עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by galCool,

שלום, קניתי מחשב חדש התקנתי את הכל והכל היה טוב... ואחרי כמה זמן ראיתי הודעה מהכרטיס מסך שצריך להוסיף לו חיבור הספקת מתח נוסף.. אוקיי אחרי זה הדלקתי את המחשב ו... הוא לא עולה... הוא אומר כזה דבר: "Disk Boot failure. Insert system disk and press Enter" מה לעשות? מה קרה? תודה!!

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by GamePad,

שלום אנשים יקרים יש לי AMD 1600 על לוח A7N DELUXE של ASUS היום פתאום באמצע העבודה קיבלתי הודעה שהוא לא מצליח לקרוא מההרד דיסק יעני CORRUPT או משהו בסגנון. עשיתי לתומי ריסטרט בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך אבוי, המחשב לא עולה. לא בוט ולא נעליים. מסך שחור, בלי ציפצופים ובלי שום קריאה לעזרה. ניסיתי להוציא ולהזיז זכרונות עדיין לא קרה כלום. בדקתי אותם על מחשב אחר והכל תקין, בדקתי את הכרטיס מסך וגם הכל תקין. בקיצור אני חסר אונים, האם נראה לכם שנשרף הלוח/מעבד? לא הרחתי שום דבר מהלוח והטמפ' תמיד היו תקינות והספק גם כן תקין (HEC 300). אנא עזרו ..

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Liraninho,

לפני יומיים קניתי מסך 19 אינטש LCD מחברה שאני אישית לא מכיר. VIEWPOINT. רוב הנתונים הספיקו לי, אך שמתי לב אתמול, כי ברגע שאני קורא מסמך או כל עמוד בעל מלל רב יש לי מריחה או טשטוש במקום אחד ספציפי לאורך כל המסך. האם אלה הפיקסלים המתים? האם עלי להחזירו לתיקון? מסך חדש וכבר מפריע בעין.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה :-\ תודה אביאל.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by ZoBy,

יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד של 20 ג'גיה עם הווינדוס עליו ושני עם 80 ג'יגה. במשך כמה שבועות כבר שההארד דיסק השני (80 ג'יגה) עושה לי בעיות, קרה הרבה פעמים שהווינדוס אמר שאחד הכוננים לא מאותחל (הוא מפוצל לשני כוננים) ושצריך לאתחל ואז אחרי יום זה פתאום חזר למצב הרגיל שלו. עכשיו פתאום כל הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי", אבל הווינדוס עדיין מזהה שהוא קיים (בdevice manager הוא עדיין רשום כקיים). ניסיתי להתקין אותו מחדש וזה לא עזר, ניסיתי לעדכן את הדרייברים שלו אבל לא נמצאים דרייברים חדשים. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by Nightwind,

קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות של יתקינו לי windows. בקיצור קיבלתי את המחשב שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. לקחתי דיסק עם win xp pro וניסיתי להתקין וזה כל הזמן מראה לי אחרי הטעינה של הwindows מסך כחול לאיזה חצי שניה ואז הוא עושה reset. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  7. שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by Matan D,

שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה

9. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by jorgito,

יש לי בעיה די מוזרה במחשב... הכרטיס קול הוא הצ'יפסט הרגיל של REALTEK ה ALC888, עכשיו כשאני משחק משחקים או שומע מוזיקה דרך ITUNES או אפילו צלילי מערכת הסאונד נשמע חורק כזה... כאילו האיכות נמוכה, אבל כשאני שומע בWINAMP או MEDIA PLAYER את אותם שירים ששמתי בITUNES אז אני שומע רגיל - לדעתי זה בעיה בהגדרות כלשהם - הבעיה היא שאני לא מוצא שום בעיה בהגדרה... מישהו יודע איך לעזור?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. Started by *Gal,

שלום, אז ככה- יש לי בעיה בכרטיס מסך. הכרטיס הוא GeForce6600 Agp של Sparkle. הכרטיס מסך עד כה עבד טוב, עד שהפסקתי את פעולת ה- FastWrite שהיתה מוגדרת ב- Bios כ-Enable ושבוע לאחר מכן הכרטיס חדל לעבוד. (ד"א- הפסקתי את פעולה זו כדי למנוע את תופעת ה- Artifacts אשר נפוצה בכרטיסי GeForce 6600 AGP שמופעלים בצ'יפסט של Sis). כמו כן, כשהכרטיס מחובר למחשב הוא אינו מציג תמונה על המסך, אך המאוורר שלו עובד כרגיל. האם יש איזושהי דרך לסדר את הבעיה? :-\

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by itay2262,

במסך המתחים של הביוס מופיע מתח vcore של 1.98v המתח המומלץ לפי המסך הוא בין 1.25 ל- 1.44. האם יש עם זה איזושהי בעיה? בביוס עצמו ניתן לשנות את מתח העבודה של המעבד מ-2.0v ועד 2.2. בתודה מראש... ???

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by Norm4nde,

שלום. יש לי כרגע עכבר של MICROSOFT חמוד כסוף, אך כל יש לו בעיה קצת גדולה והיא שאני לא יכול ללחוץ לחיצה ארוכה (אפילו למשך שניה) ברצף, וזה מתבטה במשחקים שאני מנסה לירות והוא יורה כדור ומפסיק או שאתה מנסה להזיז קובץ כולשהו הוא עוזב אותו, וזה לא הכל יש לו עוד בעיה כשאני לוחץ פעם אחד הוא נלחץ במחשב מספרים פעמים ולפעמים פותח את הקובץ 3 או 4 פעמים. אחרי יום אחד עם העכבר הזה החלטתי לקנות אחד חדש, אז קניתי G5 התקנתי דריברים ושוב אותה בעיה! החזרתי את הG לחנות אחרי שלושה ימים ועד עכשיו לא קיבלתי אחד חדש! העכבר צריך להגיע ביום ראשון הקרוב . עכשיו חשבתי שאולי זה יכול להיות בעיה בהגדרות ושמשהו יוכל לעזור לי במשהו כי זה משמשמשמש מעצבן ואין לכם מושג עד כמה! יעקב

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Purple Haze,

שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. היי, גם זה קורה. היום לפני זמן קצר הופיע BlueScreen (בפעם הראשונה).! מכל המומחים/מבינים:נורא מבקש,את עזרתכם בפיענוח הסיבה הוודאית לקריסה זו...?! כל פרטי קובץ הdump: Dump File : 061113-8299-01.dmp Crash Time : 11/06/2013 17:06:29 Bug Check String : SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Bug Check Code : 0x0000003b Parameter 1 : 00000000`c0000005 Parameter 2 : fffff800`02f6653f Parameter 3 : fffff880`0c529f50 Parameter 4 : 00000000`00000000 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+75c00 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by i_iaf,

שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום, יש לי לוח אם של msi ms-6712 זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=362&MODEL=MS-6712 ... כפי שאתם רואים זה הגרסה הכי גרועה של הלוח, בגרסאות הבאות כבר פתרו את הבעיה שלי... הבעיה היא: אני רוצה להחליף מעבד ממעבד שעובד על 133 fsb למעבד שעובד על 166 fsb אבל יש לי זכרונות ddrבדים על מהירות של 266, וכפי שרואים באתר שהבאתי לפני (בטבלא הראשונה), זה לא מתאים למהירות של ה166, כבר שלחתי להם אימייל והם לא ענו ואין לי מושג מה לעשות (בביוס יש אפשרות להגיד ל sdram על איזה מהירות לעבוד אבל זה לא עזר)... אז מה אני יכול לעשות??? :-\

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by 69,

מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by sharonbh,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי צורב DVD של חברת LiteOn וחיברתי אותו למחשב במקום צורב הימהה הישן שלי. הצורב מחובר כ-Secondery Slave ומחובר כמשני להרד דיסק. הבעיה היא שבאתחול המחשב, בשלב שבו המחשב מזהה את כונני ה-IDE השונים, הוא לא מזהה את הצורב ופשוט לא ממשיך את האתחול עד שאני מנתק את הצורב ומאפס אותו מחדש. כשאני מחזיר את הצורב הישן הוא מזהה אותו בלי בעיה. עוד אציין כי הג'ימפור לצורב DVD הוא אותו דבר כמו לימהה (Slave) אני לא רואה כל סיבה נראית לעין מדוע המחשב לא מזהה את הצורב (חיברתי את הצורב במחשב של חבר והוא עובד שם יופי - הבעיה לא בצורב..) יש לי מחשב פנטיום 3 866 עם 256 זיכרון ושני הרד דיסקים שמחוברים כמסטר ל-Primary וSecondery, כונן קריאטיב שמחובר כSlave ב-Secondery, וצורב …

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. קניתי לא מזמן כרטיס קול creative 24bit ומערכת רמקולים של 5.1. הבעייה היא שאני יכול לשמוע רק בזוג רמקולים כל פעם. יש מקום ל4 חיבורים של רמקולים (שכל חיבור הוא זוג רמקולים כמובן) אבל רק חיבור אחד עובד. זה אמור להיות ככה או שיש בעייה עם הכרטיס קול? ואם זה אמור להיות ככה אז אולי אני בעצם אמור לחבר את הרמקולים בדרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by kobi_af,

שלום [ יש לי רגאון 9600 xt ומאז קניתי אותו לפני חצי שנה קורה לי דברים מעצבניםםםםםםםם במחשב........ למשל שאני משחק במשחק כמו סוואט או פרו אבולשיין אחרי כמה דקות הוא תוקע תמחשב ואז אני חייב לכבות אותו... עכשיו מה שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך.. לפני זה עבד לי הכל טוב עם גיפורס 4 , פירמטתי תמחשב בדקתי זכרונות הכל תקין ועדיין הוא ממשיך לי לעשות לי תבעיה שרובם קשורות לכרטיס מסך... קניתי תכרטיס מקיאספי והם אומרים 48 יום זה נשלח לתיקוןןןןן לעזעאל 48 יוםםםםםםם מי יחכה כבר רציתי לדעת אם יש לכם פתרום כי עדיין אני לא יודע בוודאות אם זה בכרטיס מסך למרות שנראה לי ב90 אחוז שזאת הבעיה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by tfo,

טוב אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק די ישן 120 גיגה IDE עובד מצוין אין בעיות ועכשיו קניתי עוד HD SATA מתי המשחב עולה הוא רושם לי: DEVICE 0 Master: ה 120.. Device 0 Slave: אין Device 1 master: סי די רום Device 1 Slave: צורב.. Device 2 Master: ה HD SATA נראה לי הכל בסדר פה, טוב עשיתי BOOT ל PMAGIC פירמטתי אותו ל NTFS ואז עשיתי BOOT ל WINDOWS מה HD הישן שלי... כרגיל ופתאום בזמן שה WINDOWS עולה הוא מראה לי תמסך הרגיל של התעינה אבל ממש ממש חלש הכל כהה ממש והוא לא זז משם כאילו נתקע למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות :\? אגב יש לי: Epox 8kda3j ועם אני מוציא ת HD הכל עובד כרגיל...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים