עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by navk2,

היה לי פעמיים PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, לאחר הפעם השנייה המחשב לא מוציא כל אות, לא למסך ואפילו לא לעכבר(האור נשאר כבוי). כלומר אני מדליק את המחשב, הוא לא מרסט את עצמו, הוא ממשיך לעבוד כרגיל אבל לא עושה כלום בעצם. קראתי על הerror, נאמר שזו בעיה בזיכרון כלשהו, יכול להיות ראם, יכול להיות גם הקאש של המעבד. פתחתי את המחשב אין שום דבר מיוחד, ריסטתי את הביוס - לא עזר, ניסיתי לעבוד עם רק אחד מכל כרטיסי הראם, גם כן לא עזר. מה אתם אומרים? שכחתי לכתוב שגם בדקתי לרכיבים שרופים או מנותקים ולא מצאתי כאלו.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by bbbbbb,

אני מכניס HDD חיצוני USB 2 מלא חומר יקר, ומיד מופיע התקנת חומרה נכשלה ללא שום זיהוי הHDD, נכנסתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה הבעייתית, כיביתי את הHDD הדלקתי והוא זיהה אותו זיהוי מלא, רק לא נתן להכנס אליו, ב"ניהול מחשב" הוא נתן את הגודל שלו, בלי תצורת מערכת קבצים, ובפרטים הוא כתב שזה מערכת קבצים RAW, מה שלא ברור לי, כי ראיתי שאלה דומה כאן, שזה HDD שעבד מצויין לא חדש ויש לי עליו חומר יקר [כרגיל], איך פתאום זה נהיה, ואיזה פתרון יש לזה? אודה מאוד מאוד למי שיוכל לעזור לי בזה!!!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by zekit,

1)הלכתי היום לתכנאי וספרתי לו על בעיה שמציקה לי כבר כמה שבעות. מדי פעם שהמחשב מתאמץ בתוך משחק,המסך קופא ולפעמים המחשב מכבה את עצמו,התכנאי אמר שזה 100 אחוז ההרד דיסק שהולך "למות" . הבעיה שהוא אמר שהוא לא יודע איזה הרד דיסק עושה את הבעיה,עכישו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיוכלה לבדוק את זה? 2)הוספתי למחשב עוד זיכרון והוא לא מזהה אותו,מה זה יכול להיות? השתמשתי בתוכנה של מייקרוספוט והיא לא מצא בעיות בזיכרון (אולי כי הוא לא מזהה אותו) 3)יש לי בעיה בסאונד במחשב,שומעים "מלוכלך" זה לא מהרמוקלים (אותו דבר אם אוזניות) , יכול להיות שזה חלק מהבעיה במספר 1 , או שזה משהו מהכרטיס קול? האם יש דרך לבדוק גם את זה? תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. יש לי עכשיו 8800GTS מה יקרה אם אני יחבר RADEON 9550 או GEFORCE 4 ?? תודה אל העזרה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by wooper,

שלום בטעות עשיתי שריטה קלה במסך האם יש דרך להעלים את השריטה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. שמעו אני עובד עם ויסטא 64bit משום מה כל תוכנה שעובדת ב 32bit לא יכולה לעבוד עם האינטנרט אני עובד ברשת. רק דפדפן Ie7 עובד לי עם הוסיטא וזה גם רק שהוא רץ כ 64bit 32bit פשוט לא עובד. אשמח לקבל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. נסיתי לחבר את ה usb לפי ההוראות אבל השמות לא זהים לפי מה שרשום בספר למה שכתוב על הכבלים עצמם..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. שיחקתי HL2 פתאום חטפתי ריסט עלה מסך כחול וזה מה שכתוב ב-WinDbg לאחר הניתוח http://img525.imageshack.us/img525/6887/minidumpax5.jpg להחליף דרייברים ? כרגע מותקנים 93.71

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. Started by Raistelyn,

יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by LiranBN,

אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by VanGuard,

מדובר בפנטיום 3 ששכב הרבה זמן במחסן. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל להשמיע צפצפופים ארוכים ואחידים ואחרי זה שומדבר לא קורה. ניסיתי להחליף מספר זיכרונות אך הדבר לא עזר. איך אני יכול לוודא שהבעיה היא לא בלוח אם? כמו כן , האם יכולות להיות עוד סיבות?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by itzik2025,

שלום חברה אז הבעיה שלי להיום היא ככה: לפני ארבעה חודשים בערך קיבלתי זכרון חדש של קינגסטון.. 512 MB , שני סטיקים.. בסה"כ 1 GB אחרי חודשיים בערך סטיק אחד נפל ולא הצלחתי להפעיל אותו מאז.. לפני שבוע המחשב התחיל לזהות חצי מסטיק קיים של 512 ועכשיו הוא מזהה 256 ניסיתי לפתוח ולשים על הדרך גם את הסטיק הנוסף שלא עבד.. כשהדלקתי היה ריח של שרוף וישר כיביתי, כשהסתכלתי ראיתי שהסלוט של הזכרון שלא עבד נשרף בקצה ולאחר כמה נסיונות הצלחתי להריץ את המערכת עם הזכרון שכן עובד אך שוב ב50% ממנו.. מה הבעיה? ומה לעשות עם הסלוט השרוף? תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  14. שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. אני משתמש במסך CRT, בזמן האחרון מופיעים לי קוים לאורך המסך, אם אני נותן מכה קטנה בצד המסך הקוים נעלמים לזמן מה אבל שבים ומופיעים אחר-כך. מה הבעיה? יש מה לעשות? תודה מראש, eCentaur

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by tomer2004,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי שתי כוננים : 1)WD 120GB 8MB SATA 2 ) WD 80GB 8MB ATA הכונן של ה 120 גיגה אמור להיות המאסטר אבל כאשר שאני שם אותו במאסטר ואת ה 80 גיגה הוא ניתקע במהלך העליה לווינדוס הוא פשוט עושה מסך שחור ולא עולה... הלוח אם שיש לי הוא Abit IS7 -E .. תןדה מראש

17. Started by blackbimer,

אמממ נעלם לי הצורב פשוט כך המחשב לא מזהה פתאום אותו אין לי מושג למה מה עושים..? תודה....

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by amits1995,

יש לנו בסלון LCD 42 אינץ של טושיבה, הבעיה היא שהיא יחסית ישנה, אין לנו שם נגן בלוריי ואין לנו HTPC ככה שאם אני רוצה לנגן שם סרט ולראות עם המשפחה זה נורא בעייתי אני חייב להוריד איזה DVDRIP ולצרוב על דיסק ולשים בDVD. אז אתמול אח שלי הביא מכשיר קטן כזה שמחליף את הDVD, יש לו יציאה של בננות (לבן אדום וצהוב) או HDMI, ומכניסים אליו כרטיס SD או דיסק און קי, חיברתי אליו את הסרט LIMITLESS ב720P ומסתבר שהוא לא קורא קבצי MKV (קבצי HD), ניסיתי לשנות במחשב את שם הקובץ לAVI או MP4 אבל הוא עדיין לא קרא אותם, מה אפשר לעשות עם קובץ MKV כדי שהוא יקרא אותו?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by kushi,

שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי בעיה עם המחשב וזה לא חד פעמי המחשב שלי בעבר היה מיתכבה פיתאום כאשר אני עובד עליו וזה אז היה לי בגלל הטמפרטורה של המחשב שלי שהייתה גבוהה מאוד לכן הטכנאי שלי החליף לי את מרבית החלקים מספר פעמים ואז המחשב היה בסדר אבל עכשיו הבעיה חזרה והטמפרטורה של המחשב עכשיו בסדר למשל אני בא להכנס למשחק ופיתאום הוא קורס לי ואחר כך אני לא יכול להדליק ישר דרך הכפתור של המחשב אותו אני צריך להוציא את השקע של המחשב ולהחזיר ואחר כך רק אני יכול להדליק את המחשב אם משהו יכול לעזור לי זה התקבל בברכה בקשהההההההההההההההההההההההה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. יש לי בעיה עם הHDD הזה קודם כל המפרט שלי הוא LANPARTY, NF4ULTRA 2 HDD, אחד המקסטור החדש, ועוד אחד בממשק IDE הבעיה היא שאני מתקין את הWIN, על הHDD החדש, הכל עובר חלק ללא תקלות, אחרי הריסוט הראשון מאז ההתקנה אני מקבל את השגיאה של הבוט, המחשב לא מזהה בוט מהHDD החדש (אחרי ההתקנה, קיבלתי את המסך שאני בוחר איזה מע' הפעלה אני מעוניין להפעיל לאחר מכן, את השגיאה של הבוט) הפכתי את הביוס, ושם דבר, הHDD השני עולה ללא בעיות.. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. Started by CrashZone,

אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  22. היי שלום, ניסיתי להיכנס למחשב במצב בטוח דרך האפשרות של לחיצה על כפתור ה SHIFT + הפעלה מחדש מגיעה לתפריט של ההגדרות בוחר בהפעלת המחשב באפשרות אחרת זה מפעיל את המחשב מחדש מביא אותי למסך של כמה אפשרויות, כשאני בוחר ב F4 להיכנס למצב בטוח או מפעיל מחדש ומחזיר אותי שוב לכניסה עם סיסמא. הורדתי את התוכנה PASSCAPE Reset Windows Password צרבתי לדיסק וגם על USB באמצעות IsoBurner וזה לא מצליח לעלות. בביוס זה בכלל לא מראה לי שיש אופציה של הפעלה דרך CD רק USB. ניסיתי גם את האופציה של שיחזור המערכת וגם איפוס הגדרות הוא כותב שגיאה 8007002. אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום, היום קניתי דיסק קשייח חדש של סאמסונג, חיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים.. והפעלתי את המחשב, לאחר טעינה של בערך 10 דקות הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק של המערכת (אני לא מבין משהו אנגלית) הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ולחצי אנטר. עכשיו עולה לי דרך הדיסק של הוינדוס, ואומר לי שהוא לא מצא דריברים של הדיסק הקשייח (שוב, אני לא מבין כל כך אנגלית בעע.) בקיצור ניסיתי ריסט כמה פעמים וזה, לא פעל.. אחר כך הוצאתי את הדיסק הקשייח החדש, הפעלתי תמחשב והכל פעל כרגיל כאילו לא קרה כלום. אני צריך הסבר בבקשה, איך להפעיל את הדיסק החדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by yosi79,

היי יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה התחילו בעיות עם צריבה בפורמט DVD כאשר ה NERO נותן הודעה שאומרת no seek complete. ניסיתי לשדרג את הצ'יפ של הצורב לגירסה מתקדמת יותר ואיפלו ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות מלבד ה NERO אבל שום דבר לא עוזר.מה שמוזר הוא שצריבות רגילות על דיסקים רגילים שאינם DVD עובדות בצורה תקינה. האם מישהו כאן יודע ממה נגרם הדבר ואיך מסדרים תקלה כזאת? אודה לכל מי שיתן עצות ויעזור... בתודה מראש יוסי.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים