תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
נתחיל מהמסכים הכחולים.. יש לי המון פשוט המון מסכים כחולים , אני כבר לא יודע אם זה הזכרונות הארד דיסקים או הכרטיס מסך.. החלטתי לעלות תקבצים מהיומיים האחרונים של המסכים הכחולים.. http://www.f2h.co.il/173970777 אם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אני אשמח.. עכשיו הכרטיס מסך , HD4870.. (מפתיע מישהו שיש בעיות עם ATI?) נקנה בארה''ב כלומר אין לי אחריות.. לפני 4 חודשים נשרף לי הספק כח של המחשב הקודם שלי.. ומאז הוא מתחיל לעשות בעיות.. מאז כבר החלפתי מחשב (מפורט במפרט שלי אם יש צורך) כאשר הכרטיס מסך עבר איתי למחשב החדש.. לא יודע אם זה הספק כח בעייתי או הכרטיס.. בכל אופן הוספתי עליו קירור של twin turbo.. שאכן עזר ובמשך חודשיים הכל עבד פיקס.. (פה ושם דברים ממש בקטנה) אחר כך …
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מסוג 7600 gs. יש לי בעיה בקריאת מהירות השעונים של הכרטיס אוורסט מראה לי מהירות נמוכה בהרבה ממה שהדרייבר מראה לי! נ.ב לפני ואחרי oc זה אותו דבר המהירות נראת הרבה יותר נמוכה באוורסט מאשר הדרייבר. המהירויות המקוריות הם זיכרון 533 עיבוד 400. מצורפת תמונה שמראה את הבעיה! מה זה יכול להיות? תודה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת אולי היא תשמע לכם מוזר...והיא מוזרה גם לי אבל היא נכונה ואני לא מבין מה הולך כאן. יש לי עכבר אלחוטי אופטי של מיקרוסופט וגם מקלדת אותו סט כמובן. עכשיו פתאום לעכבר קרה משהו מוזר אני מנסה להזיז אותו על השולחן וזה לא הולך על הרצפה לא הולך על כיסוי לא הולך רק על הספה שאני יושב בה כאילו שהוא התאהב בספה. ניסיתי ללחוץ על הכפתורים של החידוש קשר או איך שלא קוראים לזה ניסיתי להוציא ולהכניס את USB לטעון את הסוללות ולהחליף אותם חשבתי אולי יכול להיות שזה זה אבל כלום. אני לא יודע אבל אולי יש דרייברים בשביל זה? אני לא יודע איפה רשום הסוג אבל לא נראה לי שרשום איפשהו הסוג. באמת בעיה מוזרה אבל קצת מציקה איך יכול להיות שעכבר עובד רק על ספה ול…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברשותי נגן DVD של סמסונג ב- PC (דגם: TSSTcorp CD/DVDW SH-W162Z), וכן תוכנת powerdvd לצפייה. הנגן הריץ סרטים ב- ZONE 2 ללא בעיות. עפ"י ההגדרות מותר היה לי להחליף ZONES כ- 4 פעמים, ועד כה החלפתי בין ZONE 1 ל- ZONE 2 שלוש פעמים. הבעייה: כרגע הנגן מוגדר על ZONE 1, ונותרה לי החלפת ZONE אחת. כאשר אני מנסה לבצע את ההעברה חזרה ל- ZONE 2 (כלומר אירופה וישראל), זה לא הולך. השאלה היא האם אני תקוע ב- ZONE 1 או שיש פתרון ? אודה לכל פתרון (העניין מעט דחוף לי). תודה מראש. (סליחה אם הבעייה אינה מתאימה לפורום תמיכה טכנית בחומרה, נראה לי נכון לשאול כאן).
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עדכון פרסמתי מחדש בפורום רשתות ואינטרנט: לא יודע איך לסגור כאן את הדיון או למחוק... בבקשה להגיב שם. --------------- שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מ…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום כרטיסי מסך... פה מצאתי יותר מתאים... היה כרטיס מסך 8800GT עם דרייברים מותקנים הוא נהרס לי... אז רציתי לוודא שזה באמת הכרטיס מסך שנהרס לי וביקשתי מחבר שלי שיביא לי את שלו.. יש לו.. ATI RADEON 5XXX משהו... והתקנתי גם את הדרייברים שלו.... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש... 6870... והתקנתי גם את הדרייבים שלו... השאלה היא האם אני צריך למחוק את הדרייברים של הכרטיסים הקודמים?? אם כן אז איך אני עושה את זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל ואני מנסה לחבר עוד כונן dvd הביוס מזהה רק 2 דברים או את הארדיסק והצורב או את ההdvd והארדיסק או את הdvd והצורב על אותו קבל יש 2 יציאות של ide איך אני יכול לסדר את זה דגם של לוח אם = VIA P4MA Pro Mainboard מעבד של סלרון ווינדוס xp pro תודה ניסים
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש למשהו מושג איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטון? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ווינדוס שלי אומר שהוא לא מזהה את כל חומות האש...ואז הפיירוול של ווינדוס לא עובד מה עושים בבקשה אני חייב לתקן את זה עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אחרי ניסיונות להוציא את ההיט סינק (המקורי, שבא עם המעבד (אתלון 64 3000+)) מהמחשב, הוא יצא ביחד עם המעבד (לכל הפינים שלום, ברוך השם). משום מה, עדיין, הם מסרבים להפרד. איך בכ"ז מפרידים אותם?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-