תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
מה סדר החוטים של המנורת והריסט במחשב?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם :'( היום החלטתי שאני מתקין לינוקס בנוסף לווינדווס שלי שווינדווס יהיה ב c: שגודלו 30 גיגה ואת כונן d שלי החלטתי לצמצם בגודל מ 130 גיגה ל 105 גיגה וליצור עוד מחיצה של לינוקס כדי להתקין את לינוקס עליו הבעיה שניסיתי לצמצם את כונן d המחשב עשה ריסטארט ובא לצמצם את הכונן ל 105 גיגה קיבלתי פתאום מסך כחול המחשב עשה ריסטארט ואז כשהוא בא להתחיל לעלות לוונדווס הוא עשה סריקה ל d ושם הוא שוב קיבל מסך כחול עכשיו אם אני מבטל את הבדיקה הווינדווס עולה וכאילו d שלי מפורמט אני חושב שעדין יש דרך להציל את החומר הכל כך חשוב שיש לי בכונן d רק אני לא יודע מהי הדרך..:\ נ.ב ההארד דיסק שלי maxtor 160 gb sata 8mb עריכה: לא הפרטישן מג'יק ולא אני עשינו פורמט ל d ככה שנראה לי שהחומ…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. היה לי קצר במחשב (ניסיתי בטעות לחבר נורת LED אדומה לספק הכוח, אבל שכחתי לכבות את המחשב לאחר הקצר, הכל עבד רגיל, אבל המאוורר של המעבד החל לעבוד מאוד מהר. ועושה הרבה יותר רעש, כתוצאה. מישהו יכול לחשוב על סיבה? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להדליק את המחשב שלי, המחשב נדלק,אך המסך לא נדלק,אין ציפצופים(שבד''כ יש אחד קצר) ואי אפשר לכבות דרך הכפתור כיבוי/הדלקה,רק דרך הספק/כבל... אני מתחיל לאבד את זה.... ניסיתי עם הכרטיס מסך,בלי הכרטיס מסך,איפסתי את הלוח אם מי יודע כמה פעמים והמחשב עדיין באותו מצב. מפרט: MotherBoard Gigabyte GA-MA69VN-S2 כרטיס מסך9800gt xxt oc edition מעבד amd athlon 64x 3500 ספק seasonic 530w מה לעשות? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שאני שומע שירים במחשב בווינאמפ וכל איזה 15-20 שניות יש כאלה קפיצות (כמו שמנגנים דיסק שרוט) ואין לי כמעט כלום פתוח MSN,החלון הזה של האינטרנט תהכנה של העכבר,אוורסט והאינטי וירוס מישהו יכול להגיד לי איזה מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לכל מי שכול לעזור אודה מאד ! יש לי בעיה עם אחד (מקווה) מהרכיבים במחשב. ספק לוח הארד דיסקים או זיכרון .הזמנתי מארז גדול ומאוורר וספק חדש וחזק .ואני רוצה לבצע בדיקה בסיסית לשאר הרכיבים. זכור לי שראיתי פעם אפשרות לבדיקה שמחברים בה את הלוח לספק ומפעילים וצריכה להיות איזה שהיא תגובה לד שנדלק או צליל מסויים שמאשר שהכל בסדר או לא ואה הכל בסדר מוסיפים רכיב נוסף (מעבד כנראה ) ושוב מפעילים ושוב יש תגובה וחוזר חלילה עם כל הרכיבים הבסיסיים (לוח מעבד זיכרון ).האם משהו יודע מזה ויוכל להסביר או לשלוח אותי לכתובת הנכונה זה יציל אותי .בדודה מראש marantz !!!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי microsoft slidewinder game pad pro ולאחרונה הוא הפסיק להגיב מדי פעם, וכאשר ניתקתי אותו וחיברתי מחדש ל USB הוא המשיך לעבוד. עכשיו הוא יכול להפסיק לעבוד וכשאני יחבר אותו מחדש הוא לפעמים לא יזהה את ה gamepad (אחרי מספר רב של ניתוקים וחיבורים הוא מזהה אותו) מה ניתן לעשות? האם ה gamepad התקלקל? זו בעיית חומרה שניתן לפתור לבד? האם הבעיה היא בחיבור ה USB? (ניקיתי אותו עם אלכוהול) האם הבעיה היא ברכיבים אלקטרוניים שבתוך ה gamepad? כבר אין אחריות על ה gamepad מידע נוסף שאולי קשור לבעיה: לאחרונה התקנתי FW של sygate שגרם לתוכנות שיתוף לעבוד ב 100% CPU נראה לי שהבעיה התחילה מאז ההתקנה או לאחר ההסרה של ה FW (הסרתי אותו כעבור כשעה). אחרי שגיליתי שעדיין יש בעיה עם ה gamepad לאחר הה…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין את המסכים הכחולים שכותבים לי IRQ NOT EQUAL OR LESS משהו כזה... התיקיה מקווצת - תעזרו לי למצוא פתרון... תודה מראש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
זה שוב אני אני צריך עזרה להפעלת הקול במחשב אני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב ואני לא חזק במחשבים מישהו יכול לעזור לי באיזה קישור או driver kvpgk, veuk זה כניסה רגילה שעל הלוח אם של אינטל i915g
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לאחר פרמוט המחשב נתקלתי בבעיה בהתקנת הדריבר של הלוח אם... הורדתי דריבר מהאתר של אסוס אבל הבעיה היא שאין שום קובץ התקנה לדריבר... למשהו יש רעיון איך אפשר להתקין... ...את הדריבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כרטיס מסך 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache יש אפשרות לחבר את הלפטופ לטלויזיה אין יציאה לTV
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האוזניות האלו עולות משהו כמו 400 שקל וכרגע אני לא שומע באוזן שמאל , האם אני יכול לפתור את זה איכשהו ? אני רואה מעל האוזן השמאלית כמו חוט חשוף אולי זה זה? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הפעלתי קראק לווינדוס ולא יודע אם זה עזר כי שהמחשב נדלק הוא אומר תפעול ווינדוס תוך 3 ימים ושאני עושה כן להרשמות הוא עושה לי ווינדוס כבר הופעל מזה ?!?!? המחשב יסגר לי ?!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אחרי שנדפק לי ה-WD (השלישי שכבר ראיתי שנדפק) החלטתי להחליף ל-HD אחר של Seagate, חיברתי את ה-HD אל חיבור ה-SATA כמו שקיבלתי אותו (אין משהו מיוחד שצריך לג'מפר) חיברתי לחשמל, הדלקתי את המחשב אבל משום מה אני לא רואה את ה-HD מזוהה בביוס. (המחשב הזה שייך לעבודה) יש לציין שעדיין לא הגדרתי מחיצות, יכול להיות שיש קשר לזה? שאלה לא קשורה, מה זה אומר Spread Spectrum?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היום אחרי שהופיע לי מסך כחולה הי רשום שהקובץ win32k.sys עושה לי תבעיה! מה אפשר לעשות מזה אומר וכו'? זה קשור לזה שאני באוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מקרופון חדש ,חיברתי אותו אבל עושה רושם שהוא לא רגיש.צריך לצעוק כדי שיקלט אות וכשמשמיעים מה שצרחתי צריך לשים בפול ווליום את הרמקולים. חיברתי אותו למחשב אחר ושם הרגישות בסדר גמור.פועל נהדר. נכנסתי להגדרות של הכרטיס סאונד הכל בסדר ,שום דבר מיוחד.הגברתי את כל הכניסות למקסימום ועדיין כלום. יש רעיון לפתרון התעלומה? אגב הכרטיס קול על הלוח אם און בורד.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם נגיד הכבל ה IDE שלי שמתחבר ללוח האם ולהרדיסק יהיה ארוך פי - 3 מהרגיל האם זה יעבוד? או שזה יעבוד איתי יותר?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת HP... בעיה היא שמדי פעם העכבר פשוט נעלם! או לחלופין פשוט לא נמצא עד להשתוללות נמרצת של היד עם עכבר... מידי פעם הוא נעלם לקצוות וחוזר רק אחרי כמה זמן... בדקתי חיבורים... הכל נראה תקין החלפתי עכבר... [אותו דגם והכל מחבר]... קורה אבל פחות מה אפשר לעשות?! דרייברים?!?!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה הופיע מיד אחרי התקנת הוינדוס... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט. פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד. במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100 האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה. מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האייקונים בשולחן עבודה מתבלבלים למשל לicq יש תמונה של כתבן וכו'..אפשר עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
טוב מאז שהזיכרון שלי חזר מבדיקה בKSP ונמצא תקין התחילו להופיע מסכים כחולים (4 ביומיים לעומת 0 בשבוע וחצי לפני ששמתי את הזיכרון) בקבצי דאמפ כתוב שהסיבה היא NTOSKRNL.EXE למרות שהסיבה אמורה להיות דרייברים אני משתמש באותם דרייברים לפני ששמתי את הזיכרון...
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-