עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ran1809,

הנה תמונה של בעייה במנהל ההתקנים ורואים שיש התקן אחד עם סימן צהוב כמו כן ניסיתי לחפש לו עדכון מה עוד ניתן לעשות?? ניתן לראות גם בהמשך השאלה בעייה נוספת שיש לי תודה רן

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש לי כרטיס מסך בשם GeForce 4 MX 440 64 MB . כשאני מכבה את המחשב ואז אני מדליק אותו נגיד אחרי כמה דקות או אפילו ישר אחרי שהוא מכובה - המסך לא נפתח ואז אני צריך להוציא את הכרטיס מהמקום ולהחזיר אותו חזרה וככה זה כל הזמן מחדש . יש מצב שהספק מספק לכרטיס מסך יותר מדי חשמל ?.. כי זה לא יכול להיות שהוא לא מספק מספיק חשמל כי זה ספק די טוב (Enermax EG365AX-VE 350 watt) מפרט המחשב: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 4x256 Ram GeForce 4 MX 440 64 MB Maxtor 40 GB Asus 52x32x52 תודה מראש, משה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by moshon,

לחבר שלי יש בעייה מוזרה-הוא קנה מחשב חדש חיבר הכל (כמו שצריך) וכשהוא מחבר את מסך הcrt אין לו תצוגה (אפילו לא ברמת הביוס) וכשהוא מחבר את הvideo out עם s-video הוא רואה רגיל--גם בביוס... הוא כבר החליף את הכרטיס המסך ועדיין אותה בעייה (גם עשה עידכוני drivers) מישהו שמע אי פעם על דבר כזה (גם החליף מסך)... כרטיס מסך: x1600pro sapphire לוח האם: ga-m55 sli בתודה ובברכה משה

4. Started by g_s,

לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by danh74,

שלום לכולם, בזמן boot (ממש בשניות הראשונות) המחשב קופא לדקה , גם ה hard disk לא עובד. אחרי דקה המחשב חוזר לעלות , מראה את ה desktop וחלק מהתוכנות ב system tray ואז קופא שוב לדקה. אחרי זה המחשב עובד כמו שצריך. הבעיה התחילה כאשר החלפתי את המודם מ ALE130 ל ALCATEL 510. AMD2500 256MB NF7S תודה מראש

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. שמעו יש בעיה חמורה לחבר שלי...הוא פירמט את המחשב שלו..התקין את הXP החדש בכונן D ואת כונן C הוא פירמט עם Partition_Magic ועכשיו הוא עשה ריסט למחשב כי הוא התקין את האופיס והכול ועכשיו המחשב לא עולה לא בכלל....מה עושים?! לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת לבד...מבקש עזרה... אין לי מושג מה לעשות כי המחשב לא עולה לXP ומוזר כי הXP בכונן D אז מה עושים?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by SharonSx,

חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. לוח אם של גיגהבייט, כרטיס קול און בורד, דרייבר ריאלטק. וינדוז 10 ורמקולים של קריאטיב. חיברתי מצלמה לוגיטק C920. המיקרופון עובד - שומעים אותי בצד השני בסקייפ , זום, ווטסאפ. הרמקולים משמיעיפ פידבק רצחני. אני לא מקבל שמע ברמקולים בשלב זה, כך שאיני שומע את דברי הצד השני. יש דרך ךפיתרון ? תודה

9. Started by Or94,

לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by Swed,

יש את החוטים שמתחברים מהכתפורים בקדימה של המארז ואני לא מצליח לחבר אותם ללוח אם של של IBM זה לוח אם דיי ישן משנת 2001 ! רשום IBM P6 לא יותר מזה ואני לא מצליח לחבר אותו לחוטים אם מישהו יכול לעזור תודה !!!!! וזה דחוףף!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by Ronen Mars,
    • 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by PrizeeHeb,

לקחתי את המחשב של חבר ופירמטתי לו אותו התקנתי לו את התוכנות שהוא רוצה. הכל טוב ויפה הכל עובד אני קראתי לו לבוא לקחת הוא הגיע הביתה מדליק ורשם לו check monitor cable הוא התחיל לשחק עם הכבלים ובטעות הזיז בספק הכוח את המתח והספק נשרף. עכשיו הוא קנה ספק חדש המחשב עובד אך לפני ההגעה לברוך הבא לויינדוס הוא מקבל מסך שחור. הוא אומר לי שרשום לו את זה לפני שהמסך נהיה שחור: THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS. מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by idodos,

למה כאשר אני מסמן את כל הקבצים זה מראה לי 12 ג'יגה וכאשר אני עושה על c מקש ימני זה מראה לי 18 ג'יגה תפוס! ועשיית את מה שגנדלף אמר והקובץ הזה לוקח רק 700 מכה עכשיו אז זה לא מה שישנה. אני זוכר שפעם משהו אמר עוד כמה אפשרויות! דבר שני - איך אני בודק איזה service pack ל- office xp מותקן אצלי? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by erjerjerj,

