תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי 1024 זכרון 500MHZ PC4000 יש לי 6800ULTRA 256 יש לי A64 3200+ אבל משום מה.. לפעמים בדום 3 או CSS למשל!.. יש מן לאג כזה.. ארוך, ואני מתעצבן אני עושה ריסט.. השאלה מה גורם לכך? ולמה היה לי 290 FPS הכל על הכי גבוה ופתאום משהו גרם לזה לרדת ל140? אגב אני מחפש תוכנה שתעקוב אחרי הביצועים של המחשב שלי.. תראה לי כל חלק מה עובד וכדומה SYSTEM WORKS?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אפשר לחבר לוח AMD למרז של P2? כי המארז קצת קטן? והאם הספק יתאים?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
נראה אתכם פותרים את זה ... מחשב AMD64 על GB-KNS-Ultra כ. מסך של GB Radeon9600 עם ATI חיבור לטלביזיה ב- S-Video והכל נראה (ונשמע) מצויין רק אם כבל החשמל של המחשב לא מחובר להארקה... ברגע שאני מחבר את הכבל רגיל... מתחילות הקפיצות על המסך ישנו איזה תדר הפרעה כזה... אבל אם לא הצלחתם בפתרון ... אנא חוו דעתכם... אני שוקל להפעיל את המחשב ללא הארקה! מסוכן? בעייתי?? תודה SPC
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן, המחשב שלי עושה ריסטים באמצע משחק... יש ימים שזה עושה ממש מלא (כמן היום חחח), ויש ימים שזה לא עושה בכלל... היום אני לא מצליח להכנס לFAR CRY למשל... איך שאני נכנס לבחור שלב, המחשב מרסט... לפעמים הוא גם מביא מסך כחול... לא תמיד... כיביתי את הכיבוי האוטומטי, ועדיין הוא לפעמים מרסט ולפעמים שם מסך כחול... זה מוזר לא??... אחרי שאני מוריד תכיבוי האוטומטי הוא לא אמור לרסט את המחשב... =\ היום היה לי איזה מסך כחול אחד, והיה רשום שם smwdm.sys, שבדקתי וזה קשור לכרטיס קול... משום מה בכל זאת יש לי תחושה שזה לא קשור לכרטיס הזה... (איזה כרטיס OB... לא יודע איזה חחח... לוח אם חרא P4S533MX...)... אם הכרטיס היה פגום, היה בעיות בקול לא???... או שלפחות גם בהשמעת מוזיקה או משהו…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
או ליתר דיוק, כ' הקול שלי והמסך חולקים את אותו ה IRQ. מצורפת תמונה... לפי מה שהבנתי, אחת מהנקודות המרכזיות בשחרור ה PCI-Xpress היא למנוע מקרים שכאלה. נ.ב, לא שיש פגיעה בביצועים או התנגשויות למיניהן, פשוט הביוס/מע' ההפעלה רואים לנכון לחלוק את אותו הפורט. כל שאר הרכיבים מקבלים IRQ עצמאי ללא שום בעיה, נראה קצת מוזר. מישו יכול להסביר את התופעה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום , לחברי טל (E4 בפורום) יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton AQZFA 0348 EPOX 8RDA3+ Rev 2.0 ATI RADEON 9800PRO MAXTOR SATA 120GB 7200RPM 8mb Infineon PC3200 512MB DDR Supertalent Aluminum black tower case TT Volcano 12 Extreme Edition @ 3200RPM PSU : TT 420W באתי אליו והרכבתי את המחשב והכל עבד בסדר גמור והמעבד עבד על 1833MHZ , עכשיו , לביוס של איפוקס יש לפעמים כאלו פעמים שהוא פשוט שם לעצמו את המעבד על FSB 100 בלי להודיע... כאילו מגדיר ברירת מחדל , אבל שנכנסים לביוס רואים שהFSB על 166... ככה זה גם אצלי ואצל עוד חברים שלי עם הביוס הזה... זאת לא ממש בעיה כי זה בסוף מסתדר , אבל החבר שלי לא ממש יודע להתעסק עם זה , אחרי שהלכתי הביוס הגדיר לעצמו את השטות הזאת , אמרתי לחבר שלי…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המדפסת שבכותרת. הרבה חברות מוכרות עבורה דיו חלופי (HP 655) שהוא כמובן הרבה יותר זול מהמקורי. השאלה שלי - האם המדפסת תקבל דיו חלופי או שהוא לא יזוהה וייחסם?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לאחרונה קניתי חלקים והרכבתי מחשב באופן עצמאי,ברגע שאני מפעיל את המחשב כל המאווררים פועלים ונראה שהכל נדלק כראוי אבל המחשב לא עושה פוסט לא עולה כלום,ניסיתי להפעיל את המחשב גם ללא כרטיס מסך או ללא ראם בשביל לראות אם הוא יעלה אבל הבעיה שהוא לא צפצף באף אחד מהמקרים
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי בחו''ל נתב huawei hg659 ולא מצליח להתקין אותו בבזק בינלאומי. נתב לתשתית בזק vdsl2. בשירותי תמיכה של בזק בינלאומי לקחו ממני כסף על שירות ''מומחה'' והוא נתן לי רק שם וסיסמה שלי ולא עזר כלום. אמרתי לו שפרטים האלה כבר יש לי. תעזור לי להתקין נתב. קיבלתי תשובה ממנו שהוא לא מכיר את נתב הזה. על קופסה של נתב גם כתוב Vodafone. מה אפשר להמליץ לי במצב הזה? נתב עצמו עם מפרט טוב, לכן קניתי אותו.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הבאתי מחשב מחבר עבור אחותי, שישמש בעיקר לגלישה באנטרנט ולשמיעת מוזיקה. המחשב אצלו לא עבד הרבה זמן (אני גיליתי שפשוט לא היה שם זיכרון... אוקי) זה לוח של אינטל D845BG, 256DDR, P4 1,8 אירגנתי את המחשב, התקנתי XP. את הדיבר של הכרטיס קול המובנה בלוח הוא התקין באופן אוטומטי. ניסיתי להתקין כרטיס רשת רגיל - הוא לא מצליח. הוא מזהה שהתחבר וכותב שהתחבר כרטיס רשת, אך שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא לא נותן לי ואומר שישנה שגיאה, ושה"מידע שגוי". ומשאיר את ההתקן קיים רק בלי דריבר שלו. ניסיתי להתקין גם כרטיס רשת אלחוטי - אותו סיפור. ניסתי עם הדיסק המקורי של הדריבר, ניסיתי עם דריבר שהורדתי מהאנטרנט, לא הולך. דיסק און קי לעומת זאת, הוא מזהה. מצלמת רשת לא. גם הכרט…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הווינדוס שלי לא חוקי והוא לא נותן לי לעשות עידכונים או להתקין מדיה פלייר מה עושים כדי שיהיה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה במחשב שלי די ברורה, יש לי שני מקלות של 1GB והמחשב כאילו יש רק אחד. חשוב לציין שניסיתי להחליף ביניהם ולבדוק בסלוטים שונים וזה לא זה, כלומר אלה לא הזיכרונות עצמם. עוד חשוב לציין שזאת תקלה שהייתה כבר מקודם, המחשב נלקח למעבדה ושם הבעיה נפתרה לחודש בערך על ידי Clear CMOS. דרך זאת כבר לא עוזרת. כמו כן התקלה הזאת מלווה, לעיתים נדירות באי יכולת להעלות מסך. מפרט: Intel Core 2 Duo 6320 2*1GB DDR II/III Ram (לא בטוח לגבי הסוג) Ati Radeon 3850 Windows 7 Professional תודה רבה חברים.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי Win 7 על המחשב ומאז התחילו קריסות של פעם ביום עם מסך כחול. אני מניח שזה אחד מהדרייברים הלא נכונים שהמערכת התקינה בעצמה. השאלה היא איך אני יכול לבדוק מה גורם לתקלה ולהחליף דרייבר במידת הצורך? ואיך ניתן לבטל את העדכון וההורדה האוטו' של הדרייברים ע"י המערכת? ועוד עניין ששמתי לב אליו הוא שכשמסירים דרייבר כלשהו בעזרת מנהל ההתקנים ההתקן עצמו נעלם מהרשימה בכלל ולא מופיע עם סימן שאלה. איך אני יכול לגרום לכך שכל ההתקנים יוצגו גם אם חסר להם דרייבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה -אני מקווה שתוכלו לעזור לי זה התחיל לפני כמה ימים שפתאום כל לילה המחשב משום מה היה נדלק בעצמו!! -למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אז רק אם הייתי מכבה את הכתפור שבספק כוח הוא לא היה נדלק מעצמו כמובן. לפני יומיים פתאום המחשב לא נדלק -וראיתי אור על הלוח אם כלמור הוא קיבל מתח -אז ניתקתי את הכבל של השחמל חיכיתי כמה דקות ואחרי זה הוא עלה לי סוף סוף אבל היום עוד פעם המחשב לא נדלק והפעם זה לא עזר לנתק ולחבר !! מה אני עושהההה????? יש לי לוח אם של abit ip35-pro ועל הלוח אם יש נורית שדלוקה ויש גם מספר קוד 0.0. שראיתי פה http://www.abit.com.tw/faq/code.html שזה אומרREADY FOR BOOT למישהו יש מושג מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! לפני פחות מ3 שבועות קניתי מחשב חדש, הכל עבד יופי שבוע and then.. המחשב מאתחל את עצמו רנדומלית כל הזמן, לפעמים כשאני יוצא ממשחקים, לפעמים כשרק הwinamp פתוח, לפעמים בלי שום דבר רץ, בevent viewer אין אינפורמציה מיותרת לגבי האתחול. המפרט - ga-p35-ds3l / q6600 / G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 / evga8800 gt הקינפוג של הביוס הוא בסיסי לחלוטין. כשאני אחזור הביתה אני אריץ memtest בשביל לשלול זכרונות פגומים, אח"כ אבטל את הEIST (שהמאוורר של המעבד יעבוד סטטית בשיא העוצמה). אשמח לעוד רעיונות !
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בעיה לגבי משחק - PRO EVOLUTION SOCCER 8. אני לא סגור שזה משו חומרתי, אבל אני שואל כאן על כל מקרה אולי בשביל לפסול. בתכלס זה המשחק היחיד שאני משחק, התקנתי מחדש את המשחק, גם דריבר אחרון של NVIDIA, כ.מסך 8500GT. הבעיה היא שאני נכנס למשחק, ובמקומות מסוימים במשחק הוא פשוט נתקע, אני לוחץ על הכפתור של הווינדוס, המשחק מתמעזר - כלומר לא נשאר על מסך מלא, ואז המשחק רץ כרגיל, אבל על מסך מלא, גם אם אני מחזיר הוא ייתקע במקום אחר. הסבר?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי העיה בכבל שמחובר אל הכרטיס מסך מהמסך ובזמן שאני מזיז את הכבל ואפילו טיפה בלי קשר לכרטיס אני רואה את המסך כולו אבל בגוון צהוב אז עכשיו יש אייזושהי דרך לסדר\להחליף כבל נתונים למסך?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחקתי הכל מהאייפוד אני לא מסתדר עם הכשיר המרגיז הזה ...והתוכנה המרגיזה קובעת לי מה לשמוע אז ככה ניסיתי למחוק את כל מה שיש על האייפוד ולעשות רסטור .... האייפוד אחריי שהכל מחוק ...אומר לי שמשהו תופס 76 מגה ! אני לא מבין את זה אין עליו כלום הוא פשוט לא מודע למה שיש עליו ולא מראה לי ... אני עדיין חדש בעסק תעזרו לי הפעם ? מה לעשות ....אך זה שהדבר המפגר הזה לא מודע לכזה דבר זה סתם תפוס לי 76 מגה הגיוני ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-