עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cold fire,

שלום הלכתי לחבר שלי לעזור לו להתקין וינדוס XP, ניסיתי להתקין לו XP שהיה לו וגם הבאתי עותק אחד צרוב ומקורי(הבאתי גם ויסטה מקורי) בקיצור אני מנסה לעשות BOOT דרך הCD/DVD הוא מראה לי את ההוראה שצריך להקיש על מקש כלשהו כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבעיה שלא משנה כמה פעמים אני לוחץ ועל מה אני לוחץ במקלדת הוא פשוט מתעלם מכל ההקשות וזו לא בעיה במקלדת כי נכנסתי לביוס דרכה, דגם של הלוח שלו הוא msi ms 6728 ניסיתי לחפש משהו בביוס שקשור לזה אבל לא מצאתי כלום תודה עריכה: הדיסק קשיח הוא בממשק IDE

2. היי, אני מנסה להדליק את המחשב שלי, המחשב נדלק,אך המסך לא נדלק,אין ציפצופים(שבד''כ יש אחד קצר) ואי אפשר לכבות דרך הכפתור כיבוי/הדלקה,רק דרך הספק/כבל... אני מתחיל לאבד את זה.... ניסיתי עם הכרטיס מסך,בלי הכרטיס מסך,איפסתי את הלוח אם מי יודע כמה פעמים והמחשב עדיין באותו מצב. מפרט: MotherBoard Gigabyte GA-MA69VN-S2 כרטיס מסך9800gt xxt oc edition מעבד amd athlon 64x 3500 ספק seasonic 530w מה לעשות? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by אנטון,

הדגם: HD080HJ הוא לא מזהה בזמן ההתקנה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. שלום חבר'ה בעיה מוזרה ה DEMOS של ATI עולים מצוין. אבל למשל המשחק שבה עם הכרטיס PHYSX שלי CELLFACTOR ב LOADING קורס. כמו כן DEMO של PHYSX honor of doom ב LOADING גורם למסך כחול ומחשבר RESET עצמו. נסיתי DRIVER מקורי של ATI ונסיתי OMEGA יש מצב הבעיות הנ"ל בגלל שלא עשיתי FORMAT לאחר שהחלתי מ GEFORCE ל X1900? מחשב AMD X2 3800+ 2GB DDR 400MGHZ SATA 10K RPM 37GB IDE 7500 RPM 120GB Aageia Physx Card ATI ALL-IN-WONDER X1900 MainBoard:Abit KN8 Ultra Windows XP SP2 המלצות? קבלתי את ה X1900 אתמול בערב....מEBAY עלה לי 280 דולר כולל משלוח ומע"מ שלמתי 186 שקל בדואר. ?????????כמו כן אם מישהו מכיר איך לגרום ל TV TUNER לקלות ערוצים ב PAL ישראל? כי עכשיו בסריקה של ערוצים הוא מחפש רק NTCS וב…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. Started by Corel,

יש לי בעיה במחשב - הבאתי הארד דיסק 40 GB חדש והמחשב הוא דיי ישן - פנטיום 3 450. עכשיו כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב פשוט לא מזהה אותו (הוא נתקע קצת בקטע של הזיהוי PRIMARY SLAVE, SECONDARY... בלה בלה בלה ואחרי זה פשוט כותב שלא מצא כלום) אם אני מכניס דיסק של ווינדוס אז בהתקנה הוא מזהה ומפרמט אותו אבל אחרי זה שצריך להפעיל את המחשב מההארד דיסק בשביל להשלים את ההתקנה-יש בעיה כי המחשב לא מזהה אותו בכל זאת. ניסיתי לג'מפר באופציות שונות,להחליף מקומות בין הכבלים וכמעט כל מה שתחשבו עליו.. מה יכולה להיות הבעיה? ההארד דיסק הוא חדש וחוץ מזה שיש לי הארד דיסק יותר ישן של FUJITSU של 6-8 ג'יגה והוא כן מזהה אותו בלי בעיה בכלל...מה קורה כאן?

7. Started by hixx,

ברשותי מחשב אחד עליו מותקנים 2 מערכות הפעלה, 1. ubunto 8.10 2. windows xp בדרך כלל בשלב האיתחול המחשב שואל אותי איזה מערכת הפעלה עלי לבחור, ובעזרת הלחיצים אני בוחר בווינדוס, כאשר ברירת המחדל הוא האובונטו. לאחרונה התקלקלה לי המקלדת שליוותה אותי בנאמנות שנים רבות וקניתי מקלדת חדשה -Microsoft Curve Keyboard 2000 כאשר החיבור של המקלדת נעשה ישירות לשקע הusb שבמחשב, הבעיה היא שהלוח אם לא מזהה את המקלדת, ולכן בשלב האיתחול אני נכנס אוטומטית לאובונטו. השאלה היא איך ניתן לערוך ללוח אם הכרות עם המקלדת כבר בזמן האיתחול. אגב אם זה חשוב לוח אם הוא מהדגם gigabyte ga-p35-dq6 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by dudubitn,

שלום בעקבות שיבושי הGPS בצפון הארץ אני לא מצליח לקבל תוצאות חיפוש המותאמות לישראל הכוללות את הקידום הממומן והשופינג בחיפוש בגוגל במחשב הpc. בתחתית עמוד החיפוש הוא ממקם אותי בלבנון. פעולות שביצעתי לשינוי המיקום: -שיניתי את המיקום שלי בגוגל בכרום וביוטיוב לישראל גם באפליקציה בסלולאר. -שיניתי את המיקום ידנית גם דרך כלים למפתחים בכרום - חיישנים. ניסיתי למחוק היסטוריית מיקום בחשבון גוגל, לעדכן מפות, כיביתי את זיהוי במיקום בכרום ובווינדוס. כלום לא עוזר, לא משנה מה אני עושה הוא ממשיך לזהות אותי במיקום לבנון.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שמעו אני עובד עם ויסטא 64bit משום מה כל תוכנה שעובדת ב 32bit לא יכולה לעבוד עם האינטנרט אני עובד ברשת. רק דפדפן Ie7 עובד לי עם הוסיטא וזה גם רק שהוא רץ כ 64bit 32bit פשוט לא עובד. אשמח לקבל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. קניתי עוד כ. PCI של החיבור האלחוטי, וכשאני בא להתקין את הדרייבר המתאים, זה מתקין ואז אומר The device isnot working properlly וכשאני בודק ב-Device Maneger אז כתוב שאין דרייבר מה לעזאזל הבעיה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. שיחקתי HL2 פתאום חטפתי ריסט עלה מסך כחול וזה מה שכתוב ב-WinDbg לאחר הניתוח http://img525.imageshack.us/img525/6887/minidumpax5.jpg להחליף דרייברים ? כרגע מותקנים 93.71

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by Drz400,

שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש asus n75sl i7 2670qm 2.2 up to 3.1 ghz 750gb 8gb ram gforce 635m 2gb win7 home המחשב נקנה מתצוגה ככה שהיה מותקן עליו ווינדוס (עשיתי לו הפעלה ראשונית) ודרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים ממה שהצלחתי למצוא ( השתמשתי בתוכנות לחיפוש דריברים) בקיצור שמתי לב שהמחשב לעיתים כבד במצבים מסוים כאשר מפעילים כמה תוכנות (לא מדובר על דברים שמצריכים עומס גדול) מדובר על תוכנות אקספלורר שלפעמים הוא נתקע ודברים בסיסים ..עשיתי כמובן עדכון של ווינדוס ואנטי וירוס והסרה של תוכנות לא רצויות התקנתי את מקס פיין 3 וגיליתי משהו מוזר מאוד בקשר להגדרות הכרטיס מסך שלי אז הסתכלתי גם בהגדרות וזה מה שזה הראה http://link-results.com/?lid=aHR0…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. אני יודע מה תגידו זה המשחק והכל אבל הייתי משחק על 1024 1028 חלק .. עכשיו אני משחק עם מלא גמגומים וקירטועים למה ?.... זה היה עולה לי חלק .. זכור לי לא שיחקתי הרבה זמן עכשיו אני משחק את המשחק רק על 800 600 עולה חלק לגמרי וזה לא הגיוני ..

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by hwforcer,

חבר'ה ראיתי לוחות אם שיש בהם PCI-E ו AGP ביחד. אז זאת אומרת שניתן לעשות SLI בינהם?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. יש לי ספק של סרבר אבל איכשהו הוא לא מפעיל לא את המחשב הוא מפעיל מחשב אחר (בינתיים בדקתי אותו על P3) הוא פשוט לא מגיב כשאני מחבר אותו ללוח של המחשב שלי(כלום לא פועל)

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  16. יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. שלום הרכבתי מחשב חדש ובו חיברתי דיסק 2 טרה שעליו התקנתי וינדוס 7 עכשיו ישלי בעיה שאני לא מצליח ליצור מחיצה ניסיתי בתוכנה partition master ומשום מה האפרות ''ליצור'' לא זמינה.. מישהו יכול לעזר לי בבקשה ..הדיסק מוגדר בביוס על מצב AHCI עם זה קשור במשהו

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by בזיק,

יש לי venice 3000 עם לוח אם neo2 platinum מערכת הפעלה: win xp pro עשיתי enable בביוס לcool'n'quiet, הורדתי והתקנתי AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP מהאתר של AMD. העברתי ל Minimal power management הcpu-z מראה שהמעבד עובד ב1800 שזו המהירות הנקובה של המעבד הזה גם סגרתי את כל התוכניות בTaskbar ועדיין אותה מהירות. הtask manager מראה אחוזים בודדים של ניצול מעבד. ועדיין המהירות היא 1800 מה לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by ur667,

אהלן, ברשותי מחשב עם לוח אם הנ"ל וכרטיס קול OB. הסאונד מחובר לרסיבר ב- SPDIF וחבילת הקודקים K-lite 3.6.2/ הבעיה היא שאם אני פותח יותר מתוכנה אחת שמשתמשת בכרטיס הקול, למשל שומע מוסיקה ב media player ופותח תוכנה המנגת סרט במקביל, כל הסאונד נעלם וחוזר רק אחרי שאני מכבה את שתי התוכנות וממתין מספר שניות. למישהו רעיון איפה הבעיה? בחומרה/תוכנה ? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by dopler,

אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  22. היי שלום, ניסיתי להיכנס למחשב במצב בטוח דרך האפשרות של לחיצה על כפתור ה SHIFT + הפעלה מחדש מגיעה לתפריט של ההגדרות בוחר בהפעלת המחשב באפשרות אחרת זה מפעיל את המחשב מחדש מביא אותי למסך של כמה אפשרויות, כשאני בוחר ב F4 להיכנס למצב בטוח או מפעיל מחדש ומחזיר אותי שוב לכניסה עם סיסמא. הורדתי את התוכנה PASSCAPE Reset Windows Password צרבתי לדיסק וגם על USB באמצעות IsoBurner וזה לא מצליח לעלות. בביוס זה בכלל לא מראה לי שיש אופציה של הפעלה דרך CD רק USB. ניסיתי גם את האופציה של שיחזור המערכת וגם איפוס הגדרות הוא כותב שגיאה 8007002. אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by Imbernir,

הזמנתי את הלוח מארצות הברית לפני חודש אז זה לא קשור חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא פעם ראשונה או משהו כזה) ושניסיתי להפעיל את המחשב המאוררים הסתובבו לשניה היה אור אדום כזה לשניה מהלוח אם ומחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד פעם וזה לא עבד. צריכים להוציא את הקאבל של החשמל בשביל להפעיל אותו. הוצאתי את ה HARD DRIVES ו את ה CD ROMS השארתי רק 512 DDR אחד וניסיתי וקרא את אותו הדבר. עכשיו למי שיש לוח של ABIT יודע שיש כזה LED עם מספרים שמראה את המצב של הלוח , לי זה מראה 20 או 02 ואין דבר כזה בחוברת ההדרכה.. עזרה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by Posford,

לפני כמה ימים התחילה הבעיה נסיתי לצרוב מאז 5-6 דיסקים הוא דפק את כולם. צורב LG 52x32x52 IDE ואני צורב עם התוכנה Nero. הוא מגיע לאחוז מסויים למשל עכשיו 63% ובום דופק את הדיסק ועוצר את הצריבה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by AFIK10000,

יש לי מעבד פנטיום 4 עכשיו איזה 3 מהברזלים האלו למטה שמתחברים ללוח אם התהקמו התעקמו עכשיו אני לא יודע מה לעשות תתנו עצות ז\ה נורא דחוף

• 4 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים