עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב של אחי את הויסטה ULTIMATE גרסת שידרוג (דרך משרד החינוך). כבר אחרי השלב הראשון, כאשר מגיעים למסך עם הלוגו של מייקרוסופט המחשב קופא ומפסיק להגיב. המחשב עצמו תקין וחלונות XP עבד עליו יופי. מדובר במעבד PD820 עם זכרון 1.5 ג'יגה, לוח אם צ'יפסט אינטל 945P יש למישהו רעיונות לגבי למה זה קורה? בתודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by HackNever,

יש לי מסך מסוג a-neove f-419 ולפני יומיים ערך התחיל לרוץ לי התפריט של המסך(בהירות גודל צג וכל זה) והוא מדפדף לבד בין כל הפונקציו ואני לא יכול לבטל את זה.. וגם הכפתורים של המסך לא מגיבים..מה יכולה להיות הבעיה?!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by מiכaל,

הבעיה הייתה לפני כמה ימים (עכשיו בסדר..) (יש לי 149 GB בכללי) הייתה בעיה כאשר מתוך 149 GB שהיו, רק 30+- GB היו פנויים וכאשר הדלקתי את המחשב, הוא עבד לכמה דקות ואז נתקע לגמרי (המסך היה "נקפא" ולא יכלתי לעשות כלום) עשיתי ריסטרט, וזה קרה שוב, אח"כ הדלקתי אותו שוב, והתחלתי למחוק דברים מהמחשב ולהסיר (דברים שלא דחופים לי) (מחקתי כדי לראות - אולי זה הבעיה...) וכן... אחרי שמחקתי כ-50-60 GB המחשב התחיל לחזור להיות בסדר... ולא להתקע.. אז השאלה היא, ממה זה נבע? כאילו, לא הגיוני שכול פעם שאני אגיע ל-30 GB זכרון פנוי אני אצטרך להסיר ולמחוק דברים. תודה מראש לעוזרים

4. פרטי מחשב : E8400 כרטיס מסך: 9500 GT DDR2 512 יש לי את המחשב כ 3 חודשים(מחשב חדש יחסית). פירוט הבעיה: פעמיים שלוש ביום המחשב ניתקע לי ללא כול סיבה ניראת לעין. זה יכול להתרחש כאשר אני משחק משחק פלאש פשוט או סתם גולש ב ynet. כשזה קורה הרמקול משמיע סאונד קצר של הפרעות(רעש לבן כזה) ואז המחשב ניתקע, ורק ריסט מוציא אותו מיזה. בנוסף, לפעמים(לא תמיד) אני גם רואה מעין שיבוש קל בתמונת המסך עצמו כשהוא ניתקע. (כאילו מריחת צבע קלה ביותר, ממש מינורי אבל קיים) עוד פרט אולי חשוב: בחודש חודשיים הראשונים, הבעיה היתה מתרחשת בתדירות הרבה יותר נמוכה (פעם אחת ב 3-4 ימים, ועם הזמן זה עלה) שאלתי: מזה יכול להיות בהנחה שזה לא וירוס (הרצתי כמה אנטי וירוסים וזה לא מצא לי)? איך אני יכול לדעת מהי הבעי…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by shon,

אהלן, פתעום משום מקום מופיעה לי המודעה הזאת כשהמחשב עולה, לפני מסך ה windows: ntldr is missing וכאן המחשב נעצר. מה עושים?????? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. Started by luny2,

שלום חברה יש לי בעיה רצינית כבר כמה חודשים, ניסיתי הכל וכלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך NVIDIA gf 6200 , והוא בעל יציאה מיוחדת לטלויזיה, יש לי מתאם ל s-video וכאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא משדר בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות , בדקתי בפורומים אחרים ואפילו החלפתי טלויזיה. אני כבר לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב פנטיום 3 שני דיסקים קשיחים בנפחים שונים שאחד בעל נפח של 20 ג'יגה והני בעל 40 ג'יגה אין לי מושג מי מבין שניהם הוא המסטר אבל אני רוצה לזרוק את זה בעל ה20 ג'יגה נפח ולהשאיר רק את ה40... איך צריך לשים את הכובע כדי שהדיסק הקשיח יהיה מסטר..??אם אפשר להוסיף תמונה שיהיה ברור אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by segev22,

לעיתים כמעט קרובות אפשר להגיד לפחות אחת ליום המחשב עושה ריסטרט+מסך כחול(זה קורה בעיקר בפעם הראשונה שאני מדליק את המחשב) המחשב בן פחות מחצי שנה אין עליו כרגע אוברקלוק.... באופן כמעט טבעי דבר ראשון הרצתי בדיקה בmemtest 86+ בדיקה של 10 וחצי שעות לא נמצאה אפילו לא שגיאה אחת בזכרונות המפרט זהו המפרט שמתואר בחתימה שלי הדיסק הקשיח בן פחות משלושה חודשים.... האם יכול להיות שהלוח אם נפגם או משהו כתוצאה מהפסקות חשמל?(והיו כבר לא מעט החורף) קשה לי לאמין שזה הלוח במיוחד ברמה ובגימור שיצרו אותו. נעשה במחשב אוברקלוק לפני 4 חודשים אבל החזרתי הכל למצב סטנדרטי וגם באוברקלוק שהגעתי כמעט 3.7 בסטפינג של 8 המערכת הייתה יציבה אחרי שהחזרתי למצב הסטנדרטי הרצתי בדיקות בs&m ובmemtest 86+ והכל …

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by tfo,

יש לי EPOX 8KDA3J בכל מקרה היו לי כמה בעיות מוזרות עם המחשב: בהתחלה חודשיים אחרי שקיבלתי אותו הוא היה עושה באמצע העבודה מסך כחול וניכבה - רושם במסך הכחול שיש איזה שגיעה באיזה כתובת בזכרון, חשבתי זה הארד דיסק גורם לזה, קניתי חדש (גם ככה הייתי צריך) שמתי עליו את המערכת, פירמטתי את הישן, הפעלתי: "סיים שיט" העפתי תישן, השארתי רק את החדש אותו דבר עוד פעם, לאחר מכן היו מקרים מסוימים שמתי שהמחשב היה קצת עמוס (והייתי די טוחן אותו) הוא היה עושה כמה קליקים כאלה שנראה לי שנבאו מהארד דיסק ואז נתקע או שוב פעם מסך כחול ו RESTART, בכל מקרה כל העסק הזה גרם למחשב לעלות לאט ולפעמים לא לעלות. ניסיתי לעדכן ת BIOS, ניתקתי רכיבים, פה ושם המחשב היה עושה בעיות אבל זה היה די נסבל כי רוב הזמן …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. אני קונה כרטיס קול פשוט למחשב.אני רק צריך להתקין אותו וזהו??,או גם לשנות משהו בביוס יש לי כרטיס קול מובנה כבר בלוח

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. התוכנה הזו שינתה לי כל מה שצריך להיות כאילו פונט בצבע שחור לאדום! והאיכות נפגמה! אוי ידעתי לא להתחיל עם אוברקלוקינג לא רציתי רציתי כולה לשלוט במאווררים! איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל תעזרו לי בבקשה!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by TheSlider,

המחשב שלי עובד מאוד לאט ומראה גם על אחוזי CPU גבוהים! (התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש אך לא עזר במיוחד..) פרקתי את המארז ואני מגלה ששני הארדיסקים שלי חמים מאוד: א) ארדיסק אחד מסוג SATA של 120 GB (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) ב) ארדיסק שני חיבור IDE של 80 GB. רציתי לשים משחה טרמית בין צלעות הקירור למעבד וכשפרקתי את הצלעות הקירור (שעליו מחובר מאוורר) שמתי לב שהן חמות מאוד (יותר מהארדיסקים עצמם)!! בנוסף הייתה שם כמות יפה של משחה טרמית ששמתי לפני כמה חודשים. מה פשר החום הגדול של הרכיבים האלו? תודה רבה ושבת שלום!!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. אני קניתי מחשב חדש לא מזמן (אתמול) וניסיתי להתקין את המערכת הפעלה שלי... כאשר ניסיתי המערכת הפעל הודיעה לי שאין הארד דיסק מותקן על המחשב, הרצתי אףדיסק ותוכנות דומות (כגון פרטישן מג'יק) בתקווה ליצור פרטישן ושהמחשב אכן ימצא הארד דיסק. בקיצור הסתבכתי עם העניין עד שמצאתי בין המסמכים של המחשב דף אשר מודיע על הבעייה.. ונותן הוראות להתקנת ההארד דיסק בכך שהמערכת תצזהה אותו (זהו שלב מסויים שאנו צריכים להתקין בכדי שהמחשב יזהה את ההאד דיסק) בקיצור ולעניין צורף למחשב דיסקט ששם יש את קבצי ההתקנה, הדיסקט הוא לא בוטאבל ואין לו BAT או EXE אשר נותן את האפשרות להתקין דרך הדוס כרגיל.. השאלה שלי היא אם מישהו התנסה בכך והתקין את ההארד דיסק שלו (לכל מערכת הפעלה יש תיקייה מיוחדת להתקנה) שיוכל ל…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by rhin0,

שלום. היום בצער רב הלכו האוזניות. הבעיה היא שכבלי החשמל נקרעו בתוך חוט הגומי. השגתי תקע אבל אני לא יודע לאן כל אחד צריך להתחבר (0, אדמה, או ארקה) תודה לכולם. ראו תמונה: תודה בכל המקרה הסתדרתי! אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. קניתי מקרופון חדש ,חיברתי אותו אבל עושה רושם שהוא לא רגיש.צריך לצעוק כדי שיקלט אות וכשמשמיעים מה שצרחתי צריך לשים בפול ווליום את הרמקולים. חיברתי אותו למחשב אחר ושם הרגישות בסדר גמור.פועל נהדר. נכנסתי להגדרות של הכרטיס סאונד הכל בסדר ,שום דבר מיוחד.הגברתי את כל הכניסות למקסימום ועדיין כלום. יש רעיון לפתרון התעלומה? אגב הכרטיס קול על הלוח אם און בורד.

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  16. אני פתחתי אשכול כזה אבל לא ענו לי התחילו לענות ולא סימו!!! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155177.0 זה קישור לאשכול הישן!!!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by nesber,

יש לי חבר שטוען שהמחשב שלו נהיה מאד איטי עם השנים. אמרתי לו שזה נדמה לו, ושבעצם התוכנות פשוט נעשו יותר ויותר כבדות, וכך נראה שהמחשב כאילו האט. הוא אומר שמדובר באותן תוכנות שהיה משתמש בהן בעבר, ושהמחשב פשוט התדרדר(הוא גם אומר שהוא פירמט מאה פעם, כך שזאת לא אמורה להיות בעיית תוכנה) בקיצור האם תיתכן שחיקה של החומרה עם השנים? לי עלה הרעיון שאולי הספק כוח אכן נשחק, וככה יש בעצם ירידה בביצועים כאשר המחשב מגיע ל100 אחוז מאמץ..מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  19. שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב קופץ לי פופ אפ של האתר: click.vnn.bz/?hide=1& המיקום של סקייפ בפרוגרם פייל. ובנוסף כשאני רושם משהו בשורת כתובת של IE והוא לא כתובת זה שולח אותי ל:click.vnn.bz/?hide=1&מה שרשמתי במקום לחיפוש בMSN יש למישהו רעיון לפתור (אולי איך מגדירים את החיפוש האוטומטי) נ.ב. חבר שלי העביר לי משחק שכנראה בא מהאתר הזה. אז אולי זה יעזור לכם לפתור?? :s05:

20. Started by aviran121,

שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by m0sh,

טוב אז ככה יש לי את הזכרון הזה http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr400.htm ולוח גי'גה בייט GA-K8NF-9 עכשיו אתמול רציתי לשנות את ההגדרות של הזכרון שיהיה CL 2.0 והמקסימום מהירות תהיה 200 שככה זה היה צריך להיות ומשום מה זה לא היה... עכשיו פתאום המחשב לא עבד...המסך לא עבד...אז חשבתי שדפקתי את הביוס ועשיתי לו ריסט עם ג'אמפר... עכשיו חבר שלי אמר שזה בגלל שזכרון אחד בסטיק 1 וזכרון שני בסטיק 3 וזה צריך להיות ב1 ושניים אז שינתי ועכשיו זה עובד... רציתי לדעת אם זה DC עכשיו או לא? ורציתי לדעת איך לעשות אופטימציה מלאה בביוס בשביל שהזכרון יעבוד הכי מהר... תודה. משה EDIT: טוב עכשיו בחוברת ראיתי שבעצם DDR1 זה ערוץ A וDDR2 זה ערוץ B אז רק עכשיו זה על DC אז בקיצור אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by constantine16,

When iam tring to download something its download only the half of the file for example if im tring to download a game that weight 2 gb its downloading only 600mb and than its say that the file completed :s05:

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by Don_Makaveli,

קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?

24. Started by Shmeel,

היי פורום HWzone יש לי בעיית עם מסך המחשב או כרטיס המסך בקיצור אני לא יודע. בכל מיקרה, אני משתמש במחשב זמן מסוים ולפתע המסך נהפך לשחור (לציין שנורית של המסך לא ניכבית) למספר שניות ואז הוא חוזר להיות רגיל. זה לא בתדירות קבועה זה אקראי לחלוטין. זה מאוד מרגיז כל הקטע הזה... כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GS מסך: Proview 19'' Wide. יש מצב לעזרה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים