עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי אוזניה של מוטורולה דגם h 500 ומחבר יואסבי שכולל בתוכו בלוטות. אני מנסה לסנכרן ביניהם והמחשב מזה לי את האוזניה, אבל הוא דורש איזה שהיא סיסמה בשביל לעשות היניהם pair device . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לסנכרן אותם עד הסוף(כול זה מיועד לדיבור דרך סקייפ). הצלחתי לסדר את הבעיה היה צריך להכניס 0000 וזהו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by shbuski,

שלום, יש לי מחשב נייד D400 של חברת DELL. החלפתי אתמול HD לנפח גדול יותר ומאז המחשב לא מוכן לעבוד יותר, כמו כן החזרתי את ה HD הקודם ועדיין אין כלום. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש עם לוח אם יחסית יקר של ג'יגה בייט : http://ksp.co.il/?uin=15414 אני מאוד אוהב לשמוע מוסיקה דרך המחשב ויש לי מערכת רמקולים איכותית של אלטק לאנסיג,רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס קול של הלוח אם למשהו יותר רציני,שייתן לי וויליום ואיכות טובה יותר...אשמח להמלצתכם ולחוות דעת על מוצרים הקיימים בשוק, תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by Shmeel,

היי פורום HWzone יש לי בעיית עם מסך המחשב או כרטיס המסך בקיצור אני לא יודע. בכל מיקרה, אני משתמש במחשב זמן מסוים ולפתע המסך נהפך לשחור (לציין שנורית של המסך לא ניכבית) למספר שניות ואז הוא חוזר להיות רגיל. זה לא בתדירות קבועה זה אקראי לחלוטין. זה מאוד מרגיז כל הקטע הזה... כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GS מסך: Proview 19'' Wide. יש מצב לעזרה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by triple_maxim188,

מתי שהמחשב שלי עולה מופיעה לי boot from cd ואחרי זה הוא אומר שאין דיסק מערכת אז הוא לא ממשיך וככה כול הזמן ניתקה באותה נקודה. אם אני מכניס דיסק של XP אז זה ממשיך ואני יכול להיכנס לWINDOWS מה אפשר לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. אני משתמש ב FIREFOX וב IE אין את זה WTF???? רק בדף הבית זה קורה...

8. המחשב שלי עושה הרבה רעש קשה לשמוע את זה שלא לדבר על הלילה שאי אפשר לישון... אני לא יודע איך להשתיק אותו!!!! אם אני ינסה לשים משהו בתוך המאוורר משהו פלסטיק שהוא לא יסתובב....יקרה משהו? אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יעשה הרבה רעש? תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by X-It,

עריכה :מצאתי לבד תמחקו את האשכול סליחה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by SyMiC,

יש לי מערכת מחשב P4 3.0GHZ מעבד Palit 8600GT 256MB GDDR3 כרטיס מסך Intel Grand County 2 D102GGC2 לוח M 512MB 533GHZ DDR2 זיכרון WDC WD800JD הרד דיסק עכשיו אני חושב שיש צוואר בקבוק ממש חזק כי לחבר יש מערכת כזאת P D מעבד לוח M לא זוכר כרטיס מסך 7600GT 1GB זיכרון הרד דיסק לא יודע אם זה חשוב 160 גיגה ונגיד במשחקים כמו cs 1.6 הוא מחזיק 400FPS עומד ואני מחזיק 80FPS אם דרופים (ה-FPS מקרטע ) אם ה G-6600GT ההיתי מחזיק 100FPS חלק עכשיו גם נגיד ב FarCry הוא שם הכל על very high אני גם שם על רזולוציה 1024-760 ניראה לי והוא על הרזולוציה הכי גבוה וגם המשחק פועל לו חלק ולי בתקיעות יש מצב קיבלתי כרטיס פגום ?! קניתי מסקייפיסי לפני שבוע מה אני עושה ? ד"א אני קונה עכשיו שתי סטים של 2 …

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by avimw,

אם מחשב נפל ושמדליקים אותו יש ציפצוף רגיל.. אבל שהווינדוס עולה הוא נתקע. איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם איזה חלק להחליף?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by alonezer,

hello, when i turn on my computer it show me the post and everything but when you hear the sound of the windows vista the display stops to work. Now I'm on the safe mode and it working (that's way I'm writing in English) Thanks.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by itail,

****בטעות כתבתי את זה פה אפשר למחוק/להעביר***** שלום! אני צריך מפרט למחשב משרדי שאמור יהיה להריץ אוטוקאד ותוכנות מתמטיות בתקציב של כ-2300 ש"ח (אפשר קצת יותר) המחשב הוא ללא מסך/כוננים וצריך הארדיסק קטן (80G יספיק). אם אפשר, אז שהמפרט יהיה מKSP כי אני קונה את המחשב משם תודה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by piko,

שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. מה זה עוזר שאתה כותב רק שיש לך בעיה בכותרת? תפרט יותר על הבעיה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by cOiNfLiPeR,

שלום לכולם, יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..] ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF. הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת]. עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך? בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך? אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו. האם יש משהו…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. במחשב ישנה מצלמת אינטרנט מובנית, בדקתי, מנהל התקן מותקן כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לנהל שיחת וידאו במסנג'ר או איי סי קיו המחשב לא מפעיל אותה בעצם לא הצלחתי להפעיל אותה אף פעם עדיין. מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אז ככה, כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע לטעינה של הווינדוס וטוען בלי סוף, פשוט ממשיך לטעון שעות ולא נכנס לווינדוס אף פעם ניסיתי להכנס לרקוברי קונסול דרך הדיסק של הווינדוס, וזה נתקע כשהוא כותב שהוא עושה Examing להארדיסק ולא ממשיך אותו הדבר בדיוק הוא עושה כשאני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס אז הבנתי שהבעיה היא לא בווינדוס, ואני גם לא יכול להתקין אותו מחדש מה לעשות? אפשר להציל את ההארדיסק או לפחות את כונן D? אין לכם מושג כמה הוא חשוב תודה רבה נ.ב. יכול להיות שזאת בעיה כלשהי בביוס . . .

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  20. האוזניות האלו עולות משהו כמו 400 שקל וכרגע אני לא שומע באוזן שמאל , האם אני יכול לפתור את זה איכשהו ? אני רואה מעל האוזן השמאלית כמו חוט חשוף אולי זה זה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. נראה לי התחיל לאחר שהתקנתי SP2. לרוב קורה כשאני משחק במשהו (רק פעם אחת בלי). הבעיה היא שקופץ לי מסך כחול ואני לא יכול לעשות כלום. רשום בו " A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. MACHINE_CHECK_EXCEPTION אם זו הפעם הראשונה תפעיל מחדש, אם לא תבדוק תוכנות אחרונות שהותקנו וכד'... עוד כמה שטויות ו *STOP: 0X0000009C(0X00000000,0X80540370,0X842A4000,0X00000136) לפעמים המחשב פשוט סתם נתקע, או שקופץ מסך כחול שלא רשום בו בכלל כלום. יש מצב שזה בגלל התחממות? למרות שאני בספק, כי למה דווקא בזמן האחרון זה התחיל. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, למלא אנשים יש את השגיאה אבל לכולם יש סיבה. כלומר בהתקנה של משהו, בפתיחה של תוכנה כלשהיא וכד'. אצל…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by mekaiton,

יש לי מחשב Lenovo חדש. למחשב מחוברים 2 HD. 1 - Sata2 320GB שקניתי עם המחשב. 2 - 400GB Sata1 שכבר היה לי. העבודה מול ה - HD החדש ממש טובה, ואילו מול ה - HD הישן (400GB) ממש איטית עם המון תקיעות. ניסיתי להחליף HD אך הבעיה לא הסתדרה. האם ייתכן וזה קורה מכיוון שמחוברים למחשב HD משני דורות שונים? אם לא כיצד אוכל למצוא את שורש הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by ערןלנדאו,
  24. אתמול אחר הצהריים קניתי חלקים חדשים למחשב את החלקים הבאים: Intel® Core2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ EVGA Gforce 8800GTS 320mb Superclocked ENERMAX LIBERTY 500w ועכשיו השאלות שלי הם: 1. עכשיו שהמחשב עלה אני נכנס לאברסט ורוב הפרטים מוסתרים לי כך: וגם ב CPU-Z זה ככה אני יודע שזה קשור לאיזה הגדרה בביוס אבל אני לא יודע איפה לחפש אותה אז תעזרו לי בבקשה?! 2. כל פעם שאני מפעיל תמחשב לוקח לו כמה שניות מהרגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה לרגע שהמאווררים מתחילים לעבוד והמחשב נדלק אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה בגלל הלוח או הספק?! 3. חיברתי את המחשב עכשיו אני לא יודע אם חיברתי נכון כמה חיבורים של החשמל בלוח יש תמונות שימו …

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  25. קודם כל שלום,אני חדש בפורום והופנתי לכאן ע"י חברים שאמרו לי שפה יש אנשים מבינים בעניין. לפני הצגת הבעיה אני אציג את עצמי -קוראים לי ניצן,בן 15.5 ידע בסיסי עד נרחב בחומרה . בעיה : יש לי מחשב, עם 2 סטיקים של זכרונות מסוג 256mb [סטיק אחד של corsair והשני של mushkin ,מדובר במותגי זכרונות]. הסטיקים הם ddr400 משמע : pc3200 , לוח האם שלי , הוא - Albatron KM18G PRO עם צ'יפסט של NVidia מדגם Nforce2 , הבעיה בעיקרון היא שהזכרונות לא עובדים בקצב של 400mhz , יש לציין שהלוח הוא לא dual והמהירות אינה מתחלקת. הביוס בעצם מזהה את הזכרונות כ-266 MHZ pc2100 ד"א,הלוח תומך בזכרונות ddr 400 יש לציין גם שאת הזיכרון של מושקין קניתי לפני שנה,והבעיה עם המהירות הייתה עוד עם הסטיק של קורסאייר עוד ל…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים