עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by המפרט,

יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב/מאתחל אותו , המחשב נתקע לפני המסך כניסה של הXP, ואני צריך לעשות מס' פעמים ריסט עד שהוא עולה. המחשב שלי הוא P4 2000, לוח אם משולב, כרטיס מסך GF2 MX440 זכרון 256 MB למישהו יש כיוון מה זה יכול להיות? התקלה הזאת מאוד מציקה וכל הריסטים האלו לא בריאים למחשב.. בתודה מראש אריאל

2. Started by dj-king,

שלום לכולם !! מזה חודשיים שאני מנסה לפתור את התעלומה עם המחשב שלי הבעיה איתו שהוא לא מתכבה לי אחרי שאני לוחץ בוינדוס XP על כיבוי הוא מתכבה ואז תוך שנייה נדלק שוב. זה מאוד מוזר ניסיתי לכבות לו WAKE ON LAN ,להחליף לו לוח אם,ספקים תלהוציא כל מיני התקנים ושום דבר לא עוזר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר מיואש לוח אם:ASUS P5GD2 זכרונות:DDR2 2*512 533MHZ הארד דיסק:60GB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 6200 TURBO CACHE 256MB PCI EXPRESS

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...

4. כמעט אחרי כל פעולה שאני עושה מופיע לי ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by HackNever,

יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by constantine16,

When iam tring to download something its download only the half of the file for example if im tring to download a game that weight 2 gb its downloading only 600mb and than its say that the file completed :s05:

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. היי, רכשתי טלויזית LED חדשה לא מזמן של TCL ויש לי תקלה מוזרה. כשאני מחבר אותה למחשב פתאום סרטים ומשחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר. לפני כן היתה לי טלויזית LCD מסוג TOSHIBA REGZA ואף פעם לא היתה לי כזאת בעיה. השתגעתי עם זה כבר אני לא מבין למה זה ניסיתי לשחק עם הרזולוציה לשנות הגדרות וזה לא מסתדר. גם בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד והכל בגדר הנורמה. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT מעבד QUAD של INTEL ו 2 ג'יגה זכרון. אם מישהו פעם נתקל בכזאת תקלה מוזרה, או שיש לו רעיון לפתרון הבעיה אני אשמח לעצות! תודה דרך אגב, כשהטלויזיה סגורה, המחשב עובד פיקס! וגם ניסיתי להתקין דרייבר עדכני...

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by Itay816,

היי חברים, פעם שניה שהגעתי למצב הזה שאני פותח את המחשב נפתח מסך כחול ומופיע לי שגיאת הf /recovery/windowsre/winre.wim/system 32/logfiles/srt/srttrail.txt אי אפשר להתקדם מהמצב הזה למחשב.. פעם אחרונה שזה קרה לי עשיתי שחזור מערכת מנקודת שחזור אבל כרגע זה אומר לי שאין לי נקודת שחזור. האם יש פתרון למצב בלי למחוק את המחשב? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. Started by RonCohen,

נהייתה לי בעיה שהמערכת נהייתה ממש איטית עשיתי כל תחזוק שיכולתי.... לא עזר כלום אחרי זה בדקתי את מהירות הHDD שלי אני לא זוכר בידיוק אבל היא הייתה ממש נמוכה יחסית אז עברתי לחיבורים של הבקר של MARVELL והמחשב חזר להיות מהיר לא לוקח למחשב 3 דקות להידלק ועוד 2 דקות לטעון בכלל את האייקונים של הקבצים אבל הנה הבעיה איך אני מאתר את הבעיה בבקר של אינטל הלוח אם הוא Gigabyte Z68X-UD4-B3

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, קנינו מחשב חדש, והתקנו בו את מערכת ההפעלה בעצמינו. חיברנו את הרמקולים (creative, שניים קטנים וסאבוופר), ובכל זאת לא שומעים. עלי להתקין התקן שמע או משהו? מה עלי לעשות? ??? תודה על הקריאה moshe

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by or_si2,

מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz (Prescott) 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE אני פרסמתי הודעה כאן לפני למעלה מחצי שנה על בעיית זיכרון שהייתה לי.. המחשב שלי היה ועודנו קופא, ולפעמים היו בעיות צפצופים שהמחשב לא היה עובר פוסט...וגם לפעמים הוא לא היה מבצע פוסט בכלל הכל היה טוב במחשב עד ששדרגתי ל2GB זיכרון הכל כתוב כאן בהודעה הזו אז תקראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351796.0 ועכשיו, אחרי כמעט שנה קיבלתי שכל ואמרתי, אולי כדאי לבדוק מה אומר הצפצוף.. הבעיה היא שתוכנה אחת אומרת שיש לי ביוס של פוניקס והשניה רושמת אוורד-פוניקס אז לפי איזה ביוס ללכת? לפי המילון צפצופים זו לא בעיה בזיכרון ! זה או כרטיס מסך או שגיאה …

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. אהלן מתי שאני סוגר תוכנות ולפעמים סתם קופצות לי הודעות משונות של הווינדוס וזה התחיל לעצבן נראה לי בעיה בזכרון מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. המחשב שלי נדלק אוקי רוב החיבורים שמחוברים ללוח אם לא עובדים זאת אומרת עכבר מקלדת רמקולים הם לא מקבלים זרם חשמל מהלוח אם והכל מחובר בדקתי עכשיו שמדליקים הצורב עושה ציפצוף חלש כזה כל הזמן טי...טי...טי.. והאור האדום במחשב מהבהב. לאט לאט המאוורר על התושבת קירור של המעבד נחלש ואז הברזל קירור הזה ממש מתחמם כמעט נכבתי באצבע והמעבד ממש מתחמם המחשב נכבה. משהו מוזר זה קרה לי פעם סידרתי את החיבור בין הספק ללוח אם והכל עבד עכשיו זה לא עוזר מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by ilay22,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים, שאני חושד שאחראי עליה כרטיס המסך יש לי amd 64 3000 ga-k8ns 1gb ddr geforce6600 40gb wd 160gb wd כשאני מריץ משחקים, אחרי בין 5 ל 10 דקות הם נתקעים, המשחק קופא במקום, והמחשב לא מראה שום סימני פעילות, ואי אפשר לעשות CTRL-ALT-DEL זה קרה כל פעם ששיחקתי בהם. המשחקים שזה קרה בהם עד עשכיו זה FEAR ו neverwinter nights שניהם די כבדים לכרטיס מסך שלי שלי. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך מפסיקים את זה? (אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם אלא אני אמשח שתפנו אותי לאן שצריך.)

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  15. המחשב הוא לא שלי (למרות שהמפרט מאד דומה). לפני 2-3 חודשים כ. מסך הוחלף מ-MX200 ל-6600. הכל עבד חלק עם הכרטיס החדש ולעיתים רחוקות מאד היה קופא המחשב באקראיות (לווא דווקא במשחקים). עם הזמן הבעיה הפכה לתדירה יותר ויותר והיום המחשב קופא אחרי דקה-שתיים מההפעלה (בדסקטופ), לא משנה מה עושים או לא עושים, רק RESET משחרר. כשאני מחזיר את הכרטיס הקודם (MX200) הכל עובד ללא שום קפיאה! המפרט הכללי של המחשב: AMD XP2500+ 512 DDR + WD 80GB הטיפולים והבדיקות שנעשו: טמפ' עבודה נורמליות (גם הכרטיס עצמו וגם המעבד + לוח) נקנה ספק כח חדש FSP 350W. דרייברים חדשים (ניסיתי גם את הקודמים). כל המאווררים וגופי הקירור נוקו ונבדק שהם שיושבים טוב (בעיקר הכרטיס). עברתי על ההגדרות השונות בביוס - הכל תקין.…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by GamePad,

שלום אנשים יקרים יש לי AMD 1600 על לוח A7N DELUXE של ASUS היום פתאום באמצע העבודה קיבלתי הודעה שהוא לא מצליח לקרוא מההרד דיסק יעני CORRUPT או משהו בסגנון. עשיתי לתומי ריסטרט בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך אבוי, המחשב לא עולה. לא בוט ולא נעליים. מסך שחור, בלי ציפצופים ובלי שום קריאה לעזרה. ניסיתי להוציא ולהזיז זכרונות עדיין לא קרה כלום. בדקתי אותם על מחשב אחר והכל תקין, בדקתי את הכרטיס מסך וגם הכל תקין. בקיצור אני חסר אונים, האם נראה לכם שנשרף הלוח/מעבד? לא הרחתי שום דבר מהלוח והטמפ' תמיד היו תקינות והספק גם כן תקין (HEC 300). אנא עזרו ..

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  17. מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שהבעיה במטען? תודה

18. Started by falxori,

שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…

20. Started by מושון1,

שלום רב, הרכיב של כרטיס הרשת או בורד בלוח הלך ובמקומו התקנו כרטיס רשת pci פשוט של אדימקס כאשר מתקינים את הדרייבר הפלופי מצפצף האם מישהו יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by MDK,

היי חבר'ה אני מנסה להקליט שירים ולשיר דרך הכרטיס קול הON BOARD(כמו שפעם עשיתי עם הGAME THEATER) ומשום מה ההקלטות יוצאות מעוותות, כלומר מעין רעש דיסטורשן כזה שמשבש את הצליל. מה לדעתכם הבעיה? הבעיה בשתי תוכנות - רשמקול וCOOL EDIT

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  22. יש לי כרטיס טלויזיה של MSI ואין לי כל כך מושג איך מחברים את הכבלים. יש לי בכרטיס חיבור RCA (מין בננה כזאת) שאותה אני בטח מחבר לטלויזיה בשביל ה-VIDEO (יש לי גם בכרטיס יציאה SUPER VIDEO אבל אין לי בטלויזיה חיבור כזה) אבל אין לי מושג איך אני מחבר את ה-AUDIO כי בכרטיס איפה שה-AUDIO IN יש לי חיבור דק יותר כמו של אוזניות אז איך אני מחבר את זה לטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by AntiFlag,

cpu :intel pentium cpu 4 1.7 ghz Main Board:intel p4i65g (isa pci imb usbi2c/smbus ,asrock inc 82865g) video card: nividia geforce 4 400 mx ram :512 mb ddr sdram pc3200u hardisk: wdc 80 g soundcard: c-media wave device v5.10 screen: ProView Modem : EES ES56T - PI data fax modem microsoft windows xp service pack 2 שלום המחשב נכבה באופן לא סדיר לפעמים הוא יכול להחזיק יום ולפעמים לא שעה,על פי בדיקתי אין קשר לעומס שאני יוצר על המחשב כי לפעמים הוא נתקע סתם בהפעלת אתר או קובץ וורד ולפעמים במשחק כבד באותה תדירות בדקתי בסנדרה טמפ מחשב ויצא שהמעבד 35 לוח אם גם 35 וספק 65 שעל פי הסנדרה נחשב לגבוה,הורדתי עוד תוכנה אבראסט ליתר ביטחון וכאשר אני מפעיל אותה החום מראה על 65 של הספק ולאחר…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אשמח למפרט למחשב גיימינג עד 5000 שקל עם rtx 3060 תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שמתי לב היום שפתאום אין לי סידי רום וצורב, כלומר הם מותקנים ומחוברים, אך המחשב לא מזהה אותם. שפתחתי את מנהל ההתקנים וניסיתי לברר את הבעיה, ראיתי שרשום לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. כיצב אני פותר את העניין הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים