עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by super-MC,

קיבלתי לתקן מחשב של חבר הזיכרון לא טוב עכשב יש לו שני זיכרונות אני לא יודע מי מהם דפוק אשמח לתוכנה תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:05:43 סלחיה חבקרה עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לא הוספתי חומרה,לא עשיתי כלום אם המחשב ופתאום התחילו להיות קפיאות בתדירות גוברת עד שלא היה אפשר להשתמש במחשב (לפעמים קפא בטעינה של WIN ולפעמים אחרי,זה היה פשוט משחק מזל). בדקתי אם memtest,בדקתי את הקשיח אם התוכנה של WD,פירמטתי את המחשב מXP לWIN7-עבד יפה בערך במשך שעה-שעתיים ואז הWIN קפא וכל פעם שהפעלתי את המחשב לא משנה מה הוא כתב מסך אם הצעה לsafe mod ושגם הציע שאני יעשה rapair. ומה עכשיו קרה? המחשב נתקע שאני נכנס לאופצייה rapair! וכן ניסיתי כמה פעמים. אני מניח בשלב הזה שלא מדובר בתקלת תוכנה (אחרי הכל,זה נתקע לי בדיסק של WIN7 וכן,ניסיתי גם דיסק רגיל וגם דיסק recovery שצרבתי בשעתיים שהמחשב עבד. בנוסף,בערך כל 10 הפעלות המסך לא מגיב למרות שהמחשב עובד,וריסטרט מטפל בזה. פעם אח…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itsik1231995,

המחשב ניתקע סתם ככה הכול קופה התמונה האחרונה שהייתה במסך נישארת ושומעים מהרמקולים טרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והמחשב לא משתחרר מהתקיע עד שלא מכבים ומדליקים אותו זה קורה גם במצב מנוחה וקורה בתדירות גבוהה יותר במעמץ עוד תופעה שלו זה שבעמצה הלילה כשהוא דלוק הוא התחיל לצפצף פעם אחת בלי שום סיבה ניסיתי את כול האפשרויות החלפתי כרטיס מסך - ספק כוח - הוספתי מאווררים - החלפתי את כול הכבלים הפנימיים של המחשב לקחתי אותו למעבדה 40 פעם ובחיים התקלה לא עלתה במעבדה פירמטטי 50 פעם אני מיואש מהמחשב כבר * אין אבל בכלל הטמפרטורות נורמאליות לחלוטין מעבד לא עובר את ה 60 וכרטיס מסך לא עובר את ה 100 (מותר עד 120) תודה לעוזרים ! ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by satlan1,

היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY. הווינדוס לא עולה בשום צורה. לפני שאני מפרמט אותו אני מעוניין לבדוק את הHD. ניסיתי עם הכלי של היצרן אבל הוא מחזיר שגיאה אחרי מספר שניות של ריצה. מישהו יכול להמליץ לי על כלי לבדיקת הHD (bootable) ..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by chongpong,

שלום לכולכם יש לי מחשב asus p4s800d-x ומעבד אינטל 3.0 gh. לאחרונה את המחשב קיבלתי מאחותי לפני חודש וחצי, ישר פירמטתי והתקנתי את כל התוכנות מחדש. לאחר שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות. הוא נהפך לאיטי מאוד לאחר שעה של עבודה. בהתחלה חשבתי שהמעבד מתחמם אז קניתי משחה מוליכה (פסטה) ומרחתי בין המעבד לגוף קירור. לאחר מכן זה עזר לשבועיים ואז שלחתי אותו לתיקון ומה שנאמר לי שזה כרטיס הגרפי, החלפתי אותו לדגם פחות משופר, gforce 4 mx440 בכדי לנסות והחשב עדיין מאט מאוד ברמה שאי אפשר לעבוד עליו. כאשר אני לוחץ reset אז הוא עובד יופי גם בלי זמן מנוחה מכובה. אשמח להסבר על הבעייה והצעה לפתירון

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  7. Started by falxori,

שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by רון88,

ניסיתי את המדריך הבא באנגלית אבל האותיות הסגורות נשארו עם לבן בפנים. רק הרקע השתנה. https://fredreh.wordpress.com/2008/06/01/gimp-for-dummies-how-to-highlight-part-of-image/ איך לעקוף את זה?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  9. כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by vk,

אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  11. שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  12. שלום בכדי לשפר ביצועים בכלל גם למשחקים קלים וגם לסרטים 4K וגם לעבודה מאומצת של פתיחת טאבים מרובים מה כדאי להוסיף (או להחליף את השילוש). במחשב שלי יש לוח אם - GIGABYTE GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד INTEL I3-6100 וזיכרון של 8G 1.להוסיף הארד דיסק SSD ? יש לי כיום 1T 7200 בלבד 2.להוסיף כרטיס מסך ? 3. להוסיף זיכרון ? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. קניתי מTMS מחשב חדש. עוד לא הספקתי להשתמש בו ולהתקין עליו תוכנות כי עוד לא חיברתי לאינטרנט. הדלקתי אותו מספר פעמים, מתוכן פעמיים הופיעה על המסך השורה "operating system missing" והמחשב לא עלה כמובן. קצת מפתיע בהינתן העובדה שהזמנתי מערכת הפעלה (windows 7) ב380 ש"ח. כרגע המחשב דלוק ונראה שהוא עובד בסדר אבל קצת מפחיד אותי שזאת תקלה שתתנקם בי בשלב כלשהו. האם זו תקלה מוכרת? מישהו יודע מה יכול לגרום לכך או איך לתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפעמים פתאום עולה במחשב מסך כחול ורשום בו windows has detected a problem...... ולמטה יותר רשום במסך הכחול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולפעמים רשום PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA מה פשר המסך הזה ??? אי אפשר לצאת ממנו רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. אודה לכם אם תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הי, יש לי שתי חשבונות על הווינדוס שלי (ווינדוס 10) שלי הוא חשבון מנהל ועוד חשבון של אחד מבני המשפחה שלי. הבעיה היא שהחשבון השני צורך עוד ועוד שטח וסותם את המחשב ... השאלה שלי היא - האם יש דרך כלשהי ליצור הגבלה על שטח השימוש והאחסון של המשתמש השני במחשב ? וא"כ איך עושים את זה ? (חשוב שהוא יוכל להמשיך להשתמש בתוכנות המתוקנות על המחשב) אודה מאוד על תשובה מפורטת ככל הניתן.

16. Started by spastic,

שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by adirnasri,

אני צריך לדעת איך עושים שחזור מערכת תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by CyberBot,

LEXMARK E325DN במחשב אחד היא מחוברת בLPT מחשב שני USB עכשיו הבעיה שהיא מדפיסה רק מהLPT ואני צריך את הUSB יותר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by edayagi,

אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by xgamer,

שלום, יש לי מחשב מחשבים SOCKET A, ישנים, אחד מהם עבד עד לפני כמה ימים, והשני שמתי אותו בארון אחרי שמדי פעם היה קורס. המחשב הראשון משמיע צפצוף (תיייי נווווווו) הוצאתי הכל ורק לאחר שהוצאתי את המעבד הצפצוף הפסיק. לקחתי את המעבד מהלוח השני ועדיין הלוח מצפצף. החלפתי לוח, לקחתי את הלוח של המחשב מהארון עם שני המעבדים ואותה בעיה כמו המחשב הראשון. לסיכום, 2 לוחות ו 2 מעבדים ב4 קומבינציות שונות, אותה בעיה. זיכרון קיימים אצלי 3 והם לא משפיעים. כרטיס מסך גם כן, קיימים 2 והצלבתי. רעיון למה הבעיה? זה מחשב לאחי הקטן והוא משגע אותי, אין לי רצון להשקיע יותר מדי.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Kenny,

אהלן אנשים. העכבר אצלי כשנתיים + 4 חודש. כל כמה שניות הוא נכבה (יש את סאונד הניתוק של ה USB מהמחשב) וחוזר אחרי שניה אחת (ואז שוב יש את סאונד החיבור של ההתקן) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות איתו? ניסיתי לחבר ולנתק את הכבל.. לחבר אותו למקום אחר.. כלום. ניסיתי לדפוק אותו בשולחן, זה רק גורם לו לניתוק חוזר יש עצות? (שום דבר לא רופף אצלו בפנים) עשה את שלו?

23. Started by adilevi,

יש לי מחשב Toshiba Satellite L30 10x ואני רוצה לקנות או יותר נכון להחליף את הכונן לssd מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה דגם לחפש?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היייי אני חייב מדריך איך לפרמט ולהתקין וינדוס xp professional וגם איך לעשות מחיצות. תודה רבההה למי שיעזור לי................ מנהל הפורום אני מצטער................אני חדש.........

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. היי, התקנתי WIN 10 ועכשיו אני רוצה להתקין מחדש את האופיס. אופיס 2007. אין ברשותי דיסק. יש לי מפתח מוצר. מה עושים? תודה רבה! ניבר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.