תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי בתקופה האחרונה עושה בעיות. המסך לא נדלק. החלפתי כבל לא עזר ניקיתי מאבק לא עזר... ביומיים האחרונים כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה מספר ציפצופים וכמובן כרטיס המסך עדין לא עובד... כשהסתכלתי על הכרטיס המאוור שלו עובד והכל טוב ויפה. יכול להיות שהבעיה היא דווקא בספק כח שלא מספק מספיק חשמל לכרטיס? הכרטיס הוא גיפורס GT240
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע באוזניות וזה לא נותן להפעיל דרך החלק הקדמי של המחשב... יש לי לוח אם GiGabyte p35 DS3. חשוב לציין שהתקנתי את כול הדרייברים העדכנים להיום.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חבריה, לוח אם asus p4r800vm מעבד 2.6 אינטל הבעיה היא זו: 2 סלוטי הזכרון עובדים רק אם אני מתקין באחד מהם זכרון לא משנה באיזה מהם. אם אני מתקין 2 יח' זכרון בשניהם זה תוקע את מערכת ההפעלה ומעלה מסך כחול. עשיתי סריקת וירוסים-אין בעיה יש פתרון? תודה,אהוד
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
לפני הרבה זמן הורדתי את התוכנה ספיד פאן כדי לבדוק את מעלות המחשב שלי. הספיד פאן הראה את רוב הנתונים שהוא אמור להציג, אבל את המעלות במחשב הוא לא הראה. לכן הורדתי את התוכנה aida 32 והוא עבד והכל היה ממש בסדר. הבעיה היא שפתאו בימים האחרונים זה לא מראה את המעלות! כמו הבעיה בספיד פאן. אני לא יודע מה לעשות או ממה נובעת הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
פתאום אחרי הפעלה מחדש אני לא מצליח להכנס להארד דיסק השני שלי ברגע שאני לוחץ עליו הוא כותב שהארד דיסק לא מפורמט ושואל אם ברצוני לפרמט אותו הארד דיסק הזה היה עמוס בדברים שאני מאד מאד מאד צריך איך אני מציל את הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היום בצהריים עבדתי עם partition magic וטיפלתי במחיצה עקשנית שלא הסכימה להתפרמט. לאחר ריסטרט המחשב פשוט לא עלה. באתי להתקין מחדש וינדואס והוא לא מסכים להתקין וינדואס בטענה שהמחיצה לא מתאימה. אז פירמתי את שני המחיצות שלי לNTFS (הם היו ככה גם מקודם),לא הצליח. ניסתי להפוך אותם למחיצה אחת,לא הצליח. ניסיתי FAT32,גם לא הצליח. החזרתי לשני מחיצות,ניסית שוב פעם NTFS,וכצפוי,לא עבד. אין לי מושג מה לעשות! דבר כזה עוד לא קרה לי וזה נפל יום לפני שה7900GT הגיע תודה מראש. שלחתי את הדיסק כבר לRMA.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תופעה מאוד מוזרה, יום אחד בהיר הסוללה שלי נחתה ל 1 אחוזים עכשיו הסוללה לא מזוהה על ידי המחשב והמחשב מאוד איטי, אם יוצא מזל והסוללה מזוהת המחשב חוזר להיות מהיר, אך זה מצב נדיר שהיא מזוהת. כרגע המחשב עובד רק על המטען ומאוד איטי. עשיתי התקנה חדשה של ווינדוס אך לא עזר. יש מצב שמשהו בלוח אם הלך או שאפשר לבדוק עוד כיוון?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר'ה ראיתי לוחות אם שיש בהם PCI-E ו AGP ביחד. אז זאת אומרת שניתן לעשות SLI בינהם?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום הכנסתי דיסק למחשב רגיל, אני בא להכנס לכונן של הדיסק ופתאום אני רואה ששתי הכוננים E (דיסקים רגילים) וD (דיוידי) נעלמו... ואין לי שום דרך לראות את התוכן של הדיסקים או כל מה שקשור אליהם... עזרה מישהו??
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זהו . אני מיואש . אני די בטוח שהבעיה היא לא בכונן עצמו אבל שם היא מתבטאת . הבעיה היא כזו : התקנתי צורב דיוידי חדש של LG , עם חיבור IDE . כשחיברתי את הצורב ואת ההארד דיסק כל אחד לסלוט אחר הוא לא זיהה את שניהם אלא רק אחד מהם בכל פעם . כשחיברתי אותם על אותו סלוט - המחשב זיהה את שניהם , אבל כאן מתחילה הבעיה... כשאני מכניס דיסק דיוידי (שמכיל קבצים רגילים ) , הוא לא מצליח להפעיל אותם וגורם להאטה כללית של המערכת שדורשת להפסיק את התהליך דרך ה task manager . ניסיתי להחליף כבל IDE , לא עוזר . ניסיתי להתקין את הצורב במחשב אחר - וזה עבד . ניסיתי להתקין צורב דיוידי אחר - הפעם של NEC - ND-1300A . הפעם -הוא זיהה את הקבצים , והוא מצליח להפעיל את רובם - אבל לא קבצי וידאו . קבצי וידאו או ש…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס טלויזיה Flyvideo 2000 במחשב IBM עם מערכת הפעלה XP. אחרי התקנה של הכרטיס עם דרייברים שמגיעים על הסידי וגם עם דרייברים מאתר החברה אפשר רק לראות את התמונה ולא שומעים סאונד. את הכבל שמחבר בין היציאת סאונד של הכרטיס טלויזיה לכרטיס קול ניסיתי לחבר גם לכניסת ה-LINE IN וגם לMIC. גם חיבור של רמקולים ליציאה של הכרטיס עצמו לא נותנת שום דבר. הכרטיס הזה עובד כמו שצריך על מחשב עם 2000. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכול לעזור? אילן
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי טוב מכיוון וחלק מהחיבורים בGTXP נדפקו החלטתי לחבר את הרמקולים לכרטיס קול ON BOARD ועכשיו אני שומע רק בשתי הקדמיים וכשאני מפעיל את הנורית M3D פתאום שומעים באחוריים אבל זה בגלל הEFFECT הכרטיס קול הוא CREATIVE 5880
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מדובר בלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3010&ProductName=GA-MA790XT-UD4P עם הזכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=18&prodgroupid=107&id=669&type=1 המחשב היה קורס. בבדיקה עם MEMTEST86+ התקלה כי הזכרונות (שפעלו במהירות 1600MHZ) תקולים. הורדנו את מהירותם ל1066 והם עבדו טוב. בדקנו כ"א מהם כ3 שעות על סלוט זכרון אחר (בנפרד) במהירות 1600 והם עבדו, כ"א בתורו (כ3 שעות לכל אחד) ללא תקלות. למערכת ספק כח של Silver Power המספק 500W (מיוצר ע"י סיסוניק ובעל תג +80 לבן) וכרטיס מסך רדאון 4870. לדעתי הבעיה היא בלוח. האם הבעיה המתוארת לעיל היא עילה …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי זיכרון וירטואלי: יש לי 3072MB RAM) 3GB RAM) אך יש לי כונן מפוצל שזה אומר כונן C וכונן D ובזיכרון הוירטאולי יש אפשרות לשים בשניהם זיכרון.. אז כמה לשים בכל אחד? כי אני יודע שצריך לשים כפול 1.5 ממה שיש אבל כשאני עושה את זה בשניהם כתוב שיש לי 5000 ומשהו " Currectly Allocated" אז כמה זיכרון וירטואלי לשים בכל כונן?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש ל וינדאוז אקס פי והמדפסת שלי היא HP והיא מחוברת בUSB והמחשב פשוט לא מזהה תמדפסת ולא כלום..... לעומת הוינדאוז 98 שהיה לי שהמשחב ישר זיהה , לא משנה מה אני לא עשוה זה לא מזהה לי נראה לי שהבעיה בUSB כי גם את המצלמה הוא לא מזהה... וזאת למרות שיציאת הUSB מותקנת..... אשמח אם תעזור לי בתדוה מראש.........
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה הופיעה לי ההודעה הזאת (במחשב של אבא שלי ) ואין לי מושג מהיכן היא הגיע. האם למישהו יש מושג במה מדובר ? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-