עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Chura,

מכיוון שאני לא ליד המחשב, אני לא ידעתי עד עכשיו וראיתי שכנראה המחשב עושה רסטרט לעצמו... איך אני יודע ממה הם נובעים ? איפה בכלל רשום עליהם מידע ? עברתי על הFAQ בפורום... לא הסתדרתי...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by Rittberg,

שידרגתי מלוח P5GDC ל - P5W DH ניתקלתי בבעיה: קימים ברשותי 4 HDD עם חיבורי IDE ובנוסף צורב DVD אשר גם הוא עם חיבור IDE , את 4 ה HDD חיברתי לחיבורים המתאימים בלוח ואילו ל - DVD רכשתי CONVERTER מ- IDE > SATA. ניסיתי לחבר את כבל ה- SATA לחיבורים האפשריים בלוח, ושמתי לב שב- BOOT, המחשב ממתין כשלושים שניות עד אשר עולה, אולם הוא אינו מזהה את ה- DVD. איך צריך להגדיר את ה- BIOS כאשר יש שילוב של IDE ו- SATA, והאם יש להתקין תוכנה מתוך תקליטור הלוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. יש לי מחשב שעבד תקין ולפני כמה ימים הדלקתי אותו ולפתע הWINDOWS מרסט את המחשב כל פעם מחדש בזמן העליה (בשלב שמופיע מסך שחור והלוגו של WINDOWS) כאשר הכנסתי את הדיסק של WINDOWS ורציתי להיכנס לתוכנת התקנה (כדי לפרמט ולהתקין מחדש) המערכת בכלל לא זיהתה את ההארד דיסק שלי. אבל אחרי שיצאתי מתוכנית ההתקנה וניסיתי שוב לעלות אז שוב הWINDOWS מתחיל לעלות ומרסט בדרך מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולם, יש לי לוח של אינטל דגם 815EEA לפנטיום 3. השגתי מודול נוסף של 128 מגה זכרון SDRAM, ויש לי כרגע במחשב שניים שבאו איתו, כ"א 128. ללוח יש שלושה סלוטים לזכרונות. כל הנסיונות להוסיף ולהעלות את המודול הנוסף שהוספתי עלו בתוהו, כמו כן כל נסיון להשתמש בחריץ הספציפי שבו התקנתי את המודול. המחשב נדלק, והמסך לא. מבחינת המסך והכרטיס מסך הכל תקין, כי ברגע שהזכרון יוצא - הפלא ופלא המחשב עולה נורמלי והכל רגיל. יכול להיות שהחריץ הספציפי שרוף או תקול? כל המודולים עובדים כי החלפתי ביניהם כמה פעמים וניסיתי את שלושתם. אני קצת מבואס מהקטע הזה כי לא כל יום אתה משיג זכרון SDRAM טוב וחדש כדי לשפר את הביצועים של המחשב העמוס שלך... יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ו/או הפתרון שלה? מבח…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by tomer87,

איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כל הזמן ניפתחים לי אתרים בלי קשר סתם יוציאים לי אתרים פירסומות!!! :kopfpatsch: עכשיו ניסיתי עם כמה תוכנות לתקן תבעיה ולא הצלחתי חבר שלי אמר לי שיש לי איזה משהו במחשב שעושה לי את זה :jump: אבל לא מצאתי את זה ועברתי על כל המחשב :pissed: למה??? איך אני מתקן את זה???? :s07:

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  8. תוך כדי עבודה הופיעה לי ההודעה הזאת (במחשב של אבא שלי ) ואין לי מושג מהיכן היא הגיע. האם למישהו יש מושג במה מדובר ? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. שלום. אני ייפתח בהסבר: אני בן 18 אני בניתי כמה וכמה פעמים מחשבים (ישנים הרכבתי אותם פנטיום 3 וכאלה) והם עבדו טוב מאוד ועדיין עובדים אצל מי שהם...אך אני עומד בפני בעיה... אני מתעד לבנות לאבא שלי מחשב וזהו יהיה מחשב מסוג פנטיום D כלומר סוקט 775 ולצערי הרב לא יצא לי להיתעסק בדברים החדשים... השאלה שלי או יותר נכון אני זקוק שתתנו לי חיזוק אם מה שאני חושב ויודע הוא נכון.. -- בניתי את כול המחשב (למשל עוד לא התחלתי) הרכבתי הכול ספק כוח זיכרון כמובן הכול... 1) התקנת הווינדוס (XP) 2) התקנת אופיס 3) התקנת הדרייברים של הלוח אם זהו נכון? לפי הסדר הזה או בצורה אחרת.? תודה רבה מראש...אני פשוט רוצה ליהיות בטוח בעצמי.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by orlf,

יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  11. שלום, אתמול המחשב שלי פתאום התחיל לעשות 'לקפוא'.כל כמה זמן(לא מוגדר)המחשב שלי קופא והמסך נהיה מפוקסל. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא התחממות של כרטיס מסך,אבל אין ארטיפקטים והפריזים קורים גם כשאני סתם בדסקטופ ולא נוגע בכלל במשחקי מחשב! לפניי כחודש התקנתי 2GB זכרון פנימי נוספים,אבל מיד אחריי ההתקנה לא היו בעיות אני לא חושב שצצו פתאום בעיות אחריי חודש. בכל מקרה מה הבעייה?! לא קופץ לי שום ארור שום כלום! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by kashi,

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון ויותר שתוכלו לעזור לי... אני בתקופה האחרונה מקבל הרבה מסכים כחולים, המחשב פשוט קורס. אני אל יודע אם כל הודעה זה אותו דבר אבל פעם אחת רשמתי מה שהיה כתוב בה: "בעיה התגלתה ווינדוס החליט לכבות את המחשב כדי למנוע פגיעות נוספות למחשב תבדוק שאם התקנת חומרה חדשה היא מותקנת כראוי technical info: stop: 0x00000050 (0xc159pf1c, 0x00000000, 0x804e70d5, 0x00000000) <=========(זה לא תמיד אותה שורה) גם היה רשום DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים מופיע גם קובץ בסוף ההודעה nv4_disp.dll או win32k.sys או alcxwdm.sys לפעמים זה קורה שאני באמצע משחק או רואה קטע וידאו, לפעמים ישר שהמחשב עולה או שאני לא עושה שום דבר מיוחד... אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד! ת…

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by HackNever,

יש לי מסך מסוג a-neove f-419 ולפני יומיים ערך התחיל לרוץ לי התפריט של המסך(בהירות גודל צג וכל זה) והוא מדפדף לבד בין כל הפונקציו ואני לא יכול לבטל את זה.. וגם הכפתורים של המסך לא מגיבים..מה יכולה להיות הבעיה?!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by eggnoob,

קניתי אר דיסק חדש ושאני מתקין את הוינדאוס אז אחרי שהמסך הכחול יוצא (של הפירמוט ) אז זה עושה ריסט ואז במקום להמשיך להתקנה של וינדאוס זה נכנס לי שוב להתקנה ואני לא לוחץ על שום כפתור.. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך לסדר את זה?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. פירמטתי את המחשב הכל הולך חלק ברגע שזה מגיע להתקנה של הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו (ריסט) כל פעם במקום אחר לפעמים זה מתחיל את ההתקנה ומאתחל את עצמו ולפעמים זה אפילו לא מגיע לזה... ניסיתי לנקות מאווררים וזה לא עזר ניסיתי אולי זה בעיה בזכרונות זה גם לא זה... אם יש למישהו מושג מה זה תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by rb024,

לפני חודשיים החלפתי HD אחרי שהקודם שלי (SAMSUNG SP1213 120G) שבק חיים. השתמשתי בו כמעט 3 שנים והוא עדיין היה במסגרת האחריות כשמת אז באיבורי מחשבים החליפו לי, הם אמרו שהם כבר לא מחזיקים את הכוננים הקשיחים האלה אז החליפו לי ל-HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) של HITACHI. התוכנה HDDLIFE עובדת אצלי תמיד ברקע והסטטוס של ה-HITACHI כל הזמן מדרדר לפי התוכנה, המצב כרגע: גם ה-HEALTH וגם ה-PERFORMANCE נמצאים על 51%!!! אציין שאני סומך על תוכנה זו כיוון שהשתמשתי בה גם עם הHD הקודם ולפני ששבק ה-PERFORMANCE היה בסביבות 70% וה-HEALTH היה על 0%(!!!). אני חושב לגשת חזרה לאיבורי ולהחליף את את ה-HITACHI ולדרוש את אותו סוג שהיה לי או לפחות אותה חברה (SAMSUNG), האם יש לי קייס?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by kobipk,

