עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי כרטיס גיפורס 4 כמה אפשר לגבות עליו כולל התקנה ? רציתי להתייעץ אתכם ! 64 MB תומך ב DirectX 7

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ng400,

כשהדלקתי את המחשב היום ראיתי כרגיל את תהליך הטעינה במסך, אלא שברגע שהווינדוז עלה - המסך כבה. עליתי ב-safe mode ושיניתי רזולוציה ל-16 צבעים. זה בהחלט עשה את העבודה, אבל אז עליתי במצב הרגיל, שיניתי חזרה את ההגדרות, וכשעשיתי ריבוט המחשב כתב שהוא מעדכן את ההגדרות, אך לא הגיב. עכשיו אני תקוע בלי הדרייברים, וכרגע אין לי במחשב ההוא חיבור לאינטרנט (ובמחשב הזה אין צורב לצרוב דרייבר, בהנחה שאמצע אותו בכלל). ו... אני תקוע עם מחשב שנראה כמו ה-XT הישן שלי (בעצם, אפילו גרוע יותר כי היה לי סופר VGA עם 256 צבעים). רק חסר לי מעבד התמלילים איינשטיין, הקוואטרו-פרו ואולימפיאדת הקיץ (או קליפורניה גיימס, זוכרים?), ואני מגיע לפלזנטוויל גרסת ישראל. הקיצר, יש דרך לעקוף את הצורך בהתקנת הדרייברים (…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by rabbit,

1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  4. ללוח אס של אסוס הנה מפרט מEVEREST זה לוח האם שלי -----------------> Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/26/2001-VT694X-CUV4X-C-00 Motherboard Name Asus CUV4X-C Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type PCI Bus Width 32-bit Real Clock 33 MHz Effective Clock 33 MHz Bandwidth 133 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots 2 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 20…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. רציתי לדעת כמה זה שעת עבודה של טכנאי לשעה ? כמה אפשר לחייב בנאדם על מערכת הפעלה + דרייברים.+ חיבור לאינטרנט + מדפסת או סורק. *בכל מחשב זמן ההתקנה שונה.(חדש/ישן) כמה לקחת על התקנה של רכיב ? CD צורב כרטיס מסך וכו'.... ושמעתי שיש כאלה שלוקחים לשעה 200 וכל שעה נוספת 50 האם זאת שיטת עבודה טובה יותר מגלובלי. *הבעיה בגלובלי שלוקחים פר מערכת הפעלה 250 למשל אז אתה יכול להיות אצל לקוח 4 שעות ולקבל כמו על שעה ! ומצד שני אף אחד לא יזמין אותך אם תהיה אצלו לפי זמן(שעה).

6. Started by doron_amedey,

שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  7. היי הדלקתי את המחשב וניסיתי להיכנס לexploere, ניכנס לי הכל רגיל, ניסיתי להיכנס לדף חדש ופתאום הexploere ניסגר... אחרי כמה נסיונות התייאשתי, רציתי להיכנס לicq אבל בדיוק אותה תופעה הייתה גם פה, אני עדיין לא מבן ממה זה נגרם, בכל המחשבים בבית הכל עובד כרגיל... מה אפשר לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

WIN XP PRO - ENG מיקרופון חדש לגמרי, מחובר היטב ליציאה הורודה. עוצמת מיקרופון על מקסימום והוא בכל זאת לא פועל... למישהו יש פתרון? תודה..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by DuDeAss,

או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס "שגיאה בקובץ lsass.exe" בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל הקובץ נמצא בתקיות הבאות: C:WINDOWSsystem32 C:WINDOWSServicePackFilesi386 יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי לוח ELITE של פנטיום 3 עם צי'פסט VIA ואני רוצה לעדכן את הביוס ! ניסיתי לחפש את הביוס שלי דיי הסתבכתי באתר של Elite הוא לא קיים בכלל ! איך מעדכנים ביוס בכלל ? עזרה HELP !

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  11. אני רואה אנשים ששולחים תמונה מצולמת של "EVEREST " למשל. או כל מיני אתרים למניהם איך שולחים תמונות לפה ? אפילו לשים תמונה אישית פה זה סרט הוא נותן לי כתובת www במקום עיון. אז אני נאלץ לבחור את התמונות שיש פה.(לא משהו)

12. Started by AMD Sempron +3100,

נתתי למישהו מעבד פנטיום 3 550 MHZ סלוט 1 + ספק גנריק (משומש) 250 W וקיבלתי בתמורה 300 ש"ח + מעבד סלרון(370 פינים)400MHZ באס 66 +גוף קירור של אינטל+מתאם 370(פינים)ללוח סלוט 1. *אם תחפשו מעבד של פנטיום 3 באינטרנט תימצאו שהוא לא זול בכלל 600-700 ש"ח(מתחיל מ..) עוד משהו ב SLOT 1 יש 512 KB וב 370 פינים יש 256 K ומעבד של הפינים הוא הרבה יותר חזק ואיכותי איך זה ? ? ? אבל הבאס של ה SLOT ONE 100MHZ ושל הפינים 133 אחד חזק יותר בזיכרון מטמון ואחד בבאס...(מהירות מול הלוח).

