עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad2k,

אני מנסה להתקין ווינדוס ולא מצליח!!! התקנתי כבר בעבר את ה SATA שלי של WD עכשיו אני מנסה להתקין את של דוד שלי ולא הולך לי!!! זה לא חדש לי ואני עובד בדיוק לפי הסדר הנכון: F6 כשמבקש ממני ,טוען את הדרייבר מהפלופי אבל בסופו של דבר שהוא אומר להתחיל את ההתקנה הוא מוציא אותי וכותב: או שיש בעיה בחיבור המתח או הנתונים או שיש בעיית תוכנה... מה דפוק פה? לחבר את הכבלים לא צריך להיות גאון ועם הדרייבר לא נראה לי שטעיתי איפה שהוא. אני די לחוץ בשבילו כי בדיוק הרכבתי לו את הרכיבים הנ"ל במחשב: AMD 3500 64BIT 939 + ABIT AV8 3RD EYE + CORRSAIR 1024 MEGA 3200XL

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by navk2,

היה לי פעמיים PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, לאחר הפעם השנייה המחשב לא מוציא כל אות, לא למסך ואפילו לא לעכבר(האור נשאר כבוי). כלומר אני מדליק את המחשב, הוא לא מרסט את עצמו, הוא ממשיך לעבוד כרגיל אבל לא עושה כלום בעצם. קראתי על הerror, נאמר שזו בעיה בזיכרון כלשהו, יכול להיות ראם, יכול להיות גם הקאש של המעבד. פתחתי את המחשב אין שום דבר מיוחד, ריסטתי את הביוס - לא עזר, ניסיתי לעבוד עם רק אחד מכל כרטיסי הראם, גם כן לא עזר. מה אתם אומרים? שכחתי לכתוב שגם בדקתי לרכיבים שרופים או מנותקים ולא מצאתי כאלו.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by nafal123,

לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by kokimoki,

שלום , יש ברשותי מחשב ישן עם XP וכל ההגדרות והקבצים וכ'ו. רכשתי מחשב חדש , רציתי לדעת אך אפשר להעביר את ההגדרות אחד לאחד כמו במחשב הישן שפשוט יהיה אפשר להדליק את המחשב החדש וכל ההגדרות במחשב הישן יהיו שם כולל התוכנות ? הבנתי שיש תוכנה מסויימת שמגבה את כל המחשב ומעלה אותו מחדש ? מישהו יכול לעזור בבקשה בנושא ? תודה.

7. אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by yehuday,

יש לי לוח אם Asus P5KC וכרטיס מסך Asus EN8500GT Silent graphics card בממשק PCI-E לאחרונה התחיל המסך לוגו של Asus שמופיע עם הדלקת המחשב להיות "מחורר" כלומר שיש נקודות בתמונה שנהיו שחורות, בנוסף הכתובת שמופיעה לפני תחילת טעינת הוינדוס של חברת J-Micro (שלפי מה שכתוב שם היא זאת שיצרה את הבקר שאחראי על ה PCI-E) נהייתה משולבת באותיות קטנות וגדולות ללא חוקיות ובחלק מהכתובת גם בג'יבריש. לאחר מכן הוינדוס מתחיל לעלות ומופיע Blue Screen שמדבר על קבצי Dump ועל כך שחומרה כלשהיא גורמת לוינדוס לא להצליח להעלות. גם לאחר פרמוט והתקנה מחדש של הוינדוס זה לא הועיל והוינדוס מצליח לעלות רק במצב של Safe Mode אני חושד שמדובר בבעיה בכרטיס מסך או בלוח האם בחלק שאחראי על יציאת PCI-E פעם אחת התקנתי …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. מחשב נייד טושיבה בן 4, סוחב יפה סה"כ כולל תוכנות אדובי. כונן ראשי SSD, כונן משני HDD (במקום DVD), עם 16gb RAM. פתיחה של גוגל כרום / יישום הגדרות מקפיאה את המחשב בתוך 2 שניות עד לכפיית כיבוי ע"י כפתור ההפעלה. לא זיהיתי קפיצה של משאבים שגורמת לזה, או שום רמז אחר. יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by רון 24,

שלום לכולם,אני בניתי א ת המחשב שלי בערך לפני כשבועיים והוא עושה רעש מוזר של קצר די מלחיץ אני לא יודע למה אשמח לעזרה אצרף סירטון New WinRAR archive.rar

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by 111SHAR,

היי עשיתי רענון למחשב וזה איפס לי את כל ההגדרות או משהו כזה כרגע אני לא מצליחה לראות את הסרטון אלא רק לשמוע(באתרים כמו סדרות, יוטיוב וכדו) אשמח מאוד לעזרה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by ערןלנדאו,
  13. Started by dovik,

ברצוני לחבר טלויזיה כזאת למחשב. כעת אני מחבר דיסק נייד וזה עובד מצויין. רק שצריך להוציא אותו ולשים תוכן חדש וזה מעצבן. המטרה היא בעיקר לראות קבצי וידאו. אינני מבין כלום בנושא ואשאל כמה שאלות שאולי תראנה לא חכמות במיוחד.. כיצד בוחרים מה לראות? האם מפעילים את ההקרנה דרך המחשב או דרך השלט של טלויזיה? האם יש דרישות כלשהן בשני המקרים? כיצד בכלל זה פועל? עכשיו עצה. אני מתלבט האם לחבר ביניהם באמצעות כבל HDMI או XTREAMER אלחוטי. מה היתרונות והחסרונות של שני השיטות? צריך לציין שבמקרה הראשון זה ידרוש כבל באורך של כ-10 מטר. המטרה היא כמה שפחות לעבור מהכורסה לכסא מחשב ובחזרה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. היי חברה, הבעיה הזאת ממררת לי את החיים. עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר, ועכשיו פתאום אני לא יכול להיכנס למשחקים בFULLSCREEN (אבל כן פועלים מושלם בWINDOWED MODE!). המשחק פשוט מראה מסך שחור או חצי מסך שחור או קורס לגמרי אם אני במסך מלא. לעומת זאת: אם אני מחבר את הHDMI למסך טלויזיה שלי, המשחקים פועלים מושלם ובלי שום בעיה! כנראה שקרה משהו עם הרזולוציה או משהו במחשב לא נותן למשחקים על המסך המובנה של המחשב הנייד! אני לא רוצה להתחיל לפרמט עכשיו את כל המחשב רק בגלל זה. מקווה שאתם מכירים את הבעיה. תודה מראש, לב.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by voial,

הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה

16. שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by Matan D,

שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה

18. Started by jorgito,

יש לי בעיה די מוזרה במחשב... הכרטיס קול הוא הצ'יפסט הרגיל של REALTEK ה ALC888, עכשיו כשאני משחק משחקים או שומע מוזיקה דרך ITUNES או אפילו צלילי מערכת הסאונד נשמע חורק כזה... כאילו האיכות נמוכה, אבל כשאני שומע בWINAMP או MEDIA PLAYER את אותם שירים ששמתי בITUNES אז אני שומע רגיל - לדעתי זה בעיה בהגדרות כלשהם - הבעיה היא שאני לא מוצא שום בעיה בהגדרה... מישהו יודע איך לעזור?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by Liraninho,

לפני יומיים קניתי מסך 19 אינטש LCD מחברה שאני אישית לא מכיר. VIEWPOINT. רוב הנתונים הספיקו לי, אך שמתי לב אתמול, כי ברגע שאני קורא מסמך או כל עמוד בעל מלל רב יש לי מריחה או טשטוש במקום אחד ספציפי לאורך כל המסך. האם אלה הפיקסלים המתים? האם עלי להחזירו לתיקון? מסך חדש וכבר מפריע בעין.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by o.k,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by yochze,

שלום, האם צריך דרייבר כלשהו לצורב דיוידי ? LG H10LB x16 DUAL LAYER Bulk Lightscribe H10LB (זה הצורב) ניסיתי לצרוב משהו וזה פשוט נתקע והוא גם לא קורא שיש דיסק לצריבה (הוא אומר שאין דיסק בכלל) תודה מראש, yocze * נ.ב אם למישהו יש תוכנה טובה לצריבת סרטי DVD שיביא לי (ללא המרה לDVD) !

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by Miros,

MDT MD1200LB כלומר איזו חברה זו?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. שלום. החלפתי למחשב שלי מארז ואחרי כמה ימים(שבוא וחצי בערך)אני מנסה להכניס דיסק לאחד מהכוננים והוא לא נקרא. ניסיתי לחזק את החיבורים ללוח אם של שני הכוננים ועדיין הדיסק לא נקרא בשניהם. מה יכולה להיות הבעיה? **עד עכשיו שני הכוננים עבדו מצוין** תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by aviran,

קניתי כרטיס טלווזיה עכשיו רואים את התמונה והכל בסדר , רק מה אין קול וזה מבאס חבל על הזמן איך אני יכול לסדר את הקול שיהיה לי קול שאני רואה טלווזיה במחשב רגיל זה עובד דרך המדיה פלייר והכל אבל שאני רוצה בכרטיס טלווזיה זה לא פועל חיברתי את כל הבננות של הממיר לחיבור לכבל שהביאו עם הכרטיס טלווזיה התמונה עובדת רק אין קול , איך אפשר לסדר את זה ?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by TaZeR,

המחשב של בן-דוד כל הזמן נכבה ונדלק. הם שימנו את המאווררים וניקו אותם ושום דבר לא עוזר. אני חושב שזה קשור לספק כוח שלהם, כיוון שכאשר הם נכנסים לכונן הקשיח הישן שלהם המחשב נכבה (וגם בזמן שהם משחקים), בשעה שהמחשב צורך יותר חשמל מבד"כ. הבעיה השנייה שחשבתי שקיימת היא הגוף קירור שלהם למעבד (מה שמקבלים בקופסא - יש להם P4). אלו בעיות שגורמות לכאלה דברים?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים