עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני חושב שזה קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט ומ שחק בו זמנית באיזה משחק המחשב שלי נתקע פתאום. יש לי 3.0G ו-512 זיכרון ולא נראה לי שהמחשב מתאמץ מדי ולא יכול לעמוד בעומס... זה לא שאני משחק דום 3 או משהו כזה. למה זה קרוה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by lea,

שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. איזה דרייברים עדיף להשתמש, הדרייברים המקוריים ללוח של nvidia מהאתר שלהם, או הדרייברים שהגיעו עם הסידי של הלוח K8NS Pro של ג'יגהבייט??

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אחים שלי! אני כבר נואש! אני לא מצליח למצוא שום דריבר בשום מקום ל- Pinnacle MovieBox USB שלי. בדקתי את כל האתרים שיש בסטיקי אבל גם שם אין! בבקשה תמצאו לי כי אני כבר נואש הדיסק שלי פשוט הלך לאיבוד!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה קשה במחשב הוא מרסט עצמו ללא סיבה ברורה כאשר אני משחק במשחקים. כבר פירמטתי אותו והתקנתי מחדש והבעיה חוזרת זה קורה תמיד (תוך 20 דק') ב GTA החדש וגם לפחות פעם בשעה אם אני משחק ב ENEMY TERRITORY ב ROME TOTAL WAR לעומת זאת זה מעולם לא קרה כמו גם בכל אפליקציה\שימוש אחר. אני משתמש בCATALIST החדש של ATI התקנתי את הדרייברים של הלוח אם(וגם הורדתי מחדש כשלא עזר) הטמפ" של הלוח אם\מעבד שלי סבירות במאמץ 36\54 כרגע אני כבר ממש לא יודע מה לעשות אני חושד שזה הספק כח אבל זה הימור יש דרך לבדוק יציבות שלו?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

טוה לחבר שלי יש מידי פעם ריסטרטים אז היה לו קובץ בתקייה של הMinidump בדקתי אותו עם התוכנה windbg וגיליתי שמה שגורם לבעיה זה הקובץ ALCXSEN.SYS עשיתי חיפוש במחשב שלו על הקובץ הזה והמחשב מצא אותו בתוך התקיות של הדרייברים בתקיית ווינדוס... אבל פה נתקעתי כי לא היה שום רמז למה לאיזה דרייבר בקובץ שייך... משהו מוכן לעזור לי ב2 דברים? 1. לאיזה דרייבר הקובץ הזה שייך? 2. איך (לפעמים הבאות) אני אדע איך להמשיך ואיפה לחפש כדי לא להיתקע עוד פעם... (חוץ מגוגל יש עוד שיטות לגלות למה הקובץ שייך)?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by tronado,

בן דוד שלי ניתק את הכבל של הספק לפני שמהחשב היה מכובה ועכשדיו המסך מציג על הגדרות הכי נמוכות ואי אפשר לשנות אותם

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי P3 ולוח של אסוס CUV4X-C ואחרי שהתקנתי את הדרייבר של הלוח (דרך היה לי WIN 2000 ועכשיו שמתי XP PRO) מופיעה לי בעיה ואני לא מוצא לזה דרייבר. גם כשאני בודק מה שמותקן אצלי במנהל ההתקנים מופיעים לי סימני שאלה צהובים ב-MOLTIMADID AUDIO CONTROLLER וגם ב-PCI IMPUR DEVICE וגם ב-VIA BUS MASTER IDE DRIVERS(מה שיש בקובץ שצירפתי,זה לא מוצא את זה) מישהו אולי יכול לעזור לי כי כבר ניסיתי הכל ואין לי מושג מה זה. דרך אגב יש לי כרטיס קול ולו מצאתי דרייבר ל-XP אבל עדיין אין קול.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by hindo,

בזמן האחרון אני חווה ביצועים נמוכים במשחקים, אני אחרי פורמט והמחשב נקי מוירוסים. המפרט שלי הוא: i5 2400 @ 3.10GHz GSKILL 8.00 GB (2x4)@ 624MHz Ge Force GTX460 1023MB Sea gate ST500MD002 500GB 7200RPM ASUS P8H61M X יכול להיות שמשהו גורם לצוואר בקבוק? תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. אני רוצה לצרוב 100 שירים בפורמט MP3 על דיסק אחד באיזה צורה צריכים ליהיות כתובים המספרים של השירים כדי שהנגן יקרא אותם ? 01 - שם השיר 01 שם השיר 1 שם השיר 1שם השיר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by omri2423,

אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by ORrrr,

שלום. יש ברשותי דיסק קשיח דיי ישן שנמצא איתי כבר כמה שנים טובות ואף פעם לא אכזב אותי(מפרט). לאחרונה שמתי לב שבוקעים מהמחשב רעשים מתכתיים כאלה ואני די בטוח שזה מההרד דיסק כי שוב דבר אחר לא יכול לעשות רעש כזה. לא היו לי ועדיין אין לי אף בעיה, לא של מהירות לא של שגיאות, הכל עובד חלק גם כשמתחיל הרעש הזה. עד עכשיו שמעתי אותו פעמיים אני מקווה שלא אשמע יותר, אבל אם כן מה אתם מציעים לי לעשות? זה בטוח מההרדיסק? להחליף אותו כמה שיותר מהר? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by amitle22,

קניתי מחשב לפני שבועיים הכל יפה וחדש הצורב דיוידי מסוג פיוניר מהירות 18 קרא לי משחקים והכל עד עכשיו אני מכניס דיסק וזה לא קורא עשיתי ניקוי עינית (הדיסק עם הסיבים הקטנים) כיביתי ל5 דקות והדלקתי לא עזר הפעלה מחדש לא עזר וככה זה קרה לי בכל הדיסקים מה אתה חושבים שהבעיה ואיך פותרים אותה???

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by 10GaZ,

המחשב נקנה לפני מספר חודשים מKSP, פרט לספק כוח. לפני שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות ולפעמים לא הצליח לאתחל את עצמו. הכוונה היא שהמחשב מקבל זרם מהספק כוח, המאוורר של המעבד מסתובב, אבל בשלב הזה הכל נשאר כמו שהוא. אין ציפצוף מהביוס, אין כלום. הכל נשאר במצב שמזכיר קצת Standby. איפסתי את הביוס בעזרת הג'אמפרים והבעיה נפתרה באופן זמני. לפני שבוע המחשב סירב לעלות גם אחרי איפוס הביוס. לקחתי את הלוח אם לבדיקה אצל KSP והם לא מצאו שום דבר (גם היבואן לא). קניתי ספק חדש למחשב: EZCool 300Watt וניסיתי להפעיל את המחשב - לא עזר. יש לציין שהמחשב נתקע באתחול עם סוללת ביוס ובלי סוללת ביוס (מה שמעורר אצלי חשד שהבעיה היא בביוס). לפי בדיקה שלי - המגעים של סוללת הביוס עם הלוח אם נראים ת…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by xTz,

אהלן האם מישהו מכיר קובץ שמרכז את כל [או חלק גדול] סוגי המסכים הכחולים שמופיעים במערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by moshe20,

שלום אני מנסה לשחק במשחק Shaiya זה משחק רשת וכל פעם הוא נתקע ומעלה לפעמים את הבעיה הזאת... מה שמוזר זה רק במשחק הזה עדכנתי ביוס ועדיין אותה בעיה מישהו יכול לעזור לי? הנה פרטי הDX DIAG שלי System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 3008MB RAM …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  20. מחקתי הכל מהאייפוד אני לא מסתדר עם הכשיר המרגיז הזה ...והתוכנה המרגיזה קובעת לי מה לשמוע אז ככה ניסיתי למחוק את כל מה שיש על האייפוד ולעשות רסטור .... האייפוד אחריי שהכל מחוק ...אומר לי שמשהו תופס 76 מגה ! אני לא מבין את זה אין עליו כלום הוא פשוט לא מודע למה שיש עליו ולא מראה לי ... אני עדיין חדש בעסק תעזרו לי הפעם ? מה לעשות ....אך זה שהדבר המפגר הזה לא מודע לכזה דבר זה סתם תפוס לי 76 מגה הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by shloosh,

לפני שהווינדוס עולה(XP) יש הודעה על בשם NTLDR is missing ואז שנלחץ ctrl+alt+del לעשות ריסט... או שיש הודעה שבה הוא רושם detecting array.... ושום דבר לא עולה!! למישהו יש מושג????

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. אפשר לינעול היסתדרתי נידלק הספק ואחרי זה הוא היתפוצץ הצלחתי להפעיל את המחשב אם איזה ספק מסריח של 280w

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?! הייתי מצלם תמונה אם היה אפשר, אבל ברגע שהוא עושה את זה המחשב כאילו על PAUSE ואיאפשר לצלם

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. Started by D@Nte,

שלום, יש ברשותי את כרטיס המסך ATI RADEON X700 PRO, ולפני חודש עשו לי (המעבדה של באד) פירמוט למחשב ובדרך גם עידכנו לי דרייברים. הכל היה בסדר בגלל ששיחקתי רק במשחק אחד (HL2) אבל כאשר רציתי להתקין משחק אחר אמתי אם כבר אז אני גם אעדכן דרייבר לכ. מסך ומאז אחרי שהתקנתי את העידכון כל משחק עושה לי שגיאה בגלל הדרייבר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קרה עם העידכון האחרון (שיצא ב-19) ? אולי כדאי שאני אחכה עידכון הבא מתי שהוא בכלל יצא ? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ![br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 15:53:00 מישהו לפחות יכול להגיד לי אם ל-ATI יש נציגות בארץ ? יש מישהו או משהו שאני יכול לפנות אליו במקרה כזה ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by Snirs69,

יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים