עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by כיפה 669,

יש לי כרטיס מסך:(GeForce FX 5700LE (256 MB) חיברתי הכול אני רואה בטלויזה תמונה קרובה למה שיש במחשב אבל מאוד קופצת ןקשה לראות ברור .. סרט אני לא מצליח לראות בכלל.. מה אני עושה כדיי שאני יוכל לראות סרט דרך המחשב בטלויזיה???

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by TNT,

המחשב מחובר למערכת שמשמשת לרמקולים. כשאני מגביר את הווליוום במערכת אז אני שומע רעשים כאלה- בסססססססססססססססססססססססססססססס. משהו יודע מה הבעיה ואיך ניפטרים ממנה?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by DJ Clue,

שלום יש לי כונן maxtor 40gb 7200rpm הכונן נראה לי הרוס כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע למישהו יש משהו להציעה?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by jwinter,

היי. יש לי מחשב מבוסס amd athlon xp 2000+ ולוח אם 7VA GA של gigabyte. לפי הביוס שלי וגם לפי sandra זה נראה כאילו המעבד מגיע לחום של כ95 מעלות, הספק עובד בחום של 60 מעלות (הספק הוא גנרי) והלוח עצמו עובד בחום של 25 מעלות. האם זה נראה לכם הגיוני ? (בהנחה שהמחשב לא גוסס אלא עובד רצוף כבר משהו כמו 3 שבועות ואני מריץ עליו דברים). אם כן, מה יכולה להיות הסיבה לחום הזה (לפי סנדרה המאוורר של המעבד לפחות, עובד בסדר גמור ואני גם לא מרגיש כאילו המחשב פולט חום מכיוון כלשהו)? תודה.

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. שאני מפעיל תמחשב זה רושם לי INSERT SYSTEM DISK.......כל ההודעה הזאת, אז אני שם תדיסק של הווינדוס וזה פועל אבל אני לא יכול שכל הזמן הדיסק יהיה שם, מה לעשות? אני עדיין לא רוצה לפרמט או להתקין ווינדוס מחדש

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. האם חייבים לחבר למחשב הארקה, ולמה? :s05: תודה לעונים.... SPC

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by bigram,

האם מישהו נתקל בתופעה שהעכבר שט/ נסחף על פני המסך בצורה עצמאית? לי זה קורה ורק בנגיעה בעכבר התופעה נפסקת עד הפעם הבאה. זה פשוט מעצבן. יש עצות או רעיון איך לפתור הבעיה? עכבר אופטי A4 TECH בחלונות XP SP2 תודה.......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lion03,

העתקתי את הקבצים לwin/system למרות שקודם הם לא היו קיימים מדיסק אבל זה עדיין לא עובד

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by refael1967,

אני צריך לוחות אם או מעבדים לp3 אם משהו מכיר אתר שמפרסמים שם

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by JESTER0195,

אוקי זה סיפור ארוך לא יודע אם הוא קשור לבעיה אבל אני יספר בכל זאת טוב אז קניתי הארד-דיסק WD SATA 200GB אמור להיות מעולה!!! אז באתי להתקין וההתקנה של ה XP לא זיהתה אותו הורדתי דיסקט מיוחד להתקנה מהאתר של WD אחרי שלוחצים F6 אז עדיין לא עובד אז הציעו לי להוריד דיסקט כזה מהאתר של הלוח אם מASUS וכן עובד זיהה פירמט העתיק קבצי התקנה התקין מעולה אז אחרי שהוא התקין הוא כמובן הפעיל את המחשב מחדש ואז הוא התחיל להפעיל את ה XP את הפס הכחול וברגע שהוא אמור להיכנס ולהתחיל לעבוד לא פשוט מתאתחל!!! מה לעשות??? אמרו לי ש XP לא מזהה יותר מ 50 גיג'ה כונן לא יודע כמה שזה נכון אבל ניסיתי ובשתי הדרכים זה לא עובד אני לא יודע מה לעשות אני משתמש בדיסק התקנה של CROW עם SP2 מה לעשות תאמינו לי אני כב…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by nirgilad1,

קיבלתי מחשב מחנות נעה מחשבים מחיפה. התקנתי ווינדוס XP הכל היה בסדר חיברתי את המודם הורדתי עדכוני WINDOWS והתקנתי נורטון אנטי וירוס ואינטרנט סקיוריטי. במהלך השימוש במחשב הכרטיס מסך התקלקל והייתי צריך לשלוח את המחשב חזרה. אחרי גלגלוים רבים ובעיות רבות אחרות קיבלתי את המחשב חזרה ביום חמישי. המחשב עלה יפה עם הווינדוס שהתקנתי אבל משום מה את התוכנות נורטון שהתקנתי לא מצאתי במחשב אין לי מושג מה קרה להן. ניסיתי להתקין נורטון שוב אבל קרה משהו מוזר כל פעם שההתקנה התחילה הופיעה מודעה ברקע כחול כיתוב לבן בגודל של המסך כולו שטוענת שיש איזושהיא בעייה אין לי מושג מה הבעייה כי לאחר שנייה בערך המחשב עושה ריסט. התעלמתי מהבעייה ובנתיים חיכיתי עם ההתקנה של הנורטון הורדתי את התוכנה DEAMON TOO…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by ksp69,

אז ככה ...הורדתי את זהPS2.-.NBA.Street.Vol2.-.FullDVD.PAL עכשיו זה בא בקובץ ראר חלצתי מהראר והיה לי תקיה עם 4 קבצי ראר שקשורים אחד לשני ועוד קובץ בין וקיו לא שימושים כלומר כל אחד מהם שוקל 1 קילו ביט ושניסיתי לצרוב לא הצלחתי...לקחתי את ה4 קבצי ראר חלצתי אותם לתיקיה ושמה היה לי את התיקיה עם הקבצים של הדיסק..עכשיו זה שוקל 1+ ג'יגה ויש לי צורב די וי די ויש לי דיסק 4.7 ג'יגה וזה לא מצליח לצרוב לי שאני מנסה לצרוב על DATA ובכללי אני מצליח לצרוב קבצי IMAGE בלי בעיות בנרו לדי וי די עכשיו הפתרון שאני רואה הוא תוכנה שתקח לי את הקבצים שבתיקיה ותעשה לי מהםם קובץ IMAGE אז רציתי את עזרתכם במציאת תוכנה זו אלא אם כן אתם רואים פתרון אחר...זה דחוף למחר!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by Impreza,

גשלתי באינטרנט ולפתע המחשב עשה ריסט ולא נתן לי להעלות את הווינדוס, זה רשם שחסר קובץ SYSTEM32\DRIVERS\PCI משהו, או שהוא פגום. זה אמר לי להכניס את הדיסק של הווינדוס (XP) ולעשות REPAIR, אך שאני שם תדיסק, למטה שרשום בהתקנה של הווינדוס כל מיני דברים הוא נתקע אחרי כמה שניות ולא קורה כלום המחשב לא עולה גם בסייף מוד וכל אלה מה לעשות!?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. נראה אתכם פותרים את זה ... מחשב AMD64 על GB-KNS-Ultra כ. מסך של GB Radeon9600 עם ATI חיבור לטלביזיה ב- S-Video והכל נראה (ונשמע) מצויין רק אם כבל החשמל של המחשב לא מחובר להארקה... ברגע שאני מחבר את הכבל רגיל... מתחילות הקפיצות על המסך ישנו איזה תדר הפרעה כזה... אבל אם לא הצלחתם בפתרון ... אנא חוו דעתכם... אני שוקל להפעיל את המחשב ללא הארקה! מסוכן? בעייתי?? תודה SPC

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by shoeyal,

שלום לכולם יש לי בעיה עם הצורב הותיק שלי. ללא סיבה נראית לעיין הצורב הפסיק לצרוב ורק משמש כ - CD. יש דרך לבדוק אותו אולי ע"י תוכנה מסוימת כדי לקבוע אם הבעיה בתוכנה,דרייברים או אולי ב WIN עצמו (יש לי XP+SP2). תודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשבים ויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאה זה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר... בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by meo,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ונעצר בלוגו של abit וכותב ללחוץ על tab לראות את המסך ההתחלתי של ה-post או del להיכנס לביוס. אבל.. שום דבר לא מגיב והוא נשאר תקוע על המסך הזה. בקודים שעל הלוח הוא נשאר תקוע על 6d ואני אצטט מה-manual : 1. assign resources to all ISA PnP devices. 2. auto assign ports to onboard COM ports if the corresponding item in setupis set to "AUTO" אני לא מצליח אפילו שיכנס לביוס. תודה, מאורי.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by gigabot,

שלום יש לי בעיה מעוד מעצבנת : אז ככה קניתי לוח אם חדש : gigabyte GA-8S655FX-L התקנתי וינדוס והכל טוב, עכשיו פתאום אני מתחיל לקבל BSOD לאחד שניסיתי למצוא את מקור הבעיה גיליתי שזה הזיכרון עושה בעיות, על הלוח הזה יש dual channal ddr : כשאר הזכרון פועל על שני ערוצים הוא כל הזמן עושה לי BSOD כאשר פועל על ערוץ אחד הכל בסדר. מה לעשות עיזרו בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by Imbernir,

יש לי מחשב P4 2533. 1GB RAM RX800XT ולוח אם..של אינטל. שיחקתי אתמול במחשב ופתאום הכל נפל ומאז המחשב לא נדלק החלפתי כרטיס מסף ועדיין לא עבד, ניסיתי אפילו מסך אחר ולא עובד עכשיו אני יודע שזה לא הספק כוח כי הספק מעביר כוח ללוח אם..(יש את האור הירוק של הלד בלוח) עכשיו לפני שאני שולח את המחשב לתיקון יש לכם עוד איזה עזרה בשבילי? לכי המחשב לא נדלק בכלל , אני יכול ללחוץ שעה על ה POWER SWITCH

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. יש לי לוח של ASUS P4P800-E DELUXE עכשיו שאני מעלה את התוכנה של ASUS (שנקראת PROBE) אחרי כל 30 דקות הוא מתריע אותי על 3.3V+ שהוא לא טוב ואז זה מפסיק, מה זה בכלל אומר?? זה מסכן את המחשב?? ועל הדרך רק אם אפשר אבל לא חובה, להסביר בקצרה מה כל השאר : 12V+ 5V+ 3.3V+ Vcore בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. קניתי רדיאון 9600 פרו של ספיר 256 מגה חדש ואז לאחר שהתקנתי את הדריברים המחשב קורס לפעמים זה קורה נראה לי מתי שאני שם רזולוציה גבוהה מידי אז המחשב נתקע ולרוב שם לי מסך כחול (לא המפורסם) שרשום שם חלקי אותיות ואז אני חייב לעשות ריסטארט זה קרב לי בשר הטבעות ובמדל אוף הונור (החדשים) אבל בהלף לייף 2 לדוגמא לא הייתה לי שום בעיה למרות ששמתי על הרזולוציה הכי גבוהה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולם, יש לי לוח של אינטל דגם 815EEA לפנטיום 3. השגתי מודול נוסף של 128 מגה זכרון SDRAM, ויש לי כרגע במחשב שניים שבאו איתו, כ"א 128. ללוח יש שלושה סלוטים לזכרונות. כל הנסיונות להוסיף ולהעלות את המודול הנוסף שהוספתי עלו בתוהו, כמו כן כל נסיון להשתמש בחריץ הספציפי שבו התקנתי את המודול. המחשב נדלק, והמסך לא. מבחינת המסך והכרטיס מסך הכל תקין, כי ברגע שהזכרון יוצא - הפלא ופלא המחשב עולה נורמלי והכל רגיל. יכול להיות שהחריץ הספציפי שרוף או תקול? כל המודולים עובדים כי החלפתי ביניהם כמה פעמים וניסיתי את שלושתם. אני קצת מבואס מהקטע הזה כי לא כל יום אתה משיג זכרון SDRAM טוב וחדש כדי לשפר את הביצועים של המחשב העמוס שלך... יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ו/או הפתרון שלה? מבח…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. ההרדיסקים שלי הם SATA שניהם 120 GB ולפי מה שאני יודע הSATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA ומשומה זה לא מוכיח את עצמו ההרדיסק הקודם שהיה לי היה עובד הרבה הרבה יותר מהיר והוא היה בטכנולוגיית ה-ATA. עוד בעיה שכבר הרבה מאוד זמן מתרידה אותי זה כיבוי המחשב ניסיתי הכל התייעצתי עם הרבה אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי! ניסיתי לעדכן את הביוס ולא עזר תוכלו להסתכל על הפרוט שלי אולי זה קשור ללוח או משהו...אני משוט חייב כבר להפטר מהבעיה הזאת חייב... :s05:

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by THELAD,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מריץ על המחשב משחקים כבדים, כגון: FIFA 2005, המשחק נתקע בעת משחק באופן אקראי למשך שניה וממשיך, כך פעם מרובות בעת משחק. לאחרונה שלחתי את המעבד לבדיקה אצל Intel מכיוון שהתחמם, הגיע לחום של 65 צלזיוס, הם אמרו שאין בעיה במעבד, אך אמרו שחסרה משחה. ( ???) כאשר החזירו לי את המעבד, התוצאות היו בהרבה יותר טובות, אך עדיין נתקע. המחשב כעת בעת מאמץ מגיע ל-43 מעלות לכל היותר. במחשב קיימים שלושה מאווררים. מפרט מחשב: p.4 2.4 Ghz Redaon 9200 120MB 512 MB RAM לוח אם: intel Silver REFF אשמח לקבל פתרונות... תודה לעוזרים. :s05:

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by gshhar,

היה לי במחשב הארד דיסק רגיל (IDE?) והבאתי עוד אחד SATA,התקנתי על החדש את הוינדוס ושאני רוצה לחבר את הישן (עליו יש עדיין את הווינדוס עם דברים שאני צריך) המחשב לא מעלה את הוינדוס. יש לי שני כונני סי די רום ששניהם על CS ושיחקתי את כל הג'מפרים של ההארד דיסק הישן אבל הווינדוס פשוט לא עולה לי. איך אני מעלה את המחשב עם ההארד דיסק הישן בכדי להעביר לחדש את כל מה ששמרתי ואז אני כבר אמחק אותה לגמריי?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים