עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה זה עוזר שאתה כותב רק שיש לך בעיה בכותרת? תפרט יותר על הבעיה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. במחשב ישנה מצלמת אינטרנט מובנית, בדקתי, מנהל התקן מותקן כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לנהל שיחת וידאו במסנג'ר או איי סי קיו המחשב לא מפעיל אותה בעצם לא הצלחתי להפעיל אותה אף פעם עדיין. מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים אם אני לא טועה, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור בבקשה יש לי hpna3

5. האם יש תוכנה חינמית או פרוצה שמנקה את המחשב מזבל ומשפרת את ביצועיו?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. כעבור זמן מסוים לאחר הפעלת המחשב (שבזמן זה הכל עובד כשורה!!) , לחיצה על קובץ כלשהו עם העכבר פותחת את המאפיינים שלו במקום את הקובץ עצמו,והמקלדת מפסיקה לתפקד-הפתרון היחיד הינו הפעלה מחדש של המחשב. בדקתי הגדרות עכבר ומקלדת בלוח בקרה,הכל נמצא תקין. דרייבר של מקלדת אלחוטית מותקן. (והעכבר הוא עם חוט אז אין צורך בדרייבר כלשהו) . כיצד פותרים הבעיה? נ.ב : אם זה עוזר במשהו...פירמטתי את מחשבי לפני מספר ימים (בלי קשר לתקלה זו) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by mekaiton,

יש לי מחשב Lenovo חדש. למחשב מחוברים 2 HD. 1 - Sata2 320GB שקניתי עם המחשב. 2 - 400GB Sata1 שכבר היה לי. העבודה מול ה - HD החדש ממש טובה, ואילו מול ה - HD הישן (400GB) ממש איטית עם המון תקיעות. ניסיתי להחליף HD אך הבעיה לא הסתדרה. האם ייתכן וזה קורה מכיוון שמחוברים למחשב HD משני דורות שונים? אם לא כיצד אוכל למצוא את שורש הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by bomba6,

שלום. יש לי לוח אם של ASUS, P4PE-X. יש עליו זכרון מחברה עלומת שם, DDR PC3200 (200 mhz), 512MB, CL2.5. עובד מצוין יש לומר. (הפרטים מתוך Everest). התחדשתי וקניתי זיכרון Kingston 1GB PC3200, CL3. הוצאתי את הזכרון הישן, שמתי את החדש, והפעלתי את המחשב. בספירה הוא באמת הראה שיש 1GB, אבל כשהוא בא להעלות את חלונות- הוא נתקע. מסך הבוט אפילו לא הגיע. אז עשיתי ריסט וניסיתי להיכנס לביוס- אבל הכל היה שם מבולגן. תפריטים לא במקום, חצויים, בקושי אפשר לנווט :-\ החזרתי את הזכרון הישן והכל עובד יופי. מה הבעיה?? מה אני עושה לא נכון??

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Wingedbull,

בזמן שאני משחק על המחשב, הוא אחרי מספר דק' קורס, כלומר, נכבה בפתאומיות. ואח"כ שאני מנסה להדליק הוא נדלק ושוב נכבה,זה קורה עד שאני מנתק את הכבל מאחורי המחשב ומכניס חזרה ונותן מספר שניות ואז שוב מדליק מחדש. זה קשור לכ. מסך אולי? תודה...

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. היום בצהריים עבדתי עם partition magic וטיפלתי במחיצה עקשנית שלא הסכימה להתפרמט. לאחר ריסטרט המחשב פשוט לא עלה. באתי להתקין מחדש וינדואס והוא לא מסכים להתקין וינדואס בטענה שהמחיצה לא מתאימה. אז פירמתי את שני המחיצות שלי לNTFS (הם היו ככה גם מקודם),לא הצליח. ניסתי להפוך אותם למחיצה אחת,לא הצליח. ניסיתי FAT32,גם לא הצליח. החזרתי לשני מחיצות,ניסית שוב פעם NTFS,וכצפוי,לא עבד. אין לי מושג מה לעשות! דבר כזה עוד לא קרה לי וזה נפל יום לפני שה7900GT הגיע תודה מראש. שלחתי את הדיסק כבר לRMA.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by yossi541,

ידוע לי שכרטיס מסך מובנה ואפילו כרטיס רשת יכולים במידת מה להגביל את המחשב. והחלפתם משפרת את הביצועים. נאמר לי שכרטיס הקול (למי שהסאונד לא חשוב) יכול להיות מובנה בלי להגביל את פעולת המחשב. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי P3 ולוח של אסוס CUV4X-C ואחרי שהתקנתי את הדרייבר של הלוח (דרך היה לי WIN 2000 ועכשיו שמתי XP PRO) מופיעה לי בעיה ואני לא מוצא לזה דרייבר. גם כשאני בודק מה שמותקן אצלי במנהל ההתקנים מופיעים לי סימני שאלה צהובים ב-MOLTIMADID AUDIO CONTROLLER וגם ב-PCI IMPUR DEVICE וגם ב-VIA BUS MASTER IDE DRIVERS(מה שיש בקובץ שצירפתי,זה לא מוצא את זה) מישהו אולי יכול לעזור לי כי כבר ניסיתי הכל ואין לי מושג מה זה. דרך אגב יש לי כרטיס קול ולו מצאתי דרייבר ל-XP אבל עדיין אין קול.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. שלום חבריה, asus p4r800vm. ver 1.02 הבעיות: 1. הוא לא מקבל שימוש ב2- סלוטים של הזכרון. 2. התאריך בביוס נשאר בשנת 2003 ואני נאלץ כל הפעלה להכנס לביוס לעדכן את התאריך ורק אז המחשב עולה. 3. אם יהיה בידי העדכון ,איך אני בדרך הבטוחה מעדכן אותו. מצאתי תוכנה של אסוס ASUS Update Utility 7.10.03,האם להשתמש בה? תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. שלום לכולם, היום בצהרים אחי הקטן זרק בטעות כדור על המחשב, כשהפעלתי אותו הוא לא הציג כלום על המסך והיה רעש כזה מוזר, כאילו שמשהו במחשב לא מחובר כמו שצריך, עכשיו בגלל שאני לא מבין במחשבים אני צריך אתר שמסביר את הצליל הזה (כלומר איזה חלק לא מחובר טוב) בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי עבודה גדולה לעשות

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  15. אני יודע מה תגידו זה המשחק והכל אבל הייתי משחק על 1024 1028 חלק .. עכשיו אני משחק עם מלא גמגומים וקירטועים למה ?.... זה היה עולה לי חלק .. זכור לי לא שיחקתי הרבה זמן עכשיו אני משחק את המשחק רק על 800 600 עולה חלק לגמרי וזה לא הגיוני ..

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by itzik2025,

שלום חברה אז הבעיה שלי להיום היא ככה: לפני ארבעה חודשים בערך קיבלתי זכרון חדש של קינגסטון.. 512 MB , שני סטיקים.. בסה"כ 1 GB אחרי חודשיים בערך סטיק אחד נפל ולא הצלחתי להפעיל אותו מאז.. לפני שבוע המחשב התחיל לזהות חצי מסטיק קיים של 512 ועכשיו הוא מזהה 256 ניסיתי לפתוח ולשים על הדרך גם את הסטיק הנוסף שלא עבד.. כשהדלקתי היה ריח של שרוף וישר כיביתי, כשהסתכלתי ראיתי שהסלוט של הזכרון שלא עבד נשרף בקצה ולאחר כמה נסיונות הצלחתי להריץ את המערכת עם הזכרון שכן עובד אך שוב ב50% ממנו.. מה הבעיה? ומה לעשות עם הסלוט השרוף? תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by dok1234,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  18. שלום, אתמול באמצע היום, המחשב פתאום שבק חיים זה מחשב חזק בין חצי שנה. עם לוח P5B DLX WIFI, עם זיכרונות GSKILL הוא עושה ציפצוף רגיל, מחכה כמה שניות... (הפסקה ארוכה) ואחרי ציפצופים מהירים ציפצופים. ניסיתי להחליף זזיכרונות, זה לא זה. ניסיתי לאפס ביוס ולהציא סוללה > לא עזר. הוצאתי את הככרטיס מסך לגמרי, זה ציפצף אחרת, כנ"ל לגבי הזיכרונות. יש רעיונות ? הנורות עולות והכל, אבל אין כלום על המסך

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by eliXir,

לבן דוד שלי פתאום הופיעה בעיה שהמסך כזה מטושטש והכתב לא ברור כאילו הוא שבור כזה.. אי אפשר לתת תמונה כי זה רק בעיה במסך אז זה לא עובר בתמונת מסך. הסיבה היחידה שיכלה לגרום לזה שהיה מחובר GF4 שלא עבד על הלוח אם, אבל הוא לא היה מחובר למסך או משהו, הוא סתם היה מחובר ללוח אם אפילו אין לו חשמל.. בן דוד שלי הזמין טכנאי והוא טען שזה ה-GF4 שלא עבד גרם לזה.. מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by za-david,

יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by qpalzm,

הכונן שלי כל הזמן מרעיש ומחפש דיסקטים. שמתי לו אחד לבדיקה והוא קורא אותו בלי בעיות, אבל כשמוציאים את הדיסקט הכונן חוזר לסורו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by scooby,

יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by R9800P2,

אני רוצה לפרמט ולא מצליח הרי כדי לפרמט אתה עושה ריסטרס כשדיסק בפנים ואז לוחץ על מקש כלשהו כדי להגיע לביוס זה לא מגיב, הוא פשוט עולה רגיל ניסיתי את כול הכפתורים לא עולה בבקשה אני חייב עזרה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  25. יש לי לפטופ של אסוס asus zenbook כבר שנתיים. בחודש האחרון הוא התחליט להתחמם באיזור השמאלי למעלה. מדדי מעל 75 מעלות זה קורה בדרך כלל כשאני גולש באינטרנט באחד הדפדפנים. המאוורר עובד תקין (גם שמועים אותו וגם הוא פולט את החום). פתחתי אותו, ניקיתי את המאוורר, צינור העברת החום ופתחי האיוורור, החלפתי משחה טרמי על המעבד ומתחת לצינור העברת החום. כשהמחשב מתחמם, המעבד על 30 % . התקנתי מערכת הפעלה מחדש + עדכון BIOS מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים