תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היום אני בא להתקין ווינ,אתמול קניתי IS7(סידרתי את כל שאר הבעיות ד"א), עכשיו,הSLAVE שלי פועל מצויין כנ"ל הכוננים האופטיים(למרות שהDVD לא נפתח :-\),אבל לPRIME שלי:maxtor diamond max 9 ATA 133 80 gig 8 mb כאילו ואין pulse...ניסיתי במחשב אחר והוא עבד,אצלי הוא כאילו לא מקבל קריאה\חשמל לא יודע... האם זה בגלל שללוח יש עד UDMA 100(למרות שבאסוס הקודם לא הייתה ת'בעייה הזאת)?אין לי מושג מה קורה שם! HELP!
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קיבלתי לוח חדש ואין עליו סימונים על הלוח של LED POWER , LED HDD , LED ON OFF וכו'... איך אפשר לדעת מה כל דבר בלי לנחש ? ואיך מזהים את ה PANEL ? הוא עם הפינים הארוכים ? <פאנל = המקום שמכניסים את החיבורים של ה LED שבמארז>
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שמדובר בבעיית חומרה יותר בכיוונים של ג'ימפור או חיבורים לא טובים יותר מאשר חומרה לא תקינה. אשמח אם תוכלו להפנות אותו למסמך שמסביר כל צפצוף או להגיד לי מה אומר צפצוף יחיד בפרק זמן קבוע של 1.5 שניות או 2 שניות +/-. תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש שכולל Athlon XP 2500 ולוח של Abit NF7-s2. לפי CPU-Z, היחס עובד על 5:6, כשהיחס הרצוי הוא 1:1 ללא אוברקלוק, נכון? האם זה בגלל שהמעבד עובד בבאס של 333Mhz? איך ניתן לשנות את היחס ל 1:1? ועוד משהו, הזכרונות מוגדרים בביוס לעבוד על 3-3-3-8, והם עובדים בפועל על 2-3-3-8... איך זה הגיוני בכלל שהם יציבים על התזמונים האלה ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד מה צריך לעשות כדי שההודעה הזו תפסיק לעלות לי כל פעם שאני מפעיל את הOUTLOOK: אין לי יותר את האנטי וירוס הנ"ל.וכנראה שיש שאריות....
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מחשב חדש , מעבד amd64 , זכרון USI , לוח ga-k8ns ultra ,דיסר WD . המחשב הותקן כמו שצריך כולל מערכת הפעלה XP. מאז שהתחלתי לעבוד עליו מצאתי תופעה משונה: המחשב מאתחל את עצמו ומתחיל לבצע קליק אחד ארוך (לא ברור מאיזה חומרה זה מגיע). בנוסף , כרטיס הקול לא עובד (כנראה בגלל התקנה לקויה). מה הסיבה לאתחולים הללו ? מדוע הקליקים הללו ? מדוע כרטיס הקול לא עובד. אשמח לעצות תודה
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כוללים כתוביות הכוללות את: PAGE FAULT IN NON PAGE AREA win32k.sys IRQ NOT LESS OR EQUAL ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ) אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים. השגיאה תמיד משתנה. יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם. XP PRO SP1 P3 1000 256RAM 2 HD כ"א 40G WD כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושהDAC שלו יהיה איכותי, כלומר שיראו בו את התמונה באיכות טוב, גם ברזולוציה 1280X1024 85HZ. אני אני אדע איזה DAC יש לו? ולפי מה אני אדע שהוא איכותי ושלא סתם עובדים עלי? ??? (כי בכרטיס מסך הנוכחי שלי רואים מטושטש ברזולוציה זו בגלל הDAC, והמסך תקין לחלוטין, SAMSUNG SYNCMASTER 959NF בדקתי את זה ) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעייה ואשמח עם מישהו יודע לעזור לי בתחום זה. יש לי לוח אם - gigabyte - 8sg667 שאינו תומך ב- SATA. קניתי כרטיס RAID שנותן לי 2 PORT-ים של SATA, ו - HARD DISK SATA. אני רוצה להפוך אותו ל - MAIN שלי, בעליית המחשב ישנו זיהוי של כרטיס ה- RAID, אך מכיוון שה - BIOS אינו תומך ב- RAID כזה - (לא הצלחתי למצוא UPGRADE ל - BIOS) רק נותן אופציה של עלייה מ - SCSI, שלא עבדה שניסיתי, והלוח אם שלי אינו מובנה עם SATA הרי שהמחשב לא מזהה את ה - HARD DISK. נוסיף את העובדה המצויינת שאין לי FLOPPY, ניסיתי להתקין את ה- HARDDISK עם ה - RAID על מחשב אחר עם FLOPPY ואז להעביר אותו למחשב שלי אבל זה לא ממש עבד. יש למישהו פתרון לבעייה זאת? תודה רבה חן
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מה קורה ? אז יש לי בעייה! נמאס לי להוריד מקאזה ואני רוצה לפתוח פורטים של eMule כי יש לי ראווטר עם פייר וול מובנה! אז איזה טווח פורטים אני צריך לפתוח ?
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים את המפרט יש לי שתי הארדיסקים אחד ATA ואחד SATA ה-ATA מתחיל לזייף קצת יש בו חלקים כשניגשים עליהם המחשב ניתקע עד לריסטארט!!! מה זה אומר שהוא הולך לשפוך מנוע כי אם כן אז אני צריך את הדברים שיש בו הם חשובים לי מאוד הוא המחסן שלי!!! יש שם דברים שאני יאבד אותם אני לא יסלח לעצמי!!! אז מה אפשר לעשות ומה רצוי לעשות?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קורה לי די הרבה שהאי סי קיו נסגר ומופיעות שתי הודעות שגיאה לא הבנתי מה הם אומרות אז העלתי אותן (אחרי ערכיה שלי שתראו את שניהם ביחד): ד"א אתמול פירמטתי את המחשב (ומאז יש מלא בעיות > ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קורה לי די הרבה שהאי סי קיו פתאום נסגר ומופיעות שתי הודעות שגיאה משהו עם הזכרון לא הבתי.. הנה ההודעות (אחרי עריכה שתראו את שניהם ביחד) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
רכשתי לפני כשבוע מוטורולה דגם v150 מאורנ'ג קניתי כבל usb המתחבר לטלפון, ואני זקוק לתוכנת הסינכרון כדי להעביר את הקבצים להם אני זקוק. דיברתי עם מחלקת הדאטה של אורנ'ג והם אמרו לי לחפש באתר של מוטורולה ולא מצאתי. אם אתם יכולים לעזור לי אתה גדולים!!!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב נתקע לי ודפק מסך כחול ובו רשום DRIVER IRQL LESS OR NOT EQUAL מה גורם לזה? בעיית זיכרון?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היציאה של ה USB שלי עושה לי בעיות שאני מחבר מצלמה היא מזהה אותה אבל נותנת לי מסך שחור ולא מראה תמונה רק 1 ל 20 פעם היא מראה תמונה-------וכן עידכנתי את הדרייבר של המצלמה ושל היו אס בי דרך אגב המצלמה עובדת מצויין במחשב הביתי ואילו באותו חריץ יו אס בי העכבר פועל ללא בעיות אז..... תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום מה המצב? יש בידי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT 128MB ולוח אם של ABIT NF7 -S2G גירסא v1.0 האם יש בעיית תאימות כלשהיא בין שתי החלקים הללו? כי בדקתי כל דבר אפשרי והכרטיס מסך עושה לי שגיאת VPU RECOVER בהרבה משחקים. בדקתי מעלות , עידכנתי ביוס, פירמטתי ואפילו ניסיתי ספק אחר ושום דבר לא השתנה. (לינק לדיון:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98955.0) שלחתי את זה לKSP וכל החלקים שבמחשב שלי הם מהם חוץ מהספק והדיסק קשיח . ספק החפתי ויצאתי מנקודת הנחה שזאת לא הבעיה. אז אין לי מושג כבר מה לעשות האים יש בעית תאימות כלשהיא בין הלוח אם שלי לכרטיס שלי ? מקווה שתתנו לי תשובה מספקת תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הי פורום תמיכה טכנית, שוב אני... אם אתם זוכרים, לא מזמן שמתי הודעה על אתחולים פתאומיים, אמרו לי להחליף ספק וכך עשיתי. הכל טוב ויפה, המחשב עובד חלק (מלבד התקיעות, האיטיות והאוגרים הקניבליים, אבל לאלה התרגלתי), אבל נסיונותי להתחבר לאינטרטנט היו כישלון חרוץ. אחרי דיבור עם בזק (והמתנה של חצי שעה) גיליתי שהדריוורים של כרטיס הרשת שלי נכחדו. המחשב שלי מזהה Ethernet Adapter עם סימן שאלה צהוב גדול, שכמעט כל הנתונים שלו רשומים כUnknown, אבל לא את כרטיס הרשת שלי שהגיע מובנה עם לוח האם (ASUS P4P800 Deluxe). מכאן החלו נסיונותי המפרכים להתקין את הדרייוור; אחרי חפירה במגירות מצאתי את הדיסק שהגיע עם לוח האם, עברתי במבוך תיקיותיו הסבוך, ניסיתי להתקין דרייוורים של כרטיסי רשת של 3 חברות שונ…
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך מאוד את הדיסקט של WIN 98 boot בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של MSI K7N420 PRO NFORCE 2 הוא תומך רק ב AGP X4 והכרטיס מסך שלי הוא X8 הבנתי שלמרות הכל אני יכול להתקין אותו על לוח אבל האם אני צריך להתקין לו DRIVER מתאים הכרטיס הוא READON 9800 PRO 128 MB של GIGABYTE ואם כן איפה אני יכול למצוא את הDRIVER הזה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי מסך 15 של mag (xj500t) ואני רואה בו קצת מטושטש ניסתי לשחק באור ובכהות של המסך אבל זה לא עוזר זה רק מחמיר מה היא הסיבה לכך ומה ניתן לעשות?? תודה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, זה כמה זמן יש לי בעיה במקש ה'נ' (b) במקלדת של הלפטופ שלי, לכפתור יש מצבי רוח - לפעמים הוא פועל ולפעמים לא, אבל תמיד אני צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא נלחץ לי, אפילו בכתיבת הודעה זו. פירקתי לא פעם מקלדת של מחשב רגיל כדי לנקות את המקשים, ורציתי לדעת אם ניתן לעשות דבר דומה במקלדות של מחשב נייד - כיוון שאיני מתמצא ב'קרביים' של המערכת הזו ויודע שזה סיפור מהתחת להחליף את המקלדת או עד שאני אשיג מקש חלופי. בקיצור, רבותי - אשמח אם תאמרו מה עושים, איך עושים את זה ומה הסיכויים הכרוכים בכך? תודה רבה!! Vega.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זמן נותנים אחריות על התקנה מחדש [פירמוט]נגד וירוסים וכאלה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-