תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי פנטיום 3 על המעבד רשום שהוא במהירות של 800mhz אך הלוח "מכיר" רק 600mhz הוא וגם אני ניסינו הרבה ניסיונות ושינינו את ההגדרות של הביוס שינינו את המהירות לידנית והעברנו אותה ל (8*100) (multiple) אך עדין הוא לא משנה את המהירות (לא שינינו לא את המתח (פחדנו שהמעבד ישרף) ולא את המהירות של הלוח אם. זה די דחוף לו כי הוא רוצה למכור את המחשב. חפשנו באינטרנט אך ללא תוצאות מצורפים כל הנתונים של המעבד ושל הלוח אם (ע"י תוכנת aida) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם... הצורב הזה נקנה לפני שנתיים~ ואני רוצה לדעת... למה בשנה האחרונה בערך... הוא צורב דיסק ב6-9 דקות.. זה בגלל שהוא מת? לא נראה לי כי יש לחבר שלי אותו צורב שנתיים!!! לפני לפני 4 שנים הוא קנה ... ואצלו זה צורב תוך 4 ומשהו דקות... אז מה אני צריך לעשות ? ראיתי בת'ראד אחר שיש עידכון לצורב של לליטאון... יש גם לצורב שלי?... תודה....
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מחשב עם בעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל נגן וידיאו המחשב קורס עם מסך כחול (הודעת שגיעה:0X0000000A ) מפרט של המחשב: לוח אם ASUS P5B delux כרטיס מסך ASUS NVIDIA 8500 512MB 2 הרד דיסקים 80 ו- 160 GB 3 GB זיכרון (3 כרטיסים של 1G התקנתי דרייבר חדש מהאתר של NVIDIA החלפתי כרטיס מסך לאותו דגם החלפתי ספק כח. בסייף מוד עולה ועובד מצויין. מה עוד.... אני צריך עזרה דחוף . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הווינדוס7 שלי (32 ביט)עושה בעיות,זה התחיל בריסטרטים שהצלחתי להיפטר מהם וכרגע מכבה את עצמו למסך כחול שאומר שיש בעיה בחומרה. ניסיתי לפרמט ולהחליף ל64 ביט,אבל הוא פשוט לא מאפשר לי.. שהוא מגיע למסך שאמורים לבחור בו את הכונן,הוא לא מעלה לי כלום,רואים רק מסך בצבע תכלת.. כנראה בגלל בעיית התוקף שלו שעבר,כמו שיש לכולם עכשיו. אז אני רוצה להשתמש בתוכנה HIREN BOOT בשביל למחוק את כל הכוננים לגמרי, ולהצליח לפרמט ל64 ביט. אם מישהו יכול לתת לי מדריך איך להשתמש בה למטרה הזו,כי אני לא מוצאת בשומקום. יש לציין - אף פעם אני לא מעדכנת את המחשב,זה מבוטל אצלי,המעלות של המחשב במצב מעולה,אין וירוסים אין כלום והמחשב חדש יש לי אותו 3 חודשים. תודה לעוזרים<:
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ה- LG FLATRON 17 שלי כבר בין 5 שנים , ובתקופה האחרונה המסך התחיל לקפוץ כול כמה דקות ל 5 עד 10 שניות. זה נראה כאילוהמסך מתקרב אליך ואז ישר מתרחק במהירות רצוף במשך 10 שניות. :s05: ובדקתי שזה לא הקצב הריענון (HZ) כי הוא על הכי גבוה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי.. יש לי מחשב שכל פעם שאני מנסה להפעיל את הוינדוס (XP) הוא עושה ריסט כל הזמן, כל המאווררים פועלים גם זה שעל המעבד - יש משהו מוזר שבביוס הוא מציג טמפרטורה של 90-96 מעלות לא יודע אם זה הגיוני או לא. למישהו יש הצעה לפתרון? האם התקנה של וינדוס מחדש תעזור? או תיקון של הוינדוס בעזרת הדיסק תעזור לזה? אשמח לפתרון, תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אני קניתי מחשב חדש לא מזמן (אתמול) וניסיתי להתקין את המערכת הפעלה שלי... כאשר ניסיתי המערכת הפעל הודיעה לי שאין הארד דיסק מותקן על המחשב, הרצתי אףדיסק ותוכנות דומות (כגון פרטישן מג'יק) בתקווה ליצור פרטישן ושהמחשב אכן ימצא הארד דיסק. בקיצור הסתבכתי עם העניין עד שמצאתי בין המסמכים של המחשב דף אשר מודיע על הבעייה.. ונותן הוראות להתקנת ההארד דיסק בכך שהמערכת תצזהה אותו (זהו שלב מסויים שאנו צריכים להתקין בכדי שהמחשב יזהה את ההאד דיסק) בקיצור ולעניין צורף למחשב דיסקט ששם יש את קבצי ההתקנה, הדיסקט הוא לא בוטאבל ואין לו BAT או EXE אשר נותן את האפשרות להתקין דרך הדוס כרגיל.. השאלה שלי היא אם מישהו התנסה בכך והתקין את ההארד דיסק שלו (לכל מערכת הפעלה יש תיקייה מיוחדת להתקנה) שיוכל ל…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברשותי נגן DVD של סמסונג ב- PC (דגם: TSSTcorp CD/DVDW SH-W162Z), וכן תוכנת powerdvd לצפייה. הנגן הריץ סרטים ב- ZONE 2 ללא בעיות. עפ"י ההגדרות מותר היה לי להחליף ZONES כ- 4 פעמים, ועד כה החלפתי בין ZONE 1 ל- ZONE 2 שלוש פעמים. הבעייה: כרגע הנגן מוגדר על ZONE 1, ונותרה לי החלפת ZONE אחת. כאשר אני מנסה לבצע את ההעברה חזרה ל- ZONE 2 (כלומר אירופה וישראל), זה לא הולך. השאלה היא האם אני תקוע ב- ZONE 1 או שיש פתרון ? אודה לכל פתרון (העניין מעט דחוף לי). תודה מראש. (סליחה אם הבעייה אינה מתאימה לפורום תמיכה טכנית בחומרה, נראה לי נכון לשאול כאן).
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
והאם לחבר את שניהם או רק את אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שמזוהה במחשבים אחרים, רק אצלי לא. נכנסתי ל-disk managment וראיתי שהוא מופיע שם, רק הווינדוס לא מצמיד לו אות. הצמדתי וזה עבד. אחרי שלא השתמשתי בדיסק כמה ימים וחיברתי אותו שוב, אותה תקלה. הקטע היותר מעצבן, שאני לא יכול להוסיף כוננים וירטואלים, כי התוכנה לא מקבלת אות ולעומת הדיסק, אני לא יכול להצמיד אות ידנית... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים שמתי לב לבעיה חדשה במחשב שלי - לאחר כמה שעות עבודה, בדרך כלל כשיש ברקע סרטון יוטיוב \ מוזיקה \ סרט - המחשב סוגר את המסך לכמה רגעים ואז נדמה כאילו הוא מתחיל תהליך של מעבר לBasic Theme. הבעיה היא - שהשינוי הזה לא נגמר ומה שקורה בפועל זה שהמחשב קופא במעין מצב תקוע שהעכבר בקושי זז וחלק מן המסך בצבע שחור לגמרי (נניח סרגל הכלים או האפשרות של הסגירות חלון). מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט דרך הכפתור. ככה שבשורה התחתונה אני אפילו לא יודע להגיד אם הבעיה היא בכלל Basic Theme אבל התהליך מזכיר מאוד את זה (חשוב לציין שאין שום חלון או משהו,ככה שזו רק הערכה שלי). ביטלתי את האפשרות של הBasic Theme ואפילו הורדתי Theme קליל מהאתר deviantART שבעבר (לפני שהלך לי ההארדיסט…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וירוסים ובנוסף המחשב משתגע לפעמים ועושה ריסרט וכל מיני כאלה . יש לי וינדוס אקספי ואני רוצה לפרמט את המחשב ואחרי זה להתקין וינדוס מחדש... איך אני עושה את זה בדיוק??? תודה..
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-