תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הייתי רוצה לשאול שאלה ממש רצינית אז רק למבינים ביותר אם אפשר בבקשה! תודה! אז ככה: קניתי מארז חדש למחשב שלי, הרכבתי והכל עבד פנאן ואת המארז הישן העברתי למחשב של אח שלי(שניהם לא מחשבים ישנים, שנתיים גג). עכשיו אחרי שהרכבתי את הכל, הפעלתי את המחשב והכל, המחשב לא עבד, ונהיה ריח מסריח של שרוף מהספק כוח. אין לי מושג למה, הרכבתי הכל נכון(פרטים ספיציפים בסוף) והכל אמור לעבוד. אני חושב שהבעיה אולי בחברה של הספק(EZCOOL שמעתי שהם לא משהו מרהיב במיוחד, זה מה שהביאו בIVORY) ולכן הספק נשרף אבל בעיקרון לא אמורה להיות בעיה. יש איזו שהיא אפשרות לדעת אם עוד כל מיני חלקים אחרים נשרפו? ואם צריך רק להחליף ספק? אגב - הנורות על הלוח אם עבדו והראו שהכל בסדר מפרט מחשב: ספק כוח…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש במחשב 3 חיבורי מתח ללוח האם, 1.כבל המתח הראשי(הגדול עם 10 יציאות) 2. כבל מתח קטן (עם 4 יציאות-מרובע) 3. חיבור המעבד ללוח, הבעיה : כאשר כל כבלי המתח מחוברים, המחשב לא עולה ויש צפצןפים קצרים ומתמשכים,כאשר אני מנתק את כבל המתח הקטן והמרובע מהלוח, אין צפצןפים ועדין המחשב לא עולה . שאלותי: 1. מה תפקידו של הכבל הקטן הנ"ל 2. איך פותרים את הבעיה ומהי? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו.... כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!! יש למישהו רעיון :s05:
-
- 11 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד של 20 ג'גיה עם הווינדוס עליו ושני עם 80 ג'יגה. במשך כמה שבועות כבר שההארד דיסק השני (80 ג'יגה) עושה לי בעיות, קרה הרבה פעמים שהווינדוס אמר שאחד הכוננים לא מאותחל (הוא מפוצל לשני כוננים) ושצריך לאתחל ואז אחרי יום זה פתאום חזר למצב הרגיל שלו. עכשיו פתאום כל הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי", אבל הווינדוס עדיין מזהה שהוא קיים (בdevice manager הוא עדיין רשום כקיים). ניסיתי להתקין אותו מחדש וזה לא עזר, ניסיתי לעדכן את הדרייברים שלו אבל לא נמצאים דרייברים חדשים. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי Win 7 על המחשב ומאז התחילו קריסות של פעם ביום עם מסך כחול. אני מניח שזה אחד מהדרייברים הלא נכונים שהמערכת התקינה בעצמה. השאלה היא איך אני יכול לבדוק מה גורם לתקלה ולהחליף דרייבר במידת הצורך? ואיך ניתן לבטל את העדכון וההורדה האוטו' של הדרייברים ע"י המערכת? ועוד עניין ששמתי לב אליו הוא שכשמסירים דרייבר כלשהו בעזרת מנהל ההתקנים ההתקן עצמו נעלם מהרשימה בכלל ולא מופיע עם סימן שאלה. איך אני יכול לגרום לכך שכל ההתקנים יוצגו גם אם חסר להם דרייבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מסך 19 אינטש LCD מחברה שאני אישית לא מכיר. VIEWPOINT. רוב הנתונים הספיקו לי, אך שמתי לב אתמול, כי ברגע שאני קורא מסמך או כל עמוד בעל מלל רב יש לי מריחה או טשטוש במקום אחד ספציפי לאורך כל המסך. האם אלה הפיקסלים המתים? האם עלי להחזירו לתיקון? מסך חדש וכבר מפריע בעין.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח חדש של אינטל DG33BU. ויש לי בעיה קטנה בחיבור הפנל הקדמי של האודיו (מיקרופון, ורמקולים) בחוברת של הלוח מופיע התרשים הבא : אך על החיבורים של המארז רשום דברים אחרים לגמרי כגון : OUT_R, OUT_L , MIC IN יש למישהו מושג כיצד מחברים אותם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני כרגע צריך לאפס את הביוס, אני לא רוצה סתם לגעת שלא ישרף לי הלוח, אז אני מבקש מכם הסברים בבקשה, תודה מכל הלב על כל העזרה, VL.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא ואחיו רבו על המחשב ואחיו ניתק את המחשב מהחשמל. עכשיו כשהוא מעלה את המחשב לפני שעולה הווינדוס יש מעין פרוגרס באר אפור עם קווים ולוקח לו 20 דקות עד שהוא עולה, פתרונות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חיברתי דיסק קשיח למחשב שהיה בוא כבר אחד , עכשיו הדיסק הקשיח שחיברתי , התקנתי עליו ווינדוס והכל, עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה רושם לי את ההודעה Searching for boot record frim IDE-0....OK NTLDR is missing press alt+ctrl+del to restart מה זה אומר NTLDR is missing? תודה.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תקשיבו חבר'ה הייתה לי בעיה שהפרופיל של הוינדוס נעלם.פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה ואחרי שבועיים שימוש הפרופיל נעלם שוב יש מצב נדפק ההארד דיסק והוא מעלים מידע או משהו כזה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זה ספק TT שבא עם מארז TT זה 430w.430w. איך הוא יחזיק את המערכת הזאת: INTEL PRESCOTT 3.4ghz 650 Asus EN7800GTX TOP @486 1350 צורב+כונן (dvd) פלופי שני מאוררים kingston 533mhz cl4 ddr2 non ECC ram 2*1gb וקירור 7700alcu zalman הוא יוריד ביצועים? אם הוא לא מספיק אז לאיזה ספק להחליף? איזה ספק 500w מומלץ? (לא צריך תומך sli)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במחשב... הכרטיס קול הוא הצ'יפסט הרגיל של REALTEK ה ALC888, עכשיו כשאני משחק משחקים או שומע מוזיקה דרך ITUNES או אפילו צלילי מערכת הסאונד נשמע חורק כזה... כאילו האיכות נמוכה, אבל כשאני שומע בWINAMP או MEDIA PLAYER את אותם שירים ששמתי בITUNES אז אני שומע רגיל - לדעתי זה בעיה בהגדרות כלשהם - הבעיה היא שאני לא מוצא שום בעיה בהגדרה... מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
מחקתי כמה תוכנות ורציתי לשחזר אותם אז עשיתי שיחזור מערכת...ואז פתאום אני פותח את המחשב הוא הכפיל לי את כל הקבצים פעמיים הנה תמונות: זה התפריט של כל התוכניות: זה התיקית System32: מה אני יכול לעשות חוץ מתיקון קבצים/פרמוט? תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מעלה את הווינדווס והוא מגיע לקטע לפני שבוחרים משתמש להיכנס אליו אז המחשב פשוט עושה לי ריסט... נראה לי שזה המגעים בלוח אם או בכרטיס מסך או שזה בעיה באחד מהם ולא במגעים.. מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, האינטרנט נתקע כל הזמן והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה בחזרה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה לעשות? תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בעיה - אני מדליק את המחשב הכל בסדר וזה אני מגיע לשלט הכחול ברוך הבא (xp) שולחן העבודה עולה ואחרי כמה שניות (2-3) המחשב קופא , מפסיק לזוז עושה סימן של טוען והעכבר והמקלדת והכל לא מגיב וירוס ? מה אפשר לעשות עכשיו לפרמט האם יש דרך לשנות את זה ? מישהו מכיר בכלל את התופעה? תודה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:04:49 ד"א גם השעון בצד מפסיק לעבודפשוט ניתקע על תמונה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:06:48 אני גם מצליח להיכנס לביוס ליפני שעולה הווינדוס ועוד משהו היום שיחקתי עם הכרטיס מסך , כיאילו הוצאתי אותו וניקיתי אותו אבל זה לא ניראלי קשור[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:08:08 שמתי לב שהמאורר מיתחתיו לא עובד ממש טובעובד חלש מה לעשות :'( חידוש - המחשב עולה ועולה תמו…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-