תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
אני מנסה להפעיל את מצב Safe Mode בזמן Boot של עליית המחשב באמצעות מקש F8. כאשר עולה לי המסך אני בוחר את מצב ה-Safe Mode אך לאחר שאני בוחר באפשרות זו המחשב עושה לעצמו ReBoot ועולה בחזרה אך לא נכנס למצב Safe Mode ניסיתי לבדוק בBios אם יש משהו שמונע ממנו ובנוסף עדכנתי גרסה של ה-BIOS כי רק לפני שבוע התקנתי עליו את מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים והתוכנות הנלוות. מה עליי לעשות זה דחוף...אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה,
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה,מחשב ישן : AXP 1700+ 256MB RAM GA-7VTXH mobo+ בעקרון אתמול קיבלתי את ה LG 4163B שלי ו מסך LG F700B אחרי שחיברתי את הצורב, והדלקתי את המחשב, לקח לו המון זמן לעלות ועוד לפני שווינדוז עלה, הייתה הודעה " Secondary master ATAPI incompatible" ו "secondary slave atapi incompatible" מייד חשבתי שזה הצורב, ניסיתי לנתק אותו, והדלקתי מחדש את המחשב,עדיין אותה בעיה. בדקתי, הכוננים מחוברים נכון(עד כמה שאני יודע) אבל בביוס הם לא מזוהים,וכנ"ל לגבי ווינדוז. עצות בבקשה,אני נואש.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה קשה עם המחשב לאחרונה, המחשב לעיתים נכנס לכמה דק של האטה נוראית שבה תצרוכת המעבד עולה ל100%(בלי קשר לאילו ישומים רצים, אלו שרצים פשוט תופסים את כל יכולת העיבוד) וכל המחשב זז לאט בצורה מחרידה. זה קורה בכל הרכב של יישומים שרצים, ולא קשור ליישום ספציפי שגורם לכך, מעבר לכך כבר פירמטתי פעמיים והבעיה נשארה זהה. אני מניח שהביעה חומרתית, יש רעיונות איך לבדוק אם איפה להתחיל לחפש?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר אלחוטי, ויש לי מחשב שאני רוצה לחבר אליו. אז מה בדיוק אני צריך לקנות בשביל לאפשר למחשב חיבור אלחוטי?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הרם ניתן לחבר באותו מחשב הארד דיסק SATA והארד דיסק IDE ואם כן ,האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן אני עובד עם winxp עם sp2 מותקן. יש לי לוח של asus p5gdc - deluxe יש לו כרטיס קול מובנה AZALIA - AC97 שאותו ניתן להפעיל או לנטרל דרך ה BIOS... הבעיה היא שלא ניתן להתקין אותו - בכל התקנה אני מקבל ERROR... ניסתי גם דרייברים חדשים מאתר הבית של ASUS... עשיתי עדכון ל BIOS... ניסתי להתקין עם כל מני דרייברים של XP בדקתי בתמיכה וגם ב FAQ של אתר ASUS בדקתי בפורומים שום דבר לא עוזר - תנסה לברר שם עם המומחים - אם יש למישהו רעיון... השגיאה שאני מקבל היא זאת: DEVICE DOESN'T EXIST OR MAYBE REMOVED BY MANUALLY, PLEASE PLUG IN DEVICE OR REBOOT AND TRY INSTALL AGAIN ניסתי גם מה שמציעים פה: http://www.techsupportforum.com/archive/index.php/t-29054.html HELPPPPPPPPP
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
תישמעו דבר מוזר אתמול הכל היה תקין היום הידלקתי המחשב = אין הודעות שגיאה אבל חלק מהמקשים = לדוגמה הספרות 456 או האותיות ASD /שדג פשוט לא עובדות מה לא ניסיתי ...הידלקתי ניתקתי / הוצאתי היכנסתי ----הכל ....וכלום! במקלדת הישנה - הכל תקין האם יכול להיות שמקלדת נידפקת סתם ככה? או מה אגב זה חיבור PS2 רגיל...לא USB או משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש ופשוט אין קול.. כלומר אין דריברים או Audio devices.. מאיפה לקחת ומה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סריקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
OK אז את המפרט אתם יכולים לראות מצד ימין. תודה. -- עשיתי מדידה עם EVEREST והנה התוצאות: האם התוצאות בסדר והאם זה מתאים למערכת שלי? [יש לי הרגשה שזה נמוך ] תודה.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
פתאום אחרי הפעלה מחדש אני לא מצליח להכנס להארד דיסק השני שלי ברגע שאני לוחץ עליו הוא כותב שהארד דיסק לא מפורמט ושואל אם ברצוני לפרמט אותו הארד דיסק הזה היה עמוס בדברים שאני מאד מאד מאד צריך איך אני מציל את הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, עקב LOAD OPTIMIZED DEFAULTS בביוס שהיה חיוני התבטל לי הכיונון העצמי של ה Big Typhoon. איזה כפתור או כיצד אני מחזיר את זה לפעולה ידנית (MANUAL על ידי הכפתור הקטן שיש עליו) הRPM שלו המקורי אמור להגיע ככה ל 1900RPM אך עכשיו הוא לא עובר 800-900 במקסימו על הכפתור הידני מישהוא יודע מה לעשות.?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה. בהפעלת Tooltips (ואולי גם במקרים של Flash, לא בטוח) המחשב נתקע, אחרי מספר שניות כבה המסך וזהו. לא מתבצע Restart וכמובן לא נוצר קובץ Dump. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של הדרייבר לכרטיס המסך ללא הועיל - Radeon 9600XT. את החומרה לא שיניתי כבר שנה וחצי. לפני שאני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה (שוב...) האם למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ATHALON XP במהירות של 1700 ולפי המחשב הוא עובד לי רק על 1.11GB של הרץ למה זה קורה? ובביוס הופציות שיש לי שם CPU Speed הם או 1100 או 1446 (נראה לי) או Manuel מה אני עושה כדי לפתור את זה??!?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב Intel® Core2 Duo E6600(אמור להגיע בתחילת שבוע הבא). היום התקשרו מהחנות ואמרו(לאבא שלי) שהמחשב מגיע לא מפורמט. מה זה אומר? :-\ האם כשהמחשב יגיע הוא לא יפעל? או שאני אצטרך לבצע משהו קודם? ואם כן - האם הפעולה הזו מסובכת ומצריכה קריאה לטכנאי או שאפשרי לבצעה לבד?. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
פתאום צצה לי בעיה של ריסטים מוזרים שמגיעים משום מקום... אני עובד עם ויסטה ,הכל פועל מצוין בלי שום בעיות(משחקים אינטרנט הכל) ופתאום אני רואה האיסקיו והאינטרנט מתנתקים ובום ריסטרט.... זה קרה לי כבר 3 פעמים היום.. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה יכול לקרות בגלל קראק או אקטיבציה לא טובה של ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא ליד המחשב, אני לא ידעתי עד עכשיו וראיתי שכנראה המחשב עושה רסטרט לעצמו... איך אני יודע ממה הם נובעים ? איפה בכלל רשום עליהם מידע ? עברתי על הFAQ בפורום... לא הסתדרתי...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-