תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקלה מוזרה עם המחשב - כאשר אני מוציא או נוגע בחיבור של ps2 של המקלדת אז המחשב נכבה. גם החבור עם העכבר עושה בעיות. כעת לאחר שהוצאתי את הכבלים של המקלדת ושל העבר המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא על פי רוב לא. כאשר אני מחבר את כבל המקלדת הוא נדלק מתחיל לעלות את החלונות ומיד מתנתק. האם הבעיה היא בלוח האם. לוח האם שלי הוא ASUS P4S333M ומעבד אינטל פנטיום 4 1.6. בהנחה שלוח האם כנראה דפוק האם ניתן לעבור עם אותו מעבד ללוח אם ,נניח של 533 mhz? תודה מראש עוז
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רוב הזמן במקום שהאי מייל יגיע מייד תוך כמה שניות עד דקה .......לוקח לו בזמן האחרון (חודש בערך) תמיד בין שעה ל 3 שעות !!! למה זה קורה מישהו יודע ? כתבתי להם לתמיכה - אין תגובה ...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם זו המערכת שלי: P4 1.7GHZ 256DDR לוח מעפאן של jetway כרטיס מסך RadeonVE מ"ה WIN2K SP4 יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב. יש למישהו רעיו מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קצת חדש בזה, אז איך אני מוסיף כבלים אפורים כאלו של חשמל למחשב??? (אין מספיק) ??? בדיוק התקנתי כרטיס מסך חדש (GFORCE FX 6800 GT 256MB ) והוא צורך קבל חשמל! מה שאומר שהייתי צריך לנתק גם את הכונן DVD וגם את הכונן CD-RW שלי מהחשמל! כי היה רשום בחוברת שאסור שהכבל חשמל שלו יעבור דרך דברים אחרים! אז בקיצור אני צריך או שתסבירו לי איך אני מוסיף כבלים (של חשמל) חדשים או כתובת של אתר הסברה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP . השתמשתי בתוכנה מעדכנת ,והביוס עצמו עודכן, אולם הבעיה היא, כאשר אני בוחר לשמור את השינויים(גם אם לא שיניתי כלום), התוכנה נתקעת. ריסט פותר את הבעיה, המחשב עולה וההגדרות ששיניתי נשמרו, אולם הבעיה נמשכת. ארצה לדעת מהי הבעיה וכיצד, אם בכלל, יש אפשרות לתקנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אנשים קידדתי סרט DIVX ל AVI וצרבתי אותו על דיסק DVD. אבל כשאני רואה את הסרט בDVD הביתי (ITT) יש עצירה קטנה כמעט לא מורגשת כל 2-3 שניות. מישהו יודע למה זה? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקנתי את המחשב מחדש - הכל קומפלט - כשסיימתי ניתקתי את הספק לבדוק איתו מחשב אחר שנשרף לו ספק - והחזרתי הכל למקומו, עכשיו - המחשב נדלק - המנורה שעל הלוח אם נדלקת והוא לא מגיב - גם אם אני מסיר את כל הכרטיסים כולל הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף... ניסיתי לאפס ביוס אך ללא הועיל... מה קרה פה? מה הלך? האם יש תקווה? מיואש!!! תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמה ומיקרופון יחסית פשוטים...80 שקל שניהם ביחד...חחח טוב נגיע לעיקר המצלמה עובדת מצוין אבל המיקרופון מחובר אבל לא שומעים ממנו כלום ! והמיקרופון תקין כי ניסיתי במחשב השני שלי והוא עובד מצוין... הבעיה הזאת קרתה לי לא מעט פעמים אז בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב של מישהו... יש לו מיקרופון עם וזניות ו- win98 . כשמדברים במיקרופון שומעים מצוין את הרעש יותא מהרמקולים אבל לדוגמה שרוצים להקליט את זה או לדבר ב- skype עם מישהו הרעש לא נקלט... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
החלפתי את כבל ה- ide לכבל מעוגל וחמוד, לאחר החיבור של הנ"ל וחיבורי החשמל הדלקתי את המחשב, אך המחשב לעיתים מסרב לזהות את הכוננים הקשיחים ,לעתים מבקשים דיסק מערכת לביצוע בוטינג ,לעתים מבקש לעשות boot מהפלופי עקב בעיה כלשהי . המצב הוא כזה- המחשב הינו מחשב חדש בעל כונן סאטא חדיש ומחודש עם נפח של 80 ג'יגה, עליו רצה מערכת ההפעלה שאני משתמש בה כרגע והיא יותר נכון היחידה שפעילה באמת. עוד כונן במחשב הוא כונן קשיח פשוט בנפח 40 גיגא של wd ובנוסף (וכאן מגיע החלק הטריקי), כונן בעל נפח של 20 ג'יגה שעליו רצה מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם, אך משום מה, אינה פעילה. אל תאשימו אותי, זהו הטכנאי ששם לי את זה והוא עצמו נמנע מלקחת אחריות על המחדל (הכפילות המיותרת של מערכות ההפעלה). מה שניסיתי לעשות…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים קניתי שני דיסקים קשיחים של WD 160GB SATA . לפני זה היה לי דיסק קשיח IDE 80GB ושמתי לב מבדיקות שעשיתי שהמערכת הפעלה עולה כעת יותר לאט מאשר קודם לכן. אחרי ה BOOT כאשר החלון הראשון של המערכת הפעלה מופיע עם הסמן הכחול הזה שרץ.. ההרד דיסק כאילו נכנס לדיליי כזה ולא עובד בכלל. רק לאחר 10 שניות בערך הוא מתחיל לעבוד ומפה והלאה הכל בסדר. חשבתי אולי זה רק אצלי ( לוח אם או משהו ) אז הלכתי לאח שלי שיש לו הרד דיסק רגיל IDE והמערכת הפעלה עולה תוך כמה שניות כמו שצריך להיות. מתוך סקרנות חיברתי אצלו הרד דיסק SATA ושוב.. המערכת הפעלה עולה באופן משמעותי יותר לאט ! יש הבדל של איזה 15-20 שניות. משהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת ? יש איזה אופצייה אולי בביוס שצריך להגד…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום (: יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ ASUS P4P800 לוח 2*256MB CORSAIR PC3200 זכרון SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB המחשב דלוק כל הזמן אך יכול לקפוא בפתאומיות כל בערך יומיים...הכוונה לקפיאה מלאה שחייבת ריסט בכל מקרה. במשחקים כבדים כמו FARCRY שמתי לב שזה יכול להיתקע יותר מהר ככה. אז אם תוכלו להגיד לי למה זה קורה או איך לתקן את זה אני ישמח מאוד!! תודה מראש! 8)
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בעעע...רציתי לדעת אם הטמפרטורות של המחשב שלי הן בסדר בעיקרון יש לי צג דיגיטלי על המארז שמציג את מצב המאווררים כל הזמן,ואת הטמפרטורות של המחשב[בדיוק רב ביותר] יש לי: Amd Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V Se Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit עכשיו,לטמפרטורות: כשהחדר ממש קר והמחשב במנוחה,אז הטמפרטורות הן: 35 לCPU 35-36 לMPU ו30 לSYSTEM וברוב המקרים,כשהחדר חם והמחשב במנוחה,הטמפרטורות הן: 42-44 לCPU 42-44 לMPU ו35 לSYSTEM בזמן מאמץ,הטמפרטורות בד"כ הן: 49-52 לCPU 49-52 לMPU ו40 לSYSTEM לרוב הCPU והMPU קבועים על 49-50 בזמן מאמץ. זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני כותב מהמחשב הנייד, אני לא יודע כבר מה לעשות הוצאתי את המעבד לשים לו משחה טרמית, ושהחזרתי אותו המחשב פשוט לא עלה... אז ניתקתי את החשמל מאחורה, וחיברתי לאחר מספר שניות ומה שקורה זה שהמאווררים נותנים סיבוב ומפסיקים לעבוד, ועל המסך עצמו לא רואים כלום מה שעוד בדקתי אם יש אור בכרטיס רשת ובמנורת בדיקה על הלוח, ויש. ככה שלא נראה לי שזה בעייה בספק.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 2600+ axp barton epox 8rda3+ hd sata 80gb wd sapphire 9600xt 256 512 geil 400 mhz ddr הבעיה שלי היא בעצם כשאר אני מפעיל את המחשב בפוסט הוא רושם לי שיש לי שגיאת אובר קלוק,ואני לא ביצעתי שום אובר קלוק לגמרי!!,בקיצור בגלל השגיאה הזו הוא מוריד לי את המהירות המעשית של המעבד מ-1,917mhz ל-1,150mhz ולאחר כמה שניות שהמסך הזה מוחזק הוא ממשיך בטעינה על הווינדוס ובווינדוס עצמו מרגישים בנפילת ביצועים ענקית,לדוגמא הוא נתקע ברענון של דפי אינטרנט . וגם אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב השגיאה נשארת רק אחרי שאני נכנס לביוס (וההגדרות בביוס לא השתנו לגמרי אגב) ולא משנה כלום פשוט לוחץ יציאה ושמירה הבעיה מסתדרת ואז היא חוזרת בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב..... יש למישהו מושג…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אה!!!!! מה זה!!! מישהו יכול לעזור לי?!?! :s05:
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.techspot.com/vb/topic15028.html לבן אדם הזה יש בעיה זהה לשלי. מה שקורה בעצם, היו לי בעיות עם הקול - המחשב אמר שאין כרטיס קול והציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר אז מחקתי אותו וכשהמחשב זיהה שההתקן לא מותקן הוא הציע לי להתקין אותו אבל הוא לא עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהוא לא יכול, הוא מחפש דרייבר ולא מוצא (ייתכן שזה קשור להיות הווינדוס שלי פרוץ) ניסיתי להוריד דרייבר של סאונדמאקס, החברה שמייצרת את כרטיס הסאונד שהוא אונבורד כבר פתחתי ת'רד בנושא אבל הוא נעלם אל תוך הדפים בלי מענה - בבקשה בבקשה תעזרו לי , אפילו לפורנו שלי אין קול וזה ממש מתסכל. יש לי לוח אם P4P800. העוזר יתוגמל בירוק.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
i just did a format and i need to instell the audio driver, the thing is i downloaded the driver but its just files and i dont have an idea where to put the files the audio driver is SIS7012 heres the second problam , i want to change the settings to hebrew but the thing is there is no option of hebrew , i mean i can set the regional setting to isreal but i cant configure it to hebrew cuz it just isnt there O_o
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לעשות דיסק של וינדוס 98 שיהיה בוט כלומר שבמקום שאני יכניס דיסקט 1.44 עם התוכנה שמפעילה את ההתקנה שתוכן הדיסקט יהיה בדיסק ויעלה ממנו ולא מהדיסקט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שעה עבדתי במחשב ולפתע צבעים מוזרים הופיעו לי על המסך בכל מיני צורות ופסים..עד שהמחשב כולו נכבה. לא הבנתי מה קרה חשבתי שזה משהו שקשור לכרטיס מסך עד שנגעתי במחשב והוא היה רותחחחח. ראיתי שמאוורר הספק לא עובד :\ פתחתי את המחשב הוצאתי את הספק ופתחתי גם אותו שימנתי את המאוורר איפה שצריך (מתחת לפקק הגומי) וזה עדיין לא עובד :\ למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה? או שאני חייב לקנות חדש..ואם חדש אז איך אני מקרר את הספק בינתיים..ראיתי פה איפשהו פעם מישהו שהישתמש בשקית חלב קפואה ומגבת חח אבל אני חפש משהו קצת פחות מסוכן :] תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי החליט להשתגע סופית! כל כמה דקות פתאום מופיע לי מסך כחול, פעם אחת שאני משחק משחקים, פעם אחת בפוטושוט והוא כותב משהו כזה PFN_LIST_CORRUPT dumping memory בלא בלא בלא.... המחשב הוא amd 2200xp+ windows xp sp1 512 ddr 400 2 כוננים קשיחים 40 gb radeon 9600 se 128 mb לא בטוח איזה דרייבר אבל לא חדש, שחכתי לעדכן... sound card aureon fun 5.1 זהו אני מקווה שזה מספיק. משהו יכול לעזור בבקשה!! הצילו אני משתגע
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחקים, המחשב נתקע, כבר בתפריט הראשי, לכמה שניות וחוזר לשניה ואז שוב נתקע לכמה שניות. במשך הזמן שהוא נתקע אני שומע את השניה האחרונה של הסאונד חוזרת על עצמה. פעם עוד יכולתי להפעיל את המשחקים דרך התפריט הראשי, אך מיד לאחר שהמחשב התחיל להציג משהו תלת מימדי התקיעות החלו. חשוב לציין שהתקיעות מתרחשות רק במשחקים. באינטרנט (חוץ ממשחקים תלת מימדיים) ובשאר הדברים אני יכול לעסוק בלי הפרעות. גם החלפת הכרטיס מסך לא עזרה. יכול להיות שזו בעיית חומרה, ואם כן איזו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי אני לא רוצה לעשות ריסטארט אני יודע מה הבעיה ואני רוצה להמשיך לעבוד עם המחשב בכל זאת!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב בין כמה חודשים עם לוח של חברת msi -865pe משולב עם כרטיס קול realtek 5.1 OB לפני כשבוע וחצי שמתי לראשונה כי חיבורי הקול בפאנל הקידמי של המארז אינם מגיבים.... מאחר שזכרתי שכאשר התקנתי את כונן DVD שרכשתי בנפרד היו כמה חוטים לא מחוברים שיוצאים מהפאנל החלטתי לבדוק ואכן החיבורים היו מנותקים. ניסיתי לפי מיטב הבנתי לחברם ללוח האם לפי ההוראות בחוברת לוח האם (אגב לא היו שם אזהרות מיוחדות) אך כאשר הדלקתי את המחשב משהו נשרף (הרגשה מאוד לא נעימה...). לצערי גיליתי כי כרטיס הקול המובנה חדל לתפקד למרות שהמערכת מזהה אותו. הלכתי לחברה בה רכשתי את המחשב אך הם טענו כי אין מה לעשות והאחריות אינה תקיפה (ואף האחריות על הלוח בוטלה עקב כך) ושהחברה לא מתקנת נזקים כאלה והמליצו לי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-