תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש asus n75sl i7 2670qm 2.2 up to 3.1 ghz 750gb 8gb ram gforce 635m 2gb win7 home המחשב נקנה מתצוגה ככה שהיה מותקן עליו ווינדוס (עשיתי לו הפעלה ראשונית) ודרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים ממה שהצלחתי למצוא ( השתמשתי בתוכנות לחיפוש דריברים) בקיצור שמתי לב שהמחשב לעיתים כבד במצבים מסוים כאשר מפעילים כמה תוכנות (לא מדובר על דברים שמצריכים עומס גדול) מדובר על תוכנות אקספלורר שלפעמים הוא נתקע ודברים בסיסים ..עשיתי כמובן עדכון של ווינדוס ואנטי וירוס והסרה של תוכנות לא רצויות התקנתי את מקס פיין 3 וגיליתי משהו מוזר מאוד בקשר להגדרות הכרטיס מסך שלי אז הסתכלתי גם בהגדרות וזה מה שזה הראה http://link-results.com/?lid=aHR0…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
והוא לא מפסיק לחשוב הנורה האדומה כל הזמן דולקת מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום המחשב של אבא שלי לא מזהה את הכוננים יותר. במחשב יש שלושה כוננים - HD ו-CD שמחוברים ב-SATA, וכונן דיסקטים. למחשב לוקח הרבה זמן לעבור את המסך של זיהוי הכוננים (שבסופו הוא נכשל כאמור), ואח"כ מופיעה הודעה של disk boot failure כמובן. אני לא יודע בדיוק אם כונן הדיסקים לא עובד, כי הוא כן עושה קולות כאילו הוא עובד, אבל אין לי שום boot disk פרט לדיסקט ישן של windows 98 שאני לא יודע אם הוא עוד תקין. ניסיתי לנתק את כל החיבורים ולחבר מחדש, לא עזר. מעבר לזה אני אובד עצות. לוח האם הוא Gigabyte GA-K8NS. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי טוב מכיוון וחלק מהחיבורים בGTXP נדפקו החלטתי לחבר את הרמקולים לכרטיס קול ON BOARD ועכשיו אני שומע רק בשתי הקדמיים וכשאני מפעיל את הנורית M3D פתאום שומעים באחוריים אבל זה בגלל הEFFECT הכרטיס קול הוא CREATIVE 5880
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אני רוצה לפרמט ולא מצליח הרי כדי לפרמט אתה עושה ריסטרס כשדיסק בפנים ואז לוחץ על מקש כלשהו כדי להגיע לביוס זה לא מגיב, הוא פשוט עולה רגיל ניסיתי את כול הכפתורים לא עולה בבקשה אני חייב עזרה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש ברשותי דיסק קשיח עם 320 GB התקנתי וינדוס xp פרופשיונאל. בהתקנה הגדרתי שתי מחיצות,כל אחת 100 gb , עכשיו כשהמחשב מתמלא לאט לאט עם הזמן אני צריך את ה 120 gb +- שמסתתרים לי ואני לא רואה אותם,גם לא במחשב שלי, איך ניתן ליצור את הדיסק קשיח ה 3 במספר אם בהתקנה הגדרתי אך ורק 2 ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תומך sata ללא כונן דיסקטים אבל קיבלתי את השטיח של ה- floppy. אז לקחתי ממחשב ישן תומך IDE כונן דיסקטים וחיברתי למחשב החדש. הכונן עובד - זאת אומרת האור דולק- מה שאומר שהספק אכן מעביר חשמל dc. אבל ב"מחשב שלי" איני רואה את הסימן של כונן A: . האם יש פעולה נוספת שעליי לבצע כדי שהכונן יעבוד? או שהתקלה היא במה שעשיתי עד עכשיו (במיוחד הקט עם צוואר בקבוק)? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה המחשב שלי התחיל להתחמם באופן דרסטי ומהר מהרגיל. בנוסף, לעיתים קרובות מאוד קורות לי בעיות משונות כמו: 1) בעת הפעלת משחק המחשב קורס והמסך מראה לי ערבוב של צבעים(תמונה בהמשך) 2) כשהווינדוס עולה ישר על ההתחלה הוא קופא(המחשב) ואי אפשר להזיז את העכבר. 3) בעת גלישה בדפדפן אינטרנט, בזמן הגלילה (עם העכבר) הכתב נמרח והמחשב קופא באותה דרך כמו בסעיף 2. 4)המעבד מתחמם מהר מהרגיל ויכול להיות שבגלל זה המחשב קופא (תמונה של הטמפ' בהמשך. עוד דבר, התקנתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך, עדכנתי BIOS ועוד. הכי חשוב, כאשר אני מפעיל את המחשב במצב בטוח (Windows XP SP2) הכל עובד כמו שצריך המחשב מהיר והכל אבל הוא לא מזהה דרייברים של כ.מסך וקול. הטמ' הממוצעת של המחשב היא 33-3…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחיל לאחרונה להתנהג מוזר - הוא קופא או נתקע, מראה לי שכל הSERVICEים תקועים על NOT RESPONDING. בדקתי טמפרטורות עם EVEREST והם נראות נורמליות - לHD ולמעבד, אני לא יודע מה עם הזכרון או עם כרטיס המסך - יש תוכנות שבודקות את זה? תודה מראש רון.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול משולב על לוח אינטל Sorento 945. יש לי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב וכשאני מנסה להוריד את הדרייבר של קול המשולב ברגע שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא נותן לי הודעה שיש חומרה לא מותקנת ומתחיל בהתקנה של הכרטיס המשולב. הכרטיס קול החיצוני מותקן ועובד. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 3 על המעבד רשום שהוא במהירות של 800mhz אך הלוח "מכיר" רק 600mhz הוא וגם אני ניסינו הרבה ניסיונות ושינינו את ההגדרות של הביוס שינינו את המהירות לידנית והעברנו אותה ל (8*100) (multiple) אך עדין הוא לא משנה את המהירות (לא שינינו לא את המתח (פחדנו שהמעבד ישרף) ולא את המהירות של הלוח אם. זה די דחוף לו כי הוא רוצה למכור את המחשב. חפשנו באינטרנט אך ללא תוצאות מצורפים כל הנתונים של המעבד ושל הלוח אם (ע"י תוכנת aida) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כבר כמה חודשיים שיש לי בעיות במחשב, ואני פשוט עצלן מידיי לסדר אותם... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס למשחק הוא עושה קצת ארטיפקטים ואז המחשב ניתקע (לפעמים הוא אפילו ניתקע ישר איך שאני נכנס) ואני חייב לעשות ריסטרט, ומרגע שזה קורה הבעיות לו מפסיקות לבוא, המחשב לא עולה (סתם ניתקע רנדמולית באיזה מסך בהעלאה) אז אני עושה ריסטרטים עד שהוא עולה (פעמיים שלוש). ולפעמים גם כשהוא עולה אז הוא איטי מהרגיל עם תקיעות קלות. עכשיו רוב הסיכויים שהבעיה היא בכרטיס מסך לא? אז יש לי כסף לאיזה 8800 חדש אלא אם תעזרו לי לסדר את הבעיה ואני יואהב אותכם כל החיים ואני ימשיך לחסוך לPS3 וישאר עם המחשב רק לדברים בסיסיים. באמת שנמאס לי מזה אני כבר כמה חודשיים עם הבעיה הזאת ולא היה לי ממש זמן לסדר אותה, א…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. משהו מוזר בווינדוס 98. מצאתי 2 רכיבים עם סימן שאלה עליהם : הראשון "התקן לא מוכר" והשני "התקן PCI ". לפחות לגבי השני - אין שום התקן PCI על הלוח (והכרטיס מסך וקול מותקנים ועובדים). הסרתי את שני הרכיבים מה TM אבל בהדלקה הבאה - שוב זוהו וכמובן שלא הותקנו! רק לשם הניסיון התקנתי כרטיס רשת שזוהה והותקן ללא שום בעיה. אשמח לעזרתכם ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראשית אני עובד על WIN98 לא SE שדרגתי לאמא שלי את המחשב הישן שלה למחשב הישן שלי (מP3 500 לWillimate 1700) ומשום מה אם אני מחבר את הכרטיס קול הישן שלה (Creative Vibra 128) אני מקבל הודעה של משהוא כמו " IRQ שגוי לSoundblasterPCI בחר בביחרה אוטומטית בהגדרות ההתקן" הבעיה שהבחירה שמה היא כבר מוגדרת על אוטומטי ואם אני מנסה לשנות את ז בווינדווס הוא אומר לי שאי אפשר לשנות את המשאבים האלו או משהוא כזה , כמובן שמדובר בלוח אם ערבי(PC-Chips m927l) שלא נותן לי בכלל בביוס לשנות IRQ לדברים. במקום להתחבט בבעיה פשוט הגדרתי למחשב להשתמש באונבורד סאונד ...אבל אני לא אוהב להתחמק ככה מבעיות ... יש רעיונות ? עוד משהוא , משום מה הווינדווס מזהה את המעבד כ GenueIntel x86 family 15 model 1 step…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. היה לי קצר במחשב (ניסיתי בטעות לחבר נורת LED אדומה לספק הכוח, אבל שכחתי לכבות את המחשב לאחר הקצר, הכל עבד רגיל, אבל המאוורר של המעבד החל לעבוד מאוד מהר. ועושה הרבה יותר רעש, כתוצאה. מישהו יכול לחשוב על סיבה? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לוח אם של ASUS מדגם P5L-MX . המחשב איבד תצוגה מול העניים שלי והריח השרוף נתן לי להבין שהספק גמר. מיד כיביתי את המחשב והחלפתי ספק. המחשב מבצע פוסט יפה והמערכת עולה אבל אף יציאת USB לא עובדת, גם הקדמיות. עדכנתי ביוס וזה לא הועיל. אין ברירה, אצטרך כרטיס USB ובנתיים להשתמש ביציאות PS2 ועכבר מקלדת תואמים... האם מישהו מכם חושב שיש עוד מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי את המחשב הזה: AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB Twinmos CAS2.5 Seagate NCQ 160GB SATA Gigabyte Radeon X800XL 256MB VIVO שאר החלקים לא חשובים. אחרי שבוע בערך, ההארד דיסק התחיל לעשות רעשים חזקים. לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי, והם החליפו לאחד חדש. עכשיו גם החדש עושה רעשים חזקים. מה לעשות? כי אם גם הישן וגם החדש עושים רעשים אז אני לא חושב שזה צירוף מקרים והחלפה של ההארד דיסק לא תעזור... כדאי אולי לקחת איזה WD 200GB SATA במקום? כי אמרו לי שה-NCQ לא כ"כ מורגש במחשבים פרטיים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel i7 10700K . הוא כולל בתוכו מתאם תצוגה Intel HD Graphics 630 הבעיה היא שכאשר התקנתי את ווינדוס 10 , והדרייבר של המאיץ הגרפי עודכן, המסך נעשה שחור או מהבהב כל כמה שניות. רק במצב בטוח היה ניתן להשתמש בתצוגה, ורק לאחר שמחקתי את הדרייברים של אינטל, ללא עדכון אוטומטי, המערכת מציגה את המסך. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים באתר של INTEL למאיץ, וזה לא עזר, כל פעם עדכון הדרייבר גרם למסך שחור. אני כבר לא יודע מה לעשות. לא מצליח למצוא דרייבר תואם. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-