עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SharonSx,

חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. יש לי את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk וכל פעם שאני מתקין ממנו משחק או מעתיק משהוא מדיססק והדיסק קצת סרוט ולפעמיים אפילו הכלל זה מגיע לאיזשהוא קטע ומאתחל את המחשב . בדקתי במחשב השני שלי אם אתם הדיסקים ושם זה עובד מצוין ומה שלא עובד כותב "נסה שנית" אז אצלי החלפתי בין הכוננים ואין את הבעיה . אבל אני רוצה לתקן את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk מה אני עושה. ד.א עכשיו חזרתי לכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk כי במחשב השני ההורי צרכים את השני.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום חברים. המחשב שלי סובל ממסכים כחולים. וכאשר המסך הכחול מופיע, הוא נשאר בדיוק לשנייה ואז המחשב מאתחל את עצמו!!! מיותר לציין: שביטלתי את האפשרות של הריסטרט בהגדרות מתקדמות... מיותר לציין שהשתמשתי ב EVENT VIEWER של מייקרוסופט והופיעו כל מיני שגיאות על סרביסים מסויימים שבוטלו לאחר מכן... אך התופעה חוזרת למרות זאת... עודכנו דרייבים לכל רכיבי החומרה, ומיותר לציין שהמחשב חדש לחלוטין ובן שבוע בלבד... הרצתי טסטים לזיכרונות במשך יום שלם ולא התגלה ERROR אחד. בנוסף פעלתי לפי הוראות היצרן של לוח האם שנתן פאטצ'ים לגבי הכרטיס קול וכל הוריאציות השונות נוסו אך עדיין התופעה חוזרת... הלוואי שהייית יכול לדעת איזה שגיאה רשומה במסך הכחול ולכן אני זקוק לתוכנת EVENT מסויימת בזמן אמת!!! או הא…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by ziv,

המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by SendaRider,

אוקיי יש לי 2 זכרונות של G.Skill 667 GHz 2048. כשאני מדליק את המחשב, זה כותב לי 554, זאת אומרת זה מכוון על 554, כי דיברתי עם נועה מחשבים והם אמרו לי שצריך לכוון בביוס, ניסיתי לכוון ולא הצלחתי.. צריך את עזרתכם להעביר את זה ל667 ! תעזרו לי.... למה אף אחד לא מגיב?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by urich,

האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה

7. Started by supermario,

במחשב הישן שלי יש 2 הרדיסקים באחד 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל עם 8 מגהבייט באפר עשיתי גיבוי לכל הקבצים והוצאתי את הכונן מהמחשב כדי להעביר למחשב החדש. לקחתי את הכונן, ונתתי אותו יחד עם המחשב החדש כדי שבמעבדה ירכיבו לי אותו. ואמרתי להם המון פעמים "לא למחוק משמה כלום!!!!!!!!!!!!!" באתי הביתה לקחתי את המחשב שמח וטוב לב, ולהפתעתי גיליתי, שכל הקבצים בהרדיסק הגיבוי נמחקו כמעט קיבלתי התקף לב, אוסף של טראנס במשך שנים ירד לטמיון. למזלי גיביתי את המוזיקה הקלאסית והסרטים וחלק מהתמונות גם על ההרדיסק האחר במחשב הישן וגם על דיסקים לקחתי את ההרדיסק לשחזור במעבדה ,הם שחזרו, אבל השחזור לא הצליח, וכל הקבצים שהם שחזרו היו פגומים :-( יש לציין שמהרגע שהוצאתי את ההרדיסק מהמחשב השני ועד שהבאתי אות…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. בימים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע. כשאני נכנס למשחק מסויים כדוגמת CS:SOURCE הוא פשוט מכבה את המסך ועושה לעצמו ריסט לאחר כ10 שניות בערך. עכשיו הוא כבר עושה את זה גם אם אני מפעיל media player או bsplayer או כל דבר אחר... הטמפ של ה CPU היא 44 של ה DIODE 51 GPU 51 אם זה חשוב הכרטיס מסך הוא radeon x850 והפרטים על המעבד: amd 64 3200+ 2 ghz 1hb ram

