תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
היי אני מתכנן לקנות כרטיס 3070TI חדש בקופסא מאדם שייבא אותם בעצמו מבחינת מחיר סבבה לי. השאלה שלי איך אני מסתדר מבחינת אחריות ואיך אני עושה את כל העסק ככה שאני לא משלם הרבה כסף ונדפק. יעני איך אני מוודא שהאחריות תעבור אליי וכמובן שהכרטיס יעבוד
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה, חיברתי דיסק קשיח למחשב שהיה בוא כבר אחד , עכשיו הדיסק הקשיח שחיברתי , התקנתי עליו ווינדוס והכל, עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה רושם לי את ההודעה Searching for boot record frim IDE-0....OK NTLDR is missing press alt+ctrl+del to restart מה זה אומר NTLDR is missing? תודה.
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מצורף קובץ dump , מקווה שתעזרו לי בפיתרון לבעיה . תודה לעונים . http://rapidshare.com/files/65131371/Mini.dmp
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לנו בסלון LCD 42 אינץ של טושיבה, הבעיה היא שהיא יחסית ישנה, אין לנו שם נגן בלוריי ואין לנו HTPC ככה שאם אני רוצה לנגן שם סרט ולראות עם המשפחה זה נורא בעייתי אני חייב להוריד איזה DVDRIP ולצרוב על דיסק ולשים בDVD. אז אתמול אח שלי הביא מכשיר קטן כזה שמחליף את הDVD, יש לו יציאה של בננות (לבן אדום וצהוב) או HDMI, ומכניסים אליו כרטיס SD או דיסק און קי, חיברתי אליו את הסרט LIMITLESS ב720P ומסתבר שהוא לא קורא קבצי MKV (קבצי HD), ניסיתי לשנות במחשב את שם הקובץ לAVI או MP4 אבל הוא עדיין לא קרא אותם, מה אפשר לעשות עם קובץ MKV כדי שהוא יקרא אותו?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי מסך רגיל ויום אחד הוא לא נדלק פתחתי אותו וניסיתי לתקן . לד החיווי נדלק מקדימה מאוד חלש מה יכולה להיות הבעיה האם יש אפשרות למי שמתעסק קצת עם אלקטרוניקה והלחמות כמוני לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במחשב... הכרטיס קול הוא הצ'יפסט הרגיל של REALTEK ה ALC888, עכשיו כשאני משחק משחקים או שומע מוזיקה דרך ITUNES או אפילו צלילי מערכת הסאונד נשמע חורק כזה... כאילו האיכות נמוכה, אבל כשאני שומע בWINAMP או MEDIA PLAYER את אותם שירים ששמתי בITUNES אז אני שומע רגיל - לדעתי זה בעיה בהגדרות כלשהם - הבעיה היא שאני לא מוצא שום בעיה בהגדרה... מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם המחשב בזמן האחרון אני מדליק מוזיקה או משהו ופיטעום המוזיקה ניתקעת והמחשב מתחיל להתעקה אני נוגע בקרור של הציפסט הוא רותח!!! אבל אני לא בטוח שזה זה הבעיה והינה כחו תמונה שצילמתי של המעלות של המעבד והביצועים של המחשב וגם עוד תמונה של גיאות אני לא יודע מזה אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תתמונה השנייה!!! http://img403.imageshack.us/img403/1893/ddd5sd.jpg http://img444.imageshack.us/img444/8932/p9gy.jpg אני מכווה שתוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן הבעיה הזות!!! לוח אמ ASUS P5GD1
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכלום ! התקנתי לפני זמן קצר את הווינדוס החדש ויסטה(גירסת בטה) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייבירים של הכרטייס מסך(7800GT) הוא אומר לי שהווינדוס הוא 32BIT והדרייבירים הם 64BIT נכנסתי לאתר של NAVIDA וחיפשתי שם גם שם אין ... אז אני לא יכול להתקין דריברים? כי הוא עושה לי במשחקים שגיאה של OPENgl אני חייב את זה .. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבעייה היא כזו, מחשב חדש לחלוטין עם הרד דיסק חדש 500G, אני מנסה להתקין ווינדוס אבל הוא מזהה רק 130G ולא נותן לי ליצור מחיצות עם שאר המקום הפנוי. אין לי מושג ממה זה נובע ומה לעשות. באמת אשמח לעזרה בדחיפות. תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, בשניות הראשונות לאחר שהאימיול עולה, מתקבלת הודעת השגיאה הזו ע"י פתיחת חלון חדש באקספלורר. מה הבעיה? (מצורפת תמונה). תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניגשתי לשחק במחשב את המשחקים שיש לי בSTEAM כמו counter strike source,HL2 DEATHMATCH ועוד. בזמן המשחק אני מזהה כל מיני תקיעות למינהם שמפריעות לי לשחק,ניגשתי לTASK MANGER ושמתי לב שהמעבד עובד יותר ממה שהוא צריך. זאת אומרת שכאשר שום תוכנה פועלת הוא על 20 במקום על 5 HELP
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! המסך הכחול חזר לי למחשב יש לציין שבתיקייה Minidump אין קבצים והיא ריקה לחלוטין עכשיו ביחד עם חבר של אחותי שהוא טכנאי מחשבים החלפתי תדרייברים לדרייברים חדשים בנוסף אני בעצמי עשיתי בדיקה לזיכרון באמצעות התוכנה Memtest86_4.0a והזיכרון יצא כתקין עשיתי סריקות באמצעות האנטי וירוס שלי ועוד אחד שהורדתי בשם Malwarebytes Anti-Malware והוא הסיר כמה דברים זדוניים ווירוסים אך המסכים הכחולים עדיין נשארים עשיתי chkdsk עשיתי תיקון שגיאות באמצעות כלים לכל הכוננים והתיקיות אבל זה לא עוזר יש למישהוא מושג מה הבעיה ומאיפה להתחיל?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP על הארד דיסק של מחשב נייד (התקנתי כשהו מחובר למחשב נייח עם מתאם)...עד פה הכל בסדר הווינדוס עולה כשהוא מחובר למחשב הנייח והכל טוב. כשאני מחזיר אותו למחשב הנייד אני מפעיל את המחשב ולפני שאמור להיות המסך שטוען את הווינדוס אני פשוט רואה מסך שחור ולא קורה כלום.. מה לעשות?? חשוב לציין שההארד דיסק חדש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוה לחבר שלי יש מידי פעם ריסטרטים אז היה לו קובץ בתקייה של הMinidump בדקתי אותו עם התוכנה windbg וגיליתי שמה שגורם לבעיה זה הקובץ ALCXSEN.SYS עשיתי חיפוש במחשב שלו על הקובץ הזה והמחשב מצא אותו בתוך התקיות של הדרייברים בתקיית ווינדוס... אבל פה נתקעתי כי לא היה שום רמז למה לאיזה דרייבר בקובץ שייך... משהו מוכן לעזור לי ב2 דברים? 1. לאיזה דרייבר הקובץ הזה שייך? 2. איך (לפעמים הבאות) אני אדע איך להמשיך ואיפה לחפש כדי לא להיתקע עוד פעם... (חוץ מגוגל יש עוד שיטות לגלות למה הקובץ שייך)?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מערכת שעבדה ללא שום בעיות, העלתה פתאום עם ההדלקה עשן לבן רב ומיד עם הכיבוי שלה מצאתי כי חוטי הפנל הקדמי נשרפו והפלסטיק שלהם נחשף, מה עושים עכשיו ??? שהרי חוטים אלה מחוברים למארז !!!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע עוד לפני שהוא מגיע לוינדוס וניסתי גם להריץ אותו בסיף מוד והוא נתקע באותו מקום גם כן.... מה לעשות????
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה במחשב שלי די ברורה, יש לי שני מקלות של 1GB והמחשב כאילו יש רק אחד. חשוב לציין שניסיתי להחליף ביניהם ולבדוק בסלוטים שונים וזה לא זה, כלומר אלה לא הזיכרונות עצמם. עוד חשוב לציין שזאת תקלה שהייתה כבר מקודם, המחשב נלקח למעבדה ושם הבעיה נפתרה לחודש בערך על ידי Clear CMOS. דרך זאת כבר לא עוזרת. כמו כן התקלה הזאת מלווה, לעיתים נדירות באי יכולת להעלות מסך. מפרט: Intel Core 2 Duo 6320 2*1GB DDR II/III Ram (לא בטוח לגבי הסוג) Ati Radeon 3850 Windows 7 Professional תודה רבה חברים.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע לאחרונה הרצתי minidump וקיבלתי התוצאות הבאות: Probably caused by : SYMDNS.SYS ( SYMDNS+eaa ) ברשת זה מופיע כדרייבר של סימנטק (יש לי נורטון). התקנה מחדש של התוכנה תפתור את הסיפור?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי 5850 XTREAM מחובר HDMI לכרטיס וגם לטלויזיה דרייברים מעודכנים וינדוס 8 במאפיינים של הדיספלי לא מראה עוד מסך
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-