תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה שהלוח הנ"ל במערכת שלי לא מבצע POST לאחר RTC CLR האם למישהו יש מושג? ביצעתי RST לפני עדכון BIOS - מה שלא היה מחוייב המציאות אבל בכל זאת לפי הוראות היצרן מצויין שכדאי אשמח לעזרה לוח: asus P8P67-m-pro מעבד: i5 2500K עם OC ל 4.7 זכרון: GSKILL 8G 1600 ספק: seagate 620W כ.מסך: saphire 6950 2G
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב די ישן, לוח אם של ג'יגהבייט ממודל GA-7N400, ומעבד AMD Athlon XP 2800+. לאחר שנברתי מעט בפורומי חומרה כאלו ואחרים כולל זה, גיליתי כי המעבד שלי לא מיצה את כוחו עד תום. התברר כי ה FSB היה קבוע כ 100 MHZ, ולכן שיניתי אותו ל166 MHZ. אני משתמש בוינדוס אקספי פרו עם סרוויס פאק 2, הוא עלה לי בסדר גמור. הדבר היחיד שהיה בעייתי היה הכרטיס מסך, Radeon 9800 pro עם 128 מגהבייט, היו לי ארטיפקטים בקבצי וידיאו, ואפליקציות הדורשות Direct3d לא עבדו כלל. גם תוכנת ה ATI tools. וגם הבדיקות שניסיתי לבצע בDxdiag העלו אוב. בשלב זה, יועצתי לעדכן את ה BIOS שלי, שגירסתו הייתה מ2003. את העדכון ביצעתי על-ידי תוכנה שהגיעה עם הדיסק של לוח האם שלי, שבאופן אוטומטי מוצאת את העדכון …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאלה... בדיוק ביצעתי הזמנה של מפרט הכולל לוח אם של ASUS ה STRIKER EXTREME ויצא לי לראות שיש אותו לוח אם בדיוק שאחד מהם זה nforce 680 ואחד nforce 680i יש הבדל בין השניים ? בהזמנה אצלי רשום asus striker extreme nforce 680 .... מה האות " i " ??? ובאינטרנט גם יש NFORCE 680 ו- NFORCE 680i .... מקווה שאין כזה הבדל אם בכלל.. שילמתי הרבה כסף! תודה על העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי! אם הדיון לא מתאים לפה עמך סליחה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס טלויזיה Flyvideo 2000 במחשב IBM עם מערכת הפעלה XP. אחרי התקנה של הכרטיס עם דרייברים שמגיעים על הסידי וגם עם דרייברים מאתר החברה אפשר רק לראות את התמונה ולא שומעים סאונד. את הכבל שמחבר בין היציאת סאונד של הכרטיס טלויזיה לכרטיס קול ניסיתי לחבר גם לכניסת ה-LINE IN וגם לMIC. גם חיבור של רמקולים ליציאה של הכרטיס עצמו לא נותנת שום דבר. הכרטיס הזה עובד כמו שצריך על מחשב עם 2000. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכול לעזור? אילן
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל כבר מספר פעמים בבעיה ממש מוזרה במחשב שיש לי בבית, מדי פעם הוא פשוט "מתעייף", מה זה אומר בפועל? כל היציאות על הBOARD שלי מפסיקות לעבוד. כולל הכרטיס מסך (המסך מציג no signal), המקלדת אפילו לא מראה סימנים של חיים, כאילו אין בכלל העברת חשמל מהיציאות של ה-board. בנוסף לזה כל המאווררים של המחשב פועלים. הבעיה כל פעם נעלמת וחוזרת, האם הבעיה לדעתכם היא כישלון של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק המשחק לפעמים נתקע והמחשב מתכבה בעצמו ולפעים אני המסך נכבה ואז המחשב מתכבה. אותו דבר קורה לי עם WINDOWS MEDIA PLAYR שהוא נתקע ומתכבה! מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היה לי עד לפני 10 דקות X800GTO [מחקתי בעזרת driver cleener את הדרייברים שלו הוצאתי את הכרטיס ושמתי במקומו את X800GTO2 פתחתי את המחשב וזה רושם בDOS You Have not connected the power cablr yo your video card please refer to the "getting started Guide" for prper hardware installation זה במחשב החדש אני כרגע על המחשב הישן זה די דחוף תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עשיתי format למחשב ואחרי זה התקנתי WINDOWS ובשלב שאחרי העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול מחדש ושמופיע המסך השחור של XP אז הוא ניתקע דברים שניסתי ולא עוזר *ניסיתי כמה גירסאות שעובות של WIN *ניסיתי הארד דיסק אחר למקרה ולא יודע *ניסיתי אתחול איטי ועדיין לא עוזר תמיד ניתקע באותו שלב והמחשב עבד לפני הפירמוט אז לא יודע אם זה חומרה או בעיית תוכנה אשמח מאוד לעצה כי אני כבר תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לחבר שלי יש סט של creativ wireless 6000 עכשיו בעכבר ובמקלדת שלו יש כזה כפתור שאין לי מושכ מה הוא עושה. עכשיו חבר שלי אמר לי שהוא לחץ על הכפתר (למה ? מי יודע) ומאז העכבר קיבל שיתוק הוא לא מגיב מישהו יודע למה ? ומה הכפתור עושה? ד"א ניסיתי להתקין תדריברים שוב אך ללא הועיל
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן לוח אם GIGABYTE ובמהלך ההרכבה נשבר אחד החיבורים של הIDE (הפלסטיק בלבד לא הפינים) כמובן שזה לא משפיע כלל על עבודת הלוח אבל במהלך עדכון הלוח הביוס הלך ועכשיו היבואן מתנער מאחריות בטענה ש GIGABYTE מתייחסים ללוח כפגוע פיזית (הפלסטיק השבור) ולכן לא יחליפו אותו. היבואן הציע לי חלופה והיא לנסות למצוא חיבור IDE חדש מלוח אחר (יכול להיות מלוח שגם ככה איבד את האחריות או מלוח במעבדה שמיועד להשמדה) ולנסות לחבר אותו במקום הישן, במידה והכל יילך טוב הם יעשו לי את ה"טובה" ויחליפו לי את הלוח. השאלה שלי מתחלקת ל: א)מישהו מכיר את הנושא הזה ששבירה של פלסטיק מבטלת אחריות על החומרה ב)האם מישהו יודע איפה אני יכול לחפש את החלק הזה - מדובר בכיסוי פלסטיק הוורוד של ה IDE (שלי מג…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מערכת שמבוססת על Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ..…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
יש לי LG Flatron 795FT plus 17 אינץ'.. אני מרוצה ממנו אבל מה.. לפעמים הוא לא שומר את הSize והמיקום שהגדרתי לו... זה לא בדיוק לא שומר... זה מתעוות לדוגמא כיוונתי אותו בדיוק על הפסים, אם אני אכבה ואדליק את המסך אחרי איזה שעה, זה ישתנה, הSize יגדל טיפה ויברח מהשוליים או שלפעמים זה ירד בכמה מילימטרים ויראו קטע שחור מת קטן, בכל מקרה זה לא קבוע, הגדלים משתנים כל הזמן במיוחד אחרי כיבוי המסך בלילה והדלקה בבוקר שאחרי למשל.. מכירים את הבעייה? זה לא כזה מפריע כי זה "שינוי גודל" מינורי כזה... אבל לפעמים זה מעצבן וכל פעם צריך לעשות כמה לחיצות במסך מתקנים כאלה בעיות?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הכונן נפתח כרגיל, אבל הוא לא קולט דיסקים. וב-my computer זה לא מזהה, זה פשוט נעלם הכונן הפיזי, כאילו שזה לא מזהה אותו. לפעמים המחשב כן מזהה ולפעמים לא. אני לא רואה שום סיבה שזה קורה, איך אני יכול להחזיר אותו, ולמנוע את הבעייה לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לפני חודשיים החלפתי HD אחרי שהקודם שלי (SAMSUNG SP1213 120G) שבק חיים. השתמשתי בו כמעט 3 שנים והוא עדיין היה במסגרת האחריות כשמת אז באיבורי מחשבים החליפו לי, הם אמרו שהם כבר לא מחזיקים את הכוננים הקשיחים האלה אז החליפו לי ל-HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) של HITACHI. התוכנה HDDLIFE עובדת אצלי תמיד ברקע והסטטוס של ה-HITACHI כל הזמן מדרדר לפי התוכנה, המצב כרגע: גם ה-HEALTH וגם ה-PERFORMANCE נמצאים על 51%!!! אציין שאני סומך על תוכנה זו כיוון שהשתמשתי בה גם עם הHD הקודם ולפני ששבק ה-PERFORMANCE היה בסביבות 70% וה-HEALTH היה על 0%(!!!). אני חושב לגשת חזרה לאיבורי ולהחליף את את ה-HITACHI ולדרוש את אותו סוג שהיה לי או לפחות אותה חברה (SAMSUNG), האם יש לי קייס?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי. אני ראיתי הרד דיסק של WD 320GB SATA 2 אני יודע שיש לי SATA. השאלה היא אם זה יתמוך ב SATA 2? SATA 2.אם לא אני פשוט צריך לוח אם שתומך? ועוד שאלה מזה אומר שרשום AAKS או AAJB או KS? תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שיחקתי עם הTHEME של הווינדוס ובטעות בחרתי משהו שהשחיר לי את הכל ואני לא רואה כלום! איך אני מחזיר את זה בחזרה? עריכה: לא משנה הסתדרתי..
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, התקנתי סנדרה 2005 כדי לבדוק טמפרטורת מעבד ולוח: לוח אם 25 מעלות מעבד 35 מעלות POWER/AUX TEMP: 70 מעלות למה הכוונה ומדוע זה כ"כ גבוה??
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-