יש לי microsoft slidewinder game pad pro ולאחרונה הוא הפסיק להגיב מדי פעם, וכאשר ניתקתי אותו וחיברתי מחדש ל USB הוא המשיך לעבוד. עכשיו הוא יכול להפסיק לעבוד וכשאני יחבר אותו מחדש הוא לפעמים לא יזהה את ה gamepad (אחרי מספר רב של ניתוקים וחיבורים הוא מזהה אותו) מה ניתן לעשות? האם ה gamepad התקלקל? זו בעיית חומרה שניתן לפתור לבד? האם הבעיה היא בחיבור ה USB? (ניקיתי אותו עם אלכוהול) האם הבעיה היא ברכיבים אלקטרוניים שבתוך ה gamepad? כבר אין אחריות על ה gamepad מידע נוסף שאולי קשור לבעיה: לאחרונה התקנתי FW של sygate שגרם לתוכנות שיתוף לעבוד ב 100% CPU נראה לי שהבעיה התחילה מאז ההתקנה או לאחר ההסרה של ה FW (הסרתי אותו כעבור כשעה). אחרי שגיליתי שעדיין יש בעיה עם ה gamepad לאחר הה…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by SpEcToR,

יש לי לוח אם ASUS P5B.. הבנתי שאפשר לעדען איכשהו דרך הוינדוס... איך? ואיך אני מגבה את הביוס? תודה..

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by Skeleton,

אני רוצה לשמוע באוזניות וזה לא נותן להפעיל דרך החלק הקדמי של המחשב... יש לי לוח אם GiGabyte p35 DS3. חשוב לציין שהתקנתי את כול הדרייברים העדכנים להיום.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  17. מחשב חדש דנדש הורכב עליו שני סטיקים של TRENSCEND 2*1 עכשיו עם שני הסטיקים הוינדוס לאמסכים לעלות עם אחד מהסטיקים הוא עולה ( עם אחד מסויים ) השני אפילו לבד לא עולה עשיתי בדיקת MEMTEST86 הסיקט הראשון לא רושם בעיות . הסטיק השני מתחיל להריץ לי ERRORS בצבע אדום עד הודעה חדשה! מה עושים?? האם הדבר הזה מכוסה באחריות , כלומר אם אני מחזיר אותו מחליפים לי או שיש פתרון אחר ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by rotman,

שלום , המחשב שלי משום מה מדיי פעם כש"מתחשק" לו פתאום מרסט את עצמו , זה לא עיקבי , זה יכול לקרות באמצע שהוא לא עושה כלום , באמצע משחק מחשב , באמצע גלישה באינטרנט (כמו שהרגע קרה לי) , דרך אגב , בפעם הקודמת שזה קרה מיד נכנסתי ל bios ובדקתי את חום המעבד ולוח האם אם אני זוכר נכון לוח האם היה 34 מעלות והמעבד 40 מעלות (משהו כזה) חשוב לציין שביטלתי את אפשרות ה Automaticallyrestart ב startup and recovery . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה! *המחשב חדש מלפני חודשיים ומותקן עליו windows xp SP2

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  19. היי חבריה, לוח אם asus p4r800vm מעבד 2.6 אינטל הבעיה היא זו: 2 סלוטי הזכרון עובדים רק אם אני מתקין באחד מהם זכרון לא משנה באיזה מהם. אם אני מתקין 2 יח' זכרון בשניהם זה תוקע את מערכת ההפעלה ומעלה מסך כחול. עשיתי סריקת וירוסים-אין בעיה יש פתרון? תודה,אהוד

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by solo53,

לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by Don_Makaveli,

אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. לוח אם ASUS [אין לי דגם מדויק,לא ישן מדיי ולא חדש] דיסק קשיח 160 SATA לא מזהה אותו בביוס!, אבל יש אפשרות ללחוץ ctrl-a לפני הבוט ואז הוא מזהה אותו בתור RAID עברתי מיליון פעם על הביוס הדיי פשוט, לא קיימת אופציה שאני מצאתי לבטל את ה RAID לא ניתן להתקין ווינדוס, כי הוא לא מוצא את הדיסק הקשיח

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. כעבור זמן מסוים לאחר הפעלת המחשב (שבזמן זה הכל עובד כשורה!!) , לחיצה על קובץ כלשהו עם העכבר פותחת את המאפיינים שלו במקום את הקובץ עצמו,והמקלדת מפסיקה לתפקד-הפתרון היחיד הינו הפעלה מחדש של המחשב. בדקתי הגדרות עכבר ומקלדת בלוח בקרה,הכל נמצא תקין. דרייבר של מקלדת אלחוטית מותקן. (והעכבר הוא עם חוט אז אין צורך בדרייבר כלשהו) . כיצד פותרים הבעיה? נ.ב : אם זה עוזר במשהו...פירמטתי את מחשבי לפני מספר ימים (בלי קשר לתקלה זו) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by lalush33,

האייקונים בשולחן עבודה מתבלבלים למשל לicq יש תמונה של כתבן וכו'..אפשר עזרה תודה מראש

25. Started by ido-nava,

שלום, ב-25/5 קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט וחזר לעבוד כמו שצריך. ולפני כחצי שעה קיבלתי בדיוק את אותו המסך כחול (באמצע נגינת וידאו HD MKV), אז התחלתי לדאוג. המסך כחול הוא מסוג IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, שלפי הבנתי מהרשת הוא בעיית חומרה. אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט של המחשב הוא: Intel e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB DDR2 Crucial M4 128GB 3X2TB HardDrive , Geforce 210, Creative X-Fi Xtreme Audio (PCI Exp), כל הדרייברים של כל ההתקנים מעודכנים. הוספתי תמונה מ BlueScannerView

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים