תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום.. הרכבתי לוח אם חדש והכל מחובר כמו שצריך אבל המחשב לא רוצה לפעול .. מישהו יודע מה הסיבה?? תודההה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חיברתי דיסק קשיח למחשב שהיה בוא כבר אחד , עכשיו הדיסק הקשיח שחיברתי , התקנתי עליו ווינדוס והכל, עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה רושם לי את ההודעה Searching for boot record frim IDE-0....OK NTLDR is missing press alt+ctrl+del to restart מה זה אומר NTLDR is missing? תודה.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המחשב עם windows 7 מעבד e6550 כרטיס nvidia 8500 ו 2gb ddr2 ובסך הכל עובד ממש ממש מעולה. עד שאני מפעיל סרטון אונליין במסך מלא... ואז המחשב לא רק שמקרין סרטון מקרטע, אלא גם נהיה מאוד מאוד איטי לדוגמא, שמופעל השידור מהאח הגדול, המעבד על 50% והזיכרון על 70% ועדיין השידור מקרטע וגם העכבר לפעמים לא זז ונעלם... מה יכולה להיות הבעיה?....
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כחצי שנה: Gigabyte GA-8i945P-G Leadtek PX7600GT TDH Extreme, 256MB TwinMOS 512MB PC2-4300 512MB Dual Channel כשאני מריץ משחקים או 3dMark06 אני רואה ארטיפקטים. ממה שבדקתי, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 50 מעלות ב- idle וזה עולה למקסימום של 70 מעלות (כשהרצתי 3dMark06). התקנתי את ה- Windows יותר מ-4 פעמים ועדיין אני רואה את הארטיפקטים... מישהו יכול לעזור פה? תודה... יניב
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובד שאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCY H:75.2 V.75.1 ואז אני שומע את הקולות של המשחק! אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותו ועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו! עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9 וזה עדיין לא עובד המחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהות זה המרט שלי CORE 2 DOU E6750 2G RAM RADEON X1950 PRO זה הדברים שחשובים אותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCE בבבבקשה עזרהההה מנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשה עריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאת…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! קניתי 4 סטיקים של 2gb כל אחד של חברת kingston הלוח שלי תומך עד 8gb הרכבתי את כל הזכרונות הפעלתי את המחשב ולא היה תצוגה על המסך היה מסך כחול חלק הוצאתי סטיק אחד של זכרון הפעלתי את המחשב והכל עולה בסדר והוא מזהה לי 6gb מה הסיבה שהמחשב לא עולה עם ה-8gb חשבתי שזה בעיה בסטיק ושמתי סטיק אחר והכל עובד גם החלפתי סוקט והכל בסדר אז איפה הבעיה תעזרו לי... ???
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte k8nxp-9 ומארז Coolermaster Centurion 5 למארז יש יציאות קדמיות 2XUSB 1XFW MIC-IN LINE-OUT. חיברתי את הכל ללוח כמו ברישומים בחוברות של הלוח ושל המארז (המיקום של ה-mic-power שונה בשני הרישומים - למרות שמן הסתם צריך לחבר כמו ברישום של הלוח, ניסיתי את שניהם). כשאני מחבר מיקרופון הדרייבר של האודיו שאמור לזהות אוטומטית מה מחובר לאן, מרגיש שמשהו חובר אבל לא מצליח לזהות מיקרופון, כשאני מחבר אותו ביציאה הרגילה מאחורה הוא מזוהה. מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
זה ספק TT שבא עם מארז TT זה 430w.430w. איך הוא יחזיק את המערכת הזאת: INTEL PRESCOTT 3.4ghz 650 Asus EN7800GTX TOP @486 1350 צורב+כונן (dvd) פלופי שני מאוררים kingston 533mhz cl4 ddr2 non ECC ram 2*1gb וקירור 7700alcu zalman הוא יוריד ביצועים? אם הוא לא מספיק אז לאיזה ספק להחליף? איזה ספק 500w מומלץ? (לא צריך תומך sli)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פתאום המדיה פלייר 10 לא משמיע לי קול בסרטים וקליפים שונים , הוידאו רץ רגיל.... עד עכשיו עבד תקין. נגנים אחרים עובדים בסדר ככה שזו לא בעיית חומרה. כשאני מנסה לנגן MP3 אז הוא מודיע על בעיה בכרטיס הקול....אבל הכרטיס עובד תקין ויש סאונד ותמונה בנגנים אחרים... מה זה יכול להיות?? (ניסיתי הסרה+התקנה) תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לפי קבצי הMINIDUMP הבעיה היא HARDWARE, אבל לך תדע מה? הרצתי MEMTEST, ועבר חלק. בדקתי קבלים על הלוח, ואין בעיה. טמפ' של המעבד והלוח נורמליות לחלוטין! למישהו יש עוד רעיונות? האם ייתכן והבעיה היא במעבד,ואם כן כיצד בודקים זאת? האם ייתכן שלמרות הMEMTEST שעבר חלק, עדיין זה לא אומר שהזכרונות תקינים? מה לגבי בעיה של ספק כח?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עשיתי ריסטרט למחשב ופיתאום נעלם הסאונד, קניתי את המחשב לפני בערך חצי שנה, לוח של GIGABYTE MA57SLI מה שקורה זה שיש סאונד רק כשמחברים את הרמקולים ליציאה אחת (יש לי 6 יציאות לסאונד) וכשמגבירים את הווליום לממש גבוה שומעים חלש ויש רעשים כמו של סטאטיים ברקע. ניסיתי עם רמקולים אחרים, ניסיתי לשמוע מהחיבור הקידמי, ניסיתי פריקת חשמל כוללת למחשב, ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים מעודכנים וכלום לא עזר. האם יש עוד משהו שכדאי לנסות או שאנצל את האחריות שיש לי על הלוח, כי לפי דעתי זה לא קשור ליציאות עצמן אלא למקום אחר בלוח שכנראה נהרס מסיבה לא ברורה. תודה מראש ירון
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי אוזניות שיש להן חיבור USB בלבד ורמקולים בעלי חיבור שמע, אני רוצה לאפשר שמע בשניהם ב-זמנתי. יש אפשרות כזאת? כרגע אני מצליח רק שאחד מהם יעבוד ברגע נתון.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התקנתי למישהו ווינדוס xp פרו ויש לו לוח אם של abit מדגם lg 95c התקנתי לו את הדרייבר של הקול דרך דיסק הדרייבר, הותקן אבל אין קול .... הסרתי אותו ניסיתי שוב ושוב ואין קול.... הורדתי מהאינטרנט את הדרייבר הכי עדכני שיש והוא נותן הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה. מה עושים במצב כזה ?? אתם חייבים לעזור לא להיוות אדישים בבקשה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המאוורר האחורי לא עובד למרות ב TEMP 1 הטמפרטורה היא 46 מעלות. כאשר אני מפעיל את המחשב המאוורר האחורי עובד מספר שניות. ולאחר מכן הוא מפסיק, באיזה טמפרטורה הוא צריך לעבוד שוב. בדקתיגם בביוס system temp 48 c cpu temp 45 c
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים החלו לצוץ תופעות מוזרות במחשב הביתי. אין לי מושג אם יש קשר בין התופעות, אבל אני אציין את כולן. מחשב בן שנה - DUAL CORE 1giga RAM OS-win xp pro תופעה 1: עכבר בחיבור USB חדל לעבוד. ניתוק והחזרה של התקע מחזירות אותו לעבודה אבל רק לכמה דקות. בדקתי את התופעה עם מספר עכברים ובכל שקעי הUSB - אותה תופעה. חיבור עכבר PS2 פתר את הבעיה בנתיים. תופעה 2: המחשב כבה לאחר מספר שעות עבודה. אני מעריך שמדובר בערך ב6 שעות, מפני שזה קורה בשעות הלילה. העפתי מבט בEVENT VIEWER לראות מתי נפסקים הדיווחים. כשמנסים להדליק את המחשב, אין תגובה מלחצן ההדלקה. רק כאשר מנתקים את תקע החשמל מהקיר ומחזירים, ניתן להדליק שוב את המחשב... חבר אמר לי לבדוק את ערכי המתחים בBIOS ולפי מה שהצלחתי …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי צורב DVD של חברת LiteOn וחיברתי אותו למחשב במקום צורב הימהה הישן שלי. הצורב מחובר כ-Secondery Slave ומחובר כמשני להרד דיסק. הבעיה היא שבאתחול המחשב, בשלב שבו המחשב מזהה את כונני ה-IDE השונים, הוא לא מזהה את הצורב ופשוט לא ממשיך את האתחול עד שאני מנתק את הצורב ומאפס אותו מחדש. כשאני מחזיר את הצורב הישן הוא מזהה אותו בלי בעיה. עוד אציין כי הג'ימפור לצורב DVD הוא אותו דבר כמו לימהה (Slave) אני לא רואה כל סיבה נראית לעין מדוע המחשב לא מזהה את הצורב (חיברתי את הצורב במחשב של חבר והוא עובד שם יופי - הבעיה לא בצורב..) יש לי מחשב פנטיום 3 866 עם 256 זיכרון ושני הרד דיסקים שמחוברים כמסטר ל-Primary וSecondery, כונן קריאטיב שמחובר כSlave ב-Secondery, וצורב …
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
נהיה לי משהו מוזר ביותר אתמול , יש לי מחשב דיי חזק עם כונן SSD וכו' ... וכל הדרייברים הותקנו כהלכה , אין לי פשוט כח להביא פה מפרט כי זה לא רלוונטי כעת . העניין הוא שלפתע כשאני לוחץ על איזה סמל כמו המחשב שלי וכד' אז הוא לא פותח אותו , כך גם לגבי כל סמל או תוכנה ,אלף דאבל קליק על סמל וכלום !! יעש לציין שהמחשב לא קופא או משהו פשוט הוא לא מגיב לדאבל קליק , ולא לCTRL+ALT+DEL ורק ריסט מאפס אותו בחזרה , מישהו שמע על הדבר הזה ? פליז עזרה דחוף זה מתסכל
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי מסך מחשב חדש - BENQ 22" fp222w. "מהירותו" 5MS והוא מחובר למחשב ב-DVI. כרטיס המסך הוא 6600GT. הדרייבר של המסך הותקן. המסך מפיק תמונה לא רעה ברוב המצבים (אפילו במשחקים), אולם בניגון קובצי וידאו מופיע ריצוד מרגיז ולא מובן, התמונה פשוט גרועה בכל "סוגי" הוידאו. הבעיה התרחשה בתחילה בכל סוג של קובץ ובכל תוכנה,החל מ-AVI ועד WMV-HD ו-DVD. במדיה פלייר (11) הצלחתי להתגבר על הבעיה. יש שם ב-TOOLS --> OPTIONS לשונית PERFORMANCE שבתוכה כפתור ADVANCED. בחלון שנפתח יש כל מיני אופציות, בינהן - Turn on DirectX Video Acceleration. סימנתי אותה ועוד כמה אפשרויות והכול הסתדר עם המדיה פלייר. העניין הוא שהבעיה שנפתרה במדיה פלייר היא עדיין נחלתן של שאר התוכנות, ובהן:…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-