עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי השבוע את המפרט הבא: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2V זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN כאשר אני מנסה להריץ עליו את התקנת ווינדוז XP SP2 עוד בשלב הכנת הקבצים (מיד לאחר שהוא נותן אפשרות לF6 למשהו ו F2 לריקוורי) בשניה שהוא אומר windows is starting מופיע המסך הכחול שהמחשב מכבה את עצמו על מנת למנוע …

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  2. היי קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) ושמתי בו שני HD של 250GB כל אחד: wd 250gb 16mb sata2 maxor 250gb 8mb רגיל את הWD שמתי כמאסטר ואת השני SLAVE התקנתי ווינדוס והמחשב זהה לי רק HD אחד שעליו התקנתי את הווינדוס יש לי תוכנת EVEREST שבה אני רואה את שני ההארדיסקים, הלוח שלי זה P5W DH זה קשור אולי איכשהו לRAID (שאני אםילו לא יודע מה זה) איך אני עושה ש"במחשב שלי" יופיעו שניהם? זה שאחד מהם הוא SATA2 יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות? תודה :'(

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. מה פשר הדבר ? כשניסיתי לחבר את המסך למשב ע"י SVIDEO (אבל בתצורה של טלויזיה ולא בתצורה של מסך ממשי) הוא עבד, אבל ראו ברזולוציה נמוכה, והגבהה של הרזולוציה לא ממש אפשרית (כרטיס מסך דיי מיושן, voodoo 3 VIVO) מישהו יכול לעזור? אני אישית משער שהבעיה היא שהכרטיס לא יכול למשוך לרזוולוציה של המסך, אבל... אני לא בטוח

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by blade2,

יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz לוח : D845HV נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה. המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסו…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by itail,

****בטעות כתבתי את זה פה אפשר למחוק/להעביר***** שלום! אני צריך מפרט למחשב משרדי שאמור יהיה להריץ אוטוקאד ותוכנות מתמטיות בתקציב של כ-2300 ש"ח (אפשר קצת יותר) המחשב הוא ללא מסך/כוננים וצריך הארדיסק קטן (80G יספיק). אם אפשר, אז שהמפרט יהיה מKSP כי אני קונה את המחשב משם תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by E-Bear,

שלום לכולם. לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל בבית. הכל רגיל, כבר קרה בעבר... בקיצור נכבה המחשב וכשניסיתי להדליק אותו קרה דבר מוזר. המאווררים נדלקו כרגיל אבל ארבע נורות הבקרה נשארו דולקות ואז היה מין צפצוף אחד מוזר. המסך לא נדלק לי והעכבר לא מקבל מתח... אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעשות ריסט לביוס עם הג'מפר, להוציא את הבטריה, חיברתי מחדש כל רכיב חוץ מהמעבד (זה סרט בגלל הסוניק טאוור עם המאווררים...) ושום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי! :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by Dude29,

שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by inglor,

שלום, יש לי לוח S3 של GIGABYTE עם מעבד E4300 של אינטל וזכרונות XMS2 של CORSAIR, למחשב לוקח בערך 20 דקות לעבור את הביוס אם כי בסוף הוא עושה את זה, יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by shahar07,

המחשב שלי עם 2 כוננים בraid 0 לאחרונה התחילו בעיות וכאשר אני מדליק את המחשב נפתח לי ה matrix storage בהודעה שה raid 0 failed הארד דיסק אחד unknown disk ולאחר מכן הוא נכנס למסך של reboot and select proper boot device זה היה לי בעבר וזה הסתדר האם הבעיה היא ל ה HD או של הraid ? מה אפשר לעשות ? הלוח הוא של asus p5w dh delux

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by WinnerLine,

יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי

14. Started by cold fire,

שלום הלכתי לחבר שלי לעזור לו להתקין וינדוס XP, ניסיתי להתקין לו XP שהיה לו וגם הבאתי עותק אחד צרוב ומקורי(הבאתי גם ויסטה מקורי) בקיצור אני מנסה לעשות BOOT דרך הCD/DVD הוא מראה לי את ההוראה שצריך להקיש על מקש כלשהו כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבעיה שלא משנה כמה פעמים אני לוחץ ועל מה אני לוחץ במקלדת הוא פשוט מתעלם מכל ההקשות וזו לא בעיה במקלדת כי נכנסתי לביוס דרכה, דגם של הלוח שלו הוא msi ms 6728 ניסיתי לחפש משהו בביוס שקשור לזה אבל לא מצאתי כלום תודה עריכה: הדיסק קשיח הוא בממשק IDE

15. ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by veredgf,

כמו שהכותרת מציינת יש לנו במחשב כרטיס 8500GT- לפני כמה חודשים המסך פסק להדלק, למרות שראינו שהוא פעיל. המסך הספציפי הזה מתחבר רק עם כאבל DVI. הבאתי כאבל DVI חלופי אבל הבעיה לא נפתרה. לעומת זאת מסך VGA התחבר תקין לאותו כרטיס... משום מה הנחתי לכן שהבעיה במסך. בינתיים קנינו לכן מסך חדש... אבל... כשחיברנו את המסך ליציאת ה- DVI הוא התריע על בעייה בכאבל... ולא פעל. הוא כן מתחבר ליציאת ה- VGA של אותו הכרטיס בצורה תקינה... יתכן כי בכרטיס תהיה פגיעה רק ביציאת ה- DVI? או שזו בעיה אחרת? המון תודה, ורד

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. ישלי בעיה במחשב לאחר אוברקלוק הוא לא נדלק למרות שהוצאתי את הבטריה והחזרתי הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ככה הוא יכול להיות שעה , ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולא עזר , מישהו יודע איך אני מסדר את זה? לוח אם ep45 ud3l מעבד q8400 זיכרון ראם Kingston 2gb x 2 800mhz

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  18. שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. אחרי כל הבלאגן מהדיון הקודם וסך הכל מעל 10 שעות של שבירת ראש ומשחק עם כל דבר אפשרי מצאתי שהמחשב לא נדלק כשהרמקולים החדשים מחוברים וזה באמת התחיל לפני כמה ימים שקניתי אותם אני אפרט טוב יותר- כשאני מדליק את המחשב עם הרמקולים מחוברים הוא נדלק לרגע קצר מאוד (הרבה פחות משניה), ומיד נכבה. אחר כך אי אפשר יותר להדליק אותו עם הרמקולים ובלי הרמקולים, הוא שוב ידלק רק לרגע קצר מאוד. כשאני עושה את זה הרמקולים משמיעים מעין פיצוץ חזק ברגע ההדלקה, ואחרי שהמחשב נכבה הם ממשיכים לעשות מעין דופק של שעון בקצב קבוע כדי להדליק אותו אני צריך לנתק את הרמקולים, לנתק את החשמל, ללחוץ על הכפתור הדלקה, ולחבר שוב את החשמל אחרי 2 דקות. ניסיתי לחבר כבל אחר של רמקולים בלי לחבר לשום דבר והוא לא עוש…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. יש אצלי מחשב נייד עם כרטיס מסך של nvidia מדגם gt 330m. עכשיו מדי פעם המסך ניכבה,נדלק, ואז מופיעה לי הודעה בסרגל למטה שהכרטיס הפסיק לעבוד,משהו כזה, ויש הודעת שגיאה. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? התקנתי את העידכונים הכי חדשים שמציעים באתר של nvidia, ועדיין אין פיתרון לזה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by BneXt,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by nafal123,

לפני כמה שבועות המחשב שלי התחיל לקרוס כל פעם שאני "מעמיס" עליו (כנראה), אם כמה תוכנות פתוחות באותו הזמן ולפעמים אני פותח עוד חלון שיחה, או עוד טאב בפיירפוקס אז הוא ישר קורס - לפעמים BSOD אבל לרוב הוא פשוט עושה ריסט. או שאני מריץ משחקים גבוהים, אותו הדבר. פירמוט לא עזר. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו אחרי הרבה זמן, הניקוי עזר קצת אבל המחשב עדיין קורס. טמפ' המעבד בidle 38-40 כרטיס מסך 79 E8400 4870 3gb ram שמתי לב בtaskmanger שהאחוזים בcpu usage קופצים הרבה, אם יש קצת תוכנות פתוחות עדיין יש קפיצות של עד ל50-80 אחוז. אבל בidle הכל רגוע, בסביבות ה2%. לא יודע כבר מה לעשות, מודה על כל עזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by OBR,

קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by oth123,

שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by רון 24,

שלום לכולם,אני בניתי א ת המחשב שלי בערך לפני כשבועיים והוא עושה רעש מוזר של קצר די מלחיץ אני לא יודע למה אשמח לעזרה אצרף סירטון New WinRAR archive.rar

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.