עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir.nir,

שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. ממצב אחים שלי ?! השאלה בכותרת ... אם זה לא המקום המתאים לשאילת השאלה הזאת תעבירו את זה ותודיעו לי לאן העברתם את הנושא ?...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by ofekd23,

אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב קופץ לי פופ אפ של האתר: click.vnn.bz/?hide=1& המיקום של סקייפ בפרוגרם פייל. ובנוסף כשאני רושם משהו בשורת כתובת של IE והוא לא כתובת זה שולח אותי ל:click.vnn.bz/?hide=1&מה שרשמתי במקום לחיפוש בMSN יש למישהו רעיון לפתור (אולי איך מגדירים את החיפוש האוטומטי) נ.ב. חבר שלי העביר לי משחק שכנראה בא מהאתר הזה. אז אולי זה יעזור לכם לפתור?? :s05:

5. Started by or_17d,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובניידים, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by tomer87,

אני מנסה להתקין דיבריים של ATI וכל פעם שאני מתקין ומרסט את המחשב(לא משנה איזה גרסא!!)...נוצרות לי הבעיות הבאות!!!... אם תוכלו למצוא לי איזה פתרון...כי אני חייב לעדכן את הדרייברים...לחדש יותר!!! תומר בכר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by HackNever,

יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by constantine16,

When iam tring to download something its download only the half of the file for example if im tring to download a game that weight 2 gb its downloading only 600mb and than its say that the file completed :s05:

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …

10. Started by tomas18,

היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש לי כרטיס מסך בשם GeForce 4 MX 440 64 MB . כשאני מכבה את המחשב ואז אני מדליק אותו נגיד אחרי כמה דקות או אפילו ישר אחרי שהוא מכובה - המסך לא נפתח ואז אני צריך להוציא את הכרטיס מהמקום ולהחזיר אותו חזרה וככה זה כל הזמן מחדש . יש מצב שהספק מספק לכרטיס מסך יותר מדי חשמל ?.. כי זה לא יכול להיות שהוא לא מספק מספיק חשמל כי זה ספק די טוב (Enermax EG365AX-VE 350 watt) מפרט המחשב: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 4x256 Ram GeForce 4 MX 440 64 MB Maxtor 40 GB Asus 52x32x52 תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by LockOn,

היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. אז ככה: קניתי מחשב חדש (מפרט), אבל הוא לא עובד כמו שצריך, אם אני מנסה לפתוח יותר מ 3 חלונות, אז הרביעי לא יעבוד טוב, ולא יפתח לגמרי. הכפתור הימני של העכבר בכלל לא עובד כשלוחצים על משהו, השמאלי גם בקושי, עד שאני סוגר את החלון. בנוסף, כאשר אני כותב, הלחצן של העכבר נעלם, ולוקח איזה 10-30 שניות לפתוח את ה control panel. יש לציין שאופציה להחביא את הלחצן לא מופעלת ב control panel. סרטים עובדים לאט מאוד לפעמים, כזה מקרטע, אני צריך ללחוץ ESC ואז להגדיל בחזרה, ואז זה עובד כמו שצריך אבל לפעמים שוב מקרטע... ניסיתי לפרמט כבר לפחות 10 פעמים וזה לא עובד כמו שצריך. עכשיו אני רק משמתמש ב הארדיסק של 80 GB ועדיין יש בעיות. גם עדכנתי את הביוס אבל זה לא עזר. הנה תמונה: http://img513.imagesha…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. היום אחרי שהופיע לי מסך כחולה הי רשום שהקובץ win32k.sys עושה לי תבעיה! מה אפשר לעשות מזה אומר וכו'? זה קשור לזה שאני באוברקלוק?

15. Started by liooo,

שלום.. אני מחליפה את המחשב אך לא את הארדיסק. האם יהיה עליי למחוק את ווינדוס לפני שאני מוציאה את ההארדיסק מהמחשב הנוכחי ? מה יקרה אם אני יחבר את ההארדיסק למחשב החדש ופתאום מנהל ההתקנים יראה שכל החומרה השתנתה? יהיה אם זה בעיה או שאני פשוט אוכל למחוק את הדריברים הישנים ולהתקין את החדשים? בתודה מראש, לילך.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  16. במחשב שלי מותקן הווינדוס החדש ויסטה...אתמול קניתי צורב דיוידי התקנתי אותו הוא עובד סבבה..הבעיה היא שאני מכניס דיסק של מוזיקה אני לא מצליח לשמוע את השיר כמו שצריך הוא מקרתע לי כל הזמן מפסיק 10 שניות ממשיך ומפסיק וככה זה חוזר על עצמו...השירים שנימצאים בווינדוס עובדים כמו שצריך וזה לא יכול להיות שהדיסק שרוט כי כבר בדקתי לפחות 10 דיסקים וגם הבאתי מחבר צורב אחר ועדיין אותה בעיה...יכול להיות שיש קשר שאולי דרייבר של הכרטיס קול לא מותקן נכון או שיש משהו בויסטה שצריך לסדר??.תודה רבה לכל העוזריםם!!!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by ExploiT,

שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by vic1234,

למה במחשב אחד מופיע לי רק שימוש אחד ופה שניים?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by joni223,

יש לי בעיה עם המחשב,יש לו כבר בעיה עם הסאונד אבל סדרתי את זה עם כרטיס קול חיצוני. משום מה הוא לא מקבל שום כרטיס מסך הוא פשות מאתחל את עצמו לפני הכניסה לוינדוס.הספק תקין,והמערכת פורמטה.ניסיתי אפילו לשים עליו כרטיס מסך חלש ביותר לא לוקח כלום חשמל 7300LE וגם 7300GT. עדיין אותה בעיה.רק שמחברים אותו לכרטיס מסך המובנה שלו הכל תקין והמסך עולה ועובד. המערכת היא: Q6600 intel dg31pr 2X2GB 2X250GB PSU EZCOOL PS1000 500W CD-ROM אני ניסיתי כבר הכל,צריך אזרה בדחיפות. תודה לכולם מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. אוקיי אז היו לי בעיות ריסטים במשך יותר מדי זמן (5 שנים) מאז שקיבלתי את המחשב...בהתחלה בגלל התחממות של הרכיבים...במשחקים...אחרי זה היו בעיות עם הספק...וכנראה הייתה בעיה שתמיד נשארה ולא נפתרה...את הלוח החלפתי פעמיים או שלוש לא זוכר...בסך הכל נראה לי את כל החלקים החליפו לי לפחות פעם אחת.. בכל מקרה ראיתי שהצעתם בFAQ לאפשר לראות מה המסך הכחול... קיבלתי שניים בחצי שעה ככה (שלשום) וראיתי גם באותו יום שהצעתם לבדוק עם התוכנה Memtest 86 את הזכרונות...יש לי שניים של 256MB 400 ב dual channel...בדקתי מצא יחסית מהר...10 errors...פחות מחצי שעה...אז הפסקתי את התוכנה...ואתמול עשיתי כמו שאמרתם בדקתי כל אחד מהם בנפרד...14 שעות עברו והתוכנה עדיין לא סיימה...אבל לא מצאה כלום...עשיתי גם לשני…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by KoKo-MaN,

אז ככה, ניתקתי את הפלופי מהמחשב שלי העברתי אותו למחשב של חבר שלי, לא עבד. החזרתי למחשב שלי, לא עובד. וודאתי 20 פעמים שהכבלים לא הפוכים. הם בדיוק כמו שצריך, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. אוקי אז יש לי מחשב בן שנה בערך שעד עכשיו הוא עבד כמו שצריך ממש סוס עבודה ולפני יומיים הוא התחיל לעשות לי את אותם בעיות כמו שהיה לי עם מחשב שהיה לי 8 שנים! זאת אומרת.. מסכים כחולים,קריסות במשחקים ותופעה חדשה שנגלתי אליה זה שאני מדליק תמחשב שומעים הכל עובד מאוררים והכל עובד... אבל המסך כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. וזה לא בעיה במסך כי בדקתי את זה עם המחשב של אחותי ושמה המסך כן נדלק גם פה הוא נדלק אבל יש לו את הבעיה הזאת לעיתים קרובות.. כל הבעיות האלה התחילו לפני יומיים במכה אחת.. זה התחיל במסך כחול כאשר שיחקתי משחק מסויים.. ורק ניהיה חמור יותר.. עכשיו יש לי שאלה :s05: מה לעזעזל גורם לדברים האלה לקרות כי המחשב כמו שאמרתי יחסית חדש עם מפרט למשחקים בינוניים-כבדים אם המפרט…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by Slavikik,

רציתי לפרמט את המחשב של חבר שלי.אז התחלתי בפירמוט רק את השלב הראשון כאילו נכנסתי חילקחתי את הכונן ל C-D ואז הוא פירמט עשה ריסטרט ואז כאשר צריך לעלות המסך שבוא תהיה ההתקנה של הוינדוס אז אני מקבל את החלון הזה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=mishaz.jpg והמספר שסימנתי כל כמה שניות עולה ואז כאשר הוא מגיע ל 200 אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img14.imageshack.us/my.php?image=misha1x.jpg אז חשבתי שאולי צריך לשנות את ה FIRST BOOT לכונן קשיח אז שינתי ואותה הבעיה. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים