עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lisly,

טוב אז ככה, חיברתי דיסק קשיח למחשב שהיה בוא כבר אחד , עכשיו הדיסק הקשיח שחיברתי , התקנתי עליו ווינדוס והכל, עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה רושם לי את ההודעה Searching for boot record frim IDE-0....OK NTLDR is missing press alt+ctrl+del to restart מה זה אומר NTLDR is missing? תודה.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by THE FOX,

שלחתי את הלוח אם עם הזיכרונות והמעבד לבדיקה בפנדה.... הוא חזר ומצאו שהרכיבים תקינים. אני מתקין בחזרה את הכרטיס מסך והכל... ושוב הבעיות שקדמו לכך... היבהובי מסך, ארטיפקטים, ונעילות גם במצב 2D. כרגע הסרתי את הדרוורים של הכרטיס מסך ועד עתה זה לא חזר... יכול להיות שזו התנגשות של דרוורים?.... האם יש תוכנה שיכול לבדוק אם הבעיה נגרמת מבחינת התוכנתית? :s05: הבעיה הזו ממש מעצבנת אותי כבר!!!! כי ברגע שאני מתקין שוב את הדרוורים של הכרטיס מסך הבעיות חוזרות. :-\ [גם עם 6800GS וגם עם GF4]

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by CrashZone,

אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by miki26,

יש לי מסך רגיל ויום אחד הוא לא נדלק פתחתי אותו וניסיתי לתקן . לד החיווי נדלק מקדימה מאוד חלש מה יכולה להיות הבעיה האם יש אפשרות למי שמתעסק קצת עם אלקטרוניקה והלחמות כמוני לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. יש לי כרטיס טלויזיה של MSI ואין לי כל כך מושג איך מחברים את הכבלים. יש לי בכרטיס חיבור RCA (מין בננה כזאת) שאותה אני בטח מחבר לטלויזיה בשביל ה-VIDEO (יש לי גם בכרטיס יציאה SUPER VIDEO אבל אין לי בטלויזיה חיבור כזה) אבל אין לי מושג איך אני מחבר את ה-AUDIO כי בכרטיס איפה שה-AUDIO IN יש לי חיבור דק יותר כמו של אוזניות אז איך אני מחבר את זה לטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by kinggil,

תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by dannygnh,

יש לי לוח של msi רציתי לדעת איך מחברים את הכבל של הusb הקידמי במארז ללוח. בלוח רשום רק usb ובחוברת אין נתונים מדויקים , הכבל מחולק ל4 או 5 מחברים שרשום עליהם data, וvcc.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. כל פעם שאהי נכנס לווידוס אני מקל את ההודעה שיש בתמונה , לפי מה שהבנתי הוא מחפש עוד כרטיס מסך שיעבוד ב SLI כאשר יש לי רק כרטיס אחד!!! אם כן ,מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שהודעה זו לא תציק לי כל פעם???? ועוד שאלה, איך אני מבטל את הסמל המעצבן של windows security alerts ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by ziv,

המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. הייתי עם BIOS F12 עדכנתי לF14, ומאותו רגע ברגע שאני מבצע אתחול הבקר RAID / IDE לא מצליח למצוא כוננים והמחשב נתקע. בסוף ניתקתי את כל הכוננים והחזרתי את הBIOS לגרסא F13 שאתה הכל עובד בסדר גמור, אפילו הגדרת הRAID נשמרה. סתם ככה לא היה אכפת לי אבל הF14 תומך במעבדים שה F13 לא תומך בהם מעבדים בסטפינג R0 אם אני לא טועה. מצד שני אני לא יכול לוותר על הRAID שלי וכן על הצורב וקשיח נוסף. הבקר הוא של JMICRON ומובנה בלוח. מישהו מבין למה זה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by rab10,

יש לי כונן קשיח כבר בערך חצי שנה והוא פעל מצויין ולא עשה שום בעיות... היום אחרי שחיברתי אותו לחשמל(ניתקתי בערך שעה לפני זה) הוא החליט להפסיק לעבוד!! הוא כאילו מתחיל לפעולת משמיע את הקול של הדיסק נסתובב ואז אחרי חמש שניות פשוט מפסיק... אחרי זה פשוט חוזר על עצמו... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by maor6,

הווינדוס שלי לא חוקי והוא לא נותן לי לעשות עידכונים או להתקין מדיה פלייר מה עושים כדי שיהיה חוקי?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by gilm,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה -אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה התחיל לפני כמה ימים שפתאום כל לילה המחשב משום מה היה נדלק בעצמו!! -למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אז רק אם הייתי מכבה את הכתפור שבספק כוח הוא לא היה נדלק מעצמו כמובן. לפני יומיים פתאום המחשב לא נדלק -וראיתי אור על הלוח אם כלמור הוא קיבל מתח -אז ניתקתי את הכבל של השחמל חיכיתי כמה דקות ואחרי זה הוא עלה לי סוף סוף אבל היום עוד פעם המחשב לא נדלק והפעם זה לא עזר לנתק ולחבר !! מה אני עושהההה????? יש לי לוח אם של abit ip35-pro ועל הלוח אם יש נורית שדלוקה ויש גם מספר קוד 0.0. שראיתי פה http://www.abit.com.tw/faq/code.html שזה אומרREADY FOR BOOT למישהו יש מושג מה הבעיה????

17. Started by משה צ,

התקנתי ווינדוס חדש ורשמי, כשאני עושה חיפוש לשם תיקיה בווינדוס הוא מוצא את השם אך כשאני פותח אותו במקום שיפתח התיקיה אותה ביקשתי לפתוח נפתח לי החלון הראשי של סייר הקבצים, במילים אחרות כל התיקיות בתוצאות החיפוש עולות כמקש ראשי של סייר הקבצים, כמו"כ האייקון שנמצא בצד ימין של שם התיקיה מופיע תמונה של מסך במקום תמונה של תיקיה אשמח שחכמי ומומחי הפורום שיעזרו לי,

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by Computerrr,

שלום, אני מנסה להגדיר אפליקציות אתחול (התוכנות שנפתחות אוטומטית כשמדליקים את המחשב), ולצערי גם במנהל המשימות בכרטיסייה 'אתחול', וגם בחלון 'אפליקציות אתחול' שבהגדרות אני לא יכול לראות שום אפליקציה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שהבעיה במטען? תודה

20. Started by red4ever,

תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. היי, קניתי מחשב חדש וכשאני מתקין ווינדוס 11 לא מזהה כרטיס רשת אלחוטית. הצלחתי לעבור את השלב הזה ולהתקין את הווינדוס ללא רשת אבל עכשיו אני צריך לחבר אותו לרשת ואין לי אפשרות. אני מניח שזה בעיית דרייברים שבדרך כלל יורדים לבד בהתקנה אבל היות ואין חיבור לאינטרנט אין להם דרך לרדת. גם לא מצאתי דרייבר רשת באתר היצרן. אשמח לעזרתכם. Lenovo IdeaPad Slim 3-16IRU8 82X8002XIV תודה רבה

22. Started by dj shay 30010,

הוספתי כרטיס I\O בכדי לחבר עוד צג LCD 20X2 אבל יש לי בעיה במסך שלי הקודם טווח קלט\פלט 378 DMA 03 בכרטיס שהוספתי רשום טווח קלט\פלט FF IRQ 21 אך אני משנה את טווח קלט\פלט ל 278 .3BC אך עושים את זה בכרטיס יש תוכנה לזה או מה ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

הכול מותקן מחובר! יש דיו מלא!!! והוא ממשיך להבהב הנורה שלו ממשיכה להבהב והוא לא מדפיס כלל! בבקשה תעזרו זה דחוף!!

24. קניתי עוד כ. PCI של החיבור האלחוטי, וכשאני בא להתקין את הדרייבר המתאים, זה מתקין ואז אומר The device isnot working properlly וכשאני בודק ב-Device Maneger אז כתוב שאין דרייבר מה לעזאזל הבעיה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים