תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס לפעמים מופיע במנהל התקנים עם סימן שאלה או שלא מופיע בכלל יש איפה שהוא דרייבר חדש שאני יכול להוריד לו?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איזה דרייברים עדיף להשתמש, הדרייברים המקוריים ללוח של nvidia מהאתר שלהם, או הדרייברים שהגיעו עם הסידי של הלוח K8NS Pro של ג'יגהבייט??
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי avg free edition סרקתי דרכו את המחשב ופתאום באמצע הוא קפא. מה זה היה ? עשיתי ריסטרט וסרקתי שוב הפעם זה עבר ללא בעיות. מה הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש 2 הרדיסקים באחד 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל עם 8 מגהבייט באפר עשיתי גיבוי לכל הקבצים והוצאתי את הכונן מהמחשב כדי להעביר למחשב החדש. לקחתי את הכונן, ונתתי אותו יחד עם המחשב החדש כדי שבמעבדה ירכיבו לי אותו. ואמרתי להם המון פעמים "לא למחוק משמה כלום!!!!!!!!!!!!!" באתי הביתה לקחתי את המחשב שמח וטוב לב, ולהפתעתי גיליתי, שכל הקבצים בהרדיסק הגיבוי נמחקו כמעט קיבלתי התקף לב, אוסף של טראנס במשך שנים ירד לטמיון. למזלי גיביתי את המוזיקה הקלאסית והסרטים וחלק מהתמונות גם על ההרדיסק האחר במחשב הישן וגם על דיסקים לקחתי את ההרדיסק לשחזור במעבדה ,הם שחזרו, אבל השחזור לא הצליח, וכל הקבצים שהם שחזרו היו פגומים :-( יש לציין שמהרגע שהוצאתי את ההרדיסק מהמחשב השני ועד שהבאתי אות…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
החלפתי למעבד AMD 64 3500 וללוח Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 שאר המפרט מופיע בחתימה. התקנתי הכל כמו שצריך,אך איני מצליח להתקין את הWINDOWS. עברתי את השלב שהדיסק פורמט והקבצים הועתקו,אך לאחר מכן מתחילות הבעיות: פעם מסך כחול בזמן ההתקנה (בחיים לא קרה לי) פעם הוא פשוט נתקע בזמן שהוא עולה לאחר שהעתיק את הקבצים מהCD-ROM וגם לאחר שאני כבר מגיע לשלב של ההתקנה (שהשעון מופיע),המחשב נתקע לאחר דקה שתיים,או ששוב נותן מסך כחול. אני בהחלט מיואש,ולא יודע מה הסיבה לכישלון :-\ המעבד והלוח חדשים מהאריזה!!! האם יכול להיות שהבעייה היא בהארד דיסק?. אם לא,האם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד פ4 של סלרון, עשיתי פורמט ל HD דרך הווינדוס XP ועכשיו כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס המחשב ניתקע מה לעשות? וממה נובעת הבעייה? אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר אני אשמח לא משנה בדקתי את ההארד דיסק ולצערי הוא מת צריך לקנות חדש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעית זיהוי של גודל הדיסק קשיח ( זה לא קשור לכמה גיגבייט שנעלמים לטובת SYSTEM RESTORE). הרצתי בדיקות ע"י EVEREST וקיבלתי תוצאה שגודל הדיסק קשיח הוא 149 גיגבייט, ולמעשה הכונן אמור להיות 160 גיגבייט. הכונן הוא WD 1600JD SATA. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכם... הצורב הזה נקנה לפני שנתיים~ ואני רוצה לדעת... למה בשנה האחרונה בערך... הוא צורב דיסק ב6-9 דקות.. זה בגלל שהוא מת? לא נראה לי כי יש לחבר שלי אותו צורב שנתיים!!! לפני לפני 4 שנים הוא קנה ... ואצלו זה צורב תוך 4 ומשהו דקות... אז מה אני צריך לעשות ? ראיתי בת'ראד אחר שיש עידכון לצורב של לליטאון... יש גם לצורב שלי?... תודה....
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קיבלתי היום דיסק קשיח חדש- ווסטרן דיגיטל 80 גיגה, 8 מגה מטמון. בגלל שיש לי כבר דיסק קשיח שמתי את הג'מפר לסלייב, חיברתי והמחשב עלה טוב ויפה- רק שהדיסק לא מופיע ביחד עם שאר הדיסקים הקשיחים. החלק המוזר הוא שהוא כן מופיע ברשימת מנהלי התקנים של ווינדוס (וגם של התוכנה אוורסט), ומופיע גם הדגם הספציפי. בתוכנה אוורסט הדיסק מופיע, אבל כשאני לוחץ עליו כדי לקבל עוד מידע הוא מציג חלון אפור. איך אני מוסיף את הדיסק לאחרים? (ווינדוס XP) תודה מראש. נ.ב. ניסיתי גם להורות לווינדוס לבצע עדכון לדרייבר, אבל הוא אומר שאין שום עדכון חדש. נ.ב.2 הורדתי גם את התוכנה partition magic (גרסאת הדגמה), וניסיתי ליצור שם מחיצה חדשה על הכונן- אבל מופיע הודעה שזו גרסאת הדגמה ולא קורה כלום.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות במחשב אחד אחתxp בעברית שניה , xp pro sp2 באנגלית האם זה יכול לגרום לבעיות ובכללן התקן חומרה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים ניקיתי את המחשב עם לחץ אוויר. לאחר הניקיון חיברתי את המחשב ולצערי הרב ה HARD DISK הפסיק לעבוד - קיים רעש כאילו שהוא מנסה לעבוד ואז מפסיק. מה עלי לעשות? לפי מה שהבנתי שהוא כבר לא בחיים, ולצערי הרב היה לי שם מידע. אשמח לקבל עזרה יש לי שם דברים חשובים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח כבר בערך חצי שנה והוא פעל מצויין ולא עשה שום בעיות... היום אחרי שחיברתי אותו לחשמל(ניתקתי בערך שעה לפני זה) הוא החליט להפסיק לעבוד!! הוא כאילו מתחיל לפעולת משמיע את הקול של הדיסק נסתובב ואז אחרי חמש שניות פשוט מפסיק... אחרי זה פשוט חוזר על עצמו... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IRIVER H320 40G שנמצא אצלי כבר הרבה זמן ואיבדתי את הדיסק של הדרייבר שלו... שאני מחבר את הייריבר למחשב הוא מזוהה לי בכוננתי דיסקים כ- כTOWHMBE MK6046GAL $ USB DEVICE שהוא אמור בגלל להזדהות כ טושיבה קיצר אני לא יודע מה לעשות ניסיתי יום שלם לחפש את הדריברים באינטרנט או באתר של איריוור אבל לא מוצא לי.. אני אודה מאוד למי שיעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי. היום קיבלתי את כרטיס הקול החיצוני שרכשתי. כרטיס קול של חברת midiplus audiolink pro. הכרטיס מתחבר למחשב באמצעות יו אס בי. קראתי את העלון ונאמר שם לחבר את הכרטיס באמצעות היו אס בי , לחכו תשהמחשב יזהה התקן יו אס בי ואז להכניס את הדרייבר. משום מה המחשב לא זיהה את הכרטיס גם אחרי שאיתחלתי את המחשב עדיין, הוא לא זיהה אותו. התקנתי את הדרייבר בכל זאת הדלקתי את הכרטיס, שנכנסתי להגדרות צלילים ושמע הכרטיס מזוהה שם, השם שלו מופיע שם, אבל את המיקרופון שחיברתי לא שומעים. דבר נוסף שקרה הוא שלא ניתן לגעת בעוצמה של הקול , זאת אומרת שאני לוחצת על האייקון של הרמקול , העוצמה נראית באפור, שאי אפשר לשנות אותה... בבקשה? מישו?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לנו בסלון LCD 42 אינץ של טושיבה, הבעיה היא שהיא יחסית ישנה, אין לנו שם נגן בלוריי ואין לנו HTPC ככה שאם אני רוצה לנגן שם סרט ולראות עם המשפחה זה נורא בעייתי אני חייב להוריד איזה DVDRIP ולצרוב על דיסק ולשים בDVD. אז אתמול אח שלי הביא מכשיר קטן כזה שמחליף את הDVD, יש לו יציאה של בננות (לבן אדום וצהוב) או HDMI, ומכניסים אליו כרטיס SD או דיסק און קי, חיברתי אליו את הסרט LIMITLESS ב720P ומסתבר שהוא לא קורא קבצי MKV (קבצי HD), ניסיתי לשנות במחשב את שם הקובץ לAVI או MP4 אבל הוא עדיין לא קרא אותם, מה אפשר לעשות עם קובץ MKV כדי שהוא יקרא אותו?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן! שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה).. היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום.. לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה.. לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה.. אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת.. המפרט של המחשב הוא : Intel i5 2400 GIGABYTE GA-PH67A-UD3 KINGSTON 4GB ATI…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב הוא לא שלי (למרות שהמפרט מאד דומה). לפני 2-3 חודשים כ. מסך הוחלף מ-MX200 ל-6600. הכל עבד חלק עם הכרטיס החדש ולעיתים רחוקות מאד היה קופא המחשב באקראיות (לווא דווקא במשחקים). עם הזמן הבעיה הפכה לתדירה יותר ויותר והיום המחשב קופא אחרי דקה-שתיים מההפעלה (בדסקטופ), לא משנה מה עושים או לא עושים, רק RESET משחרר. כשאני מחזיר את הכרטיס הקודם (MX200) הכל עובד ללא שום קפיאה! המפרט הכללי של המחשב: AMD XP2500+ 512 DDR + WD 80GB הטיפולים והבדיקות שנעשו: טמפ' עבודה נורמליות (גם הכרטיס עצמו וגם המעבד + לוח) נקנה ספק כח חדש FSP 350W. דרייברים חדשים (ניסיתי גם את הקודמים). כל המאווררים וגופי הקירור נוקו ונבדק שהם שיושבים טוב (בעיקר הכרטיס). עברתי על ההגדרות השונות בביוס - הכל תקין.…
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-