תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 4. פהכנסתי דיסק אתחול של XP SP3, פרמטתי את כונן C, אבל אחרי שזה מסיים לפרמט ועושה ריסטרט הוא מגיע להתקנה של ה-XP ונתקע במסך הכחול של ההתקנה. אפשר להזיז את העכבר אבל זה לא עושה כלום במשך שעות. ניסיתי כמה פעמים מחדש את התהליך, אפילו עם דיסק התקנה אחר, אותו הדבר קורה. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! בעייה קצת מוזרה ומתישה. פירמטתי היום את המחשב לקראת התקנה מחודשת של הווינדוס. בתהליך ההתקנה מחדש לא נתקלתי בשום בעיות. כאשר הווינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה, לאחר המסך של החלונות, קבלתי מסך שחור ורק אופציה להזיז את העכבר. ביצעתי התקנה מחדש (כולל פירמוט חוזר של כלל המחיצות) אך ללא הועיל. חזרתי על התהליך בעזרת התקנה מדיסק און קי, אך נתקלתי שוב באותה הבעייה. החלפתי דיסק התקנה, אך שוב הבעייה חזרה על עצמה. החלפתי בנוסף את הארד דיסק וביצעתי איפוס להגדרות של הביוס אבל הבעייה חוזרת על עצמה. לפני הפירמוט נכנס לי ווירוס למערכת שדימה את עצמו לקובץ dllhost.exe הווירוס לא התגלה דרך האנטי ווירוס או תוכנת רוגלה ולמעשה גרם למעבד לעבוד תמידית על 30% גם כאשר כלום לא רץ ברקע ובנוסף ל…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
צריך בדחיפות דריבר לכרטיס קול ON-BOARD של לוח ASUS CUSI-M לווינדוס XP תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב פנטיום 4 .למרות שהגדרתי לו לעשות בוט מהסידי, ואני מכניס את הדיסק של הווינדוס xp אחרי שאני מדליק את המחשב הוא חוזר לחלון הדוס ששם מציין את החומרה. ויש לי רק אפשרות אחת והיא - Press F1 to Run SETUP . אז הגדרתי לו בוט מפלופי ונסיתי להתקין את הווינדוס דרך 6 בוט דיסקטים. היצלחתי לפרמט את מחיצת c וכשתחיל העתקת קבצים של הווינדוס בעמצע זה תמיד מפסיק מוציא לי הודעה שאין אפשרות ליטעון קבצי dll מסויים. למרות שהתקנתי לא פעם מאותו דיסק את מערכת ההפעלה. אני רוצה לציין דבר נוסף, שעולה חלון הדוס הראשון הוא כותב לי - CMOS Date/Time Not Set האם יש לזה משמעות? ממתין לתגובתכם בתודה מראש. הערה נוספת, שאני מנתק את המיקלדת אז הכל בסדר. שהדיסק מערכת ההפעלה בכונן ואני מדליק את…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי היום מסך חדש שהזמנתי 1900R LG עכשיו התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של המסך, ופתאום שמתי לב שאני לוחץ על "התחל" אין לי "הפעלה" ואני גם לא יכול לעלות את "מנהל משימות" ברגע שאני לוחץ על Ctrl+Alt+Delete הוא אומר לי "מנהל משימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". שתי הבעיות שהצגתי הנ"ל איך אני פותר אותם,זה פשוט מוזר! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר הרישמי של samsung כדי לעדכן את הfirmware של הכונן שלי. גיליתי שזה הרבה יותר מסובך ממה זה אמור להיות כי הutility שהם מספקים ממש בנוי בצורה גרועה. בכול פעם שאני פותח את החלון של הקובץ קופץ לי איזה pop-up מעצבן שאני לא מבין איך להיפתר ממנו... אני יודע שקיים איזה כפתור שבעזרתו אפשר לצאת ממנו אבל פשוט לא תרחו להגדיל את החלון שלו כדי שאני אוכל לראות איפה הוא. האם יש עוד מישהו שניסה לעדכן firmware לdrive שלו ככה ונתקל בבעיה? אני רק צריך להבין אם קיימת דרך להיפתר מהpop-up הזה בעקרון... הוספתי תמונה שמראה איך זה נראה ל2 שניות לפני שהחלון קופץ לי מול העניים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
הי, המחשב שלי בימים האחרונים עושה בעיות ולא נדלק. לקחתי מחשב אחר שהיה לי בבית חיברתי אותו במקום הקודם, כשאני מדליק אותו נראה שהוא נדלק אבל לא רואים במסך כלום (גם לא את הבוט). חשבתי שהמסך נדפק אז חיברתי אותו למחשב נייד והוא עבד. המחשב שחיברתי אמור להיות טוב אז ניסיתי כל מיני דברים ובסוף אחרי שעשיתי איפוס CMOS המסך עבד. חשבתי שהכל בסדר אז המשכתי עם עוד כמה דברים שהייתי צריך לסדר (לחבר את הדיסק קשיח מהמחשב השני וכו') ואז פתאום המסך שוב לא עובד. הפעם איפוס CMOS לא עבד... מה יכולה להיות הבעייה?! המחשב עם לוח אם של asus והמסך די חדש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד, כשקיבלתי את המחשב הכל היה טוב..ואחרי שבועיים בערך שהיה לי אותו הדלקתי אותו והוא היה נכנס לוינדוס(xp) מראה את השולחן עבודה ועושה רסטרס אחרי 3 שניות באופן אוטומטי, אז עשיתי פורמט והתקנתי ויסטה, ובויסטה המחשב עבד לאט מהרגיל אז התקנתי אקס-פי שוב, והוא עכשיו ממשיך לעבוד מאוד לאט, לדוגמא: הוא חילץ לי קובץ בוינרר בגודל 700 מגה ב14 שניות ועכשיו לוקח לו 54 שניות. תודה. עריכה: גם משחקים שהיו עובדים לי על הגדרות גבוהות חלק עכשיו עובדים בהגדרות האלה הרבה יותר לאט, משחקים כמו: פיפא, command & conquar 3 , half-life:episod 1 היה עובד לי בהגדרות הכי גבוהות על fps 35-40 ועכשיו הוא לא עובר את ה15.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם הלוח אם b150m-a ואני רוצה להתקין את המערכת ההפעלה בעזרת DOK. הDOK מחובר למחשב אך לא נפתחת לי שום אופציה להתקין את המערכת ההפעלה. האם יש צורך להגדיר משהו בביוס ואם כן למישהו יש מושג איך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה ממש מוזר וגם די מעצבן למען האמת. המערכת החדשה שלי (מפרט בצד) קורסת במהלך משחק ב-MOH:WF בגלל בעיות זיכרון (??). רצ"ב תמונות של הודעות השגיאה לאחר הקריסה. הדרייברים אגב מעודכנים, גם לכרטיס מסך. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו בבית מדובר בלוח אם אסוס 680I מעבד של אינטל 6750 כרטיס מסך של XFX 8800 GTS 640 זכרונות של ocz הארד דיסק: סייגייט 250 ג"ב sata 2 החלטתי להתקין ויסטה ולאחר ההתקנה שמתי לב שבאיזשהו שלב פעולות של הההארדיסק כמו להכנס ולצאת מספריות התחילו להתקע ולאחר משהו כמו חצי דקה זה ממשיך , בין לבין התקנתי מחשק שיחקתי ולא היו שום תקיעות , לאחר שחזרתי לגלוש באינטרנט ולפתוח ספריות שלי בכוננים חזרו התקיעות גם בטעינת דפי אינטרנט. כמו כן כאשר כיביתי כמה פעמים את המחשב הshut down לקח הרבה יותר זמן ממה שהיה צריך. ולבסוף אחרי איזה שעתיים וכמה ריסטרטים הווינדוס בכלל לא הצליח לעלות גם לא בsafe mode השאלה שלי היא מה זה יכול להיות ? בחרתי לפרסם בבעיות חומרה כי נראה לי שזה…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת עכשיו כשאני מפעיל איזה תוכנה או איסי המחשב עושה ריסטרט פתאומי.למה???? ואני בלי אוברקלוק.יש לי ספק HX520W CORSAIR. היה לי מסך כחול אחד.הנה קישור לקובץ הminidump שלו,אם מישהו יכול לפענח את הקובץ ולהגיד לי מה הבעיה אני יהיה אסיר תודה עד השמיים! הנה הקישור: http://www.speedyshare.com/494353382.html
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את המארז של המחשב כדי לבדוק אפשרויות למודינג, בנוסף הוצאתי את הכוננים של הדיסקים כדי שיהיה אפשר לנתק את דלת המארז היום חיברתי את המארז מחדש אבל נתקלתי בבעיה...עם פתיחת המחשב מופיעה הודעה: "disk boot failure please insert system disk and press enter" הוא דורש ממני לפרמט את הhard disk למרות שלא נגעתי בו בכלל כשפירקתי את המארז. מה עלי לעשות!?! אני צריך לפתור את הבעיה במהרה, כי אני צריך לבצע שימוש דחוף במחשב לעניין שאני צריך לסגור היום בבקשה אמרו לי מה עלי לעשות תודה מראש דור
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הי ח'ברה... הלוח הוא של ASROCK ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? הלוח דורש חיבור 20 פין + 4 פין לצערי הרב אני מרכיב אותו במארז וותיק, שיש לו ספק כח עם 20 פין בלבד. יש מה לעשות, או רק לקנות ספק כוח ? שווה לקנות סתם ספק כוח ג'נרי ? מה מומלץ וזול ? אולי כבר שווה לקנות מארז ולקבל את הספק בפנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אוקי מצאתי מלא בעיות עם memtest86 בזכרונות,זה יכול להיות הגורם לקריסות המחשב ולתקלות מוזרות!? כי זה ממש לא בעיה בווידנוס שלי .. אללה עוד מעט אני יבצע עוד בדיקה לסקוטרים פגומים נראה מה יהיה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב ישן פנטיום 3 למחשב יש שתי כניסות של USB על הלוח, אחת מחוברת כדרך קבע למודם ואחת חופשייה. כניסה אחת תפוסה באופן קבוע על ידיי המודם. כאשר אני מנסה להכניס דיסק און קי לכניסה השניה אני מקבל הודעה שאין מספיק רוחב תקשורת כדי להפעיל את הדיסק און קי (נותן ש 78 אחוז מרוחב הפס המודם תופס ,ויש כמה וכמה אחוזים של רזרבה לווינודס או משהו כזה.) כשאני מנתק את המודם אז אין לי בעיה לשים את הדיסק און קי בכל אחת מהכניסות יש למישהו פיתרון איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום כולם ותודה מראש על העזרה. בחופש הגדול קניתי כרטיס מסך למחשב שלי - 6600GT ל-AGP של חברת MSI (ואני יודע שזאת הייתה קנייה דפוקה מבחינת המחיר...). מאז גם הוספתי 512 מגה זיכרון 400 MHZ למחשב שלי, ועכשיו יש לי ג'יגה. אבל מאז הדברים האלה, כל הזמן שאני משחק בממוצע חצי שעה-שעה במשחק תלת מימדי כלשהו, המחשב שלי נתקע עם מסך כחול עם הודעות משונות, המסך פתאום נעשה שחור או שמתחילים להיות לי פסים צבעוניים כאלה על המסך לכמה שניות, ואז הוא נכבה והמחשב נתקע לגמרי. לפעמים אחרי זה כשהמחשב עולה מחדש יש בעיות בעליית ה-BIOS, ואני חייב לכבות אותו לכמה שניות כדי שיעבוד. המחשב עובד בלי שום אוברקלוקינג כך שזאת לא אפשרות. תנו לי רעיונות איך אפשר לסדר את הבעייה, אבל גם אם תגילו לי באיזה רכיב במחש…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי רצה לעבור מקום ישיבה בעבודה שלו(כמו פינות קטנות כאלה שיש שולחן למחשב והכל..) אז הוא הוציא את כל החוטים,הכבלים,שצריך העביר את כל הדברים למקום החדש הכניס את כל החוטים כפי שהם(לדבריו) ואז נהיתה הבעיה שהיא,המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לוינדוס הוא רושם 2 אפשרויות: F1.setup 2F.defult כאשר לוחצים על אחד מהם הוינדוס(אקס פי) מגיע למצב של הלודינג ואז יש מך שחור ווזהו אי אפשר לעבוד אי אפשר כלום. אז למישהוא יש מושג למה?יכול להיות שהבעיה היא שחיברו לא נכון את המחשב?בבקשה תעזרו זה די דחוף!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי דיסק קשיח של Western Digital SATA 160GB 8MB Buffer הבעיה שבזמן האחרון הוא משמיע רעשים חזקים של סיבובי מנוע. הדיסק קשיח עובד מצויין ומהר כרגיל אבל הרעש מעצבן עד אין סוף. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ואיל ניתן לתקן זאת? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-