב נתקע למספר דקות ולאחר מכן מופיע מסך כחול עם הרבה הודעות שגיאה. מה אני לא עושה בסדר ? האם יש דרך אחרת לפרמט את הדיסק ? תודה מראש, איציק.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. איך זה יכול להיות ? המחשב עולה ומבקש לבחור מערכת הפעלה "כמו שיש 2 " ויש 1 !!! למה ? אפילו באפשרויות יש 1 !!! כל RESET אני צריך ללחוץ על השורה המעצבנת ורק אחר כך המערכת ההפעלה עולה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.