עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofir2000,

שלום לכל החברים. יש לי מחשב מיני של Gigabyte שלא נדלק. בדקתי את יציאת הספק והוא מוציא את המתח הרצוי 19 וולט כך שהבעיה היא לא בספק. פתחתי את מכסה המחשב ולא ראיתי איזה רכיב שרוף. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני שולח את המחשב לתיקון במעבדה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Sad T.,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות קולות. לא בטוחה מה זה- משהו שמסתובב שם במהירויות שונות (מאוורר?) במקביל התחילו לי בעיות מוזרות, למשל: כשאני כותבת אימייל הרבה אותיות מושמטות פתאום, אבל זה לא קורה בוורד. יש קשר? לרוץ לבדוק?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by noamkromfeld,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין עליו תוכנות בשבוע הארון הוא פשוט נתקע אין לי מושג מתי ולמה אני מנסה לאפיין את הבעיה ותא מצליח התקנתי אופיס 2007 ואמיול המחשב נתקע בצורה רנדומלי לפחות מבחינתי כרגע וצריך להפעילו מחדש מה האפשרויות למה זה קורה לי תודה מראש נעם

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. הסיפור הוא כזה הייתי אצל חבר שלי היום והתקנתי אצלו כמה דברים במחשב ופתאום המחשב נכבה. הדלקתי את המחשב הביוס עולה(כל הקטע של הIRQ ובדיקת ההתקנים) ושזה מגיע לקטע שהוא אמור לאתחל את מערכת הפעלה מהכונן הקשיח הוא נעצר ואני רואה מסך שחור אין שום סימן חיים לפעילות של הכונן הקשיח. מפתיחת המחשב ובדיקה בביוס המאווררים עובדים טמפרטורת המעבד תקינה כל הכבלים מחוברים היטב לספק וללוח אם ואין שום ריחות שרפה כמו כן בביוס קיימות הפקודות לאיתחול מהכונן. אני משער שהכונן הקשיח שבק חיים אבל אני מסרב להאמין אם הבעיה יכולה לנבוע מסיבה אחרת אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל קצת תקווה.... בתודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by aviran,

קניתי כרטיס טלווזיה עכשיו רואים את התמונה והכל בסדר , רק מה אין קול וזה מבאס חבל על הזמן איך אני יכול לסדר את הקול שיהיה לי קול שאני רואה טלווזיה במחשב רגיל זה עובד דרך המדיה פלייר והכל אבל שאני רוצה בכרטיס טלווזיה זה לא פועל חיברתי את כל הבננות של הממיר לחיבור לכבל שהביאו עם הכרטיס טלווזיה התמונה עובדת רק אין קול , איך אפשר לסדר את זה ?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by Raistelyn,

יש לי כונן דיסקים במחשב (כמו כולם..) רק ששלי הוא צורב דיוידי.. והבעיה שלי די מוכרת: הרכיב (הצורב דיוידי) מחובר למחשב, אבל המחשב לא מזהה אותו, הוא מזהה רק את ההארדיסקים.. מה הבעיה? וכיצד אפשר לפותרה? *תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  7. יש לי 2 זכרונות והם בסלוטים 3,4. זה משנה משהו? או שעדיף לשים אותם ב1,2???

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by Miros,

MDT MD1200LB כלומר איזו חברה זו?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by LiranBN,

אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. שלום לכולם יש ברשותי לוח חדש של אינטל DG33BU. ויש לי בעיה קטנה בחיבור הפנל הקדמי של האודיו (מיקרופון, ורמקולים) בחוברת של הלוח מופיע התרשים הבא : אך על החיבורים של המארז רשום דברים אחרים לגמרי כגון : OUT_R, OUT_L , MIC IN יש למישהו מושג כיצד מחברים אותם ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  11. טוב אז הנה הבעיה. שאני פותח את my computer אין לי שם סידי רומים בכלל. אבל שאני עושה add hardware wizard והמחשב מזהה אותם אבל לא מוכן להתקין אותם. ניסיתי לעשות repair לwindows וזה לא עזר. חשבתי אולי זה איזה ווירוס אז עשיתי סריקה בnorton ועידקנתי לפניי זה וזה גם לא עזר ואותו דבר ניסיתי בadd aware 6 וגם לא הצליח. אני כבר דיי נואש... אתם יכולים לעזור לי? הכוננים שיש לי הם 1 DVD של סוני 2 צורב DVD של NEC 2510 duel layer

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום.. הרכבתי לוח אם חדש והכל מחובר כמו שצריך אבל המחשב לא רוצה לפעול .. מישהו יודע מה הסיבה?? תודההה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by ohadbx,

קיבלתי היום דיסק קשיח חדש- ווסטרן דיגיטל 80 גיגה, 8 מגה מטמון. בגלל שיש לי כבר דיסק קשיח שמתי את הג'מפר לסלייב, חיברתי והמחשב עלה טוב ויפה- רק שהדיסק לא מופיע ביחד עם שאר הדיסקים הקשיחים. החלק המוזר הוא שהוא כן מופיע ברשימת מנהלי התקנים של ווינדוס (וגם של התוכנה אוורסט), ומופיע גם הדגם הספציפי. בתוכנה אוורסט הדיסק מופיע, אבל כשאני לוחץ עליו כדי לקבל עוד מידע הוא מציג חלון אפור. איך אני מוסיף את הדיסק לאחרים? (ווינדוס XP) תודה מראש. נ.ב. ניסיתי גם להורות לווינדוס לבצע עדכון לדרייבר, אבל הוא אומר שאין שום עדכון חדש. נ.ב.2 הורדתי גם את התוכנה partition magic (גרסאת הדגמה), וניסיתי ליצור שם מחיצה חדשה על הכונן- אבל מופיע הודעה שזו גרסאת הדגמה ולא קורה כלום.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. Started by itay2262,

במסך המתחים של הביוס מופיע מתח vcore של 1.98v המתח המומלץ לפי המסך הוא בין 1.25 ל- 1.44. האם יש עם זה איזושהי בעיה? בביוס עצמו ניתן לשנות את מתח העבודה של המעבד מ-2.0v ועד 2.2. בתודה מראש... ???

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by tomer2004,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי שתי כוננים : 1)WD 120GB 8MB SATA 2 ) WD 80GB 8MB ATA הכונן של ה 120 גיגה אמור להיות המאסטר אבל כאשר שאני שם אותו במאסטר ואת ה 80 גיגה הוא ניתקע במהלך העליה לווינדוס הוא פשוט עושה מסך שחור ולא עולה... הלוח אם שיש לי הוא Abit IS7 -E .. תןדה מראש

17. יש למחשב פנטיום 3 ישן 1 ג'יגהרץ והארד יסק 30 ג'יגה ישן ולוח אם של אסוס ישן שימו לב לטמפרטורות הבאות במצב של משחק בדמו של CALL OF DUTY 2 האם הם נורמליות למערכת כמו שלי? [attachment deleted by admin]

18. Started by XoZivviZoX,

אוקיי ההארד דיסק הנוכחי שלי הוא 60 ג'יגה של MAXTOR יש לי הארד דיסק חדש נוסף של 250 ג'יגה של HITACHI ברגע שאני מחבר אותו ומדליק את המחשב אז יש מין קולות מוזרים והמחשב עולה לאט והוא לא מזהה את ההארד דיסק.. ניסיתי לשים את ההארד דיסק הזה כSLAVE וגם כMASTER וזה לא עובד אם למישהו יש רעיון או פתרון או משהו בבקשה תעזרו לי... ???

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by scooby,

יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by magimag,

היי, קניתי עכשיו מחשב לגלישה וכשאני מפעיל אותו , אחת לכל כמה פעמים המסך לא נדלק ואני לא שומע את ה*ביפ* של הביוס. (בלוח שלי יש כרטיס מסך מובנה שחיברתי את היציאה שלו למסך). האם עליי לרוץ ולהחליף, ואם כן איזה חלק? להלן המפרט: מעבד: Pentium D805 2666MHz זכרון פנימי: CEON 256MB 533MHz DDRII לוח אם : MSI PM8PM-L מערכת הפעלה: Windows XP SP2 מארז שבא עם ספק 400W ומסך LCD של ViewSonic שנשאר לי ממחשב ישן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by nafal123,

לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by nitz12345,

יש לי בעיה שכשאני מעלה את הווינדווס והוא מגיע לקטע לפני שבוחרים משתמש להיכנס אליו אז המחשב פשוט עושה לי ריסט... נראה לי שזה המגעים בלוח אם או בכרטיס מסך או שזה בעיה באחד מהם ולא במגעים.. מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by Nov Rafowicz,

למה אתם מתעלמים? שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by J0n1,

שלום. הלוח אם מגיע עם 2 יציאות SATA בלבד, וכל הIDE תפוס. אני מעונין לרכוש עוד כונן קשיח, אבל אין לי איך לחבר אותו. לכן חשבתי על בקר PCI -SATA אני ארגיש הבדל בביצועים בין SATA OB לבין כרטיס? ואם אפשר להמליץ לי על כרטיס אני אשמח, זול כמה שאפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by DarkSight,

לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו

• 3 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.