תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, חג שמח - צום קל. יש לי 2 שאלות.. שמתי את הזיכרון של ב DIMM 1+3, עדיף 1+2 או קונגפיגורציה אחרת ? והאם כדאי לי לעדכן את הביוס ? תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה נשמע, יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר HD של הוט (הקטן הזה). כשקניתי את המחשב התקינו לי תוכנה שנקראת PRESTO PVR שדרכה צפיתי. עכשיו עשיתי פורמט ואין לי דרך להתקין את התוכנה (יש הורדה שלה באתר של GIGABYTE - היצרן של כרטיס הטלוויזיה אבל אין לי CD KEY). ניסיתי להגדיר את הכרטיס שיעבוד דרך ה-WINDOWS MEDIA CENTER אבל החרא הזה לא נותן להשלים את התהליך כי אין לי שלט מיוחד. מישהו יכול לעזור? אני משתגע פה 0.0 הדגם של הכרטיס הוא: GT PTV TAF RH
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מוגדר להיכנס למצב שינה אחרי חצי שעה של חוסר פעילות. כל פעם שאני מוציא אותו משינה כונן ה-DVD מחפש אם יש בו דיסק וזה מפריע ואני לא יודע אם זה לא מזיק גם לכונן. מישהו יודע איפה אני יכול להגדיר שהכונן יפסיק לטחון ביציאה משינה? זה קורה גם כשאני מדליק את המחשב אבל שם זה פחות מפריע תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אוקי הבעיה היא כזאת. המחשב קופא-כל פעם אחרי זמן אחר 0לפעמים שעות ולפעמים 5 דקות). כל פעם שאני עושה משהו אחר ובקיצור שום דבר שמקשר בין הקפיאות. עד עכשיו המחשב פשוט קפ ולכן גם לא נוצר שום minidup או שורה בevent אבל הפעם אחרי שהוא קפא הוא גם עשה ריסט ונוצר לי קובץ שהשורה הסופית בו הי: Probably caused by : atapi.sys ( atapi!ChannelQueryBusRelation+2f ) עכשיו השאלה מה זה? בחיפושים הצלחתי להבין שזה משהו שקשור לכונן cd. יש לציין שאף פעם לא היה שימוש בכונן כאשר הקריסה קרתה. להוריד אפשרויות... וינדוס עם sp2 מעודכן, ביצעתי סריקת וירוסים בעזרת avg מעודכן וגם סריקת דיסק קשיח שלא גילתה בעיה. צריך עזרה דחופה!!! 10x. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה שחור,והיו צפצופים ארוכים. טייייייייי טיייייייייייייי טייייייייי... מה זה יכול להיות?פעם היה לי אתר שכותב אבל אני לא מוצא אותו...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה עם חיבור כבל HDMI בין המחשב לטלוויזיה: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב מסך המחשב עובר למצב "שינה", כלומר התצוגה נכבית ואין אפשרות להעיר אותו, התצוגה לא עוברת לטלוויזיה, והאפשרות היחידה היא לנתק את הכבל לעשות ריסט למחשב. אם הכבל עדיין מחובר למחשב לאחר האתחול הבעייה מתקיימת שוב: מצב שינה של מסך המחשב ולא ניתן להעיר אותו. ניתוק של הכבל לא מעיר את מסך המחשב, הברירה היחידה היא ריסט. יש לציין שזה התחיל באופן פתאומי, לפני כן העסק עבד מצויין. כרטיס המסך שלי הוא Nvida Geforce GT 610. חשוב לציין שהכבל עצמו תקין, חיברתי אותו למכשיר אחר ויש אות והכל בסדר. האם יש פתרון?? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום עוד בעיה אחת קטנה לאחר שבצעתי פרמוט (http://hwzone.co.il/community/thread...1%D7%93%D7%AA) יש לי במחשב מודם פקס , כן כן יש עוד אנשים שמשתמשים בזה ... הבעיה היא שלפני הפרמוט הייתי מקבל בחלונית המודיעה על צילצול הטלפון גם את מספר המתקשר (שיחה מזוהה) לאחר הפרמוט אני מקבל אך ורק הודעה על קבלת שיחה וזהו , כבר לא מופיע המספר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , עברתי על ההגדרות מספר פעמים ללא הועיל - לא מצאתי משהו כמו גם : - הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר (נעשה ע"י מערכת ההפעלה) מספר פעמים נציין שמערכת ההפעלה לפני ואחרי הפרמוט WIN7 תודה מראש לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אממ יש לי מחשב p-4 3 ghz abit ise7 readon 9600 xt 128 mb וכל פעם שאני משחק במישחקים כמו FEAR \ AOE 3 אחרי משו כמו 20-25 דקות המחשב ניכבה למה?@#
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה קורה חברה? נראה לי שדפקתי את הBIOS הורדתי עדכון לביוס, לפי הלוח אם שלי מהאתר של GIGABYTE השתמשתי בתוכנה AT BIOS שלהם, ועדכנתי שסיימתי את העדכנה המחשב אמר שהוא סיים בהצלחה וצריך הפעלה מחדש אז הפעלתי ועכשיו הכרטיס מסך לא נדלק ניסיתי להוציא את הסוללה וגם חיפשתי את הפינים לאיפוס הCMOS ומתברר שאין לי אותם בכלל חחח אז מה אפשר לעשות? וכמה יעלה טכנאי??? כמו כן אם יש למישהו הצעות ללוח אם SOCKET 478 משומש וטוב אז אני גם אשמח (במידה ואני לא אצליח לתקן)
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות הלוח אם כל הזמן מראה את הספרות 3.9 ועושה צפצוף מעצבן יש לי AG8 עם 2 זוגות של זכרונות זוג 256 זוג 512 תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב עם מג'יק קארד, בירצוני לתקן את סקטור האתחול , האם זה יפגע במג'יק קארד?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........... איך אני מוצא בכמה הזיכרון שלי "רץ"??, 333 MHZ או 400 MHZ האם זה אפשרי לדעת???, כי אני מעוניין להוסיף עוד סטיק זיכרון אבל לא רוצה לשים פחות מדי או יותר מדי ואז הוא יירד בגלל הסטיק היותר נמוך... תודה לכל העוזרים.........
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן התושבת של המעבד היא LGA 775 לום אם של לנובו קניתי סטיק חדש ועם הסטיק הזה המסך לא נדלק,ועם הסטיק הישן נדלק המסך חיברתי את שניהם ביחד וגם לא נדלק המסך יש אפשרות שבגלל התדרים אז הכרטיס לא מתאים ללוח למרות שהוא תואם מבחינת התושבת DDR3 ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שלי עכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז? כמה זמן זה צריך לקחת? האם יש התקנה? תודה רבה (סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מוריד סרט מאתר מורידים וכתוב שם שיש "תרגום מובנה" על הסרט אבל כשאני מפעיל את הסרט אין שום תרגום ואין נעליים. הם אומרים שצריך להתקין "נגן תומך" בשביל שהסרט יעבוד עם תרגום השאלה שלי איך אני מצליח להוציא את הקובץ תרגום SRT שהוא בכלל לא מובנה מהקובץ של הסרט ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-