עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  2. חלק מהחיבורים של ה-USB השתחררו קצת יש איזה 6 חוטים שמתחברים ללוח אם מה אני אמור לחבר למה ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by אש,

המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by thedag,

כשאני מחבר את המסך שלי לחיבור 15 פינים שיש לי על הלוח אם כאילו מבחוץ איפה שכל החיבורים אז המסך פשוט לא מציג לי כלום אבל כשאני מחבר את זה לג'יפורס 4 הוא מציג לי איך אני יכול להשתמש במחשב כשזה מחובר לכרטיס מסך של הלוח אם? תודה.....

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by Shane McMahon,

אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by DadusH,

שלום , קניתי מחשב חדש, והנה המפרט שלו : מעבד : Dual Core AMD ATHLON 64 5200X2 לוח אם : MSI K9NULTRA כ.מסך : Inno3D GeForce 8600GTS DDR3 256MB ספק כוח : 450V של EZ COOL כונן קשיח : 250GB SEAGATE והבעיה היא : שלרוב מופיע לי הערה של nVidia והיא : בבקשה תעזרו לי, בדקתי את כל החיבורים , שום דבר לא נראה חריג.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  7. היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by uziliv,

הוספתי זיכרון נוסף לאחר שהיה ברשותי. הזיכרון הוא 256mb sdram ddr. עד כמה שאני מבין זיכרון ddr מכפיל את המספר המצוין בזיכרון, ואכן כאשר היה לי רק זיכרון אחד ה window task manager הראה כי יש לי 512 mb (ואף יותר אם אני זוכר). ואולם לאחר הוספת הזיכרון הנוסף נוספו לי רק 256mb. מדוע? ושאלה נוספת - האם ייתכן כי ההוספה פגעה איכשהו ברשת הביתית (מלבד האופציה שכרטיס או כבל זזו מהמקום) תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום.. היום שכן שלי בא אלי לעזרה והבעיה היא כזאת: הוא קנה צורב DVD, שם אותו בתוך המחשב וכנראה שה CD הרגיל ו הצורב היו על MASTER, לאחר שהדליק את המחשב הביוס לא זיהה HD ולא את אחד הכוננים. אני באתי ג'ימפרתי את הכוננים והביוס עדיין לא מזהה שום כונן. מה יכולה ליהיות הבעיה? ניסיתי לחפש את הכוננים בביוס אבל פשוט לא מזוהים, הלך לו הלוח?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  11. קניתי השבוע את המפרט הבא: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2V זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN כאשר אני מנסה להריץ עליו את התקנת ווינדוז XP SP2 עוד בשלב הכנת הקבצים (מיד לאחר שהוא נותן אפשרות לF6 למשהו ו F2 לריקוורי) בשניה שהוא אומר windows is starting מופיע המסך הכחול שהמחשב מכבה את עצמו על מנת למנוע …

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by OBR,

קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by גיורא,

אז ככה הבעייה אצלי היא ככה יש לי ווינדוס 98 לא se אני אם כרטיס זיכרון של 256 ddr ושאני בדק אותו דרך מאפיינים המחשב שלי רשום לי שם רק 64 בדקתי בהפעלה ובביוס ושם מראה לי מלא כלומר 256 החלפתי כמה יזכרונות חדשים ובכולם זה אותה בעייה כל מה שאני לא שם הוא מראה לי רק 64 וכל הכרטיסים תקינים למה זה יכול להיות יש מצב שבגלל שזה לא se אז הוא לא קורא את הכרטיס באופן תקין או זה יכולה להיות בעייה אחרת אשמ אם מישהו באמת תותח יוכל לעזור לי כי המחשב איטי אצלי לאללה וזה לא נראה שהוא עובד על 256

14. Started by dyn,

שלום, לפני כיומיים קיבלתי BLUE SCREEN במחשב והוא עשה ריסט. אני זוכר שישנו קובץ מסויים במחשב שאיתו אפשר לראות את המידע על ה BLUE SCREENS וגם רשום שמה מה הבעיה. בנוסף אני זוכר שיש תוכנה שאיתה פותחים את הקובץ המסויים כדי לראות מה כתוב. אודה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי איך לפתוח את הקובץ ולראות את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. האור האדום של המחשב (כשהוא חושב) כל הזמן דולק.. מהרגע שאני מדליק את המחשב הוא נשאר דלוק כל הזמן. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by מאור247,

קניתי מצלמת אינטרנט מהסוג microsoft nx-6000 (יש לי מערכת הפעלה ויסטה) וכשאני מנסה להתקין אותה המחשב מזהה והכל בסדר אפילו כשאני מחבר אותה,, אז יש הגדרות ראשונות כאלה.... ושם אני רואה את עצמי (יענו היא מצלמת) אבל כשאני מנסה לפתוח את התוכנה עצמה המחשב מראה שגיעה ולא פותח..ה]עלתי אפילו מחדש וזה לא עובד..... ניסיתי גם דך ה ICQ ורק המיקרופון עובד והמצלמה לא..... מה אני צריך לעשות???? יכול להיות שהווינדוס חוסם איך שהוא???. הפעלתי את המצלמה על xp במחשב של חבר וזה עבד!!!!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  17. הסיפור הוא כזה הייתי אצל חבר שלי היום והתקנתי אצלו כמה דברים במחשב ופתאום המחשב נכבה. הדלקתי את המחשב הביוס עולה(כל הקטע של הIRQ ובדיקת ההתקנים) ושזה מגיע לקטע שהוא אמור לאתחל את מערכת הפעלה מהכונן הקשיח הוא נעצר ואני רואה מסך שחור אין שום סימן חיים לפעילות של הכונן הקשיח. מפתיחת המחשב ובדיקה בביוס המאווררים עובדים טמפרטורת המעבד תקינה כל הכבלים מחוברים היטב לספק וללוח אם ואין שום ריחות שרפה כמו כן בביוס קיימות הפקודות לאיתחול מהכונן. אני משער שהכונן הקשיח שבק חיים אבל אני מסרב להאמין אם הבעיה יכולה לנבוע מסיבה אחרת אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל קצת תקווה.... בתודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by es88,

בעיה לגבי משחק - PRO EVOLUTION SOCCER 8. אני לא סגור שזה משו חומרתי, אבל אני שואל כאן על כל מקרה אולי בשביל לפסול. בתכלס זה המשחק היחיד שאני משחק, התקנתי מחדש את המשחק, גם דריבר אחרון של NVIDIA, כ.מסך 8500GT. הבעיה היא שאני נכנס למשחק, ובמקומות מסוימים במשחק הוא פשוט נתקע, אני לוחץ על הכפתור של הווינדוס, המשחק מתמעזר - כלומר לא נשאר על מסך מלא, ואז המשחק רץ כרגיל, אבל על מסך מלא, גם אם אני מחזיר הוא ייתקע במקום אחר. הסבר?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  19. היי חברה, הבעיה הזאת ממררת לי את החיים. עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר, ועכשיו פתאום אני לא יכול להיכנס למשחקים בFULLSCREEN (אבל כן פועלים מושלם בWINDOWED MODE!). המשחק פשוט מראה מסך שחור או חצי מסך שחור או קורס לגמרי אם אני במסך מלא. לעומת זאת: אם אני מחבר את הHDMI למסך טלויזיה שלי, המשחקים פועלים מושלם ובלי שום בעיה! כנראה שקרה משהו עם הרזולוציה או משהו במחשב לא נותן למשחקים על המסך המובנה של המחשב הנייד! אני לא רוצה להתחיל לפרמט עכשיו את כל המחשב רק בגלל זה. מקווה שאתם מכירים את הבעיה. תודה מראש, לב.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

הכול מותקן מחובר! יש דיו מלא!!! והוא ממשיך להבהב הנורה שלו ממשיכה להבהב והוא לא מדפיס כלל! בבקשה תעזרו זה דחוף!!

22. Started by Ron1999,

שלום לכולם יש לי IBM TP T30, מ"ה WIN XP PRO. הבעיה: כרטיס המסך לא זוהה על ידי מערכת ההפעלה, הורדתי דרייבר מהאתר של LENOVO למחשב לפי הדגם הרלוונטי, אבל כשאני מאתחל את המחשב המסך מציג הכל, אלא שאם אני מנסה לגעת הרזולוציה או לבצע איזו פעולה - המסך מתבהר לאט לאט - פסים לא ברורים של לבן כחול מרוח ולא בפוקוס, ונראה כאילו כלום לא מגיב יותר. אם אני מאתחל את המחשב בSAFE MODE הוא עובד רגיל. מה הבעיה? ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש - לא עזר. למישהו יש פתרון אחר? רון.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס וקניתי אותו לפני חצי שנה בגרמניה ועכשיו הוא התקלקל לי המחשב עצמו עובד פיקססס אבל המסךך נהיה שחור כאילו הנורה נשרפה בתוך המסך אממ לא יודע איך להסביר את זה רואים ת'וינדוס חלשששש מאודד פליזזזזזז שמישו יעזור לי מהר כי דוד שלי מחר חוזר לגרמניה ואני יכול לתת לו אותה איתו והוא יתקן בחברה או שאני יתקן אותו פה בארץ אולי למישו הייתה הבעיה או מוכרת לו ויודע כמה תעלה התיקון בארץץץ

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרט מעצמו ( גם מהוינדוס וגם לפעמים לפני שהוינדוס עולה), הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ובזמן האחרון המחשב לפעמים לא עולה ועושה מסך שחור- על המסך רשום . no signal. אבל המסך כן מחובר ותקין. יש לי רשת אלחוטית- ואתמול הבעיה קרתה גם במחשב השני שמחובר ברשת. לרשת מחוברים ארבעה מחשבים. אין לי מושג למה הבעיה קשורה לכן אני רושם את זה פה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים