עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DadusH,

שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  2. היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. האם יכול להיות שהזיכרונות לא תקינים כי החלפתי לפני כמה ימים אבל זה מופיע לי המסך רק לאחר יומיים שלוש בערך שהמחשב דולק ברצף ואז אני עושה לו ריסט או שהווינדוס לא תקין או חלק אחר במחשב

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by *Gal,

שלום, אז ככה- יש לי בעיה בכרטיס מסך. הכרטיס הוא GeForce6600 Agp של Sparkle. הכרטיס מסך עד כה עבד טוב, עד שהפסקתי את פעולת ה- FastWrite שהיתה מוגדרת ב- Bios כ-Enable ושבוע לאחר מכן הכרטיס חדל לעבוד. (ד"א- הפסקתי את פעולה זו כדי למנוע את תופעת ה- Artifacts אשר נפוצה בכרטיסי GeForce 6600 AGP שמופעלים בצ'יפסט של Sis). כמו כן, כשהכרטיס מחובר למחשב הוא אינו מציג תמונה על המסך, אך המאוורר שלו עובד כרגיל. האם יש איזושהי דרך לסדר את הבעיה? :-\

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום.. היום שכן שלי בא אלי לעזרה והבעיה היא כזאת: הוא קנה צורב DVD, שם אותו בתוך המחשב וכנראה שה CD הרגיל ו הצורב היו על MASTER, לאחר שהדליק את המחשב הביוס לא זיהה HD ולא את אחד הכוננים. אני באתי ג'ימפרתי את הכוננים והביוס עדיין לא מזהה שום כונן. מה יכולה ליהיות הבעיה? ניסיתי לחפש את הכוננים בביוס אבל פשוט לא מזוהים, הלך לו הלוח?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by d_v,

שלום רב באורח פלא "נעלמו" לי שני כונני ה CD שיש לי במחשב- אחד צורב והשני רגיל. ב"מחשב שלי" הם לא מופיעים, וניסיתי להיכנס לניהול התקנים ולא מצאתי שם פתרון. איך אני מגדיר אותם מחדש? אודה לכם מאוד על כל עזרה.

7. Started by afik1234,

שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?

8. Started by dyn,

שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. האור האדום של המחשב (כשהוא חושב) כל הזמן דולק.. מהרגע שאני מדליק את המחשב הוא נשאר דלוק כל הזמן. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by מאור247,

קניתי מצלמת אינטרנט מהסוג microsoft nx-6000 (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) וכשאני מנסה להתקין אותה המחשב מזהה והכל בסדר אפילו כשאני מחבר אותה,, אז יש הגדרות ראשונות כאלה.... ושם אני רואה את עצמי (יענו היא מצלמת) אבל כשאני מנסה לפתוח את התוכנה עצמה המחשב מראה שגיעה ולא פותח..ה]עלתי אפילו מחדש וזה לא עובד..... ניסיתי גם דך ה ICQ ורק המיקרופון עובד והמצלמה לא..... מה אני צריך לעשות???? יכול להיות שהווינדוס חוסם איך שהוא???. הפעלתי את המצלמה על xp במחשב של חבר וזה עבד!!!!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by joseph_elkayam,

שלום, אתמול לפני שהלכתי לישון השארתי את המחשב דלוק כמו תמיד, כיביתי את המסך והלכתי לישון. בבוקר כשהפעלתי את המסך ראיתי שהמחשב משום מה לא בווינדוס וראיתי רק מסך שחור. כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש, הוא נדלק אך כל פעם שהוא עולה לווינדוס במסך הפתיחה עוד לפני שהוא ממש נכנס לווינדוס המחשב עושה ריסטרט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש בלי להכנס לווינדוס, כך פעם אחר פעם. גם שאני מעלה את הווינדוס במצב בטוח הוא מפעיל עצמו מחדש לאחר מס' שניות בווינדוס. מישהו יודע אם יש טעם להתקין את הווינדוס מחדש (אם זה קשור בכלל) או שיש בעית חומרה כלשהי? אציין שהמחשב הוא חדש יחסית (רק חודשיים בשימוש). תודה לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. או ליתר דיוק, כ' הקול שלי והמסך חולקים את אותו ה IRQ. מצורפת תמונה... לפי מה שהבנתי, אחת מהנקודות המרכזיות בשחרור ה PCI-Xpress היא למנוע מקרים שכאלה. נ.ב, לא שיש פגיעה בביצועים או התנגשויות למיניהן, פשוט הביוס/מע' ההפעלה רואים לנכון לחלוק את אותו הפורט. כל שאר הרכיבים מקבלים IRQ עצמאי ללא שום בעיה, נראה קצת מוזר. מישו יכול להסביר את התופעה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by omers1,

המחשב שלי מרסט את עצמו כל כמה זמן, האם זו בעיית ספק? ואם כן איזה ספק מומלץ לקנות בהשקעה של 400-450 שקל?? תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by aviran,

קניתי כרטיס טלווזיה עכשיו רואים את התמונה והכל בסדר , רק מה אין קול וזה מבאס חבל על הזמן איך אני יכול לסדר את הקול שיהיה לי קול שאני רואה טלווזיה במחשב רגיל זה עובד דרך המדיה פלייר והכל אבל שאני רוצה בכרטיס טלווזיה זה לא פועל חיברתי את כל הבננות של הממיר לחיבור לכבל שהביאו עם הכרטיס טלווזיה התמונה עובדת רק אין קול , איך אפשר לסדר את זה ?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Miros,

MDT MD1200LB כלומר איזו חברה זו?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. היי חברה, הבעיה הזאת ממררת לי את החיים. עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר, ועכשיו פתאום אני לא יכול להיכנס למשחקים בFULLSCREEN (אבל כן פועלים מושלם בWINDOWED MODE!). המשחק פשוט מראה מסך שחור או חצי מסך שחור או קורס לגמרי אם אני במסך מלא. לעומת זאת: אם אני מחבר את הHDMI למסך טלויזיה שלי, המשחקים פועלים מושלם ובלי שום בעיה! כנראה שקרה משהו עם הרזולוציה או משהו במחשב לא נותן למשחקים על המסך המובנה של המחשב הנייד! אני לא רוצה להתחיל לפרמט עכשיו את כל המחשב רק בגלל זה. מקווה שאתם מכירים את הבעיה. תודה מראש, לב.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by blade2,

יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by VanGuard,

מדובר בפנטיום 3 ששכב הרבה זמן במחסן. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל להשמיע צפצפופים ארוכים ואחידים ואחרי זה שומדבר לא קורה. ניסיתי להחליף מספר זיכרונות אך הדבר לא עזר. איך אני יכול לוודא שהבעיה היא לא בלוח אם? כמו כן , האם יכולות להיות עוד סיבות?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by mikibo,

שלום רב המחשב נדלק - מאוורר של מעבד וספק עובדים וזהו אין ציפצוף אין ביוס כלום. החלפתי ספק ,ניתקתי את כול DVD HD כלום הוצאתי את הזיכרון המחשב צפפצץ. האם לוח האם הלך?כיצד ניתן לבדוק זאת? תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by o.k,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס וקניתי אותו לפני חצי שנה בגרמניה ועכשיו הוא התקלקל לי המחשב עצמו עובד פיקססס אבל המסךך נהיה שחור כאילו הנורה נשרפה בתוך המסך אממ לא יודע איך להסביר את זה רואים ת'וינדוס חלשששש מאודד פליזזזזזז שמישו יעזור לי מהר כי דוד שלי מחר חוזר לגרמניה ואני יכול לתת לו אותה איתו והוא יתקן בחברה או שאני יתקן אותו פה בארץ אולי למישו הייתה הבעיה או מוכרת לו ויודע כמה תעלה התיקון בארץץץ

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by Matan D,

שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה

23. יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים

24. Started by CrashZone,

אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים