עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Bizzare,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש , GeForce 6200 ,אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק לחלוטין. עכשיו , התקינו לי אותו והכל,והוא פעל ממש טוב. משחקים עבדו חלק , הכל סבבה... ואז , פתאום , המחשב נתקע לי באמצע משחק ושמעתי רעש קטן כזה. חשבתי שזה לא רציני , והפעלתי את המחשב מחדש. אחרי שהפעלתי את המחשב מחשד , נכנסתי למשחק ופתאום אני רואה שהמשחק עובד ממש לאט ובתקיעות מטורפות. ניסיתי למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין אותם מחדש , וגם זה לא עובד. למישהו יש עצות ?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Don_Makaveli,

קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?

4. שלומות חברים!!! מקווה שהכול טוב.... טוב אז ככה...בזמן האחרון הביצועים של הכרטיס שלי ירדו .....(redeon 9600 se) כלומר רק במישחק 1....קאונטר סטרייק 1.6 (למי שמכיר)... כלומר...ה-fps שלי היה כול הזמן על 100 יציב בלי נפילות...וביום בהיר אחד פיתאום זה 30 או 40.....ניסיתי הכול...להתקין דרייברים חדשים, תישנים... כלום... אחרי כמה ימים שאר המישחקיםפ לא ממש עובדים כמו שצריך...אני ממש לא מבין..מה קרה...בבקשה מישהו יכול לעזור אני נואש פה!!!!! :s05: תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by uzana2004,

בס"ד מה צריך לעשות כדי שההודעה הזו תפסיק לעלות לי כל פעם שאני מפעיל את הOUTLOOK: אין לי יותר את האנטי וירוס הנ"ל.וכנראה שיש שאריות....

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by Turbine,

שלום יש לי הארד דיסק WD 36GB SATA 10000 RPM 8MB BUFFER וWD 200GB IDE 7200 RPM 8MB BUFFER בדקתי את שניהם בתוכה ספיד פאן ויצא שה SATA שהוא הרבה יותר מהיר, וחדש יותר !! בפחות פיטנס... (ראו תמונה למטה) צריך לדאוג לגביי זה? מה זה אומר והאם זה ישתנה עם הזמן...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. יש לי 1024 זכרון 500MHZ PC4000 יש לי 6800ULTRA 256 יש לי A64 3200+ אבל משום מה.. לפעמים בדום 3 או CSS למשל!.. יש מן לאג כזה.. ארוך, ואני מתעצבן אני עושה ריסט.. השאלה מה גורם לכך? ולמה היה לי 290 FPS הכל על הכי גבוה ופתאום משהו גרם לזה לרדת ל140? אגב אני מחפש תוכנה שתעקוב אחרי הביצועים של המחשב שלי.. תראה לי כל חלק מה עובד וכדומה SYSTEM WORKS?

8. בשבועות האחרונים שמתי לב לבעיה חדשה במחשב שלי - לאחר כמה שעות עבודה, בדרך כלל כשיש ברקע סרטון יוטיוב \ מוזיקה \ סרט - המחשב סוגר את המסך לכמה רגעים ואז נדמה כאילו הוא מתחיל תהליך של מעבר לBasic Theme. הבעיה היא - שהשינוי הזה לא נגמר ומה שקורה בפועל זה שהמחשב קופא במעין מצב תקוע שהעכבר בקושי זז וחלק מן המסך בצבע שחור לגמרי (נניח סרגל הכלים או האפשרות של הסגירות חלון). מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט דרך הכפתור. ככה שבשורה התחתונה אני אפילו לא יודע להגיד אם הבעיה היא בכלל Basic Theme אבל התהליך מזכיר מאוד את זה (חשוב לציין שאין שום חלון או משהו,ככה שזו רק הערכה שלי). ביטלתי את האפשרות של הBasic Theme ואפילו הורדתי Theme קליל מהאתר deviantART שבעבר (לפני שהלך לי ההארדיסט…

9. Started by Atlon-Xp,

שחקתי בRA3 המשחק נתקע ולאחר כ3 דק' המשחק יצא לוונדוס והשגאה הבאה הופיעה (לא של המשחק השניה של הכרטיס מסך). לא נתקלתי בשגיאות כאלה ואחרות במהלך החודש האחרון כי רק לפני כמה זמן התקנתי XP. כרטיס מסך Gforce 8800 עדכון הכי אחרון של NVIDIA. תודה רבה [attachment deleted by admin]

10. Started by arche,

שלום לכולם יש מחשב עם בעייה מוזרה ברגע שאני מפעיל נגן וידיאו המחשב קורס עם מסך כחול (הודעת שגיעה:0X0000000A ) מפרט של המחשב: לוח אם ASUS P5B delux כרטיס מסך ASUS NVIDIA 8500 512MB 2 הרד דיסקים 80 ו- 160 GB 3 GB זיכרון (3 כרטיסים של 1G התקנתי דרייבר חדש מהאתר של NVIDIA החלפתי כרטיס מסך לאותו דגם החלפתי ספק כח. בסייף מוד עולה ועובד מצויין. מה עוד.... אני צריך עזרה דחוף . תודה מראש.

11. Started by alonezer,

hello, when i turn on my computer it show me the post and everything but when you hear the sound of the windows vista the display stops to work. Now I'm on the safe mode and it working (that's way I'm writing in English) Thanks.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by gogi,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה כשאני מכבה את המחשב, המחשב יוצא מהוינדוס רגיל והמסך וההארדיסק נכבים, רק הספק נשאר לעבוד ואני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי שיתכבה ממה נובעת הבעיה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by jo1992,

שלום יש לי מחשב נייד dell inspiron ‎1501 ופירמטתי אותו הכל הלך כשורה, הורדתי מהאתר של דל דרייברים וזה הוריד אותם בלי שמות אלא עם מספרים אז ניסיתי להפעיל 1 מהם (שהיה עם סייומת exe‏)‏ ואז הופיע לי מסך שחור של דוס אז סגרתי אותו ואז הופיע חלון שהתחיל לכתוב שמתבצע עדכון לביוס ואני ידעתי שאסור לעצור כאלה דברים באמצע אז נתתי לזה לעבוד ואז פתאום זה התנתק מהחשמל ומכיון שהבטריה היתה גמורה אז המחשב כבה ואז כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב אז הנורות נדלקו אבל הביוס לא עלה והמסך נשאר שחור ללא שום כיתוב. מה לעשות? נגמר לי האחריות אפשר בכלל במצב כזה לצרוב מחדש את הביוס? אם אפשר כמה בערך זה עולה? והאם אני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה? תודה רבה מאד למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by fog,

המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פננטיום 4 קניתי לפני שנה בערך מ- ivory, נעלם לי הדיסקט של הארד-דיסק sata שלי. שאני מעלה את הדיסק של xp אז הוא לא מזהה את הארד-דיסק שלי בגלל שצריך את הדיסקט. מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור מאיפה אני יכול להוריד את הדיסקט הזה??? לוח אם שלי זה: msi ציפס'ט: via apollo pt880

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. לוח אם ASUS [אין לי דגם מדויק,לא ישן מדיי ולא חדש] דיסק קשיח 160 SATA לא מזהה אותו בביוס!, אבל יש אפשרות ללחוץ ctrl-a לפני הבוט ואז הוא מזהה אותו בתור RAID עברתי מיליון פעם על הביוס הדיי פשוט, לא קיימת אופציה שאני מצאתי לבטל את ה RAID לא ניתן להתקין ווינדוס, כי הוא לא מוצא את הדיסק הקשיח

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. יש לי כרטיס קול שמתחבר ב FireWire... כדי לחבר אותו למחשב הנייד צריך כבל שבקצה אחד יש לו 6 פינים, ובקצה השני 4 פינים... השגתי 2 כבלים כאלה - אחד ארוך (90 ס"מ), ואחד קצר (30 ס"מ). עם הכבל הקצר הכרטיס עובד, אבל עם הכבל הארוך - המחשב לא מזהה בכלל שחיברתי לו כרטיס... וזה די באסה לעבוד עם כבל באורך של 30 ס"מ...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום קניתי בקרביץ' לאחרונה 2 אזניות אם מיקרופונים (ב-30 שקל כל אחד.. ) עכשיו פתחתי אחד וניסתי לשים אותו במחשב שלי היה אודיו, אבל לא שמעו שדיברתי (בדקתי אם WMA את האודיו ואת השמיעה עם Sound recorder ) בדקתי על המחשב השני והצלחתי גם לדבר וגם לשמוע עכשיו מה הבעיה במחשב שלי? ניסתי הכל... המפרט בצד... וכל פעם שאני מחבר את המיקרופון קופץ התוכנה של gigabyte תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  20. לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרט מעצמו ( גם מהוינדוס וגם לפעמים לפני שהוינדוס עולה), הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן ובזמן האחרון המחשב לפעמים לא עולה ועושה מסך שחור- על המסך רשום . no signal. אבל המסך כן מחובר ותקין. יש לי רשת אלחוטית- ואתמול הבעיה קרתה גם במחשב השני שמחובר ברשת. לרשת מחוברים ארבעה מחשבים. אין לי מושג למה הבעיה קשורה לכן אני רושם את זה פה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by sarkise,

http://www.siz.co.il/up/yzntez4wjzaz.jpg היום נסעתי לטכנאי שהכין לי את המחשב, בעקבות בעיית זיהוי הטמפרטורה של שני הליבות במחשב שלי.. מפרט בצד המחשב זיהה ששני הליבות מגיעות לעיתים קרובות מאוד לטמפרטורה מתחת ל0, מה שממש לא הגיוני אה ? הוא כמובן טען שהכל בסדר ושזה אמור להיות ככה .. ככה זה בעולם החארות ... הוא עדכן לי את הביוס לחדש ביותר כדי לוודא שזה לא קשור לביוס, ופלא פלאים, שום דבר לא שתנה.. הוא הפעיל תוכנה שמעמיסה על שני הליבות במאה אחוז, יש לי ויסטה ויש לי גאדג'ט שמראה את השימוש בליבות ובזכרון.. בקיצור הליבות עלו ל18-20 וזה עוד במאמץ.. שוב לא הגיוני.. אוקי הכל סבבה, חזרתי הביתה מעוצבן מהבנאדם, נשכבתי על המחשב ויופי איזה כיף אני נהנה לי משחק איזה שעה במחשב, יוצא נכנס לHW…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  23. ניסיתי להגדיר אותי אבל הוא אומר לי שהכונן disabeld ואי אפשר לעשות אותו enabeld למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by davidsskory,

חבר'ה יש לי בעיה במחשב בעיה מעצבנת... היה לי כרטיס מסך 8800 GT עכשיו הוא מחובר ל-LCD 32 של TOSHIBA עכשיו הוא היה עושה לי בעיות כל פעם היה נתקע והיה מראה לי כל מיני צבעים ורדים על המסך פתאום היה נהיה מסך לבן כחול מתחלף כזה אבל המחשב היה נתקע לא משנה מה הייתי עושה.. בכל אופן ניסיתי לנקות את הכל אבל כנראה שעשיתי משו לא בסדר ונשרף הכרטיס החליפו לי אותו אבל לא היה במלאי אז שמו לי את ה9800 שבוע זה עבד טוב ופתאום עכשיו זה קרה שוב.. מישו יודע מה הבעיה וממה היא יכולה להיגרם? ואיך פותרים אותה.. דרך אגב יש מצב שהבעיה היא בטלויזיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.