עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Shiker,

ישמע קצת טיפשי אבל הלכתי לעבודה וכשחזרתי מקש ה-SHIFT עובד למחצה אם אני לוחץ על שיפט + 1 זה ייתן סימן קריאה אבל אם אני רוצה ללחוץ על שיפט + אלט זה לא יעביר לשפה.. או למשל שיפט + ף שזה אמור לתת נקודותיים גם הוא לא ייתן.. אני עובד עצות זה ממש דפוק כל הקטע הזה בחיים לא נתקלתי בזה.. יש לך מקלדת סטנדרטית מתחברת בחיבור רגיל לא יו. אס. בי

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה

5. שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by Raz20,

המחשב שלי כל הזמן מגיב באיטיות ולפעמים יש לי מסך שחור (כמו דוס) ורשום לי למעלה: No bootable device - insert boot disk and press any key כשאני מפעיל את המחשב מחדש מראה לי את אותה הערה רק שאני מוציא את המחשב מהחשמל אז עולה לי הווינדווס. מה אפשר לעשות ?

7. Started by iveco,

יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?

8. Started by Shay2111,

ניקיתי מחשב של חבר אחרי שהיה לא בעיה בכרטיס מסך הבעיה סודרה אבל עכשיו המחשב מגיע לחלון השחור של הוינדוס חושב ואז עושה ריסט מחדש לא יודע מה לעשות נ.ב גם שניסתי לפרמט המחשב לא נתן לי קיבלתי מסך כחול

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  9. יש לי לפטופ של אסוס asus zenbook כבר שנתיים. בחודש האחרון הוא התחליט להתחמם באיזור השמאלי למעלה. מדדי מעל 75 מעלות זה קורה בדרך כלל כשאני גולש באינטרנט באחד הדפדפנים. המאוורר עובד תקין (גם שמועים אותו וגם הוא פולט את החום). פתחתי אותו, ניקיתי את המאוורר, צינור העברת החום ופתחי האיוורור, החלפתי משחה טרמי על המעבד ומתחת לצינור העברת החום. כשהמחשב מתחמם, המעבד על 30 % . התקנתי מערכת הפעלה מחדש + עדכון BIOS מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by AFIK10000,

יש לי מעבד פנטיום 4 עכשיו איזה 3 מהברזלים האלו למטה שמתחברים ללוח אם התהקמו התעקמו עכשיו אני לא יודע מה לעשות תתנו עצות ז\ה נורא דחוף

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by RGod,

קיצר ככה ....יש לי שני זיכרונות של 256 של ELIXIR ו 2 של 512 של GEIL שניהם עובדים ב דואל צאנל . כאשר אני מנסה לחבר אחד כזה ואחד כזה אז זה לא עובד פשוט ,לא יודע למה .....רושם לי - windows couldnt start because the following file is missing or corrupt:SYSTEM32\drivers\PCI.SYS ולמטה רושם עם ברצונכה לתקן את הבעיה אז להכניס דיסק של WIN וללחוץ R - אז זה גם כן לא עוזר .

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  12. מחקתי כמה תוכנות ורציתי לשחזר אותם אז עשיתי שיחזור מערכת...ואז פתאום אני פותח את המחשב הוא הכפיל לי את כל הקבצים פעמיים הנה תמונות: זה התפריט של כל התוכניות: זה התיקית System32: מה אני יכול לעשות חוץ מתיקון קבצים/פרמוט? תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by moadim,

שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את כל הכבלים הדרושים כולל את המסך. שאני מפעיל את המחשב המסך רושם לי "Off Mode" ולאחר כמה שניות מתכבה. סוג המסך הוא DAEWOO EF1901 תודה לכל העוזרים,

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה :-\ תודה אביאל.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקט של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר כמובן שהוא התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מלאה לכונן אני רואה את תיקית הוינדוס אולי אפשר…

16. בנוסף יש לי 2 דיסק קשיח 1T כל אחד + SSD 60GB האם הספק 600W של Thermaltake יעבוד ונמערכת תיהיה יציבה אם לוח אם Z68 + מעבד i7 2600K או לוח אם 990FX+ מעבד FX1150 עם הכרטיס מסך GF570GTX או AT6970 ? תודה

17. Started by אודי_ס,

יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל..חיברתי אותו לא מזמן למחשב.העיניין הוא שאני לא שומע סאונד ,והסימון של הרמקול בשורת משימות מופיע בהשתק.ניסתי עדכון דרייברים לא קורה כלום..מה עושים??

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by manbot,

הפעלתי תמשחק בלק אנד וויט וזה משחק לי ככה: http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg למישהו יש פתרון לזה? זה דחוף

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

כשאני מנסה להעתיק קבצים לצורב(צורב DVD של WDC דגם WD1600YS-01SHBO) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה: windows ebcountered a problem when trying to copy this folder ונותן לי אפשרות לדלג או לבטל וכו'.. הקטע המוזר שהכונן יכול לקרוא דיסקים כתובים...וגם שאני משתמש בתוכנת צריבה... אז זה לא עובד... והDRAG-TO-DISK רושם שהצורב עסוק...(שאין מצב שהוא עסוק הוא לא עושה כלום.... אשמח לעזרה...תודה...

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב. לאחר הפרמוט התקנתי שוב את מערך ה-RAID שהיה קיים לפני הפירמוט. לאחר תקיעות רבות של המחשב, הבנתי שהבעיה כנראה הינה מערך ה-RAID. משום מה לאחר זמן מה של עבודת המחשב ARRAY 2 ב-RAID מפסיק לעבוד וגורם לתקיעת המחשב וכל המידע שעובד באותו רגע מהכונן הזה של ה-RAID. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by raviv T,

שלום פירמטתי לויסטה ווהתקנתי קרייסיס והוא נותן לי את זה --- http://img221.imageshack.us/my.php?image=96331124az8.jpg והוא נתן את זה בקשר לעוד תוכנה שהתקנתי בקשר לעכבר..... :s05: מה זה אומר? מה לעשות? להוריד קרייסיס אחר? לפרמט שוב?.. ???

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. אוקיי, לפני שבועיים פתחתי קובץ מאיזה אתר, ומאז החיים שונים לחלוטין, המחשב זז לאט, האינטרנט איטי, חלונות נפתחים לי אחד אחד או בלי הפסקה ברצף(אתרי סקס, חלאס!!). עוד דבר חדש זה שבSAFE MODE נתקע במסך השחור אחרי שבוחרים USER. כל יום הפתעה חדשה. בנוסף מדי יום נפתח לי מסך שמזהיר אותי שנדבקתי בוירוס\סוס טרויאני\ קוף אצטקי וכדומה. יש לי אנטיוירוס מסוג NOD32, ובנוסף SPYBOOT, Lavasoft Ad-Aware SE Professional, CCleaner שהורדתי בעזרת עצות של אנשים טובים לב שניסו לעזור לי כגון MAX, (כל מי ששכחתי שיזכור שאני אנצור את עזרתו) זקוק להדרכה אישית , להסרת החרא שתקף את המחשב שלי!!! בבקשה עזרו לי, אני אעשה הכל אני לא יכול לראות את המחשב שלי קורס ככה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. Started by tfo,

טוב אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק די ישן 120 גיגה IDE עובד מצוין אין בעיות ועכשיו קניתי עוד HD SATA מתי המשחב עולה הוא רושם לי: DEVICE 0 Master: ה 120.. Device 0 Slave: אין Device 1 master: סי די רום Device 1 Slave: צורב.. Device 2 Master: ה HD SATA נראה לי הכל בסדר פה, טוב עשיתי BOOT ל PMAGIC פירמטתי אותו ל NTFS ואז עשיתי BOOT ל WINDOWS מה HD הישן שלי... כרגיל ופתאום בזמן שה WINDOWS עולה הוא מראה לי תמסך הרגיל של התעינה אבל ממש ממש חלש הכל כהה ממש והוא לא זז משם כאילו נתקע למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות :\? אגב יש לי: Epox 8kda3j ועם אני מוציא ת HD הכל עובד כרגיל...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by קיפוד,

היי כולם המחשב שלי עושה ריסט ללא כל הודעה בהתחלה חשבתי שזה קשור לטמפ של המחשב אבל כל הטמפ בסדר זה קורה גם משני דיסקים שאני מעלה מהם (יש לי שני דיסקים עם מערכת פעלה) מה עוד זה יכול להיות ? לא שיניתי כלום במחשב וגם לא בBIOS יש מצב שהלך הMOTHERBOARD? או הספק?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.