תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קצת טיפשית... אני צריך להרכיב צורב DVD ממחשב ישן על מחשב חדש. הצורב הוא עם חיבור IDE, והלוח כמובן חדש לגמרי. האם אני צריך להרכיב את הפין שמסמן שהצורב הוא SLAVE כדי שההארד דיסק יזוהה ככונן C הראשי, או שזה יקרה אוטומטית ? (ההארד דיסק מחובר כמובן בחיבור SATA 2).
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה.. אני כבר סובל יותר משנה מרעש מעצבן ביותר מאחד המאוררים (רוב הסיכויים שזה של המעבד), הרעש מתגבר כאשר יש עומס על הזכרון, המחשב מתחמם בצורה מטורפת (עד 69 מעלות)... אני פשוט לא יכול לסבול את זה יותר. הייתי בבאג הם ניקו לי אותו וזה חוזר על עצמו אחרי יום יומיים. צריך עזרה, כנראה שאני אצטרך להחליף מאוורר, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני משחק משחק כלשהוא המחשב קופא לאחר שעה ככה, בדקתי מעלות והכול בסדר. עכשיו ראיתי שאחד הגורמים כנראה זה ה VPU RECORVER הזה, מזה בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שהמחשב שלי עולה ישר הוא משתמש ב400 מגה מהזיכרוטן הפנימי שלא רצה עליו שום תוכנית... מה שרץ זה רק אנטי וירוס קספרסקי , דריבר של ATI והתכנית הזאת של המדפסת... מותכן לי על המחשב ווינדוס פרפושונל אז אני לא מבין למה הוא לוקח לי כל-כך הרבה זיכרון.. איך מצמצמים בזה ולמה זה בכלל ככה??
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב 100 שירים בפורמט MP3 על דיסק אחד באיזה צורה צריכים ליהיות כתובים המספרים של השירים כדי שהנגן יקרא אותם ? 01 - שם השיר 01 שם השיר 1 שם השיר 1שם השיר
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום כל חיבור של אמצעי איחסון מקפיץ הודעה על -התקן זה מסוגל לעבוד במהירות רבה יותר. השאלה האם מותקן אצלי במחשב usb 1.0 ןאם כן איזה בקר מתאים לשדרוג? כל ההתקנים תומכים ב usb 2.0 מפרט main bord msi i945g ver 4.0 Ceon DDR2 1GB 533MHz os windows 7 ultimate האם ניתן גם להשתמש לאחר השידרוג גם בהתקנים שנמצאים usb 1.0 או שאלה מתבטלים? האם המהירות תגדל או שלא יהיה שינוי עקב דגם הלוח ? ובקרי הusb 0.1 תודה
-
הי לכולם! עזרו לי בבקשה! יש לחברה שלי מחשב AMD 1000. לפעמים פתאום מופיע לה על המסך הודעה: OVERRIDE. היא מופיע גם כאשר המחשב דלוק וגם כשהוא מחובה. הם נתנו אותו לכמה טכנאים וכל אחד אמר שתות שונה. אישית עשיתי כמה בדיקות שללא הצלחה: החלפתי כרטיס מסך, מסך (בשני היה כתוב NOT CONNECTED ) לפעמים זה מסתדר כשאני מוציא ומכניס כרטיס מסך, לפעמים לא. לפעמים זה מסתדר לבד אחרי יום, ולפעמים אחרי כמה שבועות. אני מאריך שבעיה בספק
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משתמש בצורה כמעט קבועה בTVOUT של הכרטיס שלי (כמו במפרט) בעזרת התוכנה TVTOOL. אתמול פתאום התחלתי לקבל הודעות שגיאה מTVTOOL (משהו כמו Problems in user data) שגררו כיבוי של התוכנה. העפתי את TVTOOL והתחלתי לעבוד עם NVIEW - רואים כמו שצריך על הטלויזיה אבל כל כמה שניות יש הבהוב של פסים לאורך כל המסך (על מסך המחשב אין הבהוב). קורה כמעט רק בוידאו, כשהמסך סתם עובד, בלי עומס אין בעיה. מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו - ה FSB שלי קצת מומהר (p4 1700@2000) יכול להיות שבגלל שהיה אתמול חם יחסית הכרטיס לא עמד בזה? יש בזה היגיון? זו פעם ראשונה שזה קורה והכרטיס הזה עבר את כל הקיץ בלי שום בעיה.. (לפי האתר של TVTOOL הצ'יפ הספציפי של הTVOUT הזה הוא רגיש להפרעות מגנטיות, אבל עד כדי כך??)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה אומר ה CPU SPREED SPACROM בביוס והאם להפעילו כשאני מוריד אותו יורדת לי גם המהירות של המעבד מדובר ב AMD 3000 64BIT ולוח K8NF9
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מעבד AMD 64Bit 2800 לוח של Gigabyte פתאום התחיל בסדרת ציפצופים מוזרה, כמו רעש סטטי של רמקולים בווליום גבוה.נשמע כמו קצר. בBoot בלי הזכרונות הוא מצפצץ נורמלי (ביפים בקצב של זכרונות לא מותקנים) החלפת כרטיס המסך לא עוזרת, כמובן ששאר הרכיבים, מלבד המעבד, הוסרו. הזכרונות וכרטיס המסך לבטח תקינים - הותקנו במחשב נוסף ונבדקו. אין לי אפשרות לבדוק את לוח האם והמעבד (תושבת 939, המחשב הנוסף בבית ישן יותר). והשאלה, האם מישהו נתקל בסדרת הציפצופים הנ"ל ויכול לכוון אותי יותר מדוייק האם באמת לוח האם מקולקל ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב באורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל. ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון. איך אני מגדיר אותם מחדש? אודה לכם מאוד על כל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הווינדוס שלי לא חוקי והוא לא נותן לי לעשות עידכונים או להתקין מדיה פלייר מה עושים כדי שיהיה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם הפעלתי היום את המחשב כרגיל, לא זיהה את אחד הHD (יש שתים, את זה של הווינדוס זיהה, השני לא) אז החלפתי את הכבל. עלתה בדיקה של הHD, הכול בסדר, אחרי זה עלה מסך ששאל איך להפעיל את הווינדוס (רגיל או safe mode), ואז המקלדת לא עבדה, כיביתי, החלפתי את המקלדת והפעלתי. הפעם למחשב לקח הרבה יותר זמן לעלות, כשהוא עלה חזר המסך ממקודם, בחרתי ברגיל, נישאר תקוע במסך שחור ריסטטתי, בחרתי בsafe mode, אותה תוצאה. אולי מישהו פה יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חברי ם , קניתי מדפסת HP חדשה שהיא אלחוטית , מנסה להגדיר את המדפסת דרך האפליקציה בנייד HP SMART אך מאיזו סיבה האפליקציה לא מזהה את המדפסת איך אתם יכולים לעזור ? האם מישהו מביניכם נתקל בבעיה זו ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אחים שלי אתם חייבים לעזור לי.אז זה הולך ככה: השארתי את המחשב שלי דלוק וכיביתי תמסך.הלכתי לבית הספר וחזרתי והדלקתי את המסך ופתאום אחרי 2 דקות המחשב עשה לי ריסט. המחשב הופעל שוב ואז אחרי שהמחשב עלה המחשב שוב עשה ריסט. אז כיביתי את המחשב והפעלתי. עכשיו זה עובד אבל זה נראה כאילו הפיירוול שלי[zone alarm] עשה ריסט: זה מבקש ממני שוב לאשר את כל הקבצים וכשזה ביקש ממני לאשר אזה קובץ מערכת זה רושם בפירוט ש "כנראה הקובץ הוחלף בקובץ חדש". אז בסדר אישרתי הכל. עשיתי chkdsk וראיתי שפתאום יש בעיה{לא זוכר איזו} וזה רשם שזה לא יכול לתקן כי לא הכנסתי את הפקודה /f בפרמטר. אז השאלה שלי היא: -האם יש ממה לפחוד במחשב? -איפה אני צריך לשים את הפקודה /f כדי שזה יתקן לי את הקובץ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אנשים טוב, אז ככה חבר ששלי קנה מסך שהוא גם טלוויזיה וגם מסך מחשב של gratz עכשיו הרזולוציה של המסך צריכה להיות 640.480. עכשיו לא ניתן לשנות את הרזולוציה מפני שאין לו כרטיס מסך פיזי יש לו on board ככה גם לגבי כרטיס קול אז אני צריך ממכם את הdriver של הלוח אם שלו driver p4vp91011 אני לא הצלחתי למצוא הורדה ישירה מצאתי שתי אתרים סינים אבל לא מעבר הלוח הוא של asus. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יום אחד אני מפעיל את המחשב ובהתחלה אחרי בדיקת הזכרון ואחרי שהוא מוצא את הסידי וההרד-דיסק הוא כותב לי שיש שגיאה וצריך לבדוק את ה-hardware monitor בה bios. יש לי את לוח האם הזה- asus p4t533-c עם הביוס המקורי(acpi bios revision 1003) ומעבד intel pentium 4 2000Mhz קיצר אני נכנס לשם power>harware_monitor וליד ה-3.3v voltage+ המתח משתנה בין 2.91V ל-2.92V וזה מופיעה לי בצבע אדום. האם זה חמור? מה גרם לזה? וכמובן איך אני פותר את זה???? :-\ בתודה מראש לכול העוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אתמול לפני שהלכתי לישון השארתי את המחשב דלוק כמו תמיד, כיביתי את המסך והלכתי לישון. בבוקר כשהפעלתי את המסך ראיתי שהמחשב משום מה לא בווינדוס וראיתי רק מסך שחור. כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש, הוא נדלק אך כל פעם שהוא עולה לווינדוס במסך הפתיחה עוד לפני שהוא ממש נכנס לווינדוס המחשב עושה ריסטרט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש בלי להכנס לווינדוס, כך פעם אחר פעם. גם שאני מעלה את הווינדוס במצב בטוח הוא מפעיל עצמו מחדש לאחר מס' שניות בווינדוס. מישהו יודע אם יש טעם להתקין את הווינדוס מחדש (אם זה קשור בכלל) או שיש בעית חומרה כלשהי? אציין שהמחשב הוא חדש יחסית (רק חודשיים בשימוש). תודה לכל העוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר מארז ליציאת כח MOLEX מהספק . ליציאה זו יש 4 פינים. לאיזה יציאות אני מחבר את המאוורר?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחשב חדש מסך חדש כל החיבורים מחוברים. מסך למחשב (לוידאו-ברגים מהודקים בדקתי) . מסך לחשמל. מחשב לחשמל. וכל השאר... מסך אומר שהוא עובד ומראה מסך RGB תקין אבלאומר שלא מקבלת אותות וידאו מהמחשב. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לא מזמן של HP, המסך הוא רחב 15.4 והוא WSXGA+ הרזולוציה הטבעית שלו היא כנראה 1680X1050, שזה ממש קטן על מסך של 15 אינץ'.... :\ כל שאר הרזולוציות אינן בדיוק מתאימות למסך ורואים את הכל מטושטש בכל שאר הרזולוציות חוץ מהמוזכרת למעלה. קראתי הרבה באינטרנט והבנתי שלמסכים של 15.4 הרזולוציה שנוחה יחסית ומתאימה למסך היא 1280X800, אבל אין ביכולתי לבחור בה. האם למישהו יש פתרון לבעייתי או שיש לו דרך להחליף רזולוציה ל 1280X800 "בכוח", אני אודה מאוד. תודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-