עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by VanGuard,

קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by blackbimer,

אמממ נעלם לי הצורב פשוט כך המחשב לא מזהה פתאום אותו אין לי מושג למה מה עושים..? תודה....

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Raz20,

המחשב שלי כל הזמן מגיב באיטיות ולפעמים יש לי מסך שחור (כמו דוס) ורשום לי למעלה: No bootable device - insert boot disk and press any key כשאני מפעיל את המחשב מחדש מראה לי את אותה הערה רק שאני מוציא את המחשב מהחשמל אז עולה לי הווינדווס. מה אפשר לעשות ?

4. אהלן, לאחר קריסת הHD שלי החלטתי לקנות שניים של 250GB ולשים אותם ב RAID0 למען מהירות וכיף(ואם מישהו דואג אז אני מקבל את הקודם ואשים אותו לגיבוי). בכל אופן לאחר התקנת ה WINDOWS המהירה(20 ומשהו דקות לאחר שהבנתי איך מתקינים דרייברים של RAID) והתקנת KASPERSKY ודרייברים לכ.הקול, ה WINDOWS סירב לעלות. השאלה: האם מישהו שמע על בעיית תאימות של RAID , AUDIGY2ZS וKASPERSKY (הכוונה ששניים מהשלושה לא עובדים יחדיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. יש לי מחשב חדש בן 4 חודשים, 4 ראם,מעבד אינטל I5 , כרטיס מסך NVIDIA GT220, ויש קצת ירידה בביצועיו לאחרונה, סרקתי וירוסים וניקיתי אותו עם CCLEANER וזה לא כל כך עזר, הוא עדיין סוס עבודה כמובן לגלישה וכל זה, אבל למשחקים יש קצת לאגים כבר, זה בגלל הטמפרטורה.. רציתי לבקש טיפים ועצות איך לנקות את המחשב, מה לנקות יותר ואיך, איזה חלקים לנקות בלי להזיק למחשב.. ושאלה אחרונה, האם שווה לי לקנות מעמד למחשב שהוא עם 2 מאווררים ומתחבר בUSB כדי לקרר את המחשב? זה יעזור משמעותית? נ.ב אני לא יכול עכשיו לקנות מערכות קירור וכל זה, אשמח לטיפים ללא קנייה של חלקים חדשים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. נראה אתכם פותרים את זה ... מחשב AMD64 על GB-KNS-Ultra כ. מסך של GB Radeon9600 עם ATI חיבור לטלביזיה ב- S-Video והכל נראה (ונשמע) מצויין רק אם כבל החשמל של המחשב לא מחובר להארקה... ברגע שאני מחבר את הכבל רגיל... מתחילות הקפיצות על המסך ישנו איזה תדר הפרעה כזה... אבל אם לא הצלחתם בפתרון ... אנא חוו דעתכם... אני שוקל להפעיל את המחשב ללא הארקה! מסוכן? בעייתי?? תודה SPC

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי בעייה בקול אני לא שומע שום דבר מהרמקולים וגם זה רמקולים חדשים ואיזה חבר אמר לי שאני צריך להוריד משהו של הבקרת קול יש משהו שיכול לעזור לי בתודה נמרוד..!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. שלום, לפני מספר חודשים דוד שלי קנה מחשב מ-OMC מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 64BIT לוח אם של אינטל וכרטיס זכרון ג'נרי DDR2(סטיק אחד של 512MB). מדי פעם קורה שהמחשב נדלק מחדש בלי סיבה נראת לעין, כמובן שיש אחריות והוא לקח את זה לחנות והם אמרו לו שהתקלה נמצאה והכרטיס זיכרון גרם לריסט, משום מה אני לא ממש סומך עליהם ולכן אני פונה אליכם ושואל האם כרטיס זכרון יכול לגרום לריסט? נ.ב. בדקתי גם את הטמפרטורה והיא קצת גבוהה: 46, יכול להיות שזה גם קשור

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  11. כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by yogbob,

שלום, יש לי לפטופ גיימינג בן כ-שנה (בדיוק נגמרה האחריות לפני כחודשיים). מדובר ב- AsusROG zephyrus M. יש לי תקלה שנמשכת הרבה זמן והיא לא מתרחשת באופן קבוע מה שמקשה על מציאת הפתרון - המקלדת מפסיקה פשוט לעבוד כלל. שללתי את כל הצד התוכנתי וזה כולל עדכון דרייבים, פרמוט של הווינדוס כמה פעמים והכי חשוב הבעיה מתרחשת גם בביוס ובאתחול של boot חיצוני ככה שזה לא תוכנה בוודאות. כשהמקלדת עובדת היא עובדת בצורה מלאה ותקינה ושהיא מפסיקה לעבוד כלום בה לא עובד. התאורה במקלדת כן עובדת ולא מפסיקה. בהרצת דיאגנוזטיקת חומרה של האפליקציה של My Asus מופיע לי שיש בעיה במטען והסוללה. לא נתון מידע מעבר ל: "there may be an issue with the batte…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by NaorYfrach,

שאני לוחץ על צד שמאל ועל למעלה ביחד זה משמיע לי מין רעש כזה ושאני משחק בפיפא ולוחץ על שתיהם בו זמנית זה נתקע כזה ומשמיערעש ולא זז כמו שאני לוחץ . זה ניהיה לי פתאום וזה רק שאני לוחץ על צד שמאל ועל עוד כפתור . מה לעשות?

14. Started by worm,

יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by idoyi,

יש לי כבר את המחשב שנתיים בלי פירמוט קיצר עכשיו פתאום יש לי את הוירוס כמו שהיה לפני כמה שנים שסופר דקה אחורה ועושה ריסטרט למחשב איך אני מטפל בו????

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. שלום לכולם . (זה הולך להיות טיפה ארוך... בבקשה אל תבהלו ) ברשותי לוח אם EPOX 8RDA3+ הלוח לא עושה POST, כלומר אני מפעיל את המחשב והמסך בכלל לא נדלק והמחשב לא מגיב ועל הצג הקטן בלוח אם מופיע "C1". לאחר החלפות של מעבד,זיכרון,כרטיס מסך , דיסק קשיח וכו' וכו' היגעתי למסקנה שאולי הביוס נדפק... ניסיתי לאפס את הביוס\להוציא את הסוללה של הלוח אם - אך ללא הועיל . בסוף החלטתי ללכת בדרך הקיצונית ונידבתי את הלוח אם של אח שלי ABIT NF7 בכדי לעשות החלפת צ'יפים ולנסות לצרוב בעזרת הלוח אם של אח שלי את הביוס על הצ'יפ של הלוח שלי, מאחר והצ'יפים זהים לא ראיתי בזה שום בעיה ... הורדתי את הביוס הרשמי של הלוח אם שלי ואת התוכנה AWDFLASH . הדלקתי את המחשב, התוכנה עלתה החלפתי בין הצ'יפים התחלתי לצ…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום... יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד... היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדו…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by shronxx,

לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????

19. Started by aviramb,

המפרט מפורט בפרופיל. המחשב חדש יחסית, אבל מאז שהרכבתי אותו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי. המחשב עובד סבבה והכל טוב רק מדיי פעם הוא "משהק"... כלומר העכבר או המקלדת קופאים ממש לשניה פלוס מינוס ואז הכל ממשיך כרגיל. לא מצאתי אופיין שיכול להעיד על משהו ספציפי שגורם לזה (נגיד כתיבה על הדיסק או גרפיקה תלת מיימדית או שאני מריץ בדיקת זכרון לא גורמים לזה) אלא זה קורה ללא כל סיבה שנראית לעין. מה שנראה לי אחרי כמה פעמים זה ה DRIVER של המסך. עדכנתי לאחרון ועדיין זה קורה. למישהו יש איזשהו מידע נוסף שיכול להעיד על פיתרון אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה.. על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס! שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיה אז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות? *הגירסת ווינראר שלי מעודכנת

21. Started by adamg,

לאחר כמה דק' של פעילות המשחב נכבה ושם הזעקה מחרישת אוזניים. ההתלבטות שלי הין בין הכ' מסך לבין המעבד: המאורר של המעבד פועל, ואילו המאורר של הכרטיס מסך לא עובד. אך מצד שני כשאני חושב ע לזה, מאיפה המע' יכולה לדעת שהכרטיס מסך מתחמם אם אין עליו חיישן? ( רדאון 9700 פרו). בקיצור איך אוכל לדעת מיהו זה שיוצר את הבעיה בלי להשתמש במדריך לפיענוח צפצופים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. והאם לחבר את שניהם או רק את אחד מהם ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. היי, גם זה קורה. היום לפני זמן קצר הופיע BlueScreen (בפעם הראשונה).! מכל המומחים/מבינים:נורא מבקש,את עזרתכם בפיענוח הסיבה הוודאית לקריסה זו...?! כל פרטי קובץ הdump: Dump File : 061113-8299-01.dmp Crash Time : 11/06/2013 17:06:29 Bug Check String : SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Bug Check Code : 0x0000003b Parameter 1 : 00000000`c0000005 Parameter 2 : fffff800`02f6653f Parameter 3 : fffff880`0c529f50 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+75c00 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים