תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא בטוח שזה המקום, אבל מה שיהיה יהיה [= יש סיכוי שזה קשור לתקלות בחומרה אבל מקסימום תעבירו. בכל מקרה לעניין, קניתי מחשב חדש לא מזמן, פירוט קל על המחשב עצמו: CPU: Intel core 2 Due e6300 1.8mhz Video card: evga geforce 7600 GT 256 ram Ram: 1G אני משחק כרגע Wolfenstain : enemy territory והמשחק הקודם return to castle wolfenstain. המחשב הישן שלי הריץ את המשחק די בקלות. אבל כרגע קורה לי מצב שהמשחק פשוט נתקע, הקול במשחק נתקע, המחשב נתקע אפשר לשמוע את הקול חוזר על עצמו עד שעובר פרק זמן מסויים שמשתנה מפעם לפעם ואז שום מעיין צליל גבוה וארוך, לא צפצוף. המשחק חוזר לעצמו והמחשב כבר לא תקוע. אבל לפעמים המחשב עושה ריסט. זה נראה לי מוזר שעם מערכת כזאת, המשחק יעשה בעיות. במיוחד …
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים באו לדודים שלי חברים וגם המשפחה שלי . עכשיו היה שם ילד קטן נראה לי שבן 6 או משהו , אז התקנתי לו את המשחק REVOLT אבל המשחק עבד מהר מידי אז ביטלתי ליבה אחת (מעבד E2200 נראה לי) עכשיו השאלה שלי זה האם אני צריל איכשהו להחזיר את הליבה או שלא ? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי שניי זיכרונות של CORSAIR XMS 3200C2 512MB שעבדו מצויין במערכת הקודמת שלי שהייתה: ABIT NF7SL VER2 WITH BARTON 2500 המערכת הייתה ב OC של באס 200 כל הזמן והזיכרונות עבדו ב CAS2.0 6.3.3 והתוכנה QUICKPAR 0.91 (למי שלא מכיר את התוכנה זוהיא תוכנה שמתקנת קבצי RAR או כל קובץ אחר לפי קבצי ה PAR המצורפים ) עבדה מצויין. עכשיו כשהחלפתי את המערכת ללוח GIGABYTE K8NS ULTRA S939 WITH A64 3200 S939 והשארתי את אותם הזיכרונות אז התוכנה התחילה לעשות בעיות היא מדווחת על MEMORY FAULKT ושהיא לא מצליחה לתקן, חיפשתי את השגיא בפורומים של התוכנה ואמרו שזו בעיה של זיכרונות ואם הם ב OC אז צריכים להוריד אותו מכיוון שהתוכנה משתמשת בזיכרון בצורה כמו שאף תוכנה אחרת לא. אז ניסיתי לשחק עם התיזמונים וז…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תראו אני לוחץ ctrl +alt + del וכמובן כולם יודעים לאן מגיעים שם אני הולך לתהליכים ויש שם תהליך לא פעיל שלא מוכן להיסגר (יש לו שימוש די גבוה בcpu זה משתנה (בין כ 71 ל 96) איך אפשר לסגור אותו????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי לפעמים שניי צפצופים ולפעמים שלושה בזמן הדלקת המחשב למרות שהמחשב עובד רגיל המפרט :Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם:MS-7366 החלפתי זיכרון לחדש אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני הולך להשתגע, דבר כזה עוד לא קרה לי... כשהייתי מדליק את המחשב הסריקה הייתה מתבצעת תוך שנייה כשאני מדליק את המחשב.. איזה יום נתקע הוינדוז שזה לא קרה לי גם בחיים ב XP, הפעלתי את המחשב מחדש, והציג לי את ה INFO על החומרה ממש האיטיות, אות אות מילה מילה, ולא בבת אחת... כיביתי אחרי המון נסיונות כושלים. הדלקתי אחרי כמה דקות.. והמחשב עבד, רק מה! הסריקה של הזיכרון שאפילו בד"כ לא מספיקים לראות אותה נעשת באיטיות ביחס למה שהיה... יש לי זיכרון 333MHZ 512 MB... לוקח כ 30 שניות לסריקה, והיא חוזרת על עצמה 3 פעמים.. אחרי זה הוינדוז עולה רגיל, הביצועים מעולים אין שינוי... המשחקים טסים אצלי... אבל מעצבן אותי לראות משהו לא נורלמי כשאני מדליק את המחשב.... אם אני עושה ריסטארט המחשב לא עו…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש אתר שעושה לך סריקה למחשב בתשלום ומשלים לך קבצי מערכת שחסרים לך וקבצים חיוניים לווינדוס ואף מתקן קבצים שצריך מישהו יכול להביא לי קישור לאתר הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב ישן, יד שניה (סטודנט תפרן), מי שנתן לי אותו אמר שהוא עובד (דוד שלי, אין סיבה לא להאמין לו) הבעיה היא שהמחשב שכב בתא מטען של רכב איזה שבועיים לפני שהוא הגיע אליי. כשאני מדליק אותו, הוא לא נדלק. לפעמים אני שומע איזה קליק קטן כאילו ממסר מנסה להיסגר אבל זהו. אין שום חיוויים חשמליים ונראה כאילו שאין בכלל מעבר זרם. הוצאתי את כל הרכיבים וניסיתי לבדוק אולי משהו מפריע אבל התופעה ממשיכה. אין לי דרך לבדוק את ספק הכח ונראה לי שהוא הבעייתי פה. הוא ישן, הפיוז בסדר אבל היו חתיכות של גומי (שנראה שרוף או ישן וקשה, תלוי כמה אופטימי מי שמסתכל) בתוך הספק כשפתחתי אותו. יש הצעות כלשהן? חשבתי לקנות ספק חדש, תהיה בעיה להחליף את הנוכחי (235W) ב- 300W, נניח? אין לי חשק להשקיע …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החליפו לי את המאורר של המעבד (לאחר שהתייעצתי אתכם..). בכל מקרה הפעלתי עכשיו את Speedfan והנה שתי תמונות שאת הראשונה אני לא ממש מבין ואת השנייה אני אשמח אם תאמרו לי איך המצב עכשיו: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום לכם : חג שמח ושנה טובה קודם כל ! עכשיו לבעיה : אני משחק פיפ"א 2007 ובאמצע זה נתקע לי ועושה לי מסך שחור...ואני צריך לעשות ריסט דרך אגב זה לא קורה לי רק בפיפ"א 2007 זה קרה לי גם ב : call of duty 2 , באטלפילד 2 nba 2007 ככה שאל תעלו על דעתכם שהבעיה היא בהתקנה של המשחק או לא יודע מה...כי זה לא...זאת עובדה 100% המפרט שלי הוא כזה : (אם זה חשוב ) כרטיס מסך : 1900gt עם 256mb זיכרון זיכרון : 1GB של kingston .... שתי כרטיסים של 512 כל אחד מעבד : e6300 לוח אם : ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E הנה תמונה של הטמפ' שלי במחשב ... אמרו לי שאולי זה יעזור ואולי זה חשוב.... תודה וחג שמח לכולם ושנה טובה !
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מוזר אחרי כיבוי של המחשב סתם כי הייתי צריך בדרך כלל הוא לא מכובה :-\ הדלקתי אותו וDVD לא הופיע במחשב שלי שלא לדבר על הCD בבדיקה שהעלתי מצאתי כי הוידוס אינו יכול לאתחל את הכונן כי משהו עם REG שלו לא שלם או פגום משהו מההגדרות :Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) :'( עזרה בבקשהההההה :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היום אחרי שהופיע לי מסך כחולה הי רשום שהקובץ win32k.sys עושה לי תבעיה! מה אפשר לעשות מזה אומר וכו'? זה קשור לזה שאני באוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו מאבק והרמתי מעט את ההיטסינק לאחר מכן המחשב נדלק ועבד רגילאבל לאחר כיבוי אחד והדלקה אין מסך ואין את הביפ באתחול יש מצב שזה כתוצאה מזה שהמשחה הטרמית לא מתפקדת עקב זה שהרמתי את ההיטסינק ? הרסתי ? אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה שוב אני אני צריך עזרה להפעלת הקול במחשב אני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב ואני לא חזק במחשבים מישהו יכול לעזור לי באיזה קישור או driver kvpgk, veuk זה כניסה רגילה שעל הלוח אם של אינטל i915g
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה.. מרוצה עד הגג אבל כשאני מנסה להיכנס לביוס של המחשב... כלום! המסך מהבהב נונסטופ.. ואין לי איך להיכנס לביוס.. מה עושים?? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם, המעבד מסוג פנטיום 4 שיש לי היה חם מאוד אז מרחתי עליו משחה טרמית.. כשהוצאתי אותו וכשניקיתי את המשחה הישנה, הופתעתי לראות שהמעבד שרוף (ככל הנראה), והיה צבע חום על הליבה שלו מאחורה, מתחת למשחה התרמית. למרות זאת, הצלחתי לגרד את הצבע החום עם מברג אך נשאר כתם עדין של הצבע. זה אומר שהוא נשרף? בכל אופן, לקחתי מעבד זהה ממחשב אחר ועליו מרחתי את המשחה - כשאני מדליק את המחשב, המאווררים שלו מסתובבים לשנייה ואז הוא נכבה. למה?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי מחשב בן שנה בערך שעד עכשיו הוא עבד כמו שצריך ממש סוס עבודה ולפני יומיים הוא התחיל לעשות לי את אותם בעיות כמו שהיה לי עם מחשב שהיה לי 8 שנים! זאת אומרת.. מסכים כחולים,קריסות במשחקים ותופעה חדשה שנגלתי אליה זה שאני מדליק תמחשב שומעים הכל עובד מאוררים והכל עובד... אבל המסך כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. וזה לא בעיה במסך כי בדקתי את זה עם המחשב של אחותי ושמה המסך כן נדלק גם פה הוא נדלק אבל יש לו את הבעיה הזאת לעיתים קרובות.. כל הבעיות האלה התחילו לפני יומיים במכה אחת.. זה התחיל במסך כחול כאשר שיחקתי משחק מסויים.. ורק ניהיה חמור יותר.. עכשיו יש לי שאלה :s05: מה לעזעזל גורם לדברים האלה לקרות כי המחשב כמו שאמרתי יחסית חדש עם מפרט למשחקים בינוניים-כבדים אם המפרט…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הרם ניתן לחבר באותו מחשב הארד דיסק SATA והארד דיסק IDE ואם כן ,האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-