עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OrBen91,

מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eli24,

שלום רב! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם תומך SATA וכמובן שחיברתי לו דיסק קשיח SATA אך משום מה המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח. ??? דגם הלוח אם: GA-K8VT800PRO של GIGA BYTE דיסק קשיח של WD אשמח לקבל כל עזרה מעשית ע"מ שאוכל להתקדם ב IDE הדיסק קשיח מזוהה ככה שהוא מוריד את החשש שהוא פגום למי שיש קישורים לתוכנה שתעזור כאן, או משהוא כזה-אשמח לקבל כדי לנסות. בהרבה תודה לכל העוזרים. אלי

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by AIDEN,

מהבוקר קופצות לי הודעות בצד של נורטון אנטי-וירוס שהוא חוסם כול פעם משהו בשם bitcoinminer activity 6 לפי מה שאני הבנתי זה תוכנה שמישתמשת לך במשאבים של המחשב לצורך כריית ביטקוין הוא משתמש כול הזמן ב50% מהCPU ובגלל זה אני לא יכול לשחק שום משחק וגם כול פעם שאני מכבה אותו הווינדוס מראה הודעת שגיאה ומהתחל את עצמו לפי מה שהצלחתי לעקוב אחריב הוא יושב לי ב C:\Windows\SysWOW64 על קובץ בשם svchost אני לא יכול למחוק אותו משום מה וג אם אני ימחק זה כנראה יפגם בווינדוב והוא לא יעבוד כבר וגם היא אפשר להפסיק אותו כי אז המחשב קורס יש עכשיו התקנתי ESET וכול פעם שאני פותח אותו הוא קורס אחרי שנייה ואני חושב שזה בגלל הוירוס והנורטון לא מוצא כלום לא משנה איזה סריקה אני עושה ראיתי תוחנה לא…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gorff55,

שלום היום קניתי כרטיס מסך חדש. היה לי בעיות להגדיר את הדריוורים שלו ,הרוולוציות ולפעמים המסך ביכלל לא עבד... הציון שקיבלתי ב 3dmark 2001 היה 14000 ... שמתי לב גם שאני התקנתי תדריוורים שלו לקח הרבה זמן לא יודע ביכלל בזמן האחרון לוקח זמן להתקין דברים וגם למשל במשחקים שאחרי שאני תוען את המפה יש לי לגים קטנים כאלה ואחר כך זה מפסיק.... ותמיד לקח למחשב(הרד דיסק)לו ככה הרבה פחות זמן ליתעון:,( ולפני זה לא היה לי שינוי בתוצאת ה 3dmark ליפני שהיה לי את ה 9800 לפני שהתקנתי את הדריוורים של ה9800 מחקתי את הישנים שלי של ה 9000 והתקנתי תחדשים... קיצר המחשב שלי עובד לעט מידי וגם איזה קובץ של הWMP ניפגם והייתי צריך להתקין מיחדש!! נ.ב. אני חושב שמתי התחילו הלגים האלה אחותי סגרה לי תמחשב …

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  5. חיברתי דיסק קשיח לנתב VTECH NB403 של בזק. ואני לא מוצא דרך להתחבר אליו. הגדרתי אותו דרך הנתב שהוא יהיה enabled וזמין וכל מה שצריך אבל אני לא יודע איך לגשת אליו. בנתבים אחרים של בזק הדרך היא דרך הדפדפן לכתוב \bezeq\bezeq או משהו דומה. מישהו יודע אולי מה ה-PATH שדרכו אני יכול להתחבר לדיסק הקשיח שברשת? מצ"ב כמה תמונות מההגדרות של האסון בנתב.

6. Started by RedBlood,

במהלך השימוש במחשב, וגם כשהוא סתם פועל בלילה לפעמים הוא משמיע כל מיני קולות מוזרים ללא סיבה נראית לעין למישהו יש רעיון כלשהו לגבי סיבה הגיונית לתופעה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הריצודים הם לא קשים, אך ניתן להבחין בשינוי גם במחשב נייד וגם בדסקטופ שיש לי. לאחרונה קניתי U2311H וגם בו יש לעיתים את ההפרעות. מה שקורה זה שהמכונה פועלת שמים לב לריצודים, וכשמכבים אותה הבעיות חולפות. השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע מהמכונת כביסה לעשות הפרעות בחשמל?? זאת מכונה די ישנה ואני חושב שאולי כאן הבעיה.... האם כדאי להחליף אותה פשוט?שוב האם זה יפתור את העניין וזה לא משהו שיכול להיות קשור יותר לרשת החשמל בבית?.... מה עושים? להזמין חשמלאי? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by dondon,

שלום! יש לי בעיה בעת שאני מנסה לכבות את המחשב... כשאני מנסה לכבות אותו רגיל דרך-->התחל-->כיבוי המחשב--->כיבוי , הוא פשוט נתקע (במצב דולק) ולא מצליח לכבות את עצמו. אם אני לוחץ ריסטרט ומיד אחר"כ מנסה לכבות באותה הדרך, הוא נכבה בלי בעיה וכמו שצריך. גם אם אני מכבה אותו דרך לחיצה ארוכה על הכפתור הגדול במארז הוא נכבה בלי בעיה. מערכת הפעלה :WIN XP PRO. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. שלום לכולם, שמתי לב שהמחשב שלי כבר תקופת לא קצרה "עובד" די קשה. המאוור כמעט לא נח למרות שאני לא מפעיל משהו כבד, אלא סתם גולש באינטרנט אפילו... הורדתי מספר תוכנות כדי לבדוק את הטמפרטורה של המחשב, וגילתי שהמחשב בחלק מן המקרים עובד ב 80 מעלות למרות שזה אפילו בזמן גלישה באינטרנט. מספר דברים שעשיתי לפני שבאתי לכאן, הורדתי את הביצועים למחשב ל"סטנדנט" סגרתי כל מני תוכנות שעלולות לקחת משאבים מהמחשב.. בדקתי ב מנהל משימות לראות אם משהו חשוד מתרחש שם.. עברתי על הכל.. הכל נראה תקין. אפילו שמתי כרגע מאוור ליד המחשב כדי שיקרר אותו קצת חיצונית. עכשיו שימו לב לנתונים בתמונה הבאה כמעט הכל נמצא שם על מעל 70 מעלות (וזה אחרי כל מה שרשמתי - הטמפרטורה עדיין מאוד גבוהה... לא נראה כ"כ הגיוני) יש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?! לפני חודש החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק, CD ROM ומארז . לפני איזה שבועיים התחילה בעיה במחשב . הופיע לי פתאום מסך כחול . הנה קישור תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg בסדר לא התייחסתי כי זה הופיע פעם אחת ... אחרי שבוע יענו עכשיו אני נכנס למשחקים ובאמצע שאני משחק יענו אחרי כמה דקות או שנתקע לי המחשב ואני צריך להפעיל אותו מחדש או שאני מקבל את אותו המסך הכחול כמו שבתמונה או שהמחשב מפעיל את עצמו לבד ... אני חושב שזאת בעיה בכרטיסי הראם ... בדקתי את הטמפרטורה במחשב שלי והיא תקינה לגמרי ! התקשרתי לחנות ששם ביצעתי את הקניה + את ההרכבה וסיפרתי להם את הבעיה והם אומרים שזה יכול כמה דברים ... או שה - Chipset של הלוח אם לא …

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by aviatawil,

שלום, החלפתי מאורר למעבד וכשהפעלתי את המחשב מחדש הופיע לי השגיאה הבאה: Fatal error: failed to locate necessary table(s) to make adjustments. Press any key to continue booting לא נראה לי אבל האם זה קשור למאורר? מה הפתרון? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ykg,

מדובר במחשב חדש (8 GB RAM + SSD) שאין בו כמעט כלום למעט ווינודס ודפדפנים. לוקח המון זמן מהרגע שלוחצים על כפתור ההפעלה עד שהווינדוס עולה. אני מדבר על הזמן עד השלב שרואים התחל. על השלב שהסמל של ווינדוס מופיע. משהו כמו 5 דקות. לפני שמפרמטים, משהו יכול לתת כיוון לבדיקה?

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. Started by MODI,

לאחותי יש מעבד P4 3GHZ 775 לוח אם ג'יגה בייט 965. כאשר אני מדליק את המחשב שלה או שהמאווררים עובדים על חלש והמסך מראה הודעת שגיאה שהמסך בסדר והבעיה במחשב או שהמחשב עולה לבערך 10 שניות וקורס. העברתי את המעבד שלי (C2D 6400) לשמתי בלוח אם שלה והכול עובד. לקחתי את המעבד שלה בלוח אם שלי (ג'יגה בייט P35 DS4) והכל עובד. מה הבעיה??

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by zalmanx12,

שלום , מדובר במחשב נייד 10 אינץ LG דגם : X120 ... התקלה היא : רכשתי בטריה חדשה וגם בישנה אין טעינה בכלל אבל אם יש חיבור ישיר לחשמל המחשב נייד נדלק ועובד ללא טעינה של הבטריה , המחשב לא מטעין את הבטריה בכלל רק מקבל מתח לעבוד. ובנוסף כאשר מזיזים את המחשב תנועה קטנה ברגע שהוא עובד הוא קופא ונתקע , ללא תזוזה אפשר לעבוד איתו שעות . אני נוטה לחשוב שזה לוח-אם אבל ההשקעה בהחלפה בחדש לא משתלמת ? האם זה באמת הלוח האם ? האם ניתן לתקן את הרכיב הבעייתי בלוח ? מה העלות והאם שווה השקעה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מחשב ניד LENOVO 330s עם דיסק קשיח 265GB SSD אני מנסה להתקין מדיסק או קי מגיע למסך שבו צריך לבחור היכן להתקין (ראה תמונה) ושם לא מצליח מה הסיבה? אם צריך לפרמט, איך עושים זאת במחשב ללא מערכת הפעלה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Amit Shani,

אהלן חבר'ה... יש לי בעיה... לא מזמן קניתי SSD והתקנתי עליו בהתחלה WIN 8 ואחכ WIN 7... הכל היה נפלא, עשיתי גם OC (המפרט הוא: X58A-UD7 GIGABYTE MOTHERBOARD INTEL CPU CORE I7 920 @ 3.8GHZ 3 סטיקים של G SKILL 2GB כל אחד.. כרטיס מסך HD5870 NOCTUA NH-D14.. HAF X.. SEAGATE BARRACUDE 500GB SAMSUNG F3 SPINPOINT 1TB וSSD חדש SAMSUNG 840 120GB.) קיצר בימים האחרונים מתחילות לי בעיות... הווינדוס פשוט עומד דום, נתקע. אין BSOD ואין שום דבר אחר, נתתי לו זמן להיות תקוע ושום דבר לא קורה, פשוט נשאר ככה. עריכה (הרחבה): אני מדליק את המחשב, נכנס לאינטרנט וכעבור איזה 5 דקות אני פותח איזה סרטון והמחשב נתקע. או למשל אני משחק BF3 הכל מעולה, יוצא וצופה בטריילר בIMDB ונתקע... לחילופין, פותח ממצב …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Zambar,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, זכרון 2G , לוח של ABIT כשאני עובד עם אימיול יותר מ24 שעות רצוף, המחשב פשוט נחנק, זה מגיע למצב שאי אפשר להריץ שום דבר בנוסף לאימיול, אפילו לא לשמוע מוסיקה.. המחשב פשוט "קופא", העכבר זז לאט וכו'.. איך זה יכול להיות שהמעבד לא מסוגל לסחוב את האימיול? משהו לא בסדר , השאלה מה, כי אני משתגע.. תודה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by yambtz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד טושיבה L645D שנקנה בארה"ב לפני שנתיים וקצת. בתקופה האחרונה הוא התחיל לכבות ספונטנית. פירקתי אותו וניקיתי עם אוויר דחוס. אמנם לא הפרדתי את הלוח אם והגוף קירור אבל לא נראה לי ששם הבעיה. הורדתי HWmonitor ובהמשך Speedfan ושתיהן אומרות שהמעבד נע בין 80C במנוחה ל 100 במאמץ ובאמת שהוא קורס הוא מאוד חם, בגלל זה הורדתי אותן. לפני שהתקנתי את SpeedFan חיפשתי ב BIOS איפה ההגדרות של המאווררים אבל לא מצאתי (כנראה שאין) והתוכנה אמנם יודעת לתת טמפ' של המעבד ודיסק קשיח, אבל לא מצליחה לשלוט במאוורר, ואמורת שהוא על 0 סל"ד. הייתי חושב שהלך המאוורר אבל מיד עם ההדלקה של המחשב הוא כן פועל, ואלא עם אני שומע את ההרדיסק מה שלא נראה לי, הוא עובד בסל"ד מאוד נמוך כל הזמן,…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gilka,

לפני חודשיים הווידאו הפסיק לעבוד ורק המיקרופון מתפקד במערכת הפעלה W10 ...בדקתי במחשב עם W7 ושם היא עובדת מצויין. אני לא מצליח לפתור את הבעיה...ניסיתי להדכין מחדש דרייוורים וזה לא עוזר. יש למישהו ניסיון או רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Benny770,

לפעמים כשאני פותח תיקיות הם נראות לי ככה. ממה זה נגרם? אציין שגם בהודעות מסוימות של וינדוס יש פשלות כאילו שהאייקון לא במקום והטקסט הפוך

25. Started by Babber Nhoray,

יש לי מחשב נייד מסוג דאייל לאחרונה לוקח לו זמן רב לעלות ממצב של כבוי להפעלה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.