תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני כשעה המחשב שלי פתאום נתקע ולכן נאלתי ללחוץ על ריסטרט . אבל מאז המחשב פשוט לא עולה זאת אומרת המסך. פשוט שחור והנורה מהבבת. המסך תקין לחלוטין מיכוון שאפילו ניתן לשחק בהגדרותיו. לכן החלטתי ולבדוק אולי האם זה הכרטיס מסך ולכן חיברתי כרטיס מסך אחר ועדיין אותה בעיהץ כמובן גם ניסיתי לבדוק שכל הכרטיסים מחוברים היטב טאף גם המעבד. יש למישהו איזה הצעה אולי מה עלולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להעביר (פיזית) HD ממחשב למחשב, אך *ללא* איבוד המידע על הכונן (חיבור IDE). הבעיה מתחילה כאשר הווינדוס מזהה את הכונן (נותן לו אות), אבל כאשר אני מנסה "להכנס" אליו הוא טוען שהכונן לא מפורט ולכן יש לפרמט אותו. איך ניתן "לראות" את המידע על הכונן? אציין שבמחשב שממנו אני רוצה להעביר את הכונן אין בעיה לגשת אל הקבצים (אפילו החזרתי חזרה את הכונן חזרה). המליצו לי להשתמש בתוכנה בשם EasyRecovery PRO. כאן העניין עוד הסתבך כאשר התוכנה לא מזהה את כל טבלת הקבצים (לא מזהה את הפרטישנים ואת כל התיוקיות). בנוסף כאשר ניסיתי לשחזר את המידע, הוא שיחזר לי קבצים פגומים. אחזור ואומר שהקבצים נבדקו ואינם פגומים! בסה"כ אני רוצה להעביר כונן ממחשב למחשב... מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התצוגה גרועה (התמונה יותר מדיי בהירה) ניסיתי למצוא דרייברים בכל מקום [הדיסק הגיע עם מדריך בלבד ואין דרייברים שצריך להתקין] המחשב מזהה אותו כמסך רגיל לגמרי (ללא מספר דגם או שם החברה וללא זיהוי מסויים) בניגוד למסך הסמסונג הקודם שלי (753DFX) התמונות בו נראות הרבה יותר גרוע מבמסך הקודם שלי: פחות חדות,הרבה יותר בהירות והכל נראה מרוח יש למסך הזה דרייברים? למישהו יש את המסך הזה ויכול לאמר לי מה לעשות? או שזה ככה עם כל מסכי ה LCD שפשוט מחברים אותם ולא צריך להתקין שום דבר...באמת התצוגה לעומת המסך הקודם שלי היא זוועתית :-[ מסך שמגיע בלי דרייברים (אם הם בכלל קיימים),זה לא מעיד על חוסר אחריות של המוכר? כי אני קראתי כמה ביקורות על המסך הזה ושם נתנו ציונים שלא מעידים על התקלות שאני פג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. רקע: הגעתי למחשב שלי לאחר שקרוב משפחה שיחק בו ואמר שהוא "לא נדלק". בפועל, המחשב היה מבצע ריסטארט אחת ל4 שניות בערך, כך ששום דבר אפילו לא הופיע על המסך. פעם אחת הוא הצליח לצאת מהלופ הזה וכתב שהווינדוס פגום ועליי להכניס דיסק כדי לתקן אותו (windows 7 64bit). כשהכנסתי ועשיתי ריסטארט זה חזר ללופ אתחולים כל מס' שניות. חיברתי את הHDD למחשב אחר ותיקנתי את הווינדוס דרך startup repair בדיסק ההתקנה. כשהוא עלה דרייבר כ. המסך נמחק( שולי, אך אני מנסה למסור תמונה כוללת). יש במחשב HDD (נוסף) של 2TB שהיה מחולק למחיצה של 100GB המוגדרת כI ומחיצה של כל השאר המוגדרת כJ. כעת, רק I מופיע ב"מחשב שלי", אך לא ניתן לגשת לנתונים כלל וקופצת הודעה שצריך לאתחל את הדיסק, J שזו המחיצה העיקר…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב שלי כבר די הרבה זמן. למעשה מאז שנשרף לי ספק הכח שלי וקניתי חדש ( 450W CIDEV ) אני כמעט בטוח שזה לא ידועה בכלל. הבעיה התחילה כך: לפעמים בזמן משחק WorldOfWarcraft, המסך היה נכבה ויש ריסטרט ולפעמים אפילו אין ריסטרט, ז"א המחשב עדיין 'פועל', אני שומע את המאוררים עדיין עובדים ויש אור מהלוח אם, אך אפילו ה NUMLOCK של המקלדת לא מגיב. זה היה קורה לעיתים רחוקות, אך עם הזמן זה נהיה כמעט כל יום ! ואפילו למצבים שאחריי שזה נכבה כמה פעמים ברצף, אני מלדיק את המחשב, וכמה דקות לאחר שהוא עולה, הוא קורס שוב, אך עדיין 'פועל' . הפסקתי לשחק במשחק בגלל הבעיה הזו, ומדי פעם רציתי לבדוק אולי זה עבר, והייתי נכנס למשחק ולא היו שום בעיות ליום\יומיים, ואז שוב ALL OVER AGAIN …
-
- 13 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שבגלל המאוור הכרטיס מסך לא עובד.. כי המאוור הפסיק לעבוד! בשני הכרטיסים! הכרטיס הראשון הוא GeForce 4 Ti 4200 128Mb והשני הוא אותו דבר רק 64Mb תעזרו לי בקשה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אין תצוגה של תמונות מקיטעי הוידאו באייקונים ב Libraries\Videos במקום התמונות במקום מופיע לוגו של הפורמט מצ"ב תצלום מסך מערכת הפעלה ווינדוס 8 בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
1.נראה לי שהמאורר של הספק שלי איטי מידי... איך אני יכול לבדוק את זה?? 2.מידי פעם המחשב שלי עושה ריסטרט.בדקתי בווינדוס והכול בסדר בהגדרות.איפה אני יכול לבדוק עוד? ואולי העיה הזאת קשורה לספק??
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אהלן , תמונה מצורפת המשחק קורס באמצע ! יש לציין , שאין לי כרטיס מסך עצמאי ! אלא מובנה במעבד . המשחק עובד ללא תקיעות וללא לאגים , עובד מצוין ! לפתע הוא קורס . מה ניתן לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ערב טוב! או קיי... אז במחשב שלי יש 512MB RAM - 256 x 2 אבל כל התוכנות במחשב (כולל WINDOWS) אומרות שיש לי רק 448MB. אני היסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שם את שני הכרטיסים עם 256 כל אחד אבל למה בתוכנות זה רושם לי פחות? מישהו יכול להסביר לי וגם אם יש פתרון לבעיה זו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה לעזאזל?? Gigacube Radeon 9600xt שנקנה לפני 4 חודשים בערך תודה!!
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
צריך את עזרת המומחים, קצת ארוך חברים.. מחשב מיני נטבוק של HP (סדרת 1000) ספג חבטה רצינית ומאז חלונות לא מצליח לעלות ואחרי ניסיונות של 5 ד' עושה איתחול וחוזר חלילה. אותו מצב גם ב-SAFE MODE. בבדיקת הכונן דרך הביוס קיבלתי שגיאה 10008 והודעה REPLACE HARD DRIVE. האם הלך הכונן? יש אפשרות לבצע סריקה או ניסיון תיקון באמצעות MHDD או משהו? העניין הוא שאין שם שום אפשרות אתחול אחרת פרט ל-HDD. גם איך מחליפים שם כונן, הפאנל האחורי הוא מיקשת פלסטיק אחת שלא נראה שאפשר לפרק.. יש רעיון איך לתקוף את הבעיה?
-
- 38 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן! אשמח לדעת איך מומלץ להפעיל מחשב נייד (dell) פעם ראשונה. להטעין מספר שעות? אשמח באופן כללי לשמוע טיפים לשמירה על הסוללה וכו'. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שהיה במחסן ועכשיו הרכבתי אותו מחדש, הכל עובד טוב, כולל מאוורים וכבל USB שמזהה אותו. עכשיו הבעיה שלי היא שרק המסך לא פועל , (אני מחבר את הכבל ישירות לחיבור הלוח אם.) כשאני לא מכניס את הכבל, המסך מראה NO SINGLE DELECTED משהו כזה. וכשאני מחבר ללוח אם, זה מפסיק להראות את ההודעה, ושכאני מדליק את המחשב זה לא מראה שום סימן ונשאר שחור. סוג הלוח אם: M863G עזרה בבקשה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! הגיעה אליי המחשב היום מורכב ופירמטתי והתקנתי את ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית כולל התקנת דרייברים עכשיו הבעיה היא שבמנהל ההתקנים מופיעה לי השגיאה controller i simple communications מלווה בסימן שאלה צהוב ואין לי מושג איזה דרייבר חסר או בעייתי ואיך אפשר לסדר את זה... חייב בבקשה עזרה ועצות כיצד לפתור תבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
i7 4770K + Msi Z87-g45 gaming - כרטיס מסך של Nvidia חברת Gigabyte דגם - GTX 970G1 4Gb מארז : Corsair 500R בצבע לבן . אשמח לדעת כמה יעלה לי למכור את החלקים ? מישהו יכול לתת לי מחירים ? תודה ושבת שלום😌
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת,היה לי מחשב שנהרס הלוח אם ניסיתי להחליף וכנראה שהמעבד גם נהרס זה סוקט 1156 ולא מצאתי חלקים בשבילו. קניתי באנדל,לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אמרו לי שאם יש לי ווינדוס 10 בדיסק הקשיח הישן זה לא יעשה בעיות והמחשב יעלה אוטומטית. הפעלתי את המחשב ועולה לי רק בביוס. זה אפשרי בכלל הווינדוס יעלה בלי לעשות שום שינוי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קופצות לי כל הזמן הודעות בצד ימין מכל מיני אתרים כשאני גולש...איך אני פאקינג מבטל אותן? שלא יגיע משום אתר
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-