תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח S3 של GIGABYTE עם מעבד E4300 של אינטל וזכרונות XMS2 של CORSAIR, למחשב לוקח בערך 20 דקות לעבור את הביוס אם כי בסוף הוא עושה את זה, יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חבר'ה בעיה מוזרה ה DEMOS של ATI עולים מצוין. אבל למשל המשחק שבה עם הכרטיס PHYSX שלי CELLFACTOR ב LOADING קורס. כמו כן DEMO של PHYSX honor of doom ב LOADING גורם למסך כחול ומחשבר RESET עצמו. נסיתי DRIVER מקורי של ATI ונסיתי OMEGA יש מצב הבעיות הנ"ל בגלל שלא עשיתי FORMAT לאחר שהחלתי מ GEFORCE ל X1900? מחשב AMD X2 3800+ 2GB DDR 400MGHZ SATA 10K RPM 37GB IDE 7500 RPM 120GB Aageia Physx Card ATI ALL-IN-WONDER X1900 MainBoard:Abit KN8 Ultra Windows XP SP2 המלצות? קבלתי את ה X1900 אתמול בערב....מEBAY עלה לי 280 דולר כולל משלוח ומע"מ שלמתי 186 שקל בדואר. ?????????כמו כן אם מישהו מכיר איך לגרום ל TV TUNER לקלות ערוצים ב PAL ישראל? כי עכשיו בסריקה של ערוצים הוא מחפש רק NTCS וב…
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב הישן …
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי תופעה מוזרה,כשאני מעלה חומרים לרשת דרך כונן ssd מסוים,מופיע לי מסך כחול,יש מצב שהכונן גורם לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב שלי חושב קצת יותר הרגיל (כשהוא מעלה משחק וכל מיני דברים כאלה אחרי כמה זמן הוא עושה ריסט...).. יש לי מעבד pentiumd 820 2.8 ghz זכרון ג'יגה 667 והחום מגיע ל39-41 מעלות של המעבד והלוח.. (יש לי 4 מאווררים..) מישהו יודע אולי למה זה קורה... אגב לא עשיתי oc
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי חלקים והרכבתי מחשב חדש ! יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב המאוורים עובדים לשניה ואז כול המחשב נכבה צריך לנתק אותו מהחשמל 3 פעמים כדי שהוא ידלק אני לא יודע מה הבעיה !??!?!?!?! תודה לעזורים !
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה עם העליה של הויאנדוס כאשר הויאנדוס גומר לטעון את ה XP (הטעינה עם המסך השחור כשמפעילים את המחשב) אז אחרי שהוא מסיים הוא כאילו לא ממשיך לעלות והמסך נכבה כאילו יש מנורה כתומה והמחשב כאילו ממשיך לפעול אבל לא רוצה להראות ולהמשיך לטעון את הויאנדוס... מישהו יודע ממה זה נובע? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס AVERMEDIA 203 והכל עובד כמו שצריך רק שאני מחבר את הוידאו את תמונה רק כחול מה לא בסדר אני חש בזה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב כאילו ניהיה המצב רדום! המסך רק עובד כאילו משהו מוזר לחצתי על כל כפתור אבל זה לא מגיב כאילו המחשב נכנס לתרדמת ואפשר לצאת מזה רק עם ריסט מה זה????
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, ברשותי פנטיום 4 מערכת XP. ניסיתי לפרמט את המחשב בדרך הבאה. הכנסתי את הדיסק והפעלתי את המחשב שוב. לפני שהמחשב עלה לחצתי DEL נכנסתי אל הביוס ל BOOT והורתי למחשב לאתחל מן הכונן של הדיסק XP. אולם הוא השיב כי אינו יכול לקרוא מן הכונן. בהמשך שיניתי לכונן אחר ושוב אותו דבר. אציין כי בהפעלה רגילה המערכת עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה עליי לעשות כדי שהמחשב יאתחל מן הכונן? תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי בבית שני צורבי DVD אחד של סוני ואחד של philips וכל אחד מהם במחשב אחר עכשיו כל הזמן שאני צורב דיסקים של מוזיקה לא MP3. רגילים לאוטו תמיד יש לי מין קירטועים בדקתי כבר איזה 10 סוגים של דיסקים וגם בדקתי במערכת בבית כי חשבתי שאולי זה רק באוטו וגם בבית היתה את אותה בעיה ואני משתמש בתוכנת צריבה nero 7 בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם 965 של MSI ניסיתי לחבר 2 נגני MP3 שונים ודיסק און קי והמחשב לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה שדחוף לי זה שיהיה מסך מינימום 2k בטרייה טובה מעבד טוב לצורך עבודה [עיצוב פנים] וצרכי בית רגילים כגון סרטים יוטיוב וכו..
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD, אתמול הוא כבה מעצמו פעמיים, אח"כ כשהדלקתי אותו הוא לא שידר signal למסך (המסך נותן הודעה no signal). החיבורים תקינים. כשמדליקים את המחשב עכשיו לא נשמע שהוא באמת עולה והנוריות של numlock / caps lock נשארות דלוקות גם אחרי שהמחשב כבוי. מה לדעתכם הבעיה? הכרטיס מסך / ספק כוח / לוח אם?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן. חיפשתי ב- Start חיפשתי בRegistry וזה לא מופיע שם. הפעלתי Msconfig ולא מצאתי את זה שם התקנתי Ccleaner ואין שום דבר שמראה שזה עולה על ההתחלה. אני משתמש ב- Bitdefender כתוכנת אנטי וירוס. עשיתי סריקה מלאה והכל תקין. אני כן יודע שהדרייבר של ATI מעלה לשבריר שניה איזו פקודה שפותחת את ה- CMD לרגע ממש ממש קטן. הסרתי את הדרייבר והתקנתי חדש ואז גם התקנתי את הבטא ללא שינוי. בצילום מסך ניתן לראות שיש שני CMD. זה שמוקף בעיגול אני צריך להרוג את הפרוסס שלו ידנית. השני נסגר לבד אחרי כמה שניות שהמערכת עלתה. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
בס"ד מה צריך לעשות כדי שההודעה הזו תפסיק לעלות לי כל פעם שאני מפעיל את הOUTLOOK: אין לי יותר את האנטי וירוס הנ"ל.וכנראה שיש שאריות....
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
3 נורות בקרה דולקות אחת כבתה.. עדיין לא עולה החלפתי מעבד זכרונות ניסיתי לשים זיכרונות בסלוטים שונים.. שומדבר לא עוזר.. אני מיואש ... גם סימוס ריסט עשיתי אולי 20 פעם בכל דרך שהיא.. האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס ולא מצליח!!! התקנתי כבר בעבר את ה SATA שלי של WD עכשיו אני מנסה להתקין את של דוד שלי ולא הולך לי!!! זה לא חדש לי ואני עובד בדיוק לפי הסדר הנכון: F6 כשמבקש ממני ,טוען את הדרייבר מהפלופי אבל בסופו של דבר שהוא אומר להתחיל את ההתקנה הוא מוציא אותי וכותב: או שיש בעיה בחיבור המתח או הנתונים או שיש בעיית תוכנה... מה דפוק פה? לחבר את הכבלים לא צריך להיות גאון ועם הדרייבר לא נראה לי שטעיתי איפה שהוא. אני די לחוץ בשבילו כי בדיוק הרכבתי לו את הרכיבים הנ"ל במחשב: AMD 3500 64BIT 939 + ABIT AV8 3RD EYE + CORRSAIR 1024 MEGA 3200XL
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובד שאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCY H:75.2 V.75.1 ואז אני שומע את הקולות של המשחק! אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותו ועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו! עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9 וזה עדיין לא עובד המחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהות זה המרט שלי CORE 2 DOU E6750 2G RAM RADEON X1950 PRO זה הדברים שחשובים אותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCE בבבבקשה עזרהההה מנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשה עריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאת…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היה לי 2 כרטיסי זיכרון כל אחד 256 MB DDR1 ועכשיו הוספתי עוד 512 MB ורשום לי במחשב שיש לי רק 768...מישהו יודע מה הבעיה?למה המחשב לא מזהה?על הכרטיס יש מדבקה ורשום עליה 512 ורשום גם באוורסט שהכרטיס השם שלו הוא 512 והכל אבל מראים לי שיש לי רק 768....תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל בבית. הכל רגיל, כבר קרה בעבר... בקיצור נכבה המחשב וכשניסיתי להדליק אותו קרה דבר מוזר. המאווררים נדלקו כרגיל אבל ארבע נורות הבקרה נשארו דולקות ואז היה מין צפצוף אחד מוזר. המסך לא נדלק לי והעכבר לא מקבל מתח... אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעשות ריסט לביוס עם הג'מפר, להוציא את הבטריה, חיברתי מחדש כל רכיב חוץ מהמעבד (זה סרט בגלל הסוניק טאוור עם המאווררים...) ושום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי! :-[ תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-