תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא מצליח לשמוע מוזיקה באף תוכנה. בבדיקת סאונד של הכרטיס קול (realtec), יש סאונד. האם יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה, אני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחשב עם לוח אם 865PE NEO3 כשמדליקים המחשב מצפצף, ניתקתי זכרונות והפעלתי מחדש והוא לא מצפצף ? וכמובן עדיין אין תצוגה! מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel i7 10700K . הוא כולל בתוכו מתאם תצוגה Intel HD Graphics 630 הבעיה היא שכאשר התקנתי את ווינדוס 10 , והדרייבר של המאיץ הגרפי עודכן, המסך נעשה שחור או מהבהב כל כמה שניות. רק במצב בטוח היה ניתן להשתמש בתצוגה, ורק לאחר שמחקתי את הדרייברים של אינטל, ללא עדכון אוטומטי, המערכת מציגה את המסך. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים באתר של INTEL למאיץ, וזה לא עזר, כל פעם עדכון הדרייבר גרם למסך שחור. אני כבר לא יודע מה לעשות. לא מצליח למצוא דרייבר תואם. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה שדחוף לי זה שיהיה מסך מינימום 2k בטרייה טובה מעבד טוב לצורך עבודה [עיצוב פנים] וצרכי בית רגילים כגון סרטים יוטיוב וכו..
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש , GeForce 6200 ,אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק לחלוטין. עכשיו , התקינו לי אותו והכל,והוא פעל ממש טוב. משחקים עבדו חלק , הכל סבבה... ואז , פתאום , המחשב נתקע לי באמצע משחק ושמעתי רעש קטן כזה. חשבתי שזה לא רציני , והפעלתי את המחשב מחדש. אחרי שהפעלתי את המחשב מחשד , נכנסתי למשחק ופתאום אני רואה שהמשחק עובד ממש לאט ובתקיעות מטורפות. ניסיתי למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין אותם מחדש , וגם זה לא עובד. למישהו יש עצות ?
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 3 על המעבד רשום שהוא במהירות של 800mhz אך הלוח "מכיר" רק 600mhz הוא וגם אני ניסינו הרבה ניסיונות ושינינו את ההגדרות של הביוס שינינו את המהירות לידנית והעברנו אותה ל (8*100) (multiple) אך עדין הוא לא משנה את המהירות (לא שינינו לא את המתח (פחדנו שהמעבד ישרף) ולא את המהירות של הלוח אם. זה די דחוף לו כי הוא רוצה למכור את המחשב. חפשנו באינטרנט אך ללא תוצאות מצורפים כל הנתונים של המעבד ושל הלוח אם (ע"י תוכנת aida) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
USB2 זה חומרה או תוכנה או שניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. היום בצער רב הלכו האוזניות. הבעיה היא שכבלי החשמל נקרעו בתוך חוט הגומי. השגתי תקע אבל אני לא יודע לאן כל אחד צריך להתחבר (0, אדמה, או ארקה) תודה לכולם. ראו תמונה: תודה בכל המקרה הסתדרתי! אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-SL ויש ברשותי HD של SATA איבדתי את הדיסקט אז בהתקנה הוא לא מזהה לי את הHD איך אני יכול להכין לי דיסקט כזה??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
האור האדום של המחשב (כשהוא חושב) כל הזמן דולק.. מהרגע שאני מדליק את המחשב הוא נשאר דלוק כל הזמן. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS מחדש, ובמהלך ההתקנה לפרמט את הכונן הראשי, C. מדובר בגרסא שכוללת SP2. אני לא מוצא אופציה של פירמוט במהלך ההתקנה והמסכים הכחולים... אני גם לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק של ההתקנה... מישהו יכול להדריך אותי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע היכן אוכל להשיג ספק כוח למחשב ישן? ספק שנשרף הוא 180 W כך רשום עליו. כמה יכול לעלות כזה ספק?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! יש לי בעייה. אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה, אבל לא היתה לי מענה בפורום המתאים אז אשמח לתגובה כאן... היתה לי בעיה באווטלוק אקספרס שכל ההודעות שישבו בתוכנת הדואר נמחקו איך שיצאתי מהתוכנה בעיה מוזרה שנפתרה רק לאחר שהרצתי תוכנת אנטי ריגול שסידרה את הבעיה (sqybot) אבל... עדיין,כל הדואר עם מכתבים מאוד חשובים נמחקו (הכתובות דואר לא נמחקו) מה שנשאר זה התקיות של הדואר שיושבות ב WINDOWS וכל החומר נמצא שם,הבעייה שכשאני נכנס לתקיות הכל שם נראה כג'בריש ואני לא יכול לקרא כלום השאלה היא-האם אפשר לשחזר מהתקיות האלה משהו??? ואיך? אני מקווה שהייתי ברור מספיק. בתודה מראש אלי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי לוח GIGABYTE K8N PRO-SLI התקנתי את כל המערכת ויש לי כמה בעייות 1. אחרי כל ריסט אני צריך להגדיר מחדש את הדרייברים של המקלדת (PS./2) 2. יש לי כונן יחיד על המחשב וזה צורב של NEC ה 3550A אחרי שהתקנתי בעזרתו את הווינדוס ועשיתי ריסט הוא מסרב לקרא דיסקים... בהתחלה חשבתי שהבעייה בווינדוס אבל אחר כך פירמטטתי והתקנתי מחדש עם אותו כונן שלא עבד לפני ושוב חזרה הבעייה, אז החלפתי אותו לכונן CD ישן שהיה לי בבית והוא כן עובד. אולי משהו מכיר את הבעייה או יש לו רעייון??
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חושב שהצלחתי וחיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינטרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? נ.ב. נעזרתי במדריך של נענע. תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מחקתי כמה תוכנות ורציתי לשחזר אותם אז עשיתי שיחזור מערכת...ואז פתאום אני פותח את המחשב הוא הכפיל לי את כל הקבצים פעמיים הנה תמונות: זה התפריט של כל התוכניות: זה התיקית System32: מה אני יכול לעשות חוץ מתיקון קבצים/פרמוט? תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. מספר שאלות.. *לפני מספר ימים ניסיתי לצרוב דיסק של מוזיקה, רציתי לקחת ממנו כמה שירים, אבל זה לא העניין כשלחצתי כונן הדיוידי שלי בוא מצוי דיסק המוזיקה ממנו אני רוצה לצרוב, קפץ לי מסך כחול, והמחשב עשה לעצמו ריסט בזבזתי ככה בסביבות החמישה דיסקים (של דיוידי) בשביל לבדוק מה הבעיה. ניסיתי לבצע העתקה של דיסק מסוים (cd copy) והמחשב הקפיץ לי מסך כחול וקרס שנית ועשה ריסט. קשרתי מזה שהבעיה של הקריסה נובעת כל פעם שהצורב דיוידי שלי מנסה ליצור קשר כלשהו עם הכונן האחר, משום שדיסק שאני צורב ללא קשר אליו, כאילו data cd, לא עושה בעיות. למישהו קרה פעם הוא מישהו יכול לעזור לי? שאלה שניה.. *מה ההבדל בין הפורמט DVD-R ל DVD+R? האם ההבדל מתבטא כשהדיוידי החיצוני מנסה לקרוא א…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בס"ד שיחקתי עם הפונטים של הווינדוס ופתאום הפונט הכללי של הווינדוס השתנה לי לפונט מגעיל רציתי לדעת איך להחזיר את הפונט הכללי של הווינדוס לברירת מחדל תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כנראה האנטי וירוס שלי מחק אותו בחשד שדבוק בו וירוס. איך אני יכל לשחזר את הצייר? הכנסתי את הדיסק של וינדווס ולא מצאתי .
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כותרת \/ מישהו? בבקשה.....
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-