עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לוח אם של ASUS מדגם P5L-MX . המחשב איבד תצוגה מול העניים שלי והריח השרוף נתן לי להבין שהספק גמר. מיד כיביתי את המחשב והחלפתי ספק. המחשב מבצע פוסט יפה והמערכת עולה אבל אף יציאת USB לא עובדת, גם הקדמיות. עדכנתי ביוס וזה לא הועיל. אין ברירה, אצטרך כרטיס USB ובנתיים להשתמש ביציאות PS2 ועכבר מקלדת תואמים... האם מישהו מכם חושב שיש עוד מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by shil_o,

שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש

3. ממצב אחים שלי ?! השאלה בכותרת ... אם זה לא המקום המתאים לשאילת השאלה הזאת תעבירו את זה ותודיעו לי לאן העברתם את הנושא ?...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by sza,

יש לי תקלה במחשב, מחשב נייד LG E310 עם 1 GB זכרון פנימי 800 MHZ DDR2. הוספתי לו לפני כחדשיים עוד 2 GB במהירות הנ"ל. בחודש וחצי האחרון לא הייתה שום בעיה ופתאום בשבועיים האחרונים התחילו לפעמים (פעם ביומיים-שלושה) קפיצה של מסך כחול והפעלה מחדש. אני מצרף קבצי DMP כדי שתוכלו לבחון את הבעיה מקרוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  5. Started by ofekd23,

אם משהוא מכיר מכונה ורטואלית חוץ מvirtualbox אני לא מסתדר עם המכונה הזאת אני לא מצליח לתקשר בין בחשבים שם תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by ifs2003,

שלום, ברשותי לוח ASUS P5W DH Delux, היום יצאתי מהבית אז כיביתי מאחורי הספק את המתח וכאשר אני מדליק את הספק שוב ולוחץ על הדלקת המחשב אין תגובה הוא לא נדלק. הנורית הירוקה על גי הלוח דולקת ונראה שיש מתח. מישהוא יכול לשער מה קרה ? לא נראה לי שהלך הלוח אבל בטח יש איזה דרך לנסות להדליק אותו לא דרך כפטור ההדלקה ? תודה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. רציתי לבדוק את המחשב תחת מאמץ ולראות אם הוא לא מתחמם יתר על המידה הפעלתי ATItool ועשיתי את הפונקציה scan for artifacts לאחר מכן הפעלתי TAT ואת המבחן מאמץ שלו כאשר ה ATITOOL פעלה לבד הטמפ' הרקיעו שחקים לסביבות ה80 מעלות לכרטיס (שהוא מקורר היטב לצערי עם זלמן VF900) וסרקולציה טובה.. ממש מוגזם אני יודע אבל החלק המפתיע שכאשר הפעלתי את המאמץ למעבד הטמפ' של הכרטיס צנחה חזרה לטמפ' idle מישהו יודע בוודאות מה הבעיה כאן? אני סבור שזה משהו בספק שלא מתמודד נכון עם המערכת מפרט: E6300 p5b delux x1800xt 512 400W hec תודה לעוזרים! עריכה: כרגע שמתי לב גם שה FPS של atitool צונחים מ700 בערך ל 30 עד לרמת ה 0.8 כאשר אני מפעיל את המעבד

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by ran1809,

הנה תמונה של בעייה במנהל ההתקנים ורואים שיש התקן אחד עם סימן צהוב כמו כן ניסיתי לחפש לו עדכון מה עוד ניתן לעשות?? ניתן לראות גם בהמשך השאלה בעייה נוספת שיש לי תודה רן

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  10. אוקיי זה העניין - בתקופה האחרונה המחשב שלי התחיל לקפוא כל כמה שעות מעצמו... בדקתי חום של כל הדברים בזמן שהמחשב קופא, המעבד יחסית סבבה על 30 מעלות פחות או יותר אבל הכרטיס מסך מגיע בקלות ל-74 בזמן עבודה שגרתית (אינטרנט + מוזיקה). פתחתי את המחשב וניקיתי הכל, לא עוזר. פירמטתי (היום, עם ווינדוס XP) ושוב נתקע. עכשיו בקשר לכרטיס מסך, יש לי הרגשה שהדרייוור שלו הוא זה שעושה את הבעיות. כי בדקתי את החום בכרטיס מסך לפני שהתקנתי דריוור, והחום של הכרטיס מסך היה בסביבות 46. ישר איך שהתקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי ריסט החום של הכרטיס מסך היה 64 והמשיך לטפס עד סביבות ה-72. (ראוי לציין שיש לי ראדון X800 - הדרייוורים הכי חדשים מהאתר של ATI). יש למישהו רעיון? מכיר את הבעיה? יש לו רעיון אחר למה …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by YinnoN,

שלום יש לי מחשב עם מארז compucase 6a19 הבעיה היא שבאוורסט אני נכנס לסנסור ורואה רק את הטמפ של הHd ולא של הaux mb מעבד וכו' ... איך ניתן לטפל בזה ? לא הגיוני שיש רק שם מאוורר כי שאר הרכיבים לא היו עומדים בזה \: תודה

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומים יש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותו כעת אני רוצה להחזיר למשני את החומר השאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתר האם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקין אמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Proww,

היי חבר'ה, מישהו יודע היכן ניתן למצוא ממיר מ pci x8 ל PCIE16

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Dude29,

שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. מחשב חדש לאחר התקנת מערכת הפעלה XP PRO ועוד מס' תוכנות. קרס לפתע ונתן את הודעת השגיאה הנ"ל (מצורף) חשבתי שזה חד פעמי אבל זה קרה שוב - קריסה פתאומית ללא שום סיבה ניראת לעין. מה יכולה להיות הבעיה ? איך אני בודק אם זה בעיה חומרה או דרייברים - במנהל ההתקנים הכל תקין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by BEN903,

מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by PrizeeHeb,

לקחתי את המחשב של חבר ופירמטתי לו אותו התקנתי לו את התוכנות שהוא רוצה. הכל טוב ויפה הכל עובד אני קראתי לו לבוא לקחת הוא הגיע הביתה מדליק ורשם לו check monitor cable הוא התחיל לשחק עם הכבלים ובטעות הזיז בספק הכוח את המתח והספק נשרף. עכשיו הוא קנה ספק חדש המחשב עובד אך לפני ההגעה לברוך הבא לויינדוס הוא מקבל מסך שחור. הוא אומר לי שרשום לו את זה לפני שהמסך נהיה שחור: THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS. מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני שבועים בערך קניתי KVM והדגם זה של EDIMAX גירסה EK-PS2C. עכשיו ככה המקלדת והעכבר שלי הם שנהם USB וקניתי מתאם ל-PS2 שיתחבר לשנהם ומשם ישר לKVM כמובן שחיברתי הכול. וכאשר אני מעלה את המחשב הוינודס עולה ואין לי שליטה לא על העכבר ולא על המקלדת, והמסך שינה רזולוציה. קראתי את ההוראות שקיבלתי יחד עם המוצר וניסתי ללחוץ במקלדת על מה שרשמו לי וזה לא השפיע לי על כלום!! יכול להיות שה-KVM לא טוב?

19. אז ככה,מחשב ישן : AXP 1700+ 256MB RAM GA-7VTXH mobo+ בעקרון אתמול קיבלתי את ה LG 4163B שלי ו מסך LG F700B אחרי שחיברתי את הצורב, והדלקתי את המחשב, לקח לו המון זמן לעלות ועוד לפני שווינדוז עלה, הייתה הודעה " Secondary master ATAPI incompatible" ו "secondary slave atapi incompatible" מייד חשבתי שזה הצורב, ניסיתי לנתק אותו, והדלקתי מחדש את המחשב,עדיין אותה בעיה. בדקתי, הכוננים מחוברים נכון(עד כמה שאני יודע) אבל בביוס הם לא מזוהים,וכנ"ל לגבי ווינדוז. עצות בבקשה,אני נואש.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by vic1234,

למה במחשב אחד מופיע לי רק שימוש אחד ופה שניים?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by piko,

שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by Skeleton,

אני רוצה לשמוע באוזניות וזה לא נותן להפעיל דרך החלק הקדמי של המחשב... יש לי לוח אם GiGabyte p35 DS3. חשוב לציין שהתקנתי את כול הדרייברים העדכנים להיום.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום , המחשב שלי משום מה מדיי פעם כש"מתחשק" לו פתאום מרסט את עצמו , זה לא עיקבי , זה יכול לקרות באמצע שהוא לא עושה כלום , באמצע משחק מחשב , באמצע גלישה באינטרנט (כמו שהרגע קרה לי) , דרך אגב , בפעם הקודמת שזה קרה מיד נכנסתי ל bios ובדקתי את חום המעבד ולוח האם אם אני זוכר נכון לוח האם היה 34 מעלות והמעבד 40 מעלות (משהו כזה) חשוב לציין שביטלתי את אפשרות ה Automaticallyrestart ב startup and recovery . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה! *המחשב חדש מלפני חודשיים ומותקן עליו windows xp SP2

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by Dops,

כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.