תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה בבקשה תעזרו לי קניתי מחשב חדש ללימודים.. ההרכבה הייתה עצמאית ככה שבדיקה "במעבדה" לא הייתה anyway המפרט הוא כזה amd 3200 64BIT לוח אם של gigabyte 512 K קינגסטון GF7700 estren digital 160GB sata 2 המארז הוא מאוור בצורה טובה.. אפשר לשים שם בקבוק בירה, המעבד עובד על 28 מעלות ויש 5 מאוררים דנדשים שמזימים אוויר החוצה ופנימה בידיוק כמו במאמר האחרון עכשיו הבעייה היא כזאת... יש לי 2 הראד דיסקים אחד 80 GB ישן של WESTREN שעובד על 27 מעלות והחדש 160GN של WESTREN עובד מגיעה ל 50 מעלות כבר אחריי 3 דקות של עבודה, חשוב לציין שהמיקום שלו מאוורר הלכתי לספק שלי.. סיפרתי לו על הבעייה ובלי לחשוב פעמיים הוא הביא לי הארד דיסק חדש מהקופסא.. חיברתי אותו ועדיין אחרי 2 דקות …
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
The Win XP isn't loading, I think something got fucked up with the CPU/FSB/SDRAM Freq. or whatever it's called.. When I start the PC, I get to a point that I can choose from several options how to start the OS: Couple of safe modes Last known Good Config and Start Win Normally Nothing works, I tried them all and it doesn't want to load the OS, it just gets stuck. I tried to look for the jumper to reset the BIOS config but I can't find it, it's a very old Motherboard. I'm writing from my big bro's PC and he doesn't have Hebrew in it, so sorry about that
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם הלוח הזה, ונראה לי שהלוח התקלקל. באמצע העבודה המחשב קפא והתמונה נשארה, לאחר ריסט, המחשב לא עלה יותר, כלומר אין צפצוף, ואין תמונה, יש חשמל והמאווררים עובדים.... האם מישהו נתקל בזה ויודע במה מדובר? איפה מתקנים כזה דבר בארץ?? אני לא רוצה לשדרג עדיין ומאד מעוניין להשאיר את המחשב הזה, עם הלוח הזה. האם מישהו פה מכיר מישהו שרוצה למכור כזה לוח?? פירסמתי מודעה גם בלוחות על זה. תודה רון
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חבר שלי השאיל לי זיכרון של 256MB מסוג SDRAM עכשיו ניסיתי להחליף אותו בכרטיס של 128MB שיש לי במחשב אבל המחשב לא מזהה אותו...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז הורדתי את הדרייבר החדש כי היה לי אחד ישן מאוד.. פתאום אני מפעיל סרט ואני רואה שסרט בגוונים אדומים ! ממש אי אפשר לראות כלום ככה . איך אפשר לתקן את המצב שנותר ? איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אולי להסיר את הדרייבר ?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המחשב עובד לעט הנה פירוט קבצי מינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030708-02.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\Documents and Settings\edi\Desktop\WindowsXP-KB835935-SP2-Debug-slp-Symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible P…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B.. הבנתי שאפשר לעדען איכשהו דרך הוינדוס... איך? ואיך אני מגבה את הביוס? תודה..
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה תוכנות Speed Fan Everest כל פעם שאני מנסה ליבדוק את ה טמפ' המחשב ניתקע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! יש לי בעייה. אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה, אבל לא היתה לי מענה בפורום המתאים אז אשמח לתגובה כאן... היתה לי בעיה באווטלוק אקספרס שכל ההודעות שישבו בתוכנת הדואר נמחקו איך שיצאתי מהתוכנה בעיה מוזרה שנפתרה רק לאחר שהרצתי תוכנת אנטי ריגול שסידרה את הבעיה (sqybot) אבל... עדיין,כל הדואר עם מכתבים מאוד חשובים נמחקו (הכתובות דואר לא נמחקו) מה שנשאר זה התקיות של הדואר שיושבות ב WINDOWS וכל החומר נמצא שם,הבעייה שכשאני נכנס לתקיות הכל שם נראה כג'בריש ואני לא יכול לקרא כלום השאלה היא-האם אפשר לשחזר מהתקיות האלה משהו??? ואיך? אני מקווה שהייתי ברור מספיק. בתודה מראש אלי
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה. מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש 21 אינט' ולא כמו המסך הקודם הוא על רזולוציה גובוהה ולכן שאני משחק עכישו משחקים גם הם על רזולוציה גבוהה והמשחקים לא רצים לי חלק כמו פעם ושאני משחק אני צריך להוריד רזולוציה השאלה שלי היא אם אני צריך לשפר את כרטיס המסך שלי או את המעבד? כרטיס מסך שלי: radeon 6450 1gb מעבד: amd triple core 3.3 ghz
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה עשיתי הסרה לדרייורים של נווידיה והתקנתי חדשים המחשב מסרב לקלוט את הדרייברים ונותן את ההודעת שגיאה שבנושא זה קורה עם כל גרסה שאני מתקין לא רק החדשה בינתיים אני על דרייברים של VGA של windows... הצילו
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, ב-25/5 קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט וחזר לעבוד כמו שצריך. ולפני כחצי שעה קיבלתי בדיוק את אותו המסך כחול (באמצע נגינת וידאו HD MKV), אז התחלתי לדאוג. המסך כחול הוא מסוג IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, שלפי הבנתי מהרשת הוא בעיית חומרה. אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט של המחשב הוא: Intel e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB DDR2 Crucial M4 128GB 3X2TB HardDrive , Geforce 210, Creative X-Fi Xtreme Audio (PCI Exp), כל הדרייברים של כל ההתקנים מעודכנים. הוספתי תמונה מ BlueScannerView
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קודם כל שלום,אני חדש בפורום והופנתי לכאן ע"י חברים שאמרו לי שפה יש אנשים מבינים בעניין. לפני הצגת הבעיה אני אציג את עצמי -קוראים לי ניצן,בן 15.5 ידע בסיסי עד נרחב בחומרה . בעיה : יש לי מחשב, עם 2 סטיקים של זכרונות מסוג 256mb [סטיק אחד של corsair והשני של mushkin ,מדובר במותגי זכרונות]. הסטיקים הם ddr400 משמע : pc3200 , לוח האם שלי , הוא - Albatron KM18G PRO עם צ'יפסט של NVidia מדגם Nforce2 , הבעיה בעיקרון היא שהזכרונות לא עובדים בקצב של 400mhz , יש לציין שהלוח הוא לא dual והמהירות אינה מתחלקת. הביוס בעצם מזהה את הזכרונות כ-266 MHZ pc2100 ד"א,הלוח תומך בזכרונות ddr 400 יש לציין גם שאת הזיכרון של מושקין קניתי לפני שנה,והבעיה עם המהירות הייתה עוד עם הסטיק של קורסאייר עוד ל…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך משנים את ההארד דיסק או את הכונן הלוגי שממנו המחשב ייקח את הזיכרון הוירטואלי והאם אפשר לעשות שהוא ייקח מדיסק און קי (זה יותר מהיר?)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחר שניקיתי את הזכרנות (והוינדוס עולה פשוט עשיתי "התעלם"), זה רושם לי לפני שהוא עולה) : כאילו שהחלפתי CPU ואני צריך לעשות משהוא בהגדרות ה-CMOS או משהוא כזה בתוך הביוס . (יכול ליהיות בגלל שהפרדתי את הסוללה ל-5 דקות וזה איפס לי את הביוס ?) תדוה לעוזרים !!!!! הביוס שברשותי : וד"א ראיתי את הטמפ' שלי בביוס והיא על 26 מעלות P-4 1.8 זה סביר ? (המאורר היחידי בתוך המארז פה זה של המעבד )
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לכל מי שכול לעזור אודה מאד ! יש לי בעיה עם אחד (מקווה) מהרכיבים במחשב. ספק לוח הארד דיסקים או זיכרון .הזמנתי מארז גדול ומאוורר וספק חדש וחזק .ואני רוצה לבצע בדיקה בסיסית לשאר הרכיבים. זכור לי שראיתי פעם אפשרות לבדיקה שמחברים בה את הלוח לספק ומפעילים וצריכה להיות איזה שהיא תגובה לד שנדלק או צליל מסויים שמאשר שהכל בסדר או לא ואה הכל בסדר מוסיפים רכיב נוסף (מעבד כנראה ) ושוב מפעילים ושוב יש תגובה וחוזר חלילה עם כל הרכיבים הבסיסיים (לוח מעבד זיכרון ).האם משהו יודע מזה ויוכל להסביר או לשלוח אותי לכתובת הנכונה זה יציל אותי .בדודה מראש marantz !!!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן לכולם! מצטער מראש אם טעיתי, אבל לא ידעתי אם זה מתאים למציאת דרייברים בתוכנה או בעיית חומרה. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: הפעלתי את המחשב החדש שלי וראיתי שהמניאקים בחנות לא התקינו וינדוז אפילו ולא פירמטו את ההרדיסק ולא כלום. באתי להתקין, ונזכרתי ששמעתי בעבר על הבעיה שוינדוס XP לא מזהה לבד את החיבור החדש של S-ATA2. עכשיו, זכרתי פתרונות שונים ומשונים, שכללו לחיצת F6 בSETUP של XP והכנסת Floppy Disk עם הדרייברים המתאימים. היו 2 בעיות: 1. יש לי את הדרייברים רק בדיסק של הלוח אם, ואין לי כיצד להעביר אותם לFloppy Disk. 2. אין לי בכלל כונן Floppy במחשב החדש ??? ??? ??? בנואשות, ניסיתי להמשיך את ההתקנה של הוינדוס בכל זאת, בתקווה שיהיה בסדר. כפי שאתם רואים, אני כותב לכם עכשיו מ…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-