תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב רגיל ואני מנסה לחבר עוד כונן dvd הביוס מזהה רק 2 דברים או את הארדיסק והצורב או את ההdvd והארדיסק או את הdvd והצורב על אותו קבל יש 2 יציאות של ide איך אני יכול לסדר את זה דגם של לוח אם = VIA P4MA Pro Mainboard מעבד של סלרון ווינדוס xp pro תודה ניסים
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב ואני רוצה לשדרג אותו - פנטיום 3 - 733 מערכת הפעלה 98 אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך שאני ידע איזה אביזרים יש לי בפנים איך להוציא את המידע הזה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי טוב מכיוון וחלק מהחיבורים בGTXP נדפקו החלטתי לחבר את הרמקולים לכרטיס קול ON BOARD ועכשיו אני שומע רק בשתי הקדמיים וכשאני מפעיל את הנורית M3D פתאום שומעים באחוריים אבל זה בגלל הEFFECT הכרטיס קול הוא CREATIVE 5880
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כנראה האנטי וירוס שלי מחק אותו בחשד שדבוק בו וירוס. איך אני יכל לשחזר את הצייר? הכנסתי את הדיסק של וינדווס ולא מצאתי .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן אהלן!.. אז ככה קניתי מחשב חדש והייתי רוצה להבין משהו בקשר ל2 dual core. אני מריץ את התוכנה cpu-z 1.39 ומה שהוא מראה לי זה ככה.. intel core 6400 @2.13 core speed 1600 multyplier X6.0 bus speed 266.7 rated FSB 1066.7 אוקיי ולגביי הזכרונות יש לי ddr2 של G.skill 667Mhz 1024X2 רושם לי בשני ה slots module size 1024 max bandwith 5300(333) G.skill 5400 -F2 PHU1-1gbnt האם זה נכון..האם זה טוב? האם הערכים האלה טובים כי נראה לי שהמעבד לא מביא את התפוקה הנורמלית שלו...? לא מתכנן oc מחשב מספיק חזק בשבילי..אבל רוצה לפחות שייתן את התמורה הכספית שלו.. אה.. ב super PI קיבלתי על 1מגה 26 שניות. תודה על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של fujitsu siemens amilo 7405. מאז שאני זוכר שקניתי אותו הוא עושה בעיות : - מאוורר לא מפסיק לעבוד (אבסורד שיש כפתור שמשתיק אפילו אותו..) - איטי בטירוף (גם לאחר התקנה של תוספת 700 מגה זיכרון לא חל שיפוי ניכר.) במעבדה של CPM החליפו לי לוח אם לפחות פעמיים וניקוי מאווררים. גם סוללה הוחלפה. השאלה שלי היא אם יש איזה כלי / תוכנה שאני יכול להריץ ולבדוק האם המחשב עובד כמו שצריך או שעדיין יש איזו בעיה, אולי עם המאוורים או המעבד או שאולי הם החליפו ללוח אם משומש???
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אוקיי ההארד דיסק הנוכחי שלי הוא 60 ג'יגה של MAXTOR יש לי הארד דיסק חדש נוסף של 250 ג'יגה של HITACHI ברגע שאני מחבר אותו ומדליק את המחשב אז יש מין קולות מוזרים והמחשב עולה לאט והוא לא מזהה את ההארד דיסק.. ניסיתי לשים את ההארד דיסק הזה כSLAVE וגם כMASTER וזה לא עובד אם למישהו יש רעיון או פתרון או משהו בבקשה תעזרו לי... ???
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים ואז ריסטארט ורשום בDUMP Probably caused by : ntoskrnl.exe Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!RtlIpv4StringToAddressW+18b ) מזה הקובץ הזה? יכול להיות שזה המסנג'ר? אך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום יש לי בעיה מזה כחודש ימים שהדפדפן שלי פשוט מסרב להיסגר בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו הוא נתקע , כאשר אני לוחץ שוב על סגירה הוא רושם לי האם לסגור כעת ? אני רושם כן ואז הוא נסגר . ביצעתי אין ספור התקנות מחדש, איחויים , סריקות אנטי וירוס למיניהם , תוכנות למציאת קבצי ריגול . אני חושב זו בעיה בחומרה או במערכת . כרגע צצה לי בעיה נוספת כתוצאה מסגירה לא טבעית של הדפדפן שהוא פשוט לא נפתח ולא רק הוא אלא גם קבצי הEXE במחשב שלי והוא רושם לי : לקובץ זה לא משוייכת תוכנית " לחץ על תפריט תיקיה בלוח הבקרה . חברים אני נואש , ניסיתי כמעט הכל כולל שחזור של המערכת אבל זה לא עוזר כי אחרי יומיים זה חוזר . אנא עזרו לי ... תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כותרת \/ מישהו? בבקשה.....
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? הורדתי את התוכנה מהלינק שיש ב FAQ , הורדתי את הגרסא של ה 64bit וכשאני בא להתקין הוא רושם שזה לא מתאים למעבד שלי. יש לי e6300 . עכשיו אני בכלל רואה שהשם של הקובץ מתחיל ב AMD... יכול להיות שזה מסביר משהו.. :s05: בכל מקרה , מאיפה אני יכול להוריד גרסא שמתאימה למעבד שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום כולם יום שישי החלטתי שבא לי לנקות אמק מהמחשב הכל הלך טוב הוצאתי את המעבד עים המערכת מה שלא הייתי צריך לעשות וחיברתי בחזרה הכל הפעלתי את המחשב אני נרואה הוא פועל על ריק רק המאווררים פועלים וזה אז פתחתי את המחשב בדקתי גיליתי שלא חיברתי טוב את המעבד במקום והתעקמו לי כמה פינים ניסיתי ליישר אותםם אבל הם היו רבים מדיי ויש לכאלה שנשברו חשוב לציין אני לא טכנאי בכל מקרה יש לי אחריות על דבר כזה למעבד ? יש לי עליו אחריות לכל החיים יש מצב שאייבוקרי יסדרו לי את זה ? המחשב חדש רק 4 חודש עבר עליו זה המעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 תודה לעוזרים עצות ואים אתם אומרים שלאט יחליפו לי תציעו לי על מעברים אחרים שיתאימו לי למחשב לוח אם של MSI K9N NEO
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בעבר היה לי צורב cd בלב של liteon והוא צרב לי דיסקים שתמכו בעד X48 במהירות מקסימלית של 40 גם בנרו. לא היה איכפת לי כי זו מהירות טובה וחשבתי שזה בגלל המחשב הישן. אבל קניתי מחשב חדש עם צורב די.וי.די של nec 5170A שהוא בעצם optiarc ואני מגלה שיש לי רק שלוש מהיריות צריבה 8, 16, 24 לצריבת דיסקים רגילים ודיסק ממש איכותי ב-32. עדיין לא ניסיתי צריבת דיסקים די.וי.די. הצורב הורכב בחנות כ-oem בלי דיסק דרייבר מיוחד. עם זאת מצאתי עדכון קושחה באחד הת'רדים באתר - http://liggydee.cdfreaks.com/page/5170/. הקושחה שלי כרגע היא 1.11. נתוני מערכת: xp pro sp2 (חוקי) asrock conroe945G-dvi אז רציתי לדעת שני דברים : 1. האם תמיד אני אשאר עם מהירות כזו ? ובמה זה תלוי - תוכנה או קושחה. 2. איזה עדכו…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אז ככה היה לי מסך כחול בהתקנה של WINDOWS החלפתי כרטיס מסך והמערכת הפעלה הותקנה בהצלחה ... שהתקנתי דרייבר של הכרטיס מסך המחשב נתקע הסרתי .. והתקנתי מדיסק אחר אחרי גלישה ניהיה לי מסך כחול לשניה וריסטרט והמחשב עלה רגיל ... שמרתי את הקובץ רשום : Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Minidump on 10.0.0.3\Mini010507-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol s…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לאחר ניקיון המחשב התחילה תופעה מוזרה במחשב: -המחשב לא מדליק את המסך (אין סנכרון) הכרטיס נוסה במחשב אחר ועבד. -המקלדת לא מגיבה. -לא שומעים ציפצוף (למרות שלא בטוח שהרמקול עובד). -ה-h.d מתנהג בצורה מוזרה משום שכאשר ה-IDE מחובר ללוח האם הוא לא עובד וכשמחובר רק לחשמל כן. -נורת ה-POWER נדלקת לאחר לחיצה על כפתור ה-POWER המאווררים של ה-CPU וכן של הכרטיס מסך עובדים, -הוחלף לוח אם. -נבדקו כל האופציות של ניתוק כל הרכיבים וחיבור כל אחד בנפרד, אחד אחרי השני. האם ייתכן שהמעבד נשרף? אם כן האם יש אחריות למעבד PENTIUM 4 478? למה לא עולה ה-BIOS ולאחר מכן אומר שישנה בעיה במעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב שלי סובל ממסכים כחולים. וכאשר המסך הכחול מופיע, הוא נשאר בדיוק לשנייה ואז המחשב מאתחל את עצמו!!! מיותר לציין: שביטלתי את האפשרות של הריסטרט בהגדרות מתקדמות... מיותר לציין שהשתמשתי ב EVENT VIEWER של מייקרוסופט והופיעו כל מיני שגיאות על סרביסים מסויימים שבוטלו לאחר מכן... אך התופעה חוזרת למרות זאת... עודכנו דרייבים לכל רכיבי החומרה, ומיותר לציין שהמחשב חדש לחלוטין ובן שבוע בלבד... הרצתי טסטים לזיכרונות במשך יום שלם ולא התגלה ERROR אחד. בנוסף פעלתי לפי הוראות היצרן של לוח האם שנתן פאטצ'ים לגבי הכרטיס קול וכל הוריאציות השונות נוסו אך עדיין התופעה חוזרת... הלוואי שהייית יכול לדעת איזה שגיאה רשומה במסך הכחול ולכן אני זקוק לתוכנת EVENT מסויימת בזמן אמת!!! או הא…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
המחשב עושה לי בעיות... הוא עושה לי כל הזמן מסכים כחולים... לפעמים איזה 5 דקות אחרי שווינדוס עולה, לפעמים בזמן שהוא עולה, ולפעמים סתם בזמן שאני מנסה להתקין משהו ופתאום באמצע הוא עושה ריסט... אני מעלה קובצי dump בתקווה שמשהו יעזור... תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בקשה כל הזמן שאני עושה ריסט או פתיחה למחשב...מופיע לי מסך כחול ואני צריך לעשות שוב ריסט בקשה אני צריך עזרה בניתוח תודה http://rapidshare.de/files/13401434/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד AMD SEMPRON +3000 64 BIT התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP 64BIT הבעיה : המחשב לאחר 20-30 דקות מאתחל את עצמו באופן לא רצוני, כמובן שכל מה שעסקתי בו בשלב זה נמחק, לעיתים האיתחול לא מצליח והוא חוזר לאתחל את עצמו שוב ושוב. בנוסף אני מקבלת לפעמים את ההודעה הבאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אנא עצתכם האם לדעתכם זוהי בעיה של מערכת ההפעלה או של החומרה (כאמור שניהם חדשים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-