עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by fog,

המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by arche,

שלום לכולם יש מחשב עם בעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל נגן וידיאו המחשב קורס עם מסך כחול (הודעת שגיעה:0X0000000A ) מפרט של המחשב: לוח אם ASUS P5B delux כרטיס מסך ASUS NVIDIA 8500 512MB 2 הרד דיסקים 80 ו- 160 GB 3 GB זיכרון (3 כרטיסים של 1G התקנתי דרייבר חדש מהאתר של NVIDIA החלפתי כרטיס מסך לאותו דגם החלפתי ספק כח. בסייף מוד עולה ועובד מצויין. מה עוד.... אני צריך עזרה דחוף . תודה מראש.

3. Started by junkkiller,

אוקיי אז ככה הבעיה : יום שישי הרכבתי לחבר שלי את המפרט הבא ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI 15.5% 2,070 ש"ח 1 Corsair HX Series 620W PSU 15.5% 1,015 ש"ח 1 Lian-Li Aluminum Full-Tower PC-201B Black 15.5% 1,590 ש"ח 1 Western Digital 500GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD5000YS WD5000YS 15.5% 1,148 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 15.5% 225 ש"ח 2 ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe 15.5% 3,690 ש"ח 1 Sony PlayStation 3 Offical HDMI Cable 15.5% 219 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 15.5% 3,090 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 15.5% 299 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi X…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. יש לי מסכים כחולים ואז ריסטארט ורשום בDUMP Probably caused by : ntoskrnl.exe Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!RtlIpv4StringToAddressW+18b ) מזה הקובץ הזה? יכול להיות שזה המסנג'ר? אך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by Googleness,

קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by eyalbtk,

שלום ... קניתי את האוזניות steelseries siberia v2 ע"פ המלצות כאן בפורום ובאמת שהן מעולות .. רק שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח למצוא דרך איך להשאיר את האוזניות מחוברות למחשב קבוע וכשאני רוצה אני עובר לרמקולים ובחזרה בלי צורך לנתק פיזית את הפלאג של האוזניות אתם מכירים איזה תוכנה או כל דבר אחר שמאפשר לעשות את זה ??? תודה לעוזרים אייל

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  8. שלומות חברים!!! מקווה שהכול טוב.... טוב אז ככה...בזמן האחרון הביצועים של הכרטיס שלי ירדו .....(redeon 9600 se) כלומר רק במישחק 1....קאונטר סטרייק 1.6 (למי שמכיר)... כלומר...ה-fps שלי היה כול הזמן על 100 יציב בלי נפילות...וביום בהיר אחד פיתאום זה 30 או 40.....ניסיתי הכול...להתקין דרייברים חדשים, תישנים... כלום... אחרי כמה ימים שאר המישחקיםפ לא ממש עובדים כמו שצריך...אני ממש לא מבין..מה קרה...בבקשה מישהו יכול לעזור אני נואש פה!!!!! :s05: תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by FIRE-KID,

טוה לחבר שלי יש מידי פעם ריסטרטים אז היה לו קובץ בתקייה של הMinidump בדקתי אותו עם התוכנה windbg וגיליתי שמה שגורם לבעיה זה הקובץ ALCXSEN.SYS עשיתי חיפוש במחשב שלו על הקובץ הזה והמחשב מצא אותו בתוך התקיות של הדרייברים בתקיית ווינדוס... אבל פה נתקעתי כי לא היה שום רמז למה לאיזה דרייבר בקובץ שייך... משהו מוכן לעזור לי ב2 דברים? 1. לאיזה דרייבר הקובץ הזה שייך? 2. איך (לפעמים הבאות) אני אדע איך להמשיך ואיפה לחפש כדי לא להיתקע עוד פעם... (חוץ מגוגל יש עוד שיטות לגלות למה הקובץ שייך)?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. אני צריכה שתסבירו לי מה מייצג כל טמפ' דוגמא למי שלא הבין : "הראשון מייצג את המעבד" (למשל) http://img207.imageshack.us/img207/4258/61688448kq7.png

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by gggilad13,

יש לי מארז CHENBRO עם יציאות USB,FIREWIRE, אוזניות ומיקרופון. מכל היציאות, רק הUSB מחובר, איך אני יכולך לחבר את השאר? (לפחות אוזניות) יש לי כרטיס קול SBLIVE 5.1 של CREATIVE ולוח אם K8NF-9 של GIGABYTE.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by d_v,

שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by TheSnark,

עדכון פרסמתי מחדש בפורום רשתות ואינטרנט: לא יודע איך לסגור כאן את הדיון או למחוק... בבקשה להגיב שם. --------------- שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. יש לי כונן חיצוני של 160GB שמחובר דרך USB ומדי פעם כשאני מנסה להעביר אליו קבצים, הוא מודיע על שגיאה והכונן מתנתק יש על הכונן יותר מ60 GB פנוי... יש למישהו רעינות ניסיתי להחליף כבל, לנתק ולחבר מה עוד לנסות? גודל הקובץ שהוא לא מצליח להעביר הוא 1.2 GB... אבל עושה מדי פעם בעיות גם בקצים קטנים יותר

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by rotman,

מה המצב אנשים? הורדתי את התוכנה מהלינק שיש ב FAQ , הורדתי את הגרסא של ה 64bit וכשאני בא להתקין הוא רושם שזה לא מתאים למעבד שלי. יש לי e6300 . עכשיו אני בכלל רואה שהשם של הקובץ מתחיל ב AMD... יכול להיות שזה מסביר משהו.. :s05: בכל מקרה , מאיפה אני יכול להוריד גרסא שמתאימה למעבד שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by -OmeR-,

הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by SharonSx,

חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by GbeTech,

כל כמה זמן, כשאני מדליק את המחשב, שומעים את המאווררים בשיא הכח ואז יש צפצוף כל 4 שניות שאורך שנייה. המסך לא מראה כלום, המחשב כאילו מכובה רק עם התכונות הנ"ל. האפשרות היחידה שיש לי לעשות זה ללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי, ולהדליק שוב. הבעיה אף פעם לא קרתה פעמיים ברציפות. מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by pocket,

אני לוחץ על הכפתור לא נפתח לוחץ עוד מאה פעם לא נפתח.. פירקתי תמכסה שלו וניסיתי למשוך בכוח עם מספרים גם לא הולך

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by kinggil,

שלום! כאשר אני משחק משחק כלשהוא המחשב קופא לאחר שעה ככה, בדקתי מעלות והכול בסדר. עכשיו ראיתי שאחד הגורמים כנראה זה ה VPU RECORVER הזה, מזה בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by oramit,
    • 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים