תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת. המחשב פשוט קופא תוך כדי עבודה, סמן העכבר לא זז גם הוא. ctrl+alt+del לא מגיב ואני חייב לכבות ולהדליק מחדש. זה קורה בלופ 2-4 פעמים ואח"כ עובד רגיל כמה שעות. 1. למרות שאני לא מצליח לחשוב על קשר, אציין שזה התחיל מיד אחרי שהחלפתי מאוורר למעבד (אין בעיה של חימום, בדקתי, לא עובר את ה 50 מעלות) 2. אין הודעות שגיאה, אין BSOD, אין שום דבר ב EVENT VIEWER 3. אשמח לסיוע, ולהמלצות על כלים לבדיקת מעבד\זיכרון ולוח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת, אחרי עדכון BIOS ללוח MSI P945 לביוס AMI3.7 מ3.2 העדכון עבר בהצלחה (עדכון דרך הווינדוס) המחשב הופעל מחדש (כמו שצריך להיות), ומאז הוא התחיל לצפצץ כאילו המאוורר של המעבד לא עובד, למרות שאני רואה שהוא עובד, בנתיים ביטלתי את הציפצוף דרך הביוס, וניסיתי לעשות שחזור לברירת מחדל וגם שינמכתי מחדש לביוס היישן והוא עדיין מודיע שהמאורר לא עובד וכל פעם צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך לעלות אחרי הביוס. אולי למישהו יש עצה בישבלי או פתרון?.??? נ.ב. הטמפ כרגע קצת גבווה אבל לא מגיעה לערכים קריטים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח אם. כשאני מנסה להעביר את הRadeon 9550 מהמחשב הישן לחדש הוא פשוט לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הסיבה? עוד משהו, יש על המחשב 248MB של זיכרון וניסיתי להוסיף עוד סטיק של 256MB DDR אבל המחשב לא עלה. מפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WIN444 User Name Administrator Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2005-12-14 / 22:26 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboa…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי לוח אם, מעבד וספק כוח חדשים. התקנתי את המעבד לבד, עם גוף קירור (I3 9100f) לצד כרטיס מסך RX 580, לוח אם של אסוס, prime H310-E חיברתי את המחשב, את הספק כוח לחשמל, חיברתי עכבר ומקלדת, וכבל HDMI למחשב ניסיתי להדליק את המחשב, הכל עובד (המאווררים עובדים, כולל RGB של הכרטיס מסך), המאוורר של המעבד גם כן עובד. המסך לא מראה שום תצוגה, אין תגובה לעכבר או למקלדת, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך אותו דבר. כמו כן חיברתי Speaker למחשב על מנת לשמוע אם יש תקלות כלשהן אבל הכל עובד חלק חוץ מהבעיה הזו. יש מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אם לא אז בבקשה להעביר אחרי שה9800GT התקלקל הלכתי לTMS ומימשתי אחריות הביאו לי אחד חדש אבל דגם אחר http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=323 הישן היה http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216 שימו לב שיש הבדל בפרטים.. לא יודע אם זה משנה משהו, אבל גם אין לחדש שהביאו לי חיבור לספק טוב אמרתי ננסה אותו קודם, התקנתי את הדרייבר הכי חדש אבל המשחקים לא נכנסו, ממש שניה אחרי שאני נכנס למשחק המשחק נתקע ותוקע את כל המחשב.. ולפעמים גם מסך כחול חשבתי שזאת בעיה עם ספק הג'נרי שלי (500W) אז הבאתי אחד חדש של SEASONIC.. ונחשו מה אותו חרא, הבעיה היא לא בספק ניסיתי עם כרטיס מסך אחר 9600GT ועובד כמו סוס אז …
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה בסדר? שדרגתי את המעבד שלי, החזרתי את קירור הסטוק והפעלתי עליו לחץ אז הקליפסים שלו נשברו חלקם.. אז הוא לא ממוקם הכי טוב אבל המחשב מאוד שקט והטמפ' תקינה, בערך 35 מעלות.. אך משום מה המחשב איטי בצורה מוזרה.. למה זה? כדאי בכל זאת קירור חדש?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי את הdevice manager לאחרונה ושמתי לב להתקן שלא היה שם ולא מובן לי איך ומה הוא עושה שם כי אין לי לפטופ אם יש למישהו מושג מה זה \ ולמה הוא שם אני אשמח לשמוע תשובות התמונה של ההתקן: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב השני בבית ( שהוא לאחים הקטנים שלי ) הבעיה היא התרחשה היום היום פשוט הדלקתי את המחשב ולא מופיע כלום על המסך ניסיתי לחבר למסך אחר וזה לא עבד , אני רוצה להדגיש שאין שום צפצופים וגם נוריות המקלדת מהבהבות בהדלקת המחשב, ונורית הדיסק דולקת בפנייה לכונן הדיסקטים/דיסק קשיח . וככה הגעתי למסקנה שיש בעיה בכרטיס המסך שהוא מובנה על לוח האם וגודלו 64 מגה ! והמחשב הוא פנטיום 4 , 2600 .
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי סטיק אחד של 512DDR 3200 של חברת TWINMOS לוח אם מדגם Asrock939 Dual PCIE/AGP עכשיו כמו שאמרתי הסטיק של הזיכרון זה 3200 (כלומר 200MHZ זה גם מה שרשום על הסטיק עצמו) אבל בתוכנה CPUZ זה רושם לי שהוא עובד רק על 133MHZ מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה שנה טובה והמשך ערב נעים! עריכה: עשיתי Restore to Optimal Settings בביוס עכשיו זה עלה ל 166MHZ אבל זה עדיין לא 200
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחר שימוש בתוכנה HDDerase 4, ננעל לי הדיסק קשיח הראשי במחשב הנייד ובזמן ההפעלה אני מתבקש להזין סיסמה שבלעדיה לא תהיה גישה פיסית לכונן. על פי התוכנה, הסיסמה אמורה להיות "idrive" אבל לצערי היא לא. כיצד ניתן לעקוף / לבטל את הנעילה? אין כל מידע בדיסק, אני רק מעוניין לפרמט אותו ולהתקין CHROME OS. * לדיסק יש חיבור מיני IDE ישן כך שאין לי אפשרות לחבר אותו למחשב אחר. מצורפת תמונה של ההודעה באתחול המחשב תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי המון בעיות עם הוינדוס שלי ואני חושב לבצע התקנה חדשה שלו. הבעיה שיש לי עם הרעיון הזה, זה שיש לי המון דברים שמותקנים כברירת מחדל על כונן C או שמותקנים על כונן אחר אבל יש להם כמה קבצים על כונן C. בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את וינדוס בעצם הייתי צריך "להתחיל" מחשב מחדש בגלל שכמעט אף תוכנה לא עבדה והיייתי צריך להתקין כמעט הכל מחדש. רציתי לשאול האם יש לי אפשרות להתקין את וינדוס (על כונן אחר ממה שיש היום, אם זה משנה) והוא יעתיק או ישמור על כל הקשרים הקיימים? או שאין מנוס מלהתקין את הכל מחדש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי להתקין את אנטי וירוס panda הגירסה החינמית והוא כתב לי כך וכשאר לחצתי continue התוכנה לא הגיבה. מישהו יודע למה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת \/ מישהו? בבקשה.....
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר שלי שהוא טכנאי ב ... אמר לי שהם מתקינים את הגוף קירור שהלוח לא מחובר למארז ואחרי זה הם מחברים את הלוח עם הצלעות קירור למארז ככה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס (XP) מקפיץ לי בועית למטה וכותב זוהתה חומרה חדשה ופותח לי אשך חומרה חדשה שזוהתה... אני לא יודע מה זאת החומרה הזאת או איך מתקינים אותה... מישהו יכול לעזור? אני חושב שזה התחיל מאז שניסיתי להתקין via4in1 תודה לעוזרים, ניר. נ.ב. לא ידעתי איפה המקום המתאים להודעה.... תעבירו למקום המתאים... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי הארדיסק שהשתמשתי בו פעם, חיברתי אותו למחשב [ לפני כמה ימים ] כדי לראות אם הוא טוב... המחשב לא רצה לעלות. בדקתי שהכל טוב ויפה עם הג'אמפרים..הכל היה פסדר.. לא היה לי כוח לבדוק למה, אז.. הוצאתי אותו מהמחשב, השארתי רק את הקודם, וניסיתי להפעיל את המחשב מחדש. ומה שקרה זה, שהמחשב לא עולה עכשיו עם ההארדיסק הקודם - שעבד לפני כן ולא הייתה בו בעיה כלשהי - זה נתקע במסך שאחרי הבדיקת זיכרון שהמחשב עושה בהפעלת המחשב. זה כותב לי ככה: Verifying DMI Pool Data ונשאר במצב הזה. אחרי שבדקתי שהוא מוגדר בביוס כמו שצריך, ניסיתי להחליף בין חיבורי ה-IDE אולי זאת הייתה הבעיה, לא יודע.. =\ בשלב מסויים זה גם כתב לי להכניס את הדיסק של הווינדווס.. הכנסתי אותו.. נכנסתי להתקנה של הווינדווס…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב שלי הפסיק לעבוד באופן תקין המצב הוא כזה - בתחילת השבוע הוא היה מרסט את עצמו באמצע עבודה רגילה של ה-WIN, בהמשך השבוע, ברגע שה-WIN היה עולה הוא היה מרסט את עצמו, ועכשיו זה הגיע למצב שברגע שמגיעים לשלב של הצגת הלוגו של WIN (הטעינה של ה-WIN), הכרטיס מסך מפסיק לשדר למסך... האם הבעיה יכולה להיות ב-HD או שהמצב רע וזה המעבד\לוח אם? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הכונן פשוט הפסיק להראות סימני קיום במחשב. לכן נכנסתי למנהל ההתקנים, והוא מוגדר שם (למרות שהוא אחד מוגדרים לי שני כוננים, CD והשני צורב DVD של NEC) ואין שום סימני קריאה או הודעות שגיאה למיניהן... כמו כן, אין לי שום דרייבר של הכונן(אם בכלל קיים צורך בו) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד היום 2 ג"ב ראם בסטיק אחד, הזמנתי 2 סטיקים כל אחד של 4 ג"ב. אחרי שאני מכניס את הסטיקים החדשים המחשב לגמרי לא עולה(גם לא לBIOS) אם אני משתמש בסטיק הישן עם סטיק חדש המחשב עולה אבל רק הסטיק הישן נמצא בחריץ CHANNEL A האם פיספסתי משהו ? צריך אולי להגדיר משהו מחדש? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-