עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חבר'ה בעיה מוזרה ה DEMOS של ATI עולים מצוין. אבל למשל המשחק שבה עם הכרטיס PHYSX שלי CELLFACTOR ב LOADING קורס. כמו כן DEMO של PHYSX honor of doom ב LOADING גורם למסך כחול ומחשבר RESET עצמו. נסיתי DRIVER מקורי של ATI ונסיתי OMEGA יש מצב הבעיות הנ"ל בגלל שלא עשיתי FORMAT לאחר שהחלתי מ GEFORCE ל X1900? מחשב AMD X2 3800+ 2GB DDR 400MGHZ SATA 10K RPM 37GB IDE 7500 RPM 120GB Aageia Physx Card ATI ALL-IN-WONDER X1900 MainBoard:Abit KN8 Ultra Windows XP SP2 המלצות? קבלתי את ה X1900 אתמול בערב....מEBAY עלה לי 280 דולר כולל משלוח ומע"מ שלמתי 186 שקל בדואר. ?????????כמו כן אם מישהו מכיר איך לגרום ל TV TUNER לקלות ערוצים ב PAL ישראל? כי עכשיו בסריקה של ערוצים הוא מחפש רק NTCS וב…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. הלוח אם מגיע עם 2 יציאות SATA בלבד, וכל הIDE תפוס. אני מעונין לרכוש עוד כונן קשיח, אבל אין לי איך לחבר אותו. לכן חשבתי על בקר PCI -SATA אני ארגיש הבדל בביצועים בין SATA OB לבין כרטיס? ואם אפשר להמליץ לי על כרטיס אני אשמח, זול כמה שאפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by shachar2,

שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים

4. המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש , זה לא קשור לקירור כי יש לי תוכנת מעקב Everest יש לי מספיק מקום על המחשב , יותר מ- 50 ג'יגה פנוי מתוך 250 ג'יגה . וזה לא בגלל משהו שאני עושה ספציפי . יש למישהו שמץ של מושג למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by RevolutioN-,

שלום, יום אחד הדלקתי את המחשב,המחשב נדלק,אך המסך עשה צורות משונות,ואז הפך לפסים של שחור ואפור. הבעיה היא לא במסך,ניסיתי עם מסך אחר שעובד ואותה בעיה גם בו. מה יכולה להיות הבעיה?ומה ופיתרונה? תודה..(:

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. לפני כמה ימים ניגשתי לשחק במחשב את המשחקים שיש לי בSTEAM כמו counter strike source,HL2 DEATHMATCH ועוד. בזמן המשחק אני מזהה כל מיני תקיעות למינהם שמפריעות לי לשחק,ניגשתי לTASK MANGER ושמתי לב שהמעבד עובד יותר ממה שהוא צריך. זאת אומרת שכאשר שום תוכנה פועלת הוא על 20 במקום על 5 HELP

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by prager,

זה מטריף אותי.... אני שומע מוזיקה.. ושומעים את זה חזק לאללה.. לעומת זאת כשנאי רואה סרטים הקול בקט הרבה הרבה יותר חלש... אם אני מסנה להקשיב רק למילים אני לא מבין מה אומרים מרוב שזה חלש.. וזה לא שבתוכנה של הסרטים שומעים נמוך.. בגלל ההגדרות ההגדרות שם על הקול הכי גבוהה.. וגם בתוכנות אחרות של סרטים שומעים באותו רמה של ווליום.. אז מה אפשר לעשות? ובדקתי באייקון הקטן שאחראי על המוזיקה הכל על הכי גבוהה שם..

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by yakovb,

התקנץי תמישחק קונטר סטרייק המקורי אני בא להיכנס למשחק מופיע לי מסך כחול עם כתוביות בלבן רשום שם לעדכן משהו לא הבנתי אפשר עזרה בזה תודה..

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by uguru1969,

כאשר אני מדליק את המחשב בפעם הראשונה רגע לפני הכניסה לוינדוס המחשב מאתחל עצמו כך במשך פעמיים ברצף ולאחר מכן מבצע כניסה רגילה וניתן להמשיך ולעבוד עליו במשך שעות ללא בעייה -זה קורה רק בהדלקה הראשונה(יש לציין כי ביצעתי פירמוט למחשב -הבעייה לא נפתרה) משהו יכול לעזור לי כאן -בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by cowpoxe,

יש לי כונן DVD של LiteOn , אני מכניס לתוכו דיסקים שיש בתוכם דברים - 100% שיש בפנים דברים. והכונן פשוט מעלה את זה כאילו דיסק ריק ושואל אם אני רוצה לצרוב על הדיסק הזה... מה אני עושה? בדקתי אפילו דיסקים מקוריים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  11. שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...

12. שלומות חברים!!! מקווה שהכול טוב.... טוב אז ככה...בזמן האחרון הביצועים של הכרטיס שלי ירדו .....(redeon 9600 se) כלומר רק במישחק 1....קאונטר סטרייק 1.6 (למי שמכיר)... כלומר...ה-fps שלי היה כול הזמן על 100 יציב בלי נפילות...וביום בהיר אחד פיתאום זה 30 או 40.....ניסיתי הכול...להתקין דרייברים חדשים, תישנים... כלום... אחרי כמה ימים שאר המישחקיםפ לא ממש עובדים כמו שצריך...אני ממש לא מבין..מה קרה...בבקשה מישהו יכול לעזור אני נואש פה!!!!! :s05: תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by uzana2004,

בס"ד מה צריך לעשות כדי שההודעה הזו תפסיק לעלות לי כל פעם שאני מפעיל את הOUTLOOK: אין לי יותר את האנטי וירוס הנ"ל.וכנראה שיש שאריות....

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by qpalzm,

הכונן שלי כל הזמן מרעיש ומחפש דיסקטים. שמתי לו אחד לבדיקה והוא קורא אותו בלי בעיות, אבל כשמוציאים את הדיסקט הכונן חוזר לסורו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by Turbine,

שלום יש לי הארד דיסק WD 36GB SATA 10000 RPM 8MB BUFFER וWD 200GB IDE 7200 RPM 8MB BUFFER בדקתי את שניהם בתוכה ספיד פאן ויצא שה SATA שהוא הרבה יותר מהיר, וחדש יותר !! בפחות פיטנס... (ראו תמונה למטה) צריך לדאוג לגביי זה? מה זה אומר והאם זה ישתנה עם הזמן...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by רועי כהן,

כבר די הרבה זמן, המחשב שלי עושה ריסטים באמצע משחק... יש ימים שזה עושה ממש מלא (כמן היום חחח), ויש ימים שזה לא עושה בכלל... היום אני לא מצליח להכנס לFAR CRY למשל... איך שאני נכנס לבחור שלב, המחשב מרסט... לפעמים הוא גם מביא מסך כחול... לא תמיד... כיביתי את הכיבוי האוטומטי, ועדיין הוא לפעמים מרסט ולפעמים שם מסך כחול... זה מוזר לא??... אחרי שאני מוריד תכיבוי האוטומטי הוא לא אמור לרסט את המחשב... =\ היום היה לי איזה מסך כחול אחד, והיה רשום שם smwdm.sys, שבדקתי וזה קשור לכרטיס קול... משום מה בכל זאת יש לי תחושה שזה לא קשור לכרטיס הזה... (איזה כרטיס OB... לא יודע איזה חחח... לוח אם חרא P4S533MX...)... אם הכרטיס היה פגום, היה בעיות בקול לא???... או שלפחות גם בהשמעת מוזיקה או משהו…

17. Started by DarkSight,

לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. יש לי 1024 זכרון 500MHZ PC4000 יש לי 6800ULTRA 256 יש לי A64 3200+ אבל משום מה.. לפעמים בדום 3 או CSS למשל!.. יש מן לאג כזה.. ארוך, ואני מתעצבן אני עושה ריסט.. השאלה מה גורם לכך? ולמה היה לי 290 FPS הכל על הכי גבוה ופתאום משהו גרם לזה לרדת ל140? אגב אני מחפש תוכנה שתעקוב אחרי הביצועים של המחשב שלי.. תראה לי כל חלק מה עובד וכדומה SYSTEM WORKS?

19. אני קניתי מחשב חדש לא מזמן (אתמול) וניסיתי להתקין את המערכת הפעלה שלי... כאשר ניסיתי המערכת הפעל הודיעה לי שאין הארד דיסק מותקן על המחשב, הרצתי אףדיסק ותוכנות דומות (כגון פרטישן מג'יק) בתקווה ליצור פרטישן ושהמחשב אכן ימצא הארד דיסק. בקיצור הסתבכתי עם העניין עד שמצאתי בין המסמכים של המחשב דף אשר מודיע על הבעייה.. ונותן הוראות להתקנת ההארד דיסק בכך שהמערכת תצזהה אותו (זהו שלב מסויים שאנו צריכים להתקין בכדי שהמחשב יזהה את ההאד דיסק) בקיצור ולעניין צורף למחשב דיסקט ששם יש את קבצי ההתקנה, הדיסקט הוא לא בוטאבל ואין לו BAT או EXE אשר נותן את האפשרות להתקין דרך הדוס כרגיל.. השאלה שלי היא אם מישהו התנסה בכך והתקין את ההארד דיסק שלו (לכל מערכת הפעלה יש תיקייה מיוחדת להתקנה) שיוכל ל…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, ניתקתי את הפלופי מהמחשב שלי העברתי אותו למחשב של חבר שלי, לא עבד. החזרתי למחשב שלי, לא עובד. וודאתי 20 פעמים שהכבלים לא הפוכים. הם בדיוק כמו שצריך, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by אש,

המסך שלי פשוט קופא לי יש לי מעבד 2.4 (קופא=מראה תתמונה וכלום לא עובד ) אין לי בעיה בכרטיס מסך בטוח החלפתי את שלי עם אחותי וכלום לא עזר אותו דבר בזכרונות ..!!! וגם שום דבר לא פעל הטמפרטורה של המעבד שלי ככה 40 מעלותת!!!!! ואין אני משתגע לא יודע מה הבעיה !!!! :kopfpatsch: :pissed: :pissed: :-[ :-[ :-[ :-[

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אז ככה קמתי בבוקר לאחר שהשארתי את המחשב דולק כרגיל בלילה ואני רואה שהוא כאילו עשה ריסטרט ונתקע אז עשיתי לו כיבוי והדלקתי ואז עולה לי הודעה : primary master hard disc error ולמעלה יש את הלוגו כזה של החברה american megatrends .ורשום למטה לחץ על F1 להמשך וזה לא נותן לי כלום.הצלחתי לעלות WINMINI אבל הארדק נראה שהוא ריק... מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?? תודה מראש יוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by Lapland,

הפעלתי תמחשב וכש/הוא הגיע לשלב של הטעינה של הוינטוס אקס פי אז הוא ניתקע כאילו באמצבע הטעינה ניסיתי להתקין תוינדוס מחדש ולא עזר מישהו יודע מהה צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by yesman,

מחשב המריץ ווינדוז XP SP2 לפתע פתאום הפסיקו העכבר והמקלדת המחוברים דרך כניסות PS2 לעבוד אתחול מחדש של המחשב לא עזר ניסיתי לחבר עכבר USB אבל גם הוא לא עובד יש למישהוא רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by ezana9,

אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים