תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי amd 64 bit 3200 1gb ram 6800gt 256mb יש לי על המארז צג כזה שמראה לי את המעלות בווינדוס המעלות שלי הם בין 38 ל41 בערך , היום ששחקתי בפאר קריי ראיתי שזה הגיע ל50 , זה נראה לכם נורמלי? אם זה לא נורמלי יש משהו שאפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ' ? ואני לא מתכוון לקניית עוד מאוורר , יש לי 4..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מרכיבים שונים) והרכבתי את המחשב. ההרכבה נכונה. בעייה : לא רואים כלום על המסך. כאשר מפעילים את המחשב , הוא פונה ל CD או לצורב (לפי המנורות שדולקות). אין פניה ל HD לפי מה שאני יכול לשפוט. בגלל שאני לא רואה כלום על המסך , אני לא יודע מה הוא בעצם מנסה לעשות. פרטים : מעבד AMD , לוח אם ga-k8ns , דיסק WD SATA אני צריך פתרון לאיך ממשיכים מפה , אחרי שהמחשב מורכב.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום Windows מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק שמותקנים עליו דרברים של מחשב עם ווינדוס XP וכל השאר, ואני צריך לגבות את המידע שיש בתוכו, האם יש דרך שאני יכול לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תסתכלו על רמת המתח הנכנס ורמת המתח היוצא... שימו לב גם שייצוב המתח בUPS נותן boost [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי XP PRO+SP2+כל העידכונים האחרונים. SEYGATE PERSONAL FIREWALL AVAST 4.5 PRO עכשיו לכאורה המערכת שלי מוגנת מכל בחינה, אבל איכשהוא הצליחו לפרוץ לי למחשב- מדי פעם המחשב עושה ריסטארטים פתאומיים, וזאת לא בעיית חומרה. אבל אני משער שלא פרצו ע"י חדירה אל המחשב דרך האינטרנט, אלא השתלת תוכנה או משהו במחשב עצמו מאצלי בבית. לאחותי באים הרבה ידידים/ידידות משועממים בני 14-5, שאני בוודאות יודע שחלקם חסרי חיים=האקרים. אז לפי דעתי אחד מהם פשוט איפשר גישה מהמחשב שלו למחשב שלי כשהוא ישב על המחשב. איך אני יכול לבדוק דבר כזה? זה כמו בשיתוף אינטרנט, אז זה בעצם לא טרוייאן. אז שום תוכנת אנטי ווירוס לא תגלה את זה. ובנוסף, אני בכל זאת רוצה לבדוק אם יש טרוייאנים במחשב. יש תוכנה שעליה אתם ממליצי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello everyone, my "old" machine (Athlon XP 1600+, Gigabyte GA-7VTXH, 512 RAM) + new HDD [WD 40gig 8 mb cache special edition]. I installed win 98 first on the new HDD. Works perfect. all systems are fine. Now I try to install win 2k (different partition of course) I get stuck in the middle of the installation because some files are missing?! I try again and again, formatting the partition or not, choosing the option to copy all installation files from the CD to the HD or not,each time I get stuck at some stage. I thought maybe my installation CD is bad, so I got a new original copy, to no avail. I Fdisked from scratch, erasing also the MBR, installed 98 again, everything…
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו גישה לאינטרנט ואין לי שום דריבר בשבילו עכשיו אני רוצה(רוצה... די חייב ) לפרמט אותו יש איזו שהיא דרך לגבות את הדריברים ואז להחזיר אחרי הגיבוי??? (אני יודע שזה משהוא עם ספרית הINF אבל בטוח צריך לשמור עוד תקיות) וסתם לידע כללי לפעמים יש תוכנות תשמחקו אותן בלי הUNINSTALL ואז השם של התוכנה נשאר בטפריט של ההסרת תוכנות יש איזו שהיא דרך למחוק אותן משם???
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והמחשב לא מזהה את ה-HD (בהתקנה של הווינדוס, הוא אומר לי שהוא לא מזהה). בדקתי חיבורים (אין לו חיבור גדול, יש לו חיבור SATA {מן כבל קטן שמתחבר לhard disk}). בביוס הוא מראה לי: Primary IDE Master הוא מזהה לי את הצורב. Primary IDE Slave לא מזהה כלום. יש לי דיסק קשיח Samsung 7200 , 80 GB, 8MSATA. לוח אם: Asus P4 S800D נ.ב הכבל הרגיל של ה-HD הוא מתחבר לצורב ויש עליו מדבקה של HDD Cable. מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי דיסק קשייח חדש של סאמסונג, חיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים.. והפעלתי את המחשב, לאחר טעינה של בערך 10 דקות הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק של המערכת (אני לא מבין משהו אנגלית) הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ולחצי אנטר. עכשיו עולה לי דרך הדיסק של הוינדוס, ואומר לי שהוא לא מצא דריברים של הדיסק הקשייח (שוב, אני לא מבין כל כך אנגלית בעע.) בקיצור ניסיתי ריסט כמה פעמים וזה, לא פעל.. אחר כך הוצאתי את הדיסק הקשייח החדש, הפעלתי תמחשב והכל פעל כרגיל כאילו לא קרה כלום. אני צריך הסבר בבקשה, איך להפעיל את הדיסק החדש. תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המסך לפתע נכבה, ולאחר שלחצתי על הפעלה של המסך\ הוא נשאר בנורית כתומה ולא דלק, והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב. במחשב עצמו לא נכבה אבל נורית הHD דלקה רציף, ולא היבהבה כמו שבד"כ. ווינדוס XP
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור game port עכשיו רציתי לשאול אם יש איזה משהו שאני יכול להלביש עליו ואז לחבר את זה ל usb ??? (שחכתי איך קוראים למשהו הזה ) למשל יש לי עכבר אופטי של microsoft והחיבור המקורי שלו זה usb אז קיבלתי איתו כזה דבר שאני מלביש ואז אני יכול לחבר ל ps2 נ.ב וגם רציתי לשאול כמה זה עולה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו יש לי כרטיס קול אחד על הלוח ואחד שאני רוצה לחבר כדי שיהיה לי יציאה שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק השגתי כרטיס קול הרכבתי אותו הווינדוסזיהה חומרה חדשה אבל אין לי דרייבר על הצ'יפט של הכרטיס קול רשום AP6400 3D PCI V.2 חיפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק בבקשה אשמח לקבל לינק לכרטיס קול תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שאמרתי קיבלתי מחשב : P3 500 CELERON ASUS CUV4X אלה הדברים החשובים... כשאני מפעיל אותו המחשב מתחיל להשמיע קולות מחרידים כאלה(צפצופים משונים) ואז הקולות הופכים לציפצוף אחד גדול והמחשב נתקע, מאחר ואני לא מכיר את הלוח אם אין לי מושג מה הציפצוף אומר... ניסיתי להחליף : זיכרון,מעבד,כרטיס מסך,כרטיס קול, אך שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? אולי הלוח? אבל אין לי את האפשרות לבדוק את הלוח, מה גם שעל הלוח אם יש איזה רכיב כזה (ברח לי השם) יש בו מספרים מ 1 עד 9 ומתגים כאלה שאפשר לשחק איתם, אז חשבתי שאולי יש בעיה בהגדרות של הרכיב הזה... למישה יש מושג מה צריך להיות בהגדרות של השבב הזה? מקווה שתעזרו לי, אני יעלה תמונה של הצ'יפ הזה בקרוב. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לי יש מסך LCD של LG צריך לנקות אותו אבל לא יודע עם מה מותר
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שיש לה. מצאתי דרייבר אבל יש גירסאות משונות: 1.2C/1.2G/2.2E אז בקיצור, לא ידעתי איזה גירסה בדיוק להוריד, אז עדיף שאני אשאיר את זה למבינים אז בבקשה תביאו לי דרייבר רק לכרטיס הקול של הלוח אם שהשם שלו מצויין בתמונה שצירפתי, תודה. עריכה: אופס, תתעלמו מהתמונה שך הלוח אם ABIT NF7, בטעות צירפתי. לא צריך דרייבר בשביל לוח האם הזה. תסתכלו על התמונה שמתחת, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם היום החלטתי לנקות את המקדלת אז לקחתי סכין והוצטאתי בעזרתו את המקש " רווח " וקרבתי שואב אבק ושאבתי את הלכלוך אחרי זה באתי להחזיר את המקש ואני רואה כי יש לו מעין חתיכת ברזל כזותי בצורה הבאה | | |-----------------------| קיצר הכנסתי את זה בצורה הכי הגיונית שיש לי אבל עכשיו המקש לא נלחץ בקלות צריך די להפעיל כוח כדאי שהוא ילחץ האם מישהו יכול להסביר \ להביא תמונה איך אמורים לשים את זה ? תברזל הזה ?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה, הרכבתי מחשה הכל היה בסדר התקנתי ווינדוס, סגרתי את המארז העברתי לחדר אחר והופה הוא לא מראה כלום , המאווררים דולקים הכל נראה בסדר, המסך שחור
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אמרו לי פעם שזה יכול להרוס את הכרטיס מסך וזה באמת הרס לי אותו פעם אחת כשהייתה הפסקת חשמל והאם זה מכבה את המסך או את הכרטיס מסך? אני מתכוון לDisplay Properties - Screen Saver - Power - Turn off monitor after _ mins
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום שי לי לוח של MSI K7N420 ( אני יודע ישן ) [url=]http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K7N420_Pro&class=mb קיבלתי כ.מסך של GIGABYTE RADOEN 9800 PRO 128 MB הלוח עובד על AGP *4 והכרטיס על *8 האם זה אפשרי לחבר את הכרטיס ואם כן האם אני מכלל אראה שינוי משמעותי עקב חוסר התמיכה של הלוח ביכולתו של הכרטיס כמו כן הלוח עובד על 1.5 וולט בלבד מישהוא יודע כמה הכרטיס המסך צורך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בדיוק היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וכשהתחלתי לשחק בו, הוא נכבה באופן אקראי בזמן המשחק. אינני חושב שהבעיה היא הספק, מכיוון שזה ספק 400w של HEC, אז אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, אני אודה לו מאוד
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-