עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kip,

הסנכרון בין ווידאו לסאונד נדפק, עצירה והפעלה (מאותו המקום) מתקנת עד לפעם הבאה. בכל הנגנים. במחשב השני עם אותו הנגן אין את התופעה... מוזר ביותר... מישהו?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by Shurikpus,

שלום לכולם!! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש המפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?AN8 ULTRA S-939 ABIT WD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? 512X2 400 A-DATA ?NEC 3520A DVD±RW ?HEC Compucase CI-6A21 400W? -הזיכרונות לא חדשים ועכשיו לבעיה : כל איזה כמה זמן מופיע מסך כחול לשניה ועושה ריסט . אני ביטלתי את הריסט האוטומטי כמו שהסביר Milk-Inc ובהודעה של המסך הכחול היה כתוב שהזיכרון הפיזי דפוק(dump), טוב סבבה ,היה יכול להיות פיתרון קל ונחמד של להחליף תזיכרונות והכל היה מסתדר. אבל הדבר המוזר פה הוא שכשאני עושה בדיקה של CPUHOT ל8 שעות הוא עובד בסדר גמור ולא מוצא שום בעיות . וגם בדקתי בmemtest86 כ9 שעות והוא גם לא מו…

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by yuvalkosh,

אני פוחד שאולי דפקתי את הדיסק הקשיח התחילו לי בעיות עם הווינדוז אז חשבתי להתקין ווינדוז מחדש, אבל על הווינדוז הקיים, כלומר בלי פרמוט ולא יודע מה קרה שם, ההתקנות נתקעו או משהו וכבר לא יכלתי לחזור לווינדוז החדש אני חושב שעכשיו האופציה היחידה שלי היא לפרמט אבל יש המון דברים חשובים על הדיסק הקשיח הזה (בעיקר תמונות משפחתיות לאורך שנים), אז חיברתי אותו למחשב אחר כדי להעתיק. אבל כשאני מנסה לפתוח אותו אני מקבל הודעת שגיאה: the disk is corrupted and unreadble האם יש תוכנה שמאפשרת חילוץ מידע מדיסקים כאלה? ואם לא, האם יש מקום באזור ת"א שלא גובה הון על הצלת מידע?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by el perro,

אוקיי, יש לי עם מעבד פנטיום 4 3.00 GHz, שלכאורה אמור להיות די מהיר אבל בפועל הוא איטי רצח. רק כדי לפתוח ספריה לוקח לו בערך 2 שניות שלא לדבר על הפעלת תכניות, אפילו תכניות שממוזערות. לעומת זאת לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד AMD שאמור להיות יותר נחות משלי, עובד בצורה הרבה יותר חלקה ומהירה (ובנוסף גם שקטה)... אני צריך לדעת מה לעשות, המחשב שלי פשוט משגע אותי מבחינת המהירות, עשיתי כל ניקוי אפשרי, איחוי וכו' שום דבר לא עוזר... המחשב שלי פשוט זוחל...

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. ניסיתי להגדיר אותי אבל הוא אומר לי שהכונן disabeld ואי אפשר לעשות אותו enabeld למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by רוני1,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע עוד לפני שהוא מגיע לוינדוס וניסתי גם להריץ אותו בסיף מוד והוא נתקע באותו מקום גם כן.... מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by nesber,

יש לי חבר שטוען שהמחשב שלו נהיה מאד איטי עם השנים. אמרתי לו שזה נדמה לו, ושבעצם התוכנות פשוט נעשו יותר ויותר כבדות, וכך נראה שהמחשב כאילו האט. הוא אומר שמדובר באותן תוכנות שהיה משתמש בהן בעבר, ושהמחשב פשוט התדרדר(הוא גם אומר שהוא פירמט מאה פעם, כך שזאת לא אמורה להיות בעיית תוכנה) בקיצור האם תיתכן שחיקה של החומרה עם השנים? לי עלה הרעיון שאולי הספק כוח אכן נשחק, וככה יש בעצם ירידה בביצועים כאשר המחשב מגיע ל100 אחוז מאמץ..מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by ophir555,

ברשותי מחשב חדש משום מה לאחר מספר שעות עבודה המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו. רציתי להוסיף כי הטמפרטורה של לוח האם כ 40 מעלות ושל המעבד נעה בין 45 מעלות ללא עומס ל 65 עם עומס למחשב ספק איכותי 485 אנרמקס למארז 3 מאוררים מאורר נוסף למעבד דיול קור 2.8 של אינטל מה יכולה להיות הסיבה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Shmeel,

היי פורום HWzone יש לי בעיית עם מסך המחשב או כרטיס המסך בקיצור אני לא יודע. בכל מיקרה, אני משתמש במחשב זמן מסוים ולפתע המסך נהפך לשחור (לציין שנורית של המסך לא ניכבית) למספר שניות ואז הוא חוזר להיות רגיל. זה לא בתדירות קבועה זה אקראי לחלוטין. זה מאוד מרגיז כל הקטע הזה... כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GS מסך: Proview 19'' Wide. יש מצב לעזרה?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by djslon22,

ערב טוב לכולם... רצתי לשאול יש לי בעיה ולאחר שעברתי על המדריכים שלכם שאגב מצוינים... עדין לא פתר לי את הבעיה אז נתחיל... לפני כיומים פירקתי את המחשב לגמרי לצורך ניקוי ולמרוח משחה טרמית מחדש לאחר שהתייבש..(לא פעם ראשונה שאני עושה את זה) כאשר הרכבתי את כל החלקים ששום דבר לא שינתי והחזרתי הכל למקום שהפעלתי את המחשב המסך לא נידלק...החלפתי כרטיס מסך וגם כבלים ולא עזר לפי המדריך רשום שאם מדליקים רק אם מעבד ספק וזיכרון ורמקול אמור המחשב להריץ בדיקה שהוא אמור לצפצץ... ניסתי את זה ולא שמעתי שום ציפצוץ...אז רציתי לשאול יש איזה בעיה בלוח אם או שיש עוד דרך ביתית לבדוק את זה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by or_si2,

מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz (Prescott) 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE אני פרסמתי הודעה כאן לפני למעלה מחצי שנה על בעיית זיכרון שהייתה לי.. המחשב שלי היה ועודנו קופא, ולפעמים היו בעיות צפצופים שהמחשב לא היה עובר פוסט...וגם לפעמים הוא לא היה מבצע פוסט בכלל הכל היה טוב במחשב עד ששדרגתי ל2GB זיכרון הכל כתוב כאן בהודעה הזו אז תקראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351796.0 ועכשיו, אחרי כמעט שנה קיבלתי שכל ואמרתי, אולי כדאי לבדוק מה אומר הצפצוף.. הבעיה היא שתוכנה אחת אומרת שיש לי ביוס של פוניקס והשניה רושמת אוורד-פוניקס אז לפי איזה ביוס ללכת? לפי המילון צפצופים זו לא בעיה בזיכרון ! זה או כרטיס מסך או שגיאה …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by CrashZone,

שלום, לאחרונה קניתי צורב DVD של NEC אשר מתחבר למחשב בחיבור SATA.כמו כן, ביצעתי פירמוט. תחילה הצורב זוהה על ידי וינדוס ולאחר מכן התחיל לתקוע את וינדוס כאשר הוא עולה(במסך הטעינה), ליתר דיוק הוא ממשיך להראות שהוא טוען בלי סוף. הוא מזוהה על ידי הביוס. האם זאת בעיה ידועה?מה הפתרון?היתכן כי צריך עדכון ביוס ללוח האם(תמוהה שכן הוא זוהה בהתחלה)?האם צריך עדכון פריימוורק(שוב אני בספק)?או שצריך פאץ' לווינדוס שיזהה פעולת צורב בSATA? מדובר בלוח אם מסוג ga-k8nf-9 ויתכן כי הבעיה החלה לאחר התקנת הדרייברים המסופקים עם הלוח אם. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by Oranl,

אהלן, הגיע לידי מחשב ישן שעבד טוב עד לאחרונה, עד שלפתע החליט להפסיק להידלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. 1. בדקתי את הספק והוא תקין. סגרתי מעגל חשמלי עם מהדק והוא מתפקד. 2. בדקתי את הכבל שמחבר בין המתג ללוח האם והוא מחובר טוב גם ללוח וגם לפאנל ההדלקה. 3. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב והוא עדיין לא נדלק. יש למישהו רעיון? אני כבר אובד עצות.. ???

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by MOFRA,

יש לי כרטיס מסך6600GT של BFG שהוא ממוהר מהמפעל עכשיו כשקניתי אותו בדקתי אותו ב 3DMARK05 והוא הוציא משהו בסביבות ה5500 שזה סבבא היום בדקתי שוב את הכרטיס וקיבלתי רק 3400 איך זה אפשרי ואיך אפשר לתקן

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by 1337Din,

היי כולם אני חדש בקאילה! :yelclap: יש לי בעיה.... כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז הוא כאילו מעלה תווינדוס ואחרי שהווינדוס כבר מופעל אז לפני שאני עוד מתחבר לאקוונט של המחשב זה עושה לי מסך שחור!! ואני רואה את העכבר ואין לי אפשרות לעשות כלוםםםםם בבקשה עזרה אני לא מבין בזה אני חייב עזרה!!!! אני ידפוק עליו עם פטיש כמואו> חח סמיילים חמודים תודה לעוזרים זה דחוף...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by piko,

שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by rafi100,

ברצוני לחבר בין שני מחשבים שולחנים בעזרת שני כרטיסיי רשת אלחוטים ללא ראוטר. האים זה אפשרי בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by אש,

המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Shane McMahon,

אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by xxxlr1,

אוקיי אז בזמן האחרון המחשב שלי מאוד רועש.. אחרי שגיליתי שהבעיה באה מהמאוורר של הכרטיס מסך ניסיתי לשמן אותו עם WD 40 אבל זה לא עזר.. מה הבעיה ומה כדאי לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. אתמול אחר הצהריים קניתי חלקים חדשים למחשב את החלקים הבאים: Intel® Core2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ EVGA Gforce 8800GTS 320mb Superclocked ENERMAX LIBERTY 500w ועכשיו השאלות שלי הם: 1. עכשיו שהמחשב עלה אני נכנס לאברסט ורוב הפרטים מוסתרים לי כך: וגם ב CPU-Z זה ככה אני יודע שזה קשור לאיזה הגדרה בביוס אבל אני לא יודע איפה לחפש אותה אז תעזרו לי בבקשה?! 2. כל פעם שאני מפעיל תמחשב לוקח לו כמה שניות מהרגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה לרגע שהמאווררים מתחילים לעבוד והמחשב נדלק אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה בגלל הלוח או הספק?! 3. חיברתי את המחשב עכשיו אני לא יודע אם חיברתי נכון כמה חיבורים של החשמל בלוח יש תמונות שימו …

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by udi,

שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים