עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חבר'ה בעיה מוזרה ה DEMOS של ATI עולים מצוין. אבל למשל המשחק שבה עם הכרטיס PHYSX שלי CELLFACTOR ב LOADING קורס. כמו כן DEMO של PHYSX honor of doom ב LOADING גורם למסך כחול ומחשבר RESET עצמו. נסיתי DRIVER מקורי של ATI ונסיתי OMEGA יש מצב הבעיות הנ"ל בגלל שלא עשיתי FORMAT לאחר שהחלתי מ GEFORCE ל X1900? מחשב AMD X2 3800+ 2GB DDR 400MGHZ SATA 10K RPM 37GB IDE 7500 RPM 120GB Aageia Physx Card ATI ALL-IN-WONDER X1900 MainBoard:Abit KN8 Ultra Windows XP SP2 המלצות? קבלתי את ה X1900 אתמול בערב....מEBAY עלה לי 280 דולר כולל משלוח ומע"מ שלמתי 186 שקל בדואר. ?????????כמו כן אם מישהו מכיר איך לגרום ל TV TUNER לקלות ערוצים ב PAL ישראל? כי עכשיו בסריקה של ערוצים הוא מחפש רק NTCS וב…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by 69,

מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by navk2,

היה לי פעמיים PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, לאחר הפעם השנייה המחשב לא מוציא כל אות, לא למסך ואפילו לא לעכבר(האור נשאר כבוי). כלומר אני מדליק את המחשב, הוא לא מרסט את עצמו, הוא ממשיך לעבוד כרגיל אבל לא עושה כלום בעצם. קראתי על הerror, נאמר שזו בעיה בזיכרון כלשהו, יכול להיות ראם, יכול להיות גם הקאש של המעבד. פתחתי את המחשב אין שום דבר מיוחד, ריסטתי את הביוס - לא עזר, ניסיתי לעבוד עם רק אחד מכל כרטיסי הראם, גם כן לא עזר. מה אתם אומרים? שכחתי לכתוב שגם בדקתי לרכיבים שרופים או מנותקים ולא מצאתי כאלו.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by הצילו,

לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי את המעבד AMD Sempron 3000+ 64bit 128 וכשאני נכנס לביוס או לתוכנה אז תמיד כתוב לי שהוא עובד על 25 מעלות זה יכול להיות?? איך אני ועשה שהוא ימדוד באמת?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  7. שמעו אני עובד עם ויסטא 64bit משום מה כל תוכנה שעובדת ב 32bit לא יכולה לעבוד עם האינטנרט אני עובד ברשת. רק דפדפן Ie7 עובד לי עם הוסיטא וזה גם רק שהוא רץ כ 64bit 32bit פשוט לא עובד. אשמח לקבל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by yz101,

לאחר מסך כחול בXP SP2 המערכת לא עלתה יותר, ולאחר מספר אתחולים שהסתיימו במסך כחול אחרי מסך הטעינה הוא התחיל לעלות, אבל הודיע לי שאינו יכול לטעון את פרופיל המשתמש שלי (לא היה מוכן גם לעלות למצב בטוח). כיצד אפשר לבדוק כי הדיסק הקשיח תקין (מדובר בדיסק חדש בגיל שבוע) ואני חושש שמדובר בסקטורים פגומים. כיצד בודקים ועם אילו כלים? עריכה: ביצעתי סריקה של הדיסק הקשיח עם הכלי של SEAGATE, מדובר בדיסק 250GB 16MB SATA2 של כמובן סיגייט, וזה מצא 10 שגיאות ואמר שהן סקטורים פגומים, ואז התוכנה שאלה: האם לתקן את אותם? לחצתי אישור והתוכנה ביצעה איזשהו תהליך והודיעה שהסתיים בהצלחה. האם זה אומר שבאמת אין יותר סקטורים פגומים בדיסק? הרי סקטורים פגומים זה בעעית חומרה לא? מדובר בדיסק בן כשבוע. (באחר…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. אני יודע מה תגידו זה המשחק והכל אבל הייתי משחק על 1024 1028 חלק .. עכשיו אני משחק עם מלא גמגומים וקירטועים למה ?.... זה היה עולה לי חלק .. זכור לי לא שיחקתי הרבה זמן עכשיו אני משחק את המשחק רק על 800 600 עולה חלק לגמרי וזה לא הגיוני ..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by Holy,

קניתי היום Nec 2510A מ-KSP וכמה מדיות של Silver Line Pro הצורב מותקן על AMD 1800 עם 256 מגה זיכרון וכונן קשיח WD 80GB 7200 2MB נסיתי כבר לצרוב 2 דיסקים ובשניהם הצריבה נתקעה (באחד ב-51 אחוז ובשני ב-34 אחוז). הנרו עדיין עובד והמחשב עדיין עובד פשוט האחוזים תקועים ואין שום הודעת שגיאה. יש לי נרו 6316. על המחשב מותקן Win XP SP2 חדש (היום פורמט) והצורב מוגדר על DMA בהגדרות של הוינדוס. עזרה? עריכה - הצורב על Slave אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום, נתקלתי בבעיה שהארד דיסק במחשב שלי הפסיק לתפקד ולהגיב, ישר התקשרתי למספר טכנאי מחשבים בכדי לקבל עזרה, רוב הטכנאים דרשו ממני מחירים מופרזים ומוגזמים של מעל ל1000 ש"ח. עד שהגעתי לטכנאי ישי שפתר את התקלה בהחלפת הארד דיסק והעתקת החומר לדיסק החדש במחיר סביר ומשתלם! אני ממליץ עליו בחום : ישי טכנאי מחשבים בירושלים 058-5557711 www.pcn4u.com

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by aldema,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך ... כתוב במסך רק: digital ואז משתנה לanalog ואז אותו דבר חוזר על עצמו... יש לי 913B של סמסונג עם DVI.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by dopler,

אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Shay2111,

ניקיתי מחשב של חבר אחרי שהיה לא בעיה בכרטיס מסך הבעיה סודרה אבל עכשיו המחשב מגיע לחלון השחור של הוינדוס חושב ואז עושה ריסט מחדש לא יודע מה לעשות נ.ב גם שניסתי לפרמט המחשב לא נתן לי קיבלתי מסך כחול

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. אני לא מצליח להבין את המסכים הכחולים שכותבים לי IRQ NOT EQUAL OR LESS משהו כזה... התיקיה מקווצת - תעזרו לי למצוא פתרון... תודה מראש.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by Posford,

לפני כמה ימים התחילה הבעיה נסיתי לצרוב מאז 5-6 דיסקים הוא דפק את כולם. צורב LG 52x32x52 IDE ואני צורב עם התוכנה Nero. הוא מגיע לאחוז מסויים למשל עכשיו 63% ובום דופק את הדיסק ועוצר את הצריבה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by owen10,

פתאום היום שיחקתי בפיפא והמחשב עשה לי רסט באמצע המשחק, זה כבר קרה לי 3 פעמיים, זה לא כל הזמן מפעיל את המחשב מחדש, מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by dovik,

ברצוני לחבר טלויזיה כזאת למחשב. כעת אני מחבר דיסק נייד וזה עובד מצויין. רק שצריך להוציא אותו ולשים תוכן חדש וזה מעצבן. המטרה היא בעיקר לראות קבצי וידאו. אינני מבין כלום בנושא ואשאל כמה שאלות שאולי תראנה לא חכמות במיוחד.. כיצד בוחרים מה לראות? האם מפעילים את ההקרנה דרך המחשב או דרך השלט של טלויזיה? האם יש דרישות כלשהן בשני המקרים? כיצד בכלל זה פועל? עכשיו עצה. אני מתלבט האם לחבר ביניהם באמצעות כבל HDMI או XTREAMER אלחוטי. מה היתרונות והחסרונות של שני השיטות? צריך לציין שבמקרה הראשון זה ידרוש כבל באורך של כ-10 מטר. המטרה היא כמה שפחות לעבור מהכורסה לכסא מחשב ובחזרה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקט של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר כמובן שהוא התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מלאה לכונן אני רואה את תיקית הוינדוס אולי אפשר…

23. Started by מiכaל,

הבעיה הייתה לפני כמה ימים (עכשיו בסדר..) (יש לי 149 GB בכללי) הייתה בעיה כאשר מתוך 149 GB שהיו, רק 30+- GB היו פנויים וכאשר הדלקתי את המחשב, הוא עבד לכמה דקות ואז נתקע לגמרי (המסך היה "נקפא" ולא יכלתי לעשות כלום) עשיתי ריסטרט, וזה קרה שוב, אח"כ הדלקתי אותו שוב, והתחלתי למחוק דברים מהמחשב ולהסיר (דברים שלא דחופים לי) (מחקתי כדי לראות - אולי זה הבעיה...) וכן... אחרי שמחקתי כ-50-60 GB המחשב התחיל לחזור להיות בסדר... ולא להתקע.. אז השאלה היא, ממה זה נבע? כאילו, לא הגיוני שכול פעם שאני אגיע ל-30 GB זכרון פנוי אני אצטרך להסיר ולמחוק דברים. תודה מראש לעוזרים

24. אהלן קודם כל מקווה שהצום עבר קל על מי שצם יש לי בעיה במחשב שכמובן שניסתי לשלול הכל זיכרונות ועד קשיח ושאר ירקות. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב המסך אינו מצליח לקבל תמונה מהכרטיס מסך והוא נשאר "במצב המתנה" . יש לציין שהמחשב עולה כרגיל ומהרקמולים בוקעים רעש עלית מערכת ההפעלה. האמת שניסתי לא מעט דברים להחליף בין הסולטים והמסך מעלה תמונה בהדלקת המחשב לסירוגין . ניסתי לבצע Clear cmos הקבלים על הלוח אם נראים תקנים אין לי קצה חוט מה הבעיה לא מריח לי כמו בעיה בכרטיס מסך כי המסך לא מאבד תקשורת באמצע עבודה אלה רק אם הוא "יוצא ממצב תקשורת " לדוגמא מצב המתנה או כבוי מוחלט. אשמח לתגובתכם בעניין ערב מצוין שיהיה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

שלום לכלום ! התקנתי לפני זמן קצר את הווינדוס החדש ויסטה(גירסת בטה) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הדרייבירים של הכרטייס מסך(7800GT) הוא אומר לי שהווינדוס הוא 32BIT והדרייבירים הם 64BIT נכנסתי לאתר של NAVIDA וחיפשתי שם גם שם אין ... אז אני לא יכול להתקין דריברים? כי הוא עושה לי במשחקים שגיאה של OPENgl אני חייב את זה .. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים