תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שאני צורב בתוכנה נרו ישר על ההתחלה זה כותב לי power calibration error מה זה אומר? ואיך אפשר לתקן את זה? הצורב שלי: yamaha 2100E משתמש באקס פי.. אה וגם זה עושה לי את זה לפעמים: http://img1.tapuz.co.il/forums/41503578.jpg וזה פשוט לא מסיים זה כל הזמן חושב
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי שתי כוננים : 1)WD 120GB 8MB SATA 2 ) WD 80GB 8MB ATA הכונן של ה 120 גיגה אמור להיות המאסטר אבל כאשר שאני שם אותו במאסטר ואת ה 80 גיגה הוא ניתקע במהלך העליה לווינדוס הוא פשוט עושה מסך שחור ולא עולה... הלוח אם שיש לי הוא Abit IS7 -E .. תןדה מראש
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
האם פירמוט הוא מוריד מהיכולת של הארד דיסק??? אם כן... במה הוא מוריד??
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי סרגל חיפוש שאני רוצה להוריד ניסיתי להוריד Ad-aware 6.0 מצאתי 27 קבצים מחקתי אותם והסרגל לא נמחק כשאני מנסה להוריד עידכונים הוא נתקע לי על 5 אחוז ואז כשאני מעלה מחדש את התוכנה זה כותב לי eror while loading the ad-awere reference-file איך אני מוחק את סרגל החיפוש אולי SPYBOT אז תביאו לי לינק. בתודה מראש GABIG12
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן, אחרי המון זמן, שלבסוף השגתי את המשחק האדיר Metal Gear Solid 2: Substance (שזאת מן גרסה מורחבת לגרסה הרגילה למי שלא מכיר) נתקלתי בבעיה מאוד ממרמרת! אני לא יכול ללחוץ על יותר מ2 מקשים, משמע המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. למשל אני לוחץ על כפתור אשר מציב אותי במצב גוף ראשון על מנת לכוון עם אקדח, ועל עוד כפתור אשר מציב אותי במצב ירי (כולם לחוצים ביחד באותו הזמן) כמובן אני רוצה גם להשתמש בכפתורי החיצים על מנת לכוון את היריה ולא לירות סתם אל האויר אלא לתוך ראש האויב! אך אבוי לי המקלדת פשוט לא מקבלת את הפקודה. הבעיה מתאפיינת במוזרות רבה עוד יותר כשאני יכול ללחוץ על למעלה אבל לא על למטה (בתור המקש השלישי) הבעיה הזאת מוכרת לי מהמחשבים הישנים שכאשר לחצת על כמה מקשים בבת אחת …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
פעם בכמה שעות קופצת הודעת ארור ,כל פעם על תוכנה אחרת מה יכולה להיותה בעיה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם הדחופה להלן הקונפיגורציה: פנטיום 3 733 הארד דיסק מאסטר 20GB הארד דיסק סלייב 80GB כונן DVD רגיל - סלייב צורב רגיל - מאסטר עובד מצויין שנים. החלפתי את הכונן DVD הרגיל בצורב DVD מסוג NEC 3500 A כולל הג'ימפור הנכון, כך שיש שני צורבים. המחשב עלה, ולאחר מספר דקות קרס. ההארד דיסק סלייב, 80GB לא מזוהה יותר ומשמיע קולות. ניסיתי לשים אותו במחשב אחר - אותו כנ"ל. ניתקתי צורב, אותו כנ"ל. האם זה צרוף מקים מזעזע (הלכו 80GB שהיו אמורים להצרב היום) או שההארד דיסק נדפק בגלל הקונפיגורציה החדשה? ההארד דיסק באחריות, כך שיוחלף, אבל אני חושש שאם עשיתי משהו לא בסדר, יידפק גם החדש. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קיצר משום מה ב-XP שלי פתאום שאני לוחץ התחל נגיד ואז תוכניות אז בדר'כ רק מסמנים את התוכניות ועכשיו פתאום שאני מסמן לא מופיע לי עוד חלון אלה נאי צריך ללחוץ על תוכניות! כנ'ל ככה השאר.. נגיד אני רוצה ללכת אז לעזרים אז אני צריך ללחוץ עליו כדי שיפתח לא מספיק לשים את הסמן מעליו! כנ'ל ככה לכל שאר הדברים שאמורים לפתוח אוטומטי חלון איך ששמים עליהם את הסמן... משהו יודע אולי איפה בהגדרות או משהו כזה מסדרים את זה שיהיה רק מספיק סימון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המירקופון לא יודע למה הוא לא מגיב ב - Windos 98 הוא עבד לי טוב מאוד אבל ב - Windos XP הוא לא עובד. אני בטוח שהבעיה במחשב כבר בדקתי איזה 3 מיקרופונים וזה לא עזר גם הלכתי ל - התחל>תוכניות>עזרים>בידור>בקרת עוצמה והמיקרופות לא על השתק אז בבקשה שמשיהו יעזור אני חייב את זה מהר אה... ועוד משהו אם זה יעזור הכרטיס מסך שלי הוא : C-Media Wave Device
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מאוורר למעבד ומאז המחשב נדלק אך לא מראה כלום המחשב דלוק אבל לא מראה כלום ונתקע ה-power לא פועל כי המחשב נתקע, ולפעמים יש ביפ של שניה ואז עוד ביפ כזה. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
חברתי את המחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן ניסיתי לשחק עם ההגדרות וזה עדיין לא הצליח....צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה המוכרת של 1000XXXX COULD NOT BE READ מה אני עושה בשביל למצוא את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המחשב שלי איטי ואני לא יודע למה ?הוא בן שנה intel pentium 4 2.8C ghz לוח אם -ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך FX5200 עבר פירמוט ועדיין איטי ... אין שום תוכנת ריגול !!!! או וירוס ... הוא עולה מאוד לאט ,שנה עד שעולה וינדוס ... כל התקנה של משהו לוקחת הרבה יותר זמן ... :s05: :jump1:
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דיבריים של ATI וכל פעם שאני מתקין ומרסט את המחשב(לא משנה איזה גרסא!!)...נוצרות לי הבעיות הבאות!!!... אם תוכלו למצוא לי איזה פתרון...כי אני חייב לעדכן את הדרייברים...לחדש יותר!!! תומר בכר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו קיבלתי את המחשב החדש וקצת הסתבכתי עם ההתקנה של הויננדווס הכנסתי את הדיסק של ההתקנה לתוך הכונן אבל הוא עדיין לא מוכן לעלות אותו... מה עושים?ניסתי לשנות את ההגדרות בביוס שהצורב יהיה ה1ST BOOT DEVICE אבל זה עדיין לא הולך.. בקשה תעזרו לי!!! תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת ישן - סלרון 1 גיגה 256 מגה זיכרון . קניתי צורב DVD של NEC . חברתי את הצורב החדש לחיבור של הצורב הישן הרגיל (החלפתי ביניהם ) והחיבור הוא מאסטר. יש גם כונן DVD רגיל במחשב . צריבת דיסקים רגילה מתבצעת ללא תקלות , צריבת DVD אינה אפשרית . נרו נתקע בתחילת הצריבה .והלכו כמה דיסקים בנסיונות לצריבה איטית ,ונסיון לצרוב בכל מיני פורמטים של DVD מה הבעיה ? אני לא יודע מה לעשות ....
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן. אני משער שהבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים אבל אני אתאר אותה בכל זאת - אולי למישהו יש נסיון דומה. במחשב די ישן P2 אחרי שהמערכת עולה, אחת לכמה פעמים (ממש לא תמיד) הכל נתקע בשולחן העבודה עוד לפני שנגענו במשהו. שמתי לב שאפשר לדעת שזה הולך לקרות, כאשר מוזיקת הפתיחה של ווינדוס מפסיקה בערך 2 שניות לפני הזמן, במין פתאומיות כזו. ואז העכבר קופא. אחרי שעושים ריסט - הכל עובד מצויין (אין וירוסים ואין רוגלות), עד לפעם הבאה. הייתי מפרמט, אבל זה מחשב כל כך ישן עם פלופי שלא עובד, ויש לי הרגשה שאסתבך איתו לגמרי אם רק אתחיל. האם לפני הפירמוט - זה יכול להיות עניין של חומרה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מוכן לשלם כסף עבור בקירור הזה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-