עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idanfreud,

אני לא יודע מה קרה אבל פתאום לאחר שהמחשב דולק כדקה הוא פתאום כבה ללא התראה מוקדמת. מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by yosi_b23,

היי ניכנס לי וירוס לפני שבועיים ושניסיתי לפרמט דרך הדיסק של WINDOWS XP המחשב נכבה לגמרי בלי שום התראה זה קרה לי שלוש פעמים עד שהצלחתי לעבור את השלב של הפירמוט אחר כך שניכנסתי ל windows באמצע התקנת תוכנה הוא עשה לי RESAT ועכשיו הוא גם לא מצליח לעלות את ה WINDOWS. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. שלום אני חדש:> הפנו אותי לפורום שלכם כי חבר שלי אמר לי שיש כאן את האנשים שהכי מבינים בנושא ותוכלו לעזור לי... יש לי בעיה ממש מוזרה! לפעמים המחשב שלי מתחיל להפיק צללים מוזרים דרך הרמקולים והמחשב פתאום הופך לממש איטי. זה קורה בוניאמפ,משחקים וסרטים.כשאני יוצא מאותם תוכנות שדורשות גם אודיו המחשב שוב עובד בצורה רגילה... ואני לא יכול לשוב לאותם תוכנות עד שאני לא עושה ריסט... חשבתי שזה קשור לכרטיס קול כי זה קורה רק בתוכנות שדורשות אודיו...(יש לי כרטיס קול מובנה) אולי אני צריך להתקין דרייברים חדשים יותר? אול המחשב מתחמם יותר מיידי? בכל מיקרה הינה המפרט שלי אם זה עוזר...(קניתי לא מזמן מKSP יש אחריות) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DD…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by kashi,

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון ויותר שתוכלו לעזור לי... אני בתקופה האחרונה מקבל הרבה מסכים כחולים, המחשב פשוט קורס. אני אל יודע אם כל הודעה זה אותו דבר אבל פעם אחת רשמתי מה שהיה כתוב בה: "בעיה התגלתה ווינדוס החליט לכבות את המחשב כדי למנוע פגיעות נוספות למחשב תבדוק שאם התקנת חומרה חדשה היא מותקנת כראוי technical info: stop: 0x00000050 (0xc159pf1c, 0x00000000, 0x804e70d5, 0x00000000) <=========(זה לא תמיד אותה שורה) גם היה רשום DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים מופיע גם קובץ בסוף ההודעה nv4_disp.dll או win32k.sys או alcxwdm.sys לפעמים זה קורה שאני באמצע משחק או רואה קטע וידאו, לפעמים ישר שהמחשב עולה או שאני לא עושה שום דבר מיוחד... אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד! ת…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by momo12,

כאשר אני מנסה לצרוב לא משנה עם איזו תוכנה הצורב פשוט נעלם מהמחשב שלי וחוזר רק אחרי הפעלה מחדש אני לא יכול פשוט לצרוב כלום לא מצאתי שום פתרון לנושא באינטרנט.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. שלום, לא מזמן רכשתי נייד של FUJITSO SIEMENS , סנטרינו 1.7 עם 256 מגה זכרון: Motherboard Chipset Intel Montara-GM+ i855GME CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz אמנם זה לא IBM, אבל המחשב סביר. למרות שזהו מחשב חדש, כל הזמן המאוורר של המעבד (אני חושב שזה של המעבד) עובד שעות נוספות ומרעיש (יוצא דופן עבור נייד). החברה המייצרת כנראה ידעה על הבעיה ובמקום לפתור אותה, שמו לחצן שמפסיק את המאוורר !! מה שגורם רוב הזמן לתקיעת תוכנות (FREEZE) השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שאני יכול להריץ על המחשב שתגיד לי אם יש איזושהי בעיית חומרה , ביצועים לא הגיוניים למפרט כדי שאני אוכל לבוא עם "הוכחות" למעבדת שירות ולדרוש החלפת/ תיקון של חלפים (פשוט היתה לי היסטוריה לא הכי טובה איתם..…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

יש לי כרטיס קול משולב על לוח אינטל Sorento 945. יש לי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב וכשאני מנסה להוריד את הדרייבר של קול המשולב ברגע שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא נותן לי הודעה שיש חומרה לא מותקנת ומתחיל בהתקנה של הכרטיס המשולב. הכרטיס קול החיצוני מותקן ועובד. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה, היה לי צורב ישן מאוד שחשבתי שאולי יעבוד במחשב שלי אז חיברתי ולא עובד עכשיו שניסיתי להחזיר תכונן הרגיל שלי והמחשב לא מזהה אותו. מדובר בכונן DVD (לא צורב) שאני לא יודע מה סוג החיבור שלו אבל המחשב בערך בן שנה אז אני מאמין שזה לא חיבור ישן מידי. בין המחשב לכונן יש 2 חיבורים אחד חשמל ואחד שנראה כמו השמאלי פה http://www.maadiran.com/persian/IMAGES/sata-pata.jpg תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by eggnoob,

קניתי אר דיסק חדש ושאני מתקין את הוינדאוס אז אחרי שהמסך הכחול יוצא (של הפירמוט ) אז זה עושה ריסט ואז במקום להמשיך להתקנה של וינדאוס זה נכנס לי שוב להתקנה ואני לא לוחץ על שום כפתור.. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך לסדר את זה?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by iCe_bLaSt,

ראשית אני עובד על WIN98 לא SE שדרגתי לאמא שלי את המחשב הישן שלה למחשב הישן שלי (מP3 500 לWillimate 1700) ומשום מה אם אני מחבר את הכרטיס קול הישן שלה (Creative Vibra 128) אני מקבל הודעה של משהוא כמו " IRQ שגוי לSoundblasterPCI בחר בביחרה אוטומטית בהגדרות ההתקן" הבעיה שהבחירה שמה היא כבר מוגדרת על אוטומטי ואם אני מנסה לשנות את ז בווינדווס הוא אומר לי שאי אפשר לשנות את המשאבים האלו או משהוא כזה , כמובן שמדובר בלוח אם ערבי(PC-Chips m927l) שלא נותן לי בכלל בביוס לשנות IRQ לדברים. במקום להתחבט בבעיה פשוט הגדרתי למחשב להשתמש באונבורד סאונד ...אבל אני לא אוהב להתחמק ככה מבעיות ... יש רעיונות ? עוד משהוא , משום מה הווינדווס מזהה את המעבד כ GenueIntel x86 family 15 model 1 step…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אוקיי, לפני שבועיים פתחתי קובץ מאיזה אתר, ומאז החיים שונים לחלוטין, המחשב זז לאט, האינטרנט איטי, חלונות נפתחים לי אחד אחד או בלי הפסקה ברצף(אתרי סקס, חלאס!!). עוד דבר חדש זה שבSAFE MODE נתקע במסך השחור אחרי שבוחרים USER. כל יום הפתעה חדשה. בנוסף מדי יום נפתח לי מסך שמזהיר אותי שנדבקתי בוירוס\סוס טרויאני\ קוף אצטקי וכדומה. יש לי אנטיוירוס מסוג NOD32, ובנוסף SPYBOOT, Lavasoft Ad-Aware SE Professional, CCleaner שהורדתי בעזרת עצות של אנשים טובים לב שניסו לעזור לי כגון MAX, (כל מי ששכחתי שיזכור שאני אנצור את עזרתו) זקוק להדרכה אישית , להסרת החרא שתקף את המחשב שלי!!! בבקשה עזרו לי, אני אעשה הכל אני לא יכול לראות את המחשב שלי קורס ככה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. אני משער שזיכרון פגום לא יגרום לו להתקע אלא רק להציג שגיאות (והוא לא מציג שגיאות במהלך הבדיקה עד שהוא נתקע). המחשב נתקע גם במהלך עליה של ווינדוס ובמהלך ההתקנה של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by tfo,

יש לי EPOX 8KDA3J בכל מקרה היו לי כמה בעיות מוזרות עם המחשב: בהתחלה חודשיים אחרי שקיבלתי אותו הוא היה עושה באמצע העבודה מסך כחול וניכבה - רושם במסך הכחול שיש איזה שגיעה באיזה כתובת בזכרון, חשבתי זה הארד דיסק גורם לזה, קניתי חדש (גם ככה הייתי צריך) שמתי עליו את המערכת, פירמטתי את הישן, הפעלתי: "סיים שיט" העפתי תישן, השארתי רק את החדש אותו דבר עוד פעם, לאחר מכן היו מקרים מסוימים שמתי שהמחשב היה קצת עמוס (והייתי די טוחן אותו) הוא היה עושה כמה קליקים כאלה שנראה לי שנבאו מהארד דיסק ואז נתקע או שוב פעם מסך כחול ו RESTART, בכל מקרה כל העסק הזה גרם למחשב לעלות לאט ולפעמים לא לעלות. ניסיתי לעדכן ת BIOS, ניתקתי רכיבים, פה ושם המחשב היה עושה בעיות אבל זה היה די נסבל כי רוב הזמן …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by kentaro,

התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. התוכנה הזו שינתה לי כל מה שצריך להיות כאילו פונט בצבע שחור לאדום! והאיכות נפגמה! אוי ידעתי לא להתחיל עם אוברקלוקינג לא רציתי רציתי כולה לשלוט במאווררים! איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל תעזרו לי בבקשה!

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by ranran,

שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב ונתקלתי בבעיה שהוא נתקע חשבתי על סיבה אולי למרות שהיא לא הכי נראית לי ואני חייב לדעת אם זאת היא שהכנסתי את המעבד במאחורה שלו איפה שה"פינים" (E7400) במרכז הייתה מדבקה לבנה קטנה כזאת שלא פגעה בפינים אבל היא הייתה במרכז של המעבד שיש לו שם גם דברים השאלה שלי אני אמור להוציא אותה או לא? על המדבקה עצמה היה רשום סתם מספרים כמו מספר סריאלי אם אתם צריכים הסבר מדויק יותר איפה המדבקה אני יקח תמונה של מעבד ויסמן בצייר תודה מראש

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by b-nary,

לפני חודש בערך קניתי את המחשב הזה: AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB Twinmos CAS2.5 Seagate NCQ 160GB SATA Gigabyte Radeon X800XL 256MB VIVO שאר החלקים לא חשובים. אחרי שבוע בערך, ההארד דיסק התחיל לעשות רעשים חזקים. לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי, והם החליפו לאחד חדש. עכשיו גם החדש עושה רעשים חזקים. מה לעשות? כי אם גם הישן וגם החדש עושים רעשים אז אני לא חושב שזה צירוף מקרים והחלפה של ההארד דיסק לא תעזור... כדאי אולי לקחת איזה WD 200GB SATA במקום? כי אמרו לי שה-NCQ לא כ"כ מורגש במחשבים פרטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by המפרט,

יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב/מאתחל אותו , המחשב נתקע לפני המסך כניסה של הXP, ואני צריך לעשות מס' פעמים ריסט עד שהוא עולה. המחשב שלי הוא P4 2000, לוח אם משולב, כרטיס מסך GF2 MX440 זכרון 256 MB למישהו יש כיוון מה זה יכול להיות? התקלה הזאת מאוד מציקה וכל הריסטים האלו לא בריאים למחשב.. בתודה מראש אריאל

20. כשאני צורב דיסקים לדוגמא דיסק שירים, אז כשאני שומע את הדיסק במערכת הדיסק קופץ. וניסיתי לצרוב כמה פעמים על מהירויות שונות נמוכות. לא עזר חשבתי שהבעיה בדיסקים ווניסיתי לצרוב בדיסק של חבר שלי BENQ על מהירות 52 ועדיין זה קופץ. צרבתי בתוכנה מדיה פלייר ובנרו החדש - אותו דבר קופץ. הצורב אצלי כבר די הרבה זמן יש לו שנתיים פלוס מינוס איך אני בודק אחת ולתמיד אם הבעיה היא בצורב או בדיסקים? כי אני לא רוצה לקנות סתם צורב חדש ד"א יש לי צורב של LG 52X24X52 תודה מראש וחג שמח עומרי

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by 2on1,

שלום, קיבלתי מחשב ישן, יד שניה (סטודנט תפרן), מי שנתן לי אותו אמר שהוא עובד (דוד שלי, אין סיבה לא להאמין לו) הבעיה היא שהמחשב שכב בתא מטען של רכב איזה שבועיים לפני שהוא הגיע אליי. כשאני מדליק אותו, הוא לא נדלק. לפעמים אני שומע איזה קליק קטן כאילו ממסר מנסה להיסגר אבל זהו. אין שום חיוויים חשמליים ונראה כאילו שאין בכלל מעבר זרם. הוצאתי את כל הרכיבים וניסיתי לבדוק אולי משהו מפריע אבל התופעה ממשיכה. אין לי דרך לבדוק את ספק הכח ונראה לי שהוא הבעייתי פה. הוא ישן, הפיוז בסדר אבל היו חתיכות של גומי (שנראה שרוף או ישן וקשה, תלוי כמה אופטימי מי שמסתכל) בתוך הספק כשפתחתי אותו. יש הצעות כלשהן? חשבתי לקנות ספק חדש, תהיה בעיה להחליף את הנוכחי (235W) ב- 300W, נניח? אין לי חשק להשקיע …

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום; המחשב שלי החל לעשות בעיות אתמול כאשר בבוקר פשוט סירב לעבוד. המחשב מתחיל לעבוד, הווינדוס עולה, תמונת הדסקטופ אפילו נטענת, ואז נשמע קליק מהדיסק הקשיח והמסך הופך לשחור. כאשר אני מעלה בSAFE MODE המחשב עולה. וכאשר אני מעלה את המחשב בLast known configuration that worked האנטיווירוס מנוטרל (AVG 8 ) . הכל החל אחריי שהתקשיתי שלשום לעדכן את האנטיווירוס (מאחר והתמיכה בגרסא 7.5 תופסק להיתמך בעוד כשבוע). שינויים במערכת לא נעשו פרט לאנטיווירוס. אני חושש שהבעיה היא בו, אבל אינני בטוח, אילו עוד בדיקות אפשר לבצע על מנת לאתר את הבעיה? במידה והבעיה היא בו, על איזה אנטיווירוס חינמי אתם ממליצים? תודה, רון.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  24. יש לצין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל אותו.. הוא עולה.. ואז כתוב משהו כזה.: uCode CPU error press F1 to resume לא זוכר בדיוק.. משהו כזה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by assaf990,

אפשר לחבר לוח AMD למרז של P2? כי המארז קצת קטן? והאם הספק יתאים?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים