עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\040111-17160-01.dmp C:\Users\GAL\AppData\Local\Temp\WER-34211-0.sysdata.xml מה הפתרון הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by qwerty2,

שמעו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ויש לי דיסק התקנה מקורי אבל אין לי את הסיריאל מה אני עושה? איך אני משיג? ועוד שאלה שאי מפרמט לבד אחרי שאני מתקין את הווידוס והכל אני צריך גם להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם/כרטיס מסך ?

4. שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

5. Started by aor,

שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה בתחילת שנה שעברה. המפרט הוא: מעבד: i5-8400 לוח אם: Gigabyte H310M H 2.0 מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 hdd 1TB של WD סלוט 8GB RAM של Kingston מארז Antec VSK4000B-U3 הסיפור הוא שאני מאמץ את ה-cpu ב-100% 24/7 לצרכי מחשוב מדעי (אני פעיל ב-WCG, שם משתמשים בcpu עבור מחקרים מדעיים). אני דואג לנקות את המחשב באופן תדיר, כל חודשיים מנקה אבק, ועכשיו עם בוא הקיץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה-80 מעלות. אבקש את עצתכם כיצד ניתן להוריד את הטמפרטורות. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Shaharweiss,

היי. לא הצלחתי למצוא ברשת תשןבה לשאלה שלי: יש לי מעבד i7 לוח אסוס p6t. יש לי 6 גיגה זכרון ראם, כאשר המקסימום של הלוח הוא 24. אני מפעיל ווינדוס 7 64 ביט. אני מתעסק בעיקר בתכנת אנימציה שהיא עצמה 32 ביט. השאלה היא כזו, האם ארגיש שינוי כלשהו בביצועי המערכת אם אוסיף ל24 גיגה ראם? לציין שרוב הזמן אני רואה שהמערכת מנצלת כ40 אחוז מהזכרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bubugu,

שאני צורב בתוכנה נרו ישר על ההתחלה זה כותב לי power calibration error מה זה אומר? ואיך אפשר לתקן את זה? הצורב שלי: yamaha 2100E משתמש באקס פי.. אה וגם זה עושה לי את זה לפעמים: http://img1.tapuz.co.il/forums/41503578.jpg וזה פשוט לא מסיים זה כל הזמן חושב

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by benhalaf,

שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: Gigabyte GT710 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E מ-KSP בעל יציאות: HDMI *1 DVI *1 VGA *1 קניתי את הכרטיס הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37510&gclid=CjwKCAjw3_KIBhA2EiwAaAAlii_jRZdWDyU9BJw1mY3Uye6W2b1szxUJEXNa22Yv95O_z_cC20Xd0xoCQ94QAvD_BwE שהוא עם אותם נתונים בדיוק, אך עם 4 יציאות HDMI. מצורפת תמונה של 2 הכרטיסים. שאלה ראשונה: הכרטיס הקודם חובר ל-PCI-EXPRESS x16 והחדש מתחבר ל-PCI-EXPRESS x1. האם זה אומר שהוא פחות מהיר? האם ניתן בכל זאת לחבר אותו לחריץ ה-x16 ? כשהפעלתי משחק שהוא לא כבד אכן הייתה ירידה משמעותית בביצועי…

9. Started by פבלו,

שלום, אני צריך לקנות מתאם בלוטוס למחשב ככה שיעבוד עם אוזניות בלוטוס. האם יש הבדל מהותי בין 4.0 ו5.0. והאם בלוטוס של אסוס שווה או יש משהו יותר טוב? Asus Bluetooth 4.0 USB USB-BT400 תודה

10. ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by scruby,

יש לי תקופה של כמה חודשים קריסות של המחשב. בהתחלה זה היה רק תוך כדי משחקים ועכשיו זה כבר אקראי. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל אך לא מצאתי. עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים של הכל, מחקתי את כל הדרייברים ב SAFE MODE והתקנתי מחדש אפילו הלכתי רחוק עד כדי פרמוט המחשב לגמרי. כלום לא עזר. צילום של השגיאה: הID משתנה הוא לא כל הזמן 3, לפעמים 0,1,2 כל מיני. מפרט: CPU: AMD Ryzen 7 5800X (Vermeer, VMR-B0) 3800 MHz (38.00x100.0) @ 3593 MHz (36.00x99.8) Motherboard: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) BIOS: 2803, 04/27/2022 Chipset: AMD B550 (Promontory PROM19 C) Memory: …

12. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP ולאחר התקנת הWindows, התקבלה שגיאה לגבי התקן ה Bluetooth שאומרת: ‏‏"Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" כשאני מנסה להתקין מהאתר של HP אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שההתקן חייב להיות זמין. מה גורם לזה ואיך אני מתקן את זה? תודה לכולם, levelone.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  13. Started by w1p,

שלום, כבר תקופה שזה קורה לי, ואני לא מוצא את הסיבה.. פירמטתי כבר ועשיתי הכל .. אז לבעיה - שאני מוריד סרט לדוגמא מפיילפלייר , האינטרנט שלי יתנתק ספציפית מהמחשב.. זאת אומרת שהמחשב עצמו לא קולט את האינטרנט אבל המחשבים האחרים בבית כן קולטים.. המחשב שלי מחובר בכבל ישירות למודם שדולק כל הזמן !! מה שכן זה יכול לקרות כל הזמן , בגלישה סתם באינטרנט , הורדות וצפיה בסרטים.. מישהו מודע לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. שלום וערב טוב. קודם אציין שהמערכת עובדת מצויין! העיניין עם מיקום האייקונים פשוט מוציא לי את טעם משולחן העבודה. אז ככה, בכל פעם שאני מעבירנ אייקון לצד שמאל של השולחן, לאחר אתחול הוא חוזר לצד ימין! ניסיתי את לשונית הVIEW -> וביטול ה AUTO ARRANGE ICONS... -> לא עוזר! אנא חברים, מישהו מכיר איזו פעולה\פקודה יעילה לנושא בבקשה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Rincewind,

החלפתי היום כרטיס מסך ולפתע כשאני מפעיל את המחשב קופצת לי ההודעה Warning: System BOOT Fail. אני לוחץ F1 ואני ממשיך לווינדוס, הכל נראה כשורה, כרטיס המסך פועל והכל טוב ויפה. זה קורה ישירות אחרי הפעלת המחשב. אם אני עושה RESTART יכול להיות שזה לא יופיע. בצעתי CLRTC אבל זה לא עזר. צירפתי תמונת מסך מ-SPEEDFAN, משום מה אני חושד בספק. יש לי ספק 350W של ANTEC למפרט הבא: ASUS M2N-E ATHLON 64 X2 4200+ 2 GB RAM CORSAIR כונן דיסקטים צורב DVD וכרטיס המסך החדש SAPPHIRE HD5670 512MB DDR5 מה אתם אומרים? יצא לכם להתקל בדבר הזה? מה הפתרון? [attachment deleted by admin]

16. Started by Nemesis,

היי, אין לי כאן את הכלים מותקנים. מישהו יכול בבקשה לנתח את ה-Dump? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  17. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

18. יש לי 2 הארד דיסקים שמחוברים בחיבורים הישנים הכבלים האפורים, ועכשיו קניתי הארד דיסק חדש 250 גיגה בחיבור sata חיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך כולל חשמל והכל, אבל הוונדוס ויסטה לא מזהה אותו. באתר החברה של הלוחות אם חיפשתי דרייבר ולא מצאתי לויסטה. מה עושים?? ד"א הלוח הו pm8m תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by תומר תומר,

היה לי ווינדוס 7 פרוץ ושידרתי ל10 ואני לא מצליח לעשות אקטיבציה ראיתי כבר 100000 מדריכים מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור? תודה לעוזרים

20. Started by biggie,

כרגע המצב הוא שאני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר שניה ומאתחל את עצמו וחוזר על עצמו. שמתי לב שהמאוורר על המעבד לא עובד והשאר לעומת זאת כן(כרטיס מסך ספק ועוד מאוורר גדול). זה קרה לי כמה פעמים בעבר ואני לא יודע איך הוא פשוט הפסיק ועבד כמו שצריך. אתמול המחשב עבד כמו שצריך לפתע נתקע אז איתחלתי את המחשב , הגיע למצב שהוא מראה את נתוני הכרטיס מסך ואז נתקע ולבסוף הגיע למצב של מה שכתוב בתחילת הפוסט. הוצאתי את הזכרונות והחזרתי וניקיתי גם אבק. אין שום ציפצופים מהלוח אם/מעבד. קראתי לטכנאי אך יגיע מחר, יש לכם אולי מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by galh_5,

שלום לכם, קורה לי הרבה בערך פעם בשעה שהמסך לפתע נהיה שחור ל-2 שניות ואז רשום לי שמנהל התצוגה הפסיק להגיב אני עם הכרטיס HD4850 ועם הדרייבר הכי מעודכן. יש לציין שהסרתי את הדריבר לגמרי והתקנתי מחדש. יש פתרון?תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  22. ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. נתקלתי בבעיה הבאה: הרכבתי מחשב חדש עם מעבד ryzen 3600 עם זיכרונות של (HX432C18FB2K2)hyperX fury black 2x8GB DDR4 המחשב עולה אבל אין post לא משנה מה אני עושה החלפתי בין הסטיקים של הראם ניסיתי רק עם אחדניסיתי בערוצים אחרים וניסיתי גם בלי כלום אבל עדיין אין post החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים(280x/290x/1060) ועדיין אין post(כבל מחובר לכרטיס מסך כמובן..) איפסתי Cmos(הוצאתי את הבטריית כפתור לכמה דקות והחזרתי) יש עוד דבר אחד, אבל ממה שקראתי באינטרנט זה לא אמור…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by unfacedman,

התקנתי בVirtual PC XP Mode (יושב על WIN 7 64) מודם USB של DYNAMODE מדגם M56EXT-USB-N. בהפעלת חייגן המודם משמיע צליל של חיבור-קו, אך אינו משמיע כל חיוג שהוא. החייגן מנסה לחייג כשכל הזמן נמשך צליל הקו עד להחלפתו בצליל המעצבן המורה על הצורך לסגור שפופרת\לנתק המודם. למה הוא לא מחייג?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. Started by שרול23,

שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.