תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה. מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן לכולם! מצטער מראש אם טעיתי, אבל לא ידעתי אם זה מתאים למציאת דרייברים בתוכנה או בעיית חומרה. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: הפעלתי את המחשב החדש שלי וראיתי שהמניאקים בחנות לא התקינו וינדוז אפילו ולא פירמטו את ההרדיסק ולא כלום. באתי להתקין, ונזכרתי ששמעתי בעבר על הבעיה שוינדוס XP לא מזהה לבד את החיבור החדש של S-ATA2. עכשיו, זכרתי פתרונות שונים ומשונים, שכללו לחיצת F6 בSETUP של XP והכנסת Floppy Disk עם הדרייברים המתאימים. היו 2 בעיות: 1. יש לי את הדרייברים רק בדיסק של הלוח אם, ואין לי כיצד להעביר אותם לFloppy Disk. 2. אין לי בכלל כונן Floppy במחשב החדש ??? ??? ??? בנואשות, ניסיתי להמשיך את ההתקנה של הוינדוס בכל זאת, בתקווה שיהיה בסדר. כפי שאתם רואים, אני כותב לכם עכשיו מ…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מאחורי המחשב חוט של אנטנה... או של כבלים אני לא בדיוק יודע.. השאלה שלי האם אני יכול לעשות שימוש בזה מבלי לקנות כרטיס טלויזיה? יענו רק לראות ערוצים 22 ו 11 ? במקרה שיש רק אנטנה או במקרה שיש כבלים לראות את הערוצים? תודה לעוזרים !!!!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בעיה לגבי משחק - PRO EVOLUTION SOCCER 8. אני לא סגור שזה משו חומרתי, אבל אני שואל כאן על כל מקרה אולי בשביל לפסול. בתכלס זה המשחק היחיד שאני משחק, התקנתי מחדש את המשחק, גם דריבר אחרון של NVIDIA, כ.מסך 8500GT. הבעיה היא שאני נכנס למשחק, ובמקומות מסוימים במשחק הוא פשוט נתקע, אני לוחץ על הכפתור של הווינדוס, המשחק מתמעזר - כלומר לא נשאר על מסך מלא, ואז המשחק רץ כרגיל, אבל על מסך מלא, גם אם אני מחזיר הוא ייתקע במקום אחר. הסבר?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר שהלך לי המאריך של הסיבריה V2 החלטתי להשתמש בחיבורי הקול הקדמיים של המארז,אך משום מה הם לא עובדים. (המפרט בחתימה אם יש צורך) תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קודם קול ערב ראש השנה שמח דבר שני חברה אני חושב המחשב נידפק לחלוטין מאז שקניתי תכרטיס מסך זיכרון וספק אז בהתחלה הכול היה בסדר כמה ימים ואחרי זה היה לי מלא דוחות שגיאה באינטרנט קיצר הלכתי ל SKYPC ורבתי איתם וקיצר הם החליפו לי זיכרון וזה יסתדר=] קיצר ואחרי שבועיים ככה המחשב מבצע ריסטים וזה והטמפרטורה אחלה! והמארז נקוי ובהמצע פורמט זה עושה מסכים כחולים והכול ובהמצע התקנת XP. גם היה לי מסך כחול ועכשיו שהקתנתי XP סוף סוף זה עושה דוחות שגיאה של המערכת והמבצע ריסטים ושמתי לב שמתי שהדריבר לא מותקן זה לא עושה ריסט וגם מתי שאני מתקין דריבר לכרטיס מסך כול פעם שהוא עושה ריסט או שאני עושה ריסט הכול מתחדש וזה כאילו אין דריבר והכרטיס לא נמצא אבל בלוח בקרה יש דריבר! אבל זה מעצבן…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חיברתי את העכבר והמקלדת והם פשוט לא עובדים בדקתי אותם אצל מלא חברים ואצלהם פועל חיברתי את העכבר דרך ה-USB והוא פועל בדקתי אם יש מאחורה (בכניסה של המקלדת והעכבר ) שניים שבורת או משהו כזה וכלום הכל שלם למישהו יש מושג מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה פשר הדבר ? כשניסיתי לחבר את המסך למשב ע"י SVIDEO (אבל בתצורה של טלויזיה ולא בתצורה של מסך ממשי) הוא עבד, אבל ראו ברזולוציה נמוכה, והגבהה של הרזולוציה לא ממש אפשרית (כרטיס מסך דיי מיושן, voodoo 3 VIVO) מישהו יכול לעזור? אני אישית משער שהבעיה היא שהכרטיס לא יכול למשוך לרזוולוציה של המסך, אבל... אני לא בטוח
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לבן דוד שלי פתאום הופיעה בעיה שהמסך כזה מטושטש והכתב לא ברור כאילו הוא שבור כזה.. אי אפשר לתת תמונה כי זה רק בעיה במסך אז זה לא עובר בתמונת מסך. הסיבה היחידה שיכלה לגרום לזה שהיה מחובר GF4 שלא עבד על הלוח אם, אבל הוא לא היה מחובר למסך או משהו, הוא סתם היה מחובר ללוח אם אפילו אין לו חשמל.. בן דוד שלי הזמין טכנאי והוא טען שזה ה-GF4 שלא עבד גרם לזה.. מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכונן שלי כל הזמן מרעיש ומחפש דיסקטים. שמתי לו אחד לבדיקה והוא קורא אותו בלי בעיות, אבל כשמוציאים את הדיסקט הכונן חוזר לסורו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
חושב שהצלחתי וחיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינטרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? נ.ב. נעזרתי במדריך של נענע. תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היה לי 2 כרטיסי זיכרון כל אחד 256 MB DDR1 ועכשיו הוספתי עוד 512 MB ורשום לי במחשב שיש לי רק 768...מישהו יודע מה הבעיה?למה המחשב לא מזהה?על הכרטיס יש מדבקה ורשום עליה 512 ורשום גם באוורסט שהכרטיס השם שלו הוא 512 והכל אבל מראים לי שיש לי רק 768....תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היה לי CELERON 1.7, AXP2400+ ובשניהם מעולם לא היה לי שגיאות ב MEMTEST... בזיכרון הנוכחי שלי (בחתימה) ישנם 6 שגיאות... האם זה אומר בהכרח שהזיכרון פגום? כי אני גם מסיים אוטוטו את המערכת קירור מים שלי ואני ארצה OC חזק מקווה שזה לא יגביל אותי.. מה אתם אומרים? האם MEMTEST היא עילה סבירה לגשת ולממש אחריות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח מארצות הברית לפני חודש אז זה לא קשור חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא פעם ראשונה או משהו כזה) ושניסיתי להפעיל את המחשב המאוררים הסתובבו לשניה היה אור אדום כזה לשניה מהלוח אם ומחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד פעם וזה לא עבד. צריכים להוציא את הקאבל של החשמל בשביל להפעיל אותו. הוצאתי את ה HARD DRIVES ו את ה CD ROMS השארתי רק 512 DDR אחד וניסיתי וקרא את אותו הדבר. עכשיו למי שיש לוח של ABIT יודע שיש כזה LED עם מספרים שמראה את המצב של הלוח , לי זה מראה 20 או 02 ואין דבר כזה בחוברת ההדרכה.. עזרה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב , איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
הפעלתי תמשחק בלק אנד וויט וזה משחק לי ככה: http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg למישהו יש פתרון לזה? זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ניסיתי ללכת קצת לפי המדריך שהביאו פה. לא הבנתי אותו כ"כ אז העלתי את הקבצים http://www.f2h.co.il/106171 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בכול פעם שאני שם משחק במחשב המחשב לאחר דקה נתקע (לא עובד כלום צריך ללחוץ ריסט) בדקתי חום של המעבד , כרטיס מסך והלוח אם אבל : מעבד 56 כרטיס 53 לוח אם 42 מישהו יכול לעזור לי??
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-