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. תוכנית ה"דרוג" - חווית המשתמש במחשב לא מצליחה לסיים את הבדיקה, ונותנת הודעת שגיאה. המחשב חדש,C2D 6300,2Gb Memory,8800GTS Nvidia. הרצתי תוכנות בדיקה שונות כגון סנדרה, ולא הייתה שום בעייה. מה יכולה להיות הסיבה, ואיך ניתן לאפיין את הרכיב הבעייתי - אם יש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. שלום. נכון שמחברים גויסטיק למחשב? אז המחשב קולט את זה גויסטיק משחק "מקשי משחק" איך אני יכל לחבר עוד מיקלדת רגילה ולהגדיר אותה קמקשי משחק? אפשרי? אני יכל לעשות את זה? אם כן איך? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  11. שלום! אתמול קיבלתי דיסק חדש של 80 ג'יגה אז היום העברתי את כל קבצי המשתמשמ D ל E ואז התיקיות נעלמו לי מהתיקיית משתמש בשולחן עבודה(מוזיקה,סרטים,מסמכים,משחקים שמורים) עכשיו,אני יודע שאפשר פשוט לפתוח תיקייה חדשה ולשנות את המיקום שלה אבל שפותחים תיקייה חדשה ועושים מאפיינים זה לא מראה את אותו דבר כמו בתיקיית משתמש המקורית דוגמאתמונה למטה) איך אני יכול לעשות שלשמאלי יהיו אותן אפשרויות כמו לימני? עזרה בבקשה זה ממש חשוב לי וואי סליחה סליחה סליחה... הצלחתי לפתור את הבעייה למי שצריך:פשוט לפתוח תיקייה חדשה בתיקיית המשתמש ולשנות את שמה לתיקייה שאתם רוצים(לדוגמא:MUSIC) ואז זה חוזר לעצמו מנהלים בבקשה לנעול מצטער על הטרחה(אם בכלל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by orkir,

יש לי לוח אם אינטל 965LT (LEMONT וזכרונות DDR2 667MHZ CL5. אתמול הסתכלתי בBIOS וראיתי שהזכרונות פועלים ב-533MHZ ויש אפשרות לשנות את המהירות שלהם ל-667 או ל-800, שיניתי ל-800, ושמרתי את ההגדרות החדשות. מאותו רגע, בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש שלושה צפצופים והמחשב לא מפעיל את חלונות וגם המקלדת לא עובדת... אחרי שניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות ולהוציא אותם לחלוטין מהמחשב וקיבלתי את אותה תוצאה (שלושה צפצופים וכו') נראה לי שהלוח אם לא מזהה את הזכרונות. מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את המצב לאיך שהוא היה לפני השינוי בBIOS? תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. יש לי כרטיס טלויזיה של MSI ואין לי כל כך מושג איך מחברים את הכבלים. יש לי בכרטיס חיבור RCA (מין בננה כזאת) שאותה אני בטח מחבר לטלויזיה בשביל ה-VIDEO (יש לי גם בכרטיס יציאה SUPER VIDEO אבל אין לי בטלויזיה חיבור כזה) אבל אין לי מושג איך אני מחבר את ה-AUDIO כי בכרטיס איפה שה-AUDIO IN יש לי חיבור דק יותר כמו של אוזניות אז איך אני מחבר את זה לטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  14. היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by uziliv,

הוספתי זיכרון נוסף לאחר שהיה ברשותי. הזיכרון הוא 256mb sdram ddr. עד כמה שאני מבין זיכרון ddr מכפיל את המספר המצוין בזיכרון, ואכן כאשר היה לי רק זיכרון אחד ה window task manager הראה כי יש לי 512 mb (ואף יותר אם אני זוכר). ואולם לאחר הוספת הזיכרון הנוסף נוספו לי רק 256mb. מדוע? ושאלה נוספת - האם ייתכן כי ההוספה פגעה איכשהו ברשת הביתית (מלבד האופציה שכרטיס או כבל זזו מהמקום) תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. התקנתי מחשב חדש וחיברתי את חוטי המארז בדיוק לפי הוראות הלוח אך כשאני מדליק את המחשב לחצן הריסט לא מגיב וגם לחצן הPOWER לא מגיב . 2 נורות החיווי על המארז דולקות כל הזמן. ללוח מגיע מתח והמאווררים עובדים , כמו כן אני שומע את הHD עובד אבל שום תמונה במסך. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול שמתחבר ב FireWire... כדי לחבר אותו למחשב הנייד צריך כבל שבקצה אחד יש לו 6 פינים, ובקצה השני 4 פינים... השגתי 2 כבלים כאלה - אחד ארוך (90 ס"מ), ואחד קצר (30 ס"מ). עם הכבל הקצר הכרטיס עובד, אבל עם הכבל הארוך - המחשב לא מזהה בכלל שחיברתי לו כרטיס... וזה די באסה לעבוד עם כבל באורך של 30 ס"מ...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Atlon-Xp,

שחקתי בRA3 המשחק נתקע ולאחר כ3 דק' המשחק יצא לוונדוס והשגאה הבאה הופיעה (לא של המשחק השניה של הכרטיס מסך). לא נתקלתי בשגיאות כאלה ואחרות במהלך החודש האחרון כי רק לפני כמה זמן התקנתי XP. כרטיס מסך Gforce 8800 עדכון הכי אחרון של NVIDIA. תודה רבה [attachment deleted by admin]

20. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by lea,

שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by No_Man,

יש לי בבית 4 מחשבים שהצטברו אצלי במשך השנים (אין לי מושג איך) והגעתי למבוי סתום. מידע על המחשבים: 1. פנטיום 2, Win 95 עובד כרגיל - אין בעיות. 2. מחשב ענתיקה רצח, לא נראה לי שהוא בכלל פנטיום - בעיה: משהו עם ה-CMOS, לא יודע מה. 3. פנטיום 4, מחשב די טוב שעבדתי איתו עד עד עכשיו מעבד 2.8 נראה בעיה: לוח אם דפוק וספק שרוף. 4. פנטיום 4 נוסף, גם הוא די טוב חוץ מבעיה אחת - לוח אם לא עובד. אני מחפש את הדרך הכי "רווחית" בוא נגיד, להפטר מכולם. הם די אבודים ולא נראה לי שאני יצליח להוציא מהם משהו אבל למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. Started by yoni321,

שלום אנשים טוב, אז ככה חבר ששלי קנה מסך שהוא גם טלוויזיה וגם מסך מחשב של gratz עכשיו הרזולוציה של המסך צריכה להיות 640.480. עכשיו לא ניתן לשנות את הרזולוציה מפני שאין לו כרטיס מסך פיזי יש לו on board ככה גם לגבי כרטיס קול אז אני צריך ממכם את הdriver של הלוח אם שלו driver p4vp91011 אני לא הצלחתי למצוא הורדה ישירה מצאתי שתי אתרים סינים אבל לא מעבר הלוח הוא של asus. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by BorisAlt,

קיבלתי לוח GIGABYTE K8N PRO-SLI התקנתי את כל המערכת ויש לי כמה בעייות 1. אחרי כל ריסט אני צריך להגדיר מחדש את הדרייברים של המקלדת (PS./2) 2. יש לי כונן יחיד על המחשב וזה צורב של NEC ה 3550A אחרי שהתקנתי בעזרתו את הווינדוס ועשיתי ריסט הוא מסרב לקרא דיסקים... בהתחלה חשבתי שהבעייה בווינדוס אבל אחר כך פירמטטתי והתקנתי מחדש עם אותו כונן שלא עבד לפני ושוב חזרה הבעייה, אז החלפתי אותו לכונן CD ישן שהיה לי בבית והוא כן עובד. אולי משהו מכיר את הבעייה או יש לו רעייון??

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים