תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שזה קשור לסאונד הרצתי אקוה מארק בבדיקה (בודק ללא סאונד) ואחכ הרצתי אותו בדמו מוד (עם סאונד) ויש קפיצות קטנות כאלה בין פריימים זה קורה לי גם בכל מיני משחקים ולא ידעתי ממה זה עכשיו אני חושד ברכיב של סאונד איך אני מבודד את הבעיה / בודק אותה / פותר אותה ? תודה 6600GT AGP 2400+ 512DDR ADATA KV7
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק קבצים לצורב(צורב DVD של WDC דגם WD1600YS-01SHBO) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה: windows ebcountered a problem when trying to copy this folder ונותן לי אפשרות לדלג או לבטל וכו'.. הקטע המוזר שהכונן יכול לקרוא דיסקים כתובים...וגם שאני משתמש בתוכנת צריבה... אז זה לא עובד... והDRAG-TO-DISK רושם שהצורב עסוק...(שאין מצב שהוא עסוק הוא לא עושה כלום.... אשמח לעזרה...תודה...
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל במסכים כחולים ומעצבנים לאחרונה .. נתחתי את קובץ הדאמפ ותראו מה קבלתי.. אין לי מושג מה הבעיה הזאת בתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי כרטיס SD עם מתאם למחשב לצורך גיבוי התמונות, ובעודי מעלעל בתמונות המסך השחיר וקפצה חלונית NOD32 בהצעה לבצע סריקה לכונן, אישרתי, הסריקה עברה בהצלחה אך מאז אי אפשר להיכנס לכרטיס ומופיעה ההודעה הבאה - the volume does not contain a recognized file system/ please make sure that all required filr system drivers are loaded and the volume is not corrupted והמחשב מציע לי לעשות אתחול לדיסק מה עושים??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב עובד כמו שצריך, עד הרגע שעושים ריסטרט. הוא מראה את המסך ההתחלתי (של HP) ואח"כ מסך שחור. לאחר שמכבים את המחשב עם הכפתור, הוא עולה כרגיל. הוא במצב של quick boot, אך גם מצב של full boot לא פותר את הבעיה. מעבד: intel pentium 4 530 לוח אם: HP 09CCh, ביוס: 786C2 v01.06 תאריך: 04.05.2005 זכרון: 1536 DDR2 כרטיס מסך onboard. תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הבעיה : יום שישי הרכבתי לחבר שלי את המפרט הבא ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI 15.5% 2,070 ש"ח 1 Corsair HX Series 620W PSU 15.5% 1,015 ש"ח 1 Lian-Li Aluminum Full-Tower PC-201B Black 15.5% 1,590 ש"ח 1 Western Digital 500GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD5000YS WD5000YS 15.5% 1,148 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 15.5% 225 ש"ח 2 ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe 15.5% 3,690 ש"ח 1 Sony PlayStation 3 Offical HDMI Cable 15.5% 219 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 15.5% 3,090 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 15.5% 299 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi X…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חכמי עם יקרים.. יש לי בעיה עם הbluetooth. יש לי שני מכשירי בלוטוט' אחד סלולרי ואחד מחשב פאלם הבעיה היא שהבלוטוט' מזהה רק את הסלולר ובאת התחברות לפאלם הוא מציג לי את הבעיה הבאה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200510031943189749/bluetooth.JPG אשמח עם תעזרו לי איתה תודה חג שמח ושנה טובה לכל משתמשי הפורום
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
נתחיל מהמסכים הכחולים.. יש לי המון פשוט המון מסכים כחולים , אני כבר לא יודע אם זה הזכרונות הארד דיסקים או הכרטיס מסך.. החלטתי לעלות תקבצים מהיומיים האחרונים של המסכים הכחולים.. http://www.f2h.co.il/173970777 אם מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אני אשמח.. עכשיו הכרטיס מסך , HD4870.. (מפתיע מישהו שיש בעיות עם ATI?) נקנה בארה''ב כלומר אין לי אחריות.. לפני 4 חודשים נשרף לי הספק כח של המחשב הקודם שלי.. ומאז הוא מתחיל לעשות בעיות.. מאז כבר החלפתי מחשב (מפורט במפרט שלי אם יש צורך) כאשר הכרטיס מסך עבר איתי למחשב החדש.. לא יודע אם זה הספק כח בעייתי או הכרטיס.. בכל אופן הוספתי עליו קירור של twin turbo.. שאכן עזר ובמשך חודשיים הכל עבד פיקס.. (פה ושם דברים ממש בקטנה) אחר כך …
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי צורב DVD של חברת LiteOn וחיברתי אותו למחשב במקום צורב הימהה הישן שלי. הצורב מחובר כ-Secondery Slave ומחובר כמשני להרד דיסק. הבעיה היא שבאתחול המחשב, בשלב שבו המחשב מזהה את כונני ה-IDE השונים, הוא לא מזהה את הצורב ופשוט לא ממשיך את האתחול עד שאני מנתק את הצורב ומאפס אותו מחדש. כשאני מחזיר את הצורב הישן הוא מזהה אותו בלי בעיה. עוד אציין כי הג'ימפור לצורב DVD הוא אותו דבר כמו לימהה (Slave) אני לא רואה כל סיבה נראית לעין מדוע המחשב לא מזהה את הצורב (חיברתי את הצורב במחשב של חבר והוא עובד שם יופי - הבעיה לא בצורב..) יש לי מחשב פנטיום 3 866 עם 256 זיכרון ושני הרד דיסקים שמחוברים כמסטר ל-Primary וSecondery, כונן קריאטיב שמחובר כSlave ב-Secondery, וצורב …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני פתחתי אשכול כזה אבל לא ענו לי התחילו לענות ולא סימו!!! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155177.0 זה קישור לאשכול הישן!!!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד D400 של חברת DELL. החלפתי אתמול HD לנפח גדול יותר ומאז המחשב לא מוכן לעבוד יותר, כמו כן החזרתי את ה HD הקודם ועדיין אין כלום. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמעט אחרי כל פעולה שאני עושה מופיע לי ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעית זיהוי של גודל הדיסק קשיח ( זה לא קשור לכמה גיגבייט שנעלמים לטובת SYSTEM RESTORE). הרצתי בדיקות ע"י EVEREST וקיבלתי תוצאה שגודל הדיסק קשיח הוא 149 גיגבייט, ולמעשה הכונן אמור להיות 160 גיגבייט. הכונן הוא WD 1600JD SATA. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הלוח EPOX 8RDA3+ התקני ה USB 2: iAUDIO X5L ו מצלמה דיגיטלית של סוני. הכל עבד בסדר גמור עד שאתמול זההחליט שזה לא מזהה את ההתקנים. בהתחלה חשבתי שהבעיה בנגן, אבל אז ראיתי שהבעיה מופיעה גם כאשר אני מנסה לחבר את המצלמה. הבעיה היא שכל התקן שאני מחבר לא מזוהה: מקווה שזה מסביר את הבעיה קצת יותר טוב. התקני ה USB 1.1 עובדים בסדר גמור. ועוד דבר, יש לי מסך IIYAMA 454 שיש לו USB HUB, הבעיה היא שהוא תומך רק USB 1.1, אבל כשאני מחבר את אחד מהתקני ה USB 2 אליו הוא מזהה אותם אך כמובן שזה לא ממש עוזר כ יזה די איטי. אם יש לכם רעיונות למה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה אני אשמח, תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם וקניתי חדש והתקינו לי אותו. באתי הביתה עם המחשב ורציתי להתקין את הוינדוס אבל אז אני מקבל שגיאה עם מסך כחול שאומרת שיש לי בעיה ואני צריך לבדוק אם הכנסתי חומרה חדשה למחשב או שחומרה אחרת פגועה ואני לא יודע מה לעשות.אני מאתמול על המחשב. אני חושב שאולי זה ההרד דיסק.אז אם יש למישהו הצעה אחרת אז בבקשה שיגיד לי או אם יש למישהו תוכנת בדיקת הארד דיסק לדוס שאומרת אם יש בעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח להבין למה היא קשורה. בזמן משחקים רציניים כמו GODFATHER2 או DAMNATION וכדומה המחשב קורס- המסך נהיה שחור אבל המחשב כאילו ממשיך לעבוד מבחינת חשמל ומאווררים למרות שהWINDOWS קורס גם כן. הקטע המוזר זה שרק כיבוי מאולץ מאפשר לי לחזור למצב הקודם. חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך ולכן שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי חדש במקום והבעיה חזרה. נתוני המחשב: AMD Phenom 9500 quadcore MA78GM-S2H 780G 4GB RAM Nvidia 8800GT 512 MB יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה רצינית הוא מפעיל את המחשב , הווינדוס עולה , עולה הדסקטופ ואז אחרי 20 שניות המחשב פשוט קורס, כיאלו הוציאו את החשמל, דרך עולה דרך Safe mode , דרך ה-Safe mode אין שום קריסה הוא עשה סריקת ווירוסים דרך הסייף מוד ולא מצא כלום (אנטי וירוס: Kaspersky ) הוא ניסה להוציא מהחשמל, לחבר מחדש וכ'ו... שום דבר לא פעל... למשהו יש מושג מה הבעיה ואיך להתגבר אליה? מערכת הפעלה : XP
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-