תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחרפן ועכשיו יש לי בעיה עם הכרטיס מסך\ מסך הוא מציג לי מלא קווים כחולים וכל מני שטויות. לאחרונה גם נתקלתי בבעיה בלראות סרטים, אם אתם מכירים את נענע וידיאו אז כשאני נכנס לשם ואני בוחר סרט הוא טוען איזה 2 דקות ואז יש רק קול, בלי תמונה ניסיתי להתקין את כל הקודאקים שמצאתי ולא עזר האם יש לכם רעיון?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כל הזמן ניפתחים לי אתרים בלי קשר סתם יוציאים לי אתרים פירסומות!!! :kopfpatsch: עכשיו ניסיתי עם כמה תוכנות לתקן תבעיה ולא הצלחתי חבר שלי אמר לי שיש לי איזה משהו במחשב שעושה לי את זה :jump: אבל לא מצאתי את זה ועברתי על כל המחשב :pissed: למה??? איך אני מתקן את זה???? :s07:
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
3 נורות בקרה דולקות אחת כבתה.. עדיין לא עולה החלפתי מעבד זכרונות ניסיתי לשים זיכרונות בסלוטים שונים.. שומדבר לא עוזר.. אני מיואש ... גם סימוס ריסט עשיתי אולי 20 פעם בכל דרך שהיא.. האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי טוב מכיוון וחלק מהחיבורים בGTXP נדפקו החלטתי לחבר את הרמקולים לכרטיס קול ON BOARD ועכשיו אני שומע רק בשתי הקדמיים וכשאני מפעיל את הנורית M3D פתאום שומעים באחוריים אבל זה בגלל הEFFECT הכרטיס קול הוא CREATIVE 5880
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ניקיתי מחשב של חבר אחרי שהיה לא בעיה בכרטיס מסך הבעיה סודרה אבל עכשיו המחשב מגיע לחלון השחור של הוינדוס חושב ואז עושה ריסט מחדש לא יודע מה לעשות נ.ב גם שניסתי לפרמט המחשב לא נתן לי קיבלתי מסך כחול
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב והכנסתי את הWEBCAM לUSB אבל המחשב לא מזהה אותו , כאילו לא חיברתי משהו חדש למחשב , הלכתי גם ללוח בקרה---הוספרת חומרה וזה לא זיהה אותו , בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.. אה וקודם התקנתי את הדרייברים ואז חיברתי את המצלמה לUSB
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , המחשב נדלק מסך רגיל הכל טוב , מתחיל לסרוק את הזכרון .. המחשב נתקע ומראה כל מיני סימנים על המסך טישטושים , וכל מיני שטויות כאילו המסך רועד. וזהו לא עובר לשום מקום. ניסתי להחליף זיכרון .. הוא מתחיל לסרוק אותו ושוב נתקע , החלפתי כרטיס מסך גם לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? מה זה יכול להיות ? לוח אם ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
העכר לא נפל לי או קיבל מכה ... ככה סתם פתאום אחרי גלישה באינטרנט הפסיק להגיב הקליק הימני בעכבר... אז בינתיים שיניתי בהגדרות והחלפתי בין הקליק הימני לשמאלי אבל עדיין... מה אני עושה? ( לא מאמין שככה סתם פתאום עכבר מתקלקל...)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי פתאום התחיל לעשות 'לקפוא'.כל כמה זמן(לא מוגדר)המחשב שלי קופא והמסך נהיה מפוקסל. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא התחממות של כרטיס מסך,אבל אין ארטיפקטים והפריזים קורים גם כשאני סתם בדסקטופ ולא נוגע בכלל במשחקי מחשב! לפניי כחודש התקנתי 2GB זכרון פנימי נוספים,אבל מיד אחריי ההתקנה לא היו בעיות אני לא חושב שצצו פתאום בעיות אחריי חודש. בכל מקרה מה הבעייה?! לא קופץ לי שום ארור שום כלום! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך שמסביר איך מוצאים ומטפלים במסכים כחולים. החל מבדיקת חומרה לוח אם וכאלה עד בדיקת תוכנה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כבר כמה חודשיים שיש לי בעיות במחשב, ואני פשוט עצלן מידיי לסדר אותם... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס למשחק הוא עושה קצת ארטיפקטים ואז המחשב ניתקע (לפעמים הוא אפילו ניתקע ישר איך שאני נכנס) ואני חייב לעשות ריסטרט, ומרגע שזה קורה הבעיות לו מפסיקות לבוא, המחשב לא עולה (סתם ניתקע רנדמולית באיזה מסך בהעלאה) אז אני עושה ריסטרטים עד שהוא עולה (פעמיים שלוש). ולפעמים גם כשהוא עולה אז הוא איטי מהרגיל עם תקיעות קלות. עכשיו רוב הסיכויים שהבעיה היא בכרטיס מסך לא? אז יש לי כסף לאיזה 8800 חדש אלא אם תעזרו לי לסדר את הבעיה ואני יואהב אותכם כל החיים ואני ימשיך לחסוך לPS3 וישאר עם המחשב רק לדברים בסיסיים. באמת שנמאס לי מזה אני כבר כמה חודשיים עם הבעיה הזאת ולא היה לי ממש זמן לסדר אותה, א…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה של השמעת קבצי אודיו למשל ברגע שאני מפעיל קובץ אחד לא חשוב באיזו תוכנה יש לי כמה (WMP.WMC.FOOBER.NERO)הוא יכול לנגן כמה שניות ולאחר מכן להפסיק ואם אני מפעיל קבצים מרובים של אודיו (לא משנה MP3 או FLAC.APE)הם מתחילי באופן רנדומלי לקפוץ מאחד לשני עם ניגון של כשניה ולפעמים פחות משניה.מה יכולה להיות הבעיה? יש לי וינדוס XP לוח אם של ג'יגה בייט Gigabyte GAMA785GMTUD2H דרך אגב זה התחיל לפני כמה ימים ללא שום התראה או התקנת תוכנה . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק די ישן 120 גיגה IDE עובד מצוין אין בעיות ועכשיו קניתי עוד HD SATA מתי המשחב עולה הוא רושם לי: DEVICE 0 Master: ה 120.. Device 0 Slave: אין Device 1 master: סי די רום Device 1 Slave: צורב.. Device 2 Master: ה HD SATA נראה לי הכל בסדר פה, טוב עשיתי BOOT ל PMAGIC פירמטתי אותו ל NTFS ואז עשיתי BOOT ל WINDOWS מה HD הישן שלי... כרגיל ופתאום בזמן שה WINDOWS עולה הוא מראה לי תמסך הרגיל של התעינה אבל ממש ממש חלש הכל כהה ממש והוא לא זז משם כאילו נתקע למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות :\? אגב יש לי: Epox 8kda3j ועם אני מוציא ת HD הכל עובד כרגיל...
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הפעלתי קראק לווינדוס ולא יודע אם זה עזר כי שהמחשב נדלק הוא אומר תפעול ווינדוס תוך 3 ימים ושאני עושה כן להרשמות הוא עושה לי ווינדוס כבר הופעל מזה ?!?!? המחשב יסגר לי ?!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה דקות סט חדש של זכרונות במחשב בתצורה של 2X2. העליתי את המחשב אבל הוא מראה לי שהוא יכול להשתמש רק ב2 מתוך ה4 למרות שהוא אמור להראות 3.75 (כי אני על 32 ביט) המחשב והביוס מזהים את הזכרונות בסדר גמור והמחשב רץ בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את המחשב לשדרוג של כמה חלקים באייבורי אשדוד. אבא שלי הלך לאסוף אותו ואמר לי שהם הדליקו את המחשב והווינדוס7 עלה. כאשר חיברתי את המחשב אצלי הכול עבד תקין המחשב פעל(מעבד כרטיס מאוורים הכול) אך המסך לא נדלק כלומר המסך נשאר כבוי ורשם "no signal" אני מדגיש שהבעיה היא לא במסך אלה במחשב כי כאשר חיברתי מסך נוסף הוא כתב את אותה בעיה- no signal אני באמת מיואש כבר ומת לבדוק את המחשב יש למישהו דרך לעזור לי או פיתרון? בנוסף יש למישהו רעיון מה הבעיה? נ.ב: המסך וכל החלקים מחוברים היטב ואינם רופפים כלל תודה,דניאל
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר, ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר. כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שם וכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשב או כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובן אחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד). אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגלל שהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשב אבל המחשב לא רוצה להזהות אותו. נ.ב זה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הוא נתקע במסך הראשוני שהוא רושם את כמות הזכרון וכו'. יש לי את ה BIOS הכי מעודכן...
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והרכבתי לבד ( פעם שניה) לוח אם asus p5ld2 wd 250 sata 2 ספק enermax 485w בעל שני מאווררים מעבד אינטל 2.8 dual core בעל מאוורר נוסף משלו מארז בעל שלושה מאווררים כרטיס מסך 7600 gt זכרון 1 גיגה jail מערכת הפעלה xp pro מהמחשב הקודם שלי נתונים טמפרטורת המעבד בין 45 מעלות בסרק ל65 במאמץ טמפרטורת לוח האם 43 עד 45 טמפרטורת ההארד דיסק 56 מעלות טמפרטורת gpu (לא יודע מה זה) 55 מעלות טמפרטורת aux (לא יודע מה זה) 22 מעלות המאוררים של הספק בד"כ לא עובדים , לעיתים עובד מאוורר אחד. לעיתים שניהם ולפעמים אף לא אחד. גם אחרי שעות עבודה רבות. לספק יש וסת בין ידני לאוטומט בד"כ אין שום השפעה על מהירות סיבוב המאווררים. בנוסף בספר הספק כתוב כי המאווררים אמורים לעבוד כ 2 דקות אחרי …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. היה לי קצר במחשב (ניסיתי בטעות לחבר נורת LED אדומה לספק הכוח, אבל שכחתי לכבות את המחשב לאחר הקצר, הכל עבד רגיל, אבל המאוורר של המעבד החל לעבוד מאוד מהר. ועושה הרבה יותר רעש, כתוצאה. מישהו יכול לחשוב על סיבה? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שני מודולים אלה (זכרון למחשב נייד): kingston kvr533d2s4/1024mb כאן פרמטרים: http://www.valueram.com/datasheets/KVR533D2S4_1G.pdf HYMP512S64BP8-C4 HYNIX כאן פרמטרים: http://www.hynix.com/datasheet/pdf/module/ds_512M_DDR2(B-ver)based_SO-DIMMs(Rev0.2).pdf אם אני לא טועה שניהם: non ECC unbuffered cl4 200pins 533mHz 1GB ddr2 sodimm אבל תזמונים tRC ן-tRAS קצת שונים. האם יעבדו בצורה של דואל צ'נל? :s05:
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם נגיד הכבל ה IDE שלי שמתחבר ללוח האם ולהרדיסק יהיה ארוך פי - 3 מהרגיל האם זה יעבוד? או שזה יעבוד איתי יותר?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנינו מחשב חדש, והתקנו בו את מערכת ההפעלה בעצמינו. חיברנו את הרמקולים (creative, שניים קטנים וסאבוופר), ובכל זאת לא שומעים. עלי להתקין התקן שמע או משהו? מה עלי לעשות? ??? תודה על הקריאה moshe
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-