עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי לוח אם של EPOX עם GF4MX מובנה בתוכו (NFORCE 2), הכל עבד מצויין ופתאום יום אחד הפעלתי וXP עבר את כל הקטע הזה עם המסך השחור עם הלוגו של וינדוס והפס ובלה בלה בלה ואחרי זה מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך פשוט נכבה. כבר עשיתי 4 פירמוטים וניסיתי להתקין 2 גרסאות של דריברים של NVIDIA וגרסה אחת של OMEGA עם SP1 SP2 וגם פעם אחת בדיוק אחרי ההתקנה וזה אף פעם לא עובד. ההתקנה עוברת בשלום אבל אחרי ריסטרט מה שציינתי קורה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול למחשב הסאונד נעלם

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. Started by Nonine_09,

אני מנסה להפעיל את מצב Safe Mode בזמן Boot של עליית המחשב באמצעות מקש F8. כאשר עולה לי המסך אני בוחר את מצב ה-Safe Mode אך לאחר שאני בוחר באפשרות זו המחשב עושה לעצמו ReBoot ועולה בחזרה אך לא נכנס למצב Safe Mode ניסיתי לבדוק בBios אם יש משהו שמונע ממנו ובנוסף עדכנתי גרסה של ה-BIOS כי רק לפני שבוע התקנתי עליו את מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים והתוכנות הנלוות. מה עליי לעשות זה דחוף...אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה,

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. היום קיבלתי את קורא הכרטיסים המיוחל של חברת סאנדיסק, בתקן USB II עם תמיכה, כאמור, ב 12 סוגים שונים של כרטיסי זכרון. מפרט המוצר - http://www.sandisk.com/retail/im-12in1.asp לוח האם שברשותי מופיע מימין, כמו כן גם שאר המפרט. חיברתי את הקורא כרטיסים לאחד ממחברי ה USB האחוריים במארז, בשעה שהמחשב רץ. הכל פעל כמו שצריך... ההתקן זוהה, כל הכוננים הרלוונטים התווספו והיה ניתן להעתיק ולכתוב לכרטיסי ה SD ו CF שהיו ברשותי, ללא כל בעיה. בא הריסטרט, לפתע אני נתקל בצפצופים צורמניים ומעיקים ולאחר מס' שניות מתקבלת הודעה שה CMOS התחרפן, המחשב התחיל לחפש את כונני הדיסקטים ובשלב הזה נתקע. ניתקתי את קורא הכרטיסים והפעלתי את המחשב לחדש. כל הביוס התאפס... הגדרתי הכל מחדש והמחשב עלה כמו ש…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by Baruchg,

ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by levi04,

שאני מדליק את המחשב, הכל פועל אבל על המסך רשום no signal input ואז המסך הופך לנורה אדומה.... האם המסך מקולקל?..

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by rotem012,

מדובר במחשב יחסית ישן שמשמש את הוריי רציתי לשדרג להם את הדיסק הקשיח והבאתי להם דיסק קשיח SATA כמובן שבדקתי לפני שיש על הלוח את האופציה מדובר בדיסק קשיח שהיה בשימוש כבר ובקיצור שאני מגיע ל BIOS אין שום מקום שמראה SATA כאילו אין שום דבר שמראה שיש דיסק מחובר יש רק מקום שמראה IDE עשיתי עדכון לBIOS ושום דבר לא עוזר מדובר בלוח MS-7104 של MSI אני חושב ציפסט P4M800 אם מישו יוכל לעזור לי תודה מראש

8. Started by kip,

אהלן, צריך את עזרתכם... מדי פעם (פעמיים בשעה או פעם בשבוע) המחשב פשוט עושה RESET. לא מזהה מדי פעם את ההארד דיסק. הבעיה הכי מציקה- באתרים מאובטחים, בעיקר כאלה שצריך להיות רשום אליהם (בנק, תפוז פורומים, HWZONE, D SPOT) בחמש דקות הראשונות הכל בסדר ואז אי אפשר לעשות פעולות! לא מצליח לכתוב תגובה (כמו את ההוד' הזו) אלא אם כן אני עושה RESET. יש רעיונות? יאללה, נשלח את זה לפני ש...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

שאני לוחץ על תוכנה למשל לוקח לה איזה 20 שניות עד שהיא פועלת, והמחשב בכללי מאוד איטי. זה רק התחיל היום, והפעם האחרונה שפירמטתי זה היה לפני פחות משבוע. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by TalLitman,

שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by Sigma12345,

פתאום אחרי שכיביתי והדלקתי את המחשב (בלי שום סיבה, סתם לכבות ללילה) הUSB PORTS התחילו לא לעבוד. הם עובדים בזמן שהמחשב עולה, אבל כשנכנסים לווינדוס הם פתאום לא עובדים. המקלדת עובדת כי היא אל מחוברת בUSB. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by tg_Atom,

יש לי בעיה כבר פעם החלפתי אותו ועדיין היא חוזרת.. בכל פעם אני מפעיל משחק אחרי כמה דקות אני מקבל כמו נקודות צבעוניות כאלה והמסך קופא ורק ריסטרט מוציא אותו מהמצב הזה קרה לי גם פעם אחת שהתעלמתי מזה המשכתי לשחק ואז בכלל ה WINDOWS לא עלה לי (וזה אחד מהפעמים שהחלפתי אותו ) עכשיו בקרוב תיגמר לי האחריות וגם אם אני יקנה כרטיס חדש אני מפחד עליו כי אני חושב אולי זאת בעיה מהלוח. זה ממש לא הגיוני כבר החלפתי אותו פעמיים, אגב זה קורה יותר מהר מתי שההגדרות ברמה יותר גבוהה. הכרטיס הוא כרטיס XFX 6800 רגיל מה יכולה להיות הבעיה ואולי יש איזה תוכנה שאני יכול להריץ כדי לבדוק את תקינות הלוח/הכרטיס מסך ולמצוא את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by LIDOR_13,

קודם כל עולה לי אינטלפוינט של מיקרוסופט לפעמים יש שגיאה 1603 ולפעמים קורס המחשב... הקבצי וידיאו זזים במהירות כפולה והסאונד זה כמו רדיו מקולקל [בכל הדבריםYOUTUBE קבצי MP3 במדיה פלייר הכל...] אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל זה באותו יום... זה WIN 7 64 BIT ויש לי מחשב וב זה לא נראה לי קשור למחשב...

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by avner_s,

טוב ככה יש לי מחשב די חדש( amd 64 3000(754 לוח אם של ga-k8ns זירון פנימי מיקרון 521 הרדיסק מקסטור 80 גיגה sata כרטיס מסך fx5200 טוב הבעייה היא שאני משחק נגיד פיפא ונגיד שאני ממזר את המשחק אז זה עושה ריסט!! שמתי לב רק מתי שזה משנה רזולוציה זה עושה ריסט וגם לפעמים. הבעייה לי בכרטיס מסך כי החלפתי אותו בכרטיס אחר וגם זה עשה את זה. מתקן אצלי הdriver 63.93 האחרון של nvidia מה יכולה להיות הבעייה דרך רגב זה קרה לי רק בפיפא 2005

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by dorman2,

הלוח הוא Gigabyte GA8i945P pro . צירפתי תמונה של המיקסר שבוחר את הכניסות והיציאות. כל הכניסות במיקסר תחת RECORD - אינן מאופשרות ואין אפשרות לבצע הקלטה ממיקרופון. למישהו יש מושג מה לא תקין? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. שלום . כל קובץ ששולחים לי תמונה - שיר - תוכנה - ה-כ-ל אני לא יכול לפתוח את הקובץ (בעצם אני אפילו לא מוצא אותו) יש תמונה שמסבירה הכל (בעצם כשאנ יעושה OPEN FOLDER זאת השגיאה שנפתחת לי : http://img171.imageshack.us/my.php?image=untitled3f3td2.jpg

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by בסמה מוצו,

ראיתי באיזו תמונה פה באתר- שאני לא זוכר איפה ,מחשב שיש לו שני מאוורים על לוח האם. אז שאלתי היא אם המאוורר הראשון מיועד למעבד למה מיועד המאוורר השני ? את מה הוא מקרר? ואני בטוח שזה לא הכרטיס מסך תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by shagi,

אהלן חברה מה נשמע.. אני חדשה כאן ואני חייבת עזרה.. יש מצב שאני נמצאת בפורום הלא מתאים אבל אתם נשמעים כאלה חכמים שיכולים לעזור לי.. אז בבקשה..למרות שאני לא מבינה כלום במה שנוגע למחשבים תנסו לגלות קצת סבלנות.. : אחלה... אז הבעיה שלי היא שלקחתי לחברה את הmp3 שלה ואיכשהו כשהכנסתי אותו למחשב שלי זה פתאום עשה לי בעיות ומאז זה כותב לי רק "starting..." וזה לא מפסיק... זה לא נקלט במחשב.. כל מה שהיה בmp נמחק... והיה שם הרבה.. בכל מקרה אני חייבת עזרה דחוווף ואם מישהו מבין בזה אז בבקשה תעזרו לי....

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  20. הודעת שגיאה מעצבנת שעולה אקראית באמצע כל דבר אין לי מושג במה מדובר . חשבתי שזה קשור אולי בתוכנת ה-אלכוהול אבל גם אחרי הסרת כל הכוננים הוירטואליים ממנה , ההודעה ממשיכה להופיע . אני מצרף תמונה של ההודעה . תודה על כל עזרה .[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 03:25:59 אגב , אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל כתוב שם תקליטון ואין לי בכלל כונן דיסקטים .[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Chura,

מכיוון שאני לא ליד המחשב, אני לא ידעתי עד עכשיו וראיתי שכנראה המחשב עושה רסטרט לעצמו... איך אני יודע ממה הם נובעים ? איפה בכלל רשום עליהם מידע ? עברתי על הFAQ בפורום... לא הסתדרתי...

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by NTT,

שלום, יש לי Dell Vostro והוא לא נטען. (וגם נגמרה לו הסוללה אז הוא כבה) המטען כנראה תקין, מכיוון שנורת החיווי שלו דולקת כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לשאול אם מותר לפתוח את הלפטופ, לנתק את הסוללה, לחבר לחשמל, וכך אולי הלפטופ יעבוד בצורה ישירה על חשמל. בנוסף, אם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by עינב,

תשמעו תשמעו .. בעיה נוספת אחרי ש WIN98 הותקן עכשיו הוא מסרב לעלות כי הוא לא מזהה את העכבר הוא כל פעם עושה לי ריסט .. מה יכולה להיות הבעיה .. עכשיו שתבינו החלפתי לוח אם שהוא P166 . ואת העכבר שמתי על COM2 עם הפס האדום לכיוון 1 . ולגבי הגדרות בביוס אני ממש חלש . מישהו יכול לעזור.. ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…

• 8 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים