עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה חודשים קניתי מחשב עריכה חדש (בנוסף לעוד 5). הרכבתי אותו לבד, יש לי ידע ונסיון בזה. תופעה מרגיזה יש בחודש האחרון- תוך כדי עריכת וידאו, ללא שום סיבה (כל פעם מפעולה שונה) המחשב פשוט עושה ריסטרט. הסדר הוא כזה- 1. תוך כדי עבודה - העכבר נתקע. 2. אחרי חצי שנייה הוא כבר נכבה. לפני הכיבוי, לאלפית שניה (וממש לא רואים את זה מרוב שזה מהר) יש מסל כחול עם כיתוב אפור. אין מצב אפילו לראות מה יש שם ומתי זה יקרה שוב. יש לציין שזה קורה גם בזמן שהמחשב לא עושה כלום, פשוט דולק , וללא שום פעולה/תוכנה ברקע. המעבד לא חם,יש המון גופי קירור, ספק חזק- OCZ 600. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. איך אני עושה גיבוי לביוס במקרה והעידכון לא מצליח לי? יש אפשרות כזאתי?

3. שלום. החלפנו אינטרנט בבית ועכשיו המגדיל טווח לא מזהה את האינטרנט. לא מוצאת איך לאפס / לאתחל אותו. אשמח לעזרתכם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  4. Started by wares2002,

קניתי 256 מגה DDR ב 450 שקל של LD

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  5. Started by moshon,

לחבר שלי יש בעייה מוזרה-הוא קנה מחשב חדש חיבר הכל (כמו שצריך) וכשהוא מחבר את מסך הcrt אין לו תצוגה (אפילו לא ברמת הביוס) וכשהוא מחבר את הvideo out עם s-video הוא רואה רגיל--גם בביוס... הוא כבר החליף את הכרטיס המסך ועדיין אותה בעייה (גם עשה עידכוני drivers) מישהו שמע אי פעם על דבר כזה (גם החליף מסך)... כרטיס מסך: x1600pro sapphire לוח האם: ga-m55 sli בתודה ובברכה משה

6. Started by sohel.hy,

שלום יש לי תקלה במחשב. כבר שבועיים לא הדלקתי מחשב, היום ניסיתי להדליק , נדלק שנייה ונכבה 3-4 שניות ושוב ושוב... כל הזמן כך עד שאני מוציא מחשמל. אם אני מחזיר שוב ,לא קורה כלום עד שאני מנסה להדליק ואז אותו סיפור. (נדלק ונכבה) מחשב נייח מעבד I5 לוח gigabyte ga-p55 בבקשה עזרה ותודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avidan28,

שלום יש ברשותי מצלמה של סמסונג עם המותג TRUTION מדגם TWC-7000X התקנתי חלונות XP64 והמערכת אינה מזהה אותה.אין לה דרייבר 64.מישהו יודע יש פיתרון או דרייבר 64 תקני למצלמות עם בעיה כזו. אני מקווה שלא אצטרך לפרמט חזרה ל 32...... קיים זיהוי שהיא מחוברת אבל לא מעבר לזה.היא מזוהה עם סימן שאלה וסימן קריאה.המערכת אומרת שהיא לא רואה דרייבר תואם ל 64 ביט. תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by חיים רביבו,

הי חבר'ה. יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu amilo pro v2000 וכמו כל משועמם אחר אמרתי לעצמי בוא נעדכן את הביוס. הורדתי גרסה מהאתר של החברה. והתקנתי את הפלאש. לאחר האיתחול.....שום דבר! מסך שחור. שום כלום! מה אני עושה!? כי כל חנות מחשבים שפניתי אליה לא רוצה להתעסק עכשיו עם נייד עם כל נושא פירוק וההרכבה שבדבר.. תודה מראש. ליאור.

9. Started by zebra,

שלום לכולם! התקנתי בשבוע שעבר גרסת ווינדוס 7 שעובדת נפלא חוץ מבעיה אחת שמראה לי הודעת שגיאה שאין תקשורת בין המחשב למדפסת. יש ברשותי מדפסת לקסמרק X2620 ניסיתי להוריד דרייבר ולמחוק את ההתקנות הקודמות וזה עדין לא מסתדר לי גם אחרי שניסיתי להחליף כבל USB חדש. מה אפשר עוד לעשות ומאיפה נובעת הבעיה עוד אני משתגע!!!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  10. Started by liad142,

היי חברים אני בדרך כלל לא מכבה את המחשב. הוא נכנס למוד של סליפ אחרי כמה זמן שאני לא משתמש בו בדרך כלל שאני חוזר אני לוחץ על הכפתור התחלה והוא מתעורר ומגיע לאיפה שהייתי פעם אחרונה בזמן האחרון כשאני לוחץ המחשב לא חוזר למסך פשוט נדלק לכמה שניות מדליק אורות והכול אבל לא חוזר לעצמו כדי להתחיל להשתמש במחשב אני צריך לכבות לגמרי מהכפתור ורק אז להדליק מחדש והוא חוזר להיות רגיל ניסיתי למצוא אולי איזה משהו באינטרנט אבל לצערי ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. ה- JUMPLIST נעלם מהאיקון של האקספלורר. מערכת הפעלה היא ווינדוס 7 SP1 X64. רק מי שיש לו FIX ידוע לבעיה שיגיב. בתודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by fishead,

יש לי את המפרט הבא: לוח אם ASUS A7V8X מעבד AMD 2100 שני הרד-דיסקים צורב כונן DVD זיכרון 256 DDR כרטיס גרפי GEFORCE TI 4200 128 DDR כונן 1.44 WIN XP ספק כוח 300W הלוח והמעבד חדשים ואתמול פתאום הספק התחיל להוציא עשן. חשבתי שהספק פגום והחלפתי לספק אחר של 230W אבל המחשב מדי פעם עושה RESET ועולה שוב ואחרי שעה מכבה את עצמו. השאלה שלי זה האם הספק חלש מדי, האם ההגדרות ב-BIOS שגויות,האם הלוח מכבה את עצמו בגלל חימום יתר או שזוהי בעיה אחרת תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  14. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. היי שלום קניתי היום עכבר חדש של GPT (אופטי) כל הכפתורים עובדים, רק הבעיה שהגלגלת הכפתור האמצעי לא עובד ... ברגע שלוחצים עליו מופיע סימן של 2 חצים (למעלה ולמטה) אבל שמסובבים את הכפתור הוא לא מוריד למטה את העמוד ... (דרך אגב, לא קיבלתי דיסקט או משהו עם העכבר ... ) דבר נוסף, התחושה עם העכבר היא קצת תחושה "מוזרה", ניסיתי קצת לשחק בהגדרות של העכבר דרך לוח בקרה, ההרגשה המוזרה קצת הוטבה, אך עדיין ישנה הרגשה מוזרה, במנהל התקנים בחרתי את המאפיינים של העכבר ושם הגעתי למסך הזה, מה אני צריך להגדיר כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Lior4543,

היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. אשכול זה נפתח בהמשך לאשכול שפתחתי בפורום אמצעי האחסון כאן. אני עובד עם 3 קשיחים, הראשון מביניהם (Port 0) הנו של WD (נפח 500 גי'גה) בן 5 שנים, ב-Port 1 מחובר כונן SSD צעיר שמחזיק את מע' ההפעלה והמסמכים וכונן שלישי יושב על Port 2. במשך חצי שנה הכל עבד בהרמוניה. לפני מס' ימים הדיסק של WD זה שמחובר ראשון, התחיל להגיב באיטיות קיצונית (קצב העברת נתונים מכונן לכונן של כ-50-80 קילובייט. בצעתי עליו בדיקה באמצעות תוכנת Data Lifeguard Diagnostic for Windows של WD. הבדיקה נעצרה באמצע עם הודעה של Too many bad sectors. התחלתי מיד להעביר ממנו את החומרים, בכדי להתכונן להחלפה לדיסק חדש. במהלך העברת החומר, בצעתי אתחול למחשב. עקב קפיאה של המחשב בשלב ה-boot, נכנסתי ל-Bios וגיליתי שסדר…

19. Started by tidan,

יש לי מסך lcd וקלטתי כשהמסך חשוך שמופיעה עליו נקודה קטנה זוהרת האם המסך לא תקין או שזה נורמלי? ???

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  20. Started by liloli,

אהלן אנשים. התקנתי את כל חומרת המחשב החדש שלי אך ברגע שאני מוזיז את המארז ממקומו וקצת מטלטל אותו (לא בצורה דרסתית) המחשב מתכבה לגמריי (לא מופעל מחדש פשוט כבה). אני חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור המאוורר למעבד. אשמח לשמוע את דעתכם על הבעיה ופתרות לבעיה זו. תודה מראש וצום קל

21. Started by Oran Galili,

יש לי רסיבר של הרמן קרדון ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לממיר ולטלוויזיה עם כבלים hdmi אשמח לעזרה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. אז ככה, המחשב הרגיל שלי בתיקון, אז ניסיתי לחבר את המודם ADSL למחשב הנייד, אבל יש הודעה שהמחשב לא מזהה כרטיס רשת... מה ניתן לעשות? תודה מראש

24. אני עם מחשב I7 RTX2080S 32GBR בקיצור מחשב חזק אבל לא יודע למה יש לי בעיה של FPS זה זז ממש מי 200 עד 240זה מישתנה ולא משנה כמה אני אני על 60 וזה משחק וגם עם זה הכרטיס מגיע ל 70 מעלות בלי שאני משחק אפילו אני חייב לעשות כול 5 דקות BOST לכרטיס עם לא זה צונח בלי סוף והמחשב חדש אפילו לא 2 חודש והחנות שקניתי מימנה (KSP) אמרו לי אין מה לעשות. יש הגדרה שאני צריך לסדר וכן עידקנתי תדריבר . תודה על העזרה.

25. Started by mor_shalev,

שלום יש לי דיסק קשיח seagate freeagent go 320G שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי". נכנסתי למנהל התקנים רשום "‏‏התקן זה פועל כראוי." מה אני יכול לעשות? לא אכפת לי שהקבצים שבפנים ימחקו.. ניסיתי לחבר לכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.