עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shortboarder,

אוקי אז ככה יש לי שני קבצים : Vup99c.exe e1008.hex עכשיו אני יודע ש ה HEX זה הדטבייס של ה firmware החדש,הסידי שלי הוא כונן F עכשיו מכיוון שלא מצאתי איפהשהו הסברים איך עושים את זה,ולא רציתי סתם להרוס,אז הגעתי לפה אנא עזרו לי....

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. מפרט המחשב שלי נמצא בצד, הבעיה היא באמת קשה, מקווה למצא פיתרון לפני שאני מחליף MOTHERBOARD. המחשב בכל הפעלה של אפליקצית 3D שכוללות משחקים, 3DMARK, ודמואים פשוט מפיל את המסך חזרה לוינדוס בדיוק ברגע שהוא נפתח. הפיתרון היחיד לזה הוא לעבור למצב 60HZ בתדר המסך, ובדרך כלל זה עוזר. דברים שניסיתי כבר לעשות: להתקין WIN מחדש (XP) כבר 4 פעמים החלפת זיכרונות החלפת כרטיס מסך (כרגע עם 9800 ATI) בדיקת התחממות - 50 מעלות מעבד, 30 הלוח. המערכת נמצאת כרגע לא במצב אוברקלוק. עידכון BIOS, וVIA4IN1 , ונסיון כל סוגי הגירסאות של DRIVER לכ.מסך. מה עוד אפשר לעשות לדעתכם? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. Started by TomB,

DVD חדש (165H) של LITEON, בן פחות משבוע, התקנתי אותו, הכל עבד מצויין. עדכנתי FIRMWARE לC11 REGION FREE עבד מצויין. סגרתי את המחשב, החזרתי אותו למקום.... ואני חושב שרק אז התחילו בעיות (לא זוכר אם הוא עבד אחרי שסגרתי הכל, בטוח שעבד לפני זה). הDVD מזוהה כמו שצריך בכל מקום אבל כשאני מכניס דיסק, כל דיסק - מקורי, צרוב או DVD, המנורה של הDVD נדלקת לשניה וזהו. לא רואה דיסק. ניסיתי כל מה שאני יודע לעשות - בדקתי הגדרות בWIN, חיבורים, החלפתי כבל, עדכנתי לFIRMWARE C11 רשמי - העדכון עבר חלק. כלום. שום דבר לא עובד. הבעיה היא לא רק בתוך WINDOWS, גם כשאני מכניס BOOT CD כלשהו ומאתחל את המחשב, הDVD לא רואה את הדיסק וWIN מתחיל כרגיל. פעם אחת נתקע לי המחשב כשהכנסתי דיסק לDVD אבל אני חושב שזה…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. Started by tordek,

בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך אני מצליח להעלות אותו אך ורק מן ה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו וחוזר כמה פעמים עד שהוא נתקע בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. Started by neto,

שלום לכולם , ברשותי SBS 4.5 על שרת COMPAQ PROLIANT 800 - פנטיום 2 - 200 ברצוני להתקין HD SCSI חדש מסוג MAXTOR 40 כשהמערכת עולה היא מזהה את ה-HD - ID 6 וגם במערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הוא מופיע אך תחת MY COMPUTER או DISK MANAGER אין לו זכר. הבעיה היא שלא מותקנת התוכנה של COMPAQ - האם זו הסיבה ? מה אפשר לעשות ? תודה יובל

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  6. היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by mbs,

היי, קיבלתי מחשב חדש עם לוח ABIT NF7 ומארז TASK 3001 ונראה לי שיש לי בעיה: אחרי כיבוי המחשב, הוא לא נדלק שוב. הדרך היחידה להדליק אותו היא לנתק את ספק הכח מהחשמל (או דרך המפסק הקטן שעליו) ולחבר חזרה ואז הוא יידלק. מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  8. ניסיתי התקין את הדרייברים של VIA 4in1 וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את חבילת האודיו, גם לא עזר. מישהו יודע אולי מה עלי לעשות??

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. הצורב מדגם: Ricoh MP7320A הצורב מזוהה בביוס.. הוא מזוהה גם בווינדוס אך יש לי סימן קריאה צהוב ב device Manager ניסתי להסיר את הכונן ולקוות שהוא יזדהה לבד על ידי הווינדוס אך זה לא עובד מערכת ההפעלה ווינדוס XP אם מישהו יודע מה הבעייה .. אשמח לקבל תשובה עשיתי חיפוש על דברים דומים אך לא מצאתי משהו שהצליח לפתור את הבעייה ...

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. Started by gshhar,

איך אני עושה איחוי דיסק(יש לי XP PRO באנגלית),מה זה נותן וכל כמה זמן מומלץ לעשות את זה? ויש עוד כמה אפשרויות כמו תיקון שגיאות ו-BACK UP,מה זה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  11. יש לי אייקון שהייתי מעוניין לשנות שם משהו וגם לערוך איי קונים חדשים, הייתה לי פעם תוכנה אבל לא זוכר את שמה.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by ^oz,

היום הבאתי הביתה בשמחה ובששון לוח חדש (abit nf7) מעבד חדשדש (athlon xp tbredb 1700) חיברתי אותם לradeon9500pro וחיכחתי ידיי בהנאה והתבאסתי ....המערכת פועלת לאט מאוד ויש בעיות סאונד עם ה-live! שיש לי, (אחד מהרמקולים לא עובד עם הכרטיס ועם הסאונד של הלוח הוא עובד חלש מאוד , אז זו לא בעיית חומרה) אפילו ב3dcrap03 קיבלתי ב-300 נקודות פחות ממה שקיבלתי עם הגרוטאה שהיתה לי לפני כן....ולכן הגעתי למסקנה המתבקשת שיכול להיות שזה ספק הכוח הקטנטן שלי (250) שעושה את כל הבעיה, האם זה באמת כך? הספק יכול לגרום לעבודה איטית של חומרה? ואם כן למה כדאי להחליף ל-300 או ל400? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  13. Started by gshhar,

איך אני בודק אם המחשב מזהה את הכרטיס מסך שלי ואם התקנתי אותו טוב?(XP PRO)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by zalupa,

טוב אז נתחיל מזה שיש לי מודם ADSL USB ומצלמת אינטרנט USB כך ששני המקומות תפוסים אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי בעיה ולגלוש אך ברגע שאני מפעיל את המצלמה אין לי אפשרות לגלוש החיבור אינו מיתנתק אבל אין אפשרות לגלוש...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by Notter,

היום בדיוק מצאתי את הכבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה (כבל קצר, שמתחבר למאריך) הבנתי שצריך לחבר אותו ל video בטלוזייה (החיבור הצהוב) אבל מה עכשיו אני צריך לעשות? כשאני נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך שלי (radeon 8500) אז אני לא יכול לעשות Enable לטלוויזיה משום מה (תחת Display) ונגיד וזה הסתדר איך אני צופה דרך הטלוויזיה? פשוט להפעיל את הסרטון דרך Real Player וזה יספיק? (כמובן שהטלוויזיה נמצאת ב AV) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  17. Started by War-Hammer,

המחשב של אבא שלי כנראה נשרף ואני צריך לדעת איזה חלק נשרף או התקלקל, הלוח אם עושה ביפים ארוכים ואני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שיש כל מיני סוגים של ביפים שאומרים את הבעיה אבל הסוג הזה לא אומר לי כלום ובמיוחד לא בלוחות ישנים (אם זה בכלל השתנה מאז..) בבקשה חברה איך אני יכול לזהות מה הצפצוף אומר? לא כתוב בחוברת של הלוח אם מה כל צפצוף אומר ואני גם לא יודע איזה לוח זה (משום מה הם לא הזכירו את זה בחוברת) זה לוח שכתוב עליו AWARD ויש לו צ'יפסט של אינטל ועל החוברת כתוב MS - 6119 בבקשה חברה אני זקוק לעזרה, (ועוד שאלה קטנטנה ולא ממש קשורה וחשובה ניתן לעשות ללוח הזה OC?) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  18. Started by zoloboy,

אני לא מצליח לפרמט את ההרדדיסק הוא מגיע ל 20% ואז נעצר מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by עידן20,

חבר'ה !! אם יש לכם סיסמא KEY של חלונות 2003 תנו לי בבקשה ...אני כאן מחכה לכם שתביאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  20. היי אתמול התקנתי מחדש את WINXP אחרי פירמוט של המחשב... (אם זה חשוב אז התקנתי אותה על WIN98 שהתקנתי מדיסקט הפעלה שלה) מוגדר רק משתמש יחיד שפי מה שהמערכת טוענת הוא נחשב הADMIN ... אבל - שאני מנסה להתקין תוכנות מסוימות או דרייברים לכ.מסך שלי - המחשב אינו מאפשר לי לעשות זאת וטוען שאין לי מספיק הרשאה לעשות את הדברים האלה - למה הוא מגביל אותי ואיך אני מקבל הרשאה ? אגב, עוד בעיה קטנה, בכל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות אחד הדברים בWINXP כמו הגדרות מערכת המחשב מנסה לחפש את הדיסקט ושלא מוצא שואל אותי למה אין לי את RUNDLL32 . אם לוחץ "ביטול" כמה פעמים זה נכנס בסוף - אבל עצם ההמתנה שהוא מחפש בככל פעם את הדיסקט - מעצבנת איך אפשר למנוע את זה ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. Started by com,

הרכבתי לאחותי מחשב על לוח של פנטיום 3 עם חריצי ISA הכנסתי לה כרטיס קול שקניתי ממשהו.. ?ISA) בלי דריברים.. זה כרטיס עם שבב של אופטי.. הוא מזהה אותו בוינדוס XP אבל הוא לאמוצא דריברים ונותן סימן קריאה צהוב לידם.. אמרו לי שבחלונות 98 ןME הוא מוצא דריברים מתאימים. אני מעונין למצוא דריברים לכרטיס מה שהוא רשם שהוא מצא OPTI AUDIO 16 MPU401 GAME PORT AUX0 תודה!

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by TONY23,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. Started by Mr.wiz,

ברשותי all in wonder 8500 עים מתאם לצפייה בטלוויזיה. במתאם יש שני חורים אדום ולבן שזה לקול כאשר החיבור מתבצע מחוט אחד מתחבר לחור האדום במתאם והקצה השני מתחבר לחור בטללויזיה וחוט שני אותו דבר. השאלה זה איך קוראים לחוט הזה? rc2 to rc2?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. Started by -R-E-L-,

ברשותי צורב HP 7500 2X2X24 ולאחרונה אני לא מצליח לצרוב דיסק CDR רגיל. דיסק CDRW צורב בלי בעיות. תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  25. Started by zoloboy,

i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים