תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם יש לי לוח אם ASUS P5B והיו מותקנים לי עליו שני הארד דיסקים של RAPTOR ב- RAID 0 ועליהם מערכת הפעלה XP לאחרונה נתקלתי בסוירוס שמחק לי כמה קבצי מערכת ולא הצלחתי להעלות את מערכת ההפעלה החלטתי להתקין XP חדשה על הארד דיסק חדש ועד כאן הכל עובד מצויין. הבעיה היא שאני רוצה לחלץ מההארדדיסקים שב- RAID מסמכים ועוד דברים מאוד חשובים, דרך ה- XP החדשה אבל כשאני מפעיל את הרייד שלהם ב- BIOS (כדי שאוכל לגשת אל הכונן שלהם) המחשב מעלה לי את מערכת ההפעלה שמותקנת בהם (הפגומה) ולא את ה- XP החדשה שהתקנתי על הדיסק החדש. כמובן שאם אני מבטל את ה- RAID בביוס המערכת החדשה עולה והכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול לגשת לכונן ה - RAID ולחלץ משם דברים ניסיתי לש…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנינו מחשב חדש, והתקנו בו את מערכת ההפעלה בעצמינו. חיברנו את הרמקולים (creative, שניים קטנים וסאבוופר), ובכל זאת לא שומעים. עלי להתקין התקן שמע או משהו? מה עלי לעשות? ??? תודה על הקריאה moshe
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
פתאום היום שיחקתי בפיפא והמחשב עשה לי רסט באמצע המשחק, זה כבר קרה לי 3 פעמיים, זה לא כל הזמן מפעיל את המחשב מחדש, מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להריץ את המשחק CRYSIS על המחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס מסך פשוט אבל בקרוב יהיה לי 8800 GT . pentium d 2.8 GHZ, 1024 ~Mb,intel TS946 (המחשב שברשותי) , אני די בטוח שצריך לשדרג את הראם ל 2GB אבל יש רק שני חריצים בלוח ובנוסף אני לא יודע איך לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי ומה המהירות המקסימאלית של ראם שאני יכול להתאים ללוח. מקווה שהבנתם. תודה יש לי EVEREST אבל לא מוצא שם את המידע הזה....
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד מאוד לאט ומראה גם על אחוזי CPU גבוהים! (התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש אך לא עזר במיוחד..) פרקתי את המארז ואני מגלה ששני הארדיסקים שלי חמים מאוד: א) ארדיסק אחד מסוג SATA של 120 GB (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) ב) ארדיסק שני חיבור IDE של 80 GB. רציתי לשים משחה טרמית בין צלעות הקירור למעבד וכשפרקתי את הצלעות הקירור (שעליו מחובר מאוורר) שמתי לב שהן חמות מאוד (יותר מהארדיסקים עצמם)!! בנוסף הייתה שם כמות יפה של משחה טרמית ששמתי לפני כמה חודשים. מה פשר החום הגדול של הרכיבים האלו? תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ati 2600 pro אבל עכשו כל וידאו שאני מנסה לראות אני מקבל רק תמונה ירוקה אבל יש פס-קול אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים כי לפני שהתקנתי אותו כל הסרטים פעלו
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב עבד עם סאנוד עד לרגע שפתאום הוא החליט שהוא לא מכיר את הדרייבר והראה את הכרטיס כחומרה חדשה...התקנתי את הכרטיס מחדש וב-Device Manager הראה שהכרטיס מותקן כהלכה. אבל בלוח הבקרה כשניכנסים לציור של הרמקול הוא לא מזהה את הדרייבר ואין צליל... ניסיתי למחוק את הכרטיס ולהתקין מחדש אבל לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?? *מערכת הפעלה XP SP3 והכרטיס אינו HD שזקוק ל-HOT FIX
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. היה לי קצר במחשב (ניסיתי בטעות לחבר נורת LED אדומה לספק הכוח, אבל שכחתי לכבות את המחשב לאחר הקצר, הכל עבד רגיל, אבל המאוורר של המעבד החל לעבוד מאוד מהר. ועושה הרבה יותר רעש, כתוצאה. מישהו יכול לחשוב על סיבה? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי למישהו ווינדוס xp פרו ויש לו לוח אם של abit מדגם lg 95c התקנתי לו את הדרייבר של הקול דרך דיסק הדרייבר, הותקן אבל אין קול .... הסרתי אותו ניסיתי שוב ושוב ואין קול.... הורדתי מהאינטרנט את הדרייבר הכי עדכני שיש והוא נותן הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה. מה עושים במצב כזה ?? אתם חייבים לעזור לא להיוות אדישים בבקשה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים אחרי שאח שלי היה על המחשב כל שרת ישראלי שיש לא משנה באיזה משחק הוא עם פינג 260+ ליפני שהוא היה על המחשב שיחקתי ולא היה שום בעיה האינטרנט עובד מוציין וגם ההורדות רק משחקי המולטי לא עובדים כמו שצריך איך אני יכול לסדר את הבעיה? אני רק השבוע עשיתי פירמוט ואין לי כוח לפרמט שוב
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את כל הכבלים הדרושים כולל את המסך. שאני מפעיל את המחשב המסך רושם לי "Off Mode" ולאחר כמה שניות מתכבה. סוג המסך הוא DAEWOO EF1901 תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי ... יש לי צורב DVD של NEC (אם צריך אני ירשום את הדגם) כשניסיתי לצרוב דיסקים של DVD זה היה רושם לי בעיה כלשהי (משהו עם POWER CALIBRATION), קראתי קצת בפורומים והצלחתי לסדר את הבעיה ואז נתקלתי בבעיה הבאה: כשאני צורב הצריבה לא מצליחה ומתקבלת השגיאה NO SEEK COMPLETE. הורדתי דריברים עדכניים ללוח אם, דריבים לצורב (שלא הצלחתי להתקין משום מה) וכלום... אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח והארד דיסק למחשב (שמעתי שיש מצב זה משהו עם הספק כח). מישהו יודע מה הבעיה??? תודה רבה לעוזר!
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שיחקתי לי NFS פתאום המשחק נתקע מסך שחור בלית ברירה הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא נדפק פעם כשהייתי מפעיל את המחשב הוא היה עושה ביפ קצר כזה וממשיך עכשיו כשאני מדליק הוא עושה ציפצוף ארוך מוזר כזה והמסך לא פועל בכלל נראה לי נדפק לי איזה רכיב במחשב... המפרט שלי: E6600 GB 965p-ds3 8800 320MB עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-