עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מקרופון חדש ,חיברתי אותו אבל עושה רושם שהוא לא רגיש.צריך לצעוק כדי שיקלט אות וכשמשמיעים מה שצרחתי צריך לשים בפול ווליום את הרמקולים. חיברתי אותו למחשב אחר ושם הרגישות בסדר גמור.פועל נהדר. נכנסתי להגדרות של הכרטיס סאונד הכל בסדר ,שום דבר מיוחד.הגברתי את כל הכניסות למקסימום ועדיין כלום. יש רעיון לפתרון התעלומה? אגב הכרטיס קול על הלוח אם און בורד.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by nesber,

יש לי חבר שטוען שהמחשב שלו נהיה מאד איטי עם השנים. אמרתי לו שזה נדמה לו, ושבעצם התוכנות פשוט נעשו יותר ויותר כבדות, וכך נראה שהמחשב כאילו האט. הוא אומר שמדובר באותן תוכנות שהיה משתמש בהן בעבר, ושהמחשב פשוט התדרדר(הוא גם אומר שהוא פירמט מאה פעם, כך שזאת לא אמורה להיות בעיית תוכנה) בקיצור האם תיתכן שחיקה של החומרה עם השנים? לי עלה הרעיון שאולי הספק כוח אכן נשחק, וככה יש בעצם ירידה בביצועים כאשר המחשב מגיע ל100 אחוז מאמץ..מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. היי, רכשתי טלויזית LED חדשה לא מזמן של TCL ויש לי תקלה מוזרה. כשאני מחבר אותה למחשב פתאום סרטים ומשחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר. לפני כן היתה לי טלויזית LCD מסוג TOSHIBA REGZA ואף פעם לא היתה לי כזאת בעיה. השתגעתי עם זה כבר אני לא מבין למה זה ניסיתי לשחק עם הרזולוציה לשנות הגדרות וזה לא מסתדר. גם בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד והכל בגדר הנורמה. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT מעבד QUAD של INTEL ו 2 ג'יגה זכרון. אם מישהו פעם נתקל בכזאת תקלה מוזרה, או שיש לו רעיון לפתרון הבעיה אני אשמח לעצות! תודה דרך אגב, כשהטלויזיה סגורה, המחשב עובד פיקס! וגם ניסיתי להתקין דרייבר עדכני...

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …

6. Started by triple_maxim188,

מתי שהמחשב שלי עולה מופיעה לי boot from cd ואחרי זה הוא אומר שאין דיסק מערכת אז הוא לא ממשיך וככה כול הזמן ניתקה באותה נקודה. אם אני מכניס דיסק של XP אז זה ממשיך ואני יכול להיכנס לWINDOWS מה אפשר לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  7. מעבד : AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX לוח אם : Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 Model G770TAUD3/38495 זיכרון: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K כרטיס מסך : Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Vapor X Model S5771GD5V ספק כוח : THERMALTAKE 450W HDD: WESTERNDIGITAL 320GB 16MB SATA2 רזולוציית משחק 1280X1024 איכות תמונה גבוהה- המשחק המדובר הוא SPLIT SECOND המשחק לא רץ באופן חלק על איכות תמונה גבוהה במפרט הנ"ל, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. ושאלה נוספת באותה הזדמנות.. אני מחפש שם של תוכנה שמאמצת את המחשב תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. המחשב שלי עושה הרבה רעש קשה לשמוע את זה שלא לדבר על הלילה שאי אפשר לישון... אני לא יודע איך להשתיק אותו!!!! אם אני ינסה לשים משהו בתוך המאוורר משהו פלסטיק שהוא לא יסתובב....יקרה משהו? אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יעשה הרבה רעש? תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by SharonSx,

חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. Started by SyMiC,

יש לי מערכת מחשב P4 3.0GHZ מעבד Palit 8600GT 256MB GDDR3 כרטיס מסך Intel Grand County 2 D102GGC2 לוח M 512MB 533GHZ DDR2 זיכרון WDC WD800JD הרד דיסק עכשיו אני חושב שיש צוואר בקבוק ממש חזק כי לחבר יש מערכת כזאת P D מעבד לוח M לא זוכר כרטיס מסך 7600GT 1GB זיכרון הרד דיסק לא יודע אם זה חשוב 160 גיגה ונגיד במשחקים כמו cs 1.6 הוא מחזיק 400FPS עומד ואני מחזיק 80FPS אם דרופים (ה-FPS מקרטע ) אם ה G-6600GT ההיתי מחזיק 100FPS חלק עכשיו גם נגיד ב FarCry הוא שם הכל על very high אני גם שם על רזולוציה 1024-760 ניראה לי והוא על הרזולוציה הכי גבוה וגם המשחק פועל לו חלק ולי בתקיעות יש מצב קיבלתי כרטיס פגום ?! קניתי מסקייפיסי לפני שבוע מה אני עושה ? ד"א אני קונה עכשיו שתי סטים של 2 …

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by avimw,

אם מחשב נפל ושמדליקים אותו יש ציפצוף רגיל.. אבל שהווינדוס עולה הוא נתקע. איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם איזה חלק להחליף?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by neoyun,

אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by Kazur,

The Win XP isn't loading, I think something got fucked up with the CPU/FSB/SDRAM Freq. or whatever it's called.. When I start the PC, I get to a point that I can choose from several options how to start the OS: Couple of safe modes Last known Good Config and Start Win Normally Nothing works, I tried them all and it doesn't want to load the OS, it just gets stuck. I tried to look for the jumper to reset the BIOS config but I can't find it, it's a very old Motherboard. I'm writing from my big bro's PC and he doesn't have Hebrew in it, so sorry about that

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by ^Z^,

שלום. לפני כמה ימים הרחתי ריח שרוף מהמחשב. מובן שכיביתי אותו מיד. בפנים ראיתי שהמאוורר של כרטיס המסך שלי (מאוורר סטוק של Msi X1300Pro) פשוט נפל מההיטסינק. יש לציין שההיטסינק נשאר על הכרטיס. הלכתי לקנות Zalman VF700-AICu, שהתברר שאינו מתאים לכרטיס שלי. מחר אני אלך לקדוח בו חורים כדי שהוא יתאים. בכל מקרה, ניסיתי בינתיים להפעיל את הכרטיס עם מאוורר 92MM צמוד להיטסינק. המחשב נדלק, אבל כל המסך מלא פסים צבעוניים לאורך, אפילו לפני שהווינדוס עולה, ומובן שאי אפשר לראות כלום. נגעתי בהיטסינק של הכרטיס, התברר שההיטסינק פושר לחלוטין. האם ייתכן שהכרטיס נהרס, או שהחלפת מאוורר תפתור את הבעיה? בתודה, un|que

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  16. אז ככה: קניתי מחשב חדש (מפרט), אבל הוא לא עובד כמו שצריך, אם אני מנסה לפתוח יותר מ 3 חלונות, אז הרביעי לא יעבוד טוב, ולא יפתח לגמרי. הכפתור הימני של העכבר בכלל לא עובד כשלוחצים על משהו, השמאלי גם בקושי, עד שאני סוגר את החלון. בנוסף, כאשר אני כותב, הלחצן של העכבר נעלם, ולוקח איזה 10-30 שניות לפתוח את ה control panel. יש לציין שאופציה להחביא את הלחצן לא מופעלת ב control panel. סרטים עובדים לאט מאוד לפעמים, כזה מקרטע, אני צריך ללחוץ ESC ואז להגדיל בחזרה, ואז זה עובד כמו שצריך אבל לפעמים שוב מקרטע... ניסיתי לפרמט כבר לפחות 10 פעמים וזה לא עובד כמו שצריך. עכשיו אני רק משמתמש ב הארדיסק של 80 GB ועדיין יש בעיות. גם עדכנתי את הביוס אבל זה לא עזר. הנה תמונה: http://img513.imagesha…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by asaf13,

:kopfpatsch: לחברי הפורום הנכבדים. ברשותי מ"ה windiws xp sp2. לאחר החלפת לוח האם (ל Gigabyte 945GC-L2C) והחלפת ספק הכח, המחשב אינו מסוגל להתאושש ממצב standby. ניסיתי לעבור ב bios ממצב S1 למצב S3 ולהיפך, אך זה לא פתר כלום. ניסיתי גם לשחק עם enable hibernation ב power managment אבל יוק. המחשב נדלק, אך המסך נשאר חשוך, וכנראה שגם מערכת ההפעלה לא עולה (כי למשל כשמנסים alt+ctrl+del כמה פעמים לא קורה כלום). כיצד אוכל לפתור את הבעיה? אסף :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by adark,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח להבין למה היא קשורה. בזמן משחקים רציניים כמו GODFATHER2 או DAMNATION וכדומה המחשב קורס- המסך נהיה שחור אבל המחשב כאילו ממשיך לעבוד מבחינת חשמל ומאווררים למרות שהWINDOWS קורס גם כן. הקטע המוזר זה שרק כיבוי מאולץ מאפשר לי לחזור למצב הקודם. חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך ולכן שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי חדש במקום והבעיה חזרה. נתוני המחשב: AMD Phenom 9500 quadcore MA78GM-S2H 780G 4GB RAM Nvidia 8800GT 512 MB יש למישהו רעיון לפתרון?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. חבל על הזמן לבזבז ב"מלחמה" בוירוסים..הביאו לי מחשב מזוהם מדי וגם לא מעודכן נפרמט ונעדכן אותו.. תודה בכל אופן

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. שלום, לחבר שלי יש בעיה רצינית הוא מפעיל את המחשב , הווינדוס עולה , עולה הדסקטופ ואז אחרי 20 שניות המחשב פשוט קורס, כיאלו הוציאו את החשמל, דרך עולה דרך Safe mode , דרך ה-Safe mode אין שום קריסה הוא עשה סריקת ווירוסים דרך הסייף מוד ולא מצא כלום (אנטי וירוס: Kaspersky ) הוא ניסה להוציא מהחשמל, לחבר מחדש וכ'ו... שום דבר לא פעל... למשהו יש מושג מה הבעיה ואיך להתגבר אליה? מערכת הפעלה : XP

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by erjerjerj,

יש לי microsoft slidewinder game pad pro ולאחרונה הוא הפסיק להגיב מדי פעם, וכאשר ניתקתי אותו וחיברתי מחדש ל USB הוא המשיך לעבוד. עכשיו הוא יכול להפסיק לעבוד וכשאני יחבר אותו מחדש הוא לפעמים לא יזהה את ה gamepad (אחרי מספר רב של ניתוקים וחיבורים הוא מזהה אותו) מה ניתן לעשות? האם ה gamepad התקלקל? זו בעיית חומרה שניתן לפתור לבד? האם הבעיה היא בחיבור ה USB? (ניקיתי אותו עם אלכוהול) האם הבעיה היא ברכיבים אלקטרוניים שבתוך ה gamepad? כבר אין אחריות על ה gamepad מידע נוסף שאולי קשור לבעיה: לאחרונה התקנתי FW של sygate שגרם לתוכנות שיתוף לעבוד ב 100% CPU נראה לי שהבעיה התחילה מאז ההתקנה או לאחר ההסרה של ה FW (הסרתי אותו כעבור כשעה). אחרי שגיליתי שעדיין יש בעיה עם ה gamepad לאחר הה…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. כנראה האנטי וירוס שלי מחק אותו בחשד שדבוק בו וירוס. איך אני יכל לשחזר את הצייר? הכנסתי את הדיסק של וינדווס ולא מצאתי .

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by Idanp,

ניסיתי כבר כמה תוכנות Speed Fan Everest כל פעם שאני מנסה ליבדוק את ה טמפ' המחשב ניתקע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. אוקיי אז היו לי בעיות ריסטים במשך יותר מדי זמן (5 שנים) מאז שקיבלתי את המחשב...בהתחלה בגלל התחממות של הרכיבים...במשחקים...אחרי זה היו בעיות עם הספק...וכנראה הייתה בעיה שתמיד נשארה ולא נפתרה...את הלוח החלפתי פעמיים או שלוש לא זוכר...בסך הכל נראה לי את כל החלקים החליפו לי לפחות פעם אחת.. בכל מקרה ראיתי שהצעתם בFAQ לאפשר לראות מה המסך הכחול... קיבלתי שניים בחצי שעה ככה (שלשום) וראיתי גם באותו יום שהצעתם לבדוק עם התוכנה Memtest 86 את הזכרונות...יש לי שניים של 256MB 400 ב dual channel...בדקתי מצא יחסית מהר...10 errors...פחות מחצי שעה...אז הפסקתי את התוכנה...ואתמול עשיתי כמו שאמרתם בדקתי כל אחד מהם בנפרד...14 שעות עברו והתוכנה עדיין לא סיימה...אבל לא מצאה כלום...עשיתי גם לשני…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by dolevzora,

http://eliad.org/uploads/1278854584.jpg

• 2 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.