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן טוב חבר שלי קיבל את המחשב שהוא קנה מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 OCZ EL DDR 1024MB PC-3200 Dual Channel 1740 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 MSI K8N NEO2 PLATINUM 975 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9345 אבל יש בעיה... קפצה לו הודעה שאין מספיק מתח זה קורה כל פעם שהוא מדליק את המחשב מה אתם אומרים? ואל תבקשו בנצ'מרק הוא מוריד עכשו את PCMARK03

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by OgANDi_BoY,

מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  15. זה לא בעיה בדיסק בדקתי.. פשוט שזה מנסה להתקין עם INSTALL SHIELD זה לא מצליח ואני לא מבין למה.....?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. Started by Idan-h,

תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. שלום לכם עכברי מעבדה יקרים, ברשותי שני כוננים קשיחים - 1) WD 40 gb 7200 - כונן שהוקצה למערכת ההפעלה 2) wd 40 gb 5400 - כונן שהוקצה להורדות/משחקים/וכו' וכו' הכונן הראשון עובד (כמובן, איך אני כותב פה...) אבל הכונן השני לא מזוהה בשלב ה-post. ניסיתי הרבה דברים כמו החלפת הכבלים (גם חשמל וגם IDE) עם הכונני DVD וצורב, וכמה פעמים החלפתי ביניהם... אם אני לא טועה הצלחתי לגרום להארד דיסק השני לעבוד אבל רק כאשר ההארד דיסק הראשון לא עבד. אנא מכם סייעו לי! מה עליי לעשות על מנת שההארד דיסק השני יעבוד ובמקביל עם הכונן הראשון? תשובות ושלל עצות יתקבלו בברכה.... תודה Vega.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by kurush,

שלום לכולם, אני מרכיב מחשב במפרט הבא: Intel 865PERL P4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק) כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובן זכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגה כרגע ללא דיסקים בכלל המחשב לא מגיע ל-POST המסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקים המאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיון החלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה. גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי. יש עצות?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by alfred3,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של IBM דגם A20 ואחרי הפירמוט הוא מבקש ממני סיסמא בכניסה לביוס אין לי מושג מה לעשות האם יש תוכנה או דרך לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל... ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA? מה זה יכול להיות? גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר... ואל תתיפו לי על המפרט תודה... :

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  21. עשיתי איפוס לביוס בגלל תקלה שלא עמדתי עליה נכון הוספתי זיכרון 400/256 של נניה (שם משעשע משהו) למחשב שהיה בו 256/266 אבל קיבעתי בביוס על 266 הוספתי עכבר נוסף אם למישהו יש רעיון אני אשמח לתגובה ועזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם אני משתמש בחלונות XP, לאחרונה היתקנתי SP2. והפעלתי מחדש. ופתאום ניתקע לי באמצע ולא עולה לי חלונות XP. למה זה קורה לי, איך פותרים את הבעיה? מיפויי מחשב : מעבד 1.6 לוח אם דגם אינטל 850MV זיכרון Rdram 256MB דיסק קשיח 80GB כרטיס מסך G4 Ti 4200 למה ניתקע לי בעליה חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים דרך אגב אם זה משנה הלוח שלי epox 8rda3+ ניסיתי לחפש בחוברת שבאה איתו אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. קבצים? או שהם משוחזרים? כי עשיתי לhalf life 2 uninstall וזה לקח מללאא זמן אז בסוף ויתרתי וזה היה בשלב של intialzing משו כזה..אחרי זה בדקתי והתיקיה של המשחק תופסת 5 ג'יגה ואין שגיאות ולא חסרים דברים במשחק עדיין מעניין לדעת...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by rooster,

הוספתי למחשב 256/266 עוד זיכרון 256/400 ועוד עכבר. הכל עובד תקין אבל פעם ביום לא בשעה קבועה הוא כבה פתאום! כבר פירסמתי הודעה והציעו לי להחליף את המקום של הזיכרון אבל זה לא עבד. הוא גם לא נכבה בזמן קבוע (פעם באמצע סרט פעם בגלישה באינטרנט) אם למישהו יש רעיון אז בבקשה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים