עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sharonbh,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי צורב DVD של חברת LiteOn וחיברתי אותו למחשב במקום צורב הימהה הישן שלי. הצורב מחובר כ-Secondery Slave ומחובר כמשני להרד דיסק. הבעיה היא שבאתחול המחשב, בשלב שבו המחשב מזהה את כונני ה-IDE השונים, הוא לא מזהה את הצורב ופשוט לא ממשיך את האתחול עד שאני מנתק את הצורב ומאפס אותו מחדש. כשאני מחזיר את הצורב הישן הוא מזהה אותו בלי בעיה. עוד אציין כי הג'ימפור לצורב DVD הוא אותו דבר כמו לימהה (Slave) אני לא רואה כל סיבה נראית לעין מדוע המחשב לא מזהה את הצורב (חיברתי את הצורב במחשב של חבר והוא עובד שם יופי - הבעיה לא בצורב..) יש לי מחשב פנטיום 3 866 עם 256 זיכרון ושני הרד דיסקים שמחוברים כמסטר ל-Primary וSecondery, כונן קריאטיב שמחובר כSlave ב-Secondery, וצורב …

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by tagada0071,

נהיה לי משהו מוזר ביותר אתמול , יש לי מחשב דיי חזק עם כונן SSD וכו' ... וכל הדרייברים הותקנו כהלכה , אין לי פשוט כח להביא פה מפרט כי זה לא רלוונטי כעת . העניין הוא שלפתע כשאני לוחץ על איזה סמל כמו המחשב שלי וכד' אז הוא לא פותח אותו , כך גם לגבי כל סמל או תוכנה ,אלף דאבל קליק על סמל וכלום !! יעש לציין שהמחשב לא קופא או משהו פשוט הוא לא מגיב לדאבל קליק , ולא לCTRL+ALT+DEL ורק ריסט מאפס אותו בחזרה , מישהו שמע על הדבר הזה ? פליז עזרה דחוף זה מתסכל

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Norm4nde,

שלום. יש לי כרגע עכבר של MICROSOFT חמוד כסוף, אך כל יש לו בעיה קצת גדולה והיא שאני לא יכול ללחוץ לחיצה ארוכה (אפילו למשך שניה) ברצף, וזה מתבטה במשחקים שאני מנסה לירות והוא יורה כדור ומפסיק או שאתה מנסה להזיז קובץ כולשהו הוא עוזב אותו, וזה לא הכל יש לו עוד בעיה כשאני לוחץ פעם אחד הוא נלחץ במחשב מספרים פעמים ולפעמים פותח את הקובץ 3 או 4 פעמים. אחרי יום אחד עם העכבר הזה החלטתי לקנות אחד חדש, אז קניתי G5 התקנתי דריברים ושוב אותה בעיה! החזרתי את הG לחנות אחרי שלושה ימים ועד עכשיו לא קיבלתי אחד חדש! העכבר צריך להגיע ביום ראשון הקרוב . עכשיו חשבתי שאולי זה יכול להיות בעיה בהגדרות ושמשהו יוכל לעזור לי במשהו כי זה משמשמשמש מעצבן ואין לכם מושג עד כמה! יעקב

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Freaky Styley,

שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.

5. שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה.. על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס! שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיה אז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות? *הגירסת ווינראר שלי מעודכנת

6. Started by adamg,

לאחר כמה דק' של פעילות המשחב נכבה ושם הזעקה מחרישת אוזניים. ההתלבטות שלי הין בין הכ' מסך לבין המעבד: המאורר של המעבד פועל, ואילו המאורר של הכרטיס מסך לא עובד. אך מצד שני כשאני חושב ע לזה, מאיפה המע' יכולה לדעת שהכרטיס מסך מתחמם אם אין עליו חיישן? ( רדאון 9700 פרו). בקיצור איך אוכל לדעת מיהו זה שיוצר את הבעיה בלי להשתמש במדריך לפיענוח צפצופים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by abyss20,

היי, שידרגתי לאחרונה לחמש מגה והיום הרגשתי שההורדות איטיות אז בדקתי בבדיקת הורדה של בזק בינלאומי וכותב 400 ק"בC לשנייה במקום ה625 התקשרתי לבזק ואחרי 45 דקות עם נציג שרות הבעיה לא תוקנה הוא אמר לי להוריד TCP/IP OPTIMIZER והורדתי ועכשיו המהירות הורדה היא כמו שצריך להיות אך עדיין הייתי רוצה לדעת האם זה בגלל הווינדוס או בגלל הכרטיס רשת שלי (כמו כן בדקתי במחשב הנייד שלי ושם זה מוריד במהירות 625 ללא תוכנה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by aviran121,

שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום לכולם כבר כמה ימים המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ביותר. הכל התחיל מזה שהוא נכבה לגמרי כמה פעמים. מה שיותר מוזר שהיו כמה פעמים שניסיתי להדליק אותו וכאשר לחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום ואז רק כעבור איזה 10 שניות הוא נזכר להידלק כאילו יש לו איזה השהייה לא מובנת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. היי קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) ושמתי בו שני HD של 250GB כל אחד: wd 250gb 16mb sata2 maxor 250gb 8mb רגיל את הWD שמתי כמאסטר ואת השני SLAVE התקנתי ווינדוס והמחשב זהה לי רק HD אחד שעליו התקנתי את הווינדוס יש לי תוכנת EVEREST שבה אני רואה את שני ההארדיסקים, הלוח שלי זה P5W DH זה קשור אולי איכשהו לRAID (שאני אםילו לא יודע מה זה) איך אני עושה ש"במחשב שלי" יופיעו שניהם? זה שאחד מהם הוא SATA2 יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות? תודה :'(

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by tzionkr,

אהלן אנשים לאחרונה קניתי כ.רשת אלחוטי בהתקן USB חיברתי אותו למחשב אך הוא מודיע לי שהתקן זה לא מוכר למרות שהתקנתי את הדרייברים ופותח לי חלון ליד השעון המתריע על הבעייה. ניסיתי מספר דברים : 1.הסרה והתקנה של מנהל ההתקנים ( USB ROOT HUB ). 2.חיבור של DOK לבדיקה האם הבעייה ברכיב. 3.שחזור של מערכת ההפעלה למועד מוקדם יותר בו לא הייתה בעייה עם מנהל ההתקן. לצערי לא נפתרה הבעייה עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. החלפתי לוח אם ,אך אני מעוניין לא לפרמט ולהחזיר את הארדיסק כמו שהוא היה לי amd chipest nvidia החלפתי למעבד אינטל chipest sis האם יש אפשרות להסיר דרייברים בדרך כלשהיא מבלי להכנס לוינדאוס? למשל:hirens boot cd תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by ziv,

המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by soulfly81,

שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by ili,

קניתי htpc חדש עם לוח GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2691 עכשיו אני מעביר בביוס למצב AHCI ושם בBOOT את ה-CD ראשון, אבל זה עושה לי בוט ישר לדיסק השיח ולא לדיסק. כשאני במצב IDE רגיל בלי AHCI אז זה כן עושה בוט לCD, אז התקנתי ככה ואז התקנתי את הדרייור AHCI של Nvidia ידנית במערכת הפעלי כי זה לא מתקין אוטומטי ואז שאני מפעיל מחדש ומעביר ל AHCI הWINDOWS לא עולה וניתקע מה אפשר לעשות כדי לעבוד במצב AHCI כמו שצריך? ולמה שאני מפעיל AHCI הביוס לא פונה לCD בבוט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by ScreameR,

יש לי הארדיסק 61 גיגה של IBM (שהעבירו את הייצור לחברת בת) ולאחרונה הוא השמיעה כל מני רעשים כאילו של חריקות וציפצופים... עשיתי איזה טסט שיש באתר של החברת בת והיה כתוב שאין לי בעיות בהארדיסק, טוב המשכתי לעבוד רגיל. שלשום עשיתי ריסט למחשב אחרי שבוע בלי ריסט ופתאום המחשב כותב לי שחסר לי system32/kernal.dll... מאז התסבכתי עם הדיסק של הווינדוס XP שלי שכנראה הוא לא טוב (רושם לי Cannot Access the Windows XP CD ) אז פליז HELP !

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by alono23,

אני מקווה שזה קשור לכאן... בזמן האחרון כל פעם שאני נוגע במסך או בכונן אני מקבל זרם... ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by supermario,

במחשב הישן שלי יש 2 הרדיסקים באחד 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל עם 8 מגהבייט באפר עשיתי גיבוי לכל הקבצים והוצאתי את הכונן מהמחשב כדי להעביר למחשב החדש. לקחתי את הכונן, ונתתי אותו יחד עם המחשב החדש כדי שבמעבדה ירכיבו לי אותו. ואמרתי להם המון פעמים "לא למחוק משמה כלום!!!!!!!!!!!!!" באתי הביתה לקחתי את המחשב שמח וטוב לב, ולהפתעתי גיליתי, שכל הקבצים בהרדיסק הגיבוי נמחקו כמעט קיבלתי התקף לב, אוסף של טראנס במשך שנים ירד לטמיון. למזלי גיביתי את המוזיקה הקלאסית והסרטים וחלק מהתמונות גם על ההרדיסק האחר במחשב הישן וגם על דיסקים לקחתי את ההרדיסק לשחזור במעבדה ,הם שחזרו, אבל השחזור לא הצליח, וכל הקבצים שהם שחזרו היו פגומים :-( יש לציין שמהרגע שהוצאתי את ההרדיסק מהמחשב השני ועד שהבאתי אות…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by BHXHO2,

יש לי צורב רגיל ואני מנסה לחבר עוד כונן dvd הביוס מזהה רק 2 דברים או את הארדיסק והצורב או את ההdvd והארדיסק או את הdvd והצורב על אותו קבל יש 2 יציאות של ide איך אני יכול לסדר את זה דגם של לוח אם = VIA P4MA Pro Mainboard מעבד של סלרון ווינדוס xp pro תודה ניסים

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by אש,

המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. Started by thedag,

כשאני מחבר את המסך שלי לחיבור 15 פינים שיש לי על הלוח אם כאילו מבחוץ איפה שכל החיבורים אז המסך פשוט לא מציג לי כלום אבל כשאני מחבר את זה לג'יפורס 4 הוא מציג לי איך אני יכול להשתמש במחשב כשזה מחובר לכרטיס מסך של הלוח אם? תודה.....

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by Shane McMahon,

אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים