תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק די ישן 120 גיגה IDE עובד מצוין אין בעיות ועכשיו קניתי עוד HD SATA מתי המשחב עולה הוא רושם לי: DEVICE 0 Master: ה 120.. Device 0 Slave: אין Device 1 master: סי די רום Device 1 Slave: צורב.. Device 2 Master: ה HD SATA נראה לי הכל בסדר פה, טוב עשיתי BOOT ל PMAGIC פירמטתי אותו ל NTFS ואז עשיתי BOOT ל WINDOWS מה HD הישן שלי... כרגיל ופתאום בזמן שה WINDOWS עולה הוא מראה לי תמסך הרגיל של התעינה אבל ממש ממש חלש הכל כהה ממש והוא לא זז משם כאילו נתקע למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות :\? אגב יש לי: Epox 8kda3j ועם אני מוציא ת HD הכל עובד כרגיל...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הפעלתי קראק לווינדוס ולא יודע אם זה עזר כי שהמחשב נדלק הוא אומר תפעול ווינדוס תוך 3 ימים ושאני עושה כן להרשמות הוא עושה לי ווינדוס כבר הופעל מזה ?!?!? המחשב יסגר לי ?!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני משחק במשחק SRS של המרוצי רחוב שאני יוצא אחרי נגיד עשרים דקות חצי שעה משחק, יש לי מסך שחור ואני רואה את העכבר .... מישהו יודע מה הבעיה? תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT P4 RADEON 9550 חברה איך אפשר לעדכן את הביוס? אם בכלל אפשר.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר 4 שנים של נאמנות הסורק שלי מתחיל לעשות בעיות ואת כל התמונות הצבעוניות סורק בגווני סגול... האם יש משו שניתן לעשות או שישר לזבל ולקנות אחר? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו מבעלי המסך הזה יודע כיצד לשחזר את ההגדרות הראשוניות של המסך הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הוא נתקע במסך הראשוני שהוא רושם את כמות הזכרון וכו'. יש לי את ה BIOS הכי מעודכן...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לאחרונה משני לוחות אם, 3 מסכים, 4-5 ראם, 5-6 כרטיסי מסך, שני ספקים, אלו הרכיבים הבסיסיים כמובן יש עוד שלא אפרט כי אין צורך. תיאור החלקיםאני לא בבית לא יכול לשלוח תמונות). שני לוחות אם ישנים(אין לי עכשיו את הדגם): 1-עם כרטיס מסך מובנה ואפשרות להרחבה רק ב PCI 2-בלי מובנה עם הרחבת AGP\PCI מסכים: שאני לא בטוח בתקינותם(השבוע אני יביא מסך שעובד 100% ואבדוק אם זה המסך. ראם: סטיקי ה ראם לפחות 2 עובדים 100% כ.מסך: AGP 100% עובד ה PCI לא בטוח ספק: 1 של 300W 1 של 125-150W שניהם עובדים. השאלות שלי: (אם זה לא המסכים) א- בלוח אחד הביפר או איך שקוראים לו עובד ומצפצף לתגובה טובה(ביפ קצר 1) זה הלוח עם ה AGP בלוח השני משום מה הוא לא מצפצף למרות שאני בטוח …
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ספק LIBERTY 400W לוח אם GIGABYTE DS3 השילוב עבד מצוייןבמשך חודש, לאחר מכן התחילו בעיות של הדלקה, ועכשיו אני לא מצליח להדליק את המחשב בכלל עם הספק הזה. החלפתי לספק אחר (פשוט) והכל עובד. לקחתי את הספק לחנות, ושם הוא נבדק ואף נשלח למעבדה ונמצא תקין. המוכר טוען שכנראה הבעיה עם הלוח אם, אבל זה נשמע לי מוזר כי עם ספק פשוט הכל עובד. האם ידוע לכם על בעיה בשילוב שבין הספק הזה לבין הלוח אם? למישהו יש רעיון???
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מחשב נייד קצת ישן 600 MGH CELERON כל הקבצים החלו להשתגע יקונים מתחלפים! הוא התחיל לייצר מלא תיקיות עם הסימן הזה $$$$$ ניסיתי לסרוק וירוסים וכו' לא הלך לנקות עם AD-AWARE לא הלך מה עוד אני יכול לנסות?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם 848P Neo-V של MSI והוא לא מזהה HDD, הHDD תקין הוא עובד במחשבים אחרים ויש עליו מערכת הפעלה. ניסיתי לבדוק כמה אופציות ב BIOS של המחשב וזה עדיין לא מזהה את ה HDD ולא עושה BOOT משם. לא מצאתי בהגדרות של ה BIOS כיצד להפוך או בכלל אם ניתן להפוך את ה DHH ל MASTER אני צריך לשנות משהו בBIOS ואם כן למה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש אתר שעושה לך סריקה למחשב בתשלום ומשלים לך קבצי מערכת שחסרים לך וקבצים חיוניים לווינדוס ואף מתקן קבצים שצריך מישהו יכול להביא לי קישור לאתר הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום,היום התחילו לי המון מסכים כחולים עם errorים שונים... לא הורדתי שום דבר חדש,האנטי וירוס פעיל חוקי ומעודכן,שום דבר לא השתנה בהגדרות המערכת... בכל מקרה בגלל זה הורדתי את blue screen view וראיתי שהוא לא מוצא קבצים,שיניתי כמה הגדרות ועשיתי ריסט,מיד לאחר מכן קיבלתי עוד BSOD שעליו כבר יש לי mini dump,מצורף הקובץ מ blue screen view. אשמח לעזרה... אם אתם זקוקים לעוד מידע / קבצים רק תגידו... תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-