שלום לכולם אני יספר מה קרה לי ואשמח לתשובה ממכם אוקי הדלקתי את המחשב וניכנסתי לווינדוס שיחקתי קצת במחשב ועשיתי ריסט למחשב יש לי 2 מערכות הפעלה רציתי לעבור לווינדוס השני ואחרי הריסט שעשיתי על מנת להגיע למערכת השניה המחשב פשוט לא עולה הכל תקין הלוח מגיב הכרטיס מסך מגיד הכל מגיב רק לא רואים אפילו תקלה מכיוון שהוא החליט לא להראות לי תקלה בצג המחשב אין לי מושג מה הבעיה המחשב נידלק והכל פעיל אבל הצג לא עובד ניסיתי לחבר אותו לצג אחר אבל גם בוא הוא לא מראה שום דבר אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. השאלה בכותרת... פשוט עכשיו קיבלתי את המחשב, ואני צריך את הדריבר בשביל להתקין את הווינדוס, ופשוט אין לי מושג איפה אני מוצא את הדריבר (על הדיסק שבא עם הלוח אם כמובן... k8nf-9). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by pyro,

שלום, התקנתי סנדרה 2005 כדי לבדוק טמפרטורת מעבד ולוח: לוח אם 25 מעלות מעבד 35 מעלות POWER/AUX TEMP: 70 מעלות למה הכוונה ומדוע זה כ"כ גבוה??

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by ob123,

התקנתי כרטיס FIREWIRE ואפילו הצלחתי לדגום חומר מן המצלמה למחשב אבל אחרי יומיים הוא הפסיק לזהות את המצלמה. ניסיתי לחבר מצלמה אחרת וגם היא לא מזוהה על ידי המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב לאחרונה משני לוחות אם, 3 מסכים, 4-5 ראם, 5-6 כרטיסי מסך, שני ספקים, אלו הרכיבים הבסיסיים כמובן יש עוד שלא אפרט כי אין צורך. תיאור החלקיםאני לא בבית לא יכול לשלוח תמונות). שני לוחות אם ישנים(אין לי עכשיו את הדגם): 1-עם כרטיס מסך מובנה ואפשרות להרחבה רק ב PCI 2-בלי מובנה עם הרחבת AGP\PCI מסכים: שאני לא בטוח בתקינותם(השבוע אני יביא מסך שעובד 100% ואבדוק אם זה המסך. ראם: סטיקי ה ראם לפחות 2 עובדים 100% כ.מסך: AGP 100% עובד ה PCI לא בטוח ספק: 1 של 300W 1 של 125-150W שניהם עובדים. השאלות שלי: (אם זה לא המסכים) א- בלוח אחד הביפר או איך שקוראים לו עובד ומצפצף לתגובה טובה(ביפ קצר 1) זה הלוח עם ה AGP בלוח השני משום מה הוא לא מצפצף למרות שאני בטוח …

23. Started by buuhaa,

שלום. ההרדיסק קרס ואחרי פירמוט נותרתי ללא דרייברים ואין לי אפשרות לזהות את הלוח כמו שצריך. אני אומר קודם שזהו מחשב IBM לא נייד עם לוח אינטל intel d865 gkd. משום מה אין לוח כזה באתר אינטל בכלל ובאתר של IBM אני לא מוצא את עצמי. הציפסט הוא SPRINGDALE D I865G וגם לזה אין אזכור באתר אינטל. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by david86,

כול הזמן שאני מדליק סרטים ומעביר סרטים בו זמנית ורוצה לראות המחשב עושה ריסטארת וגם שאני גולש באינטרנט אחרה כמה זמן הוא עושה ראיסטארת מתחמם ועושה ראיסטרארת בה מה הבעיה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  25. שלום. היה לי קצר במחשב (ניסיתי בטעות לחבר נורת LED אדומה לספק הכוח, אבל שכחתי לכבות את המחשב לאחר הקצר, הכל עבד רגיל, אבל המאוורר של המעבד החל לעבוד מאוד מהר. ועושה הרבה יותר רעש, כתוצאה. מישהו יכול לחשוב על סיבה? המון תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.