תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
התעוררה בעיה במחשב הנייד. לאחר עליית מערכת חלונות XP כאשר נוגעים במקלדת העכבר מפסיק לתפקד יחד עם המקלדת. כאשר מחברים עכבר אלחוטי חיצוני - יש עכבר חיצוני בלבד אך עדיין המקלדת לא מתפקדת. בבדיקה במוד דוס - יש מקלדת המחשב באחריות יחד עם מערכת ההפעלה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי ואני יושבים פה מול המחשב יש בו כונן קשיח בגודל 250GB של WD מהדגם הזה: WD2500KS הדגם זה SATA 2 והכול מותקן במחשב כולל SP2 של XP וכול הדרייברים שצריך.....למה מזוהה רק כמחצית הנפח שבכונן?....מזוהה רק 127GB וזה כונן של 250GB...איך אפשר לסדר את זה?! תודה רבה רבה מראש...וזה מאוד חשוב אז אם תוכלו לענות טיפה מהר זה מאוד יעזור...תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חכמי עם יקרים.. יש לי בעיה עם הbluetooth. יש לי שני מכשירי בלוטוט' אחד סלולרי ואחד מחשב פאלם הבעיה היא שהבלוטוט' מזהה רק את הסלולר ובאת התחברות לפאלם הוא מציג לי את הבעיה הבאה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200510031943189749/bluetooth.JPG אשמח עם תעזרו לי איתה תודה חג שמח ושנה טובה לכל משתמשי הפורום
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/yzntez4wjzaz.jpg היום נסעתי לטכנאי שהכין לי את המחשב, בעקבות בעיית זיהוי הטמפרטורה של שני הליבות במחשב שלי.. מפרט בצד המחשב זיהה ששני הליבות מגיעות לעיתים קרובות מאוד לטמפרטורה מתחת ל0, מה שממש לא הגיוני אה ? הוא כמובן טען שהכל בסדר ושזה אמור להיות ככה .. ככה זה בעולם החארות ... הוא עדכן לי את הביוס לחדש ביותר כדי לוודא שזה לא קשור לביוס, ופלא פלאים, שום דבר לא שתנה.. הוא הפעיל תוכנה שמעמיסה על שני הליבות במאה אחוז, יש לי ויסטה ויש לי גאדג'ט שמראה את השימוש בליבות ובזכרון.. בקיצור הליבות עלו ל18-20 וזה עוד במאמץ.. שוב לא הגיוני.. אוקי הכל סבבה, חזרתי הביתה מעוצבן מהבנאדם, נשכבתי על המחשב ויופי איזה כיף אני נהנה לי משחק איזה שעה במחשב, יוצא נכנס לHW…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני חושב שזה קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט ומ שחק בו זמנית באיזה משחק המחשב שלי נתקע פתאום. יש לי 3.0G ו-512 זיכרון ולא נראה לי שהמחשב מתאמץ מדי ולא יכול לעמוד בעומס... זה לא שאני משחק דום 3 או משהו כזה. למה זה קרוה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. היום בצער רב הלכו האוזניות. הבעיה היא שכבלי החשמל נקרעו בתוך חוט הגומי. השגתי תקע אבל אני לא יודע לאן כל אחד צריך להתחבר (0, אדמה, או ארקה) תודה לכולם. ראו תמונה: תודה בכל המקרה הסתדרתי! אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ספק LIBERTY 400W לוח אם GIGABYTE DS3 השילוב עבד מצוייןבמשך חודש, לאחר מכן התחילו בעיות של הדלקה, ועכשיו אני לא מצליח להדליק את המחשב בכלל עם הספק הזה. החלפתי לספק אחר (פשוט) והכל עובד. לקחתי את הספק לחנות, ושם הוא נבדק ואף נשלח למעבדה ונמצא תקין. המוכר טוען שכנראה הבעיה עם הלוח אם, אבל זה נשמע לי מוזר כי עם ספק פשוט הכל עובד. האם ידוע לכם על בעיה בשילוב שבין הספק הזה לבין הלוח אם? למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. מספר שאלות.. *לפני מספר ימים ניסיתי לצרוב דיסק של מוזיקה, רציתי לקחת ממנו כמה שירים, אבל זה לא העניין כשלחצתי כונן הדיוידי שלי בוא מצוי דיסק המוזיקה ממנו אני רוצה לצרוב, קפץ לי מסך כחול, והמחשב עשה לעצמו ריסט בזבזתי ככה בסביבות החמישה דיסקים (של דיוידי) בשביל לבדוק מה הבעיה. ניסיתי לבצע העתקה של דיסק מסוים (cd copy) והמחשב הקפיץ לי מסך כחול וקרס שנית ועשה ריסט. קשרתי מזה שהבעיה של הקריסה נובעת כל פעם שהצורב דיוידי שלי מנסה ליצור קשר כלשהו עם הכונן האחר, משום שדיסק שאני צורב ללא קשר אליו, כאילו data cd, לא עושה בעיות. למישהו קרה פעם הוא מישהו יכול לעזור לי? שאלה שניה.. *מה ההבדל בין הפורמט DVD-R ל DVD+R? האם ההבדל מתבטא כשהדיוידי החיצוני מנסה לקרוא א…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום. המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט. פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד. במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100 האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי מאז שהתקנתי WIN 7 הרמקולים שלי מתחילים להשמיע רעשים והסאונד לפעמים נעצר. יש לי כרטיס קול חיצוני TONEPORT KB37 של חברת LINE 6 הכרטיס קול הוא גם מקלדת שליטה עם יציאות למיקרופון וכאלה. כשהיה לי WIN XP הכל עבד בסדר מאז ההתקנה של WIN 7 הכל התחרבש. אשמח לעזרתכם, ניסיתי להתקין דרייברים שונים של הכרטיס ואותה בעיה, ניסיתי לעדכן את הדרייברים האחרים במערכת ואותה בעיה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובניידים, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם !! מזה חודשיים שאני מנסה לפתור את התעלומה עם המחשב שלי הבעיה איתו שהוא לא מתכבה לי אחרי שאני לוחץ בוינדוס XP על כיבוי הוא מתכבה ואז תוך שנייה נדלק שוב. זה מאוד מוזר ניסיתי לכבות לו WAKE ON LAN ,להחליף לו לוח אם,ספקים תלהוציא כל מיני התקנים ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר מיואש לוח אם:ASUS P5GD2 זכרונות:DDR2 2*512 533MHZ הארד דיסק:60GB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 6200 TURBO CACHE 256MB PCI EXPRESS
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
When iam tring to download something its download only the half of the file for example if im tring to download a game that weight 2 gb its downloading only 600mb and than its say that the file completed :s05:
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel i7 10700K . הוא כולל בתוכו מתאם תצוגה Intel HD Graphics 630 הבעיה היא שכאשר התקנתי את ווינדוס 10 , והדרייבר של המאיץ הגרפי עודכן, המסך נעשה שחור או מהבהב כל כמה שניות. רק במצב בטוח היה ניתן להשתמש בתצוגה, ורק לאחר שמחקתי את הדרייברים של אינטל, ללא עדכון אוטומטי, המערכת מציגה את המסך. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים באתר של INTEL למאיץ, וזה לא עזר, כל פעם עדכון הדרייבר גרם למסך שחור. אני כבר לא יודע מה לעשות. לא מצליח למצוא דרייבר תואם. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס קול creative 24bit ומערכת רמקולים של 5.1. הבעייה היא שאני יכול לשמוע רק בזוג רמקולים כל פעם. יש מקום ל4 חיבורים של רמקולים (שכל חיבור הוא זוג רמקולים כמובן) אבל רק חיבור אחד עובד. זה אמור להיות ככה או שיש בעייה עם הכרטיס קול? ואם זה אמור להיות ככה אז אולי אני בעצם אמור לחבר את הרמקולים בדרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) ושמתי בו שני HD של 250GB כל אחד: wd 250gb 16mb sata2 maxor 250gb 8mb רגיל את הWD שמתי כמאסטר ואת השני SLAVE התקנתי ווינדוס והמחשב זהה לי רק HD אחד שעליו התקנתי את הווינדוס יש לי תוכנת EVEREST שבה אני רואה את שני ההארדיסקים, הלוח שלי זה P5W DH זה קשור אולי איכשהו לRAID (שאני אםילו לא יודע מה זה) איך אני עושה ש"במחשב שלי" יופיעו שניהם? זה שאחד מהם הוא SATA2 יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות? תודה :'(
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני שנה 3 מחשבים זהים עם לוח אם Gigabyte H610M H DDR4, על שלושתם התקנתי Windows 10. לכל מחשב מתאם Wifi USB שונה, אחד של Ugreen, אחד של Panda ועוד אחד נראה לי Tplink. בבית יש רשת אלחוטית של בזק ושלושתם מקבלים חיבור Wifi נורא איטי. בבדיקה דרך https://www.speedtest.net/ ועוד אתר אני מקבל כ-7-15Mb הורדה, בימים טובים 20-25. באותה דירה הלפטופ והטלפון מראים 100-150Mb. עדכנתי דרייברים דרך DriverEasy, עדכנתי Bios, עשיתי Windows update ואחד אפילו שדרגתי ל-Windows 11 אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון? לצערי אין שם אופציה לתשתית Ethernet. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-