עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DarkSight,

שלום לכולם, אני נתקל כבר מספר פעמים בבעיה ממש מוזרה במחשב שיש לי בבית, מדי פעם הוא פשוט "מתעייף", מה זה אומר בפועל? כל היציאות על הBOARD שלי מפסיקות לעבוד. כולל הכרטיס מסך (המסך מציג no signal), המקלדת אפילו לא מראה סימנים של חיים, כאילו אין בכלל העברת חשמל מהיציאות של ה-board. בנוסף לזה כל המאווררים של המחשב פועלים. הבעיה כל פעם נעלמת וחוזרת, האם הבעיה לדעתכם היא כישלון של המעבד?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by trojan,

אז ככה יש לי עוד מחשב יותר ישן בבית החלקים העיקריים שלו זה מעבד- intel p-4 2 ghz זיכרון- 256 ddr כרטיס מסך- g-force4 mx 440 הבעיה היא שבכל משחק קטן למשל(airxonix,gta 2) הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום ואחרי כמה זמן הוא קופץ למסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll ואז צריך לעשות ריסט עשיתי uninstall וניסיתי את הדרייבר שקיבלתי עם המחשב וגם את הדרייבר מהאתר של nvidia וזה עדיין עשה את הבעיות בדקתי את המאוורר של הכרטיס מסך בזמן הפעלת המשחקים והוא עובד טוב מאוד ! והמשחקים האלה עדיין נתקעו ופעם הכל עבד ואפילו משחקים כבדים וזה התחיל לקרות בתקופה האחרונה וגם ניסיתי לפרמט ולא עזר אז מישהו יכול להגיד אולי מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. צורב ליטאון, צרב לי מעולה תמיד. שמתי דיסק של LG והוא דפק לי אותם.(4 דיסקים). צרבתי סרט DIVEX ואת התרגום. מה יכול להיות? השינויים שעשיתי: הוא היה פעם SLAVE וה-DVD MAASTER ואני החלפתי בינהם. והכל תקין נראה לי, XP זיהה הכל. אינני זוכר האם צרבתי מאז שהחלפתי מקומות. מה יכול להייות?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  5. חברים יקרים שלום יש לי בעיה מזה כחודש ימים שהדפדפן שלי פשוט מסרב להיסגר בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו הוא נתקע , כאשר אני לוחץ שוב על סגירה הוא רושם לי האם לסגור כעת ? אני רושם כן ואז הוא נסגר . ביצעתי אין ספור התקנות מחדש, איחויים , סריקות אנטי וירוס למיניהם , תוכנות למציאת קבצי ריגול . אני חושב זו בעיה בחומרה או במערכת . כרגע צצה לי בעיה נוספת כתוצאה מסגירה לא טבעית של הדפדפן שהוא פשוט לא נפתח ולא רק הוא אלא גם קבצי הEXE במחשב שלי והוא רושם לי : לקובץ זה לא משוייכת תוכנית " לחץ על תפריט תיקיה בלוח הבקרה . חברים אני נואש , ניסיתי כמעט הכל כולל שחזור של המערכת אבל זה לא עוזר כי אחרי יומיים זה חוזר . אנא עזרו לי ... תודה רבה עידן

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by DT Tunong,

[b]שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין PCIX ל- PCI Express תודה לעוזרים. [/b]

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. Started by yuval_e,

לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל

8. Started by boaz_aha,

שלום, אני לא מצליח לשמוע מוזיקה באף תוכנה. בבדיקת סאונד של הכרטיס קול (realtec), יש סאונד. האם יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה, אני מיואש...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by buuhaa,

שלום. משהו מוזר בווינדוס 98. מצאתי 2 רכיבים עם סימן שאלה עליהם : הראשון "התקן לא מוכר" והשני "התקן PCI ". לפחות לגבי השני - אין שום התקן PCI על הלוח (והכרטיס מסך וקול מותקנים ועובדים). הסרתי את שני הרכיבים מה TM אבל בהדלקה הבאה - שוב זוהו וכמובן שלא הותקנו! רק לשם הניסיון התקנתי כרטיס רשת שזוהה והותקן ללא שום בעיה. אשמח לעזרתכם ! תודה.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by alonezer,

לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שלום לכם..... קניתי דיסק מקורי של win xp pro sp2, וקניתי יחד עם זה מחשב חדש. באתי להתקין את המערכת הפעלה החדשה. הבעייה: שאני מעלה את הדיסק דרך ה- boot הכל עולה והכל בסדר. הוא מגיע למסך כחול ששם רץ הרבה דברים אתה יודעים למה אני מתכוון. מתחיל לרוץ המסך הכחול ואז הוא לא מגיעה לי בכלל למסך שאני צריך ללכות f-8 , הוא רושם לפני זה הודעת שגיאה. ההודעה היא: the file usbccgp.sys not be found , ואז אם אני לוחץ אנטר הוא עושה לי הפעלה מחדש של המחשב. אני רוצה לציין שאין כונן פלופי במחשב , ובטח ההארד דיסק הוא sata. חברה מה אני עושה ??. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by R)X(Z,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by stingeR-,

שלום , לחברי טל (E4 בפורום) יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton AQZFA 0348 EPOX 8RDA3+ Rev 2.0 ATI RADEON 9800PRO MAXTOR SATA 120GB 7200RPM 8mb Infineon PC3200 512MB DDR Supertalent Aluminum black tower case TT Volcano 12 Extreme Edition @ 3200RPM PSU : TT 420W באתי אליו והרכבתי את המחשב והכל עבד בסדר גמור והמעבד עבד על 1833MHZ , עכשיו , לביוס של איפוקס יש לפעמים כאלו פעמים שהוא פשוט שם לעצמו את המעבד על FSB 100 בלי להודיע... כאילו מגדיר ברירת מחדל , אבל שנכנסים לביוס רואים שהFSB על 166... ככה זה גם אצלי ואצל עוד חברים שלי עם הביוס הזה... זאת לא ממש בעיה כי זה בסוף מסתדר , אבל החבר שלי לא ממש יודע להתעסק עם זה , אחרי שהלכתי הביוס הגדיר לעצמו את השטות הזאת , אמרתי לחבר שלי…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. אני הולך להשתגע, דבר כזה עוד לא קרה לי... כשהייתי מדליק את המחשב הסריקה הייתה מתבצעת תוך שנייה כשאני מדליק את המחשב.. איזה יום נתקע הוינדוז שזה לא קרה לי גם בחיים ב XP, הפעלתי את המחשב מחדש, והציג לי את ה INFO על החומרה ממש האיטיות, אות אות מילה מילה, ולא בבת אחת... כיביתי אחרי המון נסיונות כושלים. הדלקתי אחרי כמה דקות.. והמחשב עבד, רק מה! הסריקה של הזיכרון שאפילו בד"כ לא מספיקים לראות אותה נעשת באיטיות ביחס למה שהיה... יש לי זיכרון 333MHZ 512 MB... לוקח כ 30 שניות לסריקה, והיא חוזרת על עצמה 3 פעמים.. אחרי זה הוינדוז עולה רגיל, הביצועים מעולים אין שינוי... המשחקים טסים אצלי... אבל מעצבן אותי לראות משהו לא נורלמי כשאני מדליק את המחשב.... אם אני עושה ריסטארט המחשב לא עו…

16. אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by nadavc,

שלום קניתי לאחרונה כונן קשיח 80 ג'יגה (חיבור IDE) בנוסף על זה שיש לי (סה"כ 160 ג'יגה), חיברתי אותו למחשב ואני לא רואה אותו למרות שבביוס הוא מופיע וגם windows זיהה אותו. הוא מחובר בתור slave ויש לי patition על הכונן הישן .

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by iporat,

לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. שלום ... נכנסתי לEVEREST לראות מעלות של המחשב ופתאום אני רואה שיש OC של7% שבכלל לא עשיתי! איך זה יכול להיות? נכנסתי לביוס לראות ואני לא רואה בכלל קטגוריה של OC יש שם הכל רק לא OC.... מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Omer DA,

לאחרונה קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מבעיה שכשמדליקים את המחשב הוא כיאילו לא מגיע לשלב של טעינת הwindows ורק כשעושים ריסט הוא מסתדר והכל עובד מצוין מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by ag43,

יש לי מסך MAG 786FD בן כ9 שנים. בזמן האחרון אני רואה ירידה דרסטית בחדות (בעיקר במרכז המסך) והיום גם ריצודים כאשר אני מעביר את העכבר מהר מעלה מטה על דפדפן אינטרנט. השאלה שלי : האם יש דרך לוודא שהבעייה במסך ולא בכרטיס בלי להעביר אותו למחשב אחר, לנסות מסך אחר וכו'?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by vk,

בטעינה של הwindows הוא נתקע.. ניסיתי להפעיל ב safe mod זה עבד אבל עדין עם קוים.. האור בתמונה זה הפלאש.. עריכה: עכשיו הכל נהיה צבעוני פתאום

25. יש לי בעיה במחשב !!! הוא מפעיל את עצמו מחדש ומראה לי מסך כחול למה עזרה!!?!?! יכול ליות בגלל שפירמטתי תמחשב וזה בגלל הוינדוס עזרה????? :s07